Sista? Sen Libanon...!!

Hej och hå!

Kanske blir sista inlägget nu innan vi åker! Får se om jag har tid imorgon eller inte.. Tåget till arlanda går runt 12.

Igår åkte jag och lämnade Eric till pappa, var där en liten stund sen gick dom ut på en promenad och jag åkte hem.

 

Gjorde mig iordning hemma sen hämtade jag upp Hanna, vi åkte till donken och köpte mat och satt och vid hamnen och käkade. Sen åkte vi till Malin en sväng =) Efter det åkte vi hem till Hanna där vi skulle förfesta. Linda och Malin kom efter ett tag. Kände mig rätt seg där ett tag men det vände ;) Vi gick först på Stadshuset sen gick vi på Oscar. Hade jättekul =)

Me and the girls
  

Tack för en trevlig kväll flickor =)


Idag hämtade vi Eric vid 11. Det hade gått jättebra, som sist =) Så det var skönt. Vi käkade på Sibylla sen åkte vi och handlade barnmat för resan. Blev en hel del (!) Känns lika bra att köpa här hemma så man vet att man har det han är van att äta. Åkte hem ett tag. Sen träffade vi upp Tulay Senol och Elias och käkade på Tandoori, gott gott!!! Liten avskedsmiddag ;) Jag invigde min nya koft-väst. Me like a lot! Den är jätteskön. 

Har som sagt packat, kom på ett bra sätt att packa matburkarna. Jag lindade in varje i en blöja =) Sen fick jag plats med all välling oxå. Typiskt att vi inte har någon våg hemma, det känns som att väskan är för tung =/ Fast den är liten.. En väska får inte väga mer än 30 kg så jag hoppas inte den gör det. Jobbigt att packa om där på arlanda..

    
 


Nu ska jag snart natta Eric och hoppas på att han vill somna fort!! Så jag kan packa det sista!

Bloggar kanske igen... Och ska försöka blogga därifrån om vi hamnar på nåt ställe med dator. Vi får väl se! Annars så får ni ha det så bra här i Sverige närmaste veckorna ;)

Hoppas att vi "ses" igen när jag kommer tillbaka.. Då har jag nog en hel del att berätta om resan! =) Bara bra saker hoppas jag! Och många bilder =D

Puss och kram!!


Gäsp

Eric har vaknat flera ggr inatt och vid 06 vaknade han helt... Trött! Vi klev upp vid 06.15 kanske. Jag får ta och sova lite sen när M vaknat....

Gäsp

Tand nr 4

Har glömt att skriva!

Tror att det var i Måndags redan som den andra mittentanden uppe (vänster) kunde kännas litegrann! =)

Och det lyser vitt på båda sidor uppe oxå, så dom kommer nog ganska tätt! Lika bra det så det är gjort =)


Day in town

Har varit i stan nästan hela dagen. Började med lunch på Bite Line. Smarrigt! Sen hängde jag med upp på jobbet en liten stund och hejjade. Eric kröp omkring och rev i papper, det fanns mkt att kika på =) Lämnade in sista ledighetsansökan och den 19:e Januari börjar jag jobba om allt går som det ska! Kommer gå fort dit..!

   
 

Gick sedan ner för trappan till stan ;) Har varit skönt att sitta så nära stan, i nya huset hamnar man lite längre bort, vilket kan vara bra för plånboken ;) Där mötte jag upp Mickis först och fick mitt paket hon hade till mig, surrade en liten stund. Sen gick jag och träffade Tulay och Elias. Vi shoppade lite och fikade på charm. Gick omkring, mötte Therese och Malin med sina barn =) Sen träffade vi Linda. Tulay gick hem och jag och Linda fortsatte shoppandet lite ;)
Jag handlade rätt mkt fast jag ska försöka hålla i pengarna, så några saker åker faktiskt tillbaka! En kjol, en tröja och en mössa. Känns bättre för plånboken! Mamma skulle lämna tillbaka det =)

Detta fick jag med mig hem i alla fall. Utan att betala! Presentkort på Vision (även 60%) och rabattkuponger jag fick av Tulay på Name it. Eller jo, taights från Vero Moda fick jag betala, får se om jag behåller dom =) Men det tror jag!

Jättefin topp - Fred Perry


Skön "kofta" - Koppartrans


Taights med knappar nere bak på benet - Vero Moda


Gråa byxor - Name it


Så lite blev det i alla fall =)

Eric somnade i bilen när jag hämtade M från jobbet vid 19. Och efter välling hemma i sängen fortsatte han sova. Skönt! Nu ska jag käka pizza (igen) och läsa lite bloggar. Sen blir det nog TVn. Imorrn åker jag till pappa vid 14-15 tiden och är där ett tag innan jag lämnar Eric. Sen blir det en liten tjejkväll och utgång! Nice =)

Men just ja, glömde nämna imorse att jag fick sovmorgon. M gick och la sig tidigare än mig igårkväll (!) Har typ aldrig hänt.. Så imorse vid 06 tog han Eric och jag sov till 08 ungefär.. Fast jag hörde dom uppe typ hela tiden men det är ändå så skönt att bara kunna ligga kvar och dra sig! Imorrn blir det väl andra bullar, fast det gör ju inget eftersom jag får sova ut på söndag igen =D

Trevlig helg alla!

Fredag

Då var det helg igen då! En rolig sådan hoppas jag på =)

Idag blir det lunch med några på jobbet sen upp en snabbis och säga hej. Sen ska jag nog träffa Tulay på stan en sväng. Och efter att Linda slutat skulle vi nog ses igen!

Måste på systemet och köpa vin tills imorrn =) Sen ska jag nog ta en sväng på Vision eftersom jag har presentkort där. Vill shoppa men inte slösa pengar ;) Då passar det ju perfekt med presentkort.

Måste även lämna igen 2 filmer..

Eric leker i vardagsrummet nu, eller nä nu kikade han in här med världens smile min lilla plutt! =) Vid 11 ska han få lunch sen åker vi mot staden!

