Heeej =)

Hinner inte skriva så mkt, tänkte bara lägga in nån bild så ni får se prinsen! =) Han har inget namn än.. vet inte alls vad det blir.. Jonathan känns inte helt rätt.. Kanske Erik/Eric efter min morfar.. men det känns inte heller hundra...... fattar inte varför det ska vara så svårt!? Vad ser han ut som? =)

Livet som mamma till den här underbara plutten är hittills sååå mysigt, men trött är man ;) Men det är väl så det ska vara ;) Han är det bästa som finns allafall =) 

Föddes 22.30 071116, 3320 g och 49 lång =)

Ska skriva mer när jag får tid nästa gång ;)

image118

image119

image120

Pepparkaka va jag igår:

image121

Taget nyss: (mamma börjar få ont i armen)

 image122

på bb:

image123


fler bilder kommer =) 

Waiting

på värkar =) Tänk att man ett ögonblick kan längta efter smärta =P Sen när den väl infinner sig kan den gärna få försvinna ;)

Imorse när vi kommit hem så hade jag småvärkar i ca 1,5 h med 4-5 min mellanrum ibland.. Men efter 2 h så avtog det, typiskt! Nu har jag haft lite då och då under dagen.. Men det verkar förbereda sig där nere allafall och det är ju positivit! Går omkring i en väldigt stor sexig binda nu ;P Det kommer lite slem/vatten då och då..

Får se om något mer händer till kl 20 när vi ska in igen.. Hoppas! Annars är det väl kl 08 imorgonbitti som gäller! Men vi får se vad som händer inatt oxå!

Ska nog ta en liten promenad om momme orkar.. men det tvivlar jag på, han är ingen promenadtyp =P Men han får väl ta och ställa upp ;) Känner att det skulle va skönt med luft och lite rörelse, har legat i soffan hela dagen och vridit på mig..

Well well.. nu vet ni lite mer =)
Blir nog 071116!

Water

Jepp.. vattnet gick ca 02.50.. Har nyss kommit hem från koll på bb.. har inga värkar.. Allt såg bra ut.
Ska in ikväll kl 20 om allt går bra och är som det ska under dagen.. Får se om det sätter igång värkar av sig själv eller inte.. Dom gör en ny koll ikväll.. Sen får jag nog åka hem igen.. Och har inget hänt så blir jag nog igångsatt fredag morgon!

Så nu är det på G =)

Är i huset nu.. momme måste fixa några saker oxå ska vi sova!

Spännande att se vad som händer!

Så 15:e eller 16:e blir det nog då =) Vi får se!

God natt!

Inte hänt nåt mer

nope.. inte hänt nå mer sen imorse =(
Va hos bm.. allt såg bra ut.. har det inte hänt nåt NÄSTA fredag så får jag göra ett ul då för att se att allt är bra där inne.. sen bestämmer dom väl om igångsättning.. Men jag hoppas VERKLIGEN inte att jag ska behöva vänta tills dess!!! =/ Senast i helgen hoppas jag på att han kikar fram..!

Så den 14:e blev det inte.. för jag tror inte han kommer inom 5 h =P

Nu är jag med momme hos hans kusin, sover nog här inatt ifall det händer nåt =) Har väskorna med mig! En till mig och en med bebissaker.. Jag ska ju softa på hotellet ett tag tänkte jag så då har jag ju lite packning =P Måste nog ta med mer saker sen beroende på hur länge jag kommer bo där.. Får väl se hur det går med huset!

well well mina vänner! Vi får vänta ett tag till =)

Skriver jag inte imorrn så har jag antagligen åkt in inatt ;P

Morning!

Imorse när jag va på toa så gick slemproppen tror jag =) Men jag vette tusan om vattnet gick eftersom jag satt på toa =P Så vi får väl se under dagen om det händer nåt mer.. slempr. kan ju gå nån vecka innan =/ Men så långt har jag ju inte kvar så det kanske är nära =) Vi får väl se! Spännande! Ska ju till bm kl 15 idag, får väl se vad hon tror..!

Tror jag ska försöka sova vidare lite..

