Libanesisk mat och svensk efterrätt ;)

Idag har vi börjat röja i Erics rum. Fast man har ju ingenstans att ställa skiten så det hamnar bara på något annat ställe. Det går bara runt runt. Jag förstår inte.. Varför ska det vara så svårt att göra sig av med saker?

Igår var jag inte hemma på helga dagen. Först jobb, lunch på BL. Sen träffade jag Malin och Sara, vi gick på Afternoon tea på Charm. Jättemysigt och gott fika! Sen gick vi en liten sväng igenom några butiker.

M kom och hämtade mig, vi åkte hem + hämtade farmor och Eric i hooden. Sen åkte vi till Ms kusin. Där blev vi bjuden på god mat och paj till efterrätt. Va hemma runt 22.30.

Då var jag trött och la mig på en gång!

Ikväll ska jag och M ut och käka.. Annars har vi inget planerat. Skulle ev träffa Tulay.. Får se om vi hinner med det eller tar det en annan dag. Nu när man är i städartagen vill man gärna fortsätta. Men det är ju skönt med en paus oxå =)

Återkommer med förebild på Eric rum senare i helgen!


Picasa

Nu har jag gjort mitt första collage =) Fast jag vet ju inte hur stl blir och så.. Har inte orkat träna så mkt! La bara in bilderna och fixade lite. Kul kul =)

Idag efter jobbet fick jag skjuts hem av mamma. Hon följde med in en stund och lekte med Eric. Han har fick gå på dagis idag, har varit hemma sen i torsdags. Så inskolning börjar ju om lite. Han hade varit överlycklig i alla fall och lekt en massa! Om han håller sig frisk nu kanske inskolning ev kan bli klar nästa vecka!

Jag skulle ju egentligen bort idag med det blev inställt pga feber. Men skönt faktiskt att bara vara hemma och inte göra så mkt.. Har haft fullt upp varje kväll känns det som sen jag började jobba förra måndagen! Nästa vecka ska jag försöka att inte boka in så mycket. Utan passa på att grejja mkt här hemma medans svärmor är här och kan hjälpa till med Eric.

Nu ska jag se på Andra Avenyn som jag missade i tisdags. Sen har jag laddat hem en film som Jossan tipsade om, men den orkar jag nog inte se ikväll.

Ja, då ska vi testa lägga in collaget då ;)


Hehe, jag förstog att bilderna skulle bli SMÅ!! När jag lagt in texterna kom jag på det, sen hittade jag inte vart man förstorade bilderna.. Jag orkar inte leta runt så mkt heller ;) Men då vet jag det tills nästa gång!


Mysig kväll

Idag efter jobbet gick jag in till stan och lämnade igen ett par skor, så då blev jag 500 kr rikare igen ;) Men köpte ett par andra, fast på rea på H&M för bara 40 kr. Lite glittriga ballerinaskor. Kan vara kul att ha finare i sommar om man inte orkar ha klackar.

Efter staden gick jag upp till Lina. Sen åkte vi till Jossan! (Va meningen att Eric skulle följt med, men det blev inte så i sista sekund, han åkte med farmor till sina tremänningar). Jossan hade gjort SUPERGOD plankstek! Tack tack!! Så vi käkade och surrade på, Lina och Charlotte var oxå där. Sen blev det bullar och kaffe (dricka för mig) i soffan och mera surr! Mysigt med en tjejkväll sådär i veckan! Vardagslyx ;) Har knäppt kort på goda maten men den får jag visa sen, orkar inte hämta kortet för att ladda upp.

Nu har jag nyss betalat alla räkningar, tråååkigt! Va glad där ett tag när jag fick mer pengar än jag trodde den här månaden. Både FP och lön.. Men det varade inte så länge =(

OJ!! Såg inte att klockar var så mkt (!) Jag brukar ju lägga mig vid 22.. Nu måste jag kolla igenom några bloggar, en snabbis bara ;) Sen SOVA!!

Ny dag imorgon.. Och den här veckan blev lika bokad som förra. Imorgon ska vi hälsa på en tjej i föräldragruppen som fått en till liten bebis. Och på fredag ska jag träffa Malin och Sara sen ska vi till Ms kusin.

Måste träffa Tulay oxå!!! Inte träffats på LÄNGE! Saknar er!

Hörs imorgon!

Photoshop

Jepp nu har vi snart photoshop på den bärbara! Linda sitter och installerar lite annat på den oxå =) Kul kul. Jag har bakat så hon får lite gott i magen som tack ;) Just nu sitter hon i köket och bloggar och jag här =P

Känns inte som att det händer så värst mkt på dagarna nu iom att jag jobbar. Så det har jag gjort idag. Mest varit på utbildning. Fräschat upp minnet lite så jag kan hoppa in på telefon igen. Va tillbaka till frissan en snabbis efter jobbet. Jag ville ha lite mer slingor i utväxten, så det fixade hon! Nu är jag mer nöjd =) Hann även slinka in en sväng på Din Sko. Där följde 2 skor med hem, MEN jag ska faktiskt lämna tillbaka ett par. Köpte ett par svarta pumps på rean och dom behåller jag. Sen kom M och hämtade mig.

Vi hämtade upp farmor och Eric som var hemma. Sen åkte vi till Birsta en snabbis, köpte present till Ms kusin som fått barn för ett tag sen. Ska hälsa på senare i veckan. Efter det gjorde vi ett besök på IcaMaxi.

M fyllde år igår, men jag har inte köpt något. Han vill inte ha något och jag kommer inte på något själv. Så jag ska bjuda han på middag eftersom vi ska ut och äta på lördag med några vänner.

Imorgon ska jag och Lina till Jossan på middag. Det ska bli trevligt. Kul att få se nya lgh oxå! =)

Nu ska jag kika runt lite sen lära mig lite om det Linda installerat!

Trevlig tisdagskväll mina vänner!

Gammal bild på oss, sthlm 06?

Fullt upp

Ja det har det varit här ikväll. J har varit här och dragit massa el i badrummet. En sladd till tvätt- och torktumlare bara som måste förlängas. Det får bli nästa gång. Sen kan T göra klart rör- och vattenjobbet. Sen är det klart =) Hoppas det blir i veckan eller nästa! Längtaaar!

Vi har även förpackat matstolen (bloom fresco) jag har sålt, det var hyfsat knöligt. Synd att jag inte behöll kartongen. Men oftast vill man inte ha massa "onödigt" kvar som tar plats tänker man.

På lunchen idag träffade vi Elena. Vi åt på charm. Fick även träffa lilla Emma då hon självklart vaknade precis när Elena fått sin mat ;) Dom är ju bra på att tajma sånt! På söndag ses vi igen då jag ska på Me&I party hos henne.

Och efter jobbet så åkte jag till en tjej här i Bosvedjan på massage. Hade fått presentkort av mamma i julklapp. Eller jag och M fick bestämma vem som skulle gå, och jag "erbjöd mig" ;P Åh va skönt det är! Måste komnma iväg oftare. Vi har ju sån tur att vi kan få massage på jobbet oxå. Fast iofs, lite ont gör det ju såklart. Jag hade ganska många knutar i ryggen!

