Föreläsning

Nu har jag och M nyss kommit hem från en föreläsning. Eva Hällström tror jag hon hette, om hur man som förälder kan hjälpa sitt barn till bättre självkänsla eller nåt sånt. Jätteintressant tyckte både jag och M! Handlade om lite olika saker, alltid kul att lyssna när det handlar om barn. Och man känner alltid igen sig i något och får lära sig bra knep och tips! Vi tog intresseanmälan för studiecirkel oxå. Fanns även info om en kursdag för pappor, "Pappa läs för mig". Så det kanske M ska gå. Har hört talas om den förut, så hoppas M kommer iväg den är nog bra!

Snart dags att hoppa i säng. Imorgon blir vi bjuden på frukost på Hotell Strand, nam nam! Sen är vi några som har beställt lunch från Baguetterian, + att det är torsdagsfika. Ni kan tänka er vilken härlig dag för ett matvrak som mig ;)

Kommentarer
Postat av: Jessica Bergström

Visst är hon sjuka bra?? Jag har hört henne en gång förut och skulle igentligen ha gått i går (ni var i kvissle va?) men jag han inte när jag slutar jobba kl 18! typiskt, men hon kommer nog flera gånger :)

2010-02-18 @ 13:27:42
URL: http://blogg.hermertz.se
Postat av: Jessica Bergström

Nej vi har inte hunnit varit in och kikat ännu, det blir nog till veckan :) det är så krångligt när vi jobbar ända till 6 varje kväll! Men vi får pussla lite :)



Ja jag gillar också den sortens grön, men som sagt så blev de väldigt grönt. haha! Jag ska åka och kika igen på lördag och se om jag får med mig en bättre kulör hem :)

2010-02-18 @ 19:28:16
URL: http://blogg.hermertz.se
Postat av: Nikita

åh va roligt å gå på föreläsning, jag vill också!!

2010-02-19 @ 02:39:02
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Tulay

Tittut där jag gjorde min 4D har öppet på lördagar. kan kolla om man bara kan göra en köns ul.

2010-02-19 @ 10:06:13
URL: http://tullisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0