tjing!

Har suttit och kollat igenom massa bloggar.. men det var bara nåt nytt inlägg.. Så jag skriver väl ett till själv då =P

Men har inte så mkt att skriva för tillfället..

Funderar på vilka som läser min blogg!? Som några andra bloggar jag läser gör, tänkte jag göra!

Läser du min blogg "dagligen" eller har hamnat här mer än en gång??? Snälla lämna en kommentar!! =)
Behöver bara skriva HEJ, va anonym.. och har du aldrig kommenterat innan kanske det är dags att göra det ;P

Vet att andra som skriver såhär inte får så många kommentarer mot vad statistiken visar.. Så jag lär ju inte heller få det! Men men.. värt ett försök ;)

Tycker det är knöligt det här med statistiken.. unika besökare..? well well..

Om många orkar lämna en kommentar nu då så kanske jag blir duktigare på att blogga mer oxå =P

Och tänk inte på att det är jobbigt att skriva in koden.. =P

Som sagt.. bara ett anonymt Hej kan inte vara SÅ jobbigt..!

Tjing!

Kusiner

Har kollat lite på Klas bilder när Ilja föddes.. Tänk vad fort det går.. man minns nästan inte hur små dom är när dom föds! Eric va ju så pyttig, och nu är han stooor =) Här är Ilja och Eric när vi hälsade på på BB!

image248

På BB.. med sitt mjuuuka mörka hår =) Synd att det försvinner..!
image249

Idag måset det dammsugas och bytas sängkläder, och plockas lite här och var..
Sen blir det nog en kakel-sväng kanske och lämna igen linnen på Gina.. Lunch blir det säkert ute oxå.. Skulle va gött med pizza buffe på bite line!! Men det gillar ju inte momme =( Där är det bara kebab som gäller,orient kebab! Fattar inte.. han äter där i princip VARJE dag och har gjort det i typ 17 år! Och det kan bli både lunch OCH middag.. såå gott är det faktiskt inte =P

Vad ska ni göra idag?! =)

Hears later maybe!

Middagen

Kan slänga in bild på middagen oxå, bra med bilder idag! ;P

 
Stripsen friteras..!

 
Oxfilen steks =P

 
Upplagt ;)

 
Dags att äta med bea och ketchup!

Finns inte nå godare strips än dessa =D

Intressant va ;)

Nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar och kolla tv!

Tja!

Shopping shopping

Jepp! Igår när jag var på stan med Mickis och Walle blev det en kofta och två linnen och benvärmare från gina, fast linnena ska tebax! hmm.. en amningströja och en body från POP.. men vilket minne jag har. Det va kanske inget mer.. Jo just ja, en jacka på H&M! Vi åt lunch på Åhlens.. sen gick vi omkring och kikade.. efter det så blev det efterrätt på Åhlens igen och amning =)

Idag har jag varit i birsta med Diana.. där fick jag hem en del! Har fotat ;)

En sparbössa till Eric från Monki =)

  
Tre dojjor från Euro Sko, REA 70 %, skulle blivit 2247 kr men jag betalade endast 527 kr (!!!) Fast egentligen inte ;) Jag hade ju presentkort! Great! Me like!


Jeanskjol från H&M

  
2 tunikor svart, blå och en klänning/tunika från Vila, 99 kr st (!!) Nice price!

Gårdagen:

Röd vårjacka, H&M


Söta benvärmare, Gina

Från Göteborg:

Kappa från Topshop! Nypris 1300 tror jag, betalade endast 350 kr (!)

Ni får ursäkta vissa dåliga bilder, men men!

Blev lunch på donken idag.. sen åkte vi och handlade på Ica Maxi. Det blir strips och oxfile till middag! Gött!

Nu ska jag sluta innan jag råkar trycka fel denna gång! =P

Kommentera gärna nåt inköp ;P

Skriver mer ikväll eller imorrn..

är fortfarande less över inlägget igår =P fjantigt!

Eric har inte ätit sen kl 18 (!!!!!!!!!) Rekooord!  Fasen 3,5 h nu =D Tänk om det alltid kunde vara såhär! Tråkigt bara att han säkert inte kommer sova så bra inatt som han gjort dom senaste 2 nätterna.. ammat runt 00, 03 och 06! För han har inte gjort mkt annat än sovit idag nästan!

