Snark

Tröööött... Eric åt..
18.40 A
23.10 E
04.40 A
Alltså 5 ½ h emellan! =) Skulle va skönt om han sov hela tiden oxå... Blev gung i babysittern igen ett tag där innan 04.40.. Sen kunde han inte somna om riktigt! Kul! Not... Men runt 05.45 somnade han till och sov kanske en timme.. Sen var det bara att kliva upp... Nu har han somnat igen.. Kanske jag borde passa på att lägga mig en stund till oxå istället för att sitta här!? Men då vaknar han väl om 10 min el nåt =P

Igår åt vi på Cave (?) libanesisk restaruang.. Gott! Testa om ni inte varit där! Jag rekommenderar att äta blandade rätter.. mixat grill/meze.. Då får man smaka lite av allt =)

Vet inte hur dagen ser ut riktigt. Om ca en timme kommer Klas Anna och Ilja.. Ska väl upp på sjukhuset och hälsa på mormor idag tror jag. Hoppas hon är ganska ok! Vi ska knäppa lite kort.. Hon har inte träffat Ilja än. Och dom är ju inte här så ofta. Så vi måste passa på. Lilla mormor är 91 år och man vet inte hur länge till hon finns med oss. Så då måste man föreviga lite minnen med kameran. Om hon får må bra kommer hon nog leva ett tag till.. Men nu sen i julas har hon blivit lite sämre.. Men tänk att vara så gammal och aldrig ätit en enda medicin förrns nu (!) I julas åkte hon in på sjukhuset oxå, och dom frågade mamma flera gånger efter hennes medicin-lista, - hon har ingen. Det tyckte dom va konstigt =) Promenader och bra kost har varit hennes medicin! Själv kommer jag antagligen inte leva så länge och vara så frisk!

Mormor, Eric och jag. Här va Eric bara nån vecka om jag inte minns fel.
image423


Ikväll blir det nog en sväng till Linda! Där vankades det klegg kanske, och det är ju svårt att tacka nej till ;)

Hoppas ni får en fin lördag!

BIG EK

Blev inget mer bloggande igår, som ni kanske märkte ;) Inte orkade laga mat här så vi drog på Jops! Gött gött! För mig blev det black & white! Efter det kallade sängen rätt tidigt.. Ättider har varit bra ett dygn nu =) Men sömnen har varit sådär för Eric. Från igår eftermiddag har det sett ut såhär:
16.30 A el E minns ej
20.30 A
00.30 E
05.30 A
08.40 A
12.40 A
15.30 E
För ett tag sen skulle listan varit liiite längre dårå ;)
Men jäklar vad han skrek när vi åkte hem från Jops! Han blev huuungrig! Men jag ville vänta tills vi kom hem, självklart hamnade vi bakom en segis som oxå skulle upp till bosvedjan! Otur! Men men, han överlevde! Jag hade tänkt ge ersättning då men det hann vi då inte med! Så det fick han som sagt 00.30 istället och då åt han inte förrns 05.30 sen =) Men sista 1-2 h fick han sova i babysittern med gung emellanåt..
Funderar på att försöka vänja av han vid att äta på natten.. han behöver det ju verkligen inte om man ser till vikten ;) Och ju tidigare man börjar ju lättare är det nog! Får se om hjärtat tillåter det bara, han lär väl skrika en aning! Men några skrikiga nätter och få sova hela resten av tiden, så är det nog värt det! Vi får se hur det blir!

Fikat igår va väldigt trevligt! Synd att inte Emma kunde komma, och Mickis då. Men vi får ta en till fika, kanske redan nästa vecka?!?! Vad säger ni? =)
Knäppte inte så många kort =( Och det på Tulay och Elias fick inte läggas upp ;)
Men här har vi iallafall Eric och Emmy!
 


På förmiddagen kom min mor med tvätt.. hon stannade även och åt lite paj (finns fortfarande kvar, jag är lite less nu =P) Eric fick äta lite banangröt och dricka äppeljuice! =) Sen tuggade han lite på en sked ;)
 

Idag köpte vi en tv-bänk, en big i ek.. =( Jag vill inte ha ek egentligen, men en blank vit eller svart som jag vill ha passar inte in =( Jag vill byta ut sofforna.. men det blir inte av nu.. Vi har ju ekgolv och ekmatbord i vardagsrummet så då passar det lite bättre.. Men egentligen passar det inte heller till dom jäkla sofforna, dom förstör allt =P
På den här bilden ser ni ju sofforna lite:

Jag tycker iallafall att det är svårt att hitta nåt som passar till?! Är ju lite "finare gammeldags" stil på dom, inte en stooor modern soffa med divan som jag vill ha ;) well well.. måste olja in bänken sen när den är på plats kommer en bild.
Igår va vi på mio förresten, då köpte vi ett hörnskåp till vardagsrummet, har ju ett hål där i ett hörn som borrats in från köket ;P snyggt! Det kommer om ca 2 veckor..

Efter vi köpt tvbänken så åkte jag till jobbet och fick massage! Skööönt tänkte jag, men AJ SOM TUSAN vad ooont det gjorde =( och nu är jag alldeles öm, lär va värre imorrn! =/ Min rygg är verkligen paj!

Imorrn kommer Klas Anna och Ilja =) Ska bli kul att träffa dom och se om Ilja blivit lite större sen sist =)

Blir utekäk idag igen.. lat lat lat..! Vet inte vad.. Wissam ska hänga med.. och vi alla vill olika =P

Men nu är det först dax för lilleman att äta, han har inte så mkt att välja på ;) Inga bekymmer där inte!

Trevlig helg!




