Go kväll!

Vi skulle ju på Mesoyo igår, men det var stängt. Vi gick på Invito istället. Mkt nya restauranger nu! Det var god mat. Idag däremot så gick vi på Mesoyo med Tulay Senol och Elias. Där tyckte jag faktiskt inte att maten var nån höjdare. Hade inte så mkt att välja på. Men det var ju bara sommarmenyn ;)

Igår fastnade jag på kort på Invito!
 
Efter gårdagens middag hamnade vi hemma i soffan och kikade på fotboll. Ovanligt att vi kollar på nåt tillsammans! Fast jag städade lite och hamnade vid datorn en liten sväng oxå ;P



Idag har vi varit och hälsat på Ulla Isabelle och Fanny. Vi käkade lunch på pizzerian. Sen satt vi ute och fikade mest hela tiden. Kom en regnskur men då kom parasollet upp så vi satt kvar. Tur att det inte varade länge. Va ett tag sen vi sågs, så det var kul att träffa dom. Blir fler gånger i sommar! =)
 

Imorrn blir det lunch med Linda och Hannah i nåt tält kanske, eller langos. Blir nog fler svängar på stan i veckan, måste ju passa på att käka massa gotta ;) Funderar på att gå en kväll på GF oxå, får se hur det blir med barnvakt. Då blir det nog lördagkväll. Kusinvitamin var sugen på att vara barnvakt, får se om dom är i Sundsvall då. Det löser sig nog!

Nu ska jag diska nappflaskor! Sen blir det nog sängen och lite TV.

Hejsan!


Sjusovare

Bra Lotta! Tänkte att vi skulle sova middag. Javisst. Blev lite väl länge. Vaknade 18.40 av att Eric var huuungrig. Vi hade ju sovit över gröttid och allt. Undra hur denna natt blir då! Vi har sovit från ca 16-tiden. Eric hade nästan nyss sovit lite så jag trodde inte han skulle kunna sova så länge alls. Han sover fortfarande. Måste ta upp honom så kanske han kan somna igen vid 21-22, jag vill helst inte kliva upp 04 inatt. =/

Idag hade vi trevligt på sommarfesten! Pippi och Herr Nilsson kom, vi åt korv, fikade och surrade lite. Fiskdamm blev det oxå. Vädret var kanon! Här har ni ett gäng med bilder:

  
  
  
  
  
 Senol ville prova på hur det kan kännas nästa sommar ;)

Ja ni, nu måste jag fundera på vad jag ska stoppa i magen. Funderar på pizza om det inte tar sån himla tid att köra ut. Sen väcka Eric då som fortfarande sover.

Hej hå!

Måste bara avsluta med en bild från imorse efter promenaden. Eric somnade i bilen på väg hem. Vaknade till och fortsatte sova med Momme medans jag duschade.
Mina älsklingar! Så fina!


Nu kom Momme hem från jobbet oxå! Det blir middag på nya Mesoyo. Nice!

Idag

Ooooj, det här skrev jag imorse. Men publicerade aldrig =P


Nu ska vi snart iväg på promenad! Vi har gått i över en vecka nu! DUKTIGT!

Idag mellan 12-15 ska vi iväg på sommarfest med familjeliv-tråden! Ska bli skoj! Det är fika, korvgrillning, fiskdamm, underhållning som står på schemat! Hoppas vädret blir bra! Men annars håller vi oss inomhus.
Jag och Tulay har fått med oss gubbarna oxå, stort! =)

Erics outfit idag:


Body: Urban Elk
Baggyjeans: POP
Strumpor: No idea, arvegods kanske!

Efter att jag varit iväg till badrummet så hade han börjat pussla lite ;P


Nu hoppas jag att mamma kommer snart.. Eric börjar bli otålig och vill komma ut!

Kanske uppdaterar ikväll om hur det var på festen! =)

Tjao!

(Nu har vi hunnit komma hem från promenaden) ;)

Krypa snart?

Idag tog Eric "två steg" genom att krypa! =D Hann få det på film. Men tråkigt nog ramlade han framåt och slog i ansiktet i golvet =/ Utanför lekmattan.. Men det gick bra som tur va! Inget blod eller så. Tur att dom är rätt tålig dom små liven.
Men det har inte blivit något mer. Men snart släpper det nog, och då har vi honom överallt! Är ju rätt smidigt när dom inte tar sig någonstans ;P

Det går framåt! =)

Bloggpaus?

