Ett till

Nu ska Hala visa mig något i en gammal skolbok som hennes mamma hade när hon lärde sig svenska. Haha båda skrattar.. vet inte vad jag ska få se. 

Nu visade dom, men orkar inte förklara... hehe. Faktiskt mkt svårt i boken!

Men det roliga är att hon hade MIN moster som lärare. Tänk vad världen är liten! Men min moster gick bort för flera år sen. Så det tyckte hon var tråkigt när hon fick höra. Jag tror att det var i år någon gång som vi kom fram till att det var hon som var hennes lärare. Kul att hon kom ihåg henne!

Nu blir det nog inga fler inlägg! Hörs kanske imorrn!



Vad gör vi

Jag och Hala sitter vid varsin dator.. jag sitter i köket och hon i sitt rum bakom mig... Haha sitter och skriver på msn till varann... Ibland tittar jag bak och vinkar till henne =P Vet inte vad vi ska göra. Blir nog en film och kanske lite chips! Jag sitter och kikar lite på idol, men jag kommer på mig själv VARJE gång att titta upp när juryn börjar prata. Så jag har missat framträdandena, bra! Inte för att det gör så mkt, har inte hängt med alls i idol i år bara för att jag missade början då det är roligast. Tycker det var ett ganska tråkigt startfält även!

Eric somnade efter 20 någon gång, Hala vaggade omkring på honom sen låg dom i hennes säng och han somnade.. Min lilla gofis! Såg så mysigt ut. Inatt skulle farmor ta honom så jag ska få sova! Skönt skönt =)

Ja.. vad mer!? Kommer inte ihåg alla adresser till dom bloggarna jag brukar läsa.. Därför jag skrivit lite extra själv ;) Tänk vad glad ni skulle bli om jag var så duktig varje dag ;) Men det blir ju inte så intressanta saker att läsa. Men när jag själv läser andra bloggar spelar det inte så stor roll vad det står, ett nytt inlägg är alltid roligt =) Fast det tycker man ju bara om
 man verkligen gillar bloggen!

Tyckte det var tråkigt utan bilder hela tiden, tänkte inte på att dom senaste man redan använt sparas i arkivet!

Eric saknar sin bästis 
 

Go kväll!

Haha, NU la jag märke till Idol, kanske pga låtvalet... Lars E. Lite rolig, men inte min idol ikväll!





En hel dag på stan

Nästa precis kommit innanför dörren här! Tog spårvagnen till stan runt 12-tiden. Eric somnade redan hemma innan jag klätt på honom, men jag lyckades byta blöja i vagnen utan att han vaknade. Sen la jag på han två filtar.. Träffade Klas Anna och Ilja på Järntorget, sen gick vi till ett litet ställe och lunchade. Jag åt en Black & White. Smarrigt! Barnen knaprade på morötter. Vi satt där ett tag sen gick vi vidare till Avenyn, va jättehärligt väder! Kul att gå på lite smågator och kika som jag aldrig varit på. Skönt med promenad oxå! Där kollade vi några affärer. Sen gick vi till Nordstan. Jag var in på Monki, den butiken var säkert minst 4 ggr så stor som hemma (!) Så jag hittade 2 tröjor och en väska, totalt 950! Hoppas att inte båda tröjorna finns hemma ;) Finns en till Monki-butik inne i femman men där var jag inte. Vi gick igenom nån butik i femman + systemet sen åkte vi hem. Hela dagen hade gått! Kul att träffas =) Blir inte så ofta!

Eric sov säkert 1,5-2 timmar i slutet, han vaknade när vi kom hem här. Så vi får väl se när han somnar ikväll. Rutinerna blir bortblåsta några dagar. När vi kommer hem så kör vi igång igen.

Nu vankas det mat här snart.. tror det blir spaghetti och köttfärssås! Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på. Antagligen är vi väl hemma här, Hannan har besök från Malmö så jag vet inte vad dom ska hitta på.

Hoppas ni får en rolig Halloween. Jag missar festen imorrn hos Hannah och Fredde, ni får rapportera under kvällen om vad ni har för er ;) Linda brukar vara bra på det! Mkt skvaller vill jag ha =P

God morgon

Igår var vi en sväng och handlade mat. Vi käkade lunch med Hala på donken. Sen åkte vi hem. Var hos Rabi och Hannan och barnen lekte lite. Josef ser exakt likadan ut fast lite större bara =) Och längre hår! Mona kom med sin lilla pojke så jag fick träffa honom oxå, han är 3 månader. Jättesöt med blåa ögon! Så det är Erics tremänning! Sen när Hala slutat jobbet gick vi hem hit och käkade och slappade lite.

Idag ska jag träffa Klas Anna och Ilja på stan, vi skulle äta lunch på nåt Thaiställe. Sen ska jag nog gå lite på stan, har ju 1400 Monkipengar, och jag har inte sett så mkt hemma på Monki. Här är det ju mkt större så jag hoppas på att hitta något =) 

Imorrn fyller Jasmin och Hannan år, ska se om jag hittar någon present! Jasmin skulle ha kalas på Donken. 
På kvällen ska kanske jag och Hala gå ut och äta och gå på bio..