Eric har varit hemma från dagis idag igen. Dom va in på vårdcentralen i förmiddags och han hade fortfarande öroninfl. Eller nu var det nog lite värre, en infektion av nåt slag. Så han fick en ny medicin som ska tas i en vecka. Stackarn.. Hoppas han kan bli riktigt frisk sen!!

Nu har jag precis satt mig här i soffan. Kikar lite på Bonde söker fru bröllopet.
Sen blir det nog sängen ganska tidigt!

Hears!

Skitväder

Nu har det kommit lite för mkt snö tycker jag! Ms bil har fastnat 2 ggr idag! Jag vill ha en fyrhjulsdriven bil (!) Hatar när man inte kan ta sig fram! Man ska bara kunna gasa och köra.

Hade trevligt igår. Efter förfesten drog vi till Aveny, men va bara inne där några minuter. Va inte så bra där, så vi åkte till Oscar istället jag och Linda. Då kunde man dansa ;) Såg även Brolle där.. Haha jag gillar inte han men när man ser någon kändis ute här (vilket sällan händer) så "åh kolla där är Brolle" bla bla bla. Malin kom oxå så vi hann umgås ett tag. Men jag och Linda åkte hem vid 01.30. Skönt idag faktiskt ;) Christer va snäll och skjutsade hem mig.

Tycker inte det blev så många bra bilder igår, men ni kan ju se mitt hår i alla fall =P På dom flesta singstarbilderna har man ju bara massa fula miner! Haha! Men några ok kort blev det. Knäppte kort på min nya lilla väska jag köpte i gbg oxå.

  
  
  

Vi har varit och käkat på Sibylla.. Jag och Eric åkte hem och M drog till pizzerian ett tag. Vid 18-tiden ska vi hämta farmor sen åka på IcaMaxi och handla.

Imorgon ska vi luncha med Elena, längesen man träffade henne. Ska bli kul. Och på tisdag ska jag och Linda ha en liten photoshop-kväll =) Kanske på torsdag oxå med Lina. På onsdag ska vi kanske till Jossan och käka. Sen är det inget mer planerat för den här veckan.

Nu håller Eric på att vakna så jag ska avsluta.


Little black dress

Idag har jag varit till frissan, va tvungen att svika min vanliga + Halaa då ;) Utväxten och topparna behövde fräschas till en aning. Tur att jag hittade en tid idag! Och med lite slantar (lön på måndag) hade jag inte råd med något expensive. Nu har det blivit rätt kort faktiskt =) Skönt! Och lite slingor i utväxten. Jag gick på City Zaxen.
Och det gick på 680 kr totalt. Nice!

Nu ska jag nog försöka vila lite innan kvällen. Ska ev på Aveny ikväll eller Oscar. Linda hämtar upp mig runt 18.30 då vi först ska till Timrå på förfest, sexparty och singstar skulle det bli.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Eric imorse



Haha

Kïkar lite på Let's Dance. Vad är det med alla TV-herrar! Hahahha..
Är Hasse Aro nya Peppe!? ;P

Filmen var faktiskt bra, till slut. Väntade bara i 1,5 h innan man tyckte att något började hända. Fattade inte så mkt i början, hade glömt vad jag läst att den handlade om oxå. Momme trodde att dottern i filmes skulle kidnappas eller nåt.. Väntade och väntade. Den var faktiskt riktigt seg där ett tag. Men sevärd. Livet är inte lätt alla gånger..

Jag ska nog kika in lite på andra datorn, se vilka bloggar jag glömt lägga in på favoriter! Fast egentligen kanske man inte borde, kommer man inte ihåg dom kanske dom inte är så intressant ändå? Vissa känns bara som utfyllnad och tidsfördriv ;) Typ vissa "större" bloggar..

Natti natti

Mammut

Vi ska gå på bio kl 18.
Tog den tidiga bion så behöver inte mamma vara kvar till 23 ikväll.
Vi ska se Mammut! Den var i sal 1 oxå, skönast att sitta i stora salen tycker jag med mugghållare ;) Haha det tycker jag är en viktig egenskap i bilar även =P

Vi har nyss ätit och nu sitter Eric med mormor och läser böcker. Det var ju Ms matdag idag så jag behövde inte plocka undan efter eller något. Bara att säga tack för maten och slappa i soffan sen ;)

Och vet ni vad! =D Idag har all inredning till badrummet körts hem. Äntligen! M, Eric, Pappa och min farbror hjälptes åt att få hem allt. Ska bli så skönt när allt är klart. Inte länge kvar nu! Bilder kommer när allt är på plats!

Nä, nu måste vi dra oss iväg.

Återkommer kanske senare!


Jeansleggings

Lovade ju att visa en bild på mina andra jeansleggings jag köpte. Hahahah Linda har knäppt en väldigt fin bild på mig, men där har jag på mig dom i alla fall =P Kortet är tagit med mobilen och det blev dålig kvalité. Haha det ser ut som jag har värsta röda eksemansiktet eller nåt. Posar gör jag oxå ;)
Även bild från jobbet!
http://lindzanengman.blogg.se/2009/january/utkast-idag-blev.html

Men såg nu att dom finns på hemsidan igen. Så här har ni en liten bättre bild ;)

www.mandeldesign.se
Love them!

Nä nu ska jag låta Linda logga in igen, hon håller på att fixa lite detaljer med bloggen!


Generation fett

Nu sitter jag vid "min" dator. Äntligen har vi fått routern och fixat trådlöst internet =) Inget mer tjafs när båda vill sitta alltså. Great!

Sitter och kikar på generation fett (!) Shit alltså, vad olika man är! Tänk att vilja se sin redan stora flickvän bli större och större.. Stackars barnen. Ju större mamman blir ju mindre kan hon ju "göra" för barnen. Hon kommer ju inte ens kunna röra sig tillslut. Hur kul är det då då? Jaja.. Alla är vi olika.

Det blev inget dagis för Eric idag. Han fick feber inatt, IGEN. Han som nyss blivit frisk stackarn. Men nu på eftermiddagen har han varit lite piggare. Hoppas det bara var något tillfälligt. Men han får vara hemma imorgon oxå. Så på måndag blir det ju nästan till att börja om lite. Då har han inte varit där på fyra dagar. Synd! Men det kommer nog gå bra i alla fall.

Ska väl börja föra över kort nu direkt till den här datorn så jag har några att visa upp ;) Och jag måste komma ihåg att spara alla korten på andra datorn på en skiva eller nåt. Jobbigt om något skulle hända och alla korten försvinner =/


Helt slut

Nu är jag trött! Orkade inte jobba över idag heller.. Jobbade bara till 16.20 ungefär.

Eric åt aldrig på dagis idag, det skulle bli imorgon istället. Typiskt! Jag som hade velat vara med då... Men då blir det pappa och Eric som får kirra det. Jag kommer inte vara med nu tors-fre. Det gick bra idag igen.. Fast så länge man själv är där så vill han ju gå till en när han ser oss. Men jag tror det kommer gå bra även när vi inte är med.

Efter jobbet gjorde biffar, blev inget igår så jag gjorde det idag istället. Så får det bli kyckling en annan gång. Har inte hunnit städa undan i köket så det ska göra innan jag lägger mig.

Nu tänkte jag kika runt lite och sen se på Andra Avenyn. Missade avsnittet igår.