Jo just. Igår åkte jag en snabbis till Birsta, blev en kjol och klänning från VILA för 99 kr (!) Och en spetsponcho från Monki. Efter det åkte jag till Linda för att hämta min klänning till hennes 30-års fest! Jag ska vara snövit! Haha ni får se klänningen någon gång framöver!

Nu ska jag börja göra mig iordning. Hörs kanske ikväll!

Puss!

Vägra vara sjuk

Ni får lite mer läsning ;)

Jag åkte iväg på Life och City Gross och mötte upp mamma. Där bjöd hon mig på lite kurering! Tack älskade mor! Jag ska INTE bli sjuk, så är det bara. Har druckit två brus och tagit lite tabletter! Hoppas det hjälper...!




Pappa och Ingalill var här när jag kom tillbaka. Dom hade med sig lite presenter till Eric =) Några leksaker och kläder från POP. Jättefint! Bestämde även att dom ska vara barnvakt på lördag. Snällt!

  


Resten av kvällen är det slappning i soffan och TV som gäller. Först TV4 Fakta.. lite förlossningsgrejjs =) Sen blir det TV400 Paradise Hotel. Efter det blir det sängen!!

Kan visa en cool retro-body som jag köpte i somras. På Ullared för typ 30 kr! =)
 

Nu hinner jag inge mer! Hej hej!

Rapport!

Igår var jag hos Tulay en stund mitt på dagen, hon hade gjort pannkakor. Supergoda! =) Barnen lekte lite och härja på som vanligt. Eric fick smaka russin för första gången, han tuggade på men själva "skalet" svalde han aldrig riktigt =)

Lite dåliga bilder
 

Vid 16.30 skulle jag möta Lina på stan för att kolla runt lite innan vi mötte upp Jossan. Jag ringde M när jag var på väg och skulle parkera, som tur va så var han på Sjögatans Livs! Så jag kunde lämna av Eric hos han =) Jossan hade lämnat Tilly hemma oxå så det var bara vi tjejer. Vi skulle fika men alla var hungriga så till slut bestämde vi oss för att gå på Bite Line! Där satt vi rätt länge och käkade och snackade. Hade jättetrevligt =)

The Girls


Åkte hem vid 19.30 ungefär. Eric sov när jag kom.. Så jag satt vid datorn och kikade lite på tv innan jag la mig.

Idag har vi varit ner på stan och ätit lunch, ni kan ju gissa vad!
Eric sover middag nu. Han somnade själv i sin säng till slut. Använder fortfarande babysittern ibland, han brukar somna där sen lägger jag över honom till sin säng.

När han sov igår


Vid 17 tiden ska pappa och Ingalill komma och käka. Så vi hinner träffa dom innan vi åker =)

På fredag ska jag luncha med några på jobbet sen tänkte jag hänga med upp och kolla läget lite! Var hur länge sen som helst jag var där. Blir aldrig av bara.. Jag trodde jag skulle springa där varje vecka ;) Men alltid har man nåt för sig.

Hoppas jag inte blir sjuk nu (!) Känner av lite lite i halsen när jag sväljer =( Får proppa i mig massa vitaminer! På lördag ska vi ju ha tjejkväll oxå.. Och jag vill inte bli sjuk lagom tills att vi ska åka! Men det skulle ju vara typiskt!

Fatta att vi åker på måndag (!) Och är borta över 3 veckor...! Det är rätt länge. Jag har aldrig varit utomlands så länge.. Eller jo när jag var på språkresa kring 8-9:an när jag gick i skolan. Men annars är två veckor det längsta. Men det känns skönt, då slipper man stressa och kan känna att man hinner med allt man vill göra. =)

Nä nu har ni fått er "Lotta-dos" för idag ;)

Kan vara snäll och avsluta med 2 bilder till;
Eric och Tilly i måndags, Eric i söndags när han sliskar i sig bläckfisk
 

Thats it!

Morning

Nu är det väl dax för en uppdatering! Har inte "hunnit"... ;)

Vart ska vi börja... Jo i söndags! Då gick jag och mamma en promenad på morgonen.. Sen var vi mest hemma på dagen. Vi käkade middag på Canton med en kompis till M och hans fam. även Ms kusin var med. Eric smaskade på en slippig bläckfisk-bit... usch ;) Efter maten åkte vi hem till oss, grabbarna hyrde film som vi såg. Trevligt trevligt!

Igår käkade vi kebab till lunch, handlade, åkte till Alnö på Alviks mc... Sen hem och städade och förberedde maten till våra gäster. Vid 17-tiden kom Jossan, Anders, Tilly och Lina hit och käkade. Johan var tyvärr sjuk! Vi bjöd på strips, kyckling, sallad och sås. Lina hade köpt med sig glass och jordgubbar till efterrätt! Gott! Dom var nog kvar till 21-tiden ungefär. Va väldans trevligt. Jossan och dom åker ju hem till umeå på onsdag, men vi ska hinna med en fika i eftermiddag oxå! Sen tar det nog ett tag tills vi ses.

Idag vet jag inte vad som händer på dagen, fika i eftermiddag som sagt.

Snodde några bilder från Lina ;)

  
  
 

So long!

Hemma!

Har nyss kommit hem från Malin. Åt jättegod mat och blev kvar vid middagsbordet hela kvällen och snackade =) Emmy var gladare idag i alla fall, skrattade som bara den där vid matbordet när man sa nåt ibland, haha! Så söt!
 
  
Det är köttfärs med creme fraiche och lite grejjs på så det ser lite konstigt ut ;) Sen så ser det ju nästan ut som att jag har haklapp med min "fina klänning" =D

Ska kanske ses nästa lördag oxå, ha en tjejkväll med utgång lutar det åt! Riktigt nice eftersom jag kommer vara borta över tre veckor sen! Så då ska jag försöka skaffa barnvakt, vet inte hur M jobbar. Fast det skulle ju vara skönt att få en sovmorgon dagen där på ;)

Jag ska försöka hoppa i säng snart. Eric är så snorig så han sover inte så superbra.. Natten som var blev det nästan så att han åt två ggr, han åt först 00.30 tror jag. Sen vaknade han till och hade svårt att somna vid 04 eller nåt igen. Men till slut fick jag honom att somna. Då gick jag upp och hämtade välling ifall han skulle vakna igen. Men då hörde jag honom inte förrns 06.30 =) Så det gick ju bra ändå. Då kunde vi kliva upp och äta gröt som vanligt till frukost.

