Honey I'm Home

Idag beställde jag en smyckeshängare! Har samlat på mig en hel del halsband och man ser inte så bra vad man har när det bara ligger i en låda. Sen kan det vara ganska fint att ha det framme! Tänkte ha den i sovrummet på fina vita skåpet! Visar bild när den har kommit =)

Det blev denna från Lisbeth Dahl.
Inköpt på www.honeyimhome.se!


Tired

Varit jättetrött idag!

Så lite som jag sov i lördagsnatt var det längesen jag sov ;) Lilla Vide var nattgäst till Eric! Det gick jättebra allting men vid 00.20 så vaknade han till och kunde inte riktigt komma till ro. Vaknade av minsta lilla, så inte förrän efter ca 1,5 h kunde han somna riktigt. Fast då kunde inte jag sova, vågade inte röra mig alltför mkt ;) Han sov i Erics spjälsäng och jag låg bredvid i Erics andra säng. Först låg jag inne med Eric i vår säng men efter att Vide inte kunde somna där på natten fick jag ligga bredvid. Ville ju inte låta han gråta så mkt heller så Eric skulle vakna. Eric sov utan att vakna till ca 05-06 då skrek han till lite i sömnen, tur att ingen av dom väckte varandra i alla fall. M jobbade natt så han var väl inte hemma förrän vid 04 ungefär. Men i övrigt gick allt jättebra =) Riktigt duktig på att äta och glad hela tiden!

Det var väl lite jobbigt med stormagen eftersom jag inte kan röra mig hur som helst utan att få ont i bäckenet. Men nu har jag ju fått en påminnelse om vad som komma skall förmodligen ;)

På söndagen åkte jag med Eric till mamma och lämnade honom + morsdagspresent. Sen vidare med Vide till Lina. Efter det hämtade jag upp Malin och vi åkte till Hannah! Malin sminkade oss och Fredde fotade bilder till Malins portfolio. Hon har blivit jätteduktig på att sminka =)

Efter sminkningen åkte jag hem. Fick morsdagspresent, två digitala fotoramar! Ska väl se om man tar tag i det snart och fixar till några bilder. Så det var snällt av mina darlings ♥ Sen fick jag vila ett bra tag medans grabbarna var ute och fixade, klippte gräs och fortsatte klippa ena busken mot grannen som måste halveras nästan.

Min sovning resulterade i att jag inte kunde somna på kvällen såklart, somnade inte förrän vid 24 kanske! Därför jag varit så trött idag! Ska hoppa i säng innan 22 tänkte jag!

Rosa

Köpte nya ljus och några ljusrosa stenar till mina kronor! Fick lite inspiration från Catta som hade likadana kronor. Har inte piffat till dom speciellt innan. Men det här blev fint tycker jag =)



Nu vill jag få till ALLT här hemma! Inredningsmässigt.. Att det ska ta sån TID! Om M kunde ta och få upp sakerna som ska upp så skulle det underlätta lite i alla fall! Annars tar jag hit några kompisar själv som får bära snart =P Nu orkar jag inte vänta så länge till!

Dessutom får vi ju inte hörnskåpet sålt =( Det är oxå störigt för då kan jag inte fixa i ordning vardagsrummet helt och hållet heller... Inte någon som vill ha ett hörnskåp i glas/ek?! För min skull ;)

Cirkus

Vi var på Cirkus nu på kvällskvisten! Eric blev lite trött och rastlös emellanåt men det gick bra. I pausen fick han rida på en liten häst, jag var osäker på om han skulle våga men det gick kanon! Den som ledde hästen gick bredvid så vi gick inte med runt =) Ont i rumpan fick man oxå av bänkarna, tur att mamma tipsade om filt så det hjälpte lite i alla fall. Tråkiga var ju att det inte var så många djur, bara hundar och hästar! Man vill ju se elefanter som det var när man var liten! Men Eric hade skoj, sista han tjatade om innan han somnade "jag vill gå på cirkus igeeeen" (som med allt man gör/alla man träffar och hälsar på nuförtiden) =)








BLOGG Nu kramas vi lite i soffan :)

dsc02359 (MMS)

BLOGG Nu kramas vi lite i soffan :)


BLOGG Eric och Norah tittar på tv efter ma...

dsc02355 (MMS)

BLOGG Eric och Norah tittar på tv efter maten! :)


Härligt att nån kör soporna åt mig ;)

dsc02350 (MMS)

Härligt att nån kör soporna åt mig ;)


City

Nyss hemkommen från staden. Vi har varit på stan alla tre sen 11-tiden! Lite shopping till oss alla. Blev även kebab och sen hyrde vi film + köpte lördagsgodis. Mamma plockade upp Eric så han ska vara med henne en liten stund nu.

