Tattoos

Ja då har brorsan tatuerat mig och my friends!
Linda var först ut igår, hon gjorde en lotus-blomma och en kompistatuering som även jag har gjort, Hannah bangade idag och tar det nästa gång istället så hon kan bada i veckan med sin fot ;) Idag stod Malin först på tur, hon gjorde en svala på insidan armen. Sen gjorde Hannah en cool brutta med gitarr och till sist var det jag som skrev en text på latin (luceat lux vestra) på utsidan handen + kompistat. på foten.

Tyvärr har jag ingen bild på Malins, men jag hann se den på parkeringen en snabbis och den va fin =)

Linda
 

Hannah
  

Jag
  

Som Linda sa, tänk vad en tatuering kan göra en glad =)

Tror vi blev lika nöjda allihopa!


Grillar första gången här hemma, ä

087b494a26b6e89ffa92cd148ed60d38.png

Grillar första gången här hemma, äntligen köpt en liten grill :) gott gott!


Vi åkte till spanien en sväng ;)

28cabc03e684189e1531746563d1c165.png

Vi åkte till spanien en sväng ;)


Nu har jag hängt tvätt här ute för

5b65268050dc1acff1ac1bc1f74eee4a.png

Nu har jag hängt tvätt här ute för första gången :) härligt med sol! Snart ska vi på 90års kalas!


Nu åker jag och M på bio i detta u

0-104f160e022c628fdc904f866aa6fdaa.png

Nu åker jag och M på bio i detta underbara väder. Haha typiskt, men bilj är redan betalda och vi vill ju se filmen så :) kommer fler soldagar. Eric fick åka med mormor, morbror och kusin ilja till tranviken, skönt för honom :)


Britney

Sorry att jag är lite dålig på att uppdatera för tillfället. Orkar inte =P I Göteborg mobilbloggade jag 3 ggr som inte kom fram, störigt (!!) Less man blir..

Nu har jag varit och "stor-handlat".. Haha blir liksom inte så många maträtter att göra men ändå hamnar man över 1000-lappen. Måste börja med matlistor så man vet mer exakt vad man ska handla.

Nyss betalat räkningarna oxå, alltid lika kul. Har ju en del utgifter i sommar, dels gatufesten + sthlm. Har ju inte skrivit att jag ska på Britney tror jag?! Ska bli riktigt kul att se henne live. Linda och Christina från jobbet och jag =) Sen blir det nog någon resa på det. Så ja, pengarna slinker iväg fort!

På söndag blir det även tatuering, visar bild sen =)

Har varit hos Lina idag med Linda och flyttpackat. Fick gott fika oxå, men vi tränade ju innan så det va lugnt ;) Brukar komma iväg i alla fall 3 ggr i  veckan. Hoppas det håller i sig! Eric fick åka med pappa och mormor till tranviken. Var ju så härligt väder idag. Hoppas dom tog några fina bilder jag kan visa sen!

Nu ska jag hänga tvätt sen blir det sängen..!! Imorgon ska jag och M på bio, Insatsstyrkan!

Tjing tjing

Eric sover, själv läser jag tidn

0-5abc9fa40c4d23c0c8cf0f14014be5f3.png

Eric sover, själv läser jag tidningar. M pratar i tele och w kör :) Snart är vi i tönnebro och ska äta lite.. På återseende!


Hej hej här sitter jag och jobba

0-27d004918dfd88486133b6f9eb9a78ed.png

Hej hej här sitter jag och jobbar om dagarna :) Idag åker vi till gbg och firar midsommar! Eller firar och firar vet jag inte men, vi åker i alla fall. Sen till veckan är bror här så då blir det nog en ny tatuering :)


Idag har Eric sin fina traktor-t

0-729c0871c096db37027c970e60fa8a18.png

Idag har Eric sin fina traktor-tshirt, med glitter :)


Peak

Denna jacka köpte jag i helgen på Vision. Dom hade rea.. 40%. Supersnygg! Fast jag tog en svart, såklart. Jag tycker att jag passar bättre i svarta jackor nu då jag har ljust hår..



