2 år

Ja, igår blev alltså Eric 2 år! Galet vad tiden går fort. Och just nu sitter jag här själv, Eric sover (!!!) Och har inte vaknat en enda gång inatt vad jag vet. Härligt när det väl händer.

Det känns skumt nu att skriva om utveckling och så, han är så stor och det känns som att han kan "allt". Han är en "riktig lite människa" =) Inte vår lilla bebis längre. Men lika gosig är han!

Igår var Orvokki här och sen kom pappa och Ingalill. Det blev fika och massa bus. Pappa hjälpte Momme att börja sätta ihop tv-bänken som kom. Det va inte det lättaste då det kändes som halva beskrivningen saknades. Men sent igårkväll fick vi till det. Skickade ett mms till pappa som bevis ;) Soffan kommer idag oxå, så nu ska det börja bli ordning i vardagsrummet.

Idag blir sista kalasandet då Sara och Emmy kommer. Christian ska tatuera sig här, även Malin hänger med. Så det blir kul.

Sen hoppas jag att Eric haft tre bra dagar och att han känner sig lika älskad som han är.

Nu måste jag faktiskt gå och väcka (!) honom, annars blir vi sena!

Kalasbilder (olika dagar)


Många ballonger i taket


Fika


Kids badar


Syskon och barn äter makaroner


Alla skulle in i tältet


Tyckte Walle hade coola kläder =)


Öppna paket


Pusseltajm med Orvokki


Soffhäng, Ilja gillar att kramas ;) Mysunge! Ni skymtar nya soffan ;)

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Cirkelstart är en grej som Walles dagis anordnar för föräldrar. Där får man se på klipp och diskutera om olika ämnen tex blyghet, trots, bråk, mat, bästisar, inte ha råd... ja det är några av ämnena som vi diskuterat hitills. Det är 4 st träffar. Det är verkligen en bra idé det där..det börjar kl 18 och slutar kl 20 men alla gånger har vi diskuterat så mycket att vi dragit över till kl 21. Jo på klippen vi får se är det Olof Risberg psykolog på Räddabarnen som pratar, han är super duktig. Sen får man tips och idéer från dom andra föräldrarna.

2009-11-17 @ 09:58:20
URL: http://mikaan.bloggagratis.se/
Postat av: Mikaela

Japp vi håller till på dagiset i deras fikarum. Vid entren har dom tänt massvis med ljus så det är supermysigt att komma dit =) Ja tipsa dom om det för det är både lärorikt och roligt. Fröknarna sa att dom alltid fått kriga med deras förra chefer för att få ha mötena men deras nya chef tyckte på en gång att det var en super idé.

2009-11-17 @ 12:08:38
URL: http://mikaan.bloggagratis.se/
Postat av: Lotta

GRATTIS ERIC!!!!!

2009-11-17 @ 20:39:32
URL: http://lottapluskentlikamedbon.blogg.se/
Postat av: Sara

Kul att träffas idag =) Tack för gott fika. Men jag tror vi får träffas utan ungar nån dag framöver så vi får tid att prata lite också =)

Vad duktig din brorsa är på att tatuera. Han kanske får göra nån schysst cover-up på min arm nångång i framtiden,hehe. Kram

2009-11-17 @ 20:48:35
URL: http://sara80.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Grattis Erik på din 2-årsdag önskar mammas kusin och kusinbarnen i Östersund!

2009-11-18 @ 21:10:26
Postat av: Anonym

Grattis Eric på din dag önskar vi i Östersund!

2009-11-18 @ 21:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0