Ja det blev visst så i två dagar. Sorry!

Har inte blivit av att jag skrivit bara. Så blir det ibland! Vad har hänt här då?

Onsdag:
Självklart en morgonpromenad med mor. Sedan blev det kebablunch med Momme. Hämtade upp Hanna och åkte iväg till Birsta med henne och Diana en sväng. Sen käkade dom middag här. Pommes och kyckling. Gott gott!

Torsdag:
Morgonpromenad.
Lunch med Hanna på stan, buffe på Dragon House. Sen gick vi en sväng på stan. Jag köpte en vitlökspress och en tunika. Hanna tror jag köpte upp hela stan =P Efter det åkte jag till Max och träffade mamma Klas Anna och Ilja! Trevligt trevligt! Inte så ofta man ses. Eric slet åt sig lite sallad han! Fick tugga lite.
  

Sen åkte jag till Tulay en sväng. Sen hem. Försökte natta Eric men han bara skrattade när jag sjöng =P haha! Fick ta upp han igen. Fick han nästan att somna. Momme fick ta över. Sen åkte jag iväg och hämtade Linda. Vi gick på bio! =) Det var ett tag sen! Såg Sex and the city! Den var bra! Kom hem strax innan 00! Lång film!


Idag:
Promenad.
Hämtade upp Tulay och Elias. Vi åkte till Baggis och köpte lunch. Sen till mitt jobb en snabbis och lämnade ett papper. Upp hit. Käkade baguetterna. Gav kidsen mat sen fick pojkarna bada i lilla poolen. Och tusan vad dom plaskade ikapp! Dom tyckte det var kul! Sen sov båda två en bra stund. Kom hem för ett tag sen då vi skjutsade hem dom.

  
  


Filmade oxå men orkar inte ladda upp..

Eric ska väl hoppa i säng om en 1-2 timmar. Sen måste jag städa undan i köket lite. Ev försöka sortera bort lite skor!

Hoppas ni haft en lika härlig dag!

Go kväll!


Trött?

Idag har vi varit hos Emma och fikat! Hon bjöd på cheesecake! Oh lord vad den var gooood!!! Har aldrig ätit sån förut, inte den varianten i alla fall =) Om det nu finns flera! Hur god som heeelst! Jag åt tre bitar ;P
Eric blev grinig som tusan, han var trött men kunde inte somna.. I bilen på väg hem efter ett tag somnade han. Det behövdes. När vi kom hem kom Momme efter ett tag så då gick jag och la mig och sov oxå, minst en timme blev det nog.

Imorse var jag och mamma ut som vanligt och gick runt ryggis. Känns bra att få in det som rutin! Eric var med oxå. Nu bryr jag mig inte vad jag äter, men snart kanske jag orkar ta tag i det oxå. Så då ger det nog resultat =)

Eric är fortfarande lite grinig. Blir nog en tidig kväll för honom. Nu har han nyss ätit gröt, och han åt upp allt! Hoppas han får i sig vällingen sen oxå så kanske han kan sova bra inatt.

Momme är ut med motorcykeln nu (som vanligt), skulle vilja slå sönder den ibland =P Men men... När han kommer hem och om Eric inte sover får han ta honom så jag kan städa vardagsrummet. Ser ut som ett bombnedslag!

Har ju inte visat "fotograf-bilderna" från Turkiet. Tänkte att ni kunde få se någon!  

  
  
  

Nu kom Momme hem. Så jag ska städa!

Hej hej!

Rain

Självklart blev det en promenad imorse ;) Det var faktiskt uppehåll just när vi gick. Hade regnskydd till vagnen. Vi ska banne mig gå fast det är dåligt väder! Lika bra annars kommer man av sig.

Nyss varit och käkat kebab. M tog en sväng med MCn. Nu väntar jag på att Hanna ska höra av sig, vi tänkte ta en sväng till Birsta. Sen blir det väl middag är hemma kanske.

Idag blir det inte lika bra med uppdateringar ;P Men ett inlägg till kanske! =)

Hej så länge!

Record

Skriver väl ett inlägg till då ;P

Finns ju inga bloggar att läsa! Och jag har tråkigt. Så då får man skriva själv!

