Svar

MallanM: Svarar här då jag inte kom in hos dig ;)  Jaha =) Va bra då kan jag fortfarande hoppas att jag föder "i tid" då ;) Skulle va väldans skönt så man slipper gå och vänta och vänta huuur länge som helst! 9 månader räcker gott och väl =)

Skulle vilja luncha nu, men har telefon till 12 så det är lite mer än en timme kvar.. Vet inte vad jag ska äta heller...... Orkar inte gå nå långt =P

Sorry

att jag inte skrivit på 10 dagar =P Men när Nudel kommenterar det så känner jag att jag måste skriva några rader ;)

Nyss kommit till jobbet, håller på att starta upp alla program! Snart är det helg, fast jag ska ju jobba imorrn, men bara 4-5 timmar.. Så det är inte sååå farligt! Want the money =D

Kommer ju inte va rik den närmaste tiden om man säger så.... Shit.. jag måste verkligen bryta mina shoppingvanor! Och börja ha mer koll på pengarna. Lite svårt just nu iom att jag inte vet vad jag kommer ha för månadsutgifter när vi flyttat. Men jag kommer ju klara mig. Och jag har ju kläder och skor så det räcker =P

Har blivit shopping denna vecka faktiskt. "Låga stövlar" och ett par vanliga stövlar från Din sko. Mina första mamma-byxor + tröja på H&M, lite bebiskläder + annat, fick paket från internetshopping.. Känns som att det var nå mer... Men det kanske inte va det.. Eller jo! haha, fast det va ju förra veckan eller innan. Dom där klänningarna från Gina + 2 linnen.. Så jag har ju lite nytt. Får hoppas att det kan stanna där ett tag!! Gäller att inte gå på stan bara! Jag ser saker överallt!! Går jag inte så ser jag ju inget =)

Igår va jag med Malin och hälsade på Christian Sara och lilla Emmy, och då menar jag lilla :) huuga vilken docka!! Helt underbart sööööt!!! Å mkt hår =) Kommer bli en fin tjej det där =)
Ska bli så spännande att se vem som gömmer sig i min mage =D Hur han ser ut!!? Kommer ha svart hår allafall =) Skulle inte tro annat.. Ska bli så kul att se vem han är lik och så =) (eller hon, måste ha det liite i bakhuvet)

Är i vecka 30 nu..! Inte så långt kvar.. Bara 2 månader kvar att jobba! Känns som att det kommer gå segt, men det kommer det nog inte göra. Fast dagarna känns ganska långa nu när jag börjat jobba faktistk. Men men, mkt som händer framöver! Vi ska ha sektionsfest, åka på konferensresa, Bolagsfest, sen fyller jag år i början av oktober (Linda och Hannah oxå) =) Jag fyller 10/10, skulle va kuligt om jag lyckades föda 11/11 ;P Men jag tror jag kommer gå över..  Han är så lugn i magen så han stannar nog där ett bra tag =P

Nä, nu måste jag sätta igång arbetet här!

Hears!

Why?!

Jag la mig ju hyfsat sent igår, runt tolv kanske... Oxå vaknar jag sex (!!) Jag brukar ju kunna sova åtta timmar allafall.. Försökte somna om.. Men runt sju gick jag upp.. Nu har jag ätit lite fil.. Kanske kan lägga sig en stund igen om ett tag.. Tråkigt att va vaken den här tiden, finns ju inget att göra.. Och jag vill helst inte somna om för sent och sova bort hela förmiddagen..

Idag ska jag åka och kolla på tapeter igen så vi kan beställa.. Sen vet jag inte vad som händer.. Ska knäppa lite mer kort i lgh.. Killarna som ska tapetsera kom igår och började spackla..Det går sakta men säkert framåt. =)

Har fortfarande inte knäppt kort på bilen =P Är ju inte så mkt att se.. Men här är en bild på en likadan, fast min är mörkblå-grå.. Tadaaaa:

Nähä! haha.. nu va det självklart nå fel med att ladda upp bilder... well well.. Får lägga upp den i nästa inlägg =P

Nu ska jag kika runt lite.. Sen blir det väl till att spela lite Spindelharpan.. Jättekul =P

Prinsen har kommit!!!!

