Liten update

Förlååååt =P Har inte uppdaterat på länge nu. Men det har varit fullt upp.. orkar inte skriva så mkt nu heller men ska försöka =P

Denna vecka:
Packat det sista i lgh i tisdags, efter krämpor så jag inte kunde i måndags =P Men till slut så..
Momme flyttade allt i onsdags
Tors-Fre varit på konferens i Åre med jobbet! =)
Nu är jag hos mamma..

Här får jag nog bo ett tag som det ser ut, får väl se hur länge det blir. Måste ju åtminstone ha en toalett i huset innnan man kan sova där ;) Ser ut som ett bombnedslag just nu.. Saker i hela vardagsrummet och datarummet =(
Känns som att det kommer ta tiiiid att få iordning.... suck.

En annan sak..
I onsdags fick jag ont i foten vid 9 på morron på jobbet, alldeles ovanför hålfoten på insidan av foten. Kunde inte gå riktigt sen! Och det gick aldrig över.. Och tårna började svälla upp. Det kändes typ som ett sendrag som satt i eller en ilande känsla när jag gick. När jag hade foten stilla gick det bra.. Men allafall.. vid 14 tiden när jag fortfarande hade ont så ringde jag barnmorskan (nån sa att det kanske kunde vara en propp eller nåt) Hon tyckte jag skulle till vårdcentralen men där får man ju aldrig tag i nån som vanligt. Så jag fick komma upp till henne. Hon visste inte vad det kunde vara.. Så jag fick åka upp på primärvården på akuten.. Där kollade nån sköterska oxå, men hon kunde inte heller säga nåt och läkaren skulle inte komma förrns 18... Så jag och mamma åkte till lgh och städade lite smått.. Mellan 15-17.30 hoppade jag runt lite här och var.. så till slut så hade det gått över av sig själv =D Så jag gick aldrig till läkaren... Antagligen vart det nå stopp i cirkulationen i foten och nån nerv kanske kom i kläm eller nåt!? Och jag måste nog antagligen RÖRA PÅ MIG mera!!!! Jag har ju ett stillasittande jobb och i övrigt är jag ju inte direkt bra på att motionera =/ Men nu måste jag röra mer på benen, har inte tid med att få massa krämpor just nu ;)

Well well... imorrn ska jag och mamma städa det sista i lgh.. Ska träffa köparen på måndag så han får nycklarna och jag mina cash =D

Ska även på MåBra Mässan på nordic hallen imorrn med Hannah.. Sen på kvällen ska jag till Hannah en sväng för hon fyller år på tisdag, så det skulle bli fest. Får se hur länge jag orkar stå ut =P Linda fyller även år på Måndag så vi firar henne lite oxå ;) Och sen den 10:e fyller jag =D Alla är vi våg-tjejer! Bäst! ;P

Bebisen är kvar i magen ;) Allt rullar på bra! Imorrn är det prick 6 v till BF.. Är i v 34 nu! Jag som hade för mig att det var v 33, det sa jag till BM allafall.. =P Har inte hunnit med mig den här veckan ;)
Har börjat få lite ont i magen, typ som håll! Bara ont på EN punkt i magen som "ilar" eller värker eller vad man ska säga. Fick höra att det kan va förvärkar.. Men det känns konstigt att det ska göra ont på en punkt? Men vad vet jag =P Värkar känns ju som att det ska göra ont i "hela nedre magen"? =) Men men, i måndags när jag fick det kunde jag inte gå, haha.. Linda fick gå vidare och hämta sin bil och plocka upp mig sen, jag kunde verkligen inte gå vidare. Hon filmade även mig när jag stog och hade ont =P Och när man skrattade gjorde det ju ännu ondare =P

Nä, nu ska jag hoppa till TVn och invänta Idol =D

Dröjer ev till nästa uppdatering igen! Får se.. Har rätt mkt att göra nu! Vill ju få klart i huset =) Och jag har ju lovat lite mer bilder.. dom kommer ;) Måste bara få över dom till datorn, och här på mammas dator vet jag inte hur man gör. =)

Bye for now!

