Vet inte vart vi ska

Nu är vi hos Karim.. Han och Momme ska duscha, raka sig och klä på sig och jag vet inte vad =P Värre än tjejer! Men man kan ju som sagt inte se ut hur som helst på nyårsafton ;)

Vi vet inte vart vi ska ta vägen riktigt.. Vi ska väl leta omkring som sist när vi gick fram och tillbaka på avenyn och aldrig kunde bestämma oss. Men nu såhär i sista minuten kan det kanske vara svårt att hitta något ställe oxå. Och dom flesta har nyårssupé, och självklart med konstiga rätter. Eller ett ställe hade oxfilé till huvudrätt men för- och efterrätt var inte bra.. Svårt att hitta nåt man tycker om. Bäst om man kan hitta ett ställe med vanlig meny..

Lär väl sluta med donken =P

Jag är hungrig.. men vi kommer nog inte iväg förrens om minst 30 min verkar det som. Sen tar det nog minst 30 min att hitta restaurang.. Och sen tar det väl en timme att få maten ;P Så det blir väl inget käk förrens om någon timme!

Försöker driva lite tid nu medans jag väntar.. men tror att jag kollat alla bloggar 1000 ggr och inget nytt ;)

Har inget intressant att skriva själv heller!

Så hej då igen!

Food

Blev något fel igår så det här publicerades aldrig..

Väntar på att Hannan och Rabi med fam. ska komma snart.... Är hungrig =P 

Är på Halas rum, Eric håller på med hennes tangentbord hela tiden.. tycker det är skitkul. Lyssnar på musik på hennes dator oxå, och han börjar klappa händerna och vifta med armarna lite då och då, sötiiiis! Hoppas han får bättre rytm i kroppen än far sin =P 

Ja.. har kikat på den där Sveaväskan igen. Vill ha! Men nja... jag ska hålla mig ett tag till så kanske jag glömmer den ;P Kom på det med vagnen oxå, inte lika kul längre. När jag börjar jobba kommer man ju inte använda vagnen lika mkt. Inte lika många stadsturer i alla fall ;) Men den finns fortfarande i tankarna...

Idag har vi bara varit här inne hela dagen.. Inte ens fått på oss riktiga kläder. Har varit disigt och tråkigt väder ute..

På fredag kommer brorsan Anna och Ilja ner.. kanske hinner träffa dom en sväng! Svärmor ville bjuda hit dom på middag, så vi får väl se om det blir så =)

Nä nu ska jag avsluta

Gott nytt år

Sitter här i sängen och tänkte kolla på Våra bästa år. Oxå är det inget idag =( Tråkigt... Eric håller på att försöka somna nere på madrassen. Men kryper gärna omkring i rummet istället. Det som är jobbigt nu när han ska sova.. kanske skulle haft resesäng. Men men, det funkar.

Natten gick bra igen, han hade fått välling av farmor 22.30. Då fick han bara runt 300 istället för 400 ml. Sen vaknade han runt 03 då bytte vi blöja bara.. Sen sov han rätt bra och fick välling 06. Tänk vad mkt bättre det har blivit =) Så skönt!! 

Vi gick hem från Rabi och Hannan strax efter 24.. Testade bl.a. rockringar på Wii fit oxå. Shit det är ju värsta träningspasset! Men där tog Hannan rekordet.. Fast jag ska försöka slå det ;P Kanske ska skaffa ett eget sånt där, så man får röra lite på sig ;) Fanns nåt spring-grejs oxå!

Vet fortfarande inte vad som händer ikväll.. ev kanske vi skulle ut och käka på nån arabisk restaurang. Får väl se vad som händer annars..!

Vad ska ni göra ikväll?? Har ni Big Plans eller blir det en hemmakväll med familjen??

Återkommer säkert något senare.. 

Annars hoppas jag att ni får en härlig sista dag på året!!

img_47792133020be.jpg



UTMÄRKELSE

UTMÄRKELSE

Jag har fått en utmärkelse av Emma, Thank you!!




This is the rules:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3 .Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden
Jag ger den vidare till Linda Tulay Madde Malin Sara Hannah Nikita
(valde bort er med lösenskyddad blogg) ;)

Wii Fit

Vi körde fotboll där man ska nicka! Första gången jag körde, aldrig spelat något spel alls! Och jag var BÄÄÄÄST ;D Fick 230 poäng och Momme fick 11 poäng.. moahahaha =P Rabi fick 106 poäng... så jag var överlägsen ;)

Nu ska vi testa, va fasen heter det? När man hoppar med skidor..! Där tror jag inte att jag är lika duktig.. ser svårt ut!

Återkommer väl med resultat ;)

Sista dagen snart

Det här året har ju gått hur fort som helst!! Hade tänkte skriva lite om året månadsvis men jag tror inte jag orkar riktigt.. Inte nu i alla fall. 

Idag händer inte så mkt.. Vet inte vad vi ska hitta på. Tänkte kolla på Våra Bästa År idag som jag missat flera avsnitt av nu.. Spännande ;P 

Eric är jättetrött men har inte kunnat somna än.. Natten gick rätt bra, förutom att han vaknade inatt och hade kissat igenom, igen. Suck. Men han fick ingen mat förrns 05.45 och igårkväll fick han 22.20 så det var bra.

Nu ska jag se om Eric vill äta lite, han har ätit med alla när dom ätit frukost här hela morgonen så jag tänkte att han skulle sova först. Får väl se om han vill ha.. Som sagt, funkar nätterna så gör det inte så mkt om dagarna inte blir helt enligt rutinen.

Hej dååå

Vi kom fram

04.30 inatt. Lång bilfärd och det blev inte mkt sömn. Men det gick bra. För Eric oxå.. Men rutinerna har redan rubbats gällande mat/sömn. Han vaknade ju såklart när vi kom in här.. Sen va han vaken ett tag. Och det har inte blivit jämna tider för maten idag heller.. Och kanske sovit 10 min på hela dagen. Och är fortfarande vaken (!) Övertrött..!! Han somnade till för ett tag sen men när farmor skulle gå ut från rummet vaknade han. Ska väl göra ett nytt försök strax.
Men ingen välling inatt.. det ska jag se till ;P Bara han sover på nätterna är jag nöjd. Vi får se hur det går.

Idag åkte jag och Hannan på stan. Blev 2 tröjor till Eric och jag shoppade upp mitt presentkort på Monkis rea. Men sen ska jag försöka hålla i pengarna så gott som det går. Känner fortfarande för den där Cosmo-vagnen ;) Sitter och funderar på vad jag har hemma som kan säljas =P Förutom 2 vagnar och en matstol så borde jag kunna kraffsa fram nå mer jag inte behöver ;) 

Nu kom Hala hem så vi ska käka lite sen vet jag inte vad vi hittar på.

Åter senare eller imorgon!



Kina och Birsta

Idag kom mamma och Johnny hit en sväng. Johnny satt upp diskbänksbelysning, så nu har vi äntligen lite ljus där =) Två spottar i taket som vi inte bytt på länge som varit slut oxå, självklart dom som var riktade mot diskbänken. Så det har varit väldigt mörkt där fram tills nu.

När dom var klar åkte vi mot staden, käkade lunch på Kina då kebaben var stängd =P Skönt med miljöombyte, haha! Sen somnade Eric i bilen när vi skulle mot Birsta. Så då lämnade jag av pojkarna hemma och gasade iväg själv. Jag åkte till Barnens Hus då Eric fick presentkort av morfar där i julklapp. Men jag kom ut tomhänt.. Tänkte köpa ett spjälsängsskydd men jag kunde inte bestämma mig för vilket. Och tråkigt dyrt är det ju även =/

Kikade runt lite och såg en vagn jag skulle vilja ha, istället för dom två som jag har. En ny modell var det tror jag? Den kändes lika smidig som Timmyn faktikst! Men fördelen var att man kunde vända sitsen åt båda håll + att det var svängbara framhjul. Jag ställde dom bredvid varandra och dom kändes rätt lika i storlek! Men sen var det ju priset =/ Det är ju en vagn man kan använda med liggdel oxå.. Så den kostade runt 7000.. Och födelsedag + jul är ju en bit bort nu ;P

Teutonia Cosmo

www.teutonia.com
Fast kikade lite på hemsidan nu, och Mistral S är ju ännu bättre där man kan vända handtaget. Fast den har jag inte sett själv så jag vet inte hur storleken känns..!

