Dåligt

Går det att skriva! Vet inte varför.. orkar inte uppdatera maten.. är lite sådär med den nu =P Och idag skulle jag ha tränat.. men orkar ikke.. Ska på ikea med Linda snart.. Och ni kan ju gissa vad det antagligen blir för mat där ;P Gott och onyttigt =) Finns ju så nära till hands en restaurang med Gult M! mmmm....

Ska till fjällen oxå..! Kanske till helgen eller helgen efter påsk! Får se när det blir! Och på Söndag ska jag och Linda till Elena och Engla och hälsa på =) Kul kul!

Jao.. man blir ju rätt trött i fingrarna efter en dags jobbande framför datorn ;) Kanske därför man inte orkar skriva =P Sen har man ju rätt tråkigt liv oxå just nu så det finns inte så mkt att skriva!

Just ja, en sak kom jag på! Va hos hanna i fredags och käkade taco-tallrik, sen åkte vi till Sofia på fest! Lilla Hanna fyllde 21 =) Nu är vi lika små!

Hej svejs!

Mat - Dag 44 ?

Har inte skrivit på ett tag.. tappat sugen lite! Ska försöka börja igen, det är viktigt vad jag äter =) Right Linda? =P kanske inte kommer uppdatera vaaarje dag men ska försöka så gott det går.. Träningen har varit dålig senaste veckan oxå.. Måste ta tag i det.. Kortet på Step in räcker till sista Mars så jag har de här veckan och nästa på mig att använda det.. vet inte hur många ggr jag har kvar! kanske 3 eller nåt...!

Frukost
Fil - Müsli

Mellanmål
Banan

Lunch
Sallad korvstroganoff och ris

Mellanmål
Inget

Middag
Smörgås på charm

+ en kexchoklad och lite godis =/

Ja dagen vart sakta men säkert sämre.....

Mat - Dag 33

Frukost
Fil - Müsli

Mellanmål
Päron

Lunch
Lax potatis hericot verts sås

Mellanmål
Minimorötter

Middag
Kebab-potatisröra sallad

Efterrätt
Bulle och en snickersglass

Det vart middag hos mamma, jättegott! Och självklart var det efterrätt..fast det var bara jag som åt en bulle *s* Och en glass dessutom =P Dom har alltid glass =/ Men men.. Mohammed har i alla fall lovat att vi ska ta en promenad på Söndag! =) Får se om han håller det..! Nu ska vi snart se senaste avsnittet av Prison!! *spännandeee* Imorrn blir det jobb *suck* Sen utgång me Linda igen, och Jenny & Annso! Kul! Bye bye

Mat - Dag 32

Frukost
Fil - Müsli

Mellanmål
Banan

Lunch
Sallad - kyckling ägg keso + dressing.... några lakritsgodisar och en nötkräm

Mellanmål
Fikabröd =/ typ krämbulle..!

Middag
Lax potatis sås haricot verts

Mat - Dag 31

Frukost
Fil - Müsli

Mellanmål
inget

Lunch
Sallad kött

Mellanmål
Banan

Middag
Tacos

Tack för tipsen.. jag har typ Aaaldrig ätit omelett =P Vet inte ens hur man gör *s* Duktigt va!? Kanske inte borde erkänna det =P Men.. måste skaffa mig en mixer eller nåt så det går smidigt att göra nyttiga bärdrinkar och grejjs..! =) Vart får man tag på bra proteinpulver då tro? Hälsokost? Ica? Jag är ju rätt lost.. micron är min bästa vän =P Fast jag måste säga upp vänskapen och börja använda andra "apparater" i köker mer *s* Ugnen har jag ju blivit lite hajj på allafall =P Ja har skrivit ner en lista allafall med bra kolhydrat-, protein- och fettkällor =) Från där länken..! Gäller ju bara att få ihop allt oxå =) Idag blir det ingen promiss.. det regnar!! =( hatar regn!! Hade ju kunnat gå på step in över gatan men det är ju så mkt bra på tv ikväll ju =) Kan använda min gymstick som jag köpt istället i pauserna =)

Mat - Dag 30

Tack Petra (och Linda ;) ) för kommentaren!!! Nu vart jag lite mer sporrad igen!! SKA faaan klara det här och komma dit jag vill..!! Jättebra länk!!

