Kulikul

Hade jättekul igår med tjejerna! Skulle ju ha glöggkväll, men man kan nog snarare kalla det vinkväll ;) Blev inte så mkt glöggdrickande! Vi blev 6 tjejer till slut. Va hemma hos Hannah hela kvällen sen drog vi inöver vid 24-tiden. Hamnade på Oscar som vanligt. Där röjde vi lite på dansgolvet och hade allmänt skoj! Så kul att dansa när ALLA är på G. Ingen av oss var trött eller så.. Fast mot slutet blev vi alla det ;) Tack för en toppenkväll my ladies!! =)




Orkar inte ladda upp fler bilder nu..

Jag sov hos pappa jag oxå. Vi tog faktiskt en svarttaxi hem tror jag, kändes ok när man inte var ensam. Tänkte gå först men det var ju SVINHALT och taxikön var låååång. Såg en bil som stannade nära taxistationen, så jag frågade om han kunde skjutsa oss. Han sa att han väntade på sin tjej som skulle komma om 20 min från nånstans.. Men jag tror nog att han var ute efter att få lite cash och köra nån! Skönt att slippa gå i alla fall!

Och vet ni vad! Det hade gått jättebra med Eric inatt. Han somnade kl 19, åt igen vid 23 och sen åt han inte förrns 06 på morgonen (!!) Hallå! Varför inte göra så hemma?? =P Visst hade han vaknat till nån gång och så, men fick nappen bara. Det va längesen han inte ätit på ca 7 timmar!! Betty (hunden) började morra lite när jag klev in inatt, så då hörde jag att Eric vaknade till lite oxå, men somnade om direkt som tur va. Han hade sovit i resesängen först men hade svårt att somna om nångång där så då sov han inne med dom istället. Man ser verkligen att han trivs där, bryr sig inte alls om mig så mkt när jag kommer/går. Skönt att veta! Imorse när han såg mig under täcket blev han glad i alla fall, men efter en kram så sprang han efter Ingalill igen ;) När M hämtade oss imorse blev Eric glad att se pappa oxå, han börjar nästa grina när han ser honom och skyndar mot honom när han inte sett han på "länge".

Vi var ju på Julbord på dagen på Norra, mumssss! Eric fick oxå smaka lite. När jag hämtade efterrättstallriken blev han nästan galen och pekade och pekade. Jag försökte ge honom lite grädde på en sked men han ville inte ha utan kollade på nåt annat på tallriken. Tillslut satt jag fram tallriken till honom. Och fort som tusan rycker han åt sig en chokladboll och stoppar snabbt in i munnen, "mmmm" säger han. Haha så söt! Kan tänka mig att han tyckte det var gott, va rätt mkt pärlsocker på den! Men det är ju inte varje dag man får gå på julbord ;)



Idag är det ju babysim, men bara jag och Eric som skulle åkt. Och det är ju så halt så jag vill inte åka ut dit själv.. Tråkigt att vi missat så många ggr. Men men.. Ska skippa nästa termin. Kan lika gärna åka och bada själv nu.. Så dyrt oxå =/

Nu har Eric vaknat så jag ska avsluta!

Hej hej

Trevlig helg

Imorrn kommer jag inte hinna skriva nånting. Uppdaterar förhoppningsvis på Söndag ;)

Idag var vi iväg på dagiset, skulle tydligen vara ok att välja i alla fall. Vi får väl se. Det kändes rätt bra, litet och "hemtrevligt". Eftersom Eric inte är så gammal när han börjar så blir det säkert bra! Får se om jag ska hälsa på det andra dagiset eller inte. Ska ringa på Måndag.

Vi va på dagiset nästan en timme och pratade och kikade. Eric somnade i bilen på väg hem. Jag gick in en stund och grejja medans han fortsatte sov. Pratade med Tulay och bestämde mig för att åka till henne. Eric sov fortfarande och vaknade inte förrns jag parkerade i stan =) Käkade lunch med Tulay och Senol. Sen har grabbarna lekt hela dagen! Vi åkte hem vid 18.30 tiden och Eric somnade i bilen igen, fortsatt sov efter välling här hemma. Skönt! 

Jag har tagit en dusch och nu ska jag strax blåsa håret och noppa ögonbrynen, vilket verkligen behövs ;)

Nu har jag missat en del av Idol som jag tänkte se.. Ska väl kika lite i slutet sen lär jag somna på stört!

Hoppas ni får en mysig helg i vintermörkret! =)

Eric har vaknat och grinat/gnällt 2 ggr sen han fick välling. Iofs har han tappat nappen båda gångerna men han sover inte alls lika bra som han gjort förut. Vette tusan vad det är. Jobbigt är det i alla fall. Har gett lite olika välling nu så han inte bara ska få fullkorn, kanske nåt sånt som spökar. Aja.... blir att somna tidigt som sagt för natten blir väl allt annat än lugn. Jobbigt att inte vara utvilad när man har fullspäckad dag imorgon!


Fredag hela veckan

Tjipp tjopp!
Har inte fått sovit mkt inatt, vet inte vad det är med lillen?! Han har vaknat 1000 ggr typ och velat ätit ett par ggr, men fick "bara" äta 2 ggr. Jag har inte hunnit somna om innan han börjat igen.. Nu på slutet fick jag ligga nära eller ha en hand på honon så han kände mig då gick det bättre. Har gett han majsvälling och 8 mån välling. Kan ju inte vara så att han inte blir så mätt att han måste äta varannan timme typ. Aja...

Idag måste jag ringa kommun, fick hem papper om att vi blivit erbjuden plats på Storken, men vi skulle ju få välja har vi pratat om! Skulle ju hälsa på på Lärarens idag, vilket jag inte behöver i så fall. Störigt...

Igårkväll hängde jag med Malin på VIP-kväll på Vero Moda! Jag köpte en kjol, linne och halsband! Ska kanske inviga det på lördag när vi ska ha glöggkväll hos Hannah =) På dagen blir det först julbord med pappa och några på Norra! Smaskigt!