Egentligen skulle Ullared-inlägget inte publiceras nu, det var inte klart. Men jag råkade trycka fel =P

Jag småtittar lite på filmen på 3:an, den känns sådär...

Ska nog ta och äta lite jordgubbar och vindruvor nu! Chips har jag redan tryckt i mig för många av!

Eric och jag sov middag 2 h förut, vilket har resulterat i att han är lite grinig nu. Kan inte riktigt somna, ligger på täcket här och grejjar lite. Han vill inte äta heller. Ska försöka ge han välling snart igen.

Men det här var sista för ikväll! Blogga ni å =P

Go natt!

Ullared

Blev ju som sagt lite shopping i Ullared. Jag har lagt över lite kort från mobilen. Hade knäppt lite kort där!

Utanför åt vi hamburgare och pommes, som såg väldigt roliga ut =)


Min rosa resväska, som hängde med till Turkiet! Love it! =)


Shopping shopping
 

Blir nog nån mer sväng dit i framtiden =)


Kryping

Lite bilder på Eric när han försökte krypa hos mamma!

 

Och idag! För första gången, så satt han sig upp! =)
Inte helt riktigt med ena benet. Det var liksom "böjt bakåt". Men han satt ju =)

 

Det går fort framåt nu!

Promenaden

Vi gick ju som sagt en promenad imorse! Det var härligt.

Bilder från igår, hehe. Eric sitter sådär med armarna nästan hela tiden och balanserar.
 

Idag fick han hjälpa till att hålla i en stav!


Efter promenaden gick vi in på Haga dagis. Det har aldrig blivit så att han har provat gunga! Så det gjorde vi idag! Självklart blev det en hit! =)


  

Det måste göras om =) Imorgon går vi igen!

60 par skor (!)

Hade rätt tråkigt! Så jag bestämde mig för att kolla igenom mina skor! Behövs rensas lite tänkte jag!
Och det var ju en del om man säger så! Ca 60 par, räknade inte med nån toffel =P Kan även finnas någon sko kvar ute hos mamma..
Kan ju säga som så, att jag gillar att köpa skor =)
Vet inte hur jag ska göra nu.. orkar inte testa alla =P Och jag är inte duktig på att slänga! "Kan ju vara bra att ha nån gång".. Ni vet! Likadant med kläder..

En del skor är riktigt gamla oxå, nå år på nacken! Vissa är väldigt nötta och vissa har jag aldrig använt.. Men det ser faktiskt inte så mkt ut på bilderna!



  
 

Ja det var väl det..!

Pratade nyss med Hanna, hon kanske kommer hit sen. Så då får man nåt vettigare att göra =)

Kommer nog ett till inlägg senare! Med lite kort från promenaden!

Tja tja!


Walk

Vi hade trevligt i fredags på Lörudden, jättegod mat!! Och fint upplagt oxå =)
Litet smakprov ;)
  

Eric var nöjd och glad mest hela tiden, som han oftast är nuförtiden =)


Efter maten där åkte vi till Galtström och tog oss en glass =)



Igår på förmiddagen tog jag och Eric en promenad med mamma. 2 varv runt ryggis. Idag går vi igen, ska snart åka iväg. Ska försöka komma iväg varje morgon i sommar =) Får se hur det går!

Igår åkte vi till mamma och Johnny och käkade köttbullarna som inte blev av i fredags =) Blev även en middagslur och sen jordgubbar, glass, grädde och maränger.

Snart Måndag igen! Till veckan har jag faktiskt inte så mkt planerat! Skönt! Skulle vilja ta och träffa lite people som det var längesen man såg! Kanske skulle ta och kirra en mammafika eller nåt!? Vi får se! =)

Hoppas ni får en härlig Söndag i solen!


Changed plans

Vi åker till mamma imorrn istället!

Nu har vi nyss ätit lunch. Sen åker vi till Lörudden ikväll.. Momme pratade med Tobbe på msn och han och Emelie skulle dit med Elin och Jerry. Blir så att vi hänger med. Kommer säkert bli trevligt med lite "gammel-nytt" sällskap =)

Vette tusan vad man ska ta på sig bara.. Får se om solen håller i sig.

Eric sover just nu, jag hade oxå velat sova lite men nu lär han vakna snart. Men det blir nog en rätt tidig kväll.
 
Hej svejs igen!