Va på stan med Mickis och Walle idag och fikade och shoppade lite.. och han sov mest i vagnen då..

Undra när han ska vakna?! Nu sitter man verkligen bara och väntar! =) Och han kommer nog vakna och skrika efter mat!

NU börjar han röra på sig..!

Tja! Hörs!

åååååååååååååååååååååh

Man vill ju bara GRÅTAAAA.............. FAN va jobbigt det är när man gjort värsta inlägget med bilder och massa text... oxå råkar man trycka fel så att ALLT FÖRSVINNER absolut i SLUTET!!!!!!

kdsfj iöajd iöjfawieo faidjfaj fidjfiadjfdiajf ialsjf adjf iaj fijdij fioadj iodf.......... adklfhnawejhfiajdfiaowejfiajfidjfiadajf

GAAAAAAAAH!

Helvete rent ut sagt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jaja..

fkladsjtf a

nä man orkar bara inte skriva oooooooooooooooooom............

bilderna:
   Fruktsallad till mellanmål efter onyttig lunch på donken.. mango granatäpple och blåbär....................... 
 
 älskar att åka bil, här påväg till morfar igår..  men det verkar dom flesta bebisar göra?!

ååååååååh jag vill fortfarande GRÅTA, på riktigt!!! Det är inte kul att bara lägga in bilderna.. hade ju skrivit så mkt........

 momme fastnade på bild oxå..

SNYFT.................

HEJ dåååååååååååå =(

Gårdagen!

Blev rätt lyckad =) Va trevligt, vi blev 8 st till slut.. Jag Momme Hanna Diana Emma Wissam Moris och Timmy..
Lite bilder kan jag bjuda på! Men Födelsedagsbarnet fastnade inte själv på bild.. Jag glömde fota från början oxå så det är bara tomma tallrikar =P Vi åt allafall potatisgratäng och oxfile! Till efterrätt blev det daimtårta..! Är lite tomt på väggarna, vi har inte fått upp tavlor än, vet inte hur dom ska sitta riktigt!

 
Finklädd på pappas dag =)

 
Andra ombytet efter att ha kräkts lite.. Ja, julstjärnan står kvar (!!) haha.. kanske dags att ta bort den idag!

 
Efter att ha kräkts igen fick pyjamasen komma på =)

       


Idag ska vi till morfar och Inga-lill och äta middag! Skönt, så slipper vi tänka på det idag =) Rätt mkt stök att ta hand om i köket nu.. tråk.... lär säkert stå kvar tills imorrn allafall om jag känner oss själva rätt =P

Imorgon ska jag på efterkontroll till bm.. gillar inte sånt =P Knepigt, på förlossningen hade man ju inga problem med att "visa upp sig", kanske för att man hade lite annat att tänka på då! =P Men men det ska nog gå bra!

I veckan ska jag även träffa Mickis och Walle.. Sara Emmy och Malin.. kanske även ta en sväng till Ulla, måste ringa henne.. Just ja, ska ju träffa Linda och Hannah och boka hotell till sthlm när vi ska på Kelly Clarkson! =) Sen kanske en sväng till birsta med Emma och Oscar!? Och Elena och Line kanske man hinner träffa en sväng oxå! Shit, det blev mkt nu =P Får väl se vad som hinns med!

En till liten bild på älsklingen, han gillar verkligen den vita figuren på sin gunga! Hans blick fastnar alltid på den! Sätter man nåt annat framför så kollar han inte, inte på den gula gubben på andra sidan heller. Hehe, undra vad som gör den så intressant!? Men nu har jag hängt dit en annan sak oxå..



Har söta hängselbyxor på sig idag som han fick i gbg! =)

 

Nu ska jag kika vidare sen kolla i en tidning! Han har somnat i gungan =)



Rätt bra!

Ja som ni ser nedan så har jag kunnat stryka rätt mkt på listan =)

Har även flyttat på matbordet i vardagsrummet så att det står åt andra hållet.. blev mkt större här nu! Ni får se nån bild framöver! Fast ni vet ju inte hur det såg ut innan men men =)

Nu måste jag amma!