Och på Måndag ska Hala göra slingor på mig, hon gillade inte min utväxt =P Och visst får hon det ;)

Det var allt jag hade att skriva för stunden!

Trevlig helg på er!

Surprise

Nu är vi i Göteborg! Helt plötsligt ;) Vi åkte bil hit igårkväll, körde 17-02 ungefär. Gick kanon eftersom Eric sov typ hela vägen. Vid 23 stannade vi och åt så då var han vaken ett tag och fick sträcka på sig.

Blev bestämt lite hastigt. Vi åker hem i början av nästa vecka, inte bestämt vilken dag än. Men på torsdag har Eric fått tid för vaccinering så då måste vi vara hemma.

Idag ska jag och Eric träffa Hannan och Josef, åka och handla lite mat till Eric måste jag göra. Sen får vi se vad som händer. M ska åka vidare till några kompisar i Malmö idag.

Här nere är det regnväder =( Hörde att det kom en del snö hemma! Vi såg lite snö när vi började åka men sen blev det bara slask och regn.

Ska försöka uppdatera varje dag, får se hur det går ;)

Puss o kram!

Det gick bra!

Natten gick bra faktiskt! Han vaknade till några gånger tidigt och fick nappen. Sen var väl kl runt 23-24 har jag för mig. Då ville han inte sova. Jag försökte få han att somna men det gick sådär, så jag tog med honom  upp och hämtade vatten i en flaska så han såg att det var vatten. Så fick han dricka lite. Sen stog han i sängen, och han smålog lite till mig och gnällde. Så man märker så väl att han bara gör det för att han VILL ha välling, han är inte superhungrig den tiden! Tillslut så somnade han. Vaknade igen 02.30, då fick han vatten igen men då blev han inte nöjd. Så tillslut fick han välling! Men bättre med 02.30 än 23 (!) Sen vaknade han vid 05.30, men då fick han inte heller välling.. Fick ligga vid mig ett tag och tillslut somnade han om lite.. Vi gick upp vid 06.45. Han åt gröt vid 07.20..

Så nu får vi se hur det går inatt. Ska köra med vatten igen från början.
Funderar på om man skulle sluta med välling HELT. Så han vet att det bara finns vatten i flaskan. Han kan lika gärna äta gröt innan han lägger sig.. Efter ett tag kanske han vänjer sig bättre då. Inte vet jag.. Men jag lär väl använda upp vällingen vi har kvar, det kanske går bra i alla fall.

Idag har vi inget bestämt. Ska in till stan och lämna tillbaka volangklänningen från Vero Moda. Kanske ska kolla om Tulay vill umgås lite =)

Hoppas ni får en bra dag!

Första steg

Idag såg jag Eric ta sitt/sina första steg =) Var 1-2 st. Han stog en bit från gåvagnen och tog 1-2 steg till den =)

Men enligt M så hade han gjort det redan för någon dag sen, men han säger ju inget till mig. Så jag räknar från idag när jag såg det! Kul kul =) Men jag tror det dröjer kanske 1 månad minst innan han vågar ta fler steg. Han är inte så stadig än! Vi får väl se..! Roligt när det händer nya saker i alla fall!

Hej alla intresserade! ;)

Natten inatt var inte rolig. Jag hade bestämt att Eric bara skulle få äta en gång! Så jag skulle ta han för M tycker det är jobbigt när han är ledsen, han vill ge mat på en gång så han somnar fort. Jag gav Eric mat vid 02.10 och var jättenöjd! Hade bara gått upp en gång tidigare. Gick upp en sväng när jag gett han mat.. då visade det sig att M redan gett han mat vid 23-24 tiden.......... Suck! Jag hade inte hört när han vaknade.. Men då kunde han väl väckt mig tyckte jag så jag kunde ta honom, istället för att ge han mat. Så då blev jag så irriterad så jag kunde inte somna om.. Var vaken till 05 ungefär! Sen somnade jag till lite innan det var dags att kliva upp. Får göra ett nytt försök ikväll, får sova där inne så jag hör.
Tycker att han måste klara sig med ETT mål per natt nu, helst inget såklart!

Aja! Idag har vi bara varit inne. Pappa kom förbi en sväng och hälsade på! Då pratade vi alla tre lite om nattmaten oxå ;) Men M vill inte lyssna =P Har lekt lite, kollat på TV, ätit.. Ja sånt man kan göra inne. Ikväll ska Linda komma, trevligt med lite sällskap. Det blir kanske nån film och TV-tittande blandat med skvaller =)

Eric sover lite nu igen. När han vaknar ska han få mat. Sen blir det gröt lite senare och välling när han lägger sig. Har börjat med efter jag läste Nikitas blogg ;) Måste testa allt =) Saken är den, att han orkar inte riktigt dricka upp all välling om han ätit mkt.. Men det tyder ju bara på att han är mätt. Så han MÅSTE klara mer än 4 h utan mat! Han är bara tjurig för nu är han så medveten tror jag, han vet att han får välling när han vaknar och är ledsen. Och den vanan måste BORT!