Walk walk

Anonym om Min gla'skit!: kanske dax att klippa luggen på ungen?

Varför då?! Vem har sagt att vi vill att han ska ha kort lugg? Han kommer ha kvar sin lugg ett tag till! ;) Så fasligt lång är den inte än. Och oftast har han den på sidan. Men tack för omtanken =P 



Hade tänkt ta en promenad imorse kanske.. Men usch vilket väder. Fast nu börjar det ju bli riktigt fint! Igårmorse så gick jag med Lotta och Bon. =) Blev bara en liten sväng och in på City Gross.
 

Skulle verkligen behöva komma igång med promenader nu! Och bättre mat.. När snön fortfarande var kvar då var jag så himla duktig, men nu när det är promenadväder så kommer jag inte iväg. =/

En härlig bild på Eric, när vi var hos Tulay i onsdags. Ni hittar fler bilder hos henne. Haha, Elias vill gärna dra i Erics hår, han donkade även till honom med en leksak i huvudet så han blev lite ledsen. Så jag fick skydda honom lite sen ;) Tulay la upp lite bilder.. =P





Var ju ett tag sen jag visade nåt från hemmet. Det beror på att det står still här med renoveringen, tråkigt!
Men jag kan visa en underbar bild på rummet som är tänkt att bli Erics.
Där har jag just nu det mesta av mina kläder i kartonger och på stång.. En enda röra!



Minns inte om jag visade klädskåpet som vi köpte till Eric, tror det. Men här kommer en till bild. Den står oxå mitt i röran.. Även saker ovanpå som inte ska vara där. Jag ska ev köpa något fint tyg att ha innanför glaset.

 

Vädret blir finare och finare! Skönt! Vi åker ut till mamma. Jag hade velat grilla men Momme vill ha köttbullar..! Så då får det nog bli så =)

Ha en fortsatt trevlig dag!

Min gla'skit!

Linda kom förbi här i tisdags när vi kommit hem. Hon hade med sig en pool som Eric fick =)

(Madde! Jag tycker nästan lilltjejen liknar Amira lite =D eller?)

Så den måste invigas vid bättre väder. Vilket inte verkar vara idag =(
Vi blåste i alla fall upp den igår:
  
 

Eric var väldigt glad att få träffa Linda oxå verkade det som ;) Snodde tre bilder från hennes blogg som hon knäppt..
  
Kan man vara sötare?! På sista kortet ser man gaddarna oxå =)


Får se vad vi hittar på idag, funderar på att åka till mamma och käka.

Hoppas ni får en trevlig midsommar!


This way

Äh, jag lägger upp bilderna i ett nytt inlägg istället...
Som jag sagt förut, jag tycker det är tråkigare såhär. Roligare att läsa text och kolla på bilder samtidigt, men men!

Så här har ni ett gäng med lite blandade bilder =) Enjoy!

   
 

   
  

  
  

  
 

  

 

  
 

  


Kommer några till bilder. Fanns en fotograf på hotellet som knäppte massa kort oxå.
Här har ni ett, där vi alla var samlade =)



Det var allt för denna gång =)

Turkiet

Eller jag kan påbörja ett inlägg om Turkiet. =)
Bilder orkar jag inte ladda upp nu. Men lägger in dom på detta inlägg sen så ni får kika tillbaka på detta inlägg.

Flygresan gick KANON! Vi hade sån tur att det var en plats ledig bredvid oss. Eric somnade i Mommes famn i början av flygningen. Sen sov han nästan hela tiden (!) Han fick ligga på sätet mellan oss. Hade inte kunnat gå smidigare =) Resan hem gick oxå bra. Han sov även då ganska länge men va vaken i slutet. Då satt han och lekte och grejja på. Skönt att man åkte flera så kunde han vara hos olika. (Det var; Jag Momme Eric. Ms syster Hala. Ms Bror Rabih + fam: Hannan Jasmin Josef. Och Hannans systrar Hooda och Nada.)

Väl i Turkiet gick allt oxå hur bra som helst. Han vaknade och åt lite oftare på natten bara men det kan man förstå. Vaknade även och va ledsen lite, men det var ju varmare än han var van vid. Han åt bara välling på hela resan, men fick själv hålla i och äta lite gurka eller bröd när vi åt. Han va inte intresserad av gröt innan vi åkte så jag testade bara en gång där och då ville han inte heller ha så jag struntade i den.