Sen gick jag in på Birsta City en sväng. Var på H&M och KappAhl, hittade lite saker till lilla Elin och mysiga byxor + kortärmad body till Eric. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här.

Ska packa iordning det sista.. Tänkte svänga förbi Tulay så jag kan lämna av sakerna där innan vi far.

Ska försöka blogga så mkt jag kan när jag är där nere =) Och försöka införskaffa nytt minneskort till kameran så jag kan knäppa lite kort!

Bye byeee


Sockerdricka

Har suttit och läst runt på lite bloggar, fick sockerdricka i handen! Hehe har aldrig fått det av att hålla i datamusen så länge =P

Eric sov bra inatt med, men han vaknade till lite vid 04 då bytte jag blöja. Sen fick han välling 05.35 ungefär.. Men han har svårt att somna om nu efter vällingen på morgonen, jobbigt!! Då man är som tröttast själv.. Gäsp! Men vi gick inte upp förrns 07.20.

Ikväll åker vi till Götet. Hoppas att man kan shoppa nåt roligt på rean där nere =) Ska nog ta en sväng förbi Monki eftersom jag fortfarande har kvar presentkort där! Vi blir nog borta en vecka i alla fall.. Får se vad som händer på nyår, har ingen aning än. Hoppas på nånting skoj i alla fall.

Nu håller jag på att äta upp resten av Geishan som blev kvar sen igår.

Just ja, jag såg på filmen "Taken" igår. Usssssch vilken film! Handlingen alltså! Handlade om en pappa och hans dotter som blev kidnappad. NI SOM INTE ALLS VILL VETA VAD DEN HANDLAR OM KAN SLUTA LÄSA HÄR ;) Men det är inte så att jag avslöjar värsta grejjen =P haha..
Hon blev kidnappad av ett nätverk som höll på med prostitution.. Fy va hemskt! Det var riktigt hemska scener. Tänk att det här pågår på riktigt ute i världen =(  Flickorna som nätverket tog blev drogade och tvingades sälja sex.. Men det värsta av allt var att oskulder blev sålda typ på auktion, äckliga män som betalade hur mkt som helst... =/ Aja, men den var väldigt spännande och mkt action. Se den! Points: 4/5




Eric sover för tillfället. Jag är oxå riktigt trött men det känns som att han kommer vakna om jag lägger mig. Men ska nog göra ett försök till att vila lite i alla fall.

Gone

Chips Geisha & Cola Light

Nu har Eric äntligen somnat, det tog säkert 40-50 min.. Han tog en lång middagslur idag ca 15-17 så han var ju inte supertrött när jag la honom strax efter 20. Men till slut så.

Idag har jag och M hjälpt en kompis att flytta. Eric fick vara hos tant Linda och Christer medans.
Det tyckte han nog var väldigt skoj. Direkt när jag ställt ner honom och skulle ta av overallen så knatade han till Lindas varma famn ;) Hann inte få av han några kläder. Så det kändes inte ens nödvändigt att stanna nå extra för att han skulle känna sig trygg. Så jag vinkade av och gick ut på en gång.
Linda skickade två filmer, på ena höll han på att riva/spela på deras kökslampor och den andra kasta omkring värmeljus. Bäst att passa på att göra hyss när man är borta ;) Här hemma hör han mest bara nej nej/aj aj då =P

Linda har dokumenterat med lite bilder:
http://lindzanengman.blogg.se/2008/december/saturday.html

Jag och Eric var en snabbis på IcaMaxi här på kvällskvisten. Han fick sitta i "vagn-bilen" som han gillar. Köpte mest barnmat och blöjor så vi har lite i Göteborg och slipper handla där på en gång.
Jag festade även till det med att köpa "rubriken" som jag ska smaska i mig nu! Mums! Kanske att det blir en film efter jag kikat runt lite till..

M ligger och sover, för att snart kliva upp och vara uppe hela natten typ. Men iofs så måste han väl göra så för att orka köra imorgonnatt till Göteborg. Men sen vill jag nog att han vänder tillbaka dygnet framöver.. Inte så kul i längden! Snart är det ju dagis på G oxå och tid för han att vara hemma med Eric 2 dagar i veckan.

Hoppas ni har en mysig lördagkväll!

Så lätt?

Kan det fortsätta såhär måntro? Eric fick välling 22.40 igår, han fick i sig närmare 400 ml (!!!) (Tetra 8 mån) Sen fick han sova med mig. Själv hade jag svårt att somna såklart.. typiskt. Men sen vaknade han 05.50, blöjan var överfull och det hade läckt. Inte konstigt med så mkt välling i magen. Men som tur va så tog pyjamasen och gossefilten smällen så jag slapp byta lakan i alla fall. Då fick han 200 ml välling, men ville inte riktigt somna om. Oh no tänkte jag.. men efter ett tag så somnade han om. Sen klev vi upp 07.20. Nice natt! Har inget minne om att han har vaknat till mkt inatt heller faktiskt, nappen har i alla fall dugit fram till morgonen utan gråt!

Nu sover Eric igen, har nyss somnat här i babysittern. Funderar på att gå ner med honom och vila lite själv oxå!

Återkommer kanske senare idag! Hej så länge

Julaftonsfika, riktigt stort fat var det!

På söndag

Vi åker på Söndagkväll istället. Så nu får vi se hur Eric sover inatt. Tänkte att han ska få sova med mig sen när jag har lagt mig. Men jag tror inte det kommer bli någon skillnad faktiskt. Det är nog helt enkelt mysigare hos pappa =) Och inget som stör.. Här ekar det typ i hela huset och M är ju uppe hela nätterna nästan så man hör tom när han flyttar stolen i datarummet eftersom det ligger alldeles ovanför. Många faktorer som kan spela in, och just nu ligger allt på minus här i huset känns det som.. Jaja... Ingen idé att lägga mer tankar åt det här för tillfället!

Har nyss kommit hem från donken, blev en sen middag och Linda sällskapade mig. Va ner en snabbis på stan förut. Käkade lunch och gick en sväng på H&M. Inte så mkt rea! Men det följde med 3 byxor och 2 tröjor till Eric. Lite kan man väl passa på då det är billigare =P

Nu ska jag kika vidare här på nätet sen blir det sängen inte allt för sent!

Tja tja

Förresten Hannah, mitt minneskort till kameran är trasigt så jag tog inte så många bilder igår. Men om du bloggar själv nångång så kanske du får se ett kort som jag knäppte med mobilen ;PPP haha!

Över förväntan!!!!

Pratade med pappa nyss! Eric har ju sovit där.. Och man kan ju säga att Eric är en hejjare på att sova hos dom! Sist gick det ju oxå jättebra. Men igår hade han somnat vid 19 sen varit vaken en stund vid 21.30 och fått välling 22.30. Nu ska ni få höra ;)
Sen SOV han HELA NATTEN utan att äta fram till 07.15 (!!!!)
Och då hade inte ens varit intresserad av välling utan fick äta en smörgås. What? Jag tror att han ska få sova där i fortsättningen ;) Han hade sovit mellan pappa och Ingalill så han kanske kände sig trygg. Men det känns ju konstigt att det gick SÅ bra. Skönt i alla fall =) Det trodde jag inte! Han kanske skulle sova bättre om han fick ligga mellan oss oxå? Men M har vänt på dygnet så han går nästan och lägger sig när vi kliver upp.. Tråkigt!