Eric somnade precis för en stund sedan. Och Momme har sovit i över en timme. Han är ju inte van att kliva upp tidigt så han har varit trött den här veckan. Men det är ju synd att han sover nu, får då kommer han ju lägga sig sent igen och då blir det ju samma sak varje dag. Att han blir trött på eftermiddagen. Aja..

Jag är oxå trött som sagt, men man kan faktiskt hålla sig vaken lite för att lägga sig i tid istället =P

Tjingeling!


Ingen tid

Har inte haft tid för bloggning idag! Varit borta hela dagen. Va ju på bio nu ikväll, Brad Pitts nya "Benjamin Button...". Den var helt ok!

Eric fick åka pulka med pappa idag till dagis =) Mycket snö nu igen! Dom va där själv idag och det hade gått bra. Skönt! Imorgon ska jag följa med, då skulle han få äta där. Men jag åker in på jobbet en liten stund innan. Ska försöka vara inne till 07. Får se hur det går med den saken!

Jag måste alltså hoppa i säng NU! Jag tragglar på med Eric på natten, inatt började han vid 03 och ville ha välling. Men han fick inget förens 05.30 (igår 22.30). Så jag var lite trött imorse. Men några nätter får gå, jag vet ju att det bara blir bättre och bättre.

Så nu ska han få välling innan jag slumrar till. Sen hoppas jag på några timmars bra sömn innan han ev börjar med sitt "vill-ha-välling".

Jo just ja, beställde två jeans-leggings igår. Dom kom idag redan. Och dom va jättefina! Satt bra, såg exakt ut som jeans men MKT skönare! Synd, dom som såg mest ut som jeans finns inte på hemsidan längre. Kan visa en egen bild senare. Beställde även dom här i mörkblå:
http://mandeldesign.se/fashion/item.asp?topic=575

Jag som inte haft jeans sen jag fick barn typ gillar dom väldigt mycket!

Nä just ja.. sängen var det!!


Första dagen avklarad!!

Skönt! Det gick jättebra på inskolningen. Jag tror han kommer trivas där. Bra fröknar och jättefina lokaler! Han lekte med lego och åkte rutshkana mest =) Vi gick även in på stora avdelningen och kikade. En tjej och en kille höll på med massa klossar och Eric började direkt att göra samma sak som dom! Haha, jag sa det att han kanske ska börja på stora avdelningen på en gång ;)

Imorgon får nog M gå själv. Jag tänkte följa med på onsdag, då skulle han få stanna och äta där. Idag måste jag börja märka alla kläder. Tänkte ta med imorgon och lägga i hans låda =) Även ta med blöjor så att allt finns där när han börjar på riktigt.

Det var lugnt på jobbet oxå, lite program som inte funkade. Men det är ju alltid nåt som ska strula första dagen. Gjorde inget speciellt utan kollade programmen och läste lite info. Imorgon ska jag börja göra några ärenden =) Och hoppas att telefonen funkar.

M kom och hämtade mig, sen åkte vi upp till pizzerian och hämtade Eric som hade fått vara kvar med pojkarna. M blev kvar där ett tag och vi åkte hem. Nu har vi nyss ätit spaghetti och köttfärssås och jag har hunnit städa undan i köket. Känns skönt att komma in i rutiner på riktigt nu =) Eric har fått pyjamas på sig så han är färdig att sova när han vill. Ska få lite gröt strax innan 19 sen hoppas jag att han somnar. Han hade inte sovit så länge mitt på dagen.

Resten av veckan är det fullt upp! Kaos ;)
Tisdag: Vi är 6 tjejer ska på bio
Onsdag: Övertid på jobbet
Torsdag: Till Jossan och Tilly och käka
Fredag: Jag och M ska på bio
Lördag: Party med några tjejer
Söndag: Ev träffa Malin, Ms mamma kommer

Hos Lina förra veckan

Sista

Va som sagt ut till birsta en sväng. Köpte en penna för att märka Erics kläder. Orkar inte grejja med massa namnlappar. Sen köpte jag en jättefin pipmugg och skedar på Designtorget. Hälsade även på Malin en snabbis på jobbet. Efter birsta blev det till att springa in på Bauhaus och köpa en till stång för mina kläder. Sen handling på IcaMaxi.

  
 

Nu ska jag snart hoppa i säng. Har varit hos Lina en stund här på kvällskvisten. Där fick jag glass och cola =) Mums!
Vi höres imorgon! Då börjar allvaret igen!

(Just ja, ang namnet. Har inte känt att jag kan bestämma mig HELT 100 för ett annat namn. Och då känns det inte bra att byta. Så vi kör på Eric. Vill han ändra nångång i framtiden så får han göra det.)

Kort när Eric sjunger "imse vimse spindel", han har blivit så duktig och gör rörelser när man sjunger den =) Så SÖT när han försöker sätta ihop fingrarna! ♥
  

Hoppas ni haft en bra helg!

Matschema

Momme lagade lunch idag, spaghetti och korv. Mums tyckte Eric som fick äta själv. Han åt jättemkt! Vi bestämde i alla fall att vi ska köra varannan vecka med att göra mat. När man har sin vecka så bestämmer man vad man ska äta, lagar maten och plockar undan. Jag tyckte vi skulle köra varannan dag men det ville inte M. Kul att han va med i diskussionen ;) Så då kör vi varannan vecka.

Ms mamma kommer på Söndag, då lär hon hjälpa till en hel del. Så den här veckan delar vi på och kör varannan när hon åker hem igen.

Jag ska ta mån-ons, M tar tors-lör och då ska vi äta:

Måndag:  Spaghetti & köttfärssås
Tisdag:    Biffar/köttbullar & potais, gräddsås, lingonsylt
Onsdag:  Kycklingwok-grädde & ris
Torsdag: Hamburgare & strips (färska färdiggjorda burgare & hemmagjorda strips)
Fredag:   Oxfilé & strips (Ev bjuda mamma och Johnny sen gå på bio när dom är kvar)
Lördag:   Pasta med kött-purjolök-grädde
Söndag:  Inget planerat, Ms mamma kommer

Sallad och grönsaker ska finnas varje dag på något sätt. Jag är jättedålig på att komma på vad man ska äta. Men den här veckan fick vi ju in både pasta, ris och potatis. Men bara kött och kyckling. Fisk borde vi ha mer av. Men när jag gör fisk blir det bara lax, ja eller fiskpinnar då. Skulle va kul att prova på nån annan slags fisk ;) Men denna vecka får bli fisklös.

Momme åkte till pizzerian ett tag för att hänga lite.. Eric sover och jag sitter här. Lite senare ska vi åka till birsta och till IcaMaxi för att inhandla det som behövs för vår matvecka. Ikväll tänkte jag åka iväg en sväng, kanske till Malin och få sena julklappar ;) Ska se om hon tycker det låter bra.

Hears!

  


Min sista lediga dag!!

Imorgon börjar allvaret!! Shit alltså, känns KONSTIGT! Det har gått SÅ fort! Ska följa med på inskolning imorgon 9.30 så jag ska inte på jobbet förrän efter lunch. Så det blir en lite mjukstart.

