Vuxenpoäng ;)

Jepp, några fler sådana införskaffade idag =) Jag skulle köpa en vinteråkpåse jag sett på blocket, en jättevarm, lamm eller fårulls-påse såg det ut som, va det hela insidan så den är nog väldigt varm! Dom hade även lite andra saker, en barnstol men den hade blivit såld. Plus att dom hade en vagn, Teutonia från -04.. Hade inga planer alls på att köpa den! Men så kollade jag en snabbis, ingick allt, ligg-sittdel.. åkpåse, väska, paraply, regnskydd, bäddset.. mm.. Och den skulle dom ha 1800 för, kanonpris!! Den va typ brun-metalic.. lite pyttesmå rutor kan man säga på vissa delar oxå.. Så jag slog till ;) Nypris va väl runt 8000, och den där separata åkpåsen hade kostat 2000!! =D Jag betalde 2300 för detta! =) Så det känns bra.. Jag ville ju ha en NY Teutonia trehjuling!! Men då får förnuftet spela in lite igen ;)
* Bebisen bryr sig inte om hur vagnen ser ut
* Man använder endast vagnen nåt år
* Kan lägga mer pengar på annat, tex renovering =)
* Vem bryr sig om hur den ser ut, årsmodell mm? (förutom en själv)
* mm mm mm
Ja, och skulle det nu vara så att jag mot förmodan absolut inte vill ha denna så kan jag sälja, säkerligen för mer än vad jag betalade dessutom! Men som sagt, hur länge använder man den då!? Bara prinsen åker säkert, det är ju det viktigaste!
Bra gjort Lotta! ;) Är hos mamma nu, hon håller på att tvätta alla lösa delar och vi har dammsugit den =)

Innan jag åkte hit har jag varit hos Ulla nästan hela dagen! Fick träffa två små bebisar, Sandras Pontus som föddes 4 juni, hugaligen vilken pytte, va jättesöt och snäll, sov hela tiden. Så jag tränade lite där på att hålla ;)
Sen fick jag äntligen se Fridas My som föddes i Maj, hmm.. nu glömde jag bort det exakta datumet! Oxå hur söt som helst, men jag såg henne bara i vagnen.. Hoppas jag kan träffa dom snart igen!
Jag åt middag hos Ulla, lasagne! Jättegott, va typ hundra år sen jag åt det! Hemlagad..! Sen vart det jordgubbar och glass! Åkte till mamma vid 20..
 
Ska sova här.. Vi åkte till Skönsberg och använda kuponger, sista dagen idag ju! Haha.. Köpte 8 pizzor (!!) och 4 kebaber!! Haaha! Fast grannen fick 4 pizzor + en kebab för att dom hade klippt gräsmatten åt mamma och johnny.. =) När vi var på pizzerian ringde momme, han hade slutat så jag hämtade upp honom, och han skulle på Rogers 30-års fest! Jag hade ingen lust att följa med, så då sover jag här istället för att åka hem själv.. 

Imorrn ska jag träffa Tulay, vi ska nog ta en sväng till birsta sen äta på Sibylla =D Har varit sugen på det heeela veckan!! Finns ju inget stopp i mig, åt två portioner lasagne hos ulla, (en daimstrut innan maten) + glass och jordgubbar sen.. Sen nu tryckte jag nyss i mig mer än en halv pizza här hos mamma!! Bra bra! Kommer bli jäääättekul att gå ner allt sen!! Men jag ska fan lyckas!! Nu ska jag njuuuta =) (men försöka ta det i måttliga mängder, som inte gått bra hittills)

Well well..! Nu ska jag lägga mig i soffan en stund innan det blir dags för sängen!! Tjingeling!  

Update

Hello!
Är lite dålig på att skriva, i know! Men det är mkt roligare att läsa andras bloggar än att skriva själv =P

Sitter på jobbet, har fronten (telefonpass).. 10 minuter kvar! Ringer inte så mkt faktiskt.. Käkade lunch med Emma på Subway, hennes sista dag innan semester och barnafödande =D Spännande!! Jag vill oxå ha semester nu! Men jag får gott jobba 3,5 v till (!!) Men sen har jag fyra veckors semester =) Men jag funderar på att gå in sista veckan (v 34) och jobba, så jag har kvar en semestervecka jag kan ta ut i November innan det är dags för barnafödandet =) Så slipper jag ta ut föräldradagarna lika tidigt.. Men vi får se, jag kanske vill vara ledig!

Har ju en del vi ska göra på semestern, renovering och flytt lär ta upp den mesta tiden! Får se om vi hinner en sistaminuten resa eller en sväng till Göteborg kanske!

