Mest bilder

Nyss kommit hem från Mickis. Där åt vi äppelpaj och surrade på =) Det var trevligt!

Eric invigde tröjan från Shampoodle, så snygg så =) Mickis köpte byxorna till Walle som är lite mindre =)

Först bilder från igår, då va han svart och vit!
  

Today:
Fick besök imorse innan vi åkte av Ms kompis med tjej och barn


Hos Mickis:
  

Eric somnade skönt i Walles gunga!
 

   

Provade Walles matstol oxå, smaka såklart ;)
   


Nu ska snart jag och svärmor till Ms faster, han ville inte följa med.. tråkmåns!
Bytte till lite skönare kläder på Eric, provade IdaT bodysuiten. Det var ju bra! Den satt perfekt, jag hade tänkt vänta med den eftersom det var stl 80, lite liten i stl! Den hade ju hunnit bli för liten om jag väntat..!

  

Hoppas ni får en trevlig valborg!

Puss o kram!

Mina fynd

Ja fynd blev det till Eric, men till mig vette tusan. Men först gick ett av mina plagg inte in, så det blev väldans billigt. Tyvärr så upptäcktes det då hon nog såg att jag blev lite förvånad ;P

Köpte tre bodys i stl 80 till Eric, dom kostade bara 39 kr st! Så då kan man passa på att fylla upp lite.


Och tre plagg från Gina till mig!
   

Köpte även solbrillor till Eric, ska knäppa ett kort sen då han har på sig dom.

Eric verkar ha somnat om nere hos farmor efter lite mat. Ska ta han sen när han vaknar så hon får sova!
Han har ätit mer än vanligt nu, igår åt han nästan en hel flaska kl 20 och 22..! Sen har han börjat dreggla lite mer och verkar bli arg på munnen ;P Det klias nog rätt mkt nu tror jag! Kanske nåt som är på G snart.. Johnnys dotters son Alex är 2 v yngre än Eric och han är på väg att få sin 3e (!) tand!! Han har 2 st nere som är nästan helt utväxt! Han fick första när han va runt 3 månader tyckte jag hon sa.

Nu ska jag kolla lite bloggar sen käka frukost och passa på att kika på Andra Avenyn!

Tjing tjing så länge!



SHOPPAT igen

Icke bra icke bra.. Men jag kan inte hålla miiiiiig (!) Bilder får ni se imorgon tror jag, blev både till Eric och till mig =) Hade massa lösa pengar, och allt försvann... Dessutom va ja tvungen att kika på babyclothes rea när jag såg att Therese hade shoppat.. Och ja, där försvann runt 900 spänn oxå! =/ Då va man typ pank och det är inte ens Maj. Perfa!

Va i birsta med Tulay & Elias.. Åkte först på Barnens Hus, och där la jag undan en vagn, trehjuling paraplyvagn =) Nice! Så även där försvinner 900 eller vad den kostade innan veckans slut. Mamma kanske vill sponsra med en krona!? ;P
Dom hängde med hem hit sen och käkade lite mat, gott gott!

Eric sover.. och jag ska snart hoppa ner i sängen och kolla på DH! =) Nu ska jag först fixa iordning nattens ersättning!

Imorrn ska jag till Mickis och fika, trevligt! =)

Oh just, jag har alla avsnitt av Andra Avenyn kvar sen i Söndags! Great! Det blir kanske till att kika på ett imorrnbitti!

Go kväll!

Here I am

Kanske många som jag som inte hamnar vid datorn lika ofta nu när det börjar bli härligare väder? ;) Och när jag väl hamnar här så måste jag ju läsa alla bloggar innan jag uppdaterar själv ;P Men nu har jag bara läst hälften, och eftersom jag inte uppdaterade igår så får jag läsa vidare sen då!

Tog nyss upp Eric så svärmor får sova vidare, han sover fortfarande inne hos henne *LYX LYX LYX*

Igår va vi på babysim, han verkar gilla det mer och mer =) Igår plaskade han jättemkt med händerna i vattnet, det har han inte gjort förut. Då har han mest kikat omkring. Skrev upp oss för fortsättningskurs till hösten! Då ska det börjas med dykning, spännande! =)

På eftermiddagen kom pappa och Ingalill, så nu är min deklaration inskickad! Skönt! Men kommer måsta skatta runt 40 lax... inte kul! Där försvann typ alla mina pengar. Men men, skönt att ha det gjort på en gång! Får se hur jag ska skrapa ihop pengar till resa, men det brukar alltid lösa sig på nåt vis =)

Idag måste jag in på jobbet och lämna in FK-papperet, ansöka om semester och få inloggningsgrejjs så jag kan gå in på "Insidan" hemifrån. Kanske blir en kebab oxå. Måste även på apoteket och köpa bifidus och bepanthen. Sen kanske det blir en sväng till birsta. Ska kolla vad Tullan ska hitta på oxå =)

Lite pix kan jag väl bjuda på oxå!

Hanna, Diana, Wissam och Muris va här och käkade i Söndags, MKT gott!! Svärmor kan!
image615

Eric gillar vatten =) Vill ha mer och mer =)
   

Love love love!
  

Jag har åkt med Momme på MCn för första gången oxå =) Ner till City Gross bara, det va lite kul faktiskt! Jag älskar fart, fast jag har blivit lite mer rädd sen min krasch. Shit, måste va 3 år sen nu! Men det blir nog mer svängar! =)


Nu får det räcka =)

Hej svejs!

 


Middag

Halaaa, förstår att du saknar din mamma! Men jag får äta hennes goda mat flera dagar till ;) hihi!

Hon kockar i köket för fullt just nu! Ska bl.a. äta (går typ INTE att stava till det) "kbeeh bisonie" haha.. nåt sånt. Friterad kyckling, strips, tabouleh.. Sen har hon bakat snoddas oxå =D yummiiiiie!!

Lite matbilder =)
   
 

Har varit på vårmässan, där köpte jag blandade nötter och sånt =)

Eric säger hej oxå!

image614

Hanna och Diana kommer om ett tag! Trevligt trevligt.

Nu ska jag ta upp Eric, han vill inte sitta där längre..!

Tjao!!

Kalas

Johnny fyllde år så vi åkte iväg till mamma. Jag Eric och svärmor! Mohammed jobbade. Johnnys dotter var där med sin Amande och lilla Alex som är 2 v yngre än Eric.
Svärmor hade marinerat god oxfile och kyckling som vi grillade, även gjort tabouleh, till det potatisgratäng *såååå gott*

Eric var finklädd med skjorta och jeans
 

Jag, Mimmis, Alex, Eric och Amanda


Eric fick prova Alex bumbo
   

Mormor, farmor och Eric =)
image603

Födelsedagsbarnet, årets första grillning!
   


Amanda fick leka med mina gamla barbie-grejjer


Det var en trevlig dag! =)

Imorrn blir det vårmässan med Linda, Elena, Hannah och Sam.
Sen på kvällen kanske Hanna och Diana kommer och käkar. =)

Go kväll!




Jo just! Vaccinationen

Den gick kanon! Han grät när dom stack, men sen när M tog upp honom så blev gick det över fort. Han har inte fått nån feber heller! =) Härligt! Har tid för en till spruta 26 Maj, mot Tuberkulos. Är väl den som är "invandrar-sprutan"? ;P

Vi vägde och mätte, 5 mån och 1 vecka:
Vikt: 8530 g
Huvud: 43 cm
Längd: 64,5 cm

Han vägde mindre än då vi själv vägt honom för ett tag sen, fast då har han haft nåt plagg på sig..

Segheten försvann även, blidde inget gjort nere men vi städade undan i datarummet! =) Fast skiten hamnade ju bara på annat ställe, men men =P

Före
image590 image591

Efter
image593 image594

Skönt!