Hade kul igår i alla fall. Men det blev en rätt "tidig" kväll, ringde M vid 01.30 så skjutsade han hem mig. Han var aldrig ut.. Skönt idag att det inte blev så sent! Nu ska jag äta lite frukost sen hämta hem älsklingen.

Jo just, vi åker nog till gbg ikväll. Men det känns ju sådär att åka precis när Eric börjar sova så bra.. Då blir det liksom en natt i bilen =/ Kan inte åka bil en hel dag med honom, han kan inte sitta still så länge. Aja får fundera hur vi ska göra. Nu när jag har kämpat några nätter är det ju inte kul om man får börja om igen sen.. 

Hej hej
 

Juldagen

Hade en jättemysig julafton igår med god mat och fina julklappar.
Vi vuxna kör alltid ett julklappsspel, alla har tagit med en julklapp för 100 kr. Sen spelar man om dom i ca 20 min.. Man får byta julklapp när man får nr 1 eller 6 på tärningen. Haha så kul för det bli oftast en grej som är favorit och som alla försöker få åt sig. Men igår var det rätt blandat faktiskt! Jag fick den jag köpte själv som jag ville ha, en duschcreme från Body Shop =) Momme fick till slut flingsalt i olika smaker och en luftavfuktare.
Sen fick vi lite andra saker oxå, bla presentkort massage, lampa, underkläder, choklad, återvinningskassar, vaxduk marimekko-stil mm.

Eric fick oxå fina saker. Här är ett kort med lite klappar!

Trodde inte han skulle få så mkt då vi inte gav en enda julklapp själv igår.
Tack tack till er alla =)

  
  
  
  


Idag ska vi till pappa och Ingalill och äta. Sen sover Eric kvar där. Både jag och M ska ut ikväll fast på varsitt håll. Jag ska till Linda innan vi går ut. Får se om vi lyckas komma in på Aveny annars vet jag inte vart vi ska. Oscar blir det väl kanske annars. Lär väl säkert sluta med att vi inte hamnar nånstans pga för mkt folk =P Vi har ju inte köpt nån biljett eller så.. Vi får hoppas på det bästa =)

Eric var trött nu på morgonen så han sover just nu. Blir väl 2 svängar idag då. Såklart man är helt slut efter julafton =)

Hoppas ni hade en underbar dag igår och att det fortsätter idag ;)

Kram på er!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Tack alla som vi fått julkort av!
Vi har inte skickat några i år, så ni behöver inte känna er bortglömda om ni inte fått ;)

Vi sänder en hälsning till er alla här istället då jag vet att ni läser =)



God Jul önskar Eric Lotta & Mohammed =)

Natt 4

Natten gick väl bra igen.. Fram till 04.30 var det bara att ge nappen nån gång. Men sen har han svårt att sova utan att man smeker eller buffar........ Undra hur länge det ska vara så?? Visst är det skönt att han kunnat hålla sig från att äta, men jag vill ju inte vara vaken en timme varje morgon och försöka få honom att sova.. Imorse somnade han in igen efter ett tag. Och istället för att ge i sömnen ville jag se hur länge det gick. Vid 06.10 började han vakna till lite smått så då fick han välling och vi sov vidare till 08.

Nu blir det frukost!

Äntligen

Nu somnade lilleman.. Han somnade i bilen på väg hem från Tulay. Tänkte att han skulle få sova 10 min för det blev bara ca 50 min på dagen. Jag tog upp honom, gjorde massa ljud. Han va i min famn sittandes utan napp, när han fick den så slocknade han "sittandes" när jag stog med honom i armarna. Huvudet bara hängde ner, snacka om trött! Så han fick sova i mitt knä en stund. Blev väl sammanlagt 30 min tillslut.. Väckte honom 18.30 för att han skulle äta gröt.
Så det blev lite sent idag. Inte bra men men.

Va hos Tulay som sagt idag igen. Även varit på systemet i Birsta och käkat lunch och gjort nåt ärende inne i stan en sväng. Nu är allt fixat till juldagen, dricka och outfit =) Skönt att slippa fundera över det!

Imorgon vet jag inte vad jag ska ta på mig. Har nog inget rött tror jag. Lär väl bli svart som vanligt =P Ingen aning vad Eric ska ha heller.. Inte köpt något nytt. Har inte gjort nånting det här året ang julen =P Får ta igen allt nästa år istället!

Nu blir det nog en film innan sängen. Om jag orkar se klart.. Känner mig rätt slut efter några nätter med dålig sömn! Fast man är ju rätt van. Just ja, ang nappen. Enda anledningen till att jag skulle vilja sluta med den är för att inte störa sömnen och att han ska vakna varje gång han tappar den och inte kan hitta den själv. Vilket händer ett antal ggr! Annars får han ha den nåt år framöver, jag själv älskade napp. Men när man skulle börja skolan va man visst tvungen att sluta med den ;) Så jag hade den väldigt länge.. Gossefilt ännu längre! Det skulle jag kunna ha även idag, sååå mysigt =)

Nä film skulle det kanske bli ja!

God kväll

Va väldans svårt att få till ett litet tomtekort på Eric häromdagen! Mössan ville han inte ha på sig utan slet av så fort som möjligt. Men ett hyfsat blev det i alla fall. Men det får ni se imorgon ;)
  

Natt 3

Den gick ungefär som igår. Rätt ok! Men efter 04 som "värst" men inte farligt jobbigt.. Nu har det ju gått tre nätter så jag hoppas han kan sova längre och längre stunder utan att vakna. Men det är ju den där nappen! Borde ju sluta med den, men njaa.. Tycker den ger så mkt trygghet för honom att jag vill ha kvar den ett tag till. Ska göra en liten napplåda i sängen och försöka få honom att veta att den finns där ;)

Och jag hoppas att han kan sova bättre dom här sista timmarna till 06.. Imorse fick han välling 05.30 igen. Det skulle ju vara skönt om han började SOVA till den tiden utan att man behöver sjunga/smeka/buffa så mkt i slutet.. Vi får väl se hur det går nätterna framöver.

Gäsp!

Snart kommer tomten

Vi har bestämt att fira jul med familjen Wennerberg/Svahn som vi alltid firat med sen jag var liten. Känns kul att kunna fira tillsammans fortfarande så Eric får samma mysiga jul som jag alltid haft! Va tänkt att vi skulle ta en julfika ikväll först men det känns bättre att ta det imorgon "på riktigt".

Idag ska vi fixa lite småsaker. Måste till Birsta och trängas. Lär ju va en hel del folk där =/

Just ja! Igårkväll innan jag skulle iväg på middagen skulle jag gå ner och lägga Eric. Då snubblade jag i trappen med Eric! Aj aj jag gjorde illa ryggen och svanskotan men som TUR va så höll jag i Eric så han klarade sig. Usch det hade kunnat sluta illa =( Jag missade ett trappsteg så jag ramlade bakåt och halkade liksom ner för trappen. Tur att det gick så bra som det gjorde!

Igår fick Eric en julklapp på posten. En bok av Orvokki. Vi (eller jag) öppnade den igår. Haha kom på mig själv sen att, ja just ja kanske Eric som skulle öppnat den! Men han fick se den imorse ;)
TACK SÅ MKT!


På dagen igår va vi ju hos Tulay.. Elias fick sin julklapp, som grabbarna slogs om ;) Men Eric ska få en likadan av Linda =) En "Noah's arc" båt med massa djur. Fick med lilla sötnosen på bild! =)
 

Nu ska jag börja göra mig iordning strax. Ska bara skriva om natt 3, som går väldigt fort! ;)

Natt 2

Natten gick bättre än första. Men han har vaknat till ett par ggr. Där efter 04 mest, men kunnat somna om mkt bättre än igår. Fast jag fick smeka han på ryggen rätt länge men han grät inte hela tiden utan vaknade bara till när jag slutade.. Han fick välling vid 05.30.. Och igårkväll 22.50 eller nåt. Rätt ok! Och mellan där fick jag sova rätt mkt.
Men jag sov inne hos han.. va så trött så jag orkade inte springa imellan hela tiden..