Hörs!

Fredag

Ja.. vad händer idag då tro.. Inte bestämt nåt.. Ska som alla dagar försöka städa lite. Tänkte göra en lista med massa saker som behöver göras.. så får vi se ikväll vad jag orkade göra =P

- Rensa hyllan i hallen och vardagsrummet
- Få bort stöket i köket (flytta det nån annanstans) så att bordet kan komma på plats
- Packa upp resväskan
- Sätta in massa papper i pärmen
- Städa upp i vardagsrummet
- Plocka ihop tvätt
- Föra över kort från mobilen till datorn
- Ladda upp kort på Fujicolor och beställa

Jag tippar på att jag kanske kan göra hälften =P

Imorrn måste det ju vara lite fint här allafall.. Älsklingen fyller 30 och vi ska käka lite middag med Hanna Diana Wissam och Moris.. Han har redan fått sin present innan jul.. men kanske att jag köper nåt litet om jag hinner iväg nånstans..!  Men jag vette tusan vad.. för det är inget han behöver.. Vi får väl se =)

Undra om man ska förbereda sig då för städningen! Eller kanske ladda upp lite kort först?! Blir nog kort innan M vaknar och vill sitta vid datorn =P

Hej så länge!

Torsdag

Idag klev jag upp tidigt.. Eric har haft ont i magen inatt så det har varit lite jobbigt att amma.. han vrider och spänner sig hela tiden stackarn.. sen runt 7 kunde han inte somna om så bra.. så då fick han sitta uppe i babysittern och då kunde han sova med lite gung =)

Har börjat rensa lite skit i köket, allt möjligt som har hamnat där, känns som ett förråd.. kul, not! Sen dammsög jag vardagsrummet och har börjat packa upp resväskan, duktigt!

Och har även hunnit med att besöka mina kära arbetskamrater och hämtat julklappen =) Efter det blev det en sväng på donken.. ut till babyproffsen och köpte en lekbåge till babysittern och sen hem!

Ikväll ska jag käka tacos med Hanna och Diana! Kanske blir en promenad med Hanna om en stund, hon skulle ut med Dianas hund Billy =) Har nyss ammat och Eric sover i babysittern så jag vet inte om jag vill väcka honom, fast iofs lär han somna på studs igen i vagnen..!

Just ja, i tisdags va vi på bvc.. Eric växer vill jag lova! Han vägde 5940 g! 57,5 cm lång.. men jag tror han är längre, han låg nog lite krokigt! Så han ligger över kurvan på vikt och på, nästan lite under på längden.. Men det är inte så konstigt med tanke på hur mkt han äter plutten =)

Nä nu ska grejja lite tills Hanna ringer!

See you!

Im back in town!

Goddagens!
Nu är vi hemma! Kom hem i måndags, blev kvar lite längre än planerat =) Har haft jättekul där! Och farmor har hjälpt till mkt med Eric så jag har kunnat vila lite =)
Vi har mest tagit det lugnt.. ätit god mat.. shoppat såklart ;) Umgåtts på kvällarna! Mysigt mysigt!

Har inte packat upp än.. blä.. hatar sånt! Men jag måste ta tag i det typ idag.. Sängen och köksbordet kom igår oxå så vi ska väl försöka få upp det i veckan.. måste bara få bort allt stök!!!!!

Jo just! I lördags blev jag faster =) perfekt tajming att anna födde innan jag åkte =) hade bf idag egentligen! Så jag hann åka till bb i söndags och träffa dom.. det blev en liten flicka, Ilja!

kan slänga in nån bild från götet!

Bror med familj =)
image195

Första flygningen =) Gick kanon!
image196

Erics LILLA kusin Josef =) och mitt tjocka pekfinger =P han var sååå liten!
image197

Faster Hala + kusin Jasmin och lilla Eric
image198

Familjen randig =P
image199

       
     

hehe, Eric är så söt i sin nya rooosa dräkt =) Va tvungen att köpa en och det fanns ingen annan färg =P

Innan Klas och Anna fick Ilja hann vi hälsa på dom oxå:
       


Nä nu hinner jag inte skriva mer för tillfället! Momme håller på att göra lunch och vi har lunchgäster =) Hanna är här.. sen kom Moris och Timmy.. så då blir det käk till alla.. hemmagjorda friterade pommes (gooodast) och friterad kyckling och biffar..

