60 års-fest

Jepp! Pappa min har fyllde 60 i våras, men hade galej igår i stugan! Blev kanonbra! Som present av mig och Mohammed fick han all mat + att Momme hade ordnat trubadur =) (utan att jag visste det även, lilla secretman) Alla va jättenöjda! Det va Emmas Henkes syrra Malin som kom =) Hon va grymt duktig!! Flera som ville ha hennes nr för eventuella arangemang =)
Maten fixade Mohammed och kocken Tomas, alla tyckte det va lyxigt med en kock ;) Grillade Entrecote och bakad potatis, potatissallad, sallad, hemmagjord beasås.. mm.. Tårtan hade jag fixat, och den ville några ha recept på oxå =) Och vi hade väldigt tur med vädret!! Trodde det skulle regna jag, men det kom bara några droppar!! Kanonkväll!

Pappa, Tomas och Mohammed



hehe, alla satt som klistrade och kollade på Malin innan det vart fart med lite dans =)



Här hade dom börjat våga röra på sig efter lite mer dricka ;)



Arnes fru Karin och Pappa med sina bröder Arne och Tord



Jag och Darling.. haha Momme hade kul =P

    

Jag och magen i v 25 =)




Nu blir det en sväng till radhuset! Ska mäta lite =) Sen blir det nog ett besök på Sibylla idag! =P Hej svejs!


Lite nytt

Vill inte se bilderna nedan ;) Tänkte att jag skulle lägga upp nån bild på det som komma skall, lite inspiration så jag har nåt att se framemot.. =)

Vår älskade ;) kyl/frys som vi ska ha igen:

      

Diskmaskin typ något sådant:



Sen blir det nån liknande ugn och micro som passar ihop lite bättre:

     

And something like this:

   

Sådana luckor, fast jag tycker inte dom ser ut som våra exakt om man jämför dessa bilder..

   

Sen vill jag ha dessa coola tapeter i köket!! (fast på en vägg bara, ska ju ha kakel vid spisen och så som vanligt) Men vi får se om det blir dom:




Mmm lite att drömma till =) Sen ska det vara svart klinker i köket och hallen + hallen nere..



Idag är min FÖRSTA SEMESTERDAG =D wiiie!! Har from Måndag 4 v semester. Men jag kanske går in sista veckan då.. Får se hur det känns!
Idag börjar jag med en lunch på Alnö hos Elena med Linda.. Kul att träffa Engla, hon har ju blivit så stor lilltjejen!! Blir bara sötare och sötare dessutom!! Har nog aldrig sett en så fin liten tjej! 
Sen ikväll ska jag ev. till Madde på ljusparty, länge sen jag träffade henne så det är dax nu =) Även att hon skulle baka kladdkaka eller nåt.. kan man ju inte missa ;)
Får se om jag hinner en sväng till radhuset.. Annars får väl darlingen sköta det ;P

På lördag ska vi till pappas stuga, han har 60-års fest! Shit, man kan inte tro att han är 60 (!!) år!! Känns snarare som 45-50 ;) Mohammed ska fixa all mat tillsammans med Tomas.. Det blir grillad entrecote med nånting! Skulle komma ca 20-25 pers, ska bli kul att få träffa lite släkt man inte sett på länge!! =)
Även att jag måste kolla upp tårta, ifall det är för sent att beställa idag.. Helst skulle jag vilja baka Hannahs goda tårta, sån där maräng-crisp-tårta.. med grädde, jordgubbar och daim kanske... Men jag är ju ingen höjdare i köket.. Ska ta ett snack med mamma kanske vi kan grejja lite hos henne imorrn =)

Sen vette tusan vad som händer till veckan =) Blir nog en hel del renoverings-grejjs antar jag! Vi ska vara ute från lgh SENAST 1 oktober, killen som köpt lgh vill flytta in så fort som möjligt! Om man tänker på hur det ser ut i radhuset nu så är det ju lite paniiik!! Får väl natta hos mamma kanske ifall det är mkt som inte är klart..

Well well.. Nu ska jag få i mig lite frukost sen städa undan lite!

Tjingeling!