Vi är nu uppe hela lilla familjen. Grabbarna ska duscha. Natten gick inte alls bra, han ville dricka välling redan vid 22. Ok tänkte jag, men han drack inte upp allt (!) Så då ställde jag kl på 23 och försökte få i han mer då, men icke. Så det resulterade ju i att han drack välling senare.. Tror jag fick i han lite vid 01 men sen åt han vid 04 oxå så det blev bara kajko av alltihopa. Tråkigt! From nu får M ta nätterna tror jag.. Men jag tvekar lite för jag VILL ju att han ska lära sig sova utan att äta. Och som ni vet så är M väldigt snabb med att stoppa in flaskan vid minsta ljud. Får se hur vi ska göra.

Jag kommer inte orka jobba lika bra om jag inte får sova. Sitter ju vid en dator mest hela dagarna så det är inte direkt ett "uppiggande" jobb. Utan man blir snarare tröttare. Så sömn känns som ett måste!

Idag tänkte jag att vi skulle ha ett litet "familjemöte" =) Om hur veckan kommer se ut och så. Lär väl bli så att jag pratar och M sitter där och säger "ja" "mm" "ok". Och sen vet han inte vad jag har sagt och han gör på helt andra sätt hela veckan... Vill kunna föra en riktig diskussion och få "prat" tillbaka. Men det brukar inte bli så. Frustrerande ibland!

Den här veckan måste jag ringa familjerådgivningen oxå.. vill komma iväg på det nu. Innan vi knatar på i samma gamla vanor allt för länge till. It doesn't work for me.

Återkommer senare under dagen!

Eric på BB


Lucky day!

Va till ikea med mamma förut idag. Vi gick först förbi fyndhörnan. Och vad ser vi där? JO, 3 st expedithyllor fast mindre. Bara 4x4 fack, men det blir kanon! Två vita och en svart/brun fanns det. 149 kr st för dom vita och 159 kr för den svarta. Dom haffade vi snabbt! Sen skulle jag kolla lådorna, men dom jag ville ha fanns inte. Så det fick bli ett par andra rosa. Allt som allt med hyllor och 4 lådor blev det bara 755 kr. Istället för 899 kr som bara stora expedithyllan skulle kostat! Nice!

  

Linda kom hit, nu behövde hon ju bara hjälpa till och sätta ihop lådorna. Skönt! Vi har käkat tacos och Eric har fått lekt lite med sin favorittant! ;)

Han nattades vid 19 och det tog bara 10 min! Skönt. Men nätterna har varit dåliga sen vi kom hem från gbg, han har ju varit sjuk hela tiden. Men nu är han bättre så inatt blir det nog lite jobbigt att komma tillbaka till ingen mat igen. Men jag ska ju börja jobba på måndag så jag måste fixa till det. Det borde inte vara SÅ svårt att få till det eftersom det gick bra sist. Han sov ju bra i gbg oxå många nätter!

Linda har åkt hem och jag ska surfa runt lite innan jag hoppar i säng!

Hörs imorgon!

Bläckfisk

Ja Eric sover än, så man kan ju säga att han verkligen tog sig en vila! Över 2 h.. Nu ligger han i pappas famn. Innan låg han på madrassen och sedan i min famn medans jag kikade på film. Han var vaken en stund där imellan och fick välling bara.

När mamma kom tidigare idag hade hon med sig en liten sak. Det är ju halva priset på Designtorget, tråkigt att det ska stängas =/ Fick i alla fall en sån här cool bläckfisk som man förvarar flaskor i i badrummet. Även ett namnband man kan ha på barn när man är på affärer eller nåt.

Smart grej



Knäppte även ett (svårtaget) kort i klädrummet, kan inte hålla mig och visa när det är klart. För det vet man aldrig när det blir! Såhär ser det ut nu i alla fall. Lister ska upp någon gång i framtiden men det dröjer nog. Så längs hela väggen där stången är ska det hängas kläder. Tänkte köpa en till stång så att man även kan hänga under. Och på andra väggen (rakt fram) ska expedithyllan stå.

Min walk-in-closet ;)


M var och handlade förut, jag sa att han skulle köpa något vi kunde äta till middag. Och han köpte micropizzor! Jaha, glömde kanske att jag åt pizza så det stod härliga till på lunchen! Så då får det väl bli pasta och nåt igen till middag.

Och jag har inget godis =( Har bestämt att på fre-lör är det fritt fram! SUGEN!! Cola skulle ju inte sitta fel heller.. Hmmmm.. Kanske får bli en sväng sen.

Hoppas ni får en toppenfredag!

Besök

Skrev ju tidigare att jag skulle försöka få Eric att somna. Han somnade nyss! Det gick inte förut. Sen kom mamma förbi en sväng så då blev det lite lek.

Hoppas han sover en timme eller nåt. Jag tänkte fortsätta kolla klart på Transsiberian.

Tänkte att jag skulle ta en förebild nere i klädrummet oxå som jag kan visa sen! Funderar på att åka och köpa en expedithylla imorgon. Linda ska komma hit och hjälpa mig med den =) Sen är det bara att sortera och hänga in kläderna!
Till veckan ska vi få hem en router så vi kan få trådlöst nätverk på nya bärbara. Den blir min, så då kommer jag kunna blogga mer ;) Tänkte fixa photoshop så jag kan göra inläggen lite snyggare vad gäller bilder och så. Då blir det nog roligare för er att läsa oxå =) Jag tycker själv det är roligare att läsa en "snyggare" blogg. Men vi får väl se hur jag kommer lyckas. Linda du får väl lära mig grunderna ;)

Nä, film var det! Egentligen är det ju vid dessa tider man ska fixa med nödvändiga saker. Det är väl så dom flesta gör som får någonting gjort! Men det lockar inte just nu. Nu vill jag bara ta det lugnt medan han sover.

En skål kanske vi kan se framemot v 6 i åre! Det ska bli så kul!



Svinigt

KALLT det var idag då!! Brrr..!!!

Idag har jag ätit lunch med Linda och Christer på Bite line, gooott! Eric följde med pappa, till kebaben såklart ;) Nu är vi hemma jag och Eric och förblir inne resten av dagen. Vill helst inte gå ut, gjorde ju ont i kinderna av all kyla (!)

Har fått ihop lite pengar senaste dagarna faktiskt! =D Vi/jag har sålt kyl, frys, vagn, matstol. Jag själv fick ihop hela 4400 kr (!) Oj, hade inte räknat ihop det innan. Va mycket! Perfekt!! Hmm, undra vad jag ska lägga dom på! Blir nog en expedithylla i alla fall. Sen försöka spara resten ett litet tag. Blir bra att ha till åreresan. Nu måste jag försöka hitta lite fler saker att sälja. Det var ju kul det här ;)

Nu är Erics "egna lekstund" över. Ska försöka få honom att sova. Men det dröjer nog lite, han verkar lite för uppspelt för det.

Återkommer senare idag!

I mammas mössa



My crib

Har fixat en ny kategori nu! Så jag kan samla alla "hem/renovering/tankar" inlägg =) Får se om jag kommer ihåg att lägga dom där bara!

Har mätt där nere nu och jag kan få plats med en expedithylla med 4x4 hyllfack. Såg fina lådor man kan ha till oxå. Några rosa lådor för trosor, strumpor och sådant skulle ju vara nice =)

"Dröna" 39 kr

Åh nu vill jag få det klart! Men det skulle va skönt att hitta en expedit på blocket eller nåt, hatar att skruva ihop ikeasaker! Linda du kanske är skyldig att hjälpa mig ;P Sen vi fixade dina byråer ;)

Det kan bli bra det här!