Hej så länge!


Hår kul =D

Haha! Funderar på hur jag ska fixa håret.. Och på http://www.veckorevyn.com/ kan man testa sitt ansikte med olika kändisfrisyrer! moahahha! Vilken ska jag välja?! Dom mörka korta ser mest verkligt ut =P Och dom flesta korten läggs ju inte in så bra, men kul att se =) 

                   


Kommentar - svar:
Länk till hemsidan med sängen:
http://www.kontinentmobel.se/default.asp?KatID=3&SidID=7&SerieID=68&TraID=100&MenyID=3

Göteborg!

Jepp! På torsdag flyger vi till Göteborg =) Ska bli trevligt! Få äta svärmors goda mat i några dagar är inte fel! Får se om jag hälsar på Brorsan och Anna oxå så dom får träffa Eric lite mer, blev bara en snabbvisit när dom var här för båda var så förkyld. Sen ska Mommes lillasyster klippa och färga håret på mig, hon går frisörgymnasie nu och jobbar på en salong, så vi ska göra det där på fredag när hon slutat =) 
Hade ju tänkt gå till Therese som vanligt, men i och med att jag ammar så mkt så blir det inte så lätt. Får ta det längre fram =) Ska allafall bli skönt att få håret fixat nu, är ganska risigt om man säger så =P

Idag besiktades Volvon, den gick inte igenom, men Saaben gick igenom igår! Bara nåt litet som ska fixas, sen lägger vi ut den på blocket! Vet inte om jag skrivit att jag köpt en volvo? En v70 4wd Turbo..97:a. Skönt med rymligt bagage! Och den va jättefräsch! Jag vill helst inte ha en bil utan 4wd, hatar när det är dåligt väglag och man inte kommer iväg.. Det är jag less på! Minns när M hade Camaron, jäklar vad vi fastnade överallt. Och den dumma bilen gjorde så jag voltade på motorvägen =P
 
Nä nu ska jag underhålla min son lite!

Kanske blir dåligt med bloggning när jag är i Götet, fast jag åker ju inte förrns på torsdag! =)

Bye så länge!

Tja!

Kommentarer
Anonym -  det är inte vårat rum =) Det är bilden som sängen visas på bara på deras hemsida.. så jag vet inte om det är tapetserat eller målat, men det ser målat ut =)
Therese - jag vet inte just nu, vi ska till bvc den 14:e så då får vi se. Kommer säkert väga närmare 5,5-6 kg!

Nu är vi hos mamma och hälsar på.. fått lite tvättat =) Har ju fortfarande ingen tvättmaskin, är inte påbörjat med kakel i badrummet än..

Vilken tråkigt väder det va idag =( Jag hade tänkt att ta en promenad hit men det va ju snöstorm.. fast iofs hade det lagt sig när vi åkte.. men men. Imorrn blir det kanske en prommis om det är fint väder.

Nu halvsover min lilla prins igen, men han har lite ont i magen verkar det som, ligger och vrider på sig och hittar inte riktigt nån ro.. nu vaknade han! Verkar hungrig igen..!  

bye! 

Recept

Wow, ett till inlägg på samma dag ;)

supergod smörgåstårta =)

Recept på god mexikansk smörgåstårta.
 
Fyllning 1
 
1 finhackad gul lök
2 pressade vitlöksklyftor
200 g hackad salami
4 msk tomatpurré
1 tsk chilipulver
3 dl lätt creme fraiche
1 tsk sambal olek
1 nypa salt
 
Fyllning 2
 
3 mogna avakador
1 msk citronsaft
1/2 tsk citronpeppar
150 g skivade färska champinjoner
150 g skivad rökt skinka
1 nypa salt
 
Lägg fyllningarna mellan vanliga landgångsbröd.
Över breder du Philadelfiaost mixat med creme fraiche och
en hackad röd chilifrukt.
 