Jaja... bla bla bla!

Tar emot

Mamma var här med tvätten innan hon åkte till jobbet. Hon tyckte att jag och Eric skulle gå ut på en promenad! Det är ju himla härligt väder.. Men det tar emot, skulle bara vilja lata mig i soffan ett tag. Men det är ju så SKÖNT när det väl är gjort.... hmm hmm hmm.... Eric ska ju sova strax så det passar ju bra. Nä, jag får sluta lata mig helt enkelt. Nu ska jag klä på oss och GÅ UT en sväng! Måste skynda mig innan jag ångrar mig....

Later!


Sorry

Kanske var lite dumt att skriva negerboll i föregående inlägg. Men jag har alltid sagt så så det blev så.. Men jag tänkte faktiskt på det när jag skrev, så jag skulle använt chokladboll. Men nu när det redan är publicerat så känns det fjantigt att gå tillbaka och ändra eftersom många läst det. Nu får jag stå för det jag skrev. Därför skriver jag så här istället. Förlåt om ni tog illa upp. Ska försöka tänka mer på hur jag uttrycker mig. Det ser inte bra ut när man skriver så. Men nu har jag erkänt mitt fel i alla fall och hoppas ni godtar "ursäkten" om att det var dumt skrivet. Men jag hoppas ni förstår att jag absolut inte acossierar ordet till något annat än bakelsen! Chokladbollar låter bättre så nu heter det så för mig i fortsättningen även när jag pratar. Men nu behöver det ju inte bli en lång uppsats om ämnet så jag sätter punkt här.  

Jag orkade i alla fall inte baka igår! Somnade vid 21..! Det var skönt!

Idag ska jag till tandläkaren =/ Tror faktiskt att jag kommer ha hål! Tråkigt.. det är ju inte gratis att laga. Men men vi får se! Blir säkert lunch på stan innan. Restan av dagen får vi se.

Hoppas ni får en trevlig start på veckan!

Inte som planerat

Kvällen igår blev inte som vi tänkte oss! Vi har varit laddade hela veckan.. Och igår var vi oxå rätt laddade, vi handlade, solade, lagade mat och grejjade. Sen begav vi oss till förfesten, men där dog det av lite.. Så partyhumöret gick och la sig. Jag blev skittrött! Vi tog oss i alla fall ner på Oscar, när vi väl stog där och skulle gå in så struntade vi i det helt enkelt. Kändes onödigt när vi inte var på G längre.. Så det blev donken och hemgång istället *s* Men faktiskt SKÖNT när man fick lägga sig =) Jag plattade håret på mamma här inatt innan hon åkte hem och sov =) Hehe det här är typ tredje gången hon skulle varit barnvakt och det blivit inställt..! Men då har man ju någon inne där ;)

Jag har fått både barnvagnen och byrån såld i helgen! Riktigt skönt! Annars har det inte hänt så mkt idag.. Varit och handlat på eftermiddagen, lämnat vagnen och lämnat tvätt hos Ms faster. Soppa blev det till middag. Är faktiskt lite sugen på negerbollar, kanske att jag snor ihop några senare =) Soppa tycker jag inte är så mkt till mat så då passar det bra med efterrätt! ;) Men känner jag mig själv så orkar jag säkert inte göra dom..

Vi skulle åkt till gbg imorrn, men efter mycket om och men så blir vi hemma. Får se när vi åker och hur det blir! Hade tänkt byta bil med mamma eller pappa när vi åkte, men den här veckan ska det ju bytas till vinterdäck på bilarna så då blev det så knöligt att byta bil imorrn.. Men det skulle vara kul att få träffa alla där nere snart! En kusin till M fick barn i somras som vi inte hunnit se heller.. Och det ska bli kul att se hur stor lilla Josef blivit =) Så Hala, ska försöka komma neröver ;)

Jaja! Nu ska jag avsluta här. Ikväll är det Andra Avenyn på schemat! Sen får vi se...

Hej hopp!

Shopping

Här kommer lite av shopping dom senaste dagarna..

Tröja H&M, kofta H&M - tröja POP
  

Stövlar Din sko, volangkjol H&M, t-shirts Vero Moda
 

Tunika Vero Moda, Volangklänning H&M, Volangkl. med dragkedja Vero Moda
   

Behöver ju egentligen inte två volangklänningar ;P Men dom är rätt olika.. Och den som är från H&M var bandet lite trasigt på så den får jag inte lämna tillbaka. Får se om den från Vera åker tillbaka eller inte.
Ska även införskaffa ett par svarta stövlar. Dom jag har nu är alldeles för små vid tårna, efter en hel dag på stan igår hade jag ganska ont! Har två svarta stövlar som jag kan göra mig av med, så då är jag väl värd att köpa ett par ;)
Typiskt bara att jag inte fick så mkt pengar den här månaden, har börjat tagit av lägstanivådagarna 1-2 dagar i veckan.. (Tar ut totalt 5 dagar i veckan, föräldrapenning för er som inte vet) =P
Men det fanns ett par fina stövlar på Åhléns och där har jag ju presentkort =)

Idag ska mammas kompis son komma och kolla på vår vagn som vi hade när Eric föddes. Hoppas dom vill ha den, annars åker den nog ut på blocket. Har även lite andra saker jag ska försöka få iväg.

