Vill ha

Vill börja med att tacka alla som kommenterade förra inlägget! =) Nu får vi hoppas att det löser sig. Skönt att veta att fler gjort samma sak och att det kan bli bättre!

Jag har sett en väska jag vill HA! Engla har ju en julkalender med väldigt bra priser i sin blogg, men lycka till att vinna! Flera hundra som är med ju (!) I alla fall, den här väskan var ju riktigt snygg! Perfekt som skötväska, då det är enda väskan jag använder för tillfället! Inte så dyr heller. Både rosa och grön var snygg!

 
389 kr, finns hos www.nelly.com

Men tomten kikar nog inte in så mycket hos mig i år! Eric kanske vill ha den =P

Grabbarna ligger och sover. Men vaknar nog snart! M ska jobba idag och jag och Eric ska åka till Tulay en sväng =) Så grabbarna får leka lite och jag snusa bebis!

Gjorde lunch hemma idag för ovanlighetens skull. Stuvade makaroner och korv. Gott gott tyckte jag och M men Eric var inte så förtjust.. känns som att det kommer gå trögt att gå över till vanlig mat från burkarna =/

Just ja, kommunen ringde idag. Eftersom inte M har något fast jobb för tillfället så kommer Eric inte få gå heltid på dagis. Bara 15 h i veckan, men tills dess kanske han har mer jobb. Så vi får väl se hur det blir. Men det kan ju vara nyttigt för M att vara hemma själv med honom 2 dagar i veckan oxå ;)

Har fått över korten på datorn nu! Bror med fam. kikade förbi en snabbis häromdan!
Ilja gillade att pussas så det blev pusskalas ;)
 

Eric förbereder sig, väntaaar, och sen fick han sin ;) Sötrumpor!
  

Eric med sitt lego!
  

Och när vi väntade hem lillasyster i tisdags, grabbarna åt kex. Men Erics tog slut så han försökte ta Elias ;)
  

Nu har dom sovit väldigt länge här! Jag vill ju åka snart.. Måste ha sovit i 2 h tror jag! Men dum som man är så vilar man inte själv utan passar på att göra annat ;)

Gone


Kommentarer
Postat av: nikita

meeh , konstigt ?

jag har ju inte fast anställning (är bara timanställd) och Albin har ju heltid på dagis? det var inga problem alls för oss.. ?

2008-12-11 @ 16:48:40
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Lotta

Söta de är småkusinerna.

Ohh, va duktig Eric är på att bygga med lego..=)

Yes, bara bra att pappa M får va med Eric. Här ska pappa Kent vara med de små ganska mycket för när går tillbaka till jobbet är det en hel del nätter.

Jag tror inte att vi får heltid heller.

Jajustja ang tvättmaskin så får vi ha den i köket om vi velat, fast den är i badrummet.

Ha det toppen!

2008-12-11 @ 18:03:04
Postat av: Frida

Men då har vi ju ungefär samma rutiner tidsmässigt.. jaha jaa jag har hört fler kottar som börjar sova endast en gång per dag vilket verkar ställa till en del.. jag ser kanske inte fram emot den dagen så jätte mycket. ;)

Ja fy det är så besvärlig då det blir så där att dom blir för trött för att äta och tvärtom. Gäller att alltid ligga några steg före.. men inte så lätt alla gånger!

Hoppas iaf att allt funkar bra för er, kramar!

2008-12-11 @ 20:44:28
URL: http://bsomibaby.blogg.se/
Postat av: elin

Hej, super snygg väska! Men exakt var på hemsidan hittade du den? Har letat som en annan tok men kan inte hitta den där. Knepigt.

2008-12-17 @ 01:52:28
URL: http://epmn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0