Placera bröden på sallad, dekorera med paprika, rödlök
och nachos (gärna chilikryddade).
Obs låt inte nachosen ligga på långt före servering för då
mjuknar de, utan lägg dem på direkt vid serveringstillfället.
 
 Supergott!!


Hello =)

Kommentar
Emma - självklart får du låna den =) Jag fick ju låna dom första av dig =)
Madde - Åh va snällt! Vi måste ses snart =) Kanske nåt till veckan?


Nyss kommit hem från Tulay! Vi har kollat på "På smällen" och ätit lax till middag =) såå gott, från sju kryddor =) Lyxigt att ha en man som har en bra restaurang ;) Sen blev det lite choklad igen =/ Nån bit för mkt faktiskt! Men det var ju lördag som sagt.. Nya tag imorrn =P

Just ja, glömde skriva igår! Att Eric vände sig från rygg till mage! På hans 7 veckors dag =) Lillplutten min! Men jag måste blir bättre på att ha han på mage, har bara haft det några enstaka gånger.. Han måste ju få träna lite.. Nu när han inte är van gillar han inte att ligga så några långa stunder.. 

Idag var jag och Momme på babyproffsen, köpte en Baby björn - Babysitter (beige + svart klädsel) och Bärsele (brun/beige)! Tycker den babysittern är kanon, så bra gung på den =) Har testat den hos Tulay lite och kände att vi oxå ville ha en =) Fick även med en extra klädsel! Testade även hennes bärsele så det blev en likadan, Eric verkar gilla att sitta i den =) På affären testade vi en ny bärsele som kommit, där barnet kan ligga ner.. men den va inte så bekväm, all tyngd kom på ena axeln, kände att jag inte skulle använda den så mkt så det blev inte den, men Eric verkade ligga bekvämt där allafall, så det va synd att den inte va så skön att ha på sig.

 




Ska nog försöka komma i säng snart. Han sova ganska bra igårnatt.. förstår inte hur han kan sova SÅ mkt.. Idag har han oxå sovit hela dagen.. Får se hur det blir inatt.. Han kanske sover alldeles för mkt så han blir trött hela tiden.. Man vet ju själv att man blir trött av att sova för mycket.. Men men vi får väl se. Nu sover han i sin babysitter.. Vill ha mat när han vaknar.. Sen får vi se =) Jag skulle gärna sova lite ;) Är dålig på att passa på att sova när han gör det på dagar/kvällar.. Då är det så mkt annat man vill hinna göra..

Well well..! God kväll!

Hålla löften?

Jao, jag vet att jag inte är så bra på det =P Men jag ska försöka blogga mer! Kanske inte blir varje dag men ska göra mitt bästa!
Kul med kommentarer allafall =D Då blir det mkt roligare att blogga mer!
* Frida - ang dressen, jo jag har för mig att lundmyr har nån liknande oxå!

Ang serier, jag ska nog börja med att se på One Tree Hill.. Fast jag tror inte att jag köper boxarna, blir rätt dyrt =/ Får nog ladda hem istället.. men skulle vilja se på tvn så man kan sitta i soffan.. får ta och skaffa en sån sladd tror jag!

Idag har jag varit DUKTIG =D Jag tog en långpromenad (!!) Jag gick ner till stan =D Very duktigt gjort av mig! Tog ca 1 timme.. jag gick ju inte så superfort =P Va jätteskönt! Men jäklar vad jag fick ont i ljumsken i slutet när jag var på väg upp till Tulay! Inte konstigt att det känns när man inte rört på sig på ett antal månader! Nu ska jag allafall försöka komma iväg nån gång i veckan ner till stan! Sen åker man bil hem =) Det dumma var väl att vi sedan proppade i oss massa gott hos T.. =/ Är ju så man INTE ska göra.. Men så här första duktiga dagen fick det väl bli så då! Men inte alla gånger! Sen är det ju fredag, och på helgen kan man få unna sig lite =)

Igår va jag och M och köpte tapeter till köket, svart med grått mönster! Kommer nog bli nice! Försökte hitta en bild men det gick inte.. får knäppa ett kort sen så får ni se när den är uppe! Sen är det bara kakel och fläkten som ska upp och sen är det klart =) Bara köksbordet som vi väntar på nu!