Igår var vi även på Öppna Förskolan. Jag målade Erics hand- och fotavtryck. Tog hem och satt i ramen hemma. Det blev JÄTTEBRA tycker jag =D Har även skrivit in text på en gammal tavla med fotavtryck sen han var 2 månader. På tiden ;)



 

Vi får se vad som händer idag. Ska ringa kommun strax och planerna blir väl därefter!

Hoppas ni får en härlig fredag!

Aha

Vilken tur att jag hann läsa era kommentarer! Ska ringa dagiset och säga att vi inte kommer. Vill ju inte smitta alla barnen! Typiskt.. Hoppas jag kan besöka båda snarast! Måste ju ringa och säga vilket vi ska välja, helst den här veckan =/ Skulle ju vara perfekt om vi fick komma tors-fre!

Så då blir det en lugn dag hemma då. Måste städa i köket och dammsuga lite!

Hej svejs!

Sjukstuga

Ja sen i Måndagskväll..! Mamma var här i måndags.. Och på kvällen fick Momme först ont i magen och sen jag. Mamma hade oxå fått det. Så jag låg hela natten och kräktes =/ Sov ingenting, va tvungen att dricka vatten men allt kom upp hela tiden.. Skitjobbigt! Så igår var jag helt död i hela kroppen, låg bara på madrassen i vardagsrummet hela dagen. Vet inte vad det kan ha varit, vinterkräksjuka, magsjuka el nåt vi ätit?

Vi missade dagisbesöket igår... Men idag känns det bättre. Har fått i mig lite fil. Ska ta en dusch sen med Eric så man känner sig lite fräsch! Och vid 10 ska vi till andra dagiset och hälsa på. Ska ringa och se om vi kan komma till det första tors eller fre. Hoppas!

Har inte hunnit svarat på era kommentarer! Gör det senare idag. Nu ska Eric få frukost!

Vinterland

Ja nu känns det som att vintern kommit för att stanna!

Idag har vi bara varit ut en sväng, till kebaben och granloholm sen hem. Vill inte vara borta för länge för när Eric gör nr 2 så måste han duscha. Hyfsat jobbigt! Inatt fick jag duscha honom vid 04 och på morgonen! Tur att han somnade om rätt snabbt inatt, jag tände inte ens lampan i badrummet och försökte göra rent så fort som möjligt! Hoppas det inte ska hålla på länge =/

Resten av dagen blir vi nog inne. Just nu sover Eric, han somnade vi 14.30. Hade varit vaken sen imorsen. Så länge har han aldrig varit vaken förut utan att sova. Så nu hoppas jag på att han sover MINST en timme!

Jag ska se ett avsnitt av andra avenyn nu.. Sen behövs det plockas lite här och där som vanligt.

Ja, det var väl vår Måndag det! Imorrn blir det besök till första dagiset..!

Tjao!


Inget bad =(

Blev inget bad idag heller! Eric har varit väldigt lös i magen, vet inte om det är magsjuka eller bara något tillfälligt. Smakade lite av det vi åt igår, kanske nåt av det. Han mumsade i sig lite räkor mm. Han är även varit lite hängig och sovit en hel del. Hoppas han inte blir "sjuk på riktigt".

Va jättetrevligt igår i alla fall och god mat =) Eric surrade på som tusan vid matbordet! Haha undra vad han säger!

Idag har jag och mamma varit en sväng till BirstaCity, va även in på Ikea en sväng. Jag köpte vinterskor till Eric, grind till trappen och en ram som han ska ha sitt fot- och handavtryck i. Mamma inhandlade några julklappar =)

Skor från DinSko 349 kr
 
Vi köpte även ett par "Viking" från InterSport men dom var jättesvår att få på foten så det blev dom här! Bra pris för ett par vinterskor, varma och sköna ser dom ut att vara oxå. Är ju i princip likadana som "Kavat Defender", men nästan halva priset!

Vi har även gjort jul i vardagsrumsfönstret. Några gamla gardiner från mamma får duga ;) Orkar inte köpa nåt nytt.. Två ljusstakar och blommor fick oxå komma upp. Ska även ta hem lite mer julsaker, bla kyrkan och några tomtar. Tror inte att det blir någon gran i år heller. Ska inte fira jul här hemma i alla fall och Eric lär väl bara riva i den misstänker jag ;)

Ikväll blir det lite TV och läsa MAMA i pauserna ;) Eric sover sen en stund tillbaka. Hoppas inte att det blir något nr 2 inatt, jobbigt att ta upp och duscha honom mitt i natten stackarn.

Skönt med en ny vecka igen! Hoppas som sagt bara att Eric inte blir sämre i magen. På tisdag och onsdag ska vi hälsa på på dom 2 olika förskolorna i Skönsberg. Sen ringa till kommunen och säga vilket vi vill ha. Hoppas ett känns lite bättre så det inte blir så svårt!

God kväll!

Diana och Eric, med födelsedagspresenten han fick av henne och Hanna!

Lördag!

Jag och Eric började dagen med att besöka Linda och Christer, C fyllde år igår så det var ett litet kalajs! Vi fikade och Eric var lite blyg först men sen härjade han på med Alex och Katterna rätt bra =)
  

Åkte hem och Eric somnade på vägen. Väl hemma så har jag städat och börja förbereda maten. Blir många middagsgäster idag! Mamma, Johnny, Pappa, Ingalill, Farbror, Elsy och Orovokki! Vi bjuder på oxfile, klyftpotatis, bea och sallad. Enkelt och GOTT!

