Uppe med tuppen!

OBS ;) Ni som inte kommenterat, glöm inte:
http://ecin.blogg.se/2008/january/tjing2008-01-31 1.html
vet att vissa som läser inte hunnit kommentera än, ni kanske inte har hunnit läsa =P

Ja.. vissa nätter nu går jättebra! Igår ammade jag 23.40 och sen inte förrns 03.30 och 06.30 (!) Sen 09.10, det är ovanligt att det kan fortsätta så bra efter kl 06.. oftast blir det mer och mer efter kl 06.. då börjas det med varje/varannan timme igen! Men har natten varit så bra så gör det inte så mkt =)

Inatt var det lite sämre.. ammade 00.15, 02.15, 04.00, 05.50.. sen vaknade han för ca en timme sen igen.. men jag vet att han inte är hungrig.. det är den där jäkla magen! Så jag klev upp.. och nu sover han i babysittern med lite gung.. Tror inte han har varit hungrig alla gånger inatt heller.. När han har ont på natten är det lättare att amma, för då kan han somna om oftast.. man är så trött så man orkar inte kliva upp och gå omkring och bära eller försöka göra annat för att magen ska bli bra.. Men såhär på morgonkvisten kan man göra det =) Jag la mig rätt tidigt igår..

Hoppas verkligen att det här med magen blir bättre snart då han blir runt 3 månader, "den magiska gränsen" som vissa kallar det! Men jag vet inte..
Han har jättemkt gaser! Man märker när han har ont att det kan komma en prupp, och det verkar göra jätteont för honom =/ Har gett minifom lite mer än en vecka nu men det hjälper inte nu heller =/ Iofs har jag oxå rätt mkt gaser =P Men jag vette tusan vad det är jag äter som gör det?! Tycker inte att jag äter nåt speciellt som kan bidra så mkt med det.. well well..

Igår kollade vi på kakel igen.. nu har vi tagit hem kakel till köket.. och gissa! Det blev såklart inte det jag ville ha! Som vanligt.. men det ser rätt ok ut.. tror jag =P Men det skulle blivit mer än dubbelt så dyrt med det jag ville ha.. men vi har ju lagt mkt pengar på onödigt redan så det skulle väl inte gjort så mkt.. Men nu blev det så...

Det här ville jag ha, fast åt samma håll under fläkten som under skåpen..
image250
Bild Golvabia.se

Det blir sånna där "sticks" nu oxå, fast svarta "mindre bitar" istället..

Och till badrummet blir det samma vita plattor som vi har uppe på toan, fast en annan rand bakom toan och annat golv.. kanske en fondvägg med nåt oxå.. inte riktigt bestämt än.. Känns lite tråkigt, men iofs kan svart och vitt vara bra, man ska ju ha det i ett antal år så man vill ju inte lessna på en gång.. Det blir oxå lätt att inreda med olika färger och så sen!

Här är en bild från toan.. har inte knäppt nån ny än, är så stökigt där just nu ;) Men det kommer..
image251

haha.. vi har renoverat HELA radhuset... och typ INGET har blivit bra eller som vi vill... som vanligt då.. men vi kommer säkert inte bo här hela livet =P Så jag tröstar mig med att Nästa gång.. DÅ! =P hehe.. då ska det ikke bli nåt ekkök allafall! Nu vet man ju inte om man har samma smak då, men jag vill ha ett svart, vitt eller svart/vitt kök! =)

Skulle vilja bygga nytt hus..! Lite pengar skulle man behöva vinna =P

Drömma kan man alltid =)

Kan slänga in en bild på efterrätten igår oxå =) Till middag blev det korvstroganoff (kycklingkorv såklart) och ris.. Sen drakfrukt! Har ni ätit det? Första gången jag smakade tyckte jag det var jättegott.. men igår smakade det inte så mkt..!
 

Och en bild på plutten när han sov =)


Nä nu ska jag försöka hinna äta lite frukost innan Eric blir hungrig på riktigt =)

Hej hej!