Glömde

Skriva igår att plutten hade namnsdag, Emanuel =)

Nu på morgonkvisten måste jag städa vidare.. Och se reprisen av våra bästa år! =)

Uppdaterar senare idag kanske med lite bilder från fikat idag!

Hej hopp!

Sängen

kallar snart!

Har bakat 2 pajer idag, en blåbär och en hallon! Får se om dom blev bättre.. I dom förra använde jag milda istället för smör (fast det stog smör i receptet). Kankse därför det blev så lös botten.. Idag när jag hade dom i kylen (iofs längre än innan) så blev dom stenhård! Kunde inte ens peta upp lite till kanterna =P Och jag hade även potatismjöl som jag duttade i längst upp.. Så dom svällde mkt mer och ser inte lika lös ut.
Imorrn ska jag ha fika här så då får vi se hur det smakar! Tulay+Elias, Emma+Oscar och Sara+Emmy som kommer =) Mickis+Walle skulle oxå kommit, men dom var fortfarande i stugan, synd! Får komma nästa gång =)

Hallonpajen ser lite skum ut! ;P
image413


Hade lönesamtal idag! Det gick rätt bra! Samtalet alltså, men det betyder ju inte att man får en bra höjning =/ Får väl se hur mkt man får den här gången! Men jag hoppas inte på för mkt.. Åt lunch på charm med Linda och Hannah innan.. Shoppade även vita jeans på H&M.
Eric var med pappsen medans.. När jag var klar hämtade jag Eric, dom var på pizzerian.. Vi åkte till Ica Maxi sen hem..

Lillen idag.. så söööt ;)
   

Och nu ikväll:



Nä nu hoppar jag i säng! Momme får ge ersättning..

Natti!








Snabbis

Done
Ätit frukost
Läst bloggar
Jag och Eric har duschat
Pratat med Tulay

To do
Lunch med tjejerna på jobbet
Lönesamtal
Städa inför fikat imorrn
Handla på Ica Maxi

Återkommer!

Ny dag

Natten va sådär.. han vakna och hade ont och åt mer än vanligt. Men jag är rätt pigg nu =)

Igår träffade vi som sagt Linda! Efter donken så åkte vi hem hit.. Jag bakade paj igen, hallonpaj! =) Gott blev det.. men även denna gång väldigt rinnigt.. men jag hade inte potatismjöl som jag skulle testa med.. och även äggen var slut, så det blev utan ägg i fyllningen. Men på kvällen va det bättre konsistens! =)
Då va Diana och Wissam här och käka middag.. Det blev lax och potatis med god sås! Och Diana hjälpte mig att grejja i köket, blev mkt bättre ordning! Tack!
Ser lite mosigt ut ;)


Idag blir det nog kebablunch och sedan en sväng på Möblera (?) i Nacksta. Kolla om dom har nån tv-bänk. Ser ut att kunna bli ganska ok väder idag. Hoppas!

Lite bilder från igår, Eric mosar min kind ;)
   


Nä nu ska vi se om Eric kan sova en liten stund till!
Kan ni bara lägga ert barn i vagnen/sängen och dom somnar av sig själv?
Jag måste gunga Eric i gungan eller babysittern, eller tex bära omkring och vagga han.. Men igår, för första gången, när vi låg på täcket på golvet (på bilderna) så låg jag bredvid och bara buffa han i rumpan, och då somnade han =) Men det varade inte så länge.. Så han vakna och blev ledsen, då fick han fortsätta sova i babysittern.. Dumt att man vant dom vid att soman så =/ Men när han hade så ont i magen så kunde han ju verkligen inte somna in själv, så då har han ju vant sig vid det..

Nu somnade han efter dragning i vagnen..

Då blir det piggelin och Andra Avenyn här innan han vaknar! Lär bara sova en stund, han vill nog äta om ca 30 min igen.

Hears!

IdaT

Efter att ha läst om IdaT på bl.a. Nikitas blogg så fastnade jag oxå ;) Coola kläder! =) Jag har vunnit 2 auktioner på tradera!

Ser lite sliten ut vid benet, men vet inte om det är bilden. Nyskick stog det, jag tycker inte det gör så mkt om det är använt. När man tvättat det själv sen gör det ju inget =) Stl 80.
image407

Denna är i stl 86/92 så den får han ha när han blivit större. Då växer dom ju inte ur stl lika snabbt heller.
image408


Nu ska jag göra mig iordning och hämta upp Linda. Sen blir det nog donken för mig allafall =)

LOOK

Hyfsat bra grabb =) Esmee är grym hon oxå!




Det här var bland det första jag såg med Esmee för längesen! Grymt bra! Enligt mig =)



Nu har hon ju blivit riktigt känd! Youtube är bra! =)

Skriver säkert ett 3:e inlägg senare ;)

Hej hopp

Idag är vi uppe tidigt. Jag gick och la mig tidigt igår.. Natten har varit rätt ok, bättre än igår. Men han har vaknat av magen några gånger.. Kanske blivit lite sämre i magen för att jag börjat med nr 2 på ersättningen? Jag bytte bara rakt av, eftersom han bara fick en gång på kvällen.. För han bajsade inte mkt igår heller. Några dagar så har han ju bajsat på morgonen, men inte nu. Kanske går till sig snart. Gav ju lite gröt igår oxå så när han får lite annat i magen kanske det blir lite knepigt i magen oxå. Jäjä.. Ska kanske testa bifidus. Eller börja med Nestle.. fast igår köpte jag semper både färdigblandat och pulver.. Så det måste jag göra slut på.