Imorgon är det babysim. Ska även bada på Måndag på återbad eftersom vi missat 2 ggr =/ Får hoppa över fotograferingen den här terminen för Eric har inte hunnit lära sig dyka. Vanliga kort har vi ju tagit själva

Ska ta och fixa ett datum för Gangstar-partyt snart! Hoppas att alla kan komma den här gången! =) Det jag planerat att köpa är nog dessa:

Jeans Southbaggy         Tröja Harry
 

Slinker nog med nåt annat oxå ;) Störigt att jag tappade Erics Mössa därifrån typ första dagen vi använde den =/ Jag har i alla fall 50 kr tillgodo! För att kläderna dröjde lite sist =) Måste bara leta rätt på lappen! Hoppas jag hittar den!!

Aja nu ska jag sluta!

Hoppas ni får en mysig lördagskväll! 

Avslutar med en bild på lillgrodan, han somnade såhär hos M!

Så söt!!

Klappa händer

NU alldeles nyss klappade Eric händerna för första gången!! Finally ;) Roligt att se! M som satt med honom, han verkar förstå arabiska bättre helt enkelt ;) Många saker tycker jag som han kan göra när M säger nåt! Han kan tom starta bilen (man trycker på en knapp)..! Han satt i Ms knä en gång och grejjade med ratten, så sa M att han skulle starta bilen och då gjorde han det!

Ja det var bara det! =)

Hallojsan

Känns väldigt mörkt ute.. Hoppas det ljusnar snart! Skulle helst vilja sova några timmar till..! Men det ville inte Eric. Han vaknade strax innan 07. Inatt har han vaknat ett antal gånger och ätit 2. Har läst klart Sova hela natten-boken. Tror på metoden om man orkar ta sig igenom den. Just nu tror jag inte jag orkar, vill att Erics rum ska klart först så att han får sin riktiga sovplats. Dessutom ska man ju inte aktivera sig så mkt på en vecka. Och Tulay kan ju föda "när som helst" så jag väntar nog tills dess ;) Inte så bra om jag är inne på 3:e natten oxå ska jag iväg till lilla Eliasen! ;) Åh jag längtar nog lika mkt som dom på att få se lilla sessan!!

Idag vill jag nog ta en sväng på Ikea sen kanske träffa Tulay på stan!

Kanske åka till Hannah och se på Idol om hon inte har hunnit bestämma nåt annat =)

Nu blir det frukost för lilleman!

Hears!

Förra inlägget blev konstigt...


Hallojsan

Känns väldigt mörkt ute.. Hoppas det ljusnar snart! Skulle helst vilja sova några timmar till..! Men det ville inte Eric. Han vaknade strax innan 07. Inatt har han vaknat ett antal gånger och ätit 2. Har läst klart Sova hela natten-boken. Tror på metoden om man orkar ta sig igenom den. Just nu tror jag inte jag orkar, vill att Erics rum ska klart först så att han får sin riktiga sovplats. Dessutom ska man ju inte aktivera sig så mkt på en vecka. Och Tulay kan ju föda "när som helst" så jag väntar nog tills dess ;) Inte så bra om jag är inne på 3:e natten oxå ska jag iväg till lilla Eliasen! ;) Åh jag längtar nog lika mkt som dom på att få se lilla sessan!!

Idag vill jag nog ta en sväng på Ikea sen kanske träffa Tulay på stan!

Kanske åka till Hannah och se på Idol om hon inte har hunnit bestämma nåt annat =)

Nu blir det frukost för lilleman!

Hears!


Okej!

Jag passar på att skriva lite. Datorn är till min glädje ledig en stund! Momme är nere och hjälper till med kaklingen och Eric leker med Bob!

Idag har vi varit på ÖF, med Elin och Nova! Gjorde ett till handavtryck + fotavtryck som blev riktigt bra! Nästa vecka ska det målas och sättas in i en ram! Efter att vi varit där 10-13 så åkte vi hemöver. Eric somnade i bilen på en gång. Hämtade upp M sen käkade vi kebab, vad annars? Åkte och hämtade lite saker som behövdes för kaklingen.. Vi mötte även upp Tulay och Senol på Max en snabbis, dom kom precis hem från sthlm! Min snälla vän hade köpt en overall från POP på outlet i sthlm, kostade bara 650 istället för 1195! Nice! Så då är det klart, tog stl 80. Den sitter bra nu, men vette tusan om han kommer kunna ha den hela vintern =/ Hoppas! Fick även Erics födelsdagspresent, superfin GANT tröja/hood! TAAAACK! Bild kommer någon annan gång!

Har varit på IcaMaxi och handlat, mest barnmat och sånt kuligt! Annars har inget hänt idag.....

Intressant!

Känner att jag börjar få ont i huvudet.. det brukar jag aldrig ha! Suck... ska försöka se sista avsnittet av Prison Break ikväll! Spännande!!

På återseende imorgon tror jag! Tjao!

Har tyvärr inga nya bilder... så det får bli en gammal suddig en ;)

Utmanad!

Vet att jag är VÄLDIGT dålig på utmaningar, den här när man ska skriva 7 saker om sig själv tror jag ca 5-7 st har utamanat mig i... men än har jag inte orkat ;)

Men nu fick jag en som jag tyckte var lite roligare! =) Och inte lika svår!

Utmanad av Sara!

"Ta den sjätte bilden i den sjätte bildmappen i "dina bilder" och publicera den i din blogg och berätta vad den föreställer."


Bild av köket sommaren 2007! Usch!

Va lite svårt att "bestämma" vilken som blev sjätte bilden för det ligger mappar i mappar huller om buller ;P

Jag utmanar
ALLA ;) Som "brukar" kommentera min blogg! Eller skriv en kommentar om ni antog utmaningen så jag får kika ;)


Har ni förresten sett vilken fin header jag har nu =D Tack min älskade lilla sjukling! Linda!