Hörs hej!

Fortfarande no baby...

Nä ni.. han vill inte =P

Fick några gissningar i inlägget nedan, får se vem som har rätt =D

14   (Fia)
15   (Nudel)
16   (Mia)
17   (Nudel)
18   (Jag)

Sen trodde Senol Tulays man att det blir torsdag eller fredag... Madde skrev i sms att hon trodde på en onsdagsbebis.. Och Emma har jag för mig sa nåt om lördag...

Nån av dessa dagar borde det väl bli?! Eller ska jag behöva gå över hur länge som helst?
Imorrn har vi tid hos BM kl 15 allafall.. Får se om vi hinner dit ;)

Idag har jag varit lite med momme.. sen va jag med Tulay ett tag.. vart donken idag igen, som igår =P
Imorgon vet jag inte vad som händer.. börjar väl med en sväng i huset för att träffa upp M.. Sen blir det antagligen en sväng till stan för att han ska äta sin kebab =P Och bm då... Annars är det bara att gå omkring och väntaaa..

Nu ska jag fortsätta bloggläsandet och sen hoppa i säng!

Hej svejs!


Inte än..

no no.. blev ingen bebis inatt heller! Kommer nog inte bli idag heller.. Jag tror att jag kommer vakna på natten och känna av det.. och sen åka in.. Vet inte varför =) Men det känns inte som att det kommer sätta igång mitt på dagen.. Men vi får väl se =)

Vilket datum gissar ni på?!?

Jag har ingen aning.. kanske 18:e.. Mamma tror att jag går över ca 12 dagar som hon.. så då är det den 22:a, SÅ länge vill jag ju iiiinte vänta (!!!!)

Komsi komsi..........

Ingen bebis

nä ni.. han vill inte komma ut! Tycker väl att det är mysigt där inne =P Och idag snöar det ju som tusan så då är det väl ännu bättre att stanna inne! Typiiiskt =P Jag som tyckte detta va en ypperlig dag för honom att anlända =)

Idag blir det en sväng till huset igen.. Får se vad som blir gjort!

På återseende!

SUCK

Vad är det med folket som röstar???? ååh... sällan fel person ska åka ut!!!! Man borde rösta på den man tycker ska åka ut istället! Då kanske det skulle bli bättre ordning!

Magen är lugn, så imorgon händer då ingenting tror jag! Kommer nog gå över ett par dagar minst =/

Såg inte denna kommentar förrns nu:

Hej hej. Va roligt att det är så nära! Jag undar en sak, vad exakt gör man på föräldraträffarna?! Jag är så tveksam om jag vill gå...
Vet inte från vem så jag svarar här!
Nu när jag gick så fick vi bl.a. se två filmer, en var om själva förlossningen! Va kul att se tycker jag!
Sen pratade bm om hur barnet ligger i magen och "hur" barnet kommer ut =) Det vet ju dom flesta men =P Man fick se en bra bild på hur barnet oftast ligger i magen och hon berättade om hela processen hur det går till från värkarna till slutet.. Sen pratade hon om bedövning, kejsarsnitt.. hur man kan må efter.. Ja lite blandat! Jag tror det är ganska olika beroende på vem man har utb med! Men jag tycker att det var jättebra! Hade kunnat gå fler gånger! Kul att bara sitta och lyssna och diskutera med andra =) Så jag tycker du ska gå! Gillar man det inte så behöver man ju inte gå dom andra gångerna =) vi hade 3 träffar..!

Well well.. nu ska jag snart hoppa i säng! Imorrn ska jag grejja i huset så det kanske sätter igång lite arbete i magen ;P Skulle ju gärna vilja att han kommer i helgen =)

Nästa gång jag skriver kanske jag är mamma ;)
Ska försöka vara duktig att uppdatera lite mer, om jag varit borta mååånga dagar så är jag antagligen på bb eller nåt =) Ska ju nog va på patienthotellet några dagar oxå!

Så hej så länge!