Lite andra kort som fanns på mobilen
  

Go natt!

Hej hopp

Idag har jag målat första lagret på sängen! Kommer bli riktigt fint! Fast jag är ju som sagt inte så duktig på att måla.. så lite skavanker blir det ;) Och usch  vad jobbigt det var, massa smådelar. Undra vad det skulle kosta att lämna in den nånstans =P Måste nog bli tre lager =(

Kl 17 ska jag åka till Malin! Eric blir hemma, men han är rätt ok bara snorig. Fast tempen har vi inte tagit nå mer.. Men han känns inte så jättevarm. Vi ska äta tacos.. gott gott =) Sen åker jag hem ikväll och tar över, M ska nog ut ikväll.

Imorgon måste jag stäääda! På Måndag kommer Jossan, Anders, Tilly och Lina och Johan hit och käkar. Trevligt =)

Ja det var väl allt jag hade att säga för tillfället!

Eric 5-6 mån

Lite händer

Nu är Berra här och sätter lister runt fönstren i vardagsrummet! Goody! Då är det klart där inne sen =) Förutom att tapeterna är dålig men =P
Har varit och köpt färg idag, var ju fint väder men har inte hunnit måla. Hoppas det är fint imorrn oxå så kan jag göra det på förmiddagen!! =) Håller tummarna! Kan ju visa en förebild så länge, den som var i annonsen!



Och den blir då vit sen! Kommer bli lite skillnad då =)

Kanske ska träffa Malin och Sara sen och handla till mogondagen =) Ska bli riktigt trevligt med en tjejkväll och god mat!

Om någon är intresserad av en gammal IKEA-byrå kan ni kika här ;)
http://www.blocket.se/vi/17740495.htm?ca=4_s
Billigare vid snabb affär skrevs aldrig dit =P

Nu måste jag playa lite med Eric!

Herrå!

Go kväll!

Vi åkte till Birsta idag istället för till stan, regnade ju så mkt! Jag köpte ingenting förutom en blåbärsbakelse på charm ;)

Nu väntar jag på M så vi kan åka och köpa sängen! Jobbiga är att Eric har somnat, men han lär väl sova vidare i bilen.

Hade inte så mkt vettigt att skriva... =P

Såhär glad var Eric idag fast han är lite krasslig =)


Erics rum

Ikväll ska vi åka och hämta en säng jag fyndat på blocket till Eric! =) Kommer passa så bra i hans rum. Med lite färg på ;) Bild visar jag ikväll! Får väl se när jag orkar måla den, hoppas regnperioden försvinner snart! Skulle ju vara skönt att få det gjort innan vi åker till Libanon!

Hans klädskåp skulle jag behöva måla om oxå, så det blir samma vitfärg som skåpet jag målat!
Vill få klart där nuuuu! MÅSTE snarast ta tag i garderobsproblemet för mig! Vet hur jag vill ha det, måste bara åka till Ikea och kolla upp lite grejjs först. Sen skramla ihop pengar =P

Tog tempen nu, den låg på 38,1

Hej igen!

The Night!

Eric blev snorig igår =( Så han verkar ha blivit förkyld. Vaknade flera ggr.. Men natten var rätt ok ändå. Han kändes väldigt varm inatt men jag har inte tagit nån temp än, får göra det när M vaknar så lillen kan ligga still ;) Han fick mat 02.40, eftersom han verkade lite varm och så så ville jag inte kämpa så mkt utan låta han sova. Kl 04.50 ungefär vaknade han och stog upp och verkade pigg som en mört =/ Men efter ett tag fick jag honom att somna igen. Sen klev vi upp vid 06-06.30. Hoppas han slipper feber men jag tror inte det...

Blir nog en liten snabbis ner till stan med Diana i alla fall. Ska kila in på apoteket. Kanske väntar tills M slutar kl 15 så kan Eric stanna hemma. Vi får se!

På lördag ska jag ju träffa Malin Sara och Emmy. Hoppas Eric är bättre tills dess. Annars får jag kolla upp om någon kan ha han några timmar. Men annars kanske han får följa med och Emmy får vara hemma om det finns möjlighet så hon inte blir sjuker igen.. Vi får bestämma nåt Sara =) Hoppas han inte blir sämre!

Nu ska jag snart äta frukost! Eric har redan ätit gröt, det gick ner som vanligt! Gott tecken =)

Hej så länge!


Shopping

Dagen blev rätt ok ändå. Var rätt irriterad där ett tag (!) Men det lägger ju sig efter en stund. Inatt ska jag ta Eric, får se hur länge jag orkar hålla ut. Men ingen mat innan 02-03 i alla fall... Wish me luck. Ska orka träffa Diana imorrn oxå ;)

Jag åkte iväg själv en sväng till Birsta mitt på dagen. (Blev ingen träff med Tulay) Jag skulle på H&M och dra bonuskortet på kvittot sen sist.. Och det slank även ner nåt extra plagg ;) Två blusar och två leggings. Äntligen hittade jag ett par sköööna leggings, som var lite högre i midjan! Inte kul när magen hänger utanför =P Så jag köpte 2 st svarta.
Sen var jag hem.. Och vid 18 tiden fick jag ett ryck igen, visste en blus jag ville ha på H&M som inte fanns i Birsta. Så jag for ner till stan en snabbis, och den fanns kvar =D Slank med en kjol oxå! Har ju köpt så många överdelar nu så jag måste ju kunna använda dom. Jeans tar jag inte på mig, känner mig inte bekväm i det än. Tights is life ;) Och kjol!

Antar att det är spännande med bilder ;)

 Den som jag åkte till stan för!
  

Mycket nöjd!