Jag har nyss kommit hem från en middag med Lina! Vi åt på Kina, riktigt gott faktiskt =) Eric sov men vaknade efter en stund och fick smaka lite han oxå! Efter maten gick vi ner på nya barnbutiken "Toddler" på storgatan. Jag köpte en liten "skallra" till Eric som gillar ljud ;) Dom hade 10% för att dom öppnade idag. Mkt fina saker! Tack för trevlig kväll! Får ta om det snart igen =)

Nu ska jag natta Eric som fortfarande är vaken, han tog en rejäl middagslur rätt sent!

Natti natt!

Typiskt

Jag som kände mig så säker på att få dagis i Bosvedjan eftersom det finns så många. Men det är FULLT överallt (!) Står barn före Eric i kö oxå.. Så vi får välja mellan 2 st i Skönsberg så länge. Iofs blir det ju på väg till jobbet för mig så SÅ farligt är det ju inte! Hon trodde att det kunde dröja enda till Hösten 09 för en plats här! Så så gick det med det =/

Om någon som läser har någon erfarenhet om "Lärarens" eller "Storkens" förskola får ni gärna lämna en kommentar =) Jag ska ringa till dom och se om man kan få komma och hälsa på! Känns skönt att vi fick välja i alla fall. Hoppas något av dom känns bra!

Har nyss varit ut en sväng med vagnen, det började regna =( Eric sover ute på bron nu.. Jag ska väl kanske se ett avsnitt av Andra Avenyn, men lär nog inte hinna se klart innan han vaknar. Då blir det lunch sen iväg på lite ärenden kanske.

Hoppas ni får en trevlig dag!

Hannah du ville se bilder va, här får du en ;)


Du får en oxå Linda =P

Härligt väder

Ni missade väl inte att jag var DUKTIG och la in tre inlägg igår ;)

Vilket härligt väder! Gick ut med Eric för han skulle sova, han började krångla IGEN.. tänkte att va fasen nä han SKA sova nu! Så jag stog där i skogen och tokdrog vagnen fram och tillbaka så då somnade han. Då kunde jag lugnt gå vidare istället för att bära honom hem. Nu står han utanför och sover, jag kände mig lat och orkade inte mer. Han vaknade till en gång så då fick jag gå ut och dra lite här utanför och som tur va somnade han om. Vet att han behöver det för inatt sov han som en kratta. Nu har han sovit i över en timme så det är bra! Vaknar nog snart..

Läste i Sova hela natten - boken igår, ca 40 sidor. Tycker det står så mkt bra! Men sen måste jag verkligen förbereda mig om jag ska genomföra det för det kommer bli JOBBIGT.. Kommer ju få göra det själv för M vill inte. Det är ju 2 nätter som man inte kommer att sova nånting själv för att man snabbt ska kunna "hjälpa" barnet när det vaknar. Om jag bestämmer mig för att genomföra det så kommer jag skriva om hur det går här i bloggen! Jag är så less och vill verkligen att både jag och Eric ska få sova och vara pigga och glada "på riktigt". Jag tror att dom behöver en hel natts sömn för att orka med, och om dom vaknar till, kunna somna om utan att behöva äta.. Jag känner mer för den här metoden än 5mm. Det är ju många moment som man måste göra här, men helldre gör jag det än att "inte göra något alls". Hans skrik är inte att leka med ;) Så "nånting" känner jag att jag vill göra och inte låta han ligga och gråta sig till sömns. Då känns det lite bättre i alla fall. Men självklart kommer det här vara lika jobbigt att "höra på"... Man fasen några veckor nu när jag ändå går hemma kan jag ge det! Sen när jag börjar jobba kommer jag ju INTE kunna göra något sådant.

Nu ångrar jag att jag inte gjorde det vid 7-8 mån, DÅ ångrade jag mig att jag inte gjorde det vid 5-6 mån.. I Januari när jag väl börjar jobba kommer jag ångra mig och jag inte försökte göra något NU.

Så nu ska jag läsa läsa läsa!! Det är ingen "lätt" grej utan som sagt, en hel del förändring och "moment". Och jag tror inte det funkar om man verkligen inte gör ALLT på rätt sätt, det räcker inte att ta vissa delar och hoppas att det ska hjälpa.

Anledningen till att jag är så inne på just den här metoden nu är för att en kompis till M var här för någon dag sen. Dom hade kört det på sin tjej som är lika gammal som Eric, men när hon var 7 månader. Och det hade gått hur bra som helst. Visst fick dom lägga ner mkt tid och tex vara hemma prick när hon ska äta och verkligen följa rutinerna mm. Men nu sover hon 19-07, äter mkt bättre, är piggare och gladare och har utvecklats mycket mer! Som sagt, ångrar att jag inte gjort det tidigare, ju äldre dom blir ju svårare blir det tror jag.

Självklart vet jag att det inte funkar på alla.. Men jag tror samtidigt att dom det inte funkar på kanske vissa inte har gjort EXAKT ALLT "riktigt".. Fått in det där mönstret/rutinerna.. Eftersom Eric känns så envis på natten så är jag ju rädd att det inte ska funka på honom heller.. men jag ska (om jag ska) verkligen gå in för det i så fall! Tänker inte försöka halvhjärtat då kan det lika gärna vara. Så jag ska fundera...!

Idag kommer middagsgäst/er.. Innan det ska jag iväg på BVC, fick en tid för att kolla Erics ögon oxå ska jag prata lite om hans mage, har ju varit lös i magen flera veckor. Men han hade inte salmonella i alla fall så det var ju skönt.
Ska dra ner på fullkorn, antingen i vällingen eller gröten tyckte hon jag pratade med i alla fall. 

NU vaknade Eric så jag hinner inte babbla på mer!! Tjao

Månad för månad

Från nyfödd sen månadsbilder till stora killen på 1 år!

  
  
  
  

Vilken dag!

Tack alla som grattat och för alla fina presenter från gästerna!

