Sorry

Har inte kommit igång riktigt med bloggningen.. Är krasslig, och jag blir nästan värre än karlar när jag blir sjuk ;P Så nu är det synd om mig och jag har inte så många krafter! =P

Igår var jag med Linda en sväng till Barnens Hus, Birsta City och Donken. Jag köpte en liten söt docka till Eric =) När vi var i Libanon och jag och Diana gjorde manikyr och pedikyr så fanns det två flickor på salongen som klippte sig, när dom var klar lekte dom med Eric och visade sin docka. Den gillade Eric =)

Men jag kan försöka skriva lite mer om Libanon.
Resan gick jättebra som vanligt. Både tåg och flyg. Han sov lite på ditresan och hem sov han i Dianas knä nästan hela flygresan. Det var ett litet jobbigt stopp på ca 5 h i Istanbul på hemvägen men det gick det oxå. Det jobbigaste var väl att vi hade en aningens mkt packning att hålla reda på! Svärmor hade med sig mkt ner, och lika mkt hem. Många som vill ha saker när någon åker =)
  
  

Lägenheten var helt ok att bo i men inget lyx såklart, nu hade ingen varit där sen 2006. Och det är svårt att hålla det bra när man inte är där så ofta. Det fanns vardagsrum, sovrum, toa, kök, inglasat "uterum" och en balkong, även ett litet rum med tvättmaskin. Man ser i alla fall havet från balkongen så man kunde gå ner till ett badställe som var nära. Det var varmt på nätterna och Eric fick värmeutslag på hela kroppen nästan. Men sen fick han sova med mig och Diana i vardagsrummet oxå hade vi en fläkt så då blev det bättre. Han fick även nån medicin från läkare, men han sa att det var för att så många pussat på han.
  
  

Vädret var för det mesta bra, det var varmt hela tiden fast det var molnigt. Vi badade mycket och det var varmt i vattnet! Någon dag då det var extra molnigt gick vi och shoppade och kollade runt lite.
   
   
     
  
  
  
  


Andra aktiviteter förutom bad; Vi åkte Jet Ski några gånger. Vi har åkt båt. Momme har dykt. Vi åkte linbana upp på berget (som jag skrev där nere). Varit till en jättestor grotta och kollat, den var lite speciell. Man fick inte knäppa bilder men vi fuskade lite där ;) Så ni kan få se. Åkt upp i bergen och fikat. Åkt en himla massa bil... Ätit på restauranger och bara tagit det lugnt. Jag och Diana gick ut en kväll, på "Sky Bar" och det var nog den coolaste nattcluben jag varit på (!!) Det var under bar himmel och dom sprutade eld och grejjer. Superbra musik dessutom! Vi var även ut alla en annan kväll men det blev inte långvarit. Väldigt bra nattliv var det där nere i alla fall! Jag och Diana gjorde manikyr och pedikyr, kostade typ 100 kr! Annars så var själva shoppingen dyr =/ Förutom billiga klockor som vi hittade och diadem =)
Vi var även och åt hos Ms faster och kusiner, där vi även träffade hans farmor! Det var kul =)
  
  
  
  
  
   
  
  
  


Ja nå mer kommer jag inte på just nu. Kommer kanske lite då och då framöver om jag kommer på nåt speciellt =)
Och som ni vet tar det lite tid att ladda upp bilder, tror jag suttit över en timme nu! Puh! Finns hur många fler bilder som helst att visa. Så ni får nog se mer när jag skriver vanliga inlägg framöver =) Bla bilder på grottan, när vi red kamel och fler badbilder.....

Nu orkar jag inte sitta här mer...

Tjao!

Bilderna

Från Libanon finns på datorn nu men jag har inte kollat igenom alla. Orkar inte lägga upp några nu ikväll. Jag ska lägga mig snart, börjar bli krasslig. Halsen och näsan är inte bra! Nästa vecka/helg måste jag vara frisk, mkt inbokat. Viktigast är väl Lindas 30-års fest på lördag! *längtar*

Idag har jag och Eric varit hos mammas kompis som fyllde år. Sen har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Och nu blir det en tidig kväll så jag får någon sömn. Eric sover ganska oroligt nu =/ Gäsp!