Resultatet

mmm! Ser jäkligt trött ut som vanligt.. men det är ju håret ni ska titta på =P Imorrn kommer det kanske lite finare bilder, då är det sektionsfest! =D Lite smink på så blir det nog bättre =P Jag orkar aldrig sminka mig på dagarna.. pga att jag hatar att tvätta bort det, tycker det är så jobbigt... men men:

 

Och en till förebild från jobbet idag:



Vart ju liiite fräschare om man säger så ;) Såg ut som att man hade trimmat ett får när man såg allt hår på golvet! haha! Känns jättelätt och mkt tunnare nu =) Och plattången gör ju sitt även =)

Jag vart jättenöjd! Tack Therese =D

En annan sak som jag är mindre glad över är att det inte går så bra i radhuset... det vart kajk med tapeterna... så vi måste nog välja nya.. *suck* Kommer ju ta år och dar det här...... =(
Hoppas verkligen att övervåningen kan bli klar allafall så vi kan bo där......

Nä, nu blir det tvn.. hej hej!

Frissan!

Jepp imorrn försvinner detta om allt går som det ska ;)

 

Tänkte klippa lite nedanför axlarna eller där omkring! Vill fortfarande kunna sätta upp det.. Vet att jag säkert kommer ångra mig.. men va fan, har ju haft så här huuur länge som helst! Måste ju våga nån gång! Och förhoppningsvis växer det ut ;) Men färgning blir det inte förrns i oktober..

Håller på att plocka undan lite här innan tvn börjar 20.00...
SUCK, kläder på golvet FAST man sagt att man ska slänga det om det ligger där =P Några strumpor har det blivit, men va fan kan ju inte slänga hans jeans direkt..!? gaaah!! Förstår inte problemet med att lägga i tvättkorgen istället för på golvet?!

Lyssnar lite på rihanna.. me like:

http://www.youtube.com/watch?v=yb_aa8n2mQE 

http://www.youtube.com/watch?v=kUpsX7ihHdY&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=7bH0p4fpMdY&mode=related&search=

Nä nu ska jag väl fortsätta grejja på lite! Vet inte varför man fastnar framför datorn mellan varje steg =P

Shoppat

Jepp! Fick höra på jobbet idag att det var 25 % på ALLT på rummet!! Wiho! Det kunde jag ju inte missa, eftersom dom har Cult Design =D
Men dom hade ju såklart inte allt =/ Men jag fick med mig:
3 fat/underdelar
tvålpump
tandborstmugg
2 ljushållare (ska ha tops i ena och kanske ljus i den andra)
salt & peppar kar
Så nu saknas till att börja med diskmedelspump och ev den man kan ha olja i..
Hittade även en cool toarulle-hållare/tidningsställ =D Just nu ligger tidningar på golvet i badrummet, men i huset ska det bli ordning ;) Lite dåliga bilder:

 

Sen hade dom även Lundmyr saker! Det visste jag inte! =) Har iofs inte varit där på över ett år kanske!! Inte sen dom byggde om allafall.. Så det vart lite sånt oxå =)



I helgen var jag på marknad i huddik + dollarstore och albert & herbert.. Vart lite småfynd.
Bl.a. två alfons-klädplagg och en annan body, va 3 för 100 kr =) Och små strumpor köpte jag =)
Ramar och lite annat joxs vart det på dollar + albert..



En annan söt liten sak jag köpt på H&M, säkert mysig att åka hem i för lillen =)




Det var väl kul med lite bilder för er som inte orkar läsa så mkt ;)

Tänkte att ni skulle få en liten tjockisbild oxå =P men jag vette tusan vilken vecka det var i =( Så dålig på att lägga in bilderna från kameran så jag glömmer ju bort. Lite störigt! Men det kanske är i vecka 27-30 nångång =)



Är fortfarande dålig på att knäppa, brukar gå ett tag mellan gångerna.. Men men..