Ska bli kul att få flytta!! Men jobbigt med renoveringen, gillar inte den delen.. Roligare sen med möblering och inredning =) Vet inte vilka rum vi ska ha till vad än.. sovrum osv.. Får se vad som känns bäst!

Idag är det after work på G, vi ska käka på Oscar *mums* Gott med grillat =) Men det blir nog inte långvarigt för mig, käkar sen får jag se hur länge jag orkar sitta kvar! Ska bli trevligt såhär innan alla går på semester! =)

Och nästa vecka är det gatufesten, jag har tre endagars.. Men vette tusan om jag kommer gå alla. Har inte bestämt att gå med någon än, och jag har ingen lust att vara ute hela natten eller komma in sent. Jag vill gå och kika en stund på kvällen och kanske käka nåt.. Men dom flesta man känner ska ju festa.. Så vi får se hur det blir..

Nä, nu måste jag jobba vidare!

Trevlig helg!


Midsommar

Hej hopp!

Orkar inte skriva så mkt.. Va hos pappa igår och käkade.. Sen åkte vi hem, jag kollade på en film och momme somnade i soffan..  Idag åker vi till mamma, Mohammed kanske skulle jobba, får väl se. Hoppas ni haft en trevlig midsommar!

Vid pappas stuga..



Mohammed och pappa


YES =D

Vi fick det (!!!!) VI SKA FLYTTA =)

Känns skitkul!!! I onsdags skrev vi papperen!! Nu ska vi bara fixa klart lånet med den bank som ger bästa räntan =P Usch jag hatar räntaaaa.. vill ha 0,1 % ränta =P Fan va dom tar pengar ifrån en!! Hua!

Så nu blir det renoverings-tiider igen *jobbigt* Men kul när det är klart! Hann ju bara bo här lite mer än ett år! Nu ska lilla pärlan säljas! =) Kommer bli så skönt i radhuset, 5 rum och kök =D Wiho! Balkong uppe och uteplats + liten tomt nere..! Nice nice! Nästa sommar blir jag brun =P Och vi äter väl grillat varje dag =P

Har börjat kika runt på badrums-alternativ... Finns ju så mkt, vet inte riktigt vad jag vill ha... OM vi kan göra om tvättstugan till badrum oxå får vi kanske plats med bubbel-bad *hoppas* Har ju bastu oxå, känns nice men man lär väl aldrig använda den =P

13 Juli (fredag den trettonde även!!!) får vi tillgång till radhuset.. Så då kan vi börja planera lite mer vad som ska hända först osv..! =D Skulle vilja vinna på lotto så man slipper fundera så mkt ;)

Idag köpte jag dom första bebis-kläderna, två bodys och en liten mössa =) De va rea så jag kunde inte låta bli =P Ska nog beställa lite Lundmyr saker framöver, är ju så fint!

Nä nu ska jag kika runt lite!

Ha en trevlig helg!

FLYTTA

Nu händer det grejjer =D

Man ska ju inte va helt säker förrn man skrivit på papperen...!! Och det ska vi eventuellt göra IKVÄLL (!!!!!) Han har inte ringt än allafall och sagt att det inte blir av =)

Så vi kanske kommer att bli RADHUS-ÄGARE ikväll *wiiiiiiiiiiiiie*

Känns skitkul..!!! Va på Electrolux efter jobbet.. Blir nog lika stil som köket vi har, samma luckor och "maskiner", men annat kakel, fundilerar på vitt kakel, då allt annat är mot det mörka hållet, svart bänkskiva och det är coolt med svart golv så det kanske det blir!!  =) Och jag har sett en skitcool tapet!! Den är ljus...!!

Hoppas tusan inget hinner komma imellan, va ju tänkt att några andra skulle skriva kontrakt igårkväll (!!) Men då hann vi komma i mellan och lägga ett bud och dom ville inte lägga över! Om dom nu inte hinner göra det på nån timme.. eller att det inte blir av med att skriva ikväll så nån annan hinner komma!!! *hoppas hoppas*

Ja jag kanske skriver mer ikväll om det blir klart =D ååååh vill verkligen att det ska blir vårat!!!