Sen ska jag möta upp Linda, hon skulle kanske komma hit och hämta upp mig. Ska handla lite tills ikväll.. Sen blir det lite fotboll och käk hos Linda och Christer. Kanske lite spel. Efter det drar jag och Linda till Jenny och tjejerna och förfestar lite innan Oscar! M kanske skulle ut ikväll oxå så när han går ut ikväll skulle mamma komma och sova här. Blir nog rätt lugnt för henne, kanske att hon måste ge Eric välling en gång innan vi hinner komma hem. Men sen får hon ju gärna ta honom imorgon ;) Klockorna ska ju ställas tillbaka en timme ikväll, så då kanske dom har öppet en timme längre ute =D Då får man dansa ännu mer... nice! Typ därför jag och Linda går ut, älskar att dansaaa!! Bränner lite kalorier oxå ;)

Nu ska jag ge Eric gröt sen ska jag få på mig nå kläder och packa utstyrseln för ikväll. Blir nog klänningen från H&M.

Hoppas ni får en härlig lördag!



  

Gaaaah

Usch nu har jag lite ont i magen! Såg nyss Prison Break avs 8.......... Shit! Alltså det är FÖR spännande! Det här är den BÄSTA serien jag någonsin sett...! Vill aldrig att den ska ta slut ;) Nu är det bara att vänta på nästa avsnitt som borde komma till veckan! Bra serier som kommer tätt efter är O.C. och DH.. Lite knepigt vad man fastnar för, för alla tre har ju helt olika handlingar..!

Blir nog sängen nu! Om jag inte somnar så kikar jag lite på Fringe 21.55. Tråkigt att dom bytt tid =/ Blir så sent...

Jo men just, kan ju berätta att jag shoppade lite mer idag ;) 2 klänningar, 1 tunika och 1 kjol till mig + mössa och "fusk-krage" till Eric =) Betalade bara ca 65 kr för jag hade tillgodokort och presentkort.. Nice nice! Kassarna kom från Vero Moda och H&M. Ev bilder någon dag =P

Hej hej

 

God morgon

Nu är vi alla uppe här! Eric och jag sov till 07.30 (!) Men natten var sådär, han vaknade vid 23 och va ledsen, kunde inte somna om. Verkade lite rädd eller ont i magen. Så då fick han välling, men kunde inte somna riktigt ändå. Vi sov i gästrummet och hade en spjälsäng där. Jag och Tulay var trötta så vi gick och la oss då, så Eric fick sova bredvid mig och då gick det lite bättre. Men han vaknade och fick välling vid 02.30 igen. Sen vaknade han vid 05-06 och jag var inte pigg på att gå upp, så han fick välling igen och somnade om som tur va =)

Nu blir det frukost framöver sen får väl pojkarna leka på lite. I eftermiddag ska jag med Linda till Birsta..!

Hej hopp 

Hos Tulay

Nu sitter vi hemma hos Tulay, barnen leker så jag passar på att skriva lite. Snart kommer väl Elias och rycker i datorn ;)

Vi har varit på stan.. Käkade lunch på Charm sen har vi kikat omkring och shoppat lite.
Hade lite rabattgrejjs att utnyttja! Jag har köpt:
* Ögonskugga - Body Shop
* Tröja till Eric - POP
* 2 tröjor till Eric - H&M
* 1 par byxor till Eric - H&M
 
Imorrn ska jag försöka hitta något till mig, en klänning tills på lördag tror jag =) Då ska jag vara med lilla Linda!

Vi ska ju sova här i natt.. Nu funderar vi på vad vi ska äta. Har köpt massa godis som vi ska mumsa på ikäll oxå blir det en film..! Hoppas barnen somnar tidigt ;) Och runt samma tid även..

Skulle ju kanske åka till gbg nästa vecka, men då kommer istället Ms bror och mamma hit. Så det blir inget nästa vecka, följer väl antagligen med dom när dom åker hem istället =) Ska bli kul att träffa alla där nere! Va ett tag sen nu!

NU kommer Elias, måste sluta ;)

Bye bye, bilder på shoppingen kanske kommer!

En vanlig tisdag

Igår var vi hemma HELA dagen! Det är inte ofta det händer. Det blev ingen kebab utan vi åt lunch hemma. Stort! Men bara för att vi åt hemma blev det ju inte nyttigare. Hamburgare och strips!


Idag ska vi ta oss ut i alla fall. Kanske blir kebab =P Ska till Tulay sen och hälsa på. Ska även dit imorrn och då ska jag och Eric sova över =D Kuligt! Senol ska till sthlm så dom är själv. Så vi ska ha en liten myskväll med film och kanske nåt gott att smaska på =)

Laddade upp bilder från mobilen så jag kan bjuda på några! Från olika tillfällen..