Kan visa en bild på mitt målarprojekt.. Men den har gått sönder lite =( Får se om det går att fixa, den har ju stått ute hela vintern så det har blivit lite fult ovanpå, spruckit i kanterna..

image595


Ser inte ut att bli nån prommis idag =( Då måste jag isåfall gå iväg NU.. Har nyss varit på Willys och handlat. Sen kl 16 måste jag duscha och göra mig iordning, skjutsa iväg dom här och sen åka till Primero. Hmm... får nog bli imorrn, då MÅSTE jag. Har inte blivit promenad på två dagar nu.. Får gå på morgonen, det är BÄST. Då slipper man fundera på det sen!

Trevlig kväll!


Seg

Mmm.. Känner mig seg idag. Vet inte varför. Gav Eric ers. vid 01, men han sov inne hos farmor. Hon kom hem sent, dom tvättade igår hos Ms faster, very snällt av dom! Så nu är det renbäddat i sängen, skönt! Och tomma tvättkorgar, eller ja när det nytvättade är uppackat ;)

Jag tog Eric imorse vid sju så fick hon sova vidare =)

Idag ska det bli en promenad, med Diana kanske. Blev ingen igår ju =( Måste ju passa på när vädret är som det är! Jag och Eric åkte till mamma igår, åkte inte hem förrns vid 21. Och han sov från 17-18 typ hela kvällen tills han åt vid 22 sen fortsatt han att sova till 01.. Idag hoppas jag på att han kan va vaken runt 17-20, annars blir han vaken en stund på natten. Inte bra.

Kl 17 ska jag med jobbet och käka på primero, nice! Då ska nog farmor ta med Eric till Ms faster, då händer det lite så han förhoppningsvis kan vara vaken. Jag skjutsar dit dom och hämtar upp dom när jag är klar.

Ja.. seg var ordet. Är så less på röran nere så det känns som att jag bara vill skita i det, orkar inte ta tag i det. Men vi MÅSTE. Får ta och hämta kraft från ingenstans och bara göra det. Kommer kännas så skönt när det är klart, det vet jag ju. Men som sagt, inget kan göras förrns det finns en garderob där.

Funderar på denna från Ikea. Ville ha spegeldörrar, men med tanke på att det är Erics rum kanske det inte är så bra, blir nog mkt kladd då kanske. Fast med vitt blir det väl målat där istället =P Jaja.. får se vad det blir.

Vit PAX med skjutdörrar..
image586

Övar sällan att sitta med Eric, men gör vi det lite oftare så går det nog längre stunder snart =)

image587 image588

image589

Nu ligger han och sover. Vaknar nog och ska äta snart!

Hoppas ni får en härlig fredag!

Världens bästa farmor (!!)

Och svärmor =)

Igår gick jag och la mig vid 23-tiden, och slog upp ögonen vid 07!! =D Jepp.. Eric sov med farmor inatt! Jag har inte vaknat en enda gång! Inte ens hört när han har behövt ätit och när hon gjort iordning. Så skönt! Vaknade av hans prat imorse bara =) Underbart!

Igår gick jag ju på en promenad, kom inte iväg förrns 18.20, gick en timme. Eric somnade och fortsatt sova i vagnen till 22.10 (!) ungefär. Han brukar alltid vakna efter en stund när vagnen har stannat, fast kanske sov han för att det var så sent vi gick. Han fick stå ute, vaknade inte ens av när nån kom och gick. Men runt 21.30 tog vi in honom, blev ju en aningens kallt ute. Så han hade varit vaken sen till 01..

Idag är det vaccination för lilleman, lär väl få feber sen =/ Blir första gången för han isåfall.

Kikade inte på nån garderob igår, får se när det blir av. Snarast iallafall, är jäkligt less på all röra där nere! Ska kika runt lite nu på nätet..

Hoppas ni får en härlig dag!

(just det, det funkar inte att göra ´ på e på det här tangentbordet, skumt)

Wrooom

Nu har vi hunnit äta kebab och varit på IcaMaxi + Willys och handlat. Va även en sväng på Babyproffsen. Jag köpte up&go blöjor, han har på sig dom nu. Dom känns rätt smidiga mot för vanliga! Jag har tänkt att man inte har dom förrns dom kan gå, men har läst mkt nu att det kan va bra från när dom börja röra sig mkt. Så då testar vi då =)

Varit hemma ett tag och tagit det lugnt oxå. Eric har fått ätit lite potatis- och majspure. Går bättre och bättre för varje dag. Fast jag ger inte varje =P Ska vänta nu tills han ska få lite ersättning sen blir det en promenad i soooolen!

Pappa kom hem nyss, Eric fick sitta på hans motorcykel. Det ska börjas i tid ;P

image580

 

Nå kort från igår:
  

Nä men hejjdå!


Go natt

Jepp! Eric åt 5.30, sen gjorde han nr 2 och kunde inte somna om, men skönt för honom för igår blidde det inget bajs! Ska ge han lite katrinplommonpure´ idag.. (fattar inte varför det inte går att göra ´ ovanför e?? Är jag dum eller är det tangentbordet som är knas?)
Vi klev upp allafall. Jag diskade nappflaskorna, å jag har upptäckt nåt bra =D Tulay sa att hon brukade byta napp på flaskan.. så jag testade DrBrowns napp på MAM flaskan, funkade kanon! Då kan jag ha dom flaskorna med nappen som han gillar!! Perfekt! Ska köpa fler idag! 

Idag har vi lite som ska uträttas
* Kebab (viktigt) =P
* ICA Maxi
* Babyproffsen - vagn + flasknapp
* Kolla garderob nånstans

Farmor vaknade kort efter oss så nu är hon med Eric.. det betyder att jag ska kila ner i sängen en liten stund till ;) Skööönt!

Hears kanske later!
 

Förlåt

att jag inte bloggat idag ;)

Ms mamma kom inatt. Och imorse när Eric vaknade ville hon ta honom (hon ville inte väcka han inatt) fast hon endast sovit nån timme själv! Så jag fick sova vidare. Snällt! Annars brukar jag ju slänga in ett inlägg på morgonen.
När jag vaknade städade jag undan lite.. Och kirrade en paj! Mickis, Walle och Johanna kom hit! Va väldans trevligt! Blev bara nåt kort, men har inte fört över dom till datorn så det kanske kommer imorgon. Dom åkte inte förrns vid 16-tiden tror jag.

Jag och mamma tog en promenad vid 17 i en timme! Så härligt i det här vädret!! Och det skulle va fint hela veckan =) Hoppas!

Imorrn åker nog jag och svärmor och handlar lite mat, har inte så mkt hemma nu.. Annars inget inplanerat vilket känns skönt. På torsdag ska Eric få spruta igen, får se hur det blir med feber denna gång, sist slapp han. Kanske att jag och Hannah skulle ta en promenad då oxå.

Ikväll är det TV som gäller... Höjdpunkten är väl DH! ;)  

Nu ska jag äta lite paj som blev kvar sen tjejerna va här!

Trevlig kväll!

FÅGELKVITTER

Jepp! Nice! Då känns det verkligen som att det är vår! =)

Känns som att jag sovit rätt bra inatt, skönt! Momme tog första matning eftersom han va vaken. Jag vaknade ju men skönt att bara kunna slumra vidare!

Eric har ätit (druckit) frukost, bajsat och nu sover han =) Jag har fått i mig lite kräm, har aldrig gillat det riktigt men det funkar. Jordgubbskräm.. Kände att jag måste ha nåt mer i kylskåpet nu när inte chokladbollarna finns ;P

För nån dag sen fick jag hem min vinst från Tradera, Supernintendo! =D Enda tv-spelet jag gillar! Jag va ju dum och sålde mitt + massa spel för några år sen. Men nångång blir man faktiskt sugen att spela! Så nu har jag ett igen. Måste bara kirra ett spel till. Har Super Mario Allstars och Super Mario World, nu saknas bara Donkey Kong! Dom är roligast så mer spel behöver jag inte.