Walk-in-closet

En liten sådan i alla fall. Pappa är nere och borrar nu! Eric sover trots massa oljud. Han hade väldigt svårt att somna då han ville gå ner hela tiden. Men till slut så.

Jag måste nu ta tag och rensa alla mina kläder igen! Tänker inte hänga in något som jag inte använder. Vilket kan bli en hel del. Visar bilder sen när allt är på plats. Måste införskaffa en expedithylla oxå. Härligt när allt är klart =D
Måste försöka komma på någon bra lösning för alla mina skor oxå, en del tänkte jag skulle få stå där nere.

Dream on



Ikväll ska jag och Eric och till Lina och fika, Linda ska med oxå. Tills dess blir vi bara hemma och tar det lugnt. Va iväg en liten sväng och åt lunch förut.

Hej så länge

Onsdag

Idag har vi inte gjort mkt. Åkte en sväng och käkade kebab.. Sen har jag och Eric varit hemma. Ätit, lekt och nu vaknade han nyss. Några ska komma och kika på vår kyl/frys sen åker jag till Linda en liten stund.

Lite senare ska jag och M se klart en film vi börjat på.. Minns inte vad den hette.

Ja så mycket hade jag att säga för tillfället!

Hears


Blogg tips

Jag tycker det borde vara lag på att tipsa om nya BRA bloggar man hittar. Har svårt nuförtiden att hitta bloggar jag gillar faktiskt.. Inte många man känner för att gå tillbaka till. Och inte många man riktigt fastnar för. Men nu har jag hittat en. Så då gör jag väl som jag tycker, tipsar er om den! Jag sträckläste den och tårarna kom smygande..

Säger inte så mycket. Läs själv om ni vill! Den berör och är helt enkelt bra i övrigt tycker jag. Och man blir påmind om att vara rädda om varandra mitt i all vardagsstress!

www.singelpappa.blogg.se

Nu blir det andra avenyn!

Andra Avenyn

Hade tänkt bänka mig framför tvn tidigare men jag fastnade här!
Blir Andra Avenyn kl 21 i alla fall. Får inte missas! Bra nu att serierna börjar dra igång igen så det finns nåt vettigt att kolla på tvn ;)

Eric sover här i babysittern.. Tänkte att han får sova uppe med M inatt, om jag lyckas tala mig till en natts sömn. Men sen imorgon blir det rutinerna som måste komma igång igen. Då blir det hans egen säng och förhoppningsvis kan vi komma tillbaka till inget nattätande! Eller ja, förutom vid 22-23-tiden då.

Nu pratar jag med Linda i phonen, hon vill visa något så jag måste väl avsluta då.

Tjao!

Fortsätter med gbg-foton i brist på andra. Kusin Ilja!
  

Promenad

Eric har haft ont i örat inatt och idag + att det rinner ur ena örat rätt mycket. Stackarn.. Hoppas det onda försvinner snart. Idag gick det lite bättre att ge penicillin, vet inte vad det är för smak. Men den luktar inte lika äckligt som jag minns från att jag var liten.

Pappa var här på förmiddagen en stund. På torsdag ska han komma och skruva upp sakerna till mitt klädrum. Det blir väldigt enkelt. Har inte planerat någonting utan vill få upp något snabbt bara.

När pappa åkte gick jag ut med Eric så han skulle få lite friskluft efter flera dagar inne. Va ute över en timme och han sov mestadels. Gick till Skönsberg och hämtade nya AD-droppar då vår flaska gick sönder för länge sen. Måste bli bättre på att ge dom där dropparna nu! Va skönt att få röra lite på sig!

Nu har M lagat mat så jag ska käka, spaghetti och biffar! Köttbullarna verkar vara slut!

Hej svejs!

Eric hjälper farmor att hacka persilja =)
 

Öroninfl.

Eric hade öroninfl. på båda öronen stackarn! Det hade redan spruckit i ena örat, så det har runnit ur det örat lite idag. Men nu får han penicillin så hoppas han blir pigg. Första dosen gick inte så bra att ge, allt kom utanför munnen. Sen fick han lite till.. Efter en stund kräktes han. Typiskt! Får hoppas att det går bättre nästa gång.

Jag ska iväg till Lina om 1-2 h. Tänkte lägga upp nån annons på blocket nu, kyl/frys och matstol. Finally. Får se om någon har kvar pengar så här efter helgerna?

Malin och Sara, vi kanske kan pricka in en kväll vi kan ses tillsammans? Lite senare i veckan så Eric hinner vila upp sig lite. Jag börjar jobba på Måndag!

Ringde dagis idag, dom visste inte att han skulle börja (!) Hade blivit nåt strul med papper som inte var där dom skulle. Men nu är det ordnat som tur va. Men doktorn tyckte Eric skulle va hemma hela veckan så han börjar inte förrens på måndag. Så jag går inte på jobbet förrens efter lunch då. Blir nog bra det!

Nä, blocket var det!

Bye!


Morbror Bertil:
Kul att du hittat hit! Skulle gärna byta kylan nu mot Thailand.
Vi har varit i gbg men är hemma nu igen. Hoppas allt är bra i värmen! =)


Eric badar efter att faster klippt honom

Nya tag

Inatt fick jag sova och M tog Eric. Men han gjorde ett försök vid 03-tiden att jag skulle ta han! No no, jag ville gärna få sova efter 3 nätter! Tänka sig att det inte fick bli en hel natts sömn i alla fall =P Men jag är utvilad.

Vi har fått en tid på bvc idag. Han är rosslig i halsen och vi ska kolla öronen. Han är fortfarande varm oxå. Säkert bara nåt virus så man får vänta ut det. Men skönt att kolla upp!

Ikväll ska jag äta middag med Linda och Lina hemma hos Lina. Det ska bli trevligt! Jag och Linda har gjort en bloggdesign till Lina som vi ska justera lite =) Eller ja, jag har väl mest varit med och bestämt vart saker ska vara och så ;) Linda som gör jobbet! Hon har blivit jätteduktig! Finns ju hur mkt som helst att välja mellan. Blir lite sugen på att göra om min oxå ;) Så ikväll blir det Lx3!

Annars står inte mkt på schemat. Hoppas att Eric hinner vila upp sig så vi kan gå på dagis som planerat på onsdag.
Just ja! Måste ju ringa dit idag!! Dom har inte hört av sig så jag har ingen aning om när vi ska vara där.

Jag har städat lite i köket, men det blir då aldrig HELT klart. Köket har blivit stället där skrot av alla möjliga slag hamnar =/ Inte så snyggt! Jag måste ta och rensa i alla lådor oxå i veckan.

Det var faktiskt skönt att få sitta i babybjörnens babysitter! =D Gbg..


Känns bättre

Trots irritation och en trött start på dagen så känns det nu bättre! Jag fick sova 1,40 h och jag hade öronpropparna i. Skönt skönt! Men visst hade det fått varit skönt att få ligga kvar lite längre ;)

M gjorde pyttipanna som vi nyss ätit. Eric sover på madrassen och Linda är på väg hit. Solen skiner så det gör ju sitt till att man ska känna sig piggare!