Imorrn ska jag som sagt träffa Diana, hon måste hitta bikini inför Libanon-resan! Själv ska jag försöka att INTE shoppa nånting! Inte så mkt cash nu efter skatten som sagt =/ Rätt jobbigt faktiskt då jag alltid varit van att ha sparpengar att kunna ta ifrån om man vill. (Sen jag började sommarjobba då jag var "liten") Den summan är i princip helt borta. Och nu när man är mammaledig ramlar det ju inte in många kronor i månaden.

Ska lägga mig tidigt idag och hoppas på lite sömn innan uppesittandet inatt!

En bild på min goskit!


Tjao!

Inte sant....

Kan ju meddela att min "toppen-morgon" inte varade länge. Såklart.
När M vaknade fick jag veta att han matat honom kl ETT och TRE.... 2 h mellanrum mitt i natten? Toppen!
Behöver nog inte säga så mkt mer..... Ni förstår nog min "glädje"!

Heeeeeeej DÅ!

Såhär ska det va! =)

(nästan)
Jag hörde imorse att Eric började vakna till vid 06, han hade tappat nappen så jag gav den till honom och då somnade han om! Antagligen för att han inte vaknat till riktigt än. Sen la jag mig i gästsängen och hörde honom inte igen förrns 07! Vilken skillnad det blir när man känner att man fått sova ut! Och Eric var GLAD som han brukar på morgonen. Igår var han ju grinig hela morgonen.. M hade gett han mat vid 01, lite tidigt men det gick ju bra. Jag märkte ingenting så jag har sovit i princip hela natten =) Nattmålet vette tusan när det försvinner, den som lever få se!
Man vill ju se förbättring för att orka fortsätta, och det har ju inte blivit så stor skillnad på några veckor, så nu får han äta vid 01-02 när han vaknar istället för att man ska krångla nån timme till. Hade det gått över på några dagar är det ju bra. Men att hålla på så länge utan att det blir bättre så orkar man inte. Därför väntar vi lite nu och försöker senare igen. Efter Libanon tror jag nog. Men självklart har det blivit bättre, han äter ju bara en gång istället för två. Alltid nåt!

Kan ju ge er som väntar barn ett tips om att försöka få bra mat/sovrutiner SÅ FORT SOM MÖJLIGT. Jag minns när Eric var lite, han var ju uppe med oss i vardagsrummet sent sent sent på kvällarna. Hade ingen rutin alls, på väldigt länge!
Nästa barn ska jag göra helt annorlunda med. Sen vänja av nattmaten mkt tidigare. Även låta bebisen vara i sängen i sovrummet där det är mörkt på kvällen/natten så att dom snabbt märker skillnad på dag/natt. Alla blir gladare av bättre sömn! Ska läsa lite mer av Anna Wahlgren oxå då jag väntar nästa barn. Tycker mkt hon har att säga är bra!
Men självklart är alla barn olika, trots rutin och bla bla bla så kan ju nätterna bli som nu oxå! Men alltid värt ett försök.

Nog om detta! =P

Jag har fått lite samtal avklarade, nu är skatten betald *fattig som aldrig förr* =(
Har även ringt bvc om Erics öga, han ska få en tid efter september.
Och jag har ändrat babysimmet så vi börjar i Oktober istället. På söndagar tror jag det blir.
Skönt att allt detta är fixat nu.

Ska snart ta en dusch jag och Eric. Sen ska vi på IcaMaxi och handla. Hem och äta lunch. Sen ska vi träffa Tulay och Elias på stan eller i Birsta!

Fast just ja, först skulle jag faktiskt dammsuga och plocka lite i vardagsrummet och datarummet.

Märker ni att jag är på G efter att fått sovit bra? ;)

Tjingeling!

Fler bilder från i Måndags:
  
  

Kan det bli värre?

Idag vaknade Eric 05.15 (!) Ååååh Im tired!
Det var nog för att han åt vid 00 inatt... =/ Momme kunde/orkade inte få honom att somna om och jag sov typ.. Men nu får han inte äta så tidigt.. Jag har gett upp att försöka hålla honom till 03, han äter ändå bara en gång per natt nu så då kan han lika gärna äta vid 01-02 om han vaknar då. Men 00 känns lite för tidigt.. Känns som att han kan sova längre om han äter lite senare.......

Ja.. han är trött nu märker jag men vill inte sova. Vi får väl äta frukost nu då.

Hej hej

Kalas

Var hos Tulay nästan hela dagen. Fick mat där, korvstroganoff! Gooott!! Sen lekte kidsen lite. Elias fick sin present, presentkort från POP. Sen kom en till kompis till henne med kille och barn. Då blev det tårta! Chokladtårta, smarrigt!
Åkte hem runt 18-tiden då Eric började bli lite trött och grinig.


  

Nu funkade det inte att ladda upp fler bilder =( Jag får göra det imorgon.

Får se vad vi hittar på imorrn, jag måste på banken sen kanske vi åker till Tulay igen om dom inte har något annat för sig. Snart kommer vi ju inte ses på nästan en månad. =( Så länge har vi nog aldrig varit ifrån varandra sen vi började träffas kanske?! ;) Vi ses oftast varje vecka, flera gånger. Ibland kan det ju gå längre men..

Jaja! Nu ska M ha datorn...

Go natt!

Finally

It's mine! =)


En svart C902! Nu har jag bra kamera på mobilen igen! Den jag hade nu var ju hur dålig som helst!

Nu måste jag börja fixa iordning mig och ge Eric lunch. Sen ska vi iväg i regnet till Tulay om ett tag!

Tjao!

Tand nr 3

Måste bara lägga in ett litet inlägg om att tand nr 3 nu är helt igenomsprucken! Höger mittentand uppe, eller i rättare sagt så var den väl det igår redan.

Så då var det antecknat. (skriver inte upp någon annanstans)

Gääääsp

Det här känns liiiite för tidigt för min del.

Eric vaknade 05.30 och ville inte somna om, M kom in med honom för han hade sovit vid han i gästrummet sen han matade honom inatt. Säkert hade han väckt honom av nån snarkning eller nåt ;P Han brukar ju kunna sova till 06-06.30 i alla fall oxå kan jag ligga kvar till 07 ungefär... Jag vill inte vara uppe såhär tidigt... =P Kanske intar soffan en stund medans han får leka!

