Nytt och grönt

Har blivit lite nya saker i Erics rum. Köpte en fin "Sov Gott" skylt på Rummet som jag hängde upp ovanför sängen. Och igår köpte jag gröna (såklart) "hundbakdelskrokar" på Ikea. Passade ju perfekt till hundgardinen! Men vet inte riktigt vart jag ska sätta upp dom! På ÖB av alla ställen hade dom en jättesöt grodprins + att jag köpte två små gröna ljuslyktor häromdagen.

Lite nytt:











Inte hunnit få till någon helhet ännu, lite småjox kvar!

Rivsår

Natten i egna sängen gick bra för Eric! Han vaknade till en gång runt 02 men somnade om direkt efter han fick nappen. Sen vaknade han 06.10 och ville ha en macka. Så det gick helt ok! Nu ligger han där igen, låg inne med honom när han somnade. La honom lite tidigare så han ville kliva ur sängen, va upp på pottan för han sa att han ville bajsa men det kom inget =) Men sen somnade han när jag låg där rätt snabbt.

Igår eller i måndags när vi hämtade honom så hade en liten kompis rivit honom vid ögat, ganska rejält rivsår. Och idag när vi hämtade honom så hade han ett rivsår vid munnen för han hade ramlat =/ Stackarn, märken på många ställen. Typiskt att det är fotografering om en vecka, hoppas det hinner läka rätt bra till dess!

(Ser lite "värre" ut i verkligheten)
 

Första natten

Idag tog jag tag i madrassköp till Erics stora säng! Har inte köpt sängkläder till den än, så jag tog lite av varje =) Men nu sover han där i alla fall. Hade inte tänkt att han skulle sova där nu direkt, men tänkte att det är väl lika bra att testa! Får se om man hör nån duns inatt och han hamnar på golvet =/ Hoppas han inte vaknar så mkt och att det går bra! Storkillen min! Jag läste lite med han, sen släckte vi lampan. Sa att nu är det natt då är det svart ute, och mörkt när man sover =) Sen gick jag därifrån, fast han va lite gnällig så jag kollade in då satt han med benen utanför. Så jag la mig med honom en stund och han somnade till rätt fort.

(Det är mörkt i rummet, blixten som gjorde det så ljust)




Nu vill han såklart ha sängkläder med nåt grönt i, inte blårutigt ;)

Snart Desperate =D

S som i söndagsmys ;P

Imorse sov jag till 10.20! Riktigt skönt! Pappa och Ingalill skjutsade hem Eric vid 11. Det hade gått jättebra för dom. Varit i lekparken både igår och idag på morgonen. Hehe igår när Eric skulle sova så hade Ingalill legat och läst, då hade Eric sagt nåt typ "Jag är vaken, jag är vaken". Så då hade han fått varit uppe en stund till. Sen hade pappa lagt sig med honom i sängen, då sa han igen "Jag är vaken". Fast pappa hade inte sagt nånting utan bara legat bredvid så då hade han somnat sen =) Min lilla gofis!

Vi har varit ute lite idag, M åkte iväg tidigt på personalfest. Nu är dom på Lörudden och bussen skulle gå hem vid 23.

Nu på eftermiddagen åkte jag till Lina och käkade, lax och pärer. Det tackar vi för! Myste lite med Vide oxå! Han fick låna Erics babysitter, och där verkade han trivas som fisken i vattnet!

Eric och Farmor var hos en släkting till dom här i Bosvedjan. Det hade gått bra, han lekte med deras dotter. Sen hade han duschat och ätit kvällsfika här och sen somnade han fort!

I veckan blir det nog några fika/middagsbesök här hemma. Mickis ska nog komma och hämta lite lego, Diana ska komma och äta någon dag och ev Lina oxå =) Sen ska jag försöka träna lite oxå!

Hoppas ni haft en skön helg!




L som i lördagspartaj ;)

Yeah! Ikväll hoppas jag på en härlig kväll men tjejerna! Först ska jag, Linda, Emma och ev Malin käka och göra oss i ordning hos Hannah. Sen åker vi upp till Jenny på förfest med massa surr och lekar. Och till sist antar jag att det blir Oscar! Vi är runt 10 tjejer så det lär bli nice =)

Farmor skjutsar jag till faster och hon sover där. Eric ska nämligen till pappa och Ingalill och sova, va bestämt sedan tidigare och det var så länge sen han var där så vi ändrade inte på det. Ler med hela ansiktet när jag säger att han ska få åka dit. "Moffa Tommiii" "Ingalej" haha, när han var lite mindre kunde han säga Ingalill men nu säger han Ingalej! Och hunden "Betti" (Betty). Så det blir kul för honom!