Ny vecka

Det går undan!

Idag har jag och Eric varit en snabbis på stan och käkat lunch med Linda. Handlade julklapp till Elias och Elin sen gick vi upp dit. Grabbarna har lekt och jag har fått snusa på lillan, hon är så sööt! =)

Kom nyss hem. Eric somnade i bilen.. Han sov bara 50 min i vagnen, jag tog av mössan när vi kom till Tulay och då vaknade han. Typiskt.. Så då väckte han Elias efter en liten stund oxå såklart. Så han får sova en liten stund.

När han vaknar blir det mat för honom..

Själv ska jag ut och äta idag. Jossan fyller år så vi ska på Jops. Grattis grattis ;) Lina skulle med oxå, kanske nå fler. Ska bli trevligt. Hoppas bara herrn i huset kan hålla på rutinerna ;P Men jag kommer ju hem innan Eric ska ha välling för natten. Men eftersom han äter middag lite senare nu vet jag inte om jag kommer hinna ge gröt, och han lär somna senare eftersom han sover nu. Så vi får väl se hur det går.

Han har sovit i kanske 10 min men jag ska nog väcka han nu och inte göra misstaget så han är vaken till typ 21.

Tja tja!


Foto

Eric ville inte somna nere i sängen. Så jag tog ut honom.. Han somnade i vagnen vid 12 och sover än. Han brukar inte kunna sova så här länge i vagnen när den står still! Så det känns skönt att han gjort det =)

Själv har jag ätit lunch och sett på Prison Break. Nu hoppas jag att han sover till 13.30 så han har fått i alla fall 1,5 h sömn!

Kanske ska åka till Lina en sväng sen.. Måste även åka till Barnens hus och kolla på spjälsängsskydd.
Vet ni av något bra?? Vill ha ett ganska högt och "stadigt". Hade ett från ikea förut och det var värdelöst.. Har kollat lite på webshopar oxå men inte så mkt. Vill nog ha ett vitt tror jag.

Har laddat över lite bilder från mobilen nu..

Så här blev kortet från ÖF. Min lilla sötis =)

Natt 1

Natten gick sådär, rätt ok. Innan 23 vaknade han ju några gånger men det gick ganska bra att få honom att somna om. När kl var 22.45 fick han välling. Och då tänkte jag att han kan få på morgonen 05.45..

Skrev upp på mobilen när han vaknade:
 
00.10
01.10
01.35
02.20
04.10 - 05.10
05.35 Välling när han sov

Den sista timmen var han vaken/sov/grät som mest. Men jag höll ut.. Han lyckades somna vid 05.10. Men det kändes inte som att han sov så bra. Jag gav honom välling 05.35 för att han inte skulle hinna vakna och grina igen.

Jag ska inte ge honom välling när han gråter utan få honom att somna själv först. Vill få bort "vakna-gråt-välling-sova"-grejen.

Även vid 23 när han får välling ska han sova. Har han råkat vakna vid den tiden innan så får han somna om först, sen ger jag välling.

Vi skulle ju ätit frukost vid 08, men eftersom han sovit dåligt så lät jag honom sova ut. Han vaknade 08.30 och då blev det lite frukost.

Nu ska vi äta lunch sen ska han sova igen!

Hoppas på mindre och kortare uppvak inatt!

Hej hej

Lördagkväll nu blir det andra bullar

Japp! Nu ska jag börja med Erics nya "rutin-schema". Det har gått alldeles för långt med hans sömnvanor och maten för den delen på sista tiden. Men jag tänker inte köra någon speciell metod.
Tror inte att han kommer (eller jag orka) kunna sova hela natten utan mat. Men för att få lite bättre rutiner och att jag ska kunna sova fler timmar sammanhängade så ska han få mat runt 22-23 när jag lägger mig. Sen måste han kunna klara sig tills kl 06 innan han får välling igen! Det kommer bli mest jobbigt runt 03-06.. Men vi måste ta några jobbiga stunder. Det handlar bara om ca 7 h som han inte äter, och det är inte mycket. Eller hur!?
Vi måste ju börja nånstans och den här ändringen känns mest genomförbar för tillfället.

Har gjort upp ett mat- och sovschema:

06  Välling - sova en stund till helst till 07
08  Frukost
11  Lunch - efter det sova 1,5- helst 2 h
14  Mellanmål
17  Middag
18.30  Gröt - sen i säng
23  Välling

Har tagit bort välling vid läggdax så att han ska kunna somna då utan att dricka välling.
Egentligen skulle det vara bra om han kunde sova 2 ggr per dag. Men det är jättesvårt att få honom att somna innan 11 nu för tiden.. För han har börjat sova lite längre på mornarna.. Så vi får sikta in oss på en gång om dagen och minst 1,5 h då. Men är han trött vissa dagar kan man ju dela på dagvilan till 2 ggr. Men jag vill helst inte att han sover efter 16. Jaja, nu hoppas jag att vi kan få in dom här rutinerna. För som det är nu har vi inga alls känns det som.

Ikväll fick han i alla fall gröt strax efter 18.30. Sen vid 19 la jag honom. Han var inte på humör då. Jättegrinig! Första natten jag lägger honom nere nu i spjälsängen igen. Har ju sovit uppe ett bra tag på madrasserna. Så det kan ju ha lite med det och göra oxå. Men tillslut så, tog ca 30 min.
Nu jäklar ska jag inte fjanta ur heller! Till 23 kan det ju inte heller vara problem att sova när man fått gröt! Och då ska han få en full flaska som han ska klara sig på till 06...

Grejjen är att jag vet inte vart jag ska sova. Vill inte sova där inne så han vänjer sig vid det, eller störs av mig. Vi har inte gjort i ordning i vårt sovrum. Jag får antingen sova uppe på madrassen eller fixa till i vårt rum lite.

NU innan jag skrivit klart så hann han vakna första gången.. Och det tog lite tid att få honom att somna igen.. Säkert 10-20 min.... Kom på det att det kanske inte var bästa kvällen att börja. För han åt ingen middag.. blev mer som ett mellanmål vid 17. Så han har nog inte lika bra mättnadskänsla kanske. Men jag tror oxå att det är mkt med "nya" rummet. Aja det lär bli några till uppvak innan 23. Ska gå ner så jag är nära och kan gå in fort när han vaknar till. Blir svårare att få honom att somna om om han hinner "grina upp sig så mkt".

Hoppas på det bästa inatt.. Räknar inte med så mkt sömn.............

Go kväll


Dusch på begäran?

Natten blev inte lika bra som igår. Jag sov nere själv igen, kollade på kl 22.30. Men kunde inte somna (!) Störigt! Sömnen från igår gjorde väl att jag skulle kunna vara vaken några dygn! Vet inte vad kl var när jag somnade..

Sen vaknade jag 05.11 av att Eric gråter. Jag hade inga öronproppar. Väntar en stund för att se om M vaknar. Men icke.. Går upp och då har M somnat på soffan istället för madrassen. Och där sitter Eric med en tom nappflaska och vill ha välling. Han vaknade väl till och såg den. Jag vet inte när han åt inatt. Men han fick välling.. kunde inte somna där uppe så vi gick ner.. Efter 30 min så kunde han somna till. Men jag sov inte så bra då..

Sen strax innan 08 gick vi upp. Eric gjorde nr 2, och inte så löst för en gångs skull så jag slapp duscha honom. Stackarns han blir ju så torr av att duscha varje dag.. Tänkte att han skulle få lufta rumpan lite. Så vi satt här vid datorn och lyssnade på musik. Tänkte faktiskt att hoppas han inte kissar.. Sen känner jag något varmt längs benen ;) Jahapp, då var det bara till att duscha båda två då. Det var väl det han ville ;) Älskar att duscha!

Sen har vi ätit frukost och nu leker han lite.