Idag vart det en dåligt dag igen.. lite allafall..! Men banne den som ger sig! Ibland tänker jag att äh.. nu har jag ju ätit dåligt några dagar.. kan lika gärna fortsätta med det.. lika bra att strunta i allt.. Men det ska jag tusan inte göra!! Man tänker ju som en åsna!!! Det som är svårt och som jag vet är ett problem för mig är att jag äter aaaalldeles för stora mål..!! Jag äter som en häst typ 2 ggr om dagen istället för att äta mindre flera gånger.. det måste jag jobba med! Kanske bättre att äta lite mer på mellanmålen och dra ner lite på lunchen.. för jag är alltid jättehungrig när det närmar sig lunch! Då blir det automatiskt att man vräker i sig.. =/ Sen samma sak till middagen..! Får komma på några enkla "större" mellanmål, inte bara en frukt.. Fast det ska ju gå rätt fort oxå.. Nån energidryck kanske skulle passa bra!? Fast det blir tråkigt i längden, men ibland! Orkar inte stå på jobbet och koka ihop värsta grejjerna =P 

Frukost
Fil - Müsli

Mellanmål
Päron

Lunch
QP, morötter, mjölk

Mellanmål
Inget

Middag
Entrecote, sallad, liiite potstisgratäng (den va inge god)

NU ska jag ta en liten promenad!! Ska börja lite smått att försöka ta mig ut lite varje dag så kan det bli längre när snön börjar försvinna lite mer..! Roligare då!

Mat - Dag 29

Frukost
Fil - Müsli

Mellanmål
Banan

Lunch
Sallad kyckling ost ägg currydressing + cola light

Mellanmål
Inget

Middag
Grönsakssoppa och mackor =/

Nu har jag kommit till en period då jag börjar bli lite dålig känns de som.. har ingen ork att uppdatera vad jag äter heller riktigt.. Känns som att jag tappat sugen och det händer inte så mkt eftersom jag inte tränar så man vill ge upp =P Men banne den som ger sig! Ska försöka så gott jag kan...... Varför ska det vara så svårt?!?! Kan man inte bara få se ut som man vill utan att behöva kämpa?! =P Nej nej, inte i detta liv! Go natt på er!

Mat - Dag 28

Skrev ett inlägg i torsdags men det uppdaterades inte, vart nå fel =/ Nu orkar jag inte skriva allt.. men tors-lörd vart lite dåliga dagar.. fikabröd, mackor, klegg, vin m.m... Idag blir det inte bättre.. börjat dagen med två mackor =) Får se vad det blir sen! Lite klegg =P

Igår kom Linda hit redan vid 14-tiden ungefär.. Vi åkte och handlade i "bussen" Mohammed har köpt *haha* Kunde inte ens lägga i backen.. Linda filmade även =P Men efter lite bök och stök så tog vi oss iväg =) Åkte till Ica och inhandlade tacos-grejjset vi skulle ha.. Sen for vi och lämnade igen några filmer.. Väl hemma kollade vi bara på tv och satt vid datorn.. Sen började vi göra oss iordning och fixa maten =) gott! Har liiite klegg kvar som jag kommer stoppa i mig typ snart =P Strax efter åtta gick vi upp till Hannah! Det var trevligt! Dansmatta och karaeoke =D haha jag och Linda var ju väldigt duktig! Sjöng Britney =P haha.. Vid tolv ungefär gick vi in mot stan! Det vart Oscar! Hade jättekul!! =D Mycke dans vart det =)

Får se vad som händer idag.. en promenad eller annan träning skulle verkligen behövas!!!


RSS 2.0