Eric kladdade gröt i håret en morgon
 

Tuffa brillor han fått av Malin, svårt att knäppa för han ville inte ha dom på sig ;)


Hos Tulay och Elias.. Dom hade jättekul när Eric skjutsade omkring Elias i gåvagnen!
  

Och sista på promenad i söndags. Han ser lite uppstoppad ut i sin jacka =)



Nu sover Eric, jag ska försöka hinna se ett avsnitt av Prison Break. Är på avsnitt 6 nu.. SÅ spännandeeeee!!

Hej svejs!

hahaha

Måste bara visa en film på Eric. Jag var tvungen att börja filma när han hade stått så där ett tag (!) Han skriker till sin spegelbild och håller i sin alfons-nyckelring....
 



Haha nu när jag tittar på filmen så sitter han och kollar och börjar skrika igen, sitter med en bok! Min sötnöt!

Och här sitter han och kollar på Teddybjörnen Fredriksson efter han vaknat från morgonluren!
 



Vid 05.20 vaknade jag till av mig själv imorse! Märkte att jag fortfarande hade öronpropparna i, så jag hade sovit sedan ungefär 22.30 när jag gav Eric välling igår. Skönt! Kände på mig imorse då att han skulle vakna till snart, och det gjorde han. Gick in och låg i gästsängen ett tag medans Eric sov vidare. Vi klev upp strax innan 07.

Idag har vi inget planerat! Blir väl lunch på kebaben kanske.. sen får vi se. Finns ju hur mkt som helst att grejja med här hemma, men ork? Kanske.

Igår var vi ju på babysim! Det gick galant, tills Eric skulle testa "flytmattan med ringar över". M satt han nog lite fort på den utan att han var med så han blev skiträdd och började grina. Sen ville han inte vara i närheten av den alls! Började grina när vi försökte igen! Nu är det två veckor tills nästa gång så vi får hoppas att han glömt den tills dess och vi kan göra ett nytt försök. Annars plaskade han på som tusan mest hela tiden..

Och jag skulle ju ha klädparty här hemma imorrn, men det blir inställt. Dom flesta kunde inte komma.. =(
Madde om du läser det här, har skrivit en kommentar i din blogg om det. Har ju inte ditt nr så jag kom inte på nåt annat sätt att göra för tillfället =)

hej

Fantastiskt!

Vilken morgon! Det började med att Eric vaknade lite tidigt så han var inte på sitt bästa humör. Vi steg upp, han fick frukost efter ett tag. Somnade om ganska snabbt igen. När han vaknar för andra gången och jag vilat lite så går vi upp igen. Han har bajsat.. när jag öppnar blöjan märker jag att det inte var så lite. Jag börjar göra rent och självklart så vill han inte ligga still. Så det kom bajs i pyjamasen och sen åker blöjan ner på golvet upp och ner så det blir bajs på golvet. In i duschen... När han duschat klart gör jag frukost till mig. Eric får äta lite macka. Jag slappnar av lite. Ställer ett glas på smörgåstallriken som tyvärr står lite för nära honom. Och självklart drar han åt sig hela tallriken så hela vattenglaset åker ner på stolen och golvet... suck igen. Det jobbiga var att glaset var fullt så det var inte lite vatten...

Får se vad som händer härnäst! Vi ska i alla fall bada i eftermiddag, det ska bli kul.

Just ja. Kan ju berätta om igår, vi åkte ju till Tulay. Först var vi på stan en sväng och käkade lunch och kikade runt lite.
Ja, men halvvägs hem till Tulay så kommer jag på att jag har ju bilen på norrmalms-parkeringen. Suck. Orkade inte vända tillbaka och hämta den, Eric höll precis på att somna i vagnen så jag ville inte ta upp han.
Hemma hos Tulay blev Elias lite rastlös eller nåt så han härjade på lite så Eric vaknade. Och då blev han lite grinig såklart =P Så den eftermiddagen blev inte som i fredags om man säger så! Haha.. Men lite då och då kunde dom leka i alla fall.. men lite gnäll och grin där emellan blev det. Barnen åt gröt som vanligt och Tulay gjorde potatis och fiskpinnar till oss. Smarrigt! Vid 19-tiden promenerade vi ner till bilen och åkte hem!

Inatt sov jag med öronproppar tills M kom och la sig vid 03. Jag hörde ingenting =D Riktigt skönt! Måste ju ta ur dom när han lägger sig annars hade väl ingen av oss hört Eric imorse..

Jaja!

Snodde några bilder av Tulay från i fredags..
 

Nu ringde mamma. Vi ska tydligen ta en promenad. Gäsp men skönt!

Allt för stunden!

Lördag!

Idag ska vi kanske åka till Tulay. Var där igår oxå! Innan vi åker dit ska jag nog springa in på H&M och lämna tillbaka BÅDA skorna, haha! Vet att jag inte kommer använda dom så mkt.. och pengarna kan läggas på något bättre. Som ett par andra skor ;) Vi får se!