Det var våran morgon i minsta detalj =P

Idag ska Eric vara med pappa och jag ska träffa Lina och eventuellt Jossan. Hoppas hon kunde hänga med =) Vi ska börja med en lunch och kanske en liten sväng på stan sen får vi se vad vi hittar på! Blir en heldag/kväll i alla fall. Nice =)



Hoppas ni får en härlig fredag!

GANGSTAR

Har nu bokat in ett party. När nya kollektionen har släppts!
Hör av er om ni är intresserad.
Kommer även att skicka ut sms till några när det närmar sig.
Om jag kommer ihåg ;)

Lördag 14 Februari kl 14.00

På självaste Alla Hjärtans Dag.
Men vill ni göra något med kärleken kan ni väl göra det på kvällstid?! ;)

Hoppas att många kan komma nu då. Skriv in det i kalendern redan NU ;)


www.gangstar.se


Ögonkliniken

Det gick bra på ögonkliniken. Dom gjorde syntest, visade olika tavlor och lyste med en lampa. Han ser väldigt bra =) Följer med med båda ögonen så det var bra. Han samarbetade med båda ögonen utan att "strunta i det lilla ögat". Dom ska följa upp honom framöver oxå. Man kan operera ögonlocket om det behövs. Men vi väntar och ser hur det utvecklas framöver. Det kan ju förbättras av sig själv oxå. Så länge det inte påverkar synen är det ju ingen fara!

Kärlek

Mätt i magen

Har nyss varit på Julbord på jobbet på Norra! Smaskigt! Andra ggn för i år =) Sen nalkas det ett julbord på julafton oxå. Så sen är jag nöjd ett år framöver!

Inatt fick jag SOVA hela natten! Åååh vad skönt det var. Men tro inte att Eric sovit ;)
Vi gjorde ju iordning (städade) gästrummet igår, M var trött att ligga på soffan. Tagit bort massa onödigt och dammsugit och möblerat om lite. Så där nere sov jag själv inatt, oavbrutet ca 23-08. Självklart med öronproppar ;) Men dom hade lossnat märkte jag när jag vaknat. Grabbarna sov uppe en natt till. Men M sa att han kunde ta Eric mer i fortsättningen. Så tills alla rum är klar nere vet jag inte vart jag ska sova ;) Tror att Eric ska få sova nere i spjälsängen inatt.
Då kanske jag campar i vardagsrummet igen. Inget mig emot om jag får sova ostört =D

Mening är att vi ska fixa ett till rum idag. Men vi får se om det blir av. Annonsen på blocket kom aldrig upp igår så det måste vi göra i alla fall. Men så länge dom står kvar där nere i sovrummet känns det lite svårt att fixa där...

Tråkiga inlägg nu utan kort Hannah, jag vet =P Har kort på mobilen men orkar inte ladda upp dom nu.. Det kommer det kommer ;)

Brukar blir så, några inlägg utan kort sen ett inlägg med massa kort. Men det är ju inte lika roligt då tycker jag =/

Nä nu ska jag väcka Eric som sovit sen 16. Inte bra så här sent, för då lägger han sig senare.. Kl 20 ska jag se Bonde söker fru i alla fall! Ev kanske han somnat innan dess men jag är tveksam.

Adjö!

Do something

Nu måste det hända nåt nere med rummen innan jag tar in på hotell eller nåt........... Vi ska försöka börja nu när Eric har somnat. Dom håller på att duscha nu... Hoppas han blir trött för han vägrade somna innan.

Har bestämt att vi ska sälja kylen och frysen som vi haft nere i förrådet och där ska jag ha mina kläder istället. Så mkt äter vi inte så att vi behöver extra kyl och frys nu! Bort bort!! Ska läggas upp annons på blocket idag.

Sen ska det upp en stång så kläder kan hängas. Och jag funderar på att ha en expedithylla med övriga kläder. Kan ju få plats en hel del då! Det kommer nog bli perfekt. Slipper köpa en garderob oxå!

Hoppas bara att det inte tar en mindre evighet att fixa för oss segpellar!

Nu verkar dom vara klara. Hoppas han somnar fort nu då (!)

Barnhemmet

Så! Då har vi sett klart Barnhemmet som vi började se igårkväll. Den var helt ok faktiskt. Men inte så hemsk som jag trodde den skulle vara.

Hade ju middagsgäster här, trevligt trevligt. Två kompisar till M med sina tjejer + en ena parets dotter. Barnen lekte lite och åt även lite mat dom med. Eric fick sin extra energi och somnade inte förrns vid 20 fast han bara sovit en gång idag. Nu är det fullt med disk i köket =( Diskmaskinen läker igen så vi kan inte diska för tillfället. Kul kul!

Ang ögonkliniken. Vi ska dit och kolla Erics ögonlock, eftersom det är lite "tjockare och hänger" på ena sidan. Om det är något man kan göra eller ej. Ibland syns det inte så mkt, men på vissa kort ser man att ögat kan vara mycket mindre vissa gånger. På bvc sa dom att dom nog bara gör något om det kan påverka synen. Så vi får väl se  vad dom säger.

Här ser man ju lite att ena ögat är mindre


Jag trodde att det var torsdag imorgon, men det är det ju inte. Har inget planerat då heller så vi får väl se vad man kan hitta på. Hoppas att Elias är bättre så kanske vi kan hälsa på en sväng =)

Nu ska jag kika runt lite sen lägga mig.

Trevlig kväll

Hej hopp

Sitter hos Madde nu. Vi har druckit lite cola och ätit av hennes fina pepparkakshus =)

Vi ska snart åka hem, M har bjudit hem middagsgäster. Och vi måste nog handla lite innan oxå.

Hmm.. vad det kändes som att jag hade mkt att skriva om ;P Vi har ju inte gjort något idag förutom att åkt hit. Blev bjuden på lite fika/frukost när jag kom för dom hade tagit en sovmorgon idag =)

Vi köpte i alla fall en ny overall till Eric igår, och matchande "utetossor". Från POP, tog stl 86 och den sitter bra, kommer räcka hela vintern =)



Så nu kan vi åka pulka igen ;) Måste ju passa på medans det finns snö. Den försvinner väl säkert snart!

Nu ringde M så vi ska klä på oss och åka hem. Men vi har bestämt att komma tillbaka redan på torsdag. Då ska vi till ögonkliniken med Eric, och sedan blir det ett besök här. Då får vi äta middag tillsammans oxå =)

Nä nu måste jag avsluta! Tack och hej


Måndag

Idag har vi faktiskt inget planerat! Lite ovanligt känns det som. Kan inte åka och hälsa på Tulay för Elias är sjuk =( Eric har oxå börjat få lite hosta som många har nu. Och även näsan rinner lite. Hoppas hoppas att det bara är något trams som hittat in i hans kropp och ingen sjukdom ;)

M duschar honom för tillfället så att näsan kan rensas lite. Det brukar komma ut lite då =)

Dagen kommer säkert innehålla ett kebabbesök. Sen skulle vi behöva kika på en overall. Ilja fick nämligen Erics så mormor skulle köpa en ny åt honom =) Ska nog gå och kolla storlekar, sen kanske kika vad som finns på blocket och tradera.

Måste ringa kommun oxå. Stämma av exakt hur det blir med dagis, om man får välja dagar själv + tider osv. Även ringa dagiset och se om vi kan komma förbi på ett besök. Är mest intresserad av mat- och sovtider så man kan försöka få in samma rutiner hemma först. 

Nu är dom klar. Jag måste oxå ta en dusch innan jag beger mig ut någonstans!

Just ja, är inne i en blondinbella-period nu, och då kan jag ju inte missa hennes tv-program som börjar ikväll på TV400! Ska bli intressant att se!

Hej hej

Kalajs

Ska åka till födelsedagsbarnet Malin snart! Grattis grattis ;)

Väntar bara på att Eric ska vakna... trodde inte att han skulle sova så här länge! Och om jag bloggar så vaknar han ju såklart tänker jag.. Vi får väl se ;)

Blir nog inget bad idag.. Det blir för tight om tid! Men tänkte att vi ska försöka komma iväg och bada nåt framöver i alla fall. På alnö kanske, där var det tusen år sen jag var sist!