Hahaha... Eric tog ut nappen själv nu, och la ner armen, sen stoppa han tillbaka den rätt i munnen.. När jag kollade igen så hade han tagit ut den och stoppat in den åt fel håll! Han såg så förvånad ut, kul att han börjat upptäcka att han kan grejja med den själv! Det har han inte gjort förut! Men det är väl mest för att han försöker stoppa in fingrarna i munnen samtidigt som nappen ;) Nu hamnade den åt rätt håll fast upp och ner =P

Ja.. Idag ska jag kanske träffa Linda ett tag! Får se vad vi hittar på..

Igår åkte vi och köpte sommardäck till volvon. Betalade 3800, ok pris! (fälgar oxå) Dom såg fräsch ut. Vi var även en sväng på boom, i lördags på mio och bauhaus. Måste köpa en tv-bänk, har köpt ny TV 42'.. Men det är så svårt att hitta nån som passar in till sofforna.. Jag vill byta ut alla möbler i tv-rummet! =) Såg en stor härlig soffa på boom, även en "biosoffa", skulle va nice att ha ett biorum nere =) Men man kunde bara sitta tre.. På baushaus såg vi jättefint kakel, så nu vill vi flytta igen ;P Fast golvet är ju inte lagt i badrummet nere så man skulle ju hinna byta ut det, såg ett skitcoolt svart golv, blankt och som glittrar =) Såg ut som en stjärnhimmel fast på golvet! Men det lär ju inte bli nåt byte..

Nu sitter jag här och Eric i stolen, lyssnar på Majas alfabets-sånger! =)
Lalallallaaalalaa
Här har jag letat i flera timmar, nu är jag så trött så jag tror att jag svimmar, och massor av barr har jag fått i skon. Men i korgen finns bara eeeeen Champinjon.

Lillen igår:
image405

image406

POP-dressen gav jag till mamma för att tvättas.. Så vi drog på tröja och byxor, som vi fått av jobbet! Så fina =) Sen fick han ha vantarna jag köpte och tofflor. Jättebra vantar! Tycker att det varit så svårt att få på han dom andra vantarna jag haft så vi har aldrig använt dom, men dom är va jättelätt! Han blir så svettig nu i fleecedressen.. Och jag har en POP-jacka men den känns lite stor än, är stl 68. Och knölig uppe vid halsen. Men den kan vi nog börja använda snart. När man inte är ute så mkt utan mest i bilen/affärer så räcker det med extra tröja och byxa nu.. Fast det är ju kallt ute.

Nä nu får det räcka =P

Hej hej så länge!



Changed plans

Det blev inget besök! Magsjuka hos dom! Tråkigt! Men vi får ta det en annan gång =) Får se när det blir, dom bor i Östersund så det är inte så ofta man ses.

Så då har vi pajen för oss själva idag då! ;P Ska nog ta en bit snart!

hmm.. Vad ska man hitta på nu då? Måste på Ica idag och köpa mer ersättning.. Kanske ska köpa sån man blandar själv? Har bara köpt färdigblandat hittills, bekvämt!! Men kanske dyrt i längden.. Han kommer nog få ersättning nån gång mer än på kvällen framöver..  

Eric sitter i gåstolen, och det sprakar där hör jag nu ;) Så ny blöja först!

Later!

Bättre

Pajen verkar vara bättre idag! Den har blivit lite faster under natten =) Så idag blir det vaniljsås till, det behövdes inte igår ;)

Kusin vitamin ska väl komma idag med familj! Jag tänkte baka en ny paj, hallon! Men det är mkt kvar av blåbärspajen, bara jag och mamma som smakade igår. Så hallonpaj blir det kanske ikväll eller imorrn =) Men det får inte bli för mkt paj här nu =P Jag vill inte få en paj mage eller pajmage! ;P (mer än vad jag har)

Solen skiner! Nice! Får se vad som händer senare idag.. Ingen aning. Vi har nästan aldrig nåt planerat =) Oftast skönt, men ibland kan det va lite tråkigt!

Känner att jag inte har nåt vettigt alls att skriva just nu!

Så här sätter vi punkt för tillfället!

Amning nästa!

Sådär

Pajen blev inte så jättelyckad i konsistens! Men god =) Och det är väl det som räknas ;P Jag la i frysta blåbär, och då blev det nog lite för vattnigt sen.. Fick ha den inne över 30 min men det blev ändå inte bra, botten blev lite lös oxå tycker jag =P Men imorrn ska jag testa med hallon, och dom ska få stå framme och rinna av över natten!
Well well, min första paj typ =P Så jag ska inte klaga! Har inte varit så mkt för paj innan!

image404

Har inte ätit middag än.. M skulle laga.. Och han är inte ens hemma! Hallå!? =P "Sen ja" sa han när jag påminde om att han skulle laga middag! Jag tycker då att "sen" ska vara typ nu! Slutar väl med att man får ta en macka och lite mer paj! Eller korv med bröd!

Blir tidig kväll igen! Jag är redan trött..

Och inte orkar jag skriva mer heller!

Så hej!


Morning

hehe.. Eric imorse, han vill smaka på lekbågen på babysittern så han drar sig upp och försöker ta en tugga ;) Lite dåligt filmat..



Natten var sådär, ganska ok.. Har varit uppe ett tag. Imorrn kommer min kusin med famlij och hälsar på en snabbis =) Idag kanske vi träffar mamma en sväng, ska väl kanske få lite tvätt ;)

Fint väder ser det ut att vara allafall! Jag ska dra iväg på Ica och handla nu på förmiddagen, sen baka paj =)

Nu sover Eric, men jag tror inte jag kan göra det.. Kanske lägger mig på soffan en stund.