Det har varit full rulle HELA dagen!
Dagen började med att Eric rev ner vasen i badrummet i toan, jag vaknade av en krasch och tokskrik/grin. Jag sov nere inatt och M och Eric uppe. M vaknar ju inte av något (!) så jag sprang upp, han hade vaknat själv före M och självklart passat på att springa in på toan när dörren var öppen. Han blev nog jätterädd av sitt lilla bus! Tur att han inte fick vasen i huvudet i alla fall. Nu måste dörren vara stängd här till datarummet inatt. Jag kände där nere att det är mycket dåligare luft så han får sova uppe tills det är klart där.

Nu finns bara en vas kvar.. Hade även rivit ut massa papper
  

Kalasen har gått bra! Han har fått många fina presenter och gästerna har varit nöjda tror jag =) Eric var duktig på att riva av papper från paketen, kastade glatt ut innehållet och fortsatte med papperet som såklart var det roligaste ;) Eric har varit lite trött till och från men det har gått bra, hann sova en stund innan första kalaset men sen har han inte kunnat sova på hela dagen! Fick någon extra energi i slutet och var glad och busig ett tag =) Men nu sover han och somnade runt 18.45 tror jag. Sista gästerna åkte väl efter 17 någon gång tror jag! 

  
  
   
  
  
  

Jag har hunnit städa undan i vardagsrummet, bara lite plock i köket kvar så det är skönt att ha det gjort. Jag brukar ju vara duktig på att lämna allt till dagen efter! Vilket inte är kul att vakna till.

Har lånat "Sova hela natten" boken av Anna Wahlgren av Tulay. Börjat läsa lite och ska fortsätta ikväll. Metoden tycker jag är bra, men vi får väl se om det funkar på Eric. Ska läsa igenom allt och sätta mig in i det innan vi testar! Ska skriva lite mer om det när jag läst lite mer! =)

Nu är jag oxå trött.. Blir lite läsning, Andra Avenyn och något annat program. Sen sova för min del oxå!

God kväll!

1 ÅR

Bästa året nånsin!
Går själv korta sträckor
Älskar att utforska köket
Har börjat testa äta med skeden själv när man lägger upp mat
Smakar lite vanlig mat men äter mest burkmat
Vinkar när man säger "Bye bye" och vill helst följa med den som går ut ;)
Säger ofta själv oxå "aj aj" när man säger bye bye och vinkar
Smiter gärna in och röjjer på toan när man glömt dörren öppen

Du är den finaste som finns! Älskade lilla barn!




Va lite skeptisk till tårtan så han åt inte så mkt ;)



Ett liten chans

till att sitta nu! Eric var trött och har inte kunnat somna förrns nu, i min famn =) På senaste tiden har han blivit mer gosig! Det är så mysigt att få kramas och pussas lite! Förut har han ju inte alls haft tid med sånt! Iofs så har han senaste veckan varit lite hängigare än vanligt. Men han ändrats i alla fall =)
Ska inte låta honom sova så länge, det är ju alldeles för sent för att sova nu. Men en liten nap går för sig.

Rutinerna har inte alls varit bra senaste veckan heller.. blir ju så när han inte är helt pigg. Han har inte velat äta lika bra som vanligt. Kanske är i en fas nu oxå när han inte är lika intresserad heller, dom har ju så mkt för sig dom små =)

Glömde skriva sist att Linda var här och käkade i torsdags, vi åt tacos! Eric myste jättemkt med Linda och ville inte sitta med mig =P Och igår kom Malin, då åt vi kyckling, klyftpotatis och bea + sallad. Riktigt gott blev det! Sen åkte vi hem till henne för att kika på Idol. M sålde vår TV igår och man kunde inte gå på golven nere så vi kunde hämta upp den från sovrummet. Typiskt! Men det gick ju bra att ta en liten kvällstur! Gick en sväng med Milton oxå, riktigt skönt när man var så proppmätt!

Idag har jag städat, det mesta är klart nu tills imorrn. Lite saker som ska plockas bort bara. Vi sover uppe i datarummet nu så här är det mkt grejer! Är så dålig luft nu nere när dom håller på i hallen och i badrummet. Så vi campar här på madrasser men det går bra, lite mysigt oxå =) Mkt skönare att andas här uppe! I alla fall så har jag mosat in lite saker här och i skrubben så det inte är så mkt i vardagsrummet, där måste ju alla få plats! Det tråkiga är ju att vi inte kan få det "riktigt fint" eftersom det är renoveringssaker i hallen + torktumlaren som alltid stått där.. Men snart kan den förhoppningsvis flytta ner till sin rätta plats. Det blir för övrigt riktigt fint i badrummet!

Fattar inte att han blir ETT ÅR imorrn!? Att det har gått SÅ fort..!!
Det bästa som hänt och jag älskar ingen annan som han!

Ska bli kul med kalas imorrn! Alla utom Madde kunde komma! Förutom "släkten" som kommer först så blir vi 11 tjejer tror jag kl 15, + 5 barn tror jag! Så det kommer vara fullt hus! Me like =) Mamma var snäll och hämtade tårtorna. Jag var ju ute i så god tid (igår) så det fanns inte ljusblå färg som jag ville ha till ena tårtan.. Så det blir en vit prinsesstårta med en grön krona på. Orange fanns oxå men då kändes det så mkt Halloween.. Och rosa och massa annat men det ville jag inte ha. Jag hade bara tänkt ha en vanlig tårta först, men kände där i sista sekund att jag ville ha det lite speciellt i alla fall. Jag är ju alltid ute sent när det gäller sånt här så kan man inte göra så mkt om man inte vill trixa själv!

Har inte kikat på tårtorna än men ska nog göra det ikväll =) Den andra är en "vanlig" tårta, daimtårta nånting! Frågan är bara vilken jag ska ha vilken tid! Eller om jag sätter fram både så får man välja. Tråkiga då är ju att det blir två halvätna tårtor kl 15.. Jaja vilket dravvel om dessa tårtor det blev nu då =P Who cares?!

