Bläckfisk

Ja Eric sover än, så man kan ju säga att han verkligen tog sig en vila! Över 2 h.. Nu ligger han i pappas famn. Innan låg han på madrassen och sedan i min famn medans jag kikade på film. Han var vaken en stund där imellan och fick välling bara.

När mamma kom tidigare idag hade hon med sig en liten sak. Det är ju halva priset på Designtorget, tråkigt att det ska stängas =/ Fick i alla fall en sån här cool bläckfisk som man förvarar flaskor i i badrummet. Även ett namnband man kan ha på barn när man är på affärer eller nåt.

Smart grej



Knäppte även ett (svårtaget) kort i klädrummet, kan inte hålla mig och visa när det är klart. För det vet man aldrig när det blir! Såhär ser det ut nu i alla fall. Lister ska upp någon gång i framtiden men det dröjer nog. Så längs hela väggen där stången är ska det hängas kläder. Tänkte köpa en till stång så att man även kan hänga under. Och på andra väggen (rakt fram) ska expedithyllan stå.

Min walk-in-closet ;)


M var och handlade förut, jag sa att han skulle köpa något vi kunde äta till middag. Och han köpte micropizzor! Jaha, glömde kanske att jag åt pizza så det stod härliga till på lunchen! Så då får det väl bli pasta och nåt igen till middag.

Och jag har inget godis =( Har bestämt att på fre-lör är det fritt fram! SUGEN!! Cola skulle ju inte sitta fel heller.. Hmmmm.. Kanske får bli en sväng sen.

Hoppas ni får en toppenfredag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tänkte också att fre lö kan man få så det blev naturgodis och cocosstänger(avlånga cocosbollar)



ganska luftigt ännu i din garderob, hihi

2009-01-16 @ 18:32:15
Postat av: Lotta

Det där blir nog bra!

Ganska kul men vi hade större klädkamare i lägenheten..

Nu i huset har vi större, få se va vi tänkt göra.

Har kastat en massa kläder så vi har inte så mycket..

Hoppas helgen blir trevlig!

2009-01-16 @ 18:34:03
Postat av: IdaB

Åhhhh vilken dröm!!!! :D

2009-01-16 @ 20:42:40
URL: http://www.backeus.bloggagratis.se
Postat av: malin

Hej! Blev ju ingen hundvakttajm. Har inte hunnit med och ringt dig heller. Nu håller jag på somna är så trött. Men vi måste verkligen ta och ses! Att det ska vara så svårt!





2009-01-16 @ 21:29:36
URL: http://mnordstrom.bloggagratis.se
Postat av: nikita

nja vi är väl lite oense, daniel tkr vi ska vänta ett tag och lägga in vattenburen golvvärme och ett nytt golv , men de krävs rätt mkt jobb då å de hänger ihop me tvrummet om vi ska göra de, å tv rummet känns inte som prio1 nu, å ja vill ha klart De nu, för de är typ bara golvet kvar så ja tänker åka på ikea å köpa ett klick-golv så fort lönen kommer i smyg =)

2009-01-16 @ 22:05:55
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Sara

kul att få e skymt av dig idag =) Vad gör ni resten av helgen då?? Här ska det visst mest ges panodil och näsdroppar, för Emmy har blivit sämre igen...Trist. Hur är det m. eric nu då? Snart helt återställd? Kram

2009-01-17 @ 19:21:57
URL: http://acidangel.bloggagratis.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0