Såg film hos Linda och Christer igår. Felon, den var bra! Gillar sådana filmer jag! Fängelse, action och lite kärlek =) Tror jag hade ont i magen hela filmen, för man visste ju att hemska saker skulle hända! Den rekommenderas i alla fall. Jag ser ju inte på filmer så värst ofta nu för tiden, kanske dags att börja med det =)

Blir inget Gangstar i år.. känner inte att jag hinner med eller har ork att styra upp det nu. Fasen året är ju slut snart (!!) Gått fort som tusan!

Sen ang sova hela natten.. Vet inte om jag kommer orka göra just den metoden =/ Ska försöka få bättre rutiner och dra ut på nattätandet till att börja med. Men jag är inne och läser på forumet lite nu och då så vi får väl se om jag ändrar mig. Ju mer man läser ju lättare känns det ju i alla fall. Men det kommer inte funka om man inte är 100 % inställd på det. Därför jag avvaktar..!

Jaha... än har han inte vaknat! hmm... vill ju åka nu =P

Fast nu rör han på sig! Ögonen har öppnats =D HEJ DÅ!

Hos Linda

Idag åkte jag Eric och Linda på kalas till Elena, Engla har fyllt tre år. Där blev det lite fika och snack!
Efter det åkte vi på Ica en sväng och sen blev vi hembjudna till Engman/Åström på tacos =) Fast utan tomat ;P

Eric har smaskat gurka, lite ost och köttfärs. Sen har han härjat på. Nu sitter han och lyssnar på Teddy med Christer =)

Imorrn ska vi på kalas till Malin som fyller år. Sen får vi se om vi åker på sista babysimmet.. Tror vi har missat 4 ggr nu på rad (!) Men men..

Får se när vi åker hem, skulle få låna Lindas bil =) Eric sov middag lite sent idag IGEN.. Så vi får väl se när han blir sömnig!

Hoppas ni har en mysig lördagskväll.

Tand nr 9

En tand har spruckit upp lite lite på höger sida, en liten bit in. Så det är en kindtand på G! Inte märkt av någon annan så det är nog tand nr 9 då tror jag! Har inte känt någon annanstan men jag tror inte att det har kommit mer. Råkade se att det såg lite konstigt ut i tandköttet när han skrattade idag! Han har faktiskt dregglat lite mkt och haft fingrarna i munnen rätt mkt. Kanske därför han inte velat äta så bra heller. Kan ju hoppas ;) 

Snö snö snö

Idag har vi inte hunnit göra så mkt. Duschat, ätit, grejjat och nu sover Eric. Vi ska på två kalas idag, ett barnkalas och ett "vuxenkalas" =) Sen ikväll kanske Lina kommer och kikar på Idol. M jobbar ikväll igen.

Har fortsatt kika runt på inspiration till barnrum.. Vill börja nu! Men ack vad mkt grejjer som måste ut ur hans rum (!) Och vi har nästan ingenstans att ställa dom =( Kanske får mosa in allt i gästrummet istället.
Men sen har jag tänkt på att det inte är så himla bra att hans rum är nere. Vi är ju alltid uppe då kök, vardagsrum och datarum finns här. Det blir ju annat sen när han kan gå själv i trappen, men det är ju långt kvar tills dess. Fast iofs så leker han ju uppe nu med sakerna han har. Och behöver ju inte sitt rum på riktigt förrns om nåt år ändå när dom börjar "leka på riktigt".

Fick hem korten vi knäppte på ÖF igår, dom blev riktigt bra faktiskt =) Har knäppt en bild, men ni får se sen när jag laddat upp dom!

Nu ska jag nog äta lite lunch. Makkisar kvar sen igår och köttbullar finns ju i frysen =)

Hej hej!

Vill ha

Vill börja med att tacka alla som kommenterade förra inlägget! =) Nu får vi hoppas att det löser sig. Skönt att veta att fler gjort samma sak och att det kan bli bättre!

Jag har sett en väska jag vill HA! Engla har ju en julkalender med väldigt bra priser i sin blogg, men lycka till att vinna! Flera hundra som är med ju (!) I alla fall, den här väskan var ju riktigt snygg! Perfekt som skötväska, då det är enda väskan jag använder för tillfället! Inte så dyr heller. Både rosa och grön var snygg!

 
389 kr, finns hos www.nelly.com

Men tomten kikar nog inte in så mycket hos mig i år! Eric kanske vill ha den =P

Grabbarna ligger och sover. Men vaknar nog snart! M ska jobba idag och jag och Eric ska åka till Tulay en sväng =) Så grabbarna får leka lite och jag snusa bebis!

Gjorde lunch hemma idag för ovanlighetens skull. Stuvade makaroner och korv. Gott gott tyckte jag och M men Eric var inte så förtjust.. känns som att det kommer gå trögt att gå över till vanlig mat från burkarna =/

Just ja, kommunen ringde idag. Eftersom inte M har något fast jobb för tillfället så kommer Eric inte få gå heltid på dagis. Bara 15 h i veckan, men tills dess kanske han har mer jobb. Så vi får väl se hur det blir. Men det kan ju vara nyttigt för M att vara hemma själv med honom 2 dagar i veckan oxå ;)

Har fått över korten på datorn nu! Bror med fam. kikade förbi en snabbis häromdan!
Ilja gillade att pussas så det blev pusskalas ;)
 

Eric förbereder sig, väntaaar, och sen fick han sin ;) Sötrumpor!
  

Eric med sitt lego!
  

Och när vi väntade hem lillasyster i tisdags, grabbarna åt kex. Men Erics tog slut så han försökte ta Elias ;)
  

Nu har dom sovit väldigt länge här! Jag vill ju åka snart.. Måste ha sovit i 2 h tror jag! Men dum som man är så vilar man inte själv utan passar på att göra annat ;)

Gone


Late

Bara jag vaken nu! Ganska ovanligt! M brukar ju aldrig lägga sig tidigare än mig. Så då passade jag på att sätta mig här  och få lite sömnigare ögon. Eric somnade sent idag oxå då han sov middag alldeles för sent!

Linda har varit här ikväll, jag hämtade henne på jobbet. Sen blev det donken och Ica innan vi for hit. Har snackat och kikat lite på Bonde söker fru. När Eric kom hem med M så sken han upp när han såg Linda =D Han borde ju känna igen henne nu tror jag, han har börjat bli lite blyg men aldrig när han träffar henne =) Han var på superbra humör och skrattade och gick omkring och viftade med armarna som han brukar göra! Haha han är så söt, ser ut som en liten kyckling när han går omkring ;)

Har inte nämnt något om detta på bloggen innan, inte känt för det utan bara pratat med familj och vänner.
Men det har varit lite si och så mellan M och mig senaste tiden. Tänker inte gå in på detaljer här men det har i alla fall varit slut ett tag fast vi inte hunnit flytta ifrån varandra. Men, nu har vi i alla fall i sista sekund bestämt oss för att ge det en chans! Känns lite som att ge upp för lätt utan att verkligen försöka "på riktigt". Har ju hänt mkt senaste året! Att få barn är ju en omställning i sig, sen att köpa hus och renovera i samma veva kanske inte är det optimala! Man har inte haft så mkt tid för varandra och då kan man lätt glida isär lite.
Vi ska nog gå på familjerådgivning. Därför som jag skriver om det här nu. Tänkte berätta om vad jag tycker om det när vi väl varit där. Jag tror faktiskt att det kan hjälpa mkt! Få andra tankesätt, nya perspektiv på saker och ting och hjälp på traven till förändring. Det pratas ju inte så mkt om det, men jag tror att många skulle behöva det. Har läst lite i olika tidningar om det nu på slutet, och man behöver ju inte ha "värsta problemen" utan det kan ju vara skönt att bara få komma iväg och prata med någon som är "insatt i ämnet". Känns som att det är lite tabu, och det är synd! Har inte bokat någon tid än, kanske får bli efter nyår.
Är ju ganska många som redan vet om att det (har) varit slut, men som inte hunnit få veta att planerna är ändrade igen. Så nu vet ni det alla på en gång istället ;)