Just nu sover han, så när han vaknar åker vi iväg.

Hoppas ni får en trevlig lördag! Hörs väl imorgon!

Tjejfest i våras, några är med ikväll oxå!

Money

Bara jag som inte hänger farmför Idol nu eller? Vi har kommit på att det är mkt skönare att kika på datorn så man slipper reklamen som alltid kommer olägligt =P Dataskärmen är ju stor som en TV och vi har soffor där nere så det blir som att kolla på TVn =)

Har nyss gått igenom räkningarna.. hyfsad månad. Klarar mig faktiskt riktigt bra på att jobba 80% hittills. Visst hade det vara skönt med nån 1000-lapp extra, men tiden med Eric kommer ju inte igen. Så just nu prioriterar jag det. Skulle kännas jättesent att hämta han vid 17! Blir inte så mkt man kan spara heller, men Eric har ju sitt barnbidrag som vi lägger undan, eller ok ;) Jag tar faktiskt hela 50 kr av dom för att det kändes jämnare att spara 1000! Sen har jag ett sparande på 200 kr.. Och sen försöker jag lägga undan så mkt det går, men oftast råkar det försvinna ;)

Nu ropar M nere och vill att vi ska börja se! Så jag ska kila ner!

Hears!

Nova Star

Tog en sväng på Toddler i eftermiddag medans Eric och farmor åkte till faster, M låg hemma och sov en stund.

Dom hade 20% på allt! Så då slog shoppingnerven till, fick ringa mamma som snällt förde över pengar ;) Lite osmart att ha en sådan kväll dagen innan löning. Jag hade sett några saker sen innan som jag ville ha till Erics rum. Så det blev både det och kläder. Erics första Nova Star jeans och en mössa. Får se om dom är så bra som dom flesta säger!

Den stora tjockare mössan är min som jag fick förra året när jag beställde från, hmm.. Nu minns jag inte, nån webbutik. Så nu kan vi matcha =) Tyvärr fanns inte den i tjockare i rött till Eric, bara grått.



Sakerna till Erics rum visar jag en annan dag då jag knäppt bilder!

Solade efter shoppingen oxå, riktigt skönt!

Dakbojen

Måste bara slänga upp en sak till.. Hörde Eric i vardagsrummet "Dakbojen"..

När vi satt och åt sa han det oxå "Dakbojen" (drakborgen). "Elias åka hem". Hihi sötis, han kom ihåg att han var med Elias där i lördags.. Och att Elias åkte hem. Får nog ta och åka dit snart igen, han har nämnt det tidigare i veckan oxå =)

Stackarn ramlade eller nåt förut så han bet sig i läppen och började blöda. Tur att det onda gick över snabbt!

Älskar min lilla pojke så mycket, det är så härligt att höra när han pratar ♥

Kramar aporna

Farmor är här

Hämtade henne igårkväll/natt på Midlanda. I två veckor ska hon vara här. Eric va inte alls så blyg som han kan vara i början utan imorse fick hon både en puss och kram =) Alltså min svärmor, inte farmor. Hon har redan städat en del idag ser jag medans vi varit på jobb/dagis *lyx* Men maten hjälpte jag till med idag, hon fixade ris och sallad medans jag gjorde lövbiffsrullader för första gången! Fyllda med Creme Bonjour Vitlök. Smarrigt värre!

Och på lördag ska Eric sova hos pappa, så lite semester får hon allt när hon kommer hit =) Ska skjutsa henne till Ms faster om ett tag oxå. Själv blir det Idol ikväll såklart!

Tränade på lunchen, så det är avklarat. Hade ev tänkt träna nu på eftermiddagen oxå men det blir nog inte så.

Ska försöka få iordning lite mer här hemma nu när hon är, får passa på när man har en hjälpande hand!

Nä nu ska jag flytta mig från datorn ett tag!