Igår kom jag förresten ut på en promenad där på eftermiddagen *duktigt* Så Eric fick sova 2 ggr i vagnen =)
Är ju fiiint väder nu oxå, får se om jag orkar ta mig ut!

Nu ska jag ta en macka eller två!

Min gla'skit imorse! =)
image579



Härligt!

Mamma kom förbi förut och tog med Eric på en långpromenad. Medans så städade jag och Momme köket, hallen och vardagsrummet! Skööönt! Mkt lättare när man inte kan bli "störd". Han sov hela vägen och var pigg och glad när dom kom tillbaka! Han fick lite mat.. Och nu har vi nyss käkat.
Lite synd att jag inte gick på promenad oxå, men det såg förjä****t ut här rent ut sagt! Iofs är dagen inte över än på länge.. Men jag lär väl inte komma ut. Ikväll ska jag på ljusparty med Madde! Trevligt trevligt! Sen blir det nog en tidig kväll som vanligt.

Imorrnkväll kommer Mommes mamma! Hon ska stanna till 12 Maj eller nåt! Så då blir det säkert lite mer ordning här! =) God mat allafall ;) Ska försöka fixa en garderob nere och få iordning alla mina kläder och grejjer så man kan börja inreda Erics rum. Även datarummet måste bli klart så det blir mer plats i vardagsrummet. Inom snar framtid hoppas jag även att badrummet blir helt klart! Skönt om man skulle kunna njuta av sommaren utan att behöva tänka på massa renovering!

Imorgon är det babysim på schemat. Ska även byta till sommardäck och fara med skräp på tippen!

Hoppas ni haft en bra helg i solskenet!

Bye bye!

Onödigt inlägg

Jag övergav Tulay och Elias.. åkte förbi driven och åt på vägen hem. Bra med strips både till lunch och middag! (kebab till lunch)

Nu är nattens ersättning laddat i kylskåpet, redo att värmas. Det som är det jobbiga med att inte amma, behöva springa upp och värma =/ Hur gör ni som har barn som äter ersättning på natten?!
Den första kommer han äta nu strax.. sen lär det väl bli igen runt 01 och 04-05 nångång beroende på "vilken tur jag har" inatt! Har blivit sämre nu, äter typ var 3-4 h på natten, ett tag där gick det ju jättebra. Kunde ju gå 5 h flera gånger! Men men =(

image578

Nu får han 200 ml.. sen inatt ca 170 ml. Men han brukar inte äta upp allt alla gånger..
Märkt att han börjat svälja mer luft nu än tidigare oxå. Kanske för att jag har olika flaskor? Men iofs har jag haft det hela tiden. Han gillar DrBrowns mest, men när man ska iväg och har värmt maten redan för att man vet att man inte har möjlighet sen så håller MAMs värmen bäst, locket sitter tätare än på DrBrowns. Så dom har jag alltid när han inte äter hemma.. well well..
intresseklubben antecknar!

Än har han inte vaknat. Åt 18.10 hos Tulay.. btw, hoppas det går bra för er inatt vännen!!!

Nu sätter vi punkt för detta inlägg.

Hos Tullan

Jepp.. sitter hos Tulay. Hon duschar Elias nu och Eric sitter i gåstolen..

Idag hängde jag och Eric med mamma till mormor och hälsade på, fikade lite och kollade på kort. Va där lite mer än en timme. Hon orkar nog inte så mkt mer. Är glad så länge hon förstår lite vem man är allafall =) Mamma har gjort ett ablbum med massa kort och text till henne som hon kan kika i, så hon får se oss alla =)

Efter det åkte vi på babyproffsen en snabbis och kikade på en sommarvagn.. Vill ju ha nån slags "paraplyvagn", om vi ska utomlands så är det ju lättare att ha med en sån. Vet inte riktigt vilken jag ska välja, vissa kändes mer rangliga än andra. Dom hade ju erbjudanden på några nu, får se om det blir nån av dom..

Jo just, vi ska kanske åka till Libanon i juni =D Hoppas de blir av.. att det är lugnt där. Rätt många som ska åka, bla några kompisar till Momme i Malmö med deras familjer. Sen lär väl hans mamma och några åka oxå kanske. Nice nice!!! Roligt när man är många, och dom har oxå småbarn =)

Jag vill ha maaat! Ska ta ett snack med Tulay, nu har dom duschat klart!

Hörs imorrn! Om jag inte orkar slänga in nåt onödigt inlägg ikväll när jag kommer hem.. antagligen inte =P

Shoppinggalen!

Ja, är man shoppinggalen så är man!

Vi började dagen med en lunch på BL med tjejerna på jobbet! Eric sov hela tiden, skönt! =) Sen blev det en sväng på stan.. Köpte upp mig lite mer på "fem myror-kläderna", är ju så fina! Köpte lite större storlekar. Blev även en skitsnygg tröja från hm!

 


Efter det begav vi oss till Skönsberg på föräldraträff. Eric sov hela tiden, typ 11-13.15. Så han vaknade lagom till träffen! Han låg i cirkeln i mitten, och höll en liten tjej i handen ;) Jag vägde Eric med bodyn på, 8750 g! Den 24:e ska han få andra sprutan så då väger vi igen och kollar längden.



Sedan for vi hem en snabbis och fixade presenterna till mamma, och till ikea för att köpa den sista. En matstol till Eric som han kan ha där ;) Sov en stund hos mamma sen fikade och pratade med tanterna =) 
Eric blev både rädd och fascinerad av mormors clown som hon har. Han gillade även presentsnörena!
Imorse och sen hos mormor fick han smaka majskrokar för första gången!

   
   

Nä nu ska jag hoppa i säng strax! Eric ligger nere och sover och vaknar nog snart för att äta. 

Go kväll!

 

God morgon?

god och god vet jag inte.. är skiiiittrött!!! Men solen tittar ju fram idag igen så det känns lite uppiggande iallafall.

Idag ska jag träffa tjejerna på jobbet och käka lunch, bite line! mmmmmums! Sen efter det går jag nog lite på stan, sen ska jag på föräldraträff. Antar att M inte vill följa med. Han va duktig i början, men eftersom det inte varit så många pappor där (bla) har han sagt att han inte tycker det är så viktigt att gå =P Men killar är väl inte lika mkt för det där att sitta och snacka och få lite info ;)

Sen ska jag ut till mamma! Födelsedagsbarnet, grattis! =)

Ja så vi har ju det vi gör idag!

Eric pratade sådär roligt igår, som när han åt! Va tvungen att filma lite.. Va inne på Ica.



Nä nu blir det frukost!

Kan inte va sämre

Har läst den här listan i typ allas bloggar nu, så jag måste väl oxå va med då =P Och ni som ännu inte gjort den, do it! Mer intressant än alla dom andra listor som snurrar omkring! =)

Hur många barn har du?
One

Vad heter dom och varför heter dom så?
Han heter Eric Karim Emanuel.
Eric efter min morfar. Bara blev det namnet tillslut, orkade inte tänka mer (!!)
Karim efter Mohammeds kusin. Fast M säger Karim till honom, han säger till alla att han heter Eric för svenskar och Karim för invandrare ;P Så ni får kalla han vad ni vill!
Emanuel efter min farfar. Ville ta nåt från min pappas sida oxå =)

Vad skulle han hetat om han var det andra könet?
Inte bestämt riktigt eftersom vi fick veta att det var en pojke på UL. Men Maja skulle det nog blivit som tilltalsnamn!