Kanske skriver mer senare om hur det gick med pajen ;)

Happy Friday! Glad Påsk!

Snart sängen!

Jepp.. Lika bra att lägga sig tidigt, för det är jag som får kliva upp imorrn ;) Som alla andra dagar! Så Momme får nog ge ersättning och komma ner när han somnat sen.

TACK för era kommentarer! =) Kommer mer bilder från hemmet framöver! Men som ni kanske märkt går det lite segt här ibland ;)

Idag träffade jag Linda en stund, åt lunch på Bite Line! Längesen! Gött gött!

Tänkte göra paj idag, blev inspirerad av nudel ;) Men jag orkade aldrig åka och handla det som saknades.. Så imorrn blir det nog paj istället! Med blåbär och kanske hallon =) Yummie!

Jag är verkligen inte huslig av mig.. jag skulle nog va sämst som hemmafru =P
* Jag älskar god mat och att äta smarriga "bakelser" - men orkar aldrig laga
* Älskar ordning och reda - men är för lat för att hålla ordning
* Älskar inredning -  men orkar inte fixa till det så jag vill ha
osv osv osv...
Ge mig energi och motivation någon! =P

Nä nu hoppar jag i säng!

Natt!



Städat

Jepp! Nu blir det härligt att lägga sig ikväll! Har ju lovat bilder, så nu får ni se sovrummet. Det är inte klart vad gäller inredningen.. Just nu har vi skötbordet där inne på tvättmaskinen som står i sin förpackning.. På linneskåpet står inte rätt saker osv.. Så när badrummet blir klart kan även sovrummet bli helt klart =)

Så här såg det ut innan:
image401


Tadaaa:
image400

image402

Utanför dörren ser ni stöket i hallen nere.. badrummet ligger vägg i vägg med sovrummet.
image403

Ja så så ser det ut just nu.

Eric sover för tillfället, jag har ätit lunch. Strax dax för våra bästa år =D

Tja!

Kort

Slänger in nå bilder oxå =)

Igår i sin nya tröja!
image397

image398


Mössan som hittills varit för stor, får börja använda den nu =) Så sööööt!
image399


Hej igen!


Inte lika bra

Nä denna natt blev inte lika bra.. vaknat ett par gånger.. ont i magen! Bytte blöja runt 4 i sängen och såklart så kissade han då.. gäsp. Va jättelängesen han kissade när man tar av blöjan. Och då måste man självklart göra det mitt i natten ;) Underbart!

Igår fick han smaka lite banan.. det va inte så jättegott tyckte han.. ska få mer idag.. Ska inte ge så mkt mer fruktpureer nu i början, då kanske han inte vill äta så mkt annat sen ;P Potatis ska jag testa sen några dagar sen morötter tänkte jag! Har Första och Andra mosboken av Johanna Westman Kenneth Andersson och Ebba Bonde.. jättebra bok!! Måånga enkla saker man fixar själv till barnet =)
Gröt har jag köpt oxå, tog banangröt.. Ska väl ge han litet smakprov av den nåt framöver!

Idag måste det bytas sängkläder och städas i sovrummet.. Och i alla andra rum men orka? =P Lite damm har ingen dött av ;) Vardagsrummet lär jag allafall dammsuga för här hamnar det alltid massa skit på golvet.. 

Funderar på att köpa en gåstol, va 100 kr rabatt på babyproffsen på en sån som Elias har. Den gillar Eric =) 

Hej

Bra

Måste bara skriva upp amningstider ;)
Iförrgår.. kväll/natt
17.45 - 21.35 (ca 4 h)
21.35 - 01.55 (4,5 h)
01.55 - 06.20 (4,5 h)
06.20 - 09.20 (3 h)

Igår/natt
19.10 - 23.40 (4,5 h)
23.40 - 04.30 (ca 5 h)
04.30 - 08.30 (4 h, fick lite pure när jag åt vid 7 tiden kanske)

Alltså gått runt 4-5 h emellan ett par gånger =D Nice nice! Tänk när man ammade varje/varannan timme dygnet runt! Och inatt sov han faktiskt bra i övrigt oxå! Skönt!

Idag vet jag inte vad vi ska göra, kanske åka till Tulay en sväng? =) Om dom inte har nåt för sig! I eftermiddag tänkte jag åka till Lisa, hon hade en bilstol och en vagn som ska bort! Så det ska kikas på!

Jag kanske skulle åkt till Linköping i påsk, till mommes systrar, hans mamma ska dit. Men jag vet inte hur det blir än. Får fundera lite! Jobbigt att åka tåg så långt själv med vagn, bilbarnstol, resväska och allt... skönare att flyga men det är hyfsat dyrt till Linköping med flyg.. Så vi får väl se.

Nu väntar jag på att klockan ska bli 9.50 för att se på Våra bästa år! =P Tills dess ska jag se Andra Avenyn som jag missade i söndags!

Later!

 





Snabbis

Hinner bara skriva en snabbis.. Nyss kommit hem från Linda.. det blev donken lite snack och tv! =) Trevligt! Eric blev lite ledsen, och jag upptäckte att han inte ätit på 3,5 h.. Alltså jag skulle inte ha nån koll alls om jag inte skrev på mobilen tiderna han äter! Så sen blev han glad =)

En bild på vår lilla badkille =)

image395

Han laddade med chips hemma innan ;) Prasslade spännande!

image396

Nu ska jag kirra lite ersättning sen hoppa i säng och vänta på att plutten vill äta!

Natt natt!



Groda

Ni kan få se en till film när Eric äter grodan ;) Blev kanske lite mkt så han kräks, hehe..

Nu så

Här är från imorse.. då fick han smaka lite igen! Filmade igår oxå men det blev så mörkt så man såg inge bra.