Idag ska vi till Elias som fyller 1 år! GRATTIS GRATTIS GRATTIS =D
Tänk att det gått ett helt år (!)



Trevlig dag i regnet mina vänner! =(

Todelooo

Igår blev det som sagt fika på stan! Vi gick på Barista nere på storgatan. Linda hade lite svårt att välja så hon tog tre (!) godsaker! haha! För mig blev det en macka och en brownie =) Tulay  och Sandra nöjde sig med en macka. Det var trevligt att umgås lite. Sen gick vi på stan en liten sväng. Men då tog Tulay en glass i alla fall =)
Vi provade på "sittringen(?)" men kom fram till att det inte skulle gå så bra att sitta där ;)
   
 Linda knäppte kort på en hemlig kompis här? =P

Vi skiljdes åt och jag hängde med hem till Tulay ett tag. Barnen lekte lite och käkade gröt. Vi åt lite choklad och vindruvor. Sen ringde M och sa att han fick sluta så då åkte vi och hämtade han. Gick upp en sväng i tornet innan vi åkte.
 

Sen åkte vi hem. Det blev en sväng på IcaMaxi senare, handlade lite mat och nån ny leksak till Eric. Sen blev jag hemma resten av kvällen. M åkte iväg på MCn en sväng. Som vanligt.



Idag har jag gått TVÅ promenader, här i bosvedjan med mamma imorse två varv. Sen efter lunch två varv runt sidsjön med Linda, Christer joggade han. Så jag känner mig väldigt duktig =) Snart blir det väl nåt käk, Eric ska ha gröt NU.

Hej hej

Fullt upp

Igår hade vi fullt upp hela dagen. Vi började med (promenad) sen träffade vi Tulay och Elias på stan. Haha vi typ bara gamade, först åt vi lunch på åhlens, sen gick vi tillbaka och fikade efter en stund. Sen gick vi till Barista och tog en macka efter ett tag (!) Man kan ju tro att jag oxå äter för två ;P Nä men jag kan fasen äta hur mkt som helst, tänker på mat typ jämt även!? Vi shoppade lite oxå, köpte en typ kortärmad lång munkjacka från H&M. Jättemysig! Men annars blev det väl inget mer.. Vi träffade mamma och hennes väninna, haha jag och mamma hade svarta kläder och röda skor båda två! Vi skiljdes åt vid 16.45, och jag missade bussen precis så jag fick vänta en halvtimme, gick och satt mig vid ån med Eric.

Vi kom hem, jag började skala potatis. Vi skulle fixa käk. Så jag fick äta igen ;) Jossan Anders och Tilly kom hit vid 19-20 och käkade, stannade hela kvällen. Så jag och Jossan hann även åka till City Gross och köpa godis, men mitt godis blev faktiskt bigarråer! =) Det var trevligt. Måste fixa en till middag innan dom åker till Umeå igen. Hoppas att Tulay och Senol kan komma då oxå!  
M provar på tvillinglivet ;)


Åh Eric var så söt, han sprang rätt på Tilly och "pussade" henne på munnen =D Fasen att man inte kan hinna knäppa kort sånna gånger!

Har lite bilder från i torsdags då vi var hos Lisa. Eric klättrade i deras trapp för första gången, han var jätteduktig och tog sig upp flera trappsteg!
  
  
  
 Kom upp en bra bit, tills han satt sig bakåt i luften ;)

Nä nu blir det frukost sen promenad.

Sen blir det fika på stan med Linda Sandra Tulay och Elias!

Bye bye!

9 MÅNADER

Augusti bara försvann?
Kryper runt och ska vara med överallt
Reser sig mot allt
Släpper ibland taget och står lite själv
Åker snart på sin andra utlandsresa
"Spelar på läpparna" med sina fingrar
Tredje tanden (höger mittentand uppe) har spruckit igenom lite lite

Han är vårt allt
                                                       

Pics

När man såg allt hår på golvet, kunde man tro att jag haft jättelångt hår och klippt av allt. Men vi klippte bara topparna, resten var på tjockleken. Vi tunnade ut! Fattar inte att jag har så tjockt hår. Men nu känns det tunt och fräscht =)

bye bye ;)
  
 Blev ljust =)

Shoppingen däremot blev mörk ;P Bilderna oxå så det syns inte så bra.
Men det blev:

En jacka, lika som min röda vårjacka fast nu i fin vinröd färg


En svart lite längre skjorta och svart "mjuk" kjol. (syns jättedåligt)
 

Och en klänning, fram/bak
 

Lite bilder på Eric

Brum har fått flytta in i vardagsrummet så länge


Han skulle vara lika söt som tjej ;) (dålig bild, ville inte vara stilla)


Och här har vi Linda, som var snäll och lekte med Eric medans jag klippte mig igår ;)



Vid 14 ska vi iväg med mamma till Lisa och fira Noah. Ska bli gott med fika =)
Efter det åker vi nog bara hem och tar det lugnt. Kanske uppdaterar igen om jag orkar!

Hej så länge!


Nöjd

Bilder kommer under morgondagen på håret! Och shoppingen =)

Just nu orkar jag inte. Det blir sängen strax!

Jag är nöjd!

Natt natt!

Så här såg jag ju ut innan (från i helgen)
  
Fast det är ju synd att inte utväxten (som var lång) syns så jättebra på bilderna.

Perfekt för shopping

Vädret alltså! Blir ingen prommis nu i alla fall.

Tänkte lämna Eric en stund med M idag. Så ska jag till Birsta  och shoppa lite =) La undan en jacka på H&M igår, och såg lite annat fint =) Nu kommer ju jag (tyvärr ;) missa 3 veckor av hösten. Men den brukar ju kunna dra ut på sig nu för tiden. Kan ju hoppas att man inte behöver vinterjacka när vi kommer i alla fall. =P

Sen ikväll är det dax för burret att få sig en omgång! Skönt..!!