Till något annat! Har inte orkat knäppa några julkort.. Vet att jag kommer få några. Så jag kan ju tacka i förväg och ursäkta att ni inte får något ;) Orkar inte fixa det nu i sista sekund heller.
Samma sak med julklappar, jag vet inte men jag har ingen julkänsla i år riktigt. Har inte köpt en enda julklapp än! Eller jo, en till mamma. Vet inte vilka jag ska köpa till heller. Haha om någon vill "byta" med mig kan ni väl hojta så jag vet vem jag ska köpa till ;) Har faktiskt inte köpt nåt till Eric heller, han har ju fått en tidig julklapp sen får han saker hela tiden när han behöver. Och jag orkar inte vänta med att ge det på julafton ;) Han är fortfarande för liten för att verkligen förstå det oxå. Men några paket kommer det bli. Nästa jul blir det nog annat =)

Nä nu har klockan hunnit bli mycket! Nu blir det sängen!


Onsdag

Idag har vi inte gjort så mkt, va och åt lunch. Ni vet vad ;) Sen en liten snabbis på stan.. Hämtat Ms bil på verkstaden och annars bara varit hemma. Jag har kikat på andra avenyn medans grabbarna duschat. Vid 18 kommer Linda och hälsar på =) Nice nice! Kanske ska sno ihop chokladbollar tills dess om jag orkar ;)

Badrummet nere är ju färdigkaklat nu! Även golvet i hallen nere och 2 "förråd". Förhoppningsvis kan toa och sånt börja komma upp nästa vecka. Vad jag längtat efter detta! Över ett år..! Och nu äntligen går det lite framåt!

Inte så roliga kort att se när inte möblerna kommit dit men..
  
Har ju iofs visat liknande bilder förut, var ju bara golvet som vi väntade på..

Den stora spegeln kommer bli perfekt "göra i ordning sig" spegel ;)
Hoppas på att kunna visa det färdiga resultatet very soon!!

Har börjat planera lite hur det ska vara i Erics rum oxå.. Men jag vill ha på så många olika sätt så det är svårt ;) Kommer nog bli lite blandat mellan gammal och ny stil! Spanar runt och hittar massa ny inspiration på nätet. Vissa har SÅ häftiga barnrum! Jag vill verkligen få till en helhet!

Men innan jag kan ta tag i det måste ju rummet tömmas på alla mina saker + massa annat tjafs! Vet inte vart alla saker kommer ifrån!? Och jag är så dålig på att rensa bort..!

Nu ska jag börja fundera över middagen här och kanske baka då ;)

Har förresten nya kort på kameran, men datorn har formaterats om eller vad det var, så vanliga programmet som kommer upp när man ska ladda över korten är borta (!) Störigt som tusan!!

Aja kanske hörs senare! Tänkte skriva om en grej men orkar inte skriva mer nu =P Får ta det vid senare tillfälle.

Tja tja

Äntligen

GRATTIS min älskade vän och Senol till er lilla Sessa!!! Ett till litet mirakel att älska!

Nu är hon här =) Runt kvart i sju tror jag hon föddes. Allt hade gått bra. Men det gick jättefort allting så hon hade inte hunnit ta bedövning. Hon sa att det var det värsta hon varit med om, att det gjorde skitont! Det kan jag förstå. Hua =/ Inga fler barn hann hon nämna när jag pratade med henne ;)

Dom skulle bara stanna 6 h så snart får vi se henne =) Spännande! Har sett en liten bild på sms men då var hon ju alldeles ny så det är svårt att se hur hon ser ut riktigt. Såg liten ut i alla fall ;) Man glömmer så fort!

Nu ska jag och Gamze snart ge pojkarna frukost här. Stackars Dilan, hon åkte hem med flyget 6 imorse! Hon har ju varit här sen förra veckan och hoppats på att få hinna se henne, oxå PRECIS när hon åker så händer det! Typiskt!

Nu ska jag avsluta! Hej hej!

Still waiting

Vi har sovit här inatt. Inte gjort så mkt förutom att vänta ;)
Nu är Tulay på MVC, förhoppningsvis för sista gången!

Ska väl kanske käka lunch sen och åka hem en sväng och duscha. Ska nog sova här inatt oxå!

Eric sov inge bra inatt, och åt flera ggr. Jag får spunk! Måste ta tag i det här snart.. Får se om jag orkar köra "Sova hela natten" kuren eller om jag kör nån egen variant..... Som det är nu funkar det inte i alla fall. Jag blir jätteirriterad när han vaknar så ofta, känns inte som att jag hinner somna innan han vaknar igen. Jag tror han åt 4 ggr inatt (!!) Orkar inte hålla på kämpa när jag är här. Men han fick inte dricka hela flaskan, kanske därför. Så han åt fler ggr istället.... aja bla bla!

Vi har som sagt inte gjort så mkt så jag har inte så mkt att säga ;) Vi vill bara träffa lillan nu!!

Adios

Inget än

Det avtog för Tulay, igen. Stackarn! Förstår att hon vill ha det gjort nu! Jag har varit hem en sväng men nu är vi här igen jag och Eric =) Han sover för tillfället. Senol är och hämtar kinamat så vi ska äta strax.

Va skönt att sova här inatt i alla fall ;) Kändes som att bo på hotell, sova utan att behöva gå upp och sen frukost när man vaknat ;) Vi kanske sover här inatt jag och Eric.. Får se!

Nu ska vi äta!

Wiiiiiie (!!)

Sitter och väntar på Senol nu..! Tydligen så har det nog satt igång litegrann för min darling =D
Eric får sussa vidare hemma! Hade nästan precis matat Eric när Tulay ringde så jag var lite halvvaken.
Åh vad spännande!!!! Hoppas det inte avtar nu bara och att allt går som det ska!

Återkommer vid tillfälle =)

Hej hopp

Idag har vi varit igång hela dagen. Började med att åka till jobbet då det var Öppet Hus! Kikade in en sväng, åt en korv och sen kände vi oss nöjda ;) Eric och mamma var med. Vi gick sedan till Clas Olsson och en snabbis till stan. Jag har presentkort kvar på 600 kr på Vision, men nu har dom gått i konkurs (!!) Så jag kan inte använda det!! =( =( =( Störiiiiigt! Va ju inte "lite" pengar.. Jag gick i alla fall på Cleo och använde upp det jag hade kvar på det presentkortet. Blev olika smycken till öronen =)

Efter stadsturen så skjutsade mamma oss till upp till Mickis där Walle hade 1års-kalas. Så då blev det lite fika och småprat =)

Sen tog vi bussen ner till stan och gick till Lina igen. Käkade tacos-rester från igår och surrade lite.. Eric härjade på som vanligt ;) Jag hade faktiskt köpt en tidig julklapp till honom innan vi gick dit. Lego i "mega-format", alltså större bitar. Men det roade han sig bara en stund med. Linas alla fina saker var mkt intressantare ;) Vi tog 20.15 bussen hem då Eric hade lite svårt att sova där. Han var grinig så jag trodde det skulle bli en jobbig bussresa men han satt tyst hela vägen och bara kikade, höll på att slumra till men gjorde aldrig det. Så det var skönt!

Nu sitter jag här och Eric är fortfarande vaken. Är med M och hans kusin i köket medans dom lagar mat.

Själv ska jag kika runt lite här sen blir det en tidig kväll för mig.

Imorrn är det kalasande igen. Och ev babysim, men jag vet inte hur vi ska ta oss dit för vi har ingen bil =/ Det skulle bli bad med flytväst i alla fall. Hade ju varit kul att prova på!