Ultraljud

Dags att uppdatera lite =)

Idag var vi på UL, gick kanon! Allt såg bra ut *skönt* Och det var som vi trodde en liten pojke där inne tyckte hon, men det känns rätt så säkert =) Han levde på som tusan vissa stunder och sparkade och for omkring, knepigt att se det på skärmen utan att känna nånting =) Men idag har jag varit mkt kissnödig och haft ett litet tryck nere i magen, hon sa att han låg alldeles vid urinblåsan och tryckte på så det kanske va därför =)
Annars har jag ju fortfarande inte känt av nånting! Ska väl inte klaga ;) Kan bli gravid flera gånger om det ska vara så här ;P Datumet vart inte ändrat, senaste mensens sista dag stämde jättebra, så 10 November är det BF =) Hoppas sommaren går foooort =D Nu har namnbråket satt igång!! =( Vi kommer inte direkt överens om nåt namn men det löser sig får vi hoppas..

Sen har vi kanske en resa på G.. Till USA i fyra veckor i slutet på Juli och nästan hela augusti *wiiiie* Hoppas det blir av!! Men som det ser ut nu så verkar det så, ska nog boka här i dagarna. Jag, Mohammed och hans kusin med fru! Vi ska hyra husbil och luffa omkring lite =) Spännande!! Inte riktigt planerat vart än men vi flyger nog till New York så får vi se vart vi hamnar. =) Jag kommer vara i v 29 när vi åker hem så det går nog bra! Om jag får må som jag mått hittills så!

Vi har börjat kikat på annat boende oxå, har lagt ett bud på ett radhus i Bosvedjan. Får se om dom andra lägger över, i så fall hoppar vi det. Vi har lagt 1.090.000 och det måste renoveras så mer vill vi inte lägga.. Annars får man leta vidare.. Jättesvårt att hitta nåt bra.. Oftast så dåliga planlösningar tycker jag! Speciellt i gamla hus.. Jag vill ha STORA rum.. stort kök.. Och planlösningen här i Bosvedjan va kanon.. Badrummen va lite små men det går nog att göra om lite, fanns även bastu =) Jag tror det räcker med ett radhus för oss till att börja med. Tomten va inte så himla liten och det va skog mot baksidan så där är det inte nån insyn.. Men men, nån annan bjuder nog över!

Ja.. vad mer! Härligt väder det har varit då! Sovit hos mamma i helgen och spenderat mkt tid på altanen =) Tänk om det kunde bli så här mest hela sommaren =D På torsdag lär det väl regna, då ska vi spela brännboll med jobbet och grilla..!

Nä nu ska jag kika vidare lite här!

Skriv några förslag på pojknamn vettja =D Jag har inte direkt fastnat för nåt, mkt lättare med tjejnamn..!
Så förslag mottages gärna! =)

Puss o kram!


Tjingeling!

Lördag idag.. har jobbat 4,45 h.. Vaknade innan kl ringde imorse! Det va rätt skönt fast klockan bara var 06.30 ;) Gick rätt fort att jobba och jag gjorde allt jag skulle! =)

Ikväll ska jag och Linda åka till Emma och grilla =D Trevliiiigt!! Hoppas vi inte blir sjuka bara, Emma kände sig lite hängig och hade ont i halsen, men vi chanser! Händer ju aldrig nåt kul annars så vi får passa på ;P
Innan vi åker dit ska vi åka förbi Pia och kolla på Linda och Christers blivande barn =D Två jättesöta svart/vita små missar!!

Igår vart det en kort dag på jobbet.. Jag träffade Jossan och Tulay på stan, vart charm igen =) Bakad med kyckling! Surrade på som vanligt om bebis-grejjs mest men även lata killar ;)
Efter det gick jag hem.. Va me momme lite.. Vi åt på Sibylla lite senare på kvällen.. haha här finns inget stop!! Mums! Jag kan fasen äta huuur mkt som helst! Hmm.. nu vart jag sugen på chips =P Kanske får blir det ikväll..! =D

Tjaa...what else.. Har varit på bio två gånger den här veckan..! Såg Pirates.. och Next! Tyckte att Pirates 3 inte va lika bra som 1:an och 2:an.. va lite seg sen så fattade (tröga jag) inte rikigt vad det handlade om direkt..

Tänkte att ni ska få sen en den första bilden jag knäppt på mageni v 16 =)



Nu gäller det bara att knäppa vidare.. brukar alltid glömma sånt!

Och lite bilder från våran tjej-middag förra Fredagen:









haha alla va på majsburken, var inte lätt med våran dåliga öppnare *s*







Alla va väldigt glada =D haha!

Ska försöka lägga upp lite kort då och då nu =) Eftersom att jag tycker det är roligt när andra har kort i sina bloggar så kanske alla andra oxå tycker det är kul att se kort!? =P

Ska ta med kameran ikväll om jag kommer ihåg så blir det kanske lite nya bilder =)

Nu ska jag marinera köttet!! Ha en bra kväll alla!!

RSS 2.0