Igår började vi med lunch på charm med tjejerna på jobbet. Eric var på glatt humör och surrade (läs skrek) på ganska mkt! =) Efter det kikade vi omkring i lite affärer. Jag köpte en jacka till Eric och ett par strumpbyxor.
 

Vid 13-tiden åkte vi upp till mammas jobb och väntade en stund där. Sen åkte vi och tog flunsa-sprutan! Gick bra det, mig får dom sticka hur mkt som helst.. Mamma är lite räddare ;) Vi gick även en liten sväng på stan, mamma köpte lite saker till Eric i födelsedagspresent/julklapp. Fast ett par byxor fick han på en gång =)
 

Efter lite shopping åkte vi upp till Tulay. Pojkarna leker så bra tillsammans nu, skönt för oss att slappa i soffan lite ;) Dom springer efter varandra, petar på samma saker, tar saker av varandra osv. Sen springer dom gärna bort genom den långa hallen eller in till köket, Eric går gärna till hundmaten. Till slut satt vi för en stol så dom bara var i vardagasrummet =P Dom fick även äta gröt och vi käkade mat. Sen slappade vi lite till innan jag och Eric åkte hem =)
  
 

När vi kom hem övade Eric på att stå lite igen, fick äta vindruvor. Han stog hur länge som helst helt själv! =)
 


Nu sover klimpen här bredvid! Han somnade medans han lyssnade på "Teddybjörnen Fredriksson". Det är favoriten just nu! Kan sitta i ens knä och kolla (på youtube) på den flera gånger om! Denna version:
http://www.youtube.com/watch?v=zmlp641PCsA&feature=related
 

Jag ska väl... hmm.. vet inte riktigt! Städa, grejja, vila?

Hörs!

Glömde visa

Igår åt jag faktiskt inte kebab! Så när M och E gick in där så sprang jag in på H&M en stund. Tänkte kolla på barnkläder men fastnade vid skorna.. Och jag älskar ju skor! Hade presentkortet från pappa och Ingalill så jag slog till på 2 st! Men jag vet inte om jag ska behålla båda. Jag är jättedålig på att gå i höga skor, så jag testa gå lite i dom hemma först. Dom höga skorna tyckte jag var skitfula när jag såg dom! Sen kollade jag lite till och då tyckte jag dom var lite coola ändå, annorlunda! Kanske blir snyggt till taights och benvärmare eller nåt. Sen fanns det ett par låga stövlar, jag har ett par andra hemma som jag ska göra mig av med istället.

Dom fula, tjock gummisula och glansiga 398 kr


Stövlarna 349 kr


Det är ju faktiskt rätt bra pris på skorna där! Som sagt, ska testa båda igen och se om jag verkligen behöver dom. Vilket jag egentligen redan vet att jag inte behöver, men ;P

Idag ska jag på lunch med tjejerna på jobbet. Sen ska jag träffa mamma och vi ska ta flunsa-spruta.

Först på schemat står blöja och fruksot för Eric, han "springer" omkring och vädrar rumpen! Nu hänger han på mig och äter lite på mitt ben. Så det är dax att sluta!

Hej hej


11 MÅNADER

Snart ett år!
Står själv korta stunder
Har åtta tänder
Pratar för fullt, mest när han kollar i böcker
Sover fortfarande "dåligt", äter 1-2 ggr
Blivit duktig på att äta mat, nu går det bra med bitar!
Har inte börjat med "vanlig" mat ännu



Blir sötare för varje dag

Passar på

Passar på att skriva lite! Har nyss dammsugit vardagsrummet och datarummet. Eric roade sig med att dra ut sladden ett antal ggr! Eller springa och jaga dammsugaren! =)

Vi har fått låna Elias gåvagn! Så Eric har gått med den fram och tillbaka i vardagsrummet några ggr! Vi har skruvat åt den så den inte går lika snabbt. Och han blir sur när man inte är fort framme för att vända när han kommit till ena väggen! Haha.. Typ 10 rundor sen fick jag försöka få honom att göra något annat ;P

Nu sprang han hit och står och rycker i databordets lådor och grejjar!

Idag blir det shopping, på Ica Maxi! Byta sängkläder tänkte jag oxå hinna med. Får se om vi hinner ta en tur till Tulay oxå. Måste passa på när jag har Lindas bil ;) Tack för att jag får låna den vännen =)

Nu vill inte Eric att jag skriver nå mer!!!

Ett tag sen


Heeej!

Ny dag

Nya bekymmer ;)
Undra vad man ska hitta på idag då? Blir väl, som ganska ofta tyvärr, lunch på kebaben. Inte så nyttigt men gott! Och jag äter faktiskt inte så mkt godis/chips och sånt nu för tiden! Vet inte varför, är inte lika sugen på det. Och jag VILL verkligen få ordning på kroppen nu! Men jag ska inte kämpa stenhårt utan försöka att inte tänka så mkt på det. En fika kan däremot slinka ner ibland när man är på stan =) Beach 2009? Vi får väl se!