Kan visa en bild på mitt senaste inköp till Erics rum i alla fall, ska bli vit såklart när orken finns! Tyckte den passar in i stilen där! En liten pluggis ska han bli, han ska ju komma långt! ;)

Bilden från annonsen på blocket


Nä, ska fundera på vad man ska stoppa i sig till middag. Finns potatisgratäng men vet inte vad man ska äta till, kanske slänga in kyckling i ugnen så sköter det sig själv. Orkar inte steka när dom är frysta.. Lite sallad till så blir det nog bra! Ugnen är ju en bra uppfinning ;P Haha jag har ju typ aldrig använt den förut, alltid stekt eller kört i mikro! Men på senaste har jag faktiskt börjat använda den. Tulay har bjudit på god "ugnsmat" så jag har tagit efter! ;) Duktigt!

Ska det bli klart idag måste jag nog gå nu!
Hoppas ni har en skön helg mina vänner!

Hinner inte

Skriva så mkt. Har inte haft tid sen sist heller... Inte för att jag gjort nåt speciellt men ;) Om jag sitter vid datorn vill Eric vara med och lyssna på musik så då kan jag inte skriva =P Sen är datorn ockuperad av M större delen av dagen, han har fått "Hjärter-sjuka".....! Spelar det hela tiden! Well well..

Nu sitter Eric här bredvid och lyssnar på "En kväll i Juni". Men vi sitter på varsin plats så det går bra..

Men nu börjar han röra sig! Får skynda mig lite!

Igår var vi ÖF, gjorde Erics handavtryck i gips som vi ska hämta nästa vecka =)

Idag har vi varit i Birsta och handlat lite inför kalaset på Söndag. Mycket att ordna tills dess. Har även varit och beställt tårta här nere på cafet vid City Gross. Stäääda måste jag göra! Ser ut som jag vet inte vad... Blir 2 kalas på Söndag, ett kl 12 och ett kl 15. Så det kommer vara fullt upp hela dagen! Tråkigt att vi missar babysim igen =( Men vi får gå på återbad..

Nu kan jag inte skriva mer..... Trevlig helg!

Mest bilder

Eric sover nu sin första runda för dagen. Han ville inte alls somna innan. Tycker det är så skönt när han sover tidigt om man ska iväg och göra något. Sen sover igen runt 15 eller nåt. Men nu blir man lite fast när han sover den här tiden. Hade tänkt gå på ÖF imorrn vid 11-12.. men om han sover så får vi väl komma senare kanske.

Ingen kakelkille har kommit ännu, idag har han oxå lovat att komma. Vi väntar och ser...............

Har laddat upp massa bilder från mobilen.. Va över 100 st så jag tänkte att jag kan slänga upp en del eftersom jag inte har något vettigt att skriva...

Grabbarna grus
  

Gången då vi aldrig gick ut


Happy days
 

Mer från Göteborg
  
  
  
Josef är så söt, alltid när man tar fram kameran stannar han till och LER =)

Eric i nya åkpåsen


Provar mitt diadem, satt på det alldeles själv ;)
 

Fick prova bilen sist vi var på IcaMaxi


Haha, leker bakom glasdörren på tv-bänken. Vi brukar pussas genom glaset =)


Så! Nu fick ni lite att kika på!

Bye bye................

Hej hopp

Ringde aldrig bvc imorse.. Men kletet är fortfarande kvar. Han fick alvedon igår vid 17 och 21 så han sov bra inatt och idag har han varit lite piggare..

Skulle ta en promenad imorse, det gick inte alls så bra. När vi kommit mot spåret så ville Eric inte sitta i vagnen längre utan grät och spände sig. Så jag fick bära han lite, jag vände hemöver! Vid bäcken fick jag honom lite intresserad så jag kunde sätta ner honom i vagnen igen! Raka vägen hem =P Så det var vår härliga morgonpromenad det!

Han somnade hemma och jag åkte iväg till IcaMaxi och shoppade en hel del! Idag ska jag göra lasagne för första gången =) Köpte även pepparkakor och julmust! Så det har jag fått i mig idag.

Nu har vi nyss kommit hem från en liten sväng till Erikshjälpen. Där inhandlades en pulka, leksak, tallrikar och ett par slitna skor till Eric. Tänkte att han ska få gå i dom inne lite så han vänjer sig. Träffade Elin och Nova där oxå =)

Nu sitter jag här och Eric har somnat en stund igen. Ska nog börja förbereda maten snart, jag har inte ätit nån lunch så jag är hungrig!

Avslutar med några bilder på kusinerna Botander från Götet
  
  
  

Har fler bilder på mobilen som jag inte laddat upp.. Kommer nog framöver =)

Eric är hängig

Han har varit grinig och trött hela dagen. Han fick en alvedon för ett tag sen, har inte tagit temp men han var jättevarm. Måste köpa en ny termometer, våran är jättedålig! Piper aldrig och tar jättelång tid på sig. Funderar på en man tar i örat.
Han är även kletig i ögonen, undra om det kan vara ögoninfl? Eller så är det bara för att han är förkyld? Jag vet inte, ska nog ringa bvc imorrn. Snorig är han oxå, blir svårt att andas när han ligger ner. Och nappen kan han inte vara utan fast det skulle vara lättare att andas då.. Lillplutten! Jobbigt när det inte känns som att man kan göra något. Nu ligger han i alla fall i babysittern och slumrar till lite då och då. Hoppas han får sova bra sen min lilla skatt!

Tur att jag själv hunnit bli bättre! Så man orkar med mer! Kanske är det febern efter sprutan som har kommit för honom..

Har bara varit ut en liten sväng idag, ner och käkade lunch. Imorrn tar vi nog en promenad med vagnen så han får lite mer friskluft!

Kanske ska passa på att kolla på ett avsnitt av Andra Avenyn nu..

Jo just, det ringde förut. När jag svarade så hörde jag bara en röst: Congratulations! Då la jag på! Säkert nåt sånt där man luras att betala nåt..! Har ingen nummerpres. så jag kan inte se vad det är för nr heller...