Och här är tröjan och kjolen jag fick av M, var där dagen innan rean men som tur va så fick vi dra av rean på dom oxå =D Fast tröjan i vitt.




Bilder från http://www.peakperformance.com

Glöm inte att spana in skorna nedan ;)

Köp skor

Här kommer några bättre bilder på skorna. Som sagt så skulle jag helst vilja sälja alla för 500 kr =) Alltså 50 kr st. Nån annan kan ju sälja vidare sen ;) Men annars så är det ok att köpa styckevis.. Stl 39 på alla. Tyckte faktiskt jag var duktig, många skor ville jag inte göra mig av med. Men jag använder dom aldrig... Jag måste bli hårdare i mina rensningar!



Bild ett:
2 tygskor från H&M, tycker dom va lite stor i stl, aldrig använd kanske 1 gång. 50 kr styck.
2 klackisar, bruna och vita. Använd max 1 gång var, som nya. 100 kr styck.
1 par svarta "låga pumps", ser oxå som ny ut men använda lite mer än dom andra. 100 kr.
1 par sandaler, använd 1 gång. 50 kr.




Bild två:
Längst upp Nike-skor, har för mig att jag köpte dom i London. 60 kr.
Mitten, Lacoste.. 60 kr.
Nere, euro sko? använd kanske 1 gång.. 60 kr.
Kan ju bli fina slit och släng skor ;) Jag har kvar en del slit och släng skor själv så tänk inte på mig ;)




Bild tre:
Stövlar med mjukt skaft från Bianco. Inte använd så många gånger.. 100 kr..

Skynda fynda ;)

Det blev bra middag efter tränin

0-3fedd2dd06ca4e133a9e02550117735a.png

Det blev bra middag efter träning..


Ser ni vad jag tar i :)

0-2c62ecafb4abb373a80fd5584b9c96bc.png

Ser ni vad jag tar i :)


Nu blir det gotta på hög nivå. L

62dc9e00a86414ffae7f892d81de7169.png

Nu blir det gotta på hög nivå. Lyxar även till det med 2,25 cider ;) trevlig kväll!


Har rensat bort en kartong med s

4f619c49f84c0c39062a8e406e145e99.png

Har rensat bort en kartong med skor nu. Vissa aldrig använd. Värde över 3000.. Tänkte försöka sälja för 500 kr. Hojta om nån av er skulle va intresserad. Stl 39 på alla tror jag! Internet funkar inte hemma, och inte tv :(


Att vädret kan påverka så mkt

Usch vad tråkigt det känns med regn! Man vill ju kunna gå ut nu och hitta på saker. Visst kan man gå ut i detta väder oxå, men njaa. Eric fick ändå vara ute lite på dagis idag. Men många gånger har han sagt "gunga gunga".. Men som sagt, ingen större lust att sätta honom i gungan idag och regnkläderna va på dagis..

Kollar på 5an, handlar om unga som väntar med sex/närhet till bröllopet. Och deras pappor som har en stor del i deras liv. Nu är ju inte jag troende så lite av sakerna känns överdrivet men annars fint. Starkt av dom i alla fall att vänta, i dagens samhälle är det faktiskt lite to much ibland om man tänker på både sex/droger/alkohol osv hos unga.. Men nu tog det slut. Lyxfällan härnäst!

Äh nu orkar jag inte skriva nåt mer.. Det här är intressant! En ung kille på 23 år bara som egentligen inte skulle behöva ha problem, men så blir det när man bara shoppar och shoppar =P

Tjao!



Pink is the new black

Härligt väder vi haft idag! Fast tråkigt att det är blåsigt och kallt i skuggan.

