Mind

Va fasen, jag hade ju redan sett sista avsnittet av DH märkte jag! Kollade slutet igen, minnesluckor ;) Jaja.. Då får jag sysselsätta mig med något annat! Blir en tidig kväll iaf =)

Kollade igenom lite gamla bilder!

Vad tiden går






♥ KÄRLEK ♥

Första julen tillsammans med lillasyster


Barnaskaran

Idag efter lunch gick Nora en promenad med mormor. Jag och Eric plockade upp Èmile och Norah och åkte till IKEA! Lite kö, men efter ett tag fick dom komma in i lekrummet.

Jag kikade runt och såg lite fint! Nora hade inte velat sova så mamma styrde promenaden mot oss. När dom kom var tiden slut i lekrummet och kidsen fick mjukglass..

Åkte hem och det blev lite utelek, film, kulbanebygge osv.. Sen kom Catta och Micke, då blev det tacos! Mums, längesen nu faktiskt! Avslutade med lite chokladmousse, jordgubbar och kokoschips!

Nora somnade vid 19.15 eftersom hon inte sov något på dagen, skönt ;) Eric ligger här med mig i soffan och ser på Pettsson & Findus. När han somnat ska jag nog ta och se det sista avsnittet av DH! Inte sett det än, spännande!

En veckas semester kvar! Sen börjar vardagen igen.....

Nytt till Nora

På Cubus fanns det jättemycket fint till små flickor! Hade även ta 3 betala för 2 på rean! Så det blev 3 reaplagg till Nora och en vanlig tröja som blir bra till dagis!

Solstrålen i gult, 39 kr och 29 kr..


Lila myskläning, 79 kr
¨

Ordinarie pris, 79 kr


Missuppfattade först och trodde att erbjudandet gällde alla kläder, så hade plockat 3 vanliga plagg.. Fick smussla bort det ;) Men den rosa ville hon inte släppa!


Stars

Var en sväng på Birsta City igår.. Köpte present till Oliver som blir 1 år idag! Sen en kort tur på Cubus, där hittade jag en bikiniöverdel för 49 kr! Även ett linne, kanske får invigas imorgon på Konsertfesten! Lite lös modell, vilket är bra ;)



Tråkigt nog ser det ut att bli dåligt väder i helgen, men men =/


Kalajs

Igår körde vi rätt mkt armar på träningen.. Skönt! Det är min svagaste sida, kan typ göra EN riktig armhävning.. Känner mig lite starkare i benen. Men idag kommer gårdagens träning att ätas upp då vi ska till mammas kompis, där det kommer bjudas på tårta! 1,5 veckas semster kvar nu.. Sen måste jag sluta äta massa skit ett tag igen!

Idag kanske mitt andra H&M-paket kommer! =D Kunde inte hålla mig så gjorde en beställning förra veckan.. Kan visa vad senare! I det första paketet var allt bra, hoppas detta passar oxå!


Morning

Fint morgonväder! Jag har bröd i ugnen, Lavkarbobröd. Det är jättegott! Idag kanske det kan bli en morgonpromenad, får se om barnen är på vagnhumör. Sen ikväll blir det NMT!

Har inga planer idag. Får se vad som händer.. Kylskåpet är påfyllt så något gott i magen blir det iaf! När jag tränar brukar jag inte äta någon middag, så nu när man är ledig passar det bra med lite senare frukost och äta mat runt 14-15! Det kan bli entrecote eller kyckling med någon god sås! Kanske på grillen om regnet håller sig undan!

Just det! Fick Phil&Ted-vagnen såld igår, skönt! Måste försöka bli av med massa mer saker. Har överflöd av allt känns det som, jag är sämst på att rensa bort oavsett vad det är, kläder, köksprylar, inredning, barnsaker osv.. 

Nu ska jag lata mig lite mer här vid datorn sen börja med någon syssla.. sängkläder måste bytas idag bl.a... 


RSS 2.0