Fick ett mms imorse av Tulay på Elias!!!! =D wiiiie!!! Fast jag vet inte om han kom igår eller idag =)
Han va så söööt!! (såklart) ;) Hon skrev att han vägde 3990 och var 52 cm! Va skönt för henne att få tidigare och inte slippa gå över tiden!! GRATTIS GRATTIS till dig vännen! =)

Ang kommentaren om bilen, det är en Saab 900 -94:a.. inget märkvärdigt alltså ;P Men mkt bil för ynka 12.500 tycker jag! Ska se om jag kan fota den idag så får ni se =P

Nu ska jag äta frukost och duscha sen blir det marknaden!

Kanske skriver senare!

Köpt bil..!

Jepp, idag köpte jag bilen! Känns skönt att kunna åka vart man vill..!!
Har varit hos mamma mest hela dagen.. Men det vart en sväng på Blåberget och tömma släpvagnen oxå.. Annars har inte mkt hänt!

Imorrn blir det Selånger en sväng! Ska nog allt äta en langos jag =) Ska gå med Ulla Isabelle och Fanny.. Kanske nån mer, får väl se =)

Ååååh Tulay åkte in idag!!! Hon skrev att det va på G...!! SÅ SPÄNNANDE!!! Få se om han vill titta ut eller stanna en stund till.. =) Hoppas han vill ut =D Vem vet, han kanske redan har kommit! Vi får väl se! Hoppas allt går bra!!

Nu ska jag hoppa i säng strax!

Natti natti

Shoppat

Jepp! Idag har jag shoppat lite nytt tills jag ska börja jobba =D
Känns som att jag går i samma kläder VARJE dag! Tråååkigt! Men nu vart det inhandlat 2 klänningar och 2 längre linnen från Gina, och en skjortklänning från Vero Moda.. och INGET i SVART, stort!! haha! Kul med lite färg, det vart lila, blommig (svart-grå), röd, orange och "tegel-färgad"..! Tänkte visa en bild men man kunde inte kopiera från Ginas hemsida och på Vero modas hemsida hittade jag inte plagget.. Orkar inte knäppa kort själv heller =P
Har även packat 4 flyttkartonger med kläder jag inte kan ha! Skönt att ha börjat packa nånting allafall! Skulle kunna packa ner alla linnen oxå, för dom kommer jag nog inte använda..
Skönast är ju klänning och leggings helt klart! Och när det blir kallare kan man ju ha tjockare eller dubbla leggings och en polo under =) Fast jag måste nog investera i ETT par mamma-byxor allafall.. Men ingen idé att köpa dom nu när jag inte vet hur stor jag blir =P

Lunchade på stan oxå med Hannah och Sam, innan dom hann komma träffade jag Emma Oscar och Mathilda så vi satt med dom =)

Lite senare åkte jag upp till huset en liten stund, målade lite på mitt skåp.. Diana kom och kikade oxå!
Sen hämtade Malin mig och vi åt på Sibylla *ovanligt* Men nästa gång ska vi INTE äta där har vi bestämt =P Va faktiskt inte sugen på det idag, åt ju skrovmål igår =P Eller jag kanske har ätit det varje dag i 10 år om jag tänker efter..!! Men ska försöka dra ner, varje dag tänker jag ju så =P Nu sitter jag och äter nyttig efterrätt allafall, Körsbär! Från mammas kompis träd! Mums! Hoppas jag inte får ont i magen bara =)

Duktigt att uppdatera så nära inpå va?!? =D Det trodde ni inte =P Får se om jag fortsätter vara så duktig! Snart börjar det hända mer i huset oxå så det kan komma lite roliga bilder!

Over and out!

