Lyx

Har nu suttit här vid datorn och bara kikat runt i ca 2 h! Shit vad man kan fastna alltså! Har faktiskt "turen" (rätten) att få mkt egentid, M tar ofta med Eric när han åker iväg nånstans. 50/50 är rätt nära! Som det ska va! ♥

Hämtade lillen på dagis, sen mötte vi M på parkeringen så dom åkte vidare. Väntar på att dom ska höra av sig sen ska vi åka och käka.. Casinot igen. M tyckte pizzan där var hur god som helst, bättre en Jops tyckte jag han sa.. Så ni pizzalovers borde testa ;)

När man blir själv så här så latar man sig ofta... Istället för att göra sånt som man inte tycker att man hinner annars, why? Nä, tvätt och andra hushållssysslor gör man när man har som minst tid!

Skulle behöva måla en hel del innan sommaren är över. Den här eftermiddagen hade ju varit perfekt! Men icke då, här sitter jag =/ Men jag måste faktiskt köpa nya penslar.. Det kanske jag skulle sticka iväg och göra lite snabbt??

Har ju lite hittegods att måla, för det borde väl kallas hittegods (skräp enl M) om man betalar under 100-lappen för flera saker?! (Sist jag var på jakt fick jag 5 saker för 70 spänn)

Den här gången blir det inte bara vitt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0