Får väl se hur Eric känns sen, kanske tar en liten promenad. Han har fortfarande över 39 i feber. Har försökt ringa sjukvårdsrådg. men det var bara upptaget. Vi väntar väl och ser hur mår under dagen. Han har inte fått alvedon sen igårkväll så jag kanske ger en till beroende på hur han mår när han vaknar.

Promenad i gbg
  

Nu kom Linda! Time to be social! We have a mission!

Bye

Trött

Sitter och väntar på att M ska "vakna på riktigt" nu så jag kan få gå och lägga mig igen. Eric har varit ledsen myket inatt. Jag har fått sitta upp i sängen eller hamnat i konstiga ställningar för att han ska kunnat få sova lite i alla fall. Så det har inte blivit så mkt sömn om man säger så. Runt 06 fick jag gå upp och sätta mig för Eric kunde inte sova nere längre.. Men M han är ju jättetrött och orkar inte kliva upp än. Suck! "Jag gnäller ju bara".

Idag ska Linda komma hit en sväng. Kul med lite sällskap! Och ikväll kanske jag ska träffa Lina en liten stund.

Eric ligger på madrassen nu... men ingen idé att lägga sig och vila för då blir man bara tröttare när han vaknar till.

NU klev M upp i alla fall... Då går jag och lägger mig strax igen.

Hörs!

Bauhaus

Försökte logga in tidigare idag men då gick det inte!

Eric är fortfarande väldigt hängig. Han hade 39,9 i feber för ett tag sen. Får se hur det är imorgon, om vi ska åka in eller inte. Blir ju tredje natten han har feber nu.. Stackarn, han orkar inte göra mycket. Vill mest bara sitta i famnen. Men han har druckit välling och vatten idag i alla fall.

Jag var ut till Birsta en sväng med mamma idag. Har köpt ett litet väggsystem till mitt blivande klädrum på Bauhaus. Fast bara en liten del, ska bara ha hängande kläder efter en vägg så det behövdes inte så mkt. Men några enstaka väggfästen och stång gick ändå på runt 800 kr. Tråkig utgift! Pappa kunde hjälpa mig få upp det på tisdag ev. Om jag inte hunnit få hjälp innan dess =) 

Nu kom M hem med micropizzor. Godast! Grandioso Mexicana.. Snart redo att ätas!

Såg på en film med Eric i min famn förut. The Alphabet Killer, den var sådär tycker jag. Kanske blir en till film nu ikväll. Annars blir det bara lugnt!

Hoppas ni har en mysig lördag!

Kusinerna på shoppingtur i gbg

Sjuk

Lilla älsklingen fick feber inatt. Han var jättegrinig hela kvällen och natten. Även nu på morgonen. Nu har han lyckats somna lite. Men sover inte så bra och vill helst vara i famnen.

Ska lägga mig i soffan och passa på att vila jag oxå, blev inte så mkt sömn inatt.

Hoppas det går över fort! Själv känner jag av lite i halsen och är snorig. Hoppas det inte förvärras!

Trevlig helg!

Kikar på Oprah på TV.. FY FAN!!!!!!! Handlar om små barn som blir sexuellt utnyttjade. Vill egentligen inte se. Men ALLA borde se det. Tänk att det kan vara vem som helst som gör det =( Dödsstraff skulle inte sitta fel i vissa av fallen känns det som. Usch...

Fullt upp

Idag har vi varit ute en hel del! Jag och Eric åkte till Bror Anna och Ilja runt 12. Eric somnade i vagnen och Ilja sov när vi kom fram. Så då fikade och surrade vi lite. Jättebra och stor lgh dom har fått tag på nu. Skönt att dom vet vart dom ska bo nu i ett år i alla fall. Knäppte lite kort till dig mamma ;)

Broder skulle åka och jobba så då blev det bara vi tjejer och Eric kvar. Kunde hänt en olycka! Vi satt i köket, och Eric stod vid ytterdörren och grejade. Helt plötsligt var han borta, jag såg inte alls när han försvann. Dörren var öppen. Och jag såg han ingenstans. Han hade redan hunnit upp en och en halv trappa ute i trappuppgången (!) När han märkte att jag var efter så försökte han klättra fortare =P Min lilla buse! Han älskar verkligen trappor. TUR att han inte tog trappan ner istället, den var närmast dörren oxå. 
Hade ju inte tänkt på att han kunde nå handtaget, Ilja kan ju inte det så dörren var inte låst..

Efter att vi varit inne ett tag så bestämde vi oss för att GÅ till stan. Duktigt duktigt. Dom bor alldeles bredvid slottsskogen så vi gick genom den och såg pingviner och sälar. Jag har aldrig varit där riktigt, visste inte att det fanns djur där. Mysigt! Sen gick vi in på någon affär. Ilja fick tidig födelsedagspresent av oss. Och jag köpte innetofflor till dagis på Villervalla till Eric. Även en tröja på rean på Lindex =)

Sen var det dags för oss att åka hem till farmor igen.

Nu har vi nyss ätit mat. Blir tårta sen oxå, litet kalas för Josef. Sen lite senare ikväll åker vi hem =) 

Och om en vecka precis är det dagisdax, skönt att hinna va hemma lite innan dess och förbereda lite saker! 

Nu ska jag dra mig till köket!

Hej hej


Tredje

Har inte gjort mkt annat än att sitta vid datorn idag. Svärmor gick ut med Eric en liten sväng nyss. Han blir ju lite rastlös när man bara är inne, vilket jag kan förstå. Vi har lekt lite med lego, kollat i en bok. Sen har han härjat på i köket och lyssnat lite på youtube, men nu vill han bara röra datorn själv så det går inte så bra ;) Sen finns inte så mkt mer att göra här, tog inte med så många leksaker den här gången. Imorgon kommer ju även jag ut och då får han träffa sin lilla kusin Ilja oxå.

Nu kom Hannan Jasmin och Josef så jag ska stänga ner strax. Börja hjälpa Hannan med maten om hon vill ha hjälp =)

Har kikat på skatteverkets hemsida, man får byta namn en gång där kostnadsfritt. Sen måste man ansöka hos PRV om jag förstod det rätt. Så jag tror det går bra att byta tilltalsnamn fler ggr. Men då kostar det. Är inte säker, har bara kikat på infon lite snabbt. Ska kolla upp exakt innan jag gör något. Men om någon av er vet kan ni ju hojta till..!

Hears!

Andra

Nu sitter jag faktiskt här igen =P

Har nyss tagit en dusch. Nu äter jag lite chips och dricker pepsi! Mitt nya år börjar när jag kommer hem har jag bestämt ;)
Eric sover. Blåser rätt mycket idag verkar det som så vi håller oss nog inne. 

Brorsan hörde nyss av sig. Dom har precis flyttat in i sin nya lgh. Jag och Eric ska åka dit en sväng och hälsa på imorgon. Sen åker vi kanske hem imorgonkväll.. Om M har kommit tillbaka från Malmö. Hoppas det för nu vill jag hem och hinna grejja lite innan dagis/jobb..!! 

Shit, om en vecka börjar Isac (?) =P på dagis. Känns väldigt konstigt! Har inte riktigt fattat det än.. Att livet ska börja på en "ny fas" igen. Hoppas man kommer in i det fort. Lär väl bli massa sjukdomar i början, men hoppas att vi får vara så friska som möjligt!