Eric sover... Väntar på att han ska vakna så han kan äta lunch.

Så i brist på annat så orkar jag lägga upp fler bilder från i lördags =)

  
  


  
  
  
  

Nu vaknade lilleman!
Tjao!

Dags?

Kanske dags att uppdatera nu! Har inte blivit av helt enkelt!

Som sagt har jag fyllt år. Jag klippte mig! Det blev riktigt nice. Sen skulle vi ju ut och käka på kvällen men det blev inställt. Blev utgång i lördags istället för mig Linda och Hannah. Förfest hos Therese, hade riktigt skoj! =) Sen blev det Oscar. Igår var jag inte på topp kan jag säga. Huvva. Eric sov hos pappa och det hade gått bra!

Jag hade även kalas här hemma i lördags. Har fått många braa presenter. Bla Presentkort på Monki, Vero Moda, Åhléns, halsband från "Thomas Sabo" och pengar! Tänkte visa bild på halsbandet sen, fick likadant av Malin och Tulay så jag kunde byta ut ett halsband mot en till berlock istället =) 

Idag har jag och Eric varit hos Tulay och Elias hela dagen. Dom har lekt jättemkt! Eric sov ett tag, och även jag =P Sen blev jag bjuden på tacos. Vilket lyx =) Tulay är så duktig hon! Thank you! 

Har en del kort att visa från i lördags.. Men jag orkar inte nu. Går så segt!

Kan visa ett på mig där jag är så fiiin! Nä men ni ser frissan lite i alla fall! Det är en lång page fast ganska jämt och inte så mkt "lutning" =)


Done for today!

Hipp hipp HURRA

För lilla Lotta idag!!!! =D
Då är man 23 år redan, vad tiden går fort ;)

Idag skulle jag få sovmorgon. Men som ni märker sitter jag här. Sov hela natten inatt då M tog Eric så jag kände mig hyfsat utvilad nu på morgonen. M hade inte ens vaknat när Eric vaknade, jag hörde honom. Och jag tänkte gå upp på toa bara. Då hittar jag Eric längst upp i trappen, han sitter där (!) Shit vad rädd jag blev! Men han hade nog hunnit upp nästan precis, för jag hörde han i rummet innan. Han hade alltså sovit i gästsängen med M. Tagit sig ner för sängen, hur han nu gjorde det utan att göra illa sig (fast det är inte så högt). Sen var dörren öppen så han sprang direkt till trappen och gick upp.
Vi har ingen grind till trappen. Vi håller ju på att renovera nere så vi är aldrig där. Bara sover där nere. Så det var TUR att jag tänkte gå på toa!! Undra vad han hade gjort om det gått en stund till, börjat försöka ta sig ner =/ Vill inte ens tänka på det, nu gick det ju bra så jag ska inte göra det. Så nu måste vi fixa en grind nere, och tills dess alltid ha dörren stängd till rummet på natten. I alla fall när M sover med honom, för han vaknar inte av nåt nästan.

Men nu till något roligare! Filmen på Eric! I mitten pratar han lite "vanligt" bebis-språk.. "nennenenene", så det är väl svenska då ;)



Elena och Emma var ju här igår och åt lunch. Eric tyckte att Emma var lite intressant faktiskt =)
  
 

Sen kom Jossan och Tilly förbi en sväng, men då var Eric nyvaken så han blev lite blyg. Tilly var så duktig hon gick jättebra. Ms kompis Henken kom även förbi en stund. När dom hade åkt så kom Hanna. Eric sprang direkt och ville upp till henne =) Vi åkte och handlade sen lagade vi mat. Så det var främmande hela dagen igår, me like!

Nä nu ska jag ge Eric gröt!

Sen blir det klippning, lunch, föräldraträff och middag ikväll! Nice nice =)

Hej hej!

Morning

Hann inte blogga igår. Spenderade dagen med Malin på stan. Vi började med att käka lunch på Tandoori. Gott gott, tyckte även Eric =) Sen gick vi runt och kikade i lite affärer. Jag köpte inget speciellt, bara ett täcke och ett påslakan på Living, Lexington! Blå-rutigt till Erics säng. Vi fikade på Barista oxå. Sen åkte vi hemöver och blev hemma.

Idag kommer Elena och lilla Emma hit och äter lunch. Ska bli trevligt! Dom ska lämna tillbaka baby-gungan dom lånat. Jobbigt ;P Den tar så mkt plats, vet inte riktigt vart jag ska ställa den. Jag tänkte i alla fall bjuda på kyckling och klyftpotatis.

Ja så var det väl med det! Kan ju passa på att visa några fler kort från Libanon nu då.

  
  

Det tar typ 10 min att ladda upp varje bild så fler orkar jag inte med..!

Ska visa en video "sen" på Eric när han pratar och kollar i en bok. Han är så söt, jag tror han har lärt sig mer arabiska än svenska. För jag förstår inte vad han säger ;)

Hej hå!