Skriver väl då ;)

Ja ett litet inlägg kan jag väl åstadkomma ;P

Hmm? Vad har jag gjort senaste dagarna?? Tiden går FORT när man har semester kan jag lova! Vi har i allafall fortsatt grejja i huset, eller ja, jag har väl inte gjort SÅ mkt =P Momme har varit jätteduktig och grejjat varje dag! Vi river fortfarande, tapeterna tar ju år och dar när man tar bort till grunden! Har fått bort en stor gran och en hemsk buske på framsidan allafall.. Sen ska det bli omgjort där oxå, men antagligen blir det till våren!
Lite bilder:
Före  Medans    Efter, OJ det hade jag inte knäppt på än =P Ska ikke ha några växter där i allafall! Kanske några stora krukor sen med blommor! =)

Och jag har bestämt mig för att köpa en bil idag =) Hoppas jag får den innan helgen..! Men det är inte den jag ska ha i "framtiden", får se vad jag tycker om den och hur länge den blir kvar.. Men jag känner mig fast när vi bara har en bil, måste planera så mkt.. Så denna duger bra för mig! BRA PRIS dessutom, är en Saab 900 -94:a, "halvkombi", så barnvagnen får plats ifall jag inte vill byta innan dess! Mammas bakanta som säljer den, 12.500 (!) Med både sommar- och vinterdäck! Dom köpte den på bilfirma för ett tag sen men nu behöver dom den inte! Har aldrig varit intresserad av Saab heller förut, precis som Ford som den jag tänkt köpa =) Men ibland får man prova sig fram =) Den är MÖRK-blå, men ser inte ut så.. lite gråaktig tycker jag! 

Ja vad mer.. Magen VÄXER =D Hua, ställde mig på vågen...... shit! Inte lite man gått upp =/ Och jag har ca 3 månader kvar!! Måste sluta med SKRÄPMAT, stackarn i magen lär ju redan va sockerberoende! Ska försöka trappa ner på det allafall.. Nu är kylen FYLLD MED FRUKT =D (fast det slank ner kanel-kringlor i korgen oxå!?) Men dom kan Momme få äta upp ;P 
Ett kort på magen i v 26: (Är nu i v 28)

 Men han ligger ju säkert där under air-bagen allafall *s*  

Bara 1,5 semestervecka kvar nu!!! Har badat EN gång, fast jag är nog inte ensam om att ha badat lite verkar det som =) Blev/blir ingen resa heller, har fullt upp hemma med allt som ska göras.. Jag måste börja packa mer i lgh nu medans jag är någorlunda smidig allafall ;) Och så det inte blir så stressigt sen!

Just ja, va ju och fikade med Hannah + Sam och Emma och lilla Oscar för 1-2 v sen (?), vilket gulleplutt! Måste ju få lägga upp en bild =)



Alltså jag har fortfarande inte fattat att JAG är med barn! Helt sjukt! Känns inte som så, förutom när det sparkar då =) Men jag har inte helt förstått! Kommer nog inte göra det förrns han kommer ut =) Om ens då! hehe! Känns overkligt!! Längtar tills man får se den lille, är sååå nyfiken på hur han ser ut =D Spännande!! Men tänk OM det skulle titta ut en tjej, hyfsat förvånad jag skulle bli!! Men chansen finns ju! Så fast jag "vet" att det är en kille så har jag ju långt i bakhuvet tanken att man måste vara förberedd på att det KAN vara en tjej! Då får hon bli en liten tuffing med lite kill-kläder =P

Finns nog mer att skriva men jag orkar inte tänka mer..! =) Blir nog sängen snart!

Tjingeling!

Orkar inte

uppdatera så mkt =P Kanske imorrn =)

Skönt med semester allafall..! Gör inte så mkt på dagarna, är och grejjar lite i huset.. eller åker till mamma och sitter på hennes altan =)

Ska man räkna månader så är det 3 månader idag till BF =D (10 november) Kommer nog gå foooort! Hoppas verkligen vi hinner få ordning allt innan dess!

Som sagt jag återkommer med ett lite längre inlägg så fort jag orkar ;)

Natti!


RSS 2.0