3:e idag

Kul med lite kommentarer =)
Men ni missade väl inte mitt inlägg innan =P Min fina lila dammsugare har ingen sagt nåt om, bara magen ;P hah!
Inte så vanligt att jag skriver flera inlägg på en dag =P 
Kanske inte va så mkt att kommentera iofs, hehe!

Nu har jag varit på kalas! Kom hem strax efter 20.. Fick tacos-smörgåstårta! Den är grymt god!! Sen maräng-blåbärs-tårta och kakor =D Alltid mkt gott hos Lisa!

Och en tråkig sak.. vi skulle testa diskmaskinen och köra igenom ett program.. tror ni inte att vi efter ett tag upptäcker en stor pöl vatten på golvet *snyft* Alltid ska nåt krångla............. Torkade bort och Tord kom och kikade, men han visste inte exakt vad som var felet, så han ska kolla vidare imorrn.. suck..

Jaja, nu ska jag hänga lite tvätt.. Har tvättat dom sista barnkläderna i stl 56..!
Jag har inga känningar alls på att han skulle vara på väg, kommer säkert gå över tiden! Men vi får väl se =)

Hajj hajj!

Nu gick det..

Taget idag =)  4 dagar till BF!

 

Ska bli spännande att se när han kikar ut =)

Just nu är jag i radhuset, har grejjat lite med barnkläderna, lagt dom i byrån jag köpt av linda..! Märkt att jag har ganska mkt!! Undra om jag kommer hinna använda allt!? Fast vi kommer ju inte ha nån tvättmaskin på ett tag så då är det ju bra med många ombyten =) Får ta stora tvättdagar hos mamma eller i tvättstugan på storgatan så länge =)

Snart ska vi nog åka och äta lunch, kebab blir det som vanligt när man är med Momme typ =P Fast igår fick jag faktiskt med honom på Tandoori! Va buffé.. supergott!! Det blir det fler gånger för mig =)

Sen ikväll ska jag och mamma till Lisa på kalas..! Annars inget speciellt som händer..!

Tjingeling!

Hallå hejsan


Dagsfärsk bild på kaggen!
Nä.. inte då.. varför ska det inte funka???? Suck.. ska se om det funkar om jag gör ett nytt inlägg.. Korten på dammsugarna funkar ju =P


Shoppade lite igår.. Vart några tusen =/ Köpte 2 dammsugare, nya kastruller + stekpanna och nån slags köksmojeng.. typ ett paket med mixer och så.. Den lila dammsugaren är nice ;) me like! Den andra är typ rostfärgad.. Kastruller och stekpanna från "Jamie Oliver".. jobbigt med induktionshäll när man inte kan ha vad som helst, jag gillar gamla aluminium-kastruller men dom kan vi inte använda =( Hade köpt "nya" i somras på erikshjälpen ju =P Sen finns det ju billigare alternativ och mkt som funkar, men nu har vi i allafall ett riktigt bra set! Men ska jag va ärlig så var de nog inte riktigt värt pengarna, men Fredde tyckte ju att vi kunde kosta på det med tanke på vad köket kostade =P

 


Bilder

Magen.. tror att jag tagit korten den här veckan, fast jag är inte säker.. kanske v 38-39 nånting..

   
Ser lite olika ut beroende vilket håll/vinkel man knäpper ifrån =)

Lovade ju att visa ett kort för lääänge sen när jag hade lockat håret lite =P



Nu har jag ju inte den där färgen längre..

Sen nåt kort från huset...

image107

Det är lackat nu så det är svartare... golvet är som randen här nedan..

image108

Köket håller på att ta form..

image109

image110

image111

Och lite kaos:

image112

image113


Så detta känns UNDERBART när det bara är en vecka kvar till BF =( Men men.. Nu när vi gett oss in i detta är det bara att stå ut.. Jag tror jag stannar på patienthotellet MINST en vecka =P Nä men några dagar allafall, om det inte händer nåt illa kvickt i huset!

´jaja.. nu ska jag åka härifrån, är i radhuset och har hängt upp lite kläder i röran...!

bye

Och för tusan, RÖSTA INTE PÅ SAM ikväll nu då!!!!!!!

RSS 2.0