Aja nu ska jag avsluta!

Kram kram

Bvc

Glömde skriva om bvc i torsdags. Han fick två sprutor och det gick bra. Skrek när dom stack men det gick över fort.

Vikt: 10840 gram
Längd: 75 cm

Dom kollade även lite utveckling och det var bra. Det enda han inte kunde var klappa händerna, men har han två saker i händerna så kan han slå dom mot varandra.

Nu dröjer det ett tag till nästa besök!

Ny vecka

Igår var vi på babysim. Eric var fortfarande rädd för flytgrejen.. Men kunde va lite närmare den i alla fall. Men när M satt honom på den blev han rädd. Förstår inte vad det är som gör honom rädd. Det borde ju vara kul ;) Vi testade armringar oxå, men dom gillade han inte så mkt heller, men det gick bra. Jag badade inte eftersom jag är så snorig/täppt.
  
  


Innan babysimmet åkte vi på en snabbfika till Ingalills mamma och pappa, där fick min pappa sin present. Dom bjöd på tårta =)

Annars hände det inte så mkt mer igår.

Idag har jag inga planer. Får se vad dagen bjuder på. Tulay kommer hem idag =D Men vi träffas kanske inte förrns imorgon.

Hoppas ni får en bra dag!

Mums

Idag på kalaset blev vi bjudna på sån där mexikansk smörgåstårta! Den är hur god som helst (!!) Mkt godare än vanlig! Även pampig chokladtårta och kakor! Man kände sig ganska nöjd när man gick därifrån...!

  

Tog ett kort på mig själv oxå, här ser man håret lite. Blir ingen före/efterbild som jag lovade ;P Men det är rätt mkt ljusare nu än innan, hon gjorde många många slingor!


Efter det åkte vi in till stan och köpte farsdagspresent. Sen vidare hemöver.

Här har det hänt lite grejjer i köket. Fläktprojektet är klart! Och vi har fått upp en gardinstång så gardinen mamma har sytt kan komma på plats. Det syns inte så bra på bilden när vi inte har något där men det är en liten kant så man kan ställa kryddburkar på eller nåt, men det såg lite fjuttigt ut. Hade blivit bättre med två plan men mkt krångligare att fixa. Så nu får det vara så här.
  

Eric var med och härjade på rätt mkt =) Nu sover han sen ett tag tillbaka. Det har inte hunnits med någon matlagning här så det är på väg pizza hem tror jag! Smarrigt!

Trevlig kväll!

Lördag

Tack alla som kommenterat! =) Nu dröjer det nog inte länge tills han vågar gå lite mer själv! Hoppas =)

Idag ska jag och Eric på kalas som sagt. Kl 12 blir vi bjuden på lite lunch! Innan eller efter det måste vi fixa farsdagspresent, 2 st nu! Vet inte alls vad jag ska köpa.. hmm hmm hmm!

Resten av dagen blir det nog lugnt! Snickaren är här i helgen, dom ska börja byggandet vid fläkten. Den är ju sne från taket så vi måste bygga in den. Blir ju inte lika snyggt som om den hade varit rakt ner bara, men vi får göra det bästa. Och på Måndag skulle tydligen kakel-killen komma, men det tror jag inte förrns jag ser han! =)

Kanske hörs senare!

Han går!!

Idag har han gått flera steg själv när M har lockat med Teddy framför! =)
Han ville inte när jag skulle filma men tillslut så fick jag med lite på film!



Vad stolt man kan vara då ;)

Vår älskling!!

Några steg igen

Igår tog Eric några steg igen! =) Han stog mellan soffan och tv-bänken och tog 2-3 steg till tv-bänken!
Kul när det går framåt! Så duktig min lilla älskling!

Still ont

Halsen kändes lite bätte igårkväll.. men under natten blev det sämre igen. Och näsan blev helt täppt. Nu har ju såklart nässprayen tagit slut så jag ska strax ta en sväng ner till City Gross och Apoteket! Hoppas på att Eric kan sova en stund i vagnen.

Annars har vi faktiskt inget inplanerat idag, ska nog bara vila och kurera mig lite mer! Imorrn ska jag på kalas men mamma till hennes kompis dotter!

Har inte så mkt att skriva.. händer inte så mkt när man bara är hemma..

Nu kommer Eric och vill sno tangentbordet så jag får väl avsluta!

Lite fil sen en promenad då!

Hemma

Skyndar mig att skriva lite medans Eric leker...

Vi kom faktiskt hem natten mot onsdag. Vi åkte vid 20-tiden i tisdags och var hemma 04 på morgonen..
Jag har gått och blivit krasslig igen =( Täppt i näsan och ont i halsen. Jag som nyss hade blivit frisk! Störiiiiigt! Så nu är jag seg igen.............

Vill helst bara ligga i sängen hela dagen! Men Eric ska på bvc 11.30 och få spruta så vi måste dit i alla fall. Annars blir det inte många knop skulle jag tro. Eller jo, måste åka och handla lite faktiskt...

Bilder och sånt från gbg kommer när jag orkar ladda upp dom på datorn.

Så nu vet ni att jag lever, fast jag känner mig mer död!

Hears!

Veckans första

God morgon! 
Trodde jag skulle kunna sova lite längre idag men alla var vaken tidigt och då kan det bli livat utanför dörren. Jag är trött, fick inte igång Andra Avenyn igår. Så jag höll på att somna.. då kommer Hala och SKA umgås! Hoppar in här och säger att jag åker ju hem snart så vi måste! Jaja ok då tyckte jag =P Vi snackade lite sen fick hon igång Andra Avenyn.. Såg ett avsnitt och sen funkade inte laddaren till datorn, bara för att vi ville se ett till..! Det är såå bra! Klockan blev i alla fall mycket senare och därför är jag trött!