Ja..det var våran dag det! Hoppas ni haft en lika trevlig lördag! =)


Pulking away

Jag skulle gå med soporna och posta ett brev, så då passade vi på att ta en liten sväng med pulkan för första gången. Det gillade Eric =D Det får vi göra om!



Tror att hans overall blir lite liten, kommer inte räcka hela vintern =/ Den känns tight och för kort mellan grenen/axlarna.. Den sitter PRECIS nu.. Känns inte som att han kan röra sig så bra. Kanske får sälja den..

Eric ska nog få vara hemma ikväll när jag käkar och tittar på Idol hos Lina. Ska bli mysigt =) Tulay verkar hålla igen idag så planerna går som planerat idag i alla fall ;) Men hon hade tydligen haft lite värkar inatt!


Tur!!!

Kommunen ringde idag! Vi fick en plats i Bosvedjan på dagis!!! På Skogsbacken, känns skönt att slippa åka till Skönsberg =)

Idag blev det som sagt lunch på Bite Line. Sen åkte vi hem till Tulay. Träffade hennes vän som kommit från sthlm. Grabbarna lekte lite oxå käkade vi mat. Just ja, jag fastnade med bilen utanför i backen när jag skulle parkera! Men Senol kirrade det som tur va =)

Eric somnade i bilen på väg hem. Men vaknade när jag tog upp honom. Fast sen efter välling i "sängen" så somnade han. Skönt! Annars hade det nog blivit sent.

Jag har nyss sett ett avsnitt av Andra Avenyn. Längtar till söndag då nya avsnitten kommer! Så spännande!! Och Prison Break va lika spännande igår, usch man får ju ont i magen varje gång nästan! Fan va tråkigt när det slutar!

Undra när Tulay föder, jag har sagt att det är fritt fram inatt ;) Eller lördageftermiddag + söndagefterm. sen är det fritt fram hela nästa vecka ;) hahahah! Tänk om man kunde planera!

Nu ska jag kika runt lite sen blir det kanske "Nytt läge" kl 21 och sova efter det! 

Gammal bild, när Eric fick testa äta lite "tacos-bitar" själv..


Glömde VIKTIGT ;)

Tänkte ju inte på att skriva en självklar grej igår ;)
Om Tulay ska föda så ställs ju tyvärr alla inplanerade saker in mina vänner!
Då ska jag vara med lilla Eliasen och vänta hem lillasyster =D Spännande!!!
Kan ju bli vilken dag som helst nu (!!) Läängtar!
Så ni som jag har något inplanerat med vet om det ifall ni hinner läsa här innan =)
Jag måste kanske packa min "BB-väska", vet ju inte hur lång tid det kan ta ;)

Jag och Eric har nyss tagit en dusch.. Nu blir det lite frukost och ta det lugnt tills vi drar in mot stan!

Tja tja!

Vilket väder

Jäklar vad mkt snö det har kommit! Kul, då kan vi inviga pulkan snart =)

Idag har det inte hänt så mkt, gjorde i alla fall köttbullar och biffar. Så nu finns det lite i frysen!


Har laddat upp lite kort nu, kan visa några från ÖF igår. Eric var så stilig i skjorta och slipover! Kanske inte så bekvämt men han har det ju inte varje dag ;) Han har lärt sig att klättra upp till rutschkanan själv, men förstår inte att han måste sätta sig ner för att komma ner på rätt sätt. Han vill gärna krypa ner vilket kan vara lite svårt. När man undrade vart han tagit vägen så var han direkt där uppe, men som tur va hann jag (eller nån) alltid dit ;)
  
  
Bon och Nova fastnade oxå på bild =)

Sen har jag söta kort på Amira som posade glatt när jag var där i Måndags. Hon hade minsann sett på Top Model ;)
 
Sorry för suddig bild

Eric imorse när han slappade framför Ulf Lundell "Öppna landskap" =)
 

Och en lite bättre bild på tavlan


Kan avsluta med en puss som vi skickade till Tulay i lördaskväll när hon skulle lägga sig ;)



Har fullt upp resten av veckan.
Imorrn ska jag luncha med tjejerna på jobbet på Bite line sen ska jag nog åka till Tulay och umgås lite!
På fredagkväll ska jag träffa Lina och käka och kolla på Idol.
Lördag är det öppet hus på jobbet, sen kalas för Walle hos Mickis.
På söndag blir det kalas för Engla hos Elena + babysim på eftermiddagen.

God natt!

Onsdag

God morgon!

Inatt gick jag ner och la mig när M kom och slog på TVn, gud va skönt att få sova "ostört" nån timme. Men jag hörde ju när Eric vaknade till, men att inte behöva göra nåt är skönt ;) Sen 06.40 hörde jag hur han kröp omkring och gnällde så då gick jag upp. Tänk att man kan känna sig mer utvilad bara man fått sovit själv nån timme.

Igår var vi på Öppna Förskolan och knäppte kort, det gick jättebra! Eric skrattade på kortet, fotografen var duktig tycker jag =) Sen blev det gruppbild, då skrattade han första gångerna oxå men blev less sen. Kommer säkert att bli ett kort där han inte ler då bara för det. Fast det är ju bilden på honom själv jag vill åt ;)

Idag händer inte så mkt tror jag, förutom att vi ska på banken och grejja.
Har köpt mkt köttfärs (2,5 kg) som jag tänkte rulla köttbullar och biffar av och frysa in.. Får se om jag orkar med det idag! Ska även se nya avsnittet av Prison Break, texten hade inte hunnit komma igår.. Spänning spänning =D

Tänkte visa nån ny bild men har inte orkat ladda upp dom. Det får bli senare eller en annan dag!

Ny dag, ny start. Hears!

Late

Tänkte lägga mig tidigt idag, typ när Eric somnade. Men han fick en extra energi och somnade inte förrns 21 (!) Höll på att somna i bilen när vi skulle handla, så då blev han jättepigg sen efter att vi varit inne på Ica.

Så jag hamnade här ett tag! Funderar på att se sista avsnittet som finns uppe av Andra Avenyn.. Men nja.. Då somnar jag lite för sent!

Imorrn ska vi på fotografering på förmiddagen på öppna förskolan. Har inte bestämt vad unge herrn ska ha på sig! Skippar nog "julklädsel" typ tomtedräkt.. Har ändå ingen. Han får ha nåt "finare" bara. Hoppas det blir bra kort!

Ska prata klart med Jossan och Lina på msn sen blir det sängen!

Natti!

Snodde av Linda, från i lördags! My darlings!

Inte hemma

Nej jag befinner mig hos Madde! Va hit en sväng förut idag medans jag väntade på att besöka ett dagis. Sen åkte vi tillbaka hit igen =) Nu håller hon på att laga mat.. nice ;)

Eric har jag lämnat av hos Momme som var nere på pizzerian.. Han började bli lite grinig men ville inte riktigt sova. Så då fick han åka dit och självklart blev han glad ;) Amira fick följa med när jag skjutsade ner honom nyss.

Vi har som sagt varit och besökt ett till dagis, storken! Det kändes ju oxå bra så nu vet jag inte vilket jag ska välja (!) Men där skulle det bli en ny avd med bara småbarn för dom hade en avd som stog tom. Så det lät ju bra. Lättare att ta sig dit oxå då det ligger vid vägen och det andra inne i husområdet. Inte så farligt men... Funderar faktiskt på att ta storken. Så Elin, om ni ska ta det så får ju Eric och Nova gå tillsammans =) Men jag hoppas ju på att det ska finnas en plats i Bosvedjan inom en snar framtid!

På hemvägen ska vi handla! Finns inte mkt alls hemma.. Men det brukar inte bli så mkt i alla fall. Vet aldrig vad jag ska handla... =P haha..

Nu ska jag ta lilla Ayah som sitter i babysittern, verkar inte vilja sitta där längre. Madde måste ju få kocka ;)

Tja tja!

RSS 2.0