Jo just! Eric håller på att få tänder uppe verkar det som. Det har börjat skina vitt där nu =)

Nu är det dax för frukost. Sen blir det lunch hemma innan jag sticker iväg oxå. Kyckling och sallad igen från igår. 

Tips
Tänkte berätta en annan sak, om att smörja tatueringen. När jag gjorde min sista för några år sedan så smörjde jag med Helosan. Men nu har det tydligen börjat blivit vanligt med Bepanthen! (kanske inte så vanligt men) Så det kan jag rekommendera till er som inte visste innan och ska tatuera er snart =) Kan faktiskt förstå det, Helosan är ju typ bara en lotion och Bepanthen är mer en vårdande salva. Klas hade hört en tjej som provat, så nu rekommenderar han det. Fast vill man så går det ju lika bra med Helosan eller sån där "tatuerings-kräm" oxå.

So long!


Off we go!

Vi ska åka utomlands IGEN! =D Niiiice! Ganska snart dessutom, åker om TRE veckor (!!) Vi ska till Libanon! Äntligen ska jag få se hur det är där. Hoppas det är så bra som jag hört! Förutom allt krigande då, det är lugnt där nu, och hoppas det kommer vara ett bra tag framöver! Vi ska även vara borta i TRE veckor (!!) Härligt härligt (men farligt farligt?) Kanske man till och med hinner få hemlängtan! Diana ska hänga med oxå, kuligt värre! Så det blir vi 3, Diana, Ms kusin och Ms mamma =) Fatta vad jobbigt att packa för Eric i tre veckor? Typ mat och sånt, får mest bli pulvervälling, nu hemma har jag bara kört med tetror ett tag. Men allt ordnar ju sig till slut!



Tråkiga är att vi missar 3 ggr av babysimmet, kanske ska skippa den här terminen och gå nästa istället! Ska ringa och fråga henne imorrn om det går att ändra.

Idag har det varit fullt upp.
Morgonpromenad 3 varv
Träffat Diana, pratat resa och käkat lunch
Dammsugit övervåningen, M klippte gräsmattan (igen, stort!) =)
Hämta Malin och åka till Birsta
Sen till Sara Christian och Emmy
Hem med Eric till M ett tag
Åkt på IcaMaxi och handlat
Hem, nattat Eric
Plockat med disken
Lagat mat, KYCKLING & SALLAD (duktigt Lotta)
Sett lite på TV
Läst lite bloggar
Skriva blogg
Fortsätta läsa bloggar ;)

När vi kom till Sara C och Emmy så kröp Eric genast i stora steg mot Emmy, han måste ha uppfattats som ett monster då hon blev lite rädd och ledsen ;) Men sen mot slutet gick det bra, hon försökte ge igen genom att nypa eller försöka peta ut ögonen på honom, haha. Skämt och sido! Det kom några tårar från dem båda, men även skratt. Emmy hade fått spruta idag och var nog lite trött, för jag var inte heller så populär alla gånger. Men någon vink och ett leende fick jag ibland ;) Eric hade jättekul när Christian lekte med honom i alla fall. Blev gottigt fika och massa surr! Måste ta och ses oftare!

Nä nu ska jag kolla vidare sen blir det sängen!
 

Gangstar

Nyss kommit hem från klädpartyt. Jättetuffa kläder! (www.gangstar.se) Jag beställde en mörkgrå tröja (kofta) och en svart/grå mössa. Ska även ha ett eget party senare i höst =) Då skulle det ha kommit några fler nyheter! (Blir nog ett köp av bl.a. baggyjeans då) Så om det är någon som vill komma är det bara att hojta ;)
Jo just! Världen är ju liten. När vi kom dit så kände Madde som var säljare igen Eric, hon läste min blogg, kul =) Sen kollade vi på kläderna och allt sånt. När jag gjort min beställning och hon såg mitt efternamn så såg hon att hon jobbat med min mamma, OCH varit trafiklärare till brorsan när han tog körkort! (som inte bor i S-vall, var bara här och tog körkortet) Hahah! Vad är oddsen för det liksom? Och en annan tjejs mamma hade oxå jobbat med min mamma =) Så nu blir mamma jättenyfiken när hon läser detta ;)
Men det roligaste var ju att träffa en ny person, som läser min blogg =) Kändes liksom lite coolt ;) Fast samtidigt lite "läskigt", tänk att man inte har nån aning om vilka dom flesta är som läser..! (Inte fatt det kändes läskigt att hon läste, men ni fattar) =)

Det fanns inga bra bilder på hemsidan som visar exakt vad jag beställde, så det får ni se när det kommer!

Eric somnade i bilen på väg dit. Han vaknade när vi varit där en stund. Så han var lite grinig. Men var nyfiken och ville krypa runt såklart. Så han kröp bort en bit, sen stannade han och började gråta. Och han ville inte sitta still med mig så mkt, så han kröp vidare oxå blev han grinig igen. Och så höll han på. Haha toker! Sen när vi kom hem var han pigg en stund. Diana kom förbi ett tag så han vart ju verkligen på G när han fick leka med Billy! (hund). Men nu sover han sen ett tag i alla fall.

Jag hoppar nog i säng snart oxå!

En bild från igår eller nåt. Puss kompis ;)

Miss me? =P

My last days!

I lördags var lilla familjen på Tillys dop, det var jättefint! Och Eric var duktig i kyrkan fast han var så trött! Blev sedan bjuden på smörgåstårta och jordgubbstårta ute i Bergeforsen. Mysigt! Och vi slapp regnet =) Tilly fick massa fina presenter! Av oss fick hon en bok, rosa barnvagnshänge och en svart skallra. Fanns tyvärr inte rosa kvar ;) Allt inhandlades på Designtorget. Finns ju så mkt fint där!
  