HansK

Idag efter jobbet åkte jag och M ut till Schedins Möbler innan vi hämtade Eric.

Fanns mkt fint, men självklart fastnade M för ett bord i helt annan stil än jag tänkt mig. Han blev HELT såld på bordet och tyckte vi skulle slå till direkt, skönaste stolen att sitta på, snyggt, klass osv osv.. Finns även mediamöbler i samma stil. Det var i valnöt/svart. Men fanns även att få i vitt. (Som på bilden nedan) Men det kändes inte lika snyggt med vitt till, så man kunde inte mötas halva vägen med att jag vill ha vitt =P

Soffan på bilden tycker jag känns cool oxå, men den är ju även lite svår att matcha till den övriga inredningen jag vill ha.

Fanns inga bra "ensambilder", så det blev "miljöbilder". Och det ska alltså vara svart istället för vitt på bordet/stolarna. Samma färg som mediamöblerna på andra bilden.



Bilder:
www.popinterior.se
www.hansk.se


Så! Vilket stil tyckte ni var finast? Lämna en kommentar, varit lite på senaste tiden ;P
Alltså det är inte så att jag tycker ovan är fult, bara det att jag inte känner för den slags stilen just nu då jag snöat in mig på vitt/lantligt.


Skakar

Shit, jag är alldeles skakig i händerna. Varit och tränat Box med Hannah! Jobbigt jobbigt, men härligt när det är över =) Lite nya övningar mot för sist så det var kul!

Gjorde ett kollage igårkväll, men orkade inte försöka mig till att ta bort kanterna på korten så det ser lite knasigt ut. Säkert lätt gjort så Linda kan nog säga hur jag ska göra till nästa kollage =P

Så lite av den här stilen skulle jag kunna tänka mig



Bilder från
www.ikea.se
www.mio.se
www.carlssoninterior.se

Ska försöka knåpa ihop ett till med lite annan stil så ni får se.
Men idag orkar jag inte ;)

Ikväll blir det Hollywood-fruar och inget gott framför tvn!

Go´kväll!


Gangstar vs Me&I

Ikväll var jag på klädparty, kombinerat Gangstar och Me&I. Blev en väldigt liten beställning om man säger så, va fasen stl 2 year fanns ju nästan inte kvar i nåt =( Fast tummen upp för plånboken då ;) Men det fick bli en scarf (gossefilt) och sen 2 hemliga plagg istället. Får hoppas på nåt trevligt där då! Byxor fanns men det var jag inte riktigt ute efter (såg bla 3 tröjor och en mössa jag ville ha som inte fanns i stl). Hade en rabattkupong så det hela slutade på 199 kr. Från Me&I köpte jag inget, men det fanns nåt plagg som var nice där oxå!

Nu sitter jag och kollar på Ensam mamma söker.. Sen blir det 4an och lite spänning hoppas jag ;)

Tråkigt att det kom regn nu då =/ Hoppas det blir kortvarigt!

Ska försöka sno ihop två kollage med inredning som jag och M gillar. Så får ni se vilka stilar vi har att kombinera och välja mellan. Får se när det kommer, har aldrig gjort det =P Vet inte om jag ska göra i PS eller Pícasa..?


Flickan som lekte med elden

Filmen va bra igår! Fast det kändes inte som att man hängde med i vad den handlade om direkt.. Första filmen va bättre! Sen hade jag såklart glömt massa från första filmen så man va ju lite efter i att komma ihåg vilka alla var, att det fanns en tidningsredaktion (Millenium) hade jag helt glömt bort =P Haha! M hade inte heller kommit ihåg så mkt.. Popcorn blev det, men ett stort minus där! FÖR sega!!

Eric va hos mamma istället för att hon kom hit. Så vid 20.30 hämtade jag honom, trött kille kan lova! Fast han höll sig från att somna i bilen, jag pratade med honom. När jag bar in honom så hängde han på min axel, frågade om han var hungrig "Ja".. Vill du sova "Ja".. Han fick lägga sig direkt i alla fall, hade nog inte orkat äta nåt. Somnade på en sekund. Sen vaknade han såklart vid 4 kanske, "macka ost". Haha, nej nej det är natt nu och svart ute, solen sover, mormor sover osv. (Får alltid prata lite och förklara att det är natt och att han får vänta till frukost) Så han fick vänta och somnade om efter en liten stund. Sen vaknade han 7, yey! Inte ofta det händer nu, runt 6 brukar det vara! 