När föddes han?
2007-11-16

Vad vägde han när han föddes?
3320 g

Hur lång var han när han föddes?
49 cm

Hur lång tid tog förlossningen?
hmm.. svårt att säga! Blev igångsatt på morgonen, men dom gjorde inget mer under dagen.. Fick dropp lite senare på dagen.. Han föddes på kvällen.. Själva krystarbetet tog ca 1 timme!

Tog ni reda på könet?
Jepp!

Hur länge ammade du?
Kom inte ihåg nu när jag började med ersättning, står i bloggen nånstans. Men helammade ca 4 månader kanske? Sen gav jag ersättning en gång på kvällen, men sen jag gett mer och mer ersättning har mjölken sinat.

Är du tillsammans med pappan?
Absolut =) 

Hur gammal var du när du blev gravid med ditt första barn?
21 

Hur gammal var du när du fick ditt första barn?
22

Hur ofta är du barnledig?
Nångång ibland, brukar nog bli nångång i veckan faktiskt. Brukar åka iväg och shoppa själv eller umgås med nån kompis ibland när Eric är med pappa. Ibland åker M iväg med honom en sväng medans jag är hemma själv..

Vill du har fler barn och isåfall hur många?
ABSOLUT! =D Skulle kunna tänka mig 4 st.. Men vi får väl se hur många det blir.

Om du får fler barn, vad ska de heta?
Det vette tusan.. Killnamn vet ni ju att jag har svårt med ;P Men kanske Emil om det blir en pojke, mest för att jag tycker Eric och Emil passar bra ihop. Maja om det blir en tjej.. Gillar även Maxine! Maja och Maxine passar ju oxå bra ihop =) Men det finns mååånga fina tjejnamn! Tycker det är mkt lättare med tjejnamn!

Kan man förklara för någon som inte har barn hur det känns att ha barn?
Nej det är nog svårt att förklara.

Late

Har inte hunnit skriva idag. Har träffat Madde! Åkte till henne sen tog vi en promenad ner till pizzerian och käkade lunch.. Sen hem till henne igen. Va där ett tag, Amira fick träffa Eric, eller Äric som hon sa typ ;) Hon är så söööt! Tror aldrig jag har träffat nån mer social 2-åring! =) Inte blyg den tjejen inte! Jag och Madde åkte till Birsta en sväng sen.. blev lite smågrejjs inhandlat.

  

Nu är jag hemma. Ska väl stoppa nåt i magen.. Eric sover. Blir nog sängen tidigt för mig oxå. Imorrn fyller mor år, så då ska jag till henne och fika med tanterna ;)

Mer än så blev det inte nu..

Bye!


Just ja

Kläderna från Shampoodle kom idag, dom va superfina!! Men Eric kunde inte ha byxorna, dom va för taight i midjan =( Någon som vill köpa byxorna? Kan ev sälja hela setet.. Jag betalade med frakt 354 kr. Tänkte isåfall sälja byxorna för 160 kr.. Nån liten smal en där ute skulle nog bli tuff i byxorna! Härlig gulfärg, skulle nog va häftigt till en svart body!

 

=/ Jag som tyckte dom va så cool...

Annars får jag väl returnera..


Birsta

Orkar inte skriva så mkt, ni får bilder istället. Är trött och hungrig....

Imorse, nappen hamna åt fel håll
 

Birsta
  
   
  

Shoppingen
  
   

Blev lunch på donken, sen efter nån timmes vandring i butiker en glass på charm.



Hörs imorrn!

Kära Dagbok

Nu har jag ätit min sista chokladboll, iallafall innanför husets väggar! Wish me luck! Kunde ju inte ha varit en bättre start på dagen! Trots lite sömn inatt så blir man glad av att se solen skina! Underbart! Det blir allt en morgonpromenad här. Sen ska jag till Birsta med Mickis och Walle!

Inatt när Eric vaknade fick han bara 100 ml ersättning, brukar ge 200 men då brukar han inte dricka upp allt. Vill även att han ska vänja sig att inte äta lika mkt då, han somnade om direkt när det var slut, då bytte jag ut flaskan mot nappen. Men nu kändes det som att han vaknade mer bara för det. Han åt 20.50, 00.20 och 04.00, så det var ju 2 ggr inatt. Ett tag åt han bara en gång. Men vad gör det om 100 år? Är ju inte så farligt mkt. Får se när vi börjar med att försöka få honom sluta äta på nätterna, väntar ett litet tag till iallafall, tills vi är riktigt laddade för vakna nätter. På bvc tyckte hon när dom är runt 6 månader om det inte går till sig av sig själv. Får väl se hur det blir när vi börjar med välling, kan ju hoppas att han dricker det!

Igårkväll gick jag och Hannah en promenad med våra grabbar. Jag bytte till sittdelen i vagnen, känns bra!

image544


Sist men absolut inte minst!! Idag blir lillen 5 månader! Min lilla prins!! Love him sooo!



Later!


Varmt!!

Han vaknade rätt fort!

Eric va lite svettig när han vaknade efter att vi varit ut! Fast han inte hade mössa, materialet på POP-jackan är ganska varmt fast den är lite tunnare. Han hade bara luvan på sig. Iofs är det ju ganska varmt här inne i vardagsrummet oxå. =P Jag brukar låta han ligga kvar i bilstolen tills han vaknar utan att klä av honom.. Men har han mössa tar jag oftast av den.

image541 image542

Idag är han tuff i jeans! ;) Fast inne åker dom av.. är vaaarmt här i vardagsrummet! Solen ligger på på fönstren!

image543

Hörnet är räddat

Ja då sitter man här igen då, en kebab och ett Willysbesök senare! Eric sover..

image538
Vi har fått upp hörnskåpet som vi har där det råkades borra
in ett hål ifrån köket, blev faktiskt nöjd! Måste bara torka av det,
blev lite fingeravtryck och sen fundera vad som ska få stå där. 
Det skulle passa bra med ett sideboard efter den väggen oxå!

Typ nåt som det här, fast inte exakt. Lite högre..

image540

image539






Nu ska jag spela lite Luxor tills Eric vaknar. Ikväll ska jag träffa Hannah, och kanske Linda. Får se om det bara blir fika eller kanske en promenad! Borde nog passa på att promenera med tanke på vädret!

Tjing tjing!


Hoho, upptäckte nu att det blivit nytt rekord igen på unika besökare, 3-siffrigt! Kul! Mycket för lilla mig! =)

Tapet!

Har hittat en sån fin tapet som jag nog ska ha som fondvägg i Erics blivande rum!
Såg den hos www.tvillingmamma.blogg.se som har den i sina döttrars rum, eller håller på att få upp! =) Hon har så himla fint hemma tycker jag!

image536
Från Sandberg!


Idag lyser solen! Kanske man borde ta en promenad! Får väl se.. Gick ju bra ett par gånger där, men när det kom mer snö var det inte lika roligt längre =(

En chokladboll är avklarad.. vad mer? =P Nooo, nu kräktes Eric på täcket! Måste torka!

Later!


Min guldklimp

haha.. vet inte riktigt vad han tyckte om det där? Så söööt!




Funktionellt tips!

Är grymt sugen på att beställa detta till Eric!

Byxa och tröja från Shampoodle!
image535

Långa muddar så det blir flera storlekar, bra!
Tror nog att det skulle passa Eric bra med gult oxå!

Medans jag skrev inlägget bestämde jag mig ;P

Det blev en beställning från
www.lillaw.se där var det nedsatt pris! 315 kr! Nice =)

Ny vecka!

Har tänkt på massa saker jag ska blogga om! Men när man väl sätter sig här så kommer inget fram =P

Nu funkar inte ljudet på datorn helt plötsligt, why? Varför ska alltid nånting krångla när man behöver det?!