Nu ska jag läsa lite bloggar innan Jonathan (?) vaknar.

Haha, jag måste ju prova och se hur det känns att skriva andra namn ;)

Första tisdag

God morgon!

Har nyss ätit lite frukost här.. Eric vaknade vid 08, efter vi varit vaken ett tag så vaknade svärmor och då vilade jag lite till.

Idag vet jag inte vad som händer.. Ska bara ta det lugnt. Hannan ska laga mat här ikväll, någon slags kines-gryta. Blir säkert gott. Va hos henne igår och kom inte hem förrns 01. Vi satt och pratade mat =) Fick lite nya tips.. Måste ju börja laga mat nu när det blir dagis/jobb. Måste ha med mig matlåda till jobbet.. Vi ligger ju inte lika nära stan nu ;) Vilket kan bli bra för ekonomin!

Tänker fortfarande på namn... Tycker även att Leon är fint. Och Emil, det är ju oxå väldigt svenskt. Men finns i många länder i olika varianter och uttal. Så det skulle faktiskt passa. Libanons förra president hette tydligen Emil, fast det stavas Emile och man uttalar det som "Jamil" fast "Emil", eller som Emilio utan io. Tycker faktiskt det låter fint att säga så. Emil var ju oxå ett namn jag tänkte på om jag skulle få en till son. Men då kanske Eric får bli en Emil/Emile istället. Eller kanske Isac då.. Åh va svååårt... Tror ni något skulle passa honom? Isac, Emil eller Leon. Emil är ju även bra om man ska tänka på att det inte blir lika "stor" skillnad.

Pratade nyss med Lina på telefon.. Fick ett trevligt besked! Blir nog en liten tjej-helg i Åre v 6 =D Nice!!

Återkommer



Tredje

Tack för alla kommentarer!

Alltså, det är svårt att bestämma sig. Som någon skrev, man vill ju att barnets namn ska kännas BRA! Det är ju ändå en viktig grej liksom. Tänk er själv om ni tyckte att det kändes fel att säga namnet när ni pratar med någon.

Varför vi säger två namn? Ja... Momme ville ju att han skulle heta Karim, så därför säger han det. Han säger typ att han heter "Eric för svenskar och Karim för invandrare" =P Och för mig gör det inget vad han säger, han kommer förstå tror jag.

Alltså jag ville från början ha ett lite "internationellt" namn, eller något som funkar i många länder. Eric känns "för svenskt".. Hade han haft en helsvensk pappa hade jag ju inte brytt mig lika mkt. Det är ju inte hela världen heller att det är ett svenskt namn. Men det känns inte som att det passar.. Många andra vanliga svenska namn funkar ju bra, men inte tex Pelle, Kalle, Olle, Anders, Hans, Henrik mm.. Däremot tycker jag att tex dessa funkar: Adam, Gabriel, Isac, Jakob mm.

Man vill ju att namnet ska "passa in i familjen", förstår ni vad jag menar??
"Hej jag heter Eric, min pappa heter Mohammed". Det känns liksom... "fel" på nåt sätt.

Ska gå in på nån namnsida och kika lite tror jag... Nåt måste ju kännas lite rätt i alla fall.


Eric?

Vi hamnade i namn-talk igår igen.. Minns att jag skrev ett inlägg för ett par månader sen att jag fortfarande inte var helt nöjd med Erics namn. Känner fortfarande så..!

Jag tycker att allas barn passar så himla bra i deras namn! Men inte Eric.. Eller nu har man ju blivit van bara för att han har haft namnet i ett år. Men det känns inte rätt. Ibland när jag pratar med någon i telefon tex, och ska säga hans namn så känns det konstigt. Som att jag pratar om någon annan. Förstår ju om ni tycker att han passar i det, eftersom ni oxå blivit van. Och oftast blir ju andras barn just "Eric", "Pelle", "Nils". Visst känns han som Eric nu, men inte på rätt sätt. 
Förstår ni hur jag menar?

Till saken hör, att jag hade TRE Erik i min klass 1-6. Även att Erik och Erik bodde på min gata och vi var med varandra mycket.. Så jag kan inte koppla Eric riktigt till mitt barn. Finns liksom så många andra som man tänker på..

Jag tänkte att efter ett år måste det ju kännas bra.. Men nej. 

Vet inte hur jag ska göra.. Känns som att NU är sista chansen att byta OM man ska. Innan han börjar dagis och fler kommer använda namnet och han kommer förstå ännu mer att det är just han. 

Han förstår ju nog rätt bra att det är han nu, men kan nog vänja sig fort om man skulle byta. M säger ju Karim till honom så han borde redan vara lite förvirrad ;)

Har faktiskt inget namn som jag VET säkert.. Även nu när han är ett år, känner jag inte att "just det" namnet skulle passa. Varför ska det vara så svårt??

Men det finns två som jag gillar, eller ja tre då. Om man räknar med Jonathan som jag var inne på länge. Men annars är det Isac och Elton. Minns att Hannah nämnde Elton när han var liten.. Men då kändes det inte riktigt rätt. Nu tycker jag det är jättefint. Kort och enkelt, men ändå lite tufft! Tänkte först ta det namnet om jag skulle få en till pojke någon gång, hehe. Eric Clapton och Elton John! =P 

Samtidigt vill jag inte ta bort Eric helt, eftersom det är ett släktnamn oxå. Så då skulle han ha fyra namn (!) 
Men då kan han själv välja sen vad han vill heta. Känner han för Eric då så kan han heta det.. Eller vad han nu vill.

Hannan tyckte Adam eller Jakob, oxå fina namn.

Svååååårt!!!

Vad tycker ni? Är det dumt att byta namn nu när han är över ett år? 






Första

Ja då satt vi här igen då ;)

Har nyss ätit frukost, Eric har ätit lite gurka och macka. Nu svansar han efter farmor =) Kan ju faktiskt inte sitta så här ofta framför datorn hemma! Inte skriva i alla fall..

Kom hem strax innan 01 från Hannan igår.. gäsp! Småkikade lite på pineapple express, men kollade inte allt. Jag är inte så mycket för komedier faktiskt. Vill att det ska hända nå mer =P 

Vi pratade även om allt mellan heaven och jord... 

Natten var ok, fast Eric åt vid 04. Jag visste inte när han hade ätit innan och han sov lite dåligt så då fick han välling. Ska bli skönt att komma hem snart och få bättre rutiner igen! Usch, snart börjar verkligheten!! Nu när Eric lärt sig sova lite längre på mornarna så kommer det bli jobbigt att kliva upp för jobb. Ska försöka vara inne till 07.30 på dagarna, så jag måste nog kliva upp 06.30 i alla fall. Måste ju åka buss från början oxå, kommer inte hinna skaffa en bil till dess. Skulle ha stannat hemma någon månad till =/ Men skönt att ha lite dagar kvar oxå att utnyttja då och då. 

Idag kanske vi skulle in till Angered en sväng.. Sen ska vi käka middag här alla. Ev ska Hannan ha kalas för Josef som fyllde ett år i fredags.. Om det hinns med ikväll. 

På återseende!


Lite svar

Tja tja!
Nu har vi nyss ätit, lite buffé hos Hannan.. Pizza, kyckling o ris, sås, sallad. Mkt mätt nu!