På dagarna var det varmt men det kändes ändå ok! Ingen olidlig hetta! Han satt i vagnen i skuggan och lekte, eller sov. Så jag kunde sola lite i alla fall =) Han badade även, en gång i havet men mest i poolen.

Vi var iväg på Rafting, åkte in till Alanya 2 kvällar, åkte en båttur och gick på marknad, vi tjejer åkte iväg till ett muslimskt hotell så vi alla kunde sola och bada tillsammans =) Killarna åkte fyrhjuling och dykte. Jag skippade dykningen då jag kände mig snorig och jag skulle nog lätt få ont i öronen. Sen spenderade vi tiden på hotellet. Var ju tre hotell som man fick vara på. Maten var hur bra som helst! Buffe till frukost, lunch och middag + att det fanns snackbuffe vid poolen med jättebra mat. Så vi åt rätt mkt om man säger så ;P Så jag känner mig väldigt smal efter denna resa, not!

Ja det var väl det. Kan rekommendera att resa med barn, det var inga problem! Det jag "oroade" mig mest över var maten, hur jag skulle göra med det. Men han åt ju bara välling. Det var enklast med tetror att bara hälla upp och ge direkt. Men jag hade inte med så det bara räckte med sånna. Hade en vattenkokare med + pulver oxå. Det gick oxå smidigt. Fast det jobbiga var att han va inte så himla förtjust i att vällingen var ljummen, så man fick trula lite ibland.. Men det skulle ju bli lite mkt vikt om man bara tog med tetror! Han fick även dricka vatten lite då och då.
Annars så flöt det bara på som vanligt =) Hade det hur härligt som helst!

Bilder kommer som sagt. Sen kanske lite mer som jag inte kommer på just nu =)

Tråkigt att Sverige ligger under......... =( Hoooppas att vi tar igen det!!!!!!!!



Göteborg

Har inte så mkt att skriva om det egentligen ;) Tänkte mest visa lite bilder..

Men vi tog ju en sväng på Ullared.. Va på Halas och hennes kusiners student. Vi var på Liseberg. Gick på stan.. Va på Karnevalen.. Träffade Klas Anna och Ilja.. Bloggade ju lite när jag var där om det =)

Studenten
Hala på sin student.  

Vi på väg till studentfesten på Hard Rock
på väg till studentfest

Maten på festen hemma (tyvärr tog jag inte bilden i början) =P



Karneval, det var ett lååångt tåg med olika dansare! Jag orkade inte ens kolla på allt.
   
   
Allt låg precis utanför svärmors hus..
   
Hala och kusin Reian Moi och Eric  

Besök hos Broder
   
   

Lite blandat..
   
  
Vi tog kort på helan och halvan ;)
  


Nu orkar jag inte med fler bilder =P Ni fick ju en del att kolla på!

Inlägg om Turkiet kommer senare eller kanske imorrn! Vette tusan om jag orkar med det nu. =/

Har fortfarande inte packat upp nåt............. Jag är latast!

Hej svejs på ett tag!

Go kväll

Har varit borta hela dagen så jag har inte hunnit blogga, sorry ;)

Jag måste dela upp det jag vill skriva lite.. Först Göteborgsvistelsen innan vi åkte till Turkiet. Sen Turkiet. Och nu kan jag ju berätta vad vi gjort idag =)

Började med att åka till Kebaben, som vi inte varit på på ett tag =P Sen kikade vi i nån affär. Vidare till Euro Kakel och fick veta att kaklet kommit, MEN han som ska kakla kan inte på ett par veckor (!!) Fan  vad less jag blir!!! Måste försöka kolla om nån annan kan göra det. Det är ju bara golvet kvar! =(

Sen släpptes jag av hos Tulay. Hängde med till MVC, sen åkte vi på donken och käkade och väntade på att Tulays kompis skulle ta tåget hem till sthlm. Sen åkte vi till Birsta en sväng. Hem till Tulay igen.. Va där ett tag bara och nu är vi hemma.

Måste börja packa upp ikväll. Men jag ska försöka blogga först så ni inte behöver vänta så länge ;)

Jo just!