Nåja, ni ska få se en film senare när Eric åt pure imorse! hahahha! Så söööt! Måste bara ladda upp den på youtube!

Har kollat igenom H&M-katalogen som kom häromdagen! Fanns några riktigt braiga "basplagg". Enkla! Mkt jag vill ha!! =D

  
   

Va ju 20 % oxå så det kanske blir en beställning!

Later!

More

Lägger dessa i ett eget inlägg, blir så mkt i samma annars.

Bilder från idag

Trött kan man säga =)
image519

Hade rolig frilla när han vakna ;) Lite svårt att få det på bild bara!
image525

Love!
  

Blidde inte så många kort från middagen, men här är dom tre små =)
image529

Nu blir det inte mer för idag, ska skynda mig att publicera. Har felat hur många gånger som helst så jag blivit tvungen att göra om *less*

Nu så!

Typiskt att det ska fixa till sig direkt efter man lagt upp värsta långa tråkiga texten. Orkar inte göra om inlägget heller.
Så här kommer lite tråkiga bilder då =P
  
 
 
 Ansiktsmask på! Glömde nämna det ;P
 Ready to go!
  


Detta var lite pics.. inte lika kul att bara lägga ut bilder eller text som sagt, har fler bilder men orkar inte lägga upp! Kommer väl nå mer från konserten, nåt klipp när jag fått det av Linda.

Det går inte

Får spunk! Kan inte föra över bilderna från kameran till datorn! Vet inte vad som är fel?! Jobbigt! Har ju en del att visa ju =( Men jag kan dra vår resa utan bilder så länge =)

Huvudstaden
 Vi åkte runt 10 på fredag! Blev 2 cheese i bilen, bra start! Jag gasade på den första biten, men Linda körde längst. Jag sov där en liten stund ;P Hittade faktiskt rätt bra, men ringde och kollade lite med Tulay ;)
Väl framme så checkade vi in och parkerade. Straight to the room! Va helt ok! Vi bodde på globenhotellet! Gick ganska direkt och käkade på donken, kollade nån affär sen tillbaka. 
Upptäckte att det fanns solarium, och hade sett innan att det fanns relax. Vi tog först ett glas vin sedan gick vi och solade! Skööönt! Hur längesen som helst sen jag solade. Tänkte ta ett dopp i bubbeln oxå men där va det folk så vi skippade det. Back to rummet och började göra oss iordning. Drack lite mer vin, fast jag drack inte ens halva flaskan. Blev typ 2 små glas bara.
Vi gick till insläppet runt 19, 19.30 började konserten. Det var fullt med folk som satt på golvet framför scenen, men vi hoppade förbi typ alla och hamnade ganska långt fram =) Så vi stog där mitt bland alla som satt, kände sig lite uttittad, haha! Tillslut kom en vakt och sa att man måste sitta ner =P Så då fick vi väl göra det då.
Tiden gick.. tillslut kom förbandet in, som i övrigt va grymt bra faktiskt! Urban Mind!
Efter några låtar kom Kellan in! =P Hon va faktiskt jäkligt bra live! Grymt bra röst (!!!!)
Har några bilder som Linda skickat men ska få fler, vi filmade lite oxå. (allt med hennes mobil, jag va ju så dum att jag inte tog med kameran)
Ja det verkar va omöjligt att lägga upp en bild! =( Hade jätteproblem med att bara logga in. Så det får bli bilder imorrn..
Allafall, efter konserten gick vi faktiskt tillbaka till hotellet, slocknade rätt fort! Vaknade faktiskt till ett par gånger som väntat, och trodde att Eric va där och satt i sängen en gång, hehe. Men skönt att inse sen att man kunde sova vidare! =) Jag trodde jag skulle vara mer utvilad, så det verkar inte spela så stor roll hur mkt man sover, att man alltid ska vara så trött?!
Vi käkade hotellfrukost som inte var så mkt att hurra över faktiskt =/ Även att dom tog Lindas fil fast hon inte ens ätit upp! Och medans vi satt och käkade kom dom och plockade undan massa saker på bordet, så alla servetter försvann. Dessutom va äggen inte hårdkokta som det stod, kocken kom med några ägg jag gick testa skära, men alla va löskokta. Tillslut hittade jag ett =P
Jaja.. bla bla bla.. Vi åkte hemöver runt 11 och va hemma runt 15.

Vem orkade läsa det där?! Boring med bara massa text ju =P

Today
Tänkte visa en bild på Eric (den kommer), han somnade på täcket på golvet medans han lekte (!) Har aldrig hänt förut =) Nästan på mage och med en leksak i handen. Sötis!
Tulay Senol & Elias + Jossan Anders & Tilly har varit här på middag. Väldigt trevligt =) Har ju självklart lite bilder att visa där oxå. Dom åkte för ett tag sen...
Eric ligger och sover nu.. Jag ska väl sitta här lite och sura över att det inte går att lägga in bilderna.. Sen blir det nog lite TV.. Jag orkar inte ta bort all disk idag. Imorrn är det inget babysim så vi har inget planerat. Så det får väl bli en städdag.

Kommer förhoppningsvis lite roligare inlägg imorrn då om vi lyckas förstå vad som är fel med överföring av bilderna!

So long!

Inte nu

Nu har jag varit hemma sen ca 15-16. Tänkte bara meddela att jag lever ;)

Det kommer en uppdatering imorgon! Har ingen ork att skriva nu, ja, fast jag har fått vila upp mig lite ;P

Va såå mysigt att träffa Eric igen! Han sov när jag kom men vaknade ganska fort, han skulle äta så då ammade jag! Det gick bra det =) Han högg direkt ;)

Ska faktiskt hoppa i säng snart! Både Eric och Momme ligger nere och sover, M har inte sovit så mkt som han brukar ;P Bra för han att få se hur det är en hel dag/natt utan att jag är hemma ;) Men allt hade gått kanon!

Ja men vi hörs imorrn! Då blir det lite bilder oxå!

Bye

Detta blir sista inlägget nu innan vi åker imorrn! =)

Måste packa lite nu och käka mat. Eric ska hoppa i säng snart.

Jo just! Han vänder sig för fullt nu =D Har ju bara gjort det nån enstaka gång förut, men i Måndags så la jag honom på golvet (har alltid legat på täcke förut) och efter ett tag så vände han sig på mage, OCH tillbaka =) Så nu hamnar han ofta på mage, även när han ligger på täcket, men det är lite svårare att komma tillbaka alla gånger.

   

Han kan även hålla flaskan lite själv nu när han äter, fast den är lite tung så inte så långa stunder =)
 

Nä nu hinner jag faktiskt inte sitta här mer!

Kanske uppdaterar på Lördag när jag kommer hem, annars på Söndag.

Trevlig helg alla!! Det ska jag ha!!! =D *sova sova sova* ;P

Lite snabbt

Hinner inte skriva så mkt just nu!
Lägger upp lite bilder från igår bara..
Eric fick smaka katrinplommonpure, och han åt med HELA ansiktet =P
Pajen blev god och det var trevligt att ni kom Emma och Micks! =)
Oscar (som hade ätit) blev väldigt sugen på nåt oxå, tur att det fanns blåbärspure, men han blev sur när det tog slut ;P

image481

Ser inte så mysigt ut ;)
   

Denna paj blev nog bästa smak och konsistens av dom jag gjort =)
image487

 

image492

   

Sen kom pappi hem
image497

Nu måste jag hoppa från datorn! Hej så länge!


Back again

Redan tillbaka ;)

Nu har jag städat vardagsrummet lite.. bara pajen kvar! Plus att städa undan lite i hallen och köket..