Jag tog en sväng på stan själv idag, Hannan orkade inte. Jag tänkte först bara gå ut en sväng här när Eric skulle sova. Men tyckte det var för kallt för att bara promenera omkring, så då åkte jag till stan. Köpte mina saker på Åhléns och 2 cheeseburgare. Eric sov bara 40 min ungefär så jag åkte tillbaka rätt snabbt.

Nu är jag hos Hannan, hennes mamma och systrar är oxå här. Vi ska se Pineapple Express sen!

Fick oväntat "många" kommentarer på förra inlägget, kan ju svara på några här då ;P
'
Stefan W: Hej! :) Kolla gärna in mitt nya inlägg om "De mest trogna fansen" och bidra med din åsikt!
SVAR: Nej tack

Marielle: Hej! Trivs du där du bor? :-) Kram
SVAR: Ja (Undra om du läser svaret?)

Lisa: Hej! Kolla in min fotoblogg, värd ett besök:) Tack!
SVAR: Tack, men nej tack.

Funderade på att försöka skriva ett inlägg varje gång jag sätter mig vid datorn =P För att se hur ofta jag sitter.. Men vi får väl se, lär inte orka det =P Och inte varje gång man hinner sitta så länge att man kan skriva heller.

Sitter ni ofta vid datorn? Eller blir det oftast en bestämd tid varje dag?? Jag sitter nog lite för ofta, ska försöka dra ner på det..!  

Trevlig kväll


Söndag på stan

God morgon!

Natten gick i gamla tiders tecken.. Eric åt inte så bra igår.. Så han fick välling 21.15 och ville bara ha 200 ml, vilket gjorde att han vaknade vid 03 och fick välling igen. Tyvärr va inte flaskan åtskruvad så det kom välling i sängen och över honom + att han kissade lite när jag bytte blöja. Toppen ;) Men han somnade direkt.. Jag orkade inte byta nånting då det bara blev litegrann.. Han har ätit lite "konstigt" när vi varit här, ratat barnmatsburkarna rätt mkt i alla fall. Och ätit lite nu och då med alla när alla ätit. Så ibland har han inte ens velat ha gröt på kvällen, kanske mätt när han småäter så mkt. Men det blir det ändring på hemma ;)

Idag åker Momme och Rabi till malmö. Så jag och Hannan ska gå på stan. Sen ikväll blir det film och hemmagjord chokladmousse. Jag ska gå in på internetbanken nu och se över mina päningar.. Kanske kan hålla lite mer i dom när jag märker att jag slösat lite väl mkt =/

Vi åker kanske hem på tisdag tror jag. TYPISKT att jag varit borta HELA Lindas ledighet... =( Även Lina har varit ledig mycket nu.. Så jag har kunnat träffa många vänner om vi varit hemma. Man vill ju passa på nu innan man börjar jobba. Då känns det inte som att det kommer hinnas med lika mkt..

Have a nice day, här skiner solen! Härligt!

Vad gör ni

Sitter hos Hannan.. en till kusin till M är här med 3 av hennes barn. Barnen spelar Wii och jag surfar runt lite.
Kommer inte på adresserna till alla bloggar jag läser, sen ibland kommer man på en till adress och då finns det mkt att läsa ;) Kommer finnas mkt när jag kommer hem att läsa hoppas jag, man vill ju inte missa något ;P

Eric är kvar hos farmor, sover förhoppningsvis. Jag är rätt trött oxå.. Kanske inte stannar så länge ikväll.

Imorrn ska vi till stan igen, kom ju på att jag har presentkort på Åhléns och det använde jag såklart inte när jag köpte concealern =/ Men finns det kvar imorrn ska jag köpa en till + foundation, Kanebo. Det var 2 produkter för 300 kr. Den va faktiskt bra! Och man är ju rätt mörk under ögonen nu för tiden ;) Fast jag orkar ju inte sminka mig så ofta, men nu när man börjar jobba måste man kanske se lite bra ut i alla fall =)

Bilder www.soderfin.se

Hörs imorgon dear readers!


Oops

Jag som inte skulle shoppa så mkt denna resa.. Råkade få med mig nån kasse idag oxå!
En volangklänning jag köpte på Vero Moda för ett tag sen men lämnade tillbaka, fanns nu här på 50 % så jag betalade bara 150 kr. Då kunde jag inte motstå ;) Fanns även en jättefin kuvertväska.. ALLT va på 50 % i butiken. Är en butik med lite blandade märken. Köpte även ett halsband på Kicks som var på rea, 45 kr. Och tillslut 3 för 2, bodysar till Eric i stl 92 så han har lite längre fram, från Lindex. Blev även lite käk på donken..
 
Ikväll blir det väl till att umgås hos Hannan igen =) Alltid trevligt att vara där och bara hänga.. Finns ju inte så mkt annat att göra på kvällarna heller =P Oftast spelar vi spel, ser på film eller bara snackar..

Så så ser väl våra dagar mest ut här, shopping och umgås =)

Hoppas ni har en trevlig helg!

Best night ever

Inatt tror jag Eric tog rekord!! Han somnade vid 20 tror jag.. Sen låg Ms pappa inne i samma rum och kollade på TV. När jag kom in vid 22 tiden hade Eric vaknat så han hade gett honom välling.. Jag tänkte no, nu kommer han vakna tidigt och vill äta!! Jag la mig bredvid honom på golvet.. Sen vaknade han till runt 04 men somnade om fort.. Sen vaknade jag vid 08 av att M tog honom, och DÅ fick han välling. Alltså från kl 22-08 = 10 TIMMAR!!! Great!!!

Idag tog jag och Eric en promenad på förmiddagen, han fick gunga lite och sen somnade han. Va ute över en timme. Direkt efter promenaden så åkte vi till stan med Hannan och hennes systrar. Eric sov vidare lite.. På stan käkade vi lunch. Sen blev det lite shopping på rea, köpte 2 skor till Eric. Och en tunika/skjorta till mig på Rut m.fl för bara 49 kr. Även en concealer (Kanebo) på Åhléns.

Eric har fått nåt slags torr-eksem på benet, köpte en hydrokortison-kräm som jag tänkte smörja lite med, hoppas det går bort. För det har blivit lite mer på senaste tiden..

Ska väl käka nån middag här sen kanske gå bort till Hannan och umgås.

Trevlig fredag!

2009 är här

Första inlägget!

Vi är alla vaken. Eric kan inte sova då dom smäller raketer som tusan här fortfarande!! 

Hela himlen lyser!

Hoppas ni haft en mysig nyårsafton! Vi kom tillslut till en restaurang, helt ok. Sen har vi varit hos Rabi och Hannan och kollat på film, Penelope, och spelat lite Wii.

Nu hoppas jag att raketerna kan trappas ner lite så vi kan sova!

Visst känns det konstigt med ett nytt år? Vi får se vad detta år har att erbjuda!

Ska man äntligen få en beach-2009 kropp?? ;) Har aldrig lyckats hittills i mitt liv så jag ska inte ha så stora förhoppningar. Men äta lite nyttigare och försöka röra på sig mer kan man ju alltid! 

Puss och kram till er alla som följt mig 2008, hoppas ni hänger kvar även detta år!

RSS 2.0