Finally

Igår spenderade vi 4 h på sjukhuset. Eric hade fortfarande ont, men höftsnuva uteslöts. Det var mer in mot pungen. Svårt att veta från början vart han hade ont och sen vet jag inte om det här kom efter och att det var lite i höften först.  Det var 3 olika personer som undersökte honom, och det var ju inte kul eftersom det gjorde ont varje gång. Stackarn =/ Tillslut försökte dom göra UL, jag var själv med han så det var svårt att hålla i honom. Han skrek och vägrade ligga stilla. Ville inte bli undersökt. Så vi fick åka hem sen på kvällen. En urolog-läkare tittade på honom innan vi åkte hem och trodde att det kunde vara någon infektion eller så och inget allvarligare.

Idag åkte vi tillbaka för att se om svullnaden var kvar. Det var den. Så läkaren ville att vi skulle göra ett UL för säkerhets skull. Idag var både jag och M med så då gick det lite bättre. Han låg still först och tittade på TVn i taket, Byggare Bob! Det var smart. Men sen blev det lite livat ändå, är ju kall gelé och det kändes nog otäckt när han inte visste vad som skulle hända. Så då fick vi hålla fast honom. Men det gick rätt bra. Det såg "fint" ut, ingen vriden pung i alla fall utan det var bara en infektion eller så. Så det kommer att gå över av sig själv. Skönt! Inte kul om det hade blivit operation osv..

Så nu vet vi att allt är ok. Perfekt att farmor är här, han har varit hemma hela veckan. Men imorgon blir det dagis!
Han har i alla fall varit jätteduktig vid alla besök. Inte varit gnällig alls. Finns ju inte så mkt att underhålla sig med i flera timmar där. Skönt för honom att det är över nu oxå, och det verkar gå åt rätt håll utan så mkt ont!

Mammas lillhjärta ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ojoj skönt om det inte är ngt allvarligt,

men jag är inte lugn förrän han inte längre har ont.

Var det på barnkliniken ni var?

Kram fr mormor

2010-02-10 @ 19:57:14
Postat av: Lotta

Hua, så bra att det inte var nått.

Kent hade en höftsjukom som heter Perthes sjukdom när han var barn och det kan vara ärftligt men ingen doktor har märkt nått ännu och jag hoppas verkligen att ingen av barnen får den sjukdommern.

Inte kul när våra små inte mår bra.

Kram!

2010-02-11 @ 13:23:03
URL: http://lottapluskentlikamedbon.blogg.se/
Postat av: Jessica Bergström

Men fy! Hoppas han blir bättre snart!

2010-02-11 @ 18:58:51
URL: http://blogg.hermertz.se
Postat av: Frida

Stackars lillvännen. Hoppas allt blir bra snart.

2010-02-11 @ 20:29:32
URL: http://bsomibaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0