Eric håller på att ska somna. Några nätter irad nu har han somnat i sin egen säng, UTAN gung eller så! =D Han verkar inte gilla att sova lika mkt i babysittern eller gungan nu, inte när han ska somna in allafall. Om han vaknar och vill fortsätta sova så kan det funka att fortsätta sova där. På dagarna (och nu) ligger han på täcket på golvet istället. Jag brukar buffa han lite i rumpan och sjunga bara. Skönt!

 Igår

 Idag

Hans nappar kom i måndags! Perfekt med namnet på! En orange oxå men den har han i munnen just nu =) Bra med en genomskinlig napp (var 2 st), om man inte har nån som matchar kläderna ;P
image480

Jag måste köpa en ny kamera (!!) Den jag har nu är väldigt smidig för den är så liten, men tar lång tid att knäppa ibland, och har man barn vill man kunna trycka och få ett kort direkt, eftersom dom är ganska rörliga av sig =P Om han ler så hinner leendet försvinna typ innan kameran knäppt ibland, lite störigt. Och som ni ser så kan det bli lite suddigt, men det kan även bero på mina darriga händer ;)

Ja nu medans Eric sover ska jag passa på att se Andra Avenyn! Har inte hunnit se något avsnitt än! Den som spar han har =P

Bye igen!

Morning

Idag kommer Mickis&Walle och Emma&Oscar hit och fikar! =) Ska bli trevligt! Nåt som inte är lika trevligt är vädret! Hallå, vinter i April.. why?

Jag måste iallafall städa nu på morgonen och baka en paj! Blir hallon/blåbär blandat.

Igårkväll va jag och fikade med Linda Jenny och Annso, va på Waynes. Trevligt! Och vem träffade man, om inte Muris och Wissam, som är hos oss typ varje dag. haha.. Dom gick före oss, och va hemma hos mig när jag kom hem =P Dom sitter här varje kväll och spelar ps3.. värsta tråkspelet dessutom! Men inte mig emot, jag gillar när det är folk omkring =)

Nu blir det först frukost här sen får vi se om jag orkar ta tag i städningen.

Bye!

Förresten, i Måndags hade jag läsarrekord! =) Kul! Både unika besökare och sidvisning. 
Så Welcome ni som hänger kvar ;)


BRUM - bilen ditt barn vill ha

Ja! Så stod det i annonsen på blocket! Hur fin bil som helst! Och den ska bli Erics! =) Får ju vara en prydnad ett tag tills han blir större. I like it a lot!

image476

Igår på babysimmet gick det bra, fast han hade nästan nyss somnat när vi kom fram så han va lite trött. Blev lite ledsen i slutet men det gick bra, han orkade hela passet. Fick nappen i slutet.

Små korvarmarna, så söta =) Han va jätteduktig på att ta leksaken, sen in i munnen såklart!
image477

Efter badet åkte jag och gjorde cellprov, det va väl mindre kul men det gick bra. =P

På kvällen kom pappa och Ingalill, hon hade med sig papper till deklarationen till mig.. Usch.. jobbigt att fylla i. Sålde ju lägenheten, och det blev ju en hel del vinst. Men lgh var ju totalrenoverad så vi får se hur mkt det blir att skatta i slutet.

Natten var ganska ok. Men man får ju kliva upp nå gånger och grejja till nåt.

Idag ska jag träffa Linda Jenny och Annso, ska fika när Linda har slutat. Sen ska jag umgås med Linda lite till =)

Och på fredag! Då åker jag och Linda till Stockholm *läääängtar* Ska gå på Kelly Clarkson! Men det jag längtar till är att få SOVA en hel natt utan att bli väckt =D Men antagligen lär man ju vakna till! Haha jag kanske vaknar och börjar gunga lite på Linda ;P Jag kan ju va rätt virrig när jag sover! Rätt ofta vaknar jag och fumlar med täcket, känns som att jag håller i Eric och han bara försvinner och jag hittar han inte i täcket, har börjat leta under Mommes täcke oxå efter Eric, ibland har han varit vaken och lugnat mig lite med att säga - han ligger där i sin säng! haha.. Ja, åter till sthlm. Det finns SPA på hotellet, får se om vi hinner med ett dopp kanske. Ska även dricka lite vin, va över ett år sen nu! Vitt vin med fruktsoda, gott! Känns som att det kommer bli kanon hela lilla trippen! Sover en natt och kommer hem på lördag.
Jag kommer sakna lillen hur mkt som helst. Men han är ju hemma med pappa så det är ingen fara. =) På så sätt är jag lugn! Då behöver man inte oroa sig över om att han blir jätteledsen och inte kan tröstas eller nåt. Dröjer nog ett tag innan jag och Momme åker iväg nånstans tillsammans utan Eric, han får allt hänga med tills han blir allafall några månader äldre! Känner inte att vi har nåt behov än att göra nåt bara vi, en middag eller nåt sånt men inte mer. Har ju längtat efter att få göra allt med honom, resa och så =) Vi har hela livet på oss att göra nåt själva, så den här första tiden känner jag att vi ska vara med han så mkt som möjligt.

Nu blir det frukost här!

Återkommer kanske senare idag!

Jag har blivit utmanad


Jag har blivit utmanad av Emma, http://emmzan80.blogg.se/


Vad gjorde du för 5 år sedan?

2003

Hmm.. Minne som en fisk! Men lite kan jag nog komma ihåg! Tog slut med Alex det året. Och jag började sista året på gymnasiet. Jag fyllde 18! Så jag tillbringade lite (eller rätt mkt) tid på krogen, träffade även Mohammed då! =) Så då blev man ju lite smått kär där i slutet av året! ;) Hände lite andra saker oxå antagligen =P Men detta får räcka för er läsare!

Vad gjorde du för 10 år sedan?

1998

Ja då var jag ju hela 13 år! Wow ;P Nyss blivit tonåring! Vad gjorde jag då?? Gick i skolan.. spelade fotboll. Umgicks med kompisar. Typ! Intressant?! haha..

Vad gjorde du för 15 år sedan?

1993

8 år.. Ja då räknade jag väl matte och tyckte skolan va hur kul som helst ;D Spelade nintendo och lekte med Barbie! ;)

Vad gjorde du för 20 år sedan?

1988

Liten en.. 3 år! Då lekte jag väl antagligen oxå med barbie ;) Jag älskade att leka med Barbie, med Frida! Ungefär från den här åldern kanske och rätt många år framöver ;)

Vad gjorde du för 25 år sedan?

1983

Ja då var jag vääääldigt liten, så liten att jag inte ens fanns! ;P



Nu utmanar jag: Tulay, Malin och Sara! =P

Tävling

http://nikital.blogg.se/1207543275_tvling.html

Jag har ju alltid sån otur så jag förväntar mig inte att vinna =P

Babysim

står på schemat idag!

Väldigt tråkigt väder =/ Blir nog ingen promenad nu på förmiddagen allafall! Våra bästa år om 20 min.. Sen har jag ju tre avsnitt av Andra Avenyn att kunna kika på idag =) Får se om jag hinner med alla! Härligt!

Igår åkte vi till Mio och hämtade vårat hörnskåp till vardagsrummet. Sen blev det en sväng på ikea. Lite shoppat blev det. Jag köpte en till matstol till Eric, den han har nu lutar han ju huvudet i hela tiden, och kan inte öva balansen riktigt. Så den här mellantiden när han lär sig sitta är det bra att ha en "vanlig" stol oxå, och den är ju så billig så då kan man lika gärna ha två =) Perfekt vid besök oxå! Så då har vi en i köket och en i vardagsrummet. Den andra stolen kan han ju ha flera år =) Köpte även ett jättegulligt tallriksset, rosa påshållare, ramar och glasburkar. Sen en möbel att ha under handfatet, just nu står alla flaskor i badrummet på golvet, inte så fint. Har hörnskåpet i samma serie redan.

