Världens sötaste på gymmet :)

dsc02688 (MMS)

Världens sötaste på gymmet :)


Ny vecka

Här sitter jag, nyss ätit frukost. Mackor och oboy.. Jag är och har alltid varit en mack-människa! Går ju inte att sluta =/ Vet inte vad jag skulle äta till frukost om inte mackor eller fil/flingor. Fast jag försöker dra ner på mjölkprodukter lite i alla fall, men lite mjölk slinker ner. Kan inte vara utan det alla dagar.

Nora ligger nere och sover fortfarande. Kom inte ihåg riktigt när den här "sova hela tiden"-perioden gick över för Eric. Hoppas den håller i sig ett tag till ;) Men nu är hon faktiskt vaken lite längre stunder på dagen. Fast man vet aldrig när, finns inga vaken-sova rutiner än.

Eric kollar på film han. Sov ok inatt, vaknade bara en gång tror jag.

Idag blir nog en rastlös dag. Vädret lockar inte till att gå ut med båda kidsen. Och jag har lite saker som skulle behöva göras här hemma. Sätta upp en spegel och en tavellist bl.a.

Ska nog skicka iväg lite inbjudningar till Perfect Home visningen oxå! Bara några veckor kvar =) Har kikat i nya katalogen på nätet, och mina favoriter finns kvar! Fast jag har ju det mesta men några saker vet jag att jag vill ha!

Hoppas ni får en trevlig måndag i regnet!

Jag visste inte att Eric kunde köra själv,...

dsc02680 (MMS)

Jag visste inte att Eric kunde köra själv, men tydligen så :) kanske övat när han varit här med pappa. Nu ska vi snart åka!


Shoppat

Har köpt lite nya kläder senaste tiden.. Svårt att gå in i en affär nu utan att hitta nåt =/ Tråkigt när plånboken inte är den största, och inte kommer att vara det på ett år! Fel om man kunde få extra pengar när man är mammaledig ist ;) Det är ju nu man har tid att gå runt i affärer =P

Dessa två tröjor I like! Perfekt när man ammar då dom är lätt att dra upp. Och det döljer ju det man vill dölja oxå ;) Kan inte ha tighta kläder at the moment!

249 kr www.lindex.se


149 kr www.ginatricot.se


First time

Idag somnade Nora första gången själv i sin "säng" (vagn) utan att jag gungade eller nåt =D Jag satt på en sån där sängmobil?, ett litet hjärta som har en melodi och efter några omgångar sov hon. Det trodde jag inte!

Kom nyss upp från Erics säng, han ville inte sova så jag låg där med honom. Höll på att somna själv oxå..

Haha idag när han satt och åt (makaroner och korv)
- Titta mamma, en bajskorv (höll upp en korvbit)
- Nej, det finns ju bara i toaletten eller pottan eller blöjan inte i maten
- Titta mamma en..
- en korvbit ja..
- en fågelbajs (tror jag han sa)
Redan kiss och bajsåldern? Gjorde ingen stor grej av det så han fortsatt inte i alla fall. Annars hade han väl tyckt att det var jättekul att äta små bajskorvar ;)

- Jag älskar dig mamma sa han oxå när han åt ♥
Inte ofta han säger det själv faktiskt bara sådär.

Nora vaknade till nyss, har inte bajsat idag så jag tror att det kan vara det. Ska lägga mig snart jag oxå så slipper jag springa upp och ner om hon vaknar mycket.. Hears!

Photos

Nu har jag fått alla kort jag framkallat, blev en hel del då jag tog dubbla kopior av alla. Orkade inte välja ut vilka jag skulle ta på så lika bra att ta alla. Perfekt att ha en hög med kort man kan ge bort av eller klippa i och så till olika ramar. Nu ska jag bara välja ut kort på Eric och framkalla, blev bara Nora den här gången. Sen även välja kort till olika förstoringar!

Har varit en sväng i birsta och lunchat med Lina. Ska strax åka och hämta Eric på dagis. Sen kommer Catta och kidsen och äter.