Måste ju tipsa er om att gå in och lyssna på Hannahs EM-låt =D Den blir bättre och bättre ju mer man lyssnar! (Ofta när man hör en låt första gången tycker man ju inte att den är lika bra som efter ett tag, så lyssna många gånger ;) 
Hoppas att vi vinner ikväll nu då! Jag ska nog kika lite på matchen!

LÄNK TILL LÅTEN

Lyssna Lyssna Lyssna =D

Kommentera gärna vad ni tycker om låten oxå!!

Återkommer med inlägg senare då!

Nu ska jag snart försöka natta Eric!


7 MÅNADER

Ännu en månad har gått, idag blir han hela 7 månader!
Nyss hemkommen från sin första utlandsresa i Turkiet
Älskar att bada, "dyker" utan problem
Står i krypställning och gungar, tar sig bakåt
Börjat ställa sig på händer och fötter
Har två små tänder
Går lite när man håller honom i händerna

Älskade barn



Long time no see

Im in Sweden again!

Vi kom hem igårkväll. Sov hos Mohammeds kusin inatt. Nu är vi på hans restaurang.

Blir bara en kort uppdatering nu. Skriver mer när jag får tid. Eller iofs har jag lite tid nu men jag orkar inte ;P

Resan har i alla fall gått superbra! Flyget gick hur bra som helst och i Turkey gick allt väldigt smidigt!

Bilder och mer info om resan kommer när vi är back in Sundsvall. Men nu vet vi inte riktigt hur vi ska ta oss hem. Flyg är jättedyrt nu =/ Jobbigt att ta tåg med sååå mkt packning. Får se vad det blir. M vill åka hem så fort som möjligt för han ska jobba.

Jaja, tänkte bara säga att vi är tillbaka! Massa bilder och ett riktigt inlägg väntas ;)

En sak till, imorrn blir Eric 7 månader (!!!!!) Fattar inte...! Min lilla bebis är inte så liten längre. Ett tag innan vi åkte till Turkiet så började han ställa sig i krypställning! Så han står där och gungar nu =) Tar sig bara bakåt. Han har även ställt upp sig på armar och fötter =) Tar nog inte så lång tid tills han börjar krypa =)

Nu vill han vara med mig så jag måste sluta =)

Hears så fort jag kommer hem!

Typiskt!

Min lilla stackare har feber =( Första gången.. (som jag vet)
Kanske att det kan vara en tand uppe som är på gång, för han är inte alls intresserad av att äta. Men det kan ju även bero på värmen eller att vi är på annat ställe. Hemma hade det börjat gå så bra..
Hoppas det går över FORT! Vi åker ju på lördag, är ju några dagar dit. Vette tusan hur vi ska göra annars =/ Har inget avbeställningsskydd tror jag (var ju typ sista minutenresa, oftast tänker man inte på sånt då).
Jobbigt! Men han är rätt pigg faktiskt! Det är bara när han ska sova som det blir värre.
Det började med att han blev snorig/täppt i näsan, på dagen rinner det, men när han ska sova blir det täppt. Det är nog luften oxå, väldigt kvavt (kvavft/kvaft?).. Jag känner oxå av i näsan.. Vi har balkongdörren öppen på natten, men man känner nästan ingen skillnad på ute och inne! Han vaknar i alla fall rätt ofta.. Så inatt fick han va uppe lite, har även fått äta en extra gång på natten.

Well well.. vi får se vad som händer i veckan och hur vi gör om han fortfarande är krasslig på lördag =(

Nu ska vi strax åka till Ullared och Gekås! =) Men Eric blir hemma med farmor och tar det lugnt.

Hoppas ni får en härlig dag!

Hot

Varmt varmt varmt har det varit idag oxå! Bra träning inför Turkiet ;)

Idag har vi gått omrking här nere igen.. Käkat rätt mkt =P Jag blev proppmätt.. I slutet när dom höll på att stänga var man tvungen att köpa en sista gång ;) Har även åkt karusell..! Vi åkte gratis 2 ggr! Nice nice! Smörade lite =P Virvelvinden, igår när vi åkte gick det skiiitfort typ hela tiden! Jäkligt kul! =) Förra året var jag ju gravid, så då åkte jag ingenting... Hoppas på Liseberg nån dag nu! =)

Har inte så mkt att skriva... tråkigt när man inte kan lägga in bilder.

Vad har ni gjort i helgen??

Ska nog hoppa i säng snart.. rätt trött faktiskt.

På återseende!

RSS 2.0