Tjillevippen


Nyss varit i radhuset! Helskotta va det är saker att göra!!! Värsta är att ta bort dom gamla tapeterna.. urk.. tar sån jäkla tid och pilligt som tusan! Men det blir grundligt gjort! Har även börjat riva ut köket och båda badrummen!
Kommar ta tid detta... Här är massa bilder... Titta och njut över att ni slipper hjälpa till =P I hate this!

image36

image37

image38

image39

image40

image41

image42

image43

image44

image45

image46

image47

image48


Lägger även upp en magbild som jag tog i v 19 tror jag, eller kanske 21?!?! La ju aldrig in den på datorn på en gång så ja kommer inte ihåg vilken vecka det var =(  Ser stor ut allafall tycker jag!
Men nu är den stööörre ;) Är ju i vecka 24 nu, snart 25 =)



Nä nu ska jag kika vidare här... Det kommer mer bilder på radhuset allt eftersom mer och mer blir gjort =)


Fick nycklarna idag =D



Yes! Vi skulle ta dom fredag när vi skriver alla papper, men idag var vi och kollade på städningen + fick se garaget och lite grejjer. Och då fick nycklarna på en gång =) Så nu är det bara att börja fundera hur mkt vi ska renovera på en gång! Lägger upp lite före bilder för er som är i intresserad =)

Planlösning uppe där man kommer in..



Planlösning nedervåning där utgång till baksida finns..



Lita andra bilder:

Ute:







Uppe:







Nere:











(Dessa bilder som låg ute i annonsen, det finns ingen bild på sista rummet på nedervåningen)

Det första som kommer hända är att renovera badrummet nere, allt! Ska riva väggen lite mellan toa-tvätt så den blir större, riva ut skåp och torkskåp så vi får plats med badkar istället.. Kakel/klinker golv och väggar..  Sen får vi se om vi tar köket, där vill jag öppna upp väggen mot vardagsrummet och ha en bar.. =) Sen blir det ju tapeter och golv i de flesta rummen, men det kanske vi tar eftersom! Är ju en del! På framsidan ska vi ta bort granen, sen kanske lite mer grönt och fixa till förrådet lite.. På baksidan tar vi nog bort blommorna så det inte ligger alldeles intill väggen.. mm mm mm =) Massa jox man vill fixa! Och man vill ju göra allt NU, men förstår väl att det nog inte kommer gå!

Har även varit duktig och lagat mat idag, vi åt ris och korvstroganoff *muuummmsss* Så nu har jag låda imorrn oxå =)

Nu ska jag kika runt på lite inredning tror jag, är ju kaklet som är närmast att bestämma + tapeter kanske! Är ju sååå svårt i denna djungel!! =)

Hej hopp!

Inatt kände jag för första gången på riktigt hur det bufflade inne i magen, jag har ju känt lite innan att det rör sig smått.. Inatt la jag handen på magen, då kunde jag känna hur det bufflade till på händerna =D Coolt! Jag har nåt i magen som rör sig ;) En liten alien =P Nä men det är ju faktiskt ett barn nu, och inte ett foster har jag läst (från 22 veckan kallas det lilla livet barn istället för foster, läst på FL) Så det känns ju nice!

I fredags var ju på GF, Hanna och Linda kom hit och drack lite vin, sen gick vi och såg Takida! Bra bra! Gick tillbaka till mig igen, efter 22 stegade vi in i regnet =( Köpte en Helge och gick till Momme på Stadshuset med.. Sen gick vi in i Daltonstältet typ 5 min! Tråååkigt i allt regn och alla äckliga =P fulla varelser som skvimplar öl hit och dit (!!) Vi åkte på donken istället och sen vart det hemgång för mig =) Så det vart inte långvarigt ;) Hade visst varit mer uppehåll igårkväll! Typiskt! Men jag hade trevligare igår än jag skulle haft på GF.. Jag Tulay och Jossan kollade på film hos Tulay, först vart det mat på Sibylla ;D Skitbra film, som jag nu inte kom ihåg vad den hette?! Handlade om kidnappningar, en liten flicka som vart kidnappad.. Grymt bra film!! Snyft! Vi vart kvar där till strax efter 24! 

Idag är det fortfarande tråkväder.. Får se vad som händer. Jag har tvättat. Och igår rensade jag garderoben! Skönt! Linda fick sig lite "nya" kläder! =) Åker nog till mamma en sväng, kanske kollar på en bil..! Vill ha en egen! Speciellt nu när vi ska flytta från City, då kommer det behövas! Och jag lär ju skaffa busskort även (!!) Har inte åkt buss på hur länge som helst! Men det blir antagligen billigare än att ta bilen till jobbet varje dag!

Nä, nu ska jag fortsätta fundera vad som ska hända härnäst! Darlingen sover fortfarande, han kom hem 7 (!!) imorse!! Så han lär ju sova en stund till antar jag!

Hoppas ni haft en trevlig helg i regnet ;) 

RSS 2.0