Detta köksbord, ek med granitskivor i.. fast det är inte dom stolarna..



Sen väntar vi även på gästsängen:



Fast den vill inte jag ha! Men men.. nu blev det så.. fattar inte varför man måste ha en dubbelsäng som gästsäng.. M tycker att vi behöver fylla ut ett rum.. men det hade räckt med en 105 säng så man kunde få plats med annat där.. dessutom är jag så less på ek.. vi har ju det i köket + matbord i vardagsrummet och nu oxå köksbordet! Även en möbel i hallen och 2 nya hyllor... så jag hade velat ha en annan säng.. men man får inte alltid som man vill =P

Jaja.. nu håller Eric på att vakna till. Vill nog ha lite mat snart! Och AD-droppar ska han få.

Sen blir det till att hoppa i säng.. får se hur mkt jag får sova inatt.. han har sovit i princip hela dagen, mest bara vaknat och ätit..!

Natti!

Hallå! =)

Ett tag sen jag skrev nu igen! Ska försöka bli lite bättre på att blogga nu 2008 ;) Får se hur länge det håller =P

Hoppas alla haft en bra jul och nyår! Det har jag! I det stilla =) M jobbade på nyår så jag och Eric va med mamma och Johnny hos Mats och Lisbeth, åt jättegod mat!! Sen åkte vi hem strax efter 12.. Eric va vaken på tolvslaget! Men somnade ganska bra sen.

Har ju såklart varit det bästa året hittills =) Att få barn som jag längtat efter sen jag själv var barn ;) Och vi har flyttat till radhuset! Känns jättebra, visst är det saker kvar och mkt stök men det blir bättre med tiden! =)

Får se vad detta år har att erbjuda! Kommer nog bli kanon! En resa ska vi nog försöka klämma in! Längtar efter sol! Får se om vi åker till Libanon, skulle va kul! Det verkar rätt lugnt där nu i allafall!

Om ca 2 v åker vi till Göteborg! Idag fick Ms bror en son! =) En liten kusin till Eric! Och han kommer få en till kusin i Januari då min bror får barn =)

Ska försöka röra på mig och äta bättre detta år! Som alla år ;P Men hänget på magen skulle gärna få åka på semester! ;) Sen kan det komma tillbaka en liten stund när man ska ha nästa barn! =P



Just ja, skulle vilja ha tips på nån bra serie!!! Jag har sett klart min julklapp till mig själv, OC säsong 4 =( Tråkigt.. skulle vilja att det var flera säsonger till ju! Det är nog efter Prison Break en av de bästa TV-serierna jag sett! Vad ska jag se nu då??? Jag har inte sett One Tree Hill, Heroes... kanske nåt att se?? Nån annan bra?

Lite nya bilder på hemmet tänkte jag visa snart, måste bara städa till och knäppa lite kort ;) Är ju inte helt klart nånstans, inga tavlor och så är uppsatt.. Saker och ting går saaakta här =P

Men nån bild på Eric kan ni få se!

Jul- och nyårsoutfit:

image172

Hälsade på sin mormor igår och testade ny dräkt, kan börja ha stl 62 nu lite =) :

image173

Sötis:

image174

Nybadad:

image175

Va hos Tulay och Elias förra onsdagen och fick träffa Jossan och Tilly första gången!

Först lite slagsmål! ;) Tjejen slår mig (!!) Så jag laddar näven, och boxar tillbaka! =P
     

Men sen hände nåt annat intressant!


Här är vi alla tre:



Sen i lördags va vi till Mickis och Anders och fick träffa Walle! Johanna och Alex va där oxå! Kul att ses! Det va hur länge sen som helst =)


Och ett kort på mamma och pappa när vi var på våningen!




Nu ska snart tant Linda komma och hälsa på! Nice nice..!

Nu ska jag kolla i Josefssons katalogen, HM och Haléns är avklarad =) Hoppas lilleman vill sova nån sekund till! Får väl se!

Hej så länge!

RSS 2.0