Idag får vi se vad som händer, M ska på personalfest senare. Vi åt middag på Kurdistan Kolgrill (som det hette egentligen) igår igen, och det blir även lunch där idag haha.. M har hittat en ny favorit som slår kebaben! Det kunde man inte tro, så nu blir det väl till att äta där en hel del =P

Haha nu kom det upp en nakenfis här och vill ha en ostrulle! Så jag får väl sluta!


Nytta

Idag tog M Eric första svängen när han vaknade strax efter 6. (Dvs satt honom framför datorn där han får kolla på Lejonkungen eller Teletubbies, och kanske äta en macka). Jag sov väl till kanske 7.15, skönt att inte behöva kliva upp på en gång!

När jag klev upp tog jag även bort sängkläderna och la i tvätten. Efter att vi stökat på här hemma lite så åkte vi på en ny restaurang och åt lunch, "Kurdistan grillen" eller nåt sånt. Ni behöver inte tänka på namnet, kanske inte så piffigt ;) Men SKITGOTT!! Ligger i Korsta vid vattnet. Vi åt "shish(?) kebab" med ris, riktigt gott kött och perfekt kokat ris =) Man kan även välja strips till! Rekommenderas!! Just nu har dom erbjudande att en meny kostar 60 kr, ord. pris 85 tror jag. Riktigt bra pris alltså! Som ett snabbmatställe fast med "lyxigare" mat.

Just nu sover Eric ute i vagnen, jag har lagt i en ny tvätt. När Eric vaknar ska vi möta upp Tulay Elias och Elin på drakborgen =) Va ett tag sen vi var där nu!

Sen i eftermiddag kommer mamma hit och är med Eric medans jag och M går på bio, Flickan som lekte med elden. Popcorn och lite godis till det tror jag nog ;)

Igårkväll hyrde vi senaste Wallander, Cellisten. Den va riktigt bra! Älskar dom filmerna =D

Tulay och barnen var även här igår, vi käkade och barnen lekte. Kul att Elin kan krypa runt och vara med nu oxå. Åt tacos, men kokade lite makaroner till grabbarna. Men dom ville såklart smaka av oss ;) Det förstår jag, är ju så gott! M gillar inte tacos så vi äter aldrig det här hemma nästan.. Boysen hoppade lite studsmatta oxå, Elias blev nog lite rädd emellanåt för Eric hoppar som en galning =P Så jag och Tulay hoppade en stund var där inne med dom.

Lite bilder:

   
  

Nä, nu måste jag nog väcka lilleman snart, så vi kommer iväg någon gång!

Trevlig lördag!


Me Happy

Idag kom Tulay och barnen hit =D Och Senol då ;) Dom ska vara här i helgen.. Så vi ska ses hela helgen =D Wihoo fan va kul!! Som gamla goda tiden =) Senol jobbar hela helgen så vi har mkt tid att umgås på. Imorgon kommer dom hit och äter tacos! Sen på lördag kanske det blir drakborgen med barnen!

På lördag ska jag och M iväg på bio kl 18 men är nog med Tulay hela dagen fram till dess =)

Försöker komma överens jag och M om soffa och matbord till vardagsrummet, omöjligt! Vi får nog inreda ett rum var (som vi typ gjort hittills) Fast det är ju kul om båda gillar stilen i vardagsrummet i alla fall =/

Nu ska jag fortsätta kika på Idol!

Eric och M matade fåglar vid stick

133974e57a9ef7219f70f3e28b58b834.png

Eric och M matade fåglar vid sticksjön. Själv tog jag fyra varv runt, sprang 2 och gick 2! Skönt i solen :)


Gröna ramar

Sitter och kollar på fyran, rätt "spännande".. Lite segt kanske men. Funkar =P

M är på jobbet, dom skulle ha provsmakning på nya menyn! Kanske går ut en sväng oxå så får väl se när han kommer hem.