  
  
  

När vi kom hem klämde vi in ett middagsbesök, en kompis till Momme och hans tjej och barn. Det var trevligt =) Synd att det blev på samma dag som allt annat ;) Vi skulle komma till Jossan och Anders vid 20, men dök upp 21.30 då middagen drog ut på tiden. Hade jätteskoj och kul att träffa lite nya people! =) Sen gick vi på Oscar. Malin kom och umgicks ett tag oxå =) Jag glömde såklart min kamera på kvällen. Men snor nåt kort från Lina ;)

  
   
   

Linda och Christer var snäll och skjutsade hem oss och Eric. Det hade gått så bra så med Eric. Jag fick många mms-rapporter ;) Vi kom väl hem vid 03.30 ungefär. Eric vaknade till där när dom åkte så han hade lite svårt att somna om sen, gäsp! Men sen låg vi i sängen till 08 i söndags i alla fall. Jag sov väl 2-3 h.. Mamma var snäll och tog en promenad med honom på 1,5 h sen så jag fick sova lite till =)
Vi skjutsade Momme på jobbet vid 12 sen mötte vi Linda och Christer och käkade lite donken! Alltid gott dagen efter ;)
Sen åkte vi hem och bara slappade lite.

Jag såg ett jättefint bord på blocket som jag inte kunde motstå. Tänkte ha det i Erics rum, skulle vilja måla vitt. Lite annorlunda än vanliga lekbord från ikea tex. =) Kommer passa bra då det blir lite gammeldags stil i Erics rum! Men mamma tyckte inte man skulle måla det. Får väl se, blir inte än på ett tag i alla fall. Kanske får stå i datarummet oxå eftersom databordet är mörkt. Jag betalade 500 kr!


Nu är det ny vecka, tråkig start med tanke på vädret. Men jag har lite inbokat i alla fall =)
Ikväll ska jag nog på Klädparty med Hannah!
Sen imorrn ska jag träffa Malin och vi ska nog åka och fira Emmy i efterskott.
Sen på onsdag (kväll) har jag bokat tid hos frissan! 
torsdag ska jag och mamma till Noah och fira honom i efterskott.
Fredag vet jag faktiskt inget ännu =)
Inget i helgen heller vad jag kommer ihåg just nu.

Veckan kommer nog gå fort som vanligt! =)

Återkommer!

Resultatet

Jag gjorde bara en tatuering, tänkte kanske göra 2 till. (Erics fotavtryck, och hans personnummer runt andra handleden men siffrorna skulle inte räcka runt insåg jag) Är jättenöjd med den jag gjorde!
Jag gjorde Erics stjärntecken (grekisk) under mitt på handleden. Ser ut som ett M, så det passade ju lite även det ;) Jag fyllde även i min gamla lite, så det inte skulle bli lika stor färgskillnad.
Hannah skrev några ord på handleden (latin). På söndag ska Malin göra =)

Hannah före - efter
   

Min före - efter
 
Hann smörja innan vi knäppte så det blev lite glansigt..

Vad tycks? =)

Eric kröp omkring och joxade på lite!
 

Innan vi åkte ut till mamma så var vi i Birsta. Jag shoppade en del till mig själv =) Bilder kanske kommer någon dag om jag orkar knäppa! Monki och Gina handlade jag på. Köpte även doppresent till Tilly på Designtorget! Fint fint!

Hoppas det blir fint väder imorrn! Vill inte ha nåt regn (!!!)

Nu ska jag strax hoppa i säng. Om jag inte fastnar här allt för länge!

Natti!

Tatuering

Idag blir det av! Kommer bilder senare idag eller i helgen =)

Har nyss duschat! Ska skjutsa M snart så jag kan ta bilen idag. Måste hinna till Birsta och fixa doppresent + kläder tills imorrn. Kl 14 ska jag träffa brorsan ute hos mamma. Hannah ska med och göra oxå =)

Igår kom Tulay och Elias. Barnen lekte, dom leker mkt bättre nu när Eric oxå kan krypa och resa sig och sådär =) Haha Eric skulle ta allt Elias lekte med, eller tvärtom. Och Elias kröp omkring med en sak och Eric va efter hela tiden! Så söta!
Jag bjöd på lax. Och gjorde sen negerbollar, hur längesen som helst som man gjorde det! Gooott!

  
  

Hoppas ni får en härlig start av helgen! Kanske skriver senare!

Hej hopp!

Rain

Vädret idag är inte så tilltalande! Tråkigt. Blev ingen promenad imorse heller.. Man blir så slö i sånt här väder. Sen var jag kanske lite seg sen igår ;) Men inte så farligt!

Hade jättetrevligt igår! Vi satt ute nästan hela kvällen och snackade och sörplade lite vin. Blev även nån pinsam video, haha! Jag "breakade" lite, även Hannah och Jenny shakade så jag var inte ensam =P Vi käkade vitlöksbaguetter precis innan vi skulle hem. Middag blev klegg/tacos =)

Lyckades typ inte bli NÅN bra bild!
 
Före                                    Efter

  

Det här va väl den bästa på mig



Lite senare kommer Tulay och Elias hit. Kul med lite sällskap! Jag ska väl bjuda på nåt käk sen kanske, men tror inte vi har så mkt hemma. Får se vad det blir, kanske orkar mig ner till City Gross.
Vi har bara slöat på hittills, jag och Eric sov mellan 10.00-11.20 ungefär. Skönt! Jag har inte ens klätt på mig eller nåt än.. Lunch har vi fått i oss. 

Shit, hela huset skakade till en aning nyss kändes de som! Skumt!

På lördag ska vi ju på Tillys dop, sen skulle Jossan och Anders ha fest på kvällen. Så jag och Momme kanske ska gå =) Var hur länge sen som helst som vi va på fest tillsammans! Om det ens hänt? Eric skulle nog få vara hos Linda, och hon kanske kunde skjutsa hem oss så Eric får sova hemma =) Snääällt (!!)

Hoppas ni har en trevlig dag i tråkvädret!


Men åååh

Det handlade inte om plats i bilen fick jag veta... Dom andra hade åkt iväg till badet imorse med egen bil. Det var Momme som inte ville åka och köra själv! Så då blev jag ju nästan ännu mer irriterad =P Farligt att åka själv då, och nån av dom andra hade ju kunnat åka med M istället. Jaja.....!

