Stackars mig... =(

Det är ju typiskt.. Jag har ju haft en hyfsat problemfri graviditet! Idag var min första lediga dag! Tjohej! Nä men då kommer problemen, eller ja.. började väl liiite i söndags, pyttelite i måndags och lite mer igår.. Bäckenet som börjat strula.. jag kan knappt gå, vända sig i sängen gör skitont!! Så jag vaknar varje gång jag måste vända mig =( Kul om det ska vara så här tills det är dags, jobbigt.. Det kom så plötsligt oxå känns de som.. Jag som hade sett fram emot att få göra vad man vill nu, grejja lite i huset och så.. Men ikke då.. myrsteg får man ta som gör jäkligt ont.. Men när jag sitter känns de inte allafall.. Det är ju skönt. Väldigt obekväm känsla detta allafall, väldigt svårt att förklara hur det känns.. Hoppas verkligen det är nåt som försvinner snart eller allafall när jag fött (!!) Jag fick ett bälte idag av bm, men vet inte om det hjälper, gör ju fortfarande ont när man går, men det kanske försvinner fortare.. Får väl ha det nån dag och testa..

Va på sista föräldrautb idag! Det har varit intressant.. Ena tjejen där skulle ha en dag efter mig, men hon fick en liten tjej förra onsdagen!! Så hon va inte där idag! Det kan komma när som helst nu.. men jag har inte haft nå förvärkar eller sammandragningar allafall.. Så han stannar nog en stund till.. Fast nu känns de som att han lika gärna kan ta och komma ifall jag ska ha så här ont, kan ju inte göra allt jag vill i huset innan i allafall om det ska vara så här =( 

Det går fortfarande rätt segt i huset.. Men imorrn ska det spacklas på lilla toan.. Så på fredag kan toan och handfatet och de komma upp! Lite allmän städning efter det så kan man ju flytta in allafall! Köket är nästan på plats, alla skåp sitter där dom ska, men alla maskiner är inte där.. Sen ska det kaklas och målas på väggarna.. Det enda som är "klart" är sovrummet, men det är inte så bra ordning där, har packat in alla bebisgrejjer där.. Sängarna är bäddade..  Så man kan allafall sova där.. Det jobbigaste är väl att badrummet nere kommer ta tid, så jag kommer inte ha nån tvättmaskin på ett tag =/ men men..

Några bilder blir det tyvärr inte idag.. Har knäppt lite, men dom är på kameran.. Ska lägga in dom på datorn i huset vid tillfälle.. Kanske nån dag den här veckan. Så ni kan få se kulan =)

Annars finns väl inte mkt att säga.. eller jo det gör de säkert men inget speciellt jag kommer på nu.

En annan sak lite längre fram att se fram emot är allafall att i April nästa år ska jag linda och hannah + karlarna till sthlm =) Vi tjejer ska se Kelly Clarkson! =) Ska bli nice!! Får hoppas att inget kommer ivägen, för vi har redan köpt biljetter =D

Ja men tjingeling så länge då alla =) Får se om jag skriver igen innan det hänt nåt =) Får jag in bilder på datorn den här veckan så lägger jag nog upp några!

Natti natti!

Idol

hade inte tänkte blogga men jag måste bara lägga in en kort kommentar!

FEL FEL FEL! Sam skulle åkt uuut enligt mig!! Grymt bra låt han valde, men kunde ikke göra den bra!! Vilka röstade?! Hela Skåne eller? Jag är less på han, låter Likadant i alla låtar.. man orkar inte höra hur mkt som helst...

suck.. Evelina är mkt bättre än han! Och att Amanda hängde löst =/ Kanske pga låtvalet? Men Hon är grym!

Jag är lika besviken som juryn... fanns ingen rättvisa ikväll.

well well..

Vad tyckte Ni?

Hej på er!

Tänkte ta och uppdatera en lite snabbis innan jag intar soffan för att vila lite =)

Imorgon är det 4 veckor till BF...! Nära nu =) Jag jobbar 2 v och 2 dagar till from måndag!
Igårnatt 11/10 fick Jossan sin lilla flicka =D Ska bli så kul att få se den lilla.. Och jag är väldigt nyfiken på vad det blir för namn!! Jag hoppas allt gick bra för er!

Huset går seeegt.. =( Fast i helgen är det tänkt att köket ska sättas upp, än så länge verkar det som att det blir av! Hoppas att allt blir klart så det inte måste vänta till nästa helg eller nåt sånt för att fortsätta..
Sen kaklet till badrummet uppe som nästan var klart, är försenat TIO DAGAR!! Kul..! Bara en liten bit kvar på golvet var det.. =( Och så länge det inte finns nån toa går det ju inte att bo där.. Men dom ska börja med badrummet nere så länge istället.. Vad som mer är kvar:
* Lägga golv + sätta upp lister i 2 rum nere
* Måla och lägga golv i datarummet uppe..
* Lite kvar att måla i hallen/trappen där det blivit märken
* Måla köket + sätta upp det då..
* Båda badrummen..
* Golvet nere i lilla hallen
Sen är det mesta gjort.. Då är det bara att packa upp allt och inreda.. När det blir får vi se då.. Jag lär få bo hos mamma minst 2 veckor till.. Jobbigt att allt alltid ska dra ut på tiden.

Jag har lite kort på kameran, men har inte laddat upp dom på någon dator. Så vi får se när ni får några bilder =)

Idag har jag och mamma fikat hos mormor, jag fyllde år i onsdags =) Hela 22 år! Blir kalas för "några nära" nästa lördag, i helgen var dom bortrest.

Skulle åkt till Tulay ikväll oxå hade jag tänkt men jag är jättetrött.. Så jag tror det blir soffan hela kvällen här hos mamma.. Idol ska jag se! Missade det förra veckan då det var Bolagsverket "stora" personalfest på Södra Berget. Det var trevligt.

Imorgon ska jag kanske träffa Hanna och Diana på stan och fika igen (gjorde det i onsdags när jag fyllde år). Men jag har inte pratat med någon av dom så vi får se hur det blir. Tänkte ta en sväng till Tulay imorgon istället om det passar henne =)

Så, nu har jag skrivit lite =) Får se när det blir nästa gång! Är fullt upp, har tom inte hunnit läsa bloggarna jag själv brukar läsa varje dag annars! Så jag ligger nog lite efter.. Har inte allas adresser här heller utan dom ligger under favoriter på datorn i huset. Det får jag ta nångång sen när jag har tid ;) Som jag inte kommer få mer av närmaste tiden verkar det som =P

Nä, hej hå på er!

RSS 2.0