Tisdag

God morgon!
Borde egentligen passa på att sova lite till nu när Eric sover. Tänkte bara skriva lite först! Han vaknade 05.50 idag, bättre än igår i alla fall!

Igår tog jag mig ut lite, först lunch på stan.Gick upp på jobbet en snabbis och lämnade ett papper. Fick även kläderna av Hannah från Gangstar! =) Störigt bara att jag redan tappat bort mössan jag köpte, första dagen jag använde den. Sen åkte vi hem, Tulay ringde och sa att hon skulle till Birsta så då hängde jag och Eric med. Köpte en jättetuff "möss-skärm" till Eric och en mössa. När det blir kallare kan man använda skärmen på mössan =) Vi fikade på charm, hälsade även på Malin en sväng. Sen hem igen, och blidde hemma resten av kvällen.

 

Gangstar, dom 2 sista var "hemliga plagg".
  

För nån dag sen använde jag presentkortet på Mexx-kläder som vi vann i Sundsvalls Nyheter, det blidde två tröjor:
 


Idag ska jag träffa Lina på eftermiddagen och ta en fika! Innan dess håller vi oss nog bara hemma. Ska duscha och kanske städa lite! Imorrn ska jag träffa Malin. På torsdag inget bestäm än.. Sen på fredag fyller jag år =D Då ska jag först klippa mig, gå på föräldraträff sen ut och käka med Linda och Hannah =) Trevligt!

Nu vaknade plutten.. typiskt jag som tänkte hinna vila lite. Ska se om jag kan få han att somna igen! Han ligger här i babysittern (ja vi använder den fortfarande ;) och lyssnar på "Imagine".

Kan avsluta med en till bild på honom där man ser alla gaddar bra =) Tröjan fick vi av Ms faster när vi var i Libanon (även byxor och en till tunnare tröja) Tyckte den var lite tuff =)


Han var så söt på bilderna så ni får se några till ;)
  


Hej svejs!

Jo just ja, Frida (med Theo) om du läser det här! Ang bloggen, maila gärna mig! Vill gärna fortsätta läsa om du fortfarande skriver =) [email protected]. Visste inte hur jag ska "nå" dig förutom här =)

Måndag

Som jag befarade så vaknade Eric tidigare idag, 05.10. Men han var inte pigg och glad utan grinig.. Gillar inte sådana mornar! Försöke få han att somna om men det gick ju inte heller. Så tillslut klev vi upp. Åt lite frukost. Men sen kunde han somna vid 07 igen och sov till 09! Så jag kunde vila lite till. Så det var skönt!

Idag har vi inga planer. Min hals är bättre men inte bra. Så vi tar det nog bara lugnt.

Återkommer senare nu ska jag äta frukost och Eric ska få lite macka kanske!

Hej hej

Äntligen!

Köpte en ny mus till datorn ikväll på Ica, den trådlösa slutade fungera i fredags! Ganska irriterande!! Därför jag inte skrivit något, men jag har lyckats tabba mig runt och kunnat läsa lite bloggar i alla fall. Så det var skönt ;)

Lindas 30-års partaj var riktigt kul! Lyckad fest =) Varit ganska seg efter det.. så jag orkar nog inte visa så många bilder. Men nån kan jag bjuda på.. Knäppte inte så många med min kamera så det kanske kommer fler när jag fått dom andra korten. Tema var superhjälte/seriefigur/kändis, kunde man inte komma på något så fick man klä ut sig till vad som helst ;) Jag var snövit! Linda var rödluvan, Hannah var Pink. Sen var det lite andra olika påhitt =) Vi åt i alla fall tacos och lekte massa lekar, dansade och hade allmänt trevligt =)

  
  

Just ja.. skulle ju visa fler kort från Libanon oxå. Men det får bli en annan dag!

Nu ska jag hoppa i säng och se Andra Avenyn. Eric somnade tidigt idag så han lär vakna tidigt imorrn =/
Har varit på Lindas släktkalas idag! Och Eric somnade i bilen på väg hem runt 18 kanske. Sen var han bara vaken en liten stund innan han somnade igen..

Hörs imorrn!

Typiskt (!)

Halsen blev värre igår. Jag spenderade ungefär 5 h på primärvården på akuten (självklart fanns ingen tid på VC) för att kolla min hals. Hade hoppats på att få penicillin. Men icke, det var ett virus så det går över av sig själv =( Hade blåsor i halsen. Nu kurerar jag med andra saker och måste bli bättre tills på lördag! Då SKA jag på Lindas 30-års fest!

Eric har haft feber två kvällar/nätter, men på dagarna är det bättre. Han fick komma ut idag med far sin. Nu kom dom innanför dörren! =)

Ja så så mycket har hänt här! Jag är bara inne och vilar..... Min dag idag med lunch (Hannah på jobbet fyller år så jag skulle äta med henne och Linda), frisör och middag med Malin blev inget av =( Jag som hade sett fram emot det!

Hoppas ni har det roligare!

Kram!

RSS 2.0