Så god natt!

Men jag kan avsluta med EN härlig bild på älsklingen!

Vinkar

Måste bara skriva att Eric lärt sig vinka idag! =) Han är så söt! Vevar som tusan med hela armen!
Första grejjen som han "lär" sig. Har försökt med klappa händerna men än har han inte gjort det.
Får se när det kommer =)

Och jag måste bara lägga in oxå, att när vi var i Libanon så fick Eric 3 nya tänder tror jag det var! Och han lärde sig att dricka ur sugrör! =) Lärde sig även att härma när man säger MAMA, men det blir oftast NANA =)

Home sweet home

Har faktiskt varit hemma sen i onsdagskväll, men inte "hunnit" blogga. Nu är jag hos Tulay och barnen leker så jag passar på att skriva att vi lever i alla fall ;)

Har haft en härlig resa men i slutet längtade man hem faktiskt, lite less på all trafik och alla som tutar HELA tiden. Men vädret har varit kanon och vi har badat och solat rätt mycket. Även åkt runt och kikat på lite "historiska sevärdheter", åkt upp i bergen och ridit på en kamel. Jag och Diana red tillsammans. Eric red på en åsna, först själv sen med Momme =) Hehe såg roligt ut! Har massa kort att visa men det får bli någon annan dag. Diana har alla korten, ska få dom ikväll kanske.

Finns mer att skriva oxå men jag måste vara lite social med Tulay oxå =) Vi har nyss käkat mat från Tandoori och nu ligger vi i sofforna och latar oss och är proppmätta!

Tidigare idag åt jag lunch med Linda på donken. Och har även hunnit med en promenad med mamma och Eric i spåret.

Igår käkade jag och Eric lunch med Tulay, Elias och Linda och Hannah. KUL att få träffa alla igen och snacka om allt =) Har några fler som jag måste träffa snart oxå!

Det har alltså varit fullt upp sen vi kom hem och det fortsätter. Och självklart har inget packats upp och det är kaos och stök hemma. Underbart! ;)

Men nu sätter jag punkt och får se om jag kanske hinner visa några kort i helgen.

Hej hej!

Libanon #1

Hello!!

Nu har vi hamnat vid en dator sa jag passar pa att skriva lite!

Vi har det riktigt nice har nere. Det ar hur varmt som helst, jag har tagit med mig alldeles for lite sommarklader. Ingen sa att det skulle vara sa har varmt (!)
Forsta dagen sa akte vi omkring och kikade lite, akte upp med linbana pa ett berg och kollade pa nan kyrka. Sen hyrde vi Jetski..! Sen har vi badat varje dag den har veckan. Akt till olika stallen, det ar som olika badomraden.. Med pooler och strand, skitfint! Hoga vagor och mycket sol =) Eric har varit med och badat tre dagar, som vanligt sa alskar han det =)

Maten ar god, men jag har blivit dalig i magen.. igar hade jag skitont. Men nu har vi kopt nagra tabletter pa apoteket sa det har blivit battre. Far hoppas att det inte ar salmonella!
Pa kvallarna kakar vi oftast ute sen sitter vi pa nagot caf'e och roker lite vattenpipa =) Men det har blivit ganska tidiga kvallar. Eric vill ju upp tidigt men farmor ar snall och hjalper till mkt! =)

Lagenheten ar ok, men det ar jobbigt varmt pa natterna! Fast inatt hade jag och Diana flakt sa da blev det battre.. Mygg ar det manga pa natterna, vi har fatt flera myggbett =(

Shopping blir det nog inte mkt av, det ar jattedyrt har pa manga stallen! Dom har bla Vero Moda, och dar ar kladerna nastan dubbelt sa dyrt som hemma! Trakigt!

Ikvall har vi bokat bord pa en restaurang/nattclub.. Kl 22 ska vi dit sa vi vantar pa det.. (en timme bakat i tid har)

Nu maste vi aka vidare! Hoppas ni har det bra hemma!

Puss o kram!!

 

RSS 2.0