Jag och Catta är väl med varandra nästan varje dag nu. Men jag är mammaledig och hon har inget jobb nu så båda går hemma. Och barnen går ungefär samma tider på dagis. Så då kan man lika gärna hänga med varandra, skönt att ha någon att vara med som man inte måste "planera in", utan kan ringa direkt till och ses =) Bor ju bara några hundra meter ifrån varandra.

Förra mammaledigheten var det Tulay och Elias som vi hängde med varje dag nästan, vi behövde inte heller planera så mycket. Så tråkigt att dom flyttat tillbaka =( Men vi håller kontakten ♥

Nu ska jag och Nora hämta Eric!

Puss ♥

Älskar den här Molotröjan!

dsc02675 (MMS)

Älskar den här Molotröjan!


Rain

Idag fixade jag kort på EGO! Får se när man börjar ta sig dit. Nu i början blir det kanske inte så många pass, utan mest gåband/cykel/gym. Då kan man ju ha med Nora i babyskyddet medans, vilket gick bra! Köper ett årskort direkt, vill inte ha massa månadsbetalningar. Vi har lite billigare genom jobbet så det är bra!

Efter besöket på Ego åkte jag till Malin, gick upp en snabbis sen åkte vi till Hanna. Vi käkade sallad från Baguetterian och surrade på tills det var dags för mig att hämta Eric.

Lina och Vide kom förbi en sväng på eftermiddagen, det var på tiden att dom fick träffa Nora! Hon fick en jättefin body från Molo + strumpor. Vi åkte på Max och käkade oxå.

Nu är det snart dax för Eric och Nora att sova. Får se om jag orkar med en film sen annars blir det sängen tidigt.

Just ja, Eric började på stora avdelningen idag på dagis, på grönt. Det gick jättebra att lämna och allt hade gått bra. Men det är så litet dagis så han har ju varit där inne rätt mycket innan och träffat fröknarna varje dag. Han ville inte gå hem, som vanligt. Dom är ju oftast ute när jag hämtar, och då finns det mycket att göra. Oftast är han i sandlådan och grejjar med nåt när jag kommer =)

Tycker det är lite dåligt att dom bara får gå 15 h.. Ok att det bara är 3 dagar, men då kunde dom väl få gå 9 till 15-16 när dom ändå är där. Känns som att man alltid hämtar när det är som roligast =/

Allt för idag!


Pappas flicka idag :)

dsc02668 (MMS)

Pappas flicka idag :)


Let´s go!

Måndag! Vad passar bättre än att starta ett nytt liv ;) moahahaaa!

Hur många måndagar har man inte tänkt så? Jag ska i alla fall gå en promenad strax. Måste börja röra på fläsket om jag ska kunna bada (bekvämt) med mina barn nästa år! Har 8 månader på mig, då är det Maj månad. Fasen vad nice om man inte hade massa degringar som låg utanför byxkanten då.

Men att det ska vara SÅ svårt! Har aldrig nåt dit jag vill hittills i mitt vuxna liv. Så vad är det som säger att jag gör det nu?! Jag vet inte.. Men vi kan ju börja med en promenad i alla fall. Och se vart det slutar.

Tänker inte börja mixtra så mycket med maten medans jag ammar. Men det skadar ju inte att dra ner på go´saker!

Och inom en månad ska jag ha kommit igång med plankan morgon och kväll, yey!


Soool

Perfekt! Ska gå på Selånger idag och då vill man inte ha regn!

Eric somnade innan/runt 18.30 igår så jag trodde att han skulle vakna tiiidigt. Men han vaknade strax efter 07!! Crazy! Skadar inte om det händer fler gånger ;)

Catta och Rami + kids ska komma och käka här idag, så får karlarna träffas på riktigt oxå. Hoppas vädret håller i sig för vi tänkte grilla. Så idag blir det lite städning innan vi drar på Selånger sen måste jag till Ica en sväng och handla lite.

Trevlig lördag!

