Sunday morning

Alla hearts day to day! Vi lär nog inte fira på något speciellt sätt. Har i alla fall köpt en liten grej till M som han ska få sen. Vi funderar på att åka utomlands innan sommaren, så det skulle nog bli min present ♥

Sen har jag fått 2 blommor av mamma i fina krukor! Tack!

Till Eric har jag inte köpt något speciellt just idag faktiskt. Han får ju saker rätt ofta ;) Och han förstår nog inte riktigt vad det är för dag heller =) Julafton och födelsedag har han mer koll på!

Igår var jag på stan med Lina och Vide en sväng. Eric har ju redan provat PT-vagnen. Och nu fick Vide agera provåkare. Han är 7 månader, och han satt jättebra där bak! Himla glad var han oxå så vagnen fick tummen upp ;) Han satt/låg även i vanliga delen och det såg fint ut! Mamma tyckte att vagnen verkade jättebra så det skulle bli bubblans första present från henne ♥ Eller ja, det blir ju både till bubblan, Eric och oss =) Så till veckan blir det en beställning som det ser ut. Tack världens bästa mamma/mormor!!

Nu ska jag lägga ut den lilla trehjulingen vi har till Eric. Måste börja rensa någonstans! =) Kan lägga upp en bild på den här först och se om någon av er kanske är intresserad av att köpa!

Verkar bli himla fint väder idag! Undra om man kanske skulle göra något ute? Sidsjön kanske!

Eric Jan -10

Kommentarer
Postat av: Jessica Bergström

jag har faktiskt varit inne och kikat på den, är grymt sugen på den faktiskt :) jag tror att det blir en sådan! jag tittade på den till Axel med men tyckte att den var på tok för dyr, men 199 är ett riktigt bra pris :)



va kul att ni ska köpa en sådan vagn! jag har också gått lite i de vagn tankarna, vad ligger de i för pris?

2010-02-14 @ 09:55:23
URL: http://blogg.hermertz.se
Postat av: malin

Ja jag har haft huvudvärk, varit skakis och inte haft nån ork i kroppen, men det börjar bli bättre nu så det är skönt.



Hur går det med planeringen då? Kommer ni ner? =)

2010-02-14 @ 11:49:12
URL: http://mnordstrom.bloggagratis.se
Postat av: Jessica Bergström

Ja men det var ju inte SSSÅÅ farligt! jag trodde att den skulle vara mycket dyrare faktiskt, då får jag överlägga lite med min andra hälft så får vi nästan åka in och kika på den nåndag!

2010-02-14 @ 12:53:25
URL: http://blogg.hermertz.se
Postat av: Emma

Är det syskonvagn du ska köpa? Det är mitt livs sämsta köp..tror den användes 3 ggr =P Wille väääägrade att sitta i den. Hoppas du har bättre tur ;-)

2010-02-14 @ 22:24:47
URL: http://emmxan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0