Efter jobbet gick jag och tränade. Gick på bandet i ca 25 min sen körde jag i gymmet! Torsdag och fredag blir det oxå träning. Vill inte bli sjuk nu, men jag börjar bli lite snorig. Blir ju alltid så när man sätter igång och tränar tycker jag =/

M hämtade lillen på dagis. Och när jag kom hem stod maten på bordet, wonderful! Kycklingfilé med pasta-gorgonzola. Smakade gooott gott. Räckte även till matlåda imorgon. Lyxigt att bara få sätta sig ner och äta direkt efter träning =)

Efter maten åkte vi ner på stan en sväng. Tog en mjukglass och gick runt lite. M köpte bla en jättefin slipover och jag fick en tröja och hängselkjol. Bild kanske kommer när jag har på mig det nångång =) Sen åkte vi hem igen, plockade undan lite och nattade Eric.

Nu sitter jag här och väntar på att DH ska börja. M är ute och åker hoj en sväng!

Pink is the new black ;) Eric passar jättebra i rosa tycker jag, härligt att få köpa det på några plagg =D Så fint när man är mörk så M passar oxå i det! Här har ni lite bilder från olika tillfällen!











Today:






Härlig dag! Man blir pigg av att träna =)

Ostisar

Linda var här en sväng på eftermiddagen. Väldigt uppskattat av Eric, han älskar när hon kommer =D När hon va på väg sa jag till honom att Linda kommer snart. Så då sprang han mot dörren direkt! Förstår inte riktigt det där med snart än =) Sötis! Lite farligt att nämna namn sådär för han tror oftast att dom ska komma då!

Vi käkade i alla fall jordgubbspajen som jag gjorde igår. Gott gott! Och Eric blev ju väldigt speedad och glad av att få besök! =) Vi kikade på lite gamla kort, fanns några från en "smalare period" i mitt liv. Ska nog sätta upp nåt kort på kylskåpet som motivation!

Har nyss stoppat i mig massa ostkrokar.... och suttit och kikat lite på H&Ms sida, på alla modell-magar ;) Men ja, det är ju helg. Kommer aldrig komma nånstans om jag ska vara nyttig varje dag! Beställde i alla fall hem 2 t-shirtar till lillen och 2 bas 3/4 toppar åt mig.

Eric kommer älska den =)


Nä nu ska jag hoppa i säng! Faktiskt skönt att det inte varit något planerat i helgen! Bara kunnat slappa och ta det lugnt! Imorgon får vi middagsbesök! Hoppas ni har en trevlig helg!

Tilly hjärta Eric

0-6bfab5d9d7d2a3eb8f1e5b4520bed80d.png

Tilly hjärta Eric


självklart var det stängt Imorse

0-2d41a9f035b428d7083260d36870ee62.png

självklart var det stängt Imorse när vi skulle träna! Så då firar jag med en glass på stan istället :-P eric sover sött i vagnen!


It all starts here

Eric va pigg som en lärke imorse igen! Bara att kliva upp. Fast enligt Ayurveda ska man kliva upp kl 6 så det är ju bra ;) Har klippt honom lite nu på morgonen, gick väl hyfsat när han fick äta en klubba ;P Omöjligt annars!

Idag blir det träning igen! Härligt!! Vi gick aldrig på pass igår utan körde i gymmet. Hur skönt som helst, va bara vi där och en tjej till. Hatar när det är många och man måste trängas. Känner att vi valde helt rätt gym! Gratis schampo och balsam i duschen oxå från frisör! Nice!

Nu när jag börjar träna kommer jag väl inte tänka lika mkt på maten ;P Så igår gjorde jag en jordgubbspaj! Och den smakade ljuvligt kan jag lova =D Blir smaskigt senare idag, tog bara en liten bit igår när den va klar för klockan va så mkt.

Fast jag ska väl försöka hålla mig så inte träning och mat blir plus minus noll! På helgerna blir det till att äta vad som helst. Och nyttigare på veckorna. Sen träning minst 3 ggr i veckan, blandat morgon/lunch/kväll. Perfekt att komma iväg på lunchen så har man det gjort!

Nu går vi ut en stund! Om en timme åker jag till gymmet!