Känns inte som att jag kan somna om heller... Ska in till stan men det är inte förrns vid 11 så jag vet inte vad jag ska hitta på tills dess. Kanske hör av mig till Hannan och ser om jag kan komma över lite tidigare =) Annars kanske jag och Eric tar en promenad, men känner jag mig rätt blir det inte så.

Sen i eftermiddag blir det slingor, ska försöka ta en före- och efterbild ;) Bara för att det varit lite bilder dom senaste inläggen!

Snart ska jag pallra mig upp och äta frukost.. Ska bara dra mig lite till här i sängen och läsa bloggar!

Synes!

Veckans sista

Så var ännu en vecka förbi. Jäklar vad fort det går.. Snart börjar jag jobba! 2,5 mån kvar bara! Och tiden före/efter/kring jul går ju alltid så fort! Jaja det var inget jag tänkte gå in närmare på!

Idag efter att brorsan och Anna hämtat Ilja så åkte jag med Hala in till stan. Anna hade tandvärk så dom skulle till tandakuten så dom hängde inte med. Eric kissade igenom sina kläder så jag fick köpa nya. Köpte även strumpbyxor/taights till mig. Och två cheeseburgare! Annars blev det nog inget mer. Hade tänkt gå in på Monki i femman men det hanns inte med. Får kanske ta det imorrn om jag kommer ihåg. 
Mötte upp Hannan och dom efter att vi gått omkring ett tag. Hala och hennes kompis skulle gå och käka men Eric var lite grinig så jag gick åkte hem med dom andra. Gick hem en snabbis, men farmor sov så jag gick över till Hannan på en gång Där åt och lekte barnen lite. Sen blev jag bjuden på käk, riktigt gott! Typ kött- och risgryta med kikärtor. Va kvar där till 21 då Eric inte hade velat somna men var riktigt trött. Han lekte på rätt mkt! 

Han har bara sovit en gång per dag nu nån dag, kanske håller på att ändra sitt schema lite. Får se om han fortsätter med det när han kommer hem! Själv tycker jag det var ganska skönt när han sov en gång på förmiddagen och en på dagen ;) 

Imorrn ska jag till stan igen med Hannan. Ska köpa present till Jasmin som jag glömt alla dagar. Och Hannan hade typ glömt alla sina ärenden idag. Sen kl 17 ska jag till Halas jobb och fixa utväxten.

Får se när vi åker hem, men jag tror att det blir imorrnkväll eller på tisdag. Imorrn skulle nog M komma från Malmö i alla fall. Jag vill åka på kvällen/natten igen så Eric kan sova. Tror att det är ganska svårt att sysselsätta honom 8 h i bilen mitt på dagen! 

Nu ska jag se ett avsnitt av Andra Avenyn sen somnar jag nog på momangen! 

PoK


Söndag

Natten gick rätt bra! Fast Klas hade sagt att hon ibland vaknar och vill vara vaken en stund vid 23 ungefär.. Men hon fick mat vid 00 nångång, sen vaknade hon 01.20 och var vaken och lekte lite en halvtimme innan jag fick henne att somna igen. Annars har hon ätit och sovit mest =) Vi låg och drog oss i sängen till 09.30 (!) Hon satt och lekte ett bra tag!

Fick sms av broder nyss. Dom hade nyss vaknat och kände sig inte på topp direkt ;) Usch, jag är inte avundsjuk! Sist blev jag ju huuur dålig som helst dagen efter! Dom skulle försöka ta sig upp i alla fall och äta lite sen ta sig hit. Vi kanske åker in till stan en sväng sen!

Trevlig söndag på er!

Ändrade planer

Blir ingen bio! Brorsan och Anna skulle på galej och barnvakten hade blivit sjuk. Så Ilja ska komma om ett tag och sova här! Ska bli intressant och se hur det går =) Säkert bra! Jag tar Ilja och farmor tar Eric inatt! 

Så vi får se vad vi ska hitta på med dom små..! 

Eric sov 2,5 h förut! Nu har han nyss badat och plaskade på som tusan! Själv har jag tagit en dusch.

Nu ringde brorsan, dom är på intåg!

Bye!!

Sådär

Nu sover han. Va tvungen att gå ut på en liten promenad. Gick till ett område bredvid och kollade på lite hus. Va bara ute en halvtimme ungefär. Det börjar faktiskt bli lite kallt här nere oxå nu! Såg skyltar om att det var två hus till salu, men jag såg aldrig vilka, ska gå in på hemnet och se om jag ser nåt, kul att se vad dom går på. Rätt stor prisskillnad mot för hemma! Även om det är i ett område en bit från stan.

Glömde köpa present till Jasmin igår.. Men vet inte om vi kommer träffa dom nått idag. Imorrn eller på Måndag kommer vi ses i alla fall. Hannan skulle hänga med när Hala ska fixa mitt hår. 

Nu ska jag nog surfa runt lite. Kolla lite bloggar och se om det går någon bra bio ikväll. Finns ju lite mer filmer att välja på här än hemma om man säger så! 

Hörs hörs!

Vilken natt!

Jag somnade en stund inne på Halas säng, medan hon pratade med mig typ =P Sen gick jag upp och la mig på riktigt vid 00.10 kanske! Sen vaknade jag imorse 09.30! Hade inte vaknat en enda gång innan dess.. Snacka om skönt!! Men man känner sig ganska mosig efter så mkt sömn, man är inte van =) 

Vi såg aldrig någon film igår, kunde inte bestämma vilken vi skulle se. Hala höll på att leta någon hon visste om men hittade den inte. Men idag blir det nog bio. Jag vill gå på VIP-bio! Hoppas det finns någon bra film att se där =)

Idag tänkte jag att jag och Eric ska bada (i badkaret). Men först ska han sova lite, han är trött men vill inte! Nu kryper han omkring med en citronpress som han hittat i köket. Men inte längre, nu står han är och vill åt datorn..

Måste sluta.......

RSS 2.0