Jag smakade lite själv oxå, men njaa.. det var faktiskt sådär =P

Bad

Idag är det dax för babysim! Hoppas Eric gillar det =) Ska försöka filma en liten snutt!

Igår fick Eric smaka Mangopure! =) Va väl sådär tyckte han, men han gapade allafall ;) Så kul att se alla miner! Kommer en film sen när det går att ladda på youtube! Seeegt!

Tog allafall en liten promenad igår, Eric ficksitta med en kudde bakom sig så han kom upp lite, gillar inte att ligga ner nu när han är vaken =)
image394

Nu ska det ammas. Återkommer!

btw

Va första gången jag såg ett helt avsnitt igår att mf! hahaha! Björn är grym (!) Varför inte skicka iväg han med detta nr? Då kanske vi har chans att vinna ;D



Gillar hans svanhopp där i mitten =D


4 månader

Blir vår lille prins idag! =)
Tiden går fort fort fort!! Får se om han kanske ska få smaka nåt litet gott idag på sin dag =) Men jag känner inte att vi har så jättebråttom med det.. Men lite smått kan man ju börja! =)

Undra vad han ska få?


Just ja! Igår fick Eric ersättning runt 20-tiden nångång, vet inte exakt eftersom det inte var jag som gav ;) Men sen ammade jag inte förrns 01 (!!) Så det är nytt rekord igen =) 5 h! Men som sagt, kanske va 4,5 h oxå. Bra bra!

Fun!

Hade jättetrevligt igår! Tack tjejer ;) Måste vi göra om!
Lite pics

Jag åt "tacos", det berömda "klegget" till.. yummie!
image385

     

Hannah hade en elektrisk ögonfransböjare, haha. Viktigt!


Det här är typ den bästa bilden på mig ;) Blir aldrig bra på kort nuförtiden!


 


Nu ska jag äta frukost! Återkommer kanske senare idag!


Gäsp

Natten var sådär.. Han har "vaknat" till några gånger av magen.. Sen "imorse" fick jag lägga över han i babysittern, men det gick inte lika bra som vanligt. Va tvungen att gunga den med foten hela tiden så då kan man inte sova själv.. sen tappade han nappen flera gånger och då vaknar han till.. Fick ersättning 00.00, ammade 04.20 och 07.45 så det var ju bra allafall, men det hade varit skönt att få sova mer imellan oxå ;)

Ikväll ska jag till Hannah och träffa tjejerna! Första gången jag hitter på nåt själv utan Eric. Men jag kommer ju bara vara borta några timmar. =) Ska bli kul!

Nu ska jag äta frukost och läsa lite bloggar!

Hej!

Shopping

Hade lite rabatter att utnyttja så det blev en del =) Köpte i stl 68 och 74.

Pyjamaser
image381

Body och t-shirt
image382

Body, vantar, byxor
image383

Body, byxor
image384

Tänkte lägga allt på en bild först med det blev så mkt ;P Ni måste ju få se hela plaggen =P Viktigt!

Har varit till mamma nu på kvällen och lämnat lite tvätt, ätit och kollat lite tv.

Blev inte nå kaklande ikväll =( Hoppas på fortsättning imorrn! Då ska även fläkten upp i köket! Wiho =)

Nu ska Eric få ersättning när han väl vaknar.. Sen hoppas jag på lite sömn och inte så mkt uppkliv inatt. Vi får se hur hans mage är!

Natt natt!

Madde! Har ju inte blivit av att vi träffats än, måste ju ta tag i det snarast! =)


Hallåå

Va det nån som såg Våra bästa år 9.50 idag??? Jag missade det igår 12.50 och nu imorse funkade inte 3an just den tiden?!?! Funkade 3an för er? Stööörigt haha!

Väntar på att momme kommer hem, han ska åka på lite ärenden. Eric följer med han.. då ska jag passa på att åka ut till birsta och shoppa lite grejjer!

Har städat vardagsrummet, inte superstädat men dammsugit och plockat lite skit ;)

Skriver nog senare och kanske uppdaterar med shoppingbilder =)

Nu händer det lite =)

Nu har badrummet påbörjats! Härligt! Fortsättning imorrn och på lördag!

image376


Fick fika och god mat hos Ulla! Vi bullade upp Eric i matstolen, han åt lite sköldpadda!
image377

   
Sandras Pontus, Fanny & Eric, Isabelle
Hoppas på att ses snart igen! =)

Nu ska jag nog hoppa i säng faktiskt!
Hörs imorrn!


Gäsp

Tröööött... Eric har vaknat ett par gånger inatt.. magen. Och nu har vi varit vaken 1 h ungefär. Han kommer nog vilja sova om ett tag igen.. Gick bara 2-3 h mellan amningarna inatt oxå.. Vet inte vad det är jag ätit, men jag dricker aldrig dricka typ, och i tisdags drack jag två glas och igår ett glas.. så kanske det är kolsyran?

hehe.. han sitter i babysittern nu och tar tag i lekbågen och drar sig uppåt. Morgongympa!

Just ja, i tisdags då vi var på öppna förskolan så vägde jag Eric, men han hade blöja (ny) och body på sig. Vågen stannade på 7605! Stora killen!

Idag ska jag till Ulla, Isabelle och Fanny och hälsa på! Sen i eftermiddag är det sagt (igeeen) att det ska börja kaklas i badrummet, får väl se hur det blir.

Nu ska jag ta en macka eller två.

Hej!