På morgonkvisten städade jag lite på övervåningen, skönt att ha det gjort för imorgon kommer middagsgäster.

Imorgon ska vi även ut på Alnö för att fira Sam, Eric ville åka dit redan i fredags när jag berättade att han skulle få komma på kalas ;)

Ev kollar vi på en film nu medans Eric är borta, annars blir det nog lite vila för mig!

Från H&M, tröja linne + shorts till Eric och en tunika till mig, satt jättefint på!

På dagis hade dom gjort hästar och satt på...

dsc02348 (MMS)

På dagis hade dom gjort hästar och satt på staketet :) skönt med helg nu!


Wonderful

Haft en bra eftermiddag med Eric idag.

Han fick börja med att bada medans jag lagade mat. Kikade lite på Care Bears medans det sista blev klart.

Oftast brukar Eric inte vara så förtjust i mat om det inte är nåt jättevanligt som korv. Idag blev det kycklingfilé ris och grönpepparsås. "Va gott" sa Eric utan att jag hann fråga. Härligt! Så han åt en stor portion.

Nu sitter jag här ute på baksidan och Eric hoppar lite studsmatta. Så himla skönt med VÄRME fast det är mulet. Jag sitter i t-shirt och kortbyxor! Hoppas det håller i sig några dagar =)

Hoppas på en tidigare läggning för Eric idag, igår ville han INTE sova och somnade inte förrän kanske 21.30.

Det blir i alla fall en dusch för mig då sen kika på DH!

Härliga bilder från morfars/pappas stuga i lördags













Hej säger Eric till morfar. Har en tröja d...

dsc02291 (MMS)

Hej säger Eric till morfar. Har en tröja där det står min morfar är bäst i hela världen. Nu ska vi dit till stugan och äta! Himla härligt väder!


Nu blir det promenad med mormor!

dsc02289 (MMS)

Nu blir det promenad med mormor!


Hjälper pappa att lägga i skedar. Ville in...

dsc02288 (MMS)

Hjälper pappa att lägga i skedar. Ville inte ta av sig ytterkläderna :) nu ska jag försöka få med honom härifrån, det går inte så bra. Ska jobba lite till säger han ;)


Städar förrådet uppe. Hittade ett pussel j...

dsc02287 (MMS)

Städar förrådet uppe. Hittade ett pussel jag köpte en gång. Så Eric får pyssla lite medans!


Soft dag

Dag ett av fyra lediga avklarad! På förmiddagen åkte Eric med mormor till Lisa. Där fick han leka lite med Noah och hans kompis. Kom hem strax efter 15 kanske. Då blev det lite käk, lek och bad hemma. Sen bar det av till mormor igen. Själv har jag varit inne hela dagen så kände för att röra på mig.

Jag och M gick på Robin Hood. Bra film! Den var 2 h 20 min lång, trodde det skulle kännas som en evighet men det gick fort! Se den!

Linda var här på förmiddagen. Vi skulle se senaste avsnittet av The Hills. Men nä, då släpps inte avsnittet förräns ikväll. Tyyypiskt! Måste kolla om det går att se nu strax (!)

Annars har det inte hänt mkt under dagen. Har städat och grejjat lite hemma.

Jag och M har bestämt oss för att ha "ansvar" för olika rum. Och enligt M skulle det då förutom att sköta rummet även inkludera möblering. Och den andra får inte lägga sig i. Som tjej kan man då få lite panikkänsla ;) Vi har inte samma smak! Han valde Erics rum. Och han vill inte ha möblerna som är där. Iofs så hade jag tänkt flytta över en del möbler till lillasysters rum, så det gör inte så mkt. Alla "gammeldagsa" möbler i alla fall. Det nya "moderna" tycker jag måste stå kvar, har ingen annan plats för dom (är bara 3 "möbler") Så vi får se hur det blir.