   
 
 

När jag är mitt uppe i bildvisning kan jag lika gärna slänga in en bild på min frukost ;P Detta är vad jag oftast äter till frukost, mackor med hamburgerkött och äppeljuice till det. Förut åt jag alltid fil, men nu när jag ammar har jag ju slutat med det =( Ska börja med det sen igen! Vad äter ni till frukost? =)



Och just nu sitter jag med denna framför mig, inte bra:

Mamma, trodde du inte att jag skulle hitta den?! =) Sa faktiskt att hon inte skulle lämna den här ju!! Men då gömde hon den i ett köksskåp! Ett som jag öppnar varje dag =P Typiskt! Då kan man ju inte hålla sig!!!

Kusin vitamin var här igår och hälsade på! Lilla Arvid tyckte det va spännande att få träffa Eric igen =) Och för Elsa var det första gången hon träffade honom.
Arvid och Eric


Nä, nu har Våra bästa år börjat!

Later!


Sunshine

Hallå! =)

Natten var inte kul.. Eric sov inte bra alls, han fick ersättning vid 21.40 och sov rätt bra första tiden.. Sen ammade jag 02.00, sov inge bra.. fick ge ersättning igen 04.25, sov inge bra. Grät så mkt att tom Momme vaknade, det var mot morgonen runt 05 tror jag, och han vaknar inte lätt! Blev lite bättre när vi tröck benen mot magen och så.. Jag orkade inte gunga i babysittern så jag gick upp och la han i gungan, då kunde han sova lite till och jag sov lite i soffan..

Nu har jag städat vardagrummet. Min kusin med familj kommer idag! Måste bara fixa lite i hallen och köket oxå..

Igår va jag med Linda till Birsta och Shoppadeee! Hmm.. kanske inte är så bra att lämna Eric hemma, man hinner kika på så mkt då ;P Blev en hel del! Va oxå tvungen att köpa den billiga jackan som Nikita visade på sin blogg! ;P Bra med bloggar, så man får tips =) Hittade en hel del annat oxå! Jag har fastnat för Barbapapa! Fanns jättecoola kläder på Åhlens!

Det mesta av shoppingen!
image459

Baksidan av Barbapapa-bodyna, söta! Min lilla pojk får ha rosa, vissa saker kan man inte motstå =)
 

Skjorta från Vero Moda, närbild på trycket


Jättemysig kofta från Vero Moda oxå, tror det är en sån du har Malin =)
Va 50% på Hemtex, som vanligt?! Två handdukar fick hänga med! Sen burkar från Lagerhouse..
Köpte färg på ÖB, ska måla linneskåpet som jag började med i somras, det blev inge bra så ett tag har jag funderat på att slänga det, men sen kom jag ju på att det kan jag verkligen inte göra! Vad tänker jag med?! Bara göra nytt försök med målningen! Ni experter, Ida och Nudel tex ;P Brukar ni använda pensel eller roller mest? Vad skulle ni använt på ett linneskåp? =) Jag testade med roller i somras, men blev inge bra, fast det var nog pga färgen oxå... Jaja! Ni får se bilder när jag kommer igång!

På eftermiddagen gick jag och Momme en promenad efter mkt gnäll ;P Momme gillar INTE promenader, och han gnällde efter vägen oxå! =P Men vi gick allafall, kollade på likadana radhus lite längre upp, hur dom har det på framsidan.. Ska ju ändra lite där, vet ungefär hur vi ska ha det nu. Men först blir det baksidan som ska få en liten piff! Vi blev sugna att smaka en LakritsPuck-glass när vi gick förbi affären i centrumhuset, det finns en stor reklamskylt på andra sidan vägen med den, men självklart fanns inte den där! Borde kanske skaffa det ;P 
Hur som haver, momme åkte iväg en sväng sen och kom hem med en =D Eftersom vi skulle äta sparade jag den.  

Ingen orkade laga mat såklart, så vi åkte till Tandori och käkade, mums! Eric sov hela tiden, vaknade i slutet bara =)

Har faktiskt fortfarande kvar glassen, så nu blir det en! ;)


Tjao!

Lordej

Finns inte så mkt att skriva just nu eftersom jag uppdaterade igårkväll  ;P Blev hela tre inlägg igår! Duktigt! Och många bilder!

Förresten, hur skulle ni gjort med golvet i badrummet som jag skrev om? Känns som att det blir snyggast med det som går igen på väggen? Finns ju även 10x10 plattor med samma färg, men den stl tycker jag är tråkig.. Även dom där som är runt spegeln kan man ju lägga som ett mönster på golvet. Men mosaiken känns bäst ändå. Så hade vi i badrummet i lgh på golvet.. jaja!

Later!

Skrattar

Måste bara lägga in en video.. Eric skrek/skrattade hur mkt som helst.. Momme busade med han. Så jag filmade en liten snutt i slutet.. Va alldeles nyss. Nu ligger han nere i sängen och försöker sova. Ska gå ner nu! Tjao!


BADRUM

Tänkte visa lite fler bilder på badrummet, nu är det bara golvet kvar! Inte bestämt riktigt om vi ska köra svarta 30x30 plattor, eller om vi ska köra samma mosaik som är som ränderna vid toan/badkaret. Tror det blir mosaiken, känns snyggast då det blir samma som går igen på väggarna.. Det blir ju dyrare, men värt det =) Vi får se!

Här i hörnet ska badkaret stå.. Man kommer in direkt framför bastun.
image454

Här efter väggen bredvid badkaret kommer en möbel för tvättmaskin/torktumlare.
image455

Här ser man dörren. I ramen ska det vara en spegel. Stor =) Me like!
image456

Och här blir handfat och toa.
image457

Bastudörren.
image458

Längtaaar tills det är helt klart =D

Vi har nyss käkat. Eric ska snart sova. Hoppas på lite sömn inatt! =) Blir nog en tidig kväll för mig som vanligt. Grabbarna spelar TV-spel.. Tråk! =P

Idag på föräldraträffen handlade det om bilbarnstolar.. Känns som att det kommer bli knöligt när man inte använder babyskyddet, är ju så smidigt (fast tuuungt) att kunna ta med överallt. När jag är borta kan han sitta i den och han somnar i den om han behöver sova. Den är lätt att ta med i en annan bil och när man reser, tex på flyg/tåg och så. Sen när man har den som sitter fast blir allt mkt knöligare =(
Eller?? Tycker inte ni som har det att det är så?

Well well.. Nu har jag icke så mkt mer att förtella ;P

Imorrn kommer min kusin och hälsar på, vet inte vilken tid. Ska försöka hinna träffa Linda nåt oxå =)

Hörs imorrn!


Helgen är här!

Imorse blev det en morgonpromenad i dimman! Det var härligt faktiskt! Är nöjd om jag kommer iväg varannan dag!

Idag är det föräldraträff! Ikväll har vi middagsgäster..

Därimellan vet jag inte vad som händer... Ser ju ut som ett bombnedslag här som vanligt. Så det blir väl lite städning kanske.

Måste iväg på Ica Maxi oxå.. ska köpa mer ersättning. Ska börja med NAN2 nu och se hur det funkar.. Hans mage var inte nå annorlunda igår/natt.. Men det ändras ju inte på en dag. Däremot va bajset lite fylligare imorse ;P Kanske för att jag inte ammade igår! Men jag ska fortsätta amma, fast bara när brösten är helt uppfyllda, annars blir det bara krångligt och han blir grinig.

Nu sover Eric och jag ska spela lite Luxor!

Later!