Bad

Nu har jag köpt en baddräkt! Ville hitta en svart men det blev en blåaktig adidas... Skippar nog shorts, tänkte faktiskt ha det men det känns lite fjantigt ;P Alla har ju faktiskt inte perfekt kropp efter en graviditet! =P Jag är då inte en av dom! =/ Men bristningar kan ju va sexigt ibland!? Eller inte.. well well!

Har även varit och kikat på Linda å Christers lgh! Nice! Kommer nog bli fint när allt är klart =)
Blev oxå en tur på Ica Maxi.. bl.a. inhandlat mer ersättning.. Kör på Sempers just nu!

Momme och Eric är på pizzerian.. kommer nog snart! Han ska väl äta om ca 30 min..

Nu ska jag kika på sjukhuset och käka lite naturgodis! Sen blir det säkert en chokladboll oxå! ;)

Hej svejs!

Nice!

Amning igår/inatt
20.30 ersättning
00.45 amning
04.10 amning
08.40 amning
11.30 amning

So long! Helt ok! =) Jag gick och la mig rätt tidigt igår, runt 21 ungefär! Eric va uppe med M tills han somnade!

Va ju på klädparty igår igen! Men den här gången köpte jag inte, räcker med dom tre plaggen jag köpte sist! Bra Lotta! =P Fast jag är lite sugen på en solhatt =) Får se om det blir en sån senare!

Idag skulle jag behöva åka och köpa en baddräkt! Men vädret är ju skit! SPÖREGN! Får se om jag kan åka iväg en snabbis om M är hemma med Eric sen.. nu har han åkt iväg och ätit kebab, såklart!

Senare idag/ikväll ska jag åka och kolla på Linda och Christers nya lya =) Spännande! =D ÅÅh dom har köpt massa nya möbler *fuskigt* Jag vill oxå........... less på Ms soffor nu!

Tänkte kirra ihop ett kollage men vi har ju inga bra program på den här datorn..... Och jag har glömt hur mkt som helst av hur allt funkar!

jäjä det kanske kommer!

nu ska ja käka lunch!


Rubrik

Hej hå!
Idag va vi uppe tidigt, eller ja inte tidigare än vanligt! Runt 8 klev vi upp.. Sen åkte vi på öppna förskolan i Skönsberg, babycafe med sång. Det började 9.30.. Eric hängde med ett tag och "lekte" ;) Sen blev han lite trött och tog en liten powernap lagom till sången ;) Men han vaknade efter ett tag. Vid 11 gick vi därifrån! Blir nog fler gånger =) 2 tjejer + barn från föräldragruppen var där oxå!

Igår fick Eric ersättning 22.10 och sen ammade jag 02.40. Alltså 4,5 h där! =) Sen ammade jag 06.40 så 4 h igen! Nice nice!

Idag vid 16 tiden kommer Mikaela och Walle! Jag ska bjuda på lite käk, blir kyckling-grejjs och ris =) Sen ska vi på klädparty! JAg har ju redan beställt kläder därifrån så för mig blir det nog inget, men man vet aldrig ;P

NU börjar våra bästa år!!! Viktigt =P Att man alltid ska fastna i den seeega serien när man är hemma om dagarna! hahaa!

Hej hå!

Va på infon idag om babysim! Känns som att det kommer bli jättekul!! =)

Efter det åkte vi på Eurokakel! Nu är det helt klart hur vi ska ha det med kakel och allt är hemma =) Hoppas det blir bra.. Det blir vita väggar med lite gråa detaljer och svart golv! Har för mig att det ska kaklas ikväll =D Härligt!

Sen har jag lovat momme hemmagjorda köttbullar om han tar bort disken som finns nu ;) Så vi får väl se om han orkar =P Hade ju gäster i lördags så det blev en del stök i köket! Måste även dammsuga i sovrummet så vi kan andas inatt! Är inte bra luft överhuvudtaget där =/ Och om han börjar kakla ikväll så lär det bli ännu värre, badrummet ligger ju bredvid sovrummet.. Kanske sover i gästrummet så kan man öppna ett fönster lite allafall..
Kanske lägger upp nån bild senare på sovrummet =)

Nu har inte Eric ätit sen 12 tiden så han vaknar nog alldeles strax och vill äta!

Kanske återkommer senare då! Hej hej!

Min lilla apelsin =)
image375

Mums!

Middagen hos Tulay och Senol va god god!! Men vad kan man förvänta sig av en kock med fru ;) Tulay hade faktiskt gjort potatisgratängen! Gött!! Nästa gång får dom komma till oss =) Kommer kanske nån bild imorrn, orkar inte lägga över korten till datorn nu =P

Svar till Malin om babysim =) Vi ska på info 12.15 sen badar vi 13.35 nästa måndag.. synd att det inte var samma tid! 

På tisdag funderar jag på att gå på öppna förskolan i skönsberg, babycafe! Om man orkar sig upp vill säga ;) Tror det var kl 9-10 nångång.. gäsp ;) 

Nä nu ska jag passa på att kolla på Andra Avenyn som jag missade ikväll.. hoppas Eric sover en stund till!

Hej!

Varför alltid så svårt med rubrik?

Morning!
Nyss käkat frukost här vid datorn och kollat bloggar! Eric sover lite i babysittern.. Måste snart börja städa upp lite här! Linda Hannah och Sam ska komma och fika =)

Igår hade vi middag här.. Jag+ Momme Hanna Diana Wissam Berra.. Blev tacos! Gott gott.. Hanna va snäll och hjälpte till att få bort den förbannade disken innan ;) Tack!! Sen fixade vi maten oxå! Lite senare kom Hamid Adel och sen Oskar.. Dom skjutsades ner mot stan runt 23-00 nångång!
Eric fick ersättning vid 20 sen ammade han vid 00 igen. Så såå mkt bättre blir det inte av ersättningen, men det som är bra är ju att mina bröst hinner fyllas upp lite ;) Fast 1 h mer känns faktiskt rätt mkt!