Känns ändå kul att han tog upp detta. Och att han vill göra Erics rum, på sitt sätt. Jag får väl helt enkelt acceptera och hålla mig till det rosa rummet istället ;) Eric kommer nog gilla rummet på Ms sätt! Sen får vi se hur det går med det hela. Den andra får inte heller tjata om städning, utan det gör den ansvarige när den vill. Fast jag sa det att man måste ju kunna ta hem gäster och inte skämmas, kan ju inte strunta i städning på en månad =P Fast kök och badrum ska vi ta en vecka var, så en vecka slipper man helt.

Kan hoppas att vi får lite ordning på rummen nu. Är ju fortfarande inte klart fast vi snart bott här i 3 år (!) Och att det ska leda till mindre städ-tjat.

Nu ska jag surfa lite, och hoppas på att kunna se The Hills! Det gick inte än..

Vad ska hon heta?

Ja snart har man problemet med namn igen. Ska försöka hitta ett lite tidigare den här gången ;) Och som förhoppningsvis känns bra för båda! Men det är svårt! Jag har typ 100 namn men M säger mest nej till allt =P

Finns ju hur många fina tjejnamn som helst!!

Några:

Allie Alia Alva Alice Alma
Celine
Ellie Ebba Elise Ella Elma Enya Emya
Freja
Julia
Kelly Kelise Kira
Linn Linnea Leona Lois
Maja Milia Minna Mica Miranda Meja Milly
Nora 
Selma Signe
Tuva Tilja
 
Det enda (nästan) M har sagt, som inte fanns med på min lista från början är Emelie.. Det funkar ju men man vet så många i sin egen ålder som heter det. Fast ja, så ska jag väl inte säga heller. Eric finns det ju ännu fler man vet om =P Men jag känner mer för nåt annat..

Det svåra nu är ju att M bara säger nej till allt + att jag tycker att det finns så många att välja mellan.

Jakten fortsätter!

Titta mormor! Nu har jag en egen liten flä...

dsc02269 (MMS)

Titta mormor! Nu har jag en egen liten fläkt. Och nya duken har vi lagt på :)


Hämtade vagnen idag, så nu kan jag öva i 2...

dsc02267 (MMS)

Hämtade vagnen idag, så nu kan jag öva i 2 månader innan lillasyster ska åka där under :)


Shopping

Goder morgon!

Fint väder vi har idag, härligt! Eric ska trots det vistas inomhus lite, han ska till drakborgen som han längtat efter. Själv ska jag åka med mamma och kolla på ny köksduk och köpa hissgardiner/rullgardiner till Erics sovrum. Så himla ljust både på kvällen och morgonen nu!

Igår var Eric och jag i birsta en sväng med Linda. Träffade även Malin en sväng. Käkade på donken ;) Sen såg vi Eddie och Rabih som uppträdde (jag såg från bordet) =P

Jag hade ju sett jättefina saker på Boom, bla ett lykthus till bra pris tyckte jag på 200 kr nånting! Men vet ni, Lina såg exakt samma hus på Rusta för endast 129 kr (!!) Så då var jag snabb att åka dit och införskaffa ett. Var ju rätt längesen jag ville köpa ett men det har inte blivit av. Nu har det kanske blivit uttjatat men för det priset kunde jag inte låta bli!



Sen blev det några plagg till Eric. Han gillar ju crossar och det var ju perfekt att det fanns just ett sådant linne på H&M! Förra sommaren hade han ett likadant linne med en motorcykel. Han ville ha linnet på en gång och skrek när jag skulle betala =P Sen fick han hålla i det och var väldigt nöjd. Han fick även ett "fotbolls-set", M har nyss köpt en ny tröja från Polo Sport som är som fotbollströjor och den var blå med Italien. Så Eric fick oxå Italien så kan dom matcha! Känns ju onödigt att köpa Sverige då dom tydligen inte ens kvalat in till VM, tråkigt! =P



Blev även 2 tröjor till lillan. Har redan köpt body med samma texter. Men t-shirt känns lättare att ha när dom är lite äldre. Så till nästa sommar ;) Men lika bra att passa på, inte alltid det finns såna här t-shirtar.



Nu ska jag grejja på lite här hemma innan dagens planer startar!



RSS 2.0