Kommentarer
Postat av: Linda

Filten täcker ju halva ansiktet på Eric ju... :P

2008-02-01 @ 08:32:12
Postat av: Fia

Jag slutade med mjölk dom första månaderna och jag tror att Lucas mage blev lite bättre av det. Värt att testa kanske:-)

2008-02-01 @ 10:52:27
URL: http://fialiljas.blogg.se
Postat av: IdaB

Theo skrek konstant i 5 månader han, jisses vad mosig man var i huve! Men i efterhand så fick vi ju veta att han var komjölksproteinallergiker så det var ju klart det gjorde skitont i magen på skruttungen när jag proppade i mej mjölkprodukter!
Men det kom nått gott ur det hela, jag tycker att tindra sover skiiiitbra, o då vaknar hon ju allt från 2-7ggr per natt o e glad på dagarna! *S*
Det blir nog bättre ska du se!
Theo börjde ju sova HELA nätter så fort vi fick det klart för oss om allergin, o han sover lika bra än idag!

2008-02-01 @ 12:03:39
URL: http://backeus.bloggagratis.se
Postat av: IdaB

glömde ;-)
Bilder på barnens rum kommer givetvis!! Måste bara stöka på lite till där inne. :-D

2008-02-01 @ 12:05:08
URL: http://backeus.bloggagratis.se
Postat av: Fia

Jaså du testar det alltså. Då låter det nästan som han är jättekänslig mot det eller så måste det vara nått annat. Nä, jag gjorde precis som du gör, skippade dom vanliga mjölkprodukterna. Bara att sluta med det borde göra nån skillnad om det är komjölk han inte tål.
Usch det är så svårt det där. Har ni testat magmassage? Sol och måne och "cyckling" osv? Lucas pruppande blev bättre av det.

2008-02-01 @ 19:16:38
URL: http://fialiljas.blogg.se
Postat av: IdaB

Vad säger bm eran då??
Theo hade ju inga prickar när jag ammade heller, de kom samtidigt som han började med smakisrna....

2008-02-01 @ 22:36:08
URL: http://backeus.bloggagratis.se
Postat av: Cissi

Drakfrukten ser ut som grodynglar ;]

2008-02-01 @ 23:23:36
URL: http://nudlans.blogg.se
Postat av: Fia

Usch va jobbigt! Hoppas att det går till sig snart! Jag vet inte om det finns så många andra tips att ge.. tycker massage och komjölk är dom vanligaste. Vad säger BVC?

2008-02-01 @ 23:25:34
URL: http://fialiljas.blogg.se
Postat av: nikita

jag tror det går att ha sittdelen åt båda hållen!
Eller jo de ska gå =) För från början när ja byter vill ja ha sittdelen mot mig !

2008-02-02 @ 07:43:12
URL: http://nikital.blogg.se
Postat av: Johanna

Ska lägga in en bild så fort Marcus har installerat det där kameraprogrammet på den här datorn :)
Fast måste fixa lite korgar till hennes hylla också så det inte ser så rörigt ut :P

2008-02-02 @ 08:20:17
URL: http://smulan.bloggagratis.se
Postat av: Jessica

Hej!
Hitade till dig från Fialiljas blogg.
Vi har en liten kille här hemma på 1 månad som har precis samma symptom som din har. Bara skriker och skriker, men blir lugnare när man ammar. Otroligt påfrestande att få amma hela tiden. Nu har vi iaf provat att masera magen på honom och jag tycker att de blev lite bättre. Har även slutat med mjölk osv. Sen läste jag att även, te, kaffe, choklad, apelsiner kan ge barnet gaser i magen! Hoppas att de löser sig för er! /Jessica

2008-02-02 @ 17:01:14
URL: http://marinis.blogg.se
Postat av: Linda

Fy farao vad drakfrukten såg äcklig ut!!

2008-02-06 @ 20:11:02
URL: http://frokenbolibompa.blogg.se
Postat av: Alexandra

Nu har jag fastnat på dina renoveringsbilder, fy FAN va snyggt!

2008-03-14 @ 22:21:06
URL: http://mama08.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0