Kanske tar vi med cykeln ut

Efter några pussar Imorse så kän

4c3197e175e1c3281c864efcec05c100.png

Efter några pussar Imorse så kändes det bättre :) nu på lunchen ska jag iväg och träna, första passet på länge för mig!


05.30 varför? :-o

0-7c527b58c2f6cc1cb8a1cc1f59098d74.png

05.30 varför? :-o


Orkar inte

Orkar inte skriva varje dag vad jag äter =P Igår somnade jag när jag nattade Eric så då blev det ingen bloggning. Men idag har jag tagit tag i mit andra mål för veckan. Jag och Linda gick iväg på Golds gym på lunchen. Så nu ska här börja tränas =) Hoppas att det ska ge resultat!

Idag åkte jag och handlade lite efter jobbet. Nu kom M och Eric hem, Eric skrikandes för att han ville sitta kvar i bilen och leka med ratten. Haha..

M ska tillbaka på jobbet snart så jag ska väl fixa lite mat till mig och Eric. Får se vad  vi hittar på sen!

Eric på tåget hem till Sundsvall

Dag 1

Är förbi ;)

Ok, jag ska erkänna. Jag har inte ätit nyttigt idag! Men målet för denna vecka var ju inte strips. Blev lunch från donken, fast med morötter istället för strips. Nu har vi nyss kommit hem från stan, blev middag på Oscar. Hur härligt som helst på uteserveringen! Skönt att det är varmt in på kvällarna nu oxå. Där klämdes det även ner en efterrätt.. Men man ska ju kunna äta gott ibland oxå. Det är bara motionen som måste komma igång!

Så idag har jag ätit
Frukost: Pulver
Lunch: Hamburgare, morötter, cola light
Middag: Grillspett, potatisgratäng, bea, kladdkaka med grädde och bär

Inget mellanmål, det är viktigt. 5 "mål" mat om dagen är väl bra att sikta in sig på.

Tänkte klippa gräsmattan idag för att "träna" lite. Men det har inte blivit av. Grabbarna är fortfarande ute så jag kanske ska passa på nu!? Ska gå ut en snabbis i alla fall. Eric åker runt på sin spark-mc..!

Eric lyxade till det med dipp här om dagen. (Eller Linda kanska jag ska säga =P)

Hälsomånad?

Yes! I think so! Linda läser ju Katrins blogg så jag har kikat lite där =P

Har ju pulvrat en del nu.. Och första gången märktes det faktiskt på kroppen. Vikten kollar jag inte, bryr mig inte om vikt faktiskt utan det är ju kroppsformen man vill åt! Vissa kläder man vill ha osv. Men när man väl börjar äta igen så går man lätt tillbaka och vräker i sig. Det funkar inte i längden. Men visst kan det vara bra att få igång motivationen när man ser resultat i början. Men nu måste jag göra förändring på riktigt. Har några påsar kvar som jag ska dricka upp men sen blir det slut på det.

Jag funderar på att jag måste blogga varje gång/varje dag om vad jag ätit! Får väl se hur väl jag håller det. Men i alla fall tänka på vad jag stoppar i mig. Och försöka röra på mig mer. Som man alltid tänker.

Men JUNI ska vara en start-månad.

Små delmål kan ju vara bra att ha. Kan ju vara vad som helst. Saker man drar ut på eller har svårt att stå emot. Enkla, små saker. Det behöver inte vara nåt speciellt.

Jag har bestämt mig för att denna veckas mål är:
* Skaffa träningskort!
* Inte äta strips

Önska mig lycka till. Eller det behöver ni inte göra, för dessa mål ska jag klara!

Hoppas ni inte blir allt för uttråkad men dessa inlägg kan ni ju hoppa över i så fall ;)

No more this week!


Ska ju inte sluta för all framtid med strips. Men det är denna veckas mål i alla fall. Och självklart ska jag inte äta det varje dag nästa vecka heller bara för att jag får =P Lagom är bäst!

RSS 2.0