Berra har sovit här i helgen, han och Momme har satt upp lister och grejjat lite.. vi har köpt en ny bastudörr som dom satt upp.. Va meningen att det skulle kaklats i badrummet i helgen oxå, men bastudörren va tvungen att bytas först så det blir kakel nån annan dag.. Bilder på badrummet innan:

   

Nu ser det ut såhär:

     

Vi har alltså rivit väggen in mot gamla "tvättstugan" så att det istället blir ett stort badrum! Förhoppningsvis tar det inte allt för länge innan jag kan visa efter-bilder =D Men några veckor lär det säkert ta =/ Längtar!!!!!

Uppe i lilla rummet i hallen där ytterkläder ska vara finns nu golv och lister klart!




En bild på vår sötis från i fredags då vi va på föräldraträffen! Tycker han va så fin i den tröjan =)
image373

Hemma innan:


Nä nu måste jag börja städa!

Trevlig Söndag!


Inte som jag tänkt mig ;)

Eric vaknade, inte av hunger verkade det som.. men han åt allafall 06.30, sen bajsade vi och blev jättepigg! Gäsp! Han skrek (pratade) för fulla muggar! Han sov inte så mkt längre inatt.. Jag fyllde nappflaskan och tänkte att han får äta så mkt han vill, och för att se hur mkt han orkade.. Jojjo.. han satt i sig hela flaskan på 200 ml (!) Jag ammade även pyttepyttelite innan.. bara nått sug på varje sida ;) 
20.15 ammade
00.10 fick han lite bröst+ersättning.. här gick det alltså 4 h mellan allafall
03.50 ammade
06.30 ammade
Tror att det kanske blev lite mkt för hans lilla mage =) Eller så liten är den ju inte men ;) Han brukar aldrig bajsa sådär tidigt på morgonen eller på natten.. Och har aldrig varit så pigg så tidigt heller =P Fast nu ser han lite trött ut, han kanske somnar om snart igen i babysittern.. Om jag har tur! Han somnade runt 21 igår men jag va vaken tills jag gav ersättning vid 00.. sen somnade han väl kanske runt 00.30 och jag vid 01 kanske.. Skulle va skönt att sova lite till.. =)
Vet inte vilken ersättning jag ska fortsätta med.. man ska ju testa några dagar med samma för att se hur det funkar.. men första natten gav jag ju semper, då bajsade han dagen efter 2 ggr har jag för mig, vet inte riktigt om han va lite mer grinig/ont i magen.. Nu har jag gett NAN1 två nätter.. Bajsade inte riktigt igår nånting bara lite lite.. Det kom ju imorse.. och NU verkar det komma mer =D hehe...
Igår köpte jag hem 2 pkt semper igen... Undra om jag ska ge dom nu 2 nätter eller om jag ska fortsätta på Nestle.. hum hum...
Ons/tors åt han
21.50 ersättning
02.15 amning
05.45 amning
09.00 amning
11.40 amning
14.35 amning
17.40 amning
20.15 amning
Inte så kul för er att läsa ;) Men bra för mig att kunna se tillbaka på! Väldigt få gånger mot för när han åt varje/varannan timme! =) Hur många gånger äter era barn på en dag ungefär? Är det ofta samma tider?

Idag är det föräldraträff.. Sen ikväll skulle kanske Hanna komma hit och käka..!

Nu verkar han va klar med bajsandet så jag ska väl byta igen!

Hörs hörs!


Va inte så mkt bajs.. Och nu verkar han pigg igen! Ska ta och äta lite frukost!




Rubrik

Ersättning
Två kvällar i rad nu har jag gett Eric ersättning, för att se om han kan sova lite längre. Första kvällen sov han nästan 4 h.. igårkväll blev det nästan 4,5 h.. Men han sov inte hela tiden då. Han somnade efter en timme.. Första gången åt han ca 100 ml tror jag, han halvsov lite medans så det var nog därför. Igår åt han 120 ml, hade säkert kunna äta mer men det fick inte vara mer i flaskan. Så idag ska jag köpa en större nappflaska och se om han äter mer ikväll =) Sen på natten när han vaknar har mina bröst hunnit fyllas upp så han kan amma då =)
I tisdags gav jag Sempers, köpte en liten förpackning för att testa.. igår gav jag NAN1.. kanske inte så bra att blanda.. Men jag hade NAN1 hemma som jag ville göra av med.. Men jag vill nog helst ge Sempers av vad jag hört.
Vilken sort använder ni som ger ersättning??
Har ni testat olika sorter?  
Och hur mkt får era barn per gång?
Eller hur mkt fick dom när dom va ca 3,5 månad?

Babysim
Anmälde oss till babysim innan jul.. det var ca 60 barn i kö så jag trodde inte vi skulle få plats! Men den här veckan ringde hon och sa att vi har fått plats =D Skoj!! Så på måndag ska vi på info sen nästa måndag börjar det! Jag är inte så sugen på att visa mig i badkläder ;P Men vad gör man inte för plutten! Det blir nog baddräkt OCH shorts för min del! Eller våtdräkt kanske?! Tulay och Elias skulle oxå gå, men dom avanmälde för Elias har lite eksem så bvc tyckte att dom skulle avvakta lite. Nån annan som ska på babysim?

Nu är Diana här.. Vi ska snart käka lunch sen göra lite ärenden!