Här ligger han i fina vagnen som fortfarande står hos mor min..
image452


Yesterday

Igår blev det som sagt lunch med Hanna och Mirja, åt på charm. Det har blivit så jäkla dyrt där!! Verkligen inte värt pengarna för en bakad pära och LITE röra, sallad och bröd! 77 spänn (utan dricka, man får måltidsdryck eller vatten)! Och för 70-90 kr kan man få en rejäl lunch på tex Oscar, Bite Line, Sju Kryddor eller nåt! Men men!
Jag gick även upp på jobbet en snabbis och gav Eric ersättning. Sen gick vi på myrorna, jag fyndade ett par nike-skor, såg jättefräscha ut! 150 riksdaler! Perfekt för promenader!




Efter la stada åkte jag till Tulay! Vi grejjade lite med min blogg, hon som hjälpte mig =) Åt mackor och glass, jag är ju alltid sugen på nåt ;P Lekte lite med pojkarna.. Eric satt lite själv, skulle försöka hinna fota men det gick inte så bra ;) Min kamera är så seg, så han hann ju falla omkull. Och han blev nog lite trött efter alla försök =P

   
   
Dojnk, dom är ganska vig om man säger så, dom små liven!



Idag blev det ingen morgonpromenad, vi klev upp lite senare. Det ser ut att vara ganska ruggigt ute oxå, så vi får väl se om vi kommer ut. Ikväll ska jag till Malin och få se lilla Milton =) Kanske käkar tillsammans oxå! Just nu ser jag på våra bästa år, sen vet jag inte vad som väntar. Lite städning skulle behövas.

Idag ska jag testa att bara ge Eric ersättning, för att se om han är bättre i magen ikväll/natt. Då kanske han får sova bättre. Så då får jag pumpa lite idag.. Ska nog koka en pära så han får smaka lite oxå!

Hörs kanske senare!


Update

Nu är jag tillbaka! Solen va framme när jag gick, sen blev det dimma! Skönt att jag gick ut tidigt! Annars hade det inte blivit av!

Nu ska jag plocka lite, amma och ta en dusch! Sen blir det Våra Bästa År ;P
Efter det blir det city, lunch med Hanna!

Bye so long!

Nya vanor och nappar

Ska försöka börja komma igång med morgonpromenader! =) Så idag blir det en prommis strax! Solen skiner! Härligt! Igår gick jag och mamma en sväng, va jätteskönt!

Har beställt nya nappar till plutten! Det ska stå Eric där! Va lite rabatt så då passar man på!
image445  image446
Från www.namnnappen.se

Natten va inte lika bra som igår *gäsp* Han vakna flera gånger och hade det tjorvigt med magen stackarn.. Och jag har gungat han mkt i babysittern så jag har inte sovit så bra. Men blir förhoppningsvis piggare av en prommis! Positiva tankar! ;P Skulle helldre lägga mig på soffan en stund medans han sover.. Men ikke! Skönt att ta en tidig promenad, är ju alltid uppe runt sex-tiden ungefär, och då finns inte mkt att göra. Och tar man en prommis då så behöver man inte tänka hela dagen sen att man kanske skulle ta en promenad, då får man göra vad man vill och lata sig resten av tiden ;)

Så! Later mina vänner! Nu blir det påklädning!


Ny frilla!

Eller nja.. klippte ju inte så mkt ;P Toppade igenom det bara.. Och tunnade ur det, rätt mkt! Jag har tjoooockt hår! Sen blev det slingor direkt på det jag hade innan, och mörkt under. Va längesen jag var såhär ljus! Lite beige/mellanblond-aktigt blev det! Känns rätt fräsht såhär mot våren =) Det blev även lite massage, skööönt! Ska jag nog försöka unna mig varje gång framöver ;)
Har ingen förebild, men såhär såg jag ut sist jag klippte och färga när Mommes lillsyrra gjorde:

 Syns kanske inte så bra..

   Today! Osminkad och blek som vanligt ;P

Gick sedan och käkade på donken, Linda sällskapade. Träffade även Hannah och sen kom Christer. Kändes nästan som en jobblunch på gamla goda tiden ;P

Nu har jag nyss ätit en chokladboll (tredje idag tror jag) good! Nä usch..... nu måste jag börja röra mer på mig om jag inte vill gå omkring i mjukbyxor hela sommaren! =/ Känns som jag gått upp lite senaste veckorna...
Idag har det ju varit kanonväder! Perfekt promenadväder.. Och det är fortfarande fint, kanske ska ta en eftermiddagspromenad!? Jag invigde iallafall skinnjackan och mina converse idag! Nice! Hoppas vädret håller i sig!

Later mina vänner!

FINALLY

Handikappad? Ja lite så har det allt känts ;P haha!
Har ju haft flera saker jag tänkt blogga om.. men nu kommer jag ju inte ihåg allt (!)

Lördag
Träffade Klas Anna och Ilja.. Va hos mamma på förmiddagen. Gertrud Lisa och Noah kom för att träffa dom oxå. Senare åkte vi till mormor på sjukhuset, det var sådär med henne, va nog svårt att förstå allt när vi kom "så många", men hon visste vilka vi var när vi sa det allafall =) Efter besöket åkte vi hem hit och käkade middag, Momme hade lagat god mat, oxfile och strips ;P sällan!

 

Här är alla Sveriges Botander samlade! =) Eller hela världens Botander ;) Men vem vet, det kanske finns nån på andra sidan jordklotet som kommit på samma namn!
image431

Efter middagen åkte jag och Eric till Linda. Vi såg på tv och snackade lite =) Sandra var där oxå. Och Eric fick en present! =) Finfina saker!!
 En skallra, snuttefilt, speldosa. TACK Linda =D Och Christer ;)

 Och i torsdags fick han denna av Sara och Emmy! Tack tack =)

Söndag
Jag och Eric for till Birsta och mötte upp Linda. Blev lunch på donken. Köpte ett par skor, va 20% på DNA. Jag och Linda köpte vita Converse! Tog en glass på Draken innan vi skiljdes åt. Eric satt lite vingligt i barnstol och var supernöjd över att få smaka lite på min tomma glassked ;)
   
image438


Måndag
Vad gjorde vi igår? Jomen just! Vi badade ju =) Eric åt precis innan vi hoppade i, så han orkade med jättebra! Tyckte det va jätteskoj! Längtar tills nästa måndag! Sedan gjorde vi inte så mkt.. va mest hemma.

Huset
Det har kaklats vidare i badrummet! =) Här är en liten smygtitt!
 Hörnet där badkaret ska stå.
 Vid den här randen kommer toan.
 Inte ställt iordning videon och så än, och det ska väl dit nån blomma el nåt.


Amning
Inatt var det verkligen REKORD =D =D Tänk om det kunde hålla i sig!
19.15 Ammade
23.00 Ersättning
05.55 (!!!!!) Ammade
10.00 Ammade
Han åt alltså inget mellan 23-06, 7 h (!!!!) och sov bra emellan! Men vid 5 tiden fick jag gunga honom i sängen så han sov vidare tills 6 då han ville ha mat! Och han vaknade utan grin =) (ofta vaknar han ju superhungrig på en gång, så han vaknar och grinar på en gång) Men nu hann han vakna till och le lite innan, fast det var 7 h sen han åt =) Och sen 4 h igen nu på morgonen!

Idag
Jag ska till frissan!! =) Färga, klippa + lite massage! Niiice! Ni får väl kanske se resultatet senare =)

Hoppas ni orkat scrolla ner hit ;) Säkert något mer jag tänkte skriva men då kommer det senare!

Nu ska jag se om några fler uppdaterat!!! =D

Hej så länge!




Damp

JA men självklart!!!!!!! Ååååhh...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

va fan det funkar ju inteee!!! Håller på med ett inlägg med massa bilder och grejjs men man loggas ju bara ut när man sparar?!?!?!??!

Det här inlägget kommer säkert att funka hur bra som helst.............................

RSS 2.0