Nu har Momme och Eric åkt ner till kebaben. Jag har plockat med disken och städat i vardagsrummet och dammsugit på övervåningen. Bara datarummet kvar nu som ska städas lite.

Vet inte vad jag ska göra för lunch. Har en tinad kycklingfile i kylskåpet som måste stekas. Får väl göra det och koka lite ris till.. Eller pasta kanske. Går fortare.

Sen blir det dusch och handling! Kanske man skulle försöka orka platta håret? Får väl se!

Later my friends!

Hannah hänger med till Jenny ikväll å! Kul =D
 

Förstog det!!

Kan man ana annat när det är karlar inblandade!? Det blir inget paradisbad för dom idag, hans kompis hade lovat en till unge att följa med. Bra när dom ska åka i en bil? Får ju inte plats.. Det visste dom väl?
Jaja.. dom skulle kanske åka och bada nånstans ändå. Får väl se hur det blir.
Jag kommer väl ändå att kunna göra lite av det jag ville, men det känns inte på samma sätt längre ;P

Jaja inget att haka upp sig på! =P

Vad hade jag tänkt göra idag?
Vid nio (när dom skulle åkt) tänkte jag lägga mig igen!
Se på våra bästa år 09.50
Ligga kvar i sängen ett tag till ;)
Kliva upp och städa
Göra mig iordning
Gå och handla
Hem och packa upp
Vänta på att vi ska till Jenny

Får se vad det blir nu. Momme lär ju inte vara pigg på att kliva upp 9 nu när dom inte ska iväg. Men jag ska göra ett försök att få upp honom ;P

Varför kan man bli lite irriterad över skitsaker?! Kvinnor! ;P haha!


Shoes

Här är mina fynd! Silver från Esprit och röda från Vagabond.
 
 

Kort från igår när vi träffade Diana.
(Eric är galen i hundar! Och katter! Han springer runt och jagar dom hela tiden! haha)
Kolla in ögonen på Billy när Eric är på väg =)
  


Imorrnkväll kommer broder till Sundsvall! Trevligt. Han ska tatuera lite, så jag ska nog passa på att göra nåt. Har lite saker jag vill göra! Några kompisar som ev ska göra oxå. Kuligt =) Kommer bilder på det sen i så fall!

Nu ska jag kika runt lite mer. Sen blir det nog sängen och lite TV.

Trevlig kväll!

Sorry!

Har varit lat och mest läst bloggar. Tänkte blogga imorse men det blev aldrig av heller.

Nu är jag och Eric hos Tulay. Vi har varit på stan och käkat lunch. Jag fyndade två skor på Åhléns, måste ju få köpa några när jag rensat ;) Halva reapriset! Så jag fick 2 st för 249 kr. Visar bild när jag kommer hem!

I söndags åkte jag och Eric till Linda och Christer en sväng. Sen åkte vi till Tulay som kom hem från Turkey! =) Kul att ses igen!

Igår var jag med Diana hela dagen, käkade lunch sen åkte vi till henne och fikade. En sväng till Birsta sen middag hos oss. Trevligt trevligt!

Imorrn kommer jag få en liten "relaxdag" =) Momme ska ta med Eric till paradisbadet imorrn, med en kompis och hans två barn. Jag funderade på att hänga med men jag stannar hemma och tar det lugnt istället. Skönt! Ska bara vila och städa lite. Sen på kvällen ska jag och Linda till Jenny och käka lite och dricka vin! Mysigt! Så det blir en heldag för mig att bara vara och göra allt i min egen takt =) Behövs ibland.

Det var allt för den här gången! Ska försöka med ett inlägg till ikväll med lite bilder då!

Hears!

Away


Update
Glömde ju säga att vi gick 4 (!) varv imorse på promenaden =) Vi brukar bara gå 2!!! Väldigt duktiga kände vi oss!


Nu är jag och Eric hos Linda och Christer. Blev erbjuden dinner som man inte tackar nej till =P Momme jobbar han. Tråkigt att sitta hemma själv!

Eric far runt på golvet här, Linda hänger med litegrann ;) Fullt upp, haha! Så jag tar chansen att slappa lite i soffan med datorn =D Han reser sig nu mot allt han kommer åt..! Han är som en virvelvind mitt lilla busfrö! Så duktig!

Har inte hunnit med så mkt idag, var ju och käkade lunch. Sen åkte vi hem och jag vilade lite tlls M skulle göra sig klar för jobb. Som tur var tog han MCn till jobbet så jag kan ha bilen. (har sålt min)

Eric sov mellan 15-16.30. Försökte väcka honom lite när jag skulle åka, satt på kläder och grejja, han vaknade till och blev lite irriterad men somnade igen. Bilen är ju till för att sovas i. Men när vi kom fram så vaknade han i alla fall. Får se vilken tid unge herrn somnar för kvällen, jag tippar på 20-21.

Nu ska vi se på The Hills. Lindas favvoprogram! =) Jag har oxå börjat gilla det =P

Undra om jag hittar någon söt bild här på datorn! Ja det fanns ju inte mkt, hon har dom på andra datorn. Men denna hittade jag. Hos Hannah för nå månader sen!


Tjarå!

Datorn

Datorn blev alltså flyttad i torsdags! Känns väldigt luftigt i vardagsrummet nu. Skönt! Och sladdhörnan är ett minne blott!
I datarummet är det ju absolut inte klart, men datorn står där i alla fall.

  

Nu ska vi åka och äta kebab så jag måste dra! Hörs kanske senare!


Snabbis

Hinner inte skriva så mkt. Ska se film kl 21. Eric har precis somnat, blev lite för lång middagstupplur!

Datorn är nu flyttad men jag har inte hunnit knäppa några kort. Får nog bli imorgon kanske!

Igår hade vi middagsgäster! En liten bebis på en månad =) Mommes kompis som fått barn. Knäppte kort när Momme höll i lilla Mira. Hon var så fin! Va fort man glömmer hur små dom var!! 
  Eric smakar melon!

Nä nu har filmen börjat! Tjaaaao!

RSS 2.0