Eric Nora och Maya hos Ms kusin i somras

Shoes

Idag på förmiddagen var vi bara hemma. Gjorde inte så mycket alls. Rätt skönt! Strax efter 15 gasade vi till Ikea med Catta och hennes kids. Eric och Èmile fick vara på "småland" och springa av sig. Fanns en tavla/bild på fynd som jag kikade på länge, nu för bara 15 kr så då slog jag till! Sen blev det Max-driven och hem till Catta en liten stund.

Nu sover båda barnen. Eric somnade före 18.30 i soffan, tyckte det blev lite för tyst och märkte att han somnat. Så nu har han slagit rekord igen. Undra när han vill kliva upp imorrn då (!) Inte före 06 hoppas jag!

Imorgon ska jag gå med Catta en sväng på Selånger. Tar med Nora och Eric får vara med mormor, "längesen" dom sågs nu.

Nu ska vi se film. Sen blir det sängen tidigt för mig oxå!

Skorna från H&M. Riktigt nöjd, hade 50 kr rabatt oxå så då blev det bara 250 kr!

Vardagsrummet del 1

Nu visar jag bara ena delen av vardagsrummet. Andra sidan är inte riktigt klar, där vi har matbord.

Hyllan ovanför soffan har inte rätt saker än, ställde bara dit nåt lite snabbt så att det inte ska vara tomt. Ska köpa bokstöd när jag har mitt homeparty med Perfect Home som jag tänkte ställa där. Så det visar jag väl sen igen!








Eric har tyvärr klivit sönder mittenluckan på tv-bänken.
Hittade en bild då den var ny, tv-bilden var ju inte så trevlig men =P


Och en bild på vardagsrumsbordet innan det blev målat! Skillnad (!)


Får se när del 2 kommer. Vet inte riktigt vad jag ska ha på väggen där, och ingen är ju segare än jag ;)


Inte lika mycket

Blev faktiskt McDonald´s till lunch idag. Men jag ska inte in i den fällan igen ;) Men ibland kan man väl slå till. Typiskt att jag varit lite krasslig den här veckan, har lite rosslig hosta nu och är snorig. Men till veckan kanske man kan börja promenera lite.

Idag är det en hemmadag! Hittills i alla fall. M är hemma idag för han är oxå förkyld. Så vi såg en film (I love you Philip Morris) efter att jag åkte med Eric till dagis. Ska plocka undan lite tvätt sen efter att jag ammat tänkte jag. Sen fundera vad det blir till middag kanske..

Ska lägga upp bilderna från vardagsrummet oxå!

Just ja! Fick sms att mitt paket från H&M kommit, beställde ett par skor för rätt längesen så det borde vara dom! Måste nog åka och hämta det sen, hoppas dom passar! Visar bild =)

So long!

God kväll

Ska alldeles strax kika på film. Eric somnade i soffan innan 19 och Nora somnade precis. Härligt när man har nån timme på kvällen för sig själv. Det var ju rätt länge som Eric inte somnade förrän 21 och då var man ju helt slut själv oxå!

Idag åkte jag och Catta till stan. Käkade lunch hos M på Invito. Sen gick jag även till Toddler och pumpade däcken på vagnen. Efter city åkte vi till Ikea och köpte tavellisterna och sen vidare till IcaMaxi och dagis direkt efter.

Imorgon har jag i alla fall inget planerat! Skönt skönt! Så då blir jag antagligen bara hemma under dagistimmarna och tar det lugnt.

Kan lägga upp bilderna på vardagsrummet då kanske =)

Men nu blir det film!


God morgon

Rätt pigg idag, kanske för att det onda i halsen har lagt sig och jag är bara lite snuvig!

Blir lite ärenden idag, Ikea och IcaMaxi + stan. Ska strax göra mig iordning så man kan komma iväg direkt vid 10 sen. Det här blev ett långt inlägg. Nora vill inte gunga mer utan nog ha ny blöja! Hon ska få en liten dusch oxå och hoppa ur pyjamasen. Sen är det nog dax att gå till dagis efter det.