Nu ska jag göra mackor och hoppa till tvn! Till middag blev det bara fil, orkade inte laga nåt, så då får det bli lite mackor =) Ikväll blir det Sjukhuset och Top Model eftersom det inte är Idol..!

Herrå!


Hello! =)

Ja det var ju några allafall som läser min blogg ;) Kul..! =)

Vet inte vad jag ska berätta rikigt.. Igår jobbade vi över lite.. det blev 2 h för mig.. Och nästa vecka blir det en eller två kvällar och snart är det lördagsöppet igen.. Bra med lite extra pengar nu när jag kommer bli fattig ett tag framöver ;)

Igår var jag och momme även och beställde kakel!! =) Vart inte som jag tänkt (som vanligt) men det blir nog bra, inget man lessnar på kanske och stilen håller nog länge.. Lite tråkigt att det blir samma färger både uppe och nere men.. Nere blir det svart golv, vita väggar och svart "dekoration" bakom toan och vid badkaret på nåt sätt. Uppe blir det samma vita väggar, annat svart golv, sjösten tror jag det är.. och en sån rand bakom toan oxå.
Ni får ju se allt när det är klart =) I hallen, köket + hallen nere blir det oxå svart..avlånga plattor, 60+30 plattor tror jag det var..  
Ska bli så kul när allt är på plats =D Hoppas bara att inte handfatet uppe blir för stort, men med min tur så kommer det väl bli så..
Vi har även beställt toa, handfat, badkar.. Tog ett badkar som dom hade som visningsex.. Nypris va 37 tusen nånting.. vi fick det för typ halva priset.. dyyyrt i allafall tycker jag när det nuförtiden finns bubbelbad runt 10.000.. Men det är bra kvalité allafall.. Och allt annat är ju svindyrt så det är väl lika bra att slösa vidare =(
Tog även ett visningshandfat så det fick vi för halva priset + kranar.. Men som sagt, hoppas det passar, jag har mätt och det är lite på gränsen.. går in lite i duschen.. men men.

Tapeter är nu beställt oxå, så nästa vecka kanske dom börjar tapetsera. Blir samma tapet i 3 rum =P Kuuul va! Men jag orkar inte tänka =P Det blir vitt, är lite strukturmönster i dom..! Men i datarummet blir det en annan faktiskt! Randig.. Och hallen blir vit, men där ska vi måla. Kan tapetsera sen om vi vill. Är lite krångligt vid trappen eftersom det är så högt från golv till tak längst nerifrån.. Så det blir enklast att måla. Och vi vill ju ha det klart fort!
I köket ska jag allafall ha dessa tapeter:

 

Det blir bara en vägg + vid fönstren.. Hoppas dom ser ut så där så dom inte har förändrats.. finns ju många olika med träd nu men jag gillar inte dom flesta.. Men denna har jag tyckte om länge! Får hoppas att det blir bra! I och med att vi ska ha det på en hel vägg kanske det inte blir lika fint.. Vi får se!

Längtar tills man kan handla lite inredning!!! Vill inte göra det nu så man har så mkt att flytta med sig..!
Detta ska jag ha i alla fall i nån slags kombination, inte bestämt än, bilder från Cult Design:

     

Cult har ju såå snygga saker!! =)

Nä undra om man ska fundera på middag kanske? Vette tusan vad man ska äta =/

Have a nice day!

Behöver inte vänta länge den här gången ;)

Nä för jag tänkte uppdatera några rader redan nu =P

Idag har jag jobbat 4 h.. Sen va jag med momme en stund.. Jag käkade lunch på Coppers.. Vart inte roligare än hamburgare..! =P Sen åkte jag till Linda en snabbis.. Kom hem.. somnade framför soffan ett tag..

Nu skulle jag behöva städaaa!! Ser hemskt ut här =( Varför orkar jag inte?! Men lite ska jag göra allafall..