Igår va ju Jossan Anders och Tilly här.. dom hade med sig lite fika =) Tur för vi hade inget =P

Va lite fundersamma =)
   
Killarna spelade lite ps3



Igår åkte jag även till POP, lämnade tillbaka ett par badbyxor som va lite liten för Eric.. Kom hem med lite annat:
Elefanter!


Body och byxor att ha lite senare, stl 74



Min älskling
image365


Nu måste jag avsluta! Hej!







Dags för update!

Göteborg!
Hade jättetrevligt i Göteborg! God mat och massa vila =) Och lite shopping! Jag har ju bloggat lite där så jag skriver inte så mkt, ni får se lite bilder istället =) Tågresan hem gick jättebra! Han va vaken lite och lekte med mig och mamma och sen sov han lite oxå! (Så nu har min lilleman åkt bil, buss, flyg och tåg redan =) Bara båt, mc och cykel kvar då ;P Båt blir det nog i sommar! Och M har ju köpt en mc så då kanske han får åka nån meter med den oxå ;)

hehe, ser inte så road ut just nu
image346

Fatta va liten Josef är, eller kanske Eric som är stor =P Skiljer ju bara 1,5 månad på dom! Här är dom med faster Hala!
image347

En liten gladskit =)
image348

haha..
image349

Lite trött
image350

Josef, så söt när han har kvar allt hår =)
image351

The Botanders
image352

Morbror Klas och Eric
image353

Mammor och barn.. Vill Ilja ha en kram? =)
image354

Sover, nya mössan va lite lång ;) Ska sy till den lite..
image355

På tåget hemöver
image356

Började bli lite trött
image357

Så då somnade vi skönt i mormors famn
image358


M ringde nyss och sa att Jossan, Anders och Tilly snart kommer!! iiik.. det ser ut som ett bombnedslag här hemma!! Så jag måste skynda att städa lite! Skriver mer sen! Tjaoo!!

Regn

Idag är det regnigt och blåsigt igen.. tråkigt! Ska träffa Mamma och Klas och dom sen.. Får se när dom hör av sig.. Ikväll blir det filmkväll hos Hannan.. Hon skulle kanske baka nåt gott! Trevligt trevligt.. jag är sugen på smulpaj! Med blåbär.. fast det är ju kanterna som är godast ;) Så det spelar inte så stor roll vad som är i =P

Sitter och lyssnar på lite musik på youtube.. en arabisk låt som jag tycker är jättebra med Elissa!! Lyssna lite! Den här versionen är rätt lång ;) Vid 01.30 börjar det braa!

 

Fast är man inte van att lyssna på arabisk musik så gillar man det kanske inte ;P Men den är fin!

Ja ni.. vad mer?
Har inte så mkt att skriva just nu! Kan ju fråga en fråga =D
Hur många barn vill ni ha?! =)
Jag skulle kunna tänka mig 4 st! Just nu, man får ju se när/om man får fler barn och hur det känns då såklart! Men 2 st ganska tätt, vill (nu) ha barn i början av 2010.. då blir det 2 år och nånting mellan Eric och den bebisen.. Sen kan man vänta 5-8 år och skaffa 2 till =) Då jag är 30-35 år.. Men DÅ kanske jag absolut inte vill ha mer barn ;) Det kan jag ju inte veta nu! Och då är Momme runt 40 så han kanske inte heller vill ha fler.. Men det återstår att se! Vi kanske inte kan få fler barn, who knows! Brukar säga att jag ska skaffa barn tills jag får en flicka ;P Nästa barn tror jag blir en till pojke allafall! Men det skulle ju nog va roligast för Eric oxå så det gör ju inget =) Dom andra två barnen kan bli flickor ;)
Ja så då vet ni det! =)

Vi har pratat om Erics namn här lite.. Dom här nere tycker han ska heta nåt annat ;P Ärligt så känner jag fortfarande inte att han passar så bra att heta Eric! Men jag vet inte vad jag tycker han passar som istället... Det är ju inte helt omöjligt att byta namn heller.. han vet ju inte att han heter Eric än.. Skulle ju va "svårare" att byta när han vet att han heter Eric.. 
Fattar inte att det ska vara så svårt? Jag hade ju jättemånga killnamn på min lista, men jag känner inte att jag hittar rätt namn till honom.. Det tog ju en månad innan han fick sitt namn, och då kändes det lite som att "nu måste vi bestämma oss".. Och jag trodde att han skulle "växa" in sig i namnet lite, men känner inte helt att han gjort det! Alla ni andra jag vet som fått pojkar nu, jag tycker era barn passar i sina namn! Även flickor!
Från början hade jag ju "bestämt" mig att får jag en pojke ska han heta Milian.. men sen började jag vackla på det oxå.. Vill ändå ha nåt "vanligt" och "lättsamt" namn.. Jonathan va det ju sen! Som jag HADE bestämt redan.. kallade honom det i magen på slutet.. Men jag är ganska "lättpåverkad", alla hade sina åsikter om alla namn.. och när man inte är helt hundra själv och någon säger "nä men inte det" eller nåt liknande, då tänker man ju "nä det kanske inte passar ändå"... Jaja.. vi byter säkert inte.. I så fall om vi får en till pojke vill jag att han ska heta Emil.. Eric och Emil.. Eller så kanske Eric ska få heta Emil? =) Vet att många tycker att "en Emil" ska vara blond, som Emil i Lönneberga.. haha.. ja ni! Inte lätt..!
Blev lite långt nu! Så jag avslutar dessa tankar!
Kan tillägga att om jag får en flicka blir det Maja..! (Som jag vill just nu allafall) ;) Listan på tjejnamn är mkt längre än med killnamn..!

Bye!








RSS 2.0