Hears!


Ingen vila

Glömde åka och handla idag.. Så det får bli imorgon, kanske när Eric är på dagis så behöver man bara ha med sig one kid. Kanske åker in ännu en gång på ikea lite snabbt och köper en tavellist. Var upp till Catta nyss och hjälpte henne sätta upp en, och den skulle utgå så i have to get one! Hon behövde åka på Hemtex i stan så det blir kanske en tur dit oxå.. Det här med att ta det lugnt går ju sådär! Men samtidigt har jag ju ett år på mig ;)

Middagsdejten med Linda var trevlig, man ses ju inte så ofta nu när jag inte jobbar. Så då får det bli lite eftermiddagsdejter istället =)

Har 2 filmer vi inte sett som ska vara tillbaka imorgon, så ska se en direkt när Eric somnat så jag kan lägga mig i hyfsad tid oxå! Han sitter här nu och äter macka och kollar pingu medans jag skriver. Sen kanske det får bli ett snabbad eller en dusch för honom innan sängen!

Har tagit några nya bilder på ena delen av vardagsrummet för ett tag sen, så det kommer ett inlägg med det inom kort! Nu ropar lillan så ska ta med mig barnen ner och börja göra dom iordning för sängen!

Dejt

Gud vad dom fem timmarna som Eric är på dagis går FORT! Känns inte som att man hinner hem förrns man ska dit igen, skulle ju vägra ha 3 h/dag! Det skulle ju vara helt meningslöst tycker jag, både för han och för mig! Jag städade undan i köket i alla fall. Sen åkte jag till Ikea igen (!) med Catta. En snabbis bara, jag åt lunch där.. Hela 16 kr för köttbullar och potatis, galet billigt! Nästan billigare än att äta hemma! Sen var det tid att hämta Eric.

Snart ska jag iväg på middagsdejt med Linda. Och då blir det donken =P Gud vad jag ränner runt.. Men imorgon ska jag vara hemma hela dagen, i alla fall under Erics dagistimmar.

Kände mig ju lite hängig igår, men det känns bättre idag. Ska försöka lägga mig i tid igen så man får sova några få timmar (minuter?) extra. Eric vaknade 06 imorse eftersom han la sig så tidigt igår.

Nora hade en bra kväll/natt. Hon åt vid 18, somnade vid 19.30 sen åt hon vid 01 och 05 igen =)

Lovat Linda att skriva 3 inlägg idag, så jag återkommer sen igen ;)


Helgen

I lördags åkte jag och Catta + barnen till deras stuga. Hade jättemysigt, barnen lekte och badade. Dom har kaniner där, så ibland satt dom ute vid kaninerna när dom skulle äta. Vädret var perfekt, kul att man kunde ta tillvara på solen lite! Nu känns det nästan som att sommaren är förbi..









Perfekt badstrand, jättelånggrundt! Ut till bryggan bakom Eric på sista bilden gick det kanske upp till hans lår bara! Tror vi bosätter oss där nästa sommar ;)

Åkte hem vid lunch på söndagen. Svängde förbi Nordljus en snabbis, hade inte varit där förut. Mina barn sov i bilen så gick bara in och kikade hur det såg ut, dom hade 20% på allt och det var ju typiskt när man inte hade så mkt tid att kolla.  Måste nog åka dit igen när man har mer tid =)


Är på Ikea!

dsc02644 (MMS)

Är på Ikea!


Boys have fun!

dsc02638 (MMS)

Boys have fun!


M åker med Eric och Emile. Har varit och ä...

dsc02630 (MMS)

M åker med Eric och Emile. Har varit och ätit kebab. Nu går vi runt på tivolit lite!


Onödigt vetande

God morgon!

Här har vi varit vaken ett tag. Slängt i en tvätt har jag gjort, sen när M vaknat ska jag byta sängkläder tänkte jag. Det blir även lite småplock som vanligt och dammsugning.