Vet inte vad som händer ikväll.. Vet bara att jag SKA äta godis =D mumsss.. Oxå blir det nog en film nånstans med nån som jag inte vet än =)

Igår hyrde jag Se upp för dårarna! Jag tycker den va skitbra! =) Åkte ut till mamma, och hade glömt att dom inte har DVD!!! (kanske dom sista i Sverige som inte har det även?) Så jag och mamma åkte iväg till hennes kompis och såg den där..! Funkade först inte nere så vi fick gå upp till sovrummet och där funkade det som tur va, jobbigt att behöva åka in till stan igen och byta.. Så där låg vi i sängen tre "tanter" och kollade ;) hehe! SE DEN om ni inte gjort det! =)

Har lust att lägga upp nå bilder.. men har inte orkat föra över senaste korten på datorn..

Men just ja, skulle ju visa en bil som är likadan som min =P hehe, intressant!



Men min är som sagt mörkblå-grå! Den går bra =) Får se hur länge jag behåller den!

Jag vill färga mitt hår.. ljusare brunt.. Nu är det rätt mörkt. Men då måste jag göra en avfärgning först. Får se om jag bokar en tid snart eller om jag ska vänta ett tag... hmm.. Är ju Bolagsfest 5 okt eller nåt, och jag brukar ju kunna va bra på att pricka in sånna dagar ;)  Ja vi får väl se vad ekonomin tillåter! Har ju som sagt en del stora utgifter framöver..

Jo just, ni kan ju få veta att JAG ska bestämma namn på lillen i magen =D wiho! Jag gav mig på en annan sak som jag helldre kan leva med ;P Verkligen! Haha, i vårt förhållande tycker vi ju typ inte lika om NÅT! Kul va? =P Jag ville ha en badrumsmöbel i mörk ek till stora badrummet nere och brunt och vitt kakel.. Men momme ville ha en tråkig i ek (han vill ha ek överallt, och jag är lite less på det, räcker med köket + matbordet) Men som sagt.. Då får det bli den och vi får välja om kakel..! Ska se om jag kan hitta nån bild..

Stil jag ville ha:

 Det handfatet fast med långa handtag som på den här
Oxå vitt kakel.. + brunt på en väg och typ sånna där små avlång rutor på en vägg.. Svårt att förklara så det låter fint ;) Men så ville jag ha det nere i stora badrummet.. Fast det får bli brunt och vitt på lilla toan uppe istället då kanske.
Jag ville ha dubbelhandfat.. Men den på första bilden blev för lång, så det skulle blivit dom runda på andra bilden på ett dubbelhandfat. Hittade en bild här: fast som mörk ovan då..



Och som nedan blir det istället =( Visst jag överlever! Vi kommer inte bo där hela livet allafall =P Den är ju inte ful direkt men jag kände inte alls för den! Well well.. till det svart klinker på golvet, vita väggar.. och nå detaljer i mörkgrått eller svart eller va vet jag... Funkar ju inte alls med det jag hade tänkt.




Så nu måste jag börja fundera seriöst på namn =D Wiho!! ;) Det jag känner starkast för just nu är ju Jonathan, som jag inte ens hade på min lista från början överhuvudtaget =) Får väl se när han kommer vad som passar! =) Men han ska få heta Karim i andra namn allfall, det gör mig ingenting!

Så så här kan det vara ;) För det är ju som sagt inte mkt vi tycker lika om!! Tråkigt nog.

Då kan jag ju fråga en fråga, och se om jag får många svar ;P
Tycker du och din partner oftast lika eller olika om, i princip vad som helst? (namn, inredning, fritidsintressen, filmval, mat m.m m.m) ;)

Det rör sig i magen nu =) Börjar bli mer och mer, fast fortfarande inte mkt kan jag säga! Och lugnt och sansat, har inte fått nån hård spark alls ännu! Han simmar lugnt ;)
Idag är det exakt 10 veckor till BF..! Spännande!

Nä nu måste jag göra nåt annat! Nu fick ni en ganska lång blogg allafall och lite bilder =) Hoppas nån svarar på frågan oxå =P Tänk om ALLA som brukar läsa min blogg kunde svara så man vet hur många som läser ;) Tycker statistik-grejjen är svår..!

Lovar att lägga upp mer bilder framöver.. En magbild kanske ;)

Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0