Idag kanske vi åker ut med Catta och barnen till deras stuga. Såg ut som att det kunde bli fint väder i helgen! Ska även på kalas till Emmy och Philip, blir nog på söndag. Måste kirra present idag då kanske, eller så på söndag innan jag åker dit.

Nu tittar Eric på Rorri, sen blir det frukost!

SanDisk

Jag har finally köpt ett usb-minne och sparat kort som ligger på datorn. Fy vad hemskt om alla bilder skulle försvinna (!!) Tur att vissa kort funnits i bloggen och facebook men ändå, det är ju långt ifrån alla kort! 

Nu måste jag bara ta mig i kragen och framkalla massa kort oxå. Borde ju göra det varje månad så att det inte blir SÅ många kort att välja mellan, tar sån tid att sitta och ladda upp dom man vill framkalla oxå tycker jag.

Har ju köpt jättefint ramar från Perfect home som jag måste fixa kort till.

Kanske ska boka in en tid i kalendern så man får det gjort nån gång!

Första badet ♥

Första veckan

Då var första dagisveckan avklarad. Eric har haft kul, trodde inte jag skulle få hem honom efter så få timmar men det har gått bra det oxå.

Nu sitter vi i köket och Eric äter lite "bananpengar" och smörgås. Måste ju komma ihåg mellanmål nu när han inte äter det på dagis.

Medans Eric var på dagis så åkte jag och Nora ner till jobbet en sväng. Jag lämnade ett papper sen lunchade jag med Linda Emma och Elena, Linda hade valt donken så det fick bli så ;) Jag har ju varit riktigt duktig och inte ätit där så mycket alls sen jag fick Nora. Faktiskt inte lika sugen som innan heller, skönt!

Till veckan tänkte jag börja promenera lite. Jag och Catta tänkte gå på mornarna när vi lämnat barnen på dagis, båda lämnar 9 så det blir bra det!

Vi ska åka till dom sen och äta middag. Sen blir det en tidig kväll för Eric. Han sover inte på dagarna nu, så han kan vara lite trött på eftermiddagarna. Man får se till att han inte somnar för då blir det läggning alldeles för sent! Nu somnar han vid 19-20 och det är alldeles lagom!

Nu blir det barnkanalen en stund!

Finast

Linda har gjort det igen ;)
Är jättenöjd med nya bloggdesignen! Får väl försöka uppdatera lite mer nu oxå då!

Ser på TV+ nu om barn med riktigt svåra sömnproblem. Så just nu blir det inte längre ;)

Kalas :) Noah 6 år!

dsc02622 (MMS)

Kalas :) Noah 6 år!


Eric sover sen en timme tillbaka! Och Nora...

dsc02621 (MMS)

Eric sover sen en timme tillbaka! Och Nora gungas förhoppningsvis till sömns nu. Sen dröjer det nog inte länge för mig heller. Natti natti!


1 MÅNAD

Första månaden i livet
Galet att det har gått en månad! Hon har växt så himla mycket tycker jag, mitt lilla matvrak! Men hon känns fortfarande så liten eftersom man är van att bära Eric ;) Men nu orkar jag nästan inte det, han har blivit stora killen han.

Amningen går bra, mycket bättre än med Eric. Och nu äter hon ungefär var tredje timme på dagarna. På nätterna kan det ibland bli varannan =/ Men jag är så trött så jag orkar inte gå och börja bära omkring och gunga på nätterna.. Men men, man vet ju att den här perioden med dåliga nätter/dålig mage går över.

Myser med henne så ofta jag kan, känns fortfarande overkligt att hon är här! Och det är så härligt att känna bebislukten. Snart har väl ett helt år gått och hon spatserar omkring här i små söta klänningar =) Försöker verkligen att leva i nuet och ta tillvara på tiden medans hon fortfarande känns liiiten!

Livet som 2-barnsmamma är härligt! ♥

Bild kommer ;)

Fick jättefin ost och fruktkorg av Jessica...

dsc02611 (MMS)

Fick jättefin ost och fruktkorg av Jessica som varit här idag! Tack :)


RSS 2.0