Jag köpte en Voksi åkpåse på blocket idag, så Eric har när han sover på dagis. Och Eric själv, han har varit hos mamma några timmar på eftermiddagen. Han älskar att vara där och leka med alla små pilliga saker. Mamma har massa gamla skolsaker, montessori. Så idag hade dom räknat mycket med små klossar man kan stapla =) Fyra är Erics favoritsiffra tror jag! Haha, ser man några flaggor tex kan han säga "fyyra flaggor"! Min lilla stjärna




Idag bytte jag även plats på Erics kläder, la in dom i en inbyggd garderob i hans rum. I skåpet där kläderna var förut blir det nog leksaker nu! Den sväljer rätt mkt så det blir nog perfekt! Har stått lite stilla där nere nu, måste fixa en madrass till sängen så sovhörnan kan bli klar. Sen är det väggarna som måste prydas!

Grönmålade ramar med söta ankor


Nu fortsätter TVn här efter nyheterna! Sen blir det sängen!

Trevlig kväll!


Rock Party

Helgen snart slut. Varit en trevligt sådan! Rockfest på jobbet i fredags, god mat och trevlig stämning. Blev en rätt lugn fest mot för vad det brukar. Skönt att inte komma hem så sent kände jag på morgonen!

Vi i festkommitén kallade oss "Van Hosts" =)





Lördagen blev lugn, Orvokki kom och åt middag. Sen på kvällen kikade jag på "Vid min sida", eller din sida? Den är så himla bra, tårarna kom tidigt bara för att man visste vad som skulle hända..

Och dagen blir oxå rätt lugn. Kanske ska ta en snabbtur till Birsta och kolla på bord. Nu ska jag underhålla Eric lite innan vi gör oss i ordning! Hoppas ni haft en trevlig helg!


Natti natt

Har damp i benet nu, vilket betyder att jag är TRÖTT. Jäkligt starkt känns det i benet oxå, faktiskt längesen det gjorde det =/ Vad det nu är, restless legs kanske.. Väldigt irriterande känsla i alla fall (!)

Ikväll försvann mitt ekbord, haft det i många år nu. Nästa blir ett VITT! Har ju fortfarande ek i köket, det räcker!

Såg på Idol, vill att dom ska visa FLER klipp.. Är för mkt tjaffs imellan! Det är ju dom sökande man vill se, orka kolla på nätet sen....

Nä som sagt, benet dunkar. Orkar inte skriva mer!

Tjao!


Firma/varumärke

Ja det finns väl inte så mkt att säga?
Ostkrokar och cola =D



Eller jo, nåt mer kan jag väl säga ;)

Idag har jag som sagt varit på utbildning. Den juridiska delen om bl.a. firma/varumärke. Just nu granskar jag företagsnamn och skickar iväg det jag gör till en annan person som tar beslut om namnet kan godkännas eller inte. Men nu ska jag alltså bli bedömare som det heter, så man själv kan besluta om ett företagsnamn kan godkännas. Är ganska mycket att hålla reda på! Men det kommer nog gå bra, är ett intressant ämne och kul att vidareutveckla sig =) Fast just inom detta område går det aldrig att bli fullärd, alltid en bedömningsfråga ;)

En kille var här och kollade på matbordet idag, han ville ha det =D Så imorgonkväll är det BORTA! Skönt!! Så nu kan man börja fundera på nytt... hum hum! Jag och M tycker inte lika, ovanligt va? =P Fast egentligen är det väl soffa som vi inte är överens om riktigt..

Nä, nu är det IDOL som sagt!! Wiho =D


Tjolahopp

Vet inte varför jag inte "hunnit" blogga. Haft annat för mig! Ikväll gick/joggade jag två varv i spåret! Kände mig tvungen då jag än en gång stoppat i mig en jävla cupcake (!) Men bara en kvar nu sen kan dom inte fresta mig längre =P

Linda har varit duktig igen och kirrat en ny design! TACK ♥

Sitter och väntar på att M ska komma så vi kan se film, "PUSH". En actionthriller så jag hoppas den är bra!

Den här veckan känns späckad, fast egentligen är den inte det.. Känns väl så för att jag har utbildning på jobbet två dagar till 16, är ju van att gå 14.30-15. Så då känns dagen mkt stressigare, knäppt! Man vänjer sig snabbt..

På torsdag ska jag på föreläsning nästan hela dagen om kost, ska bli intressant. Så tre dagar utan vanligt jobb, inte så bra tajmat då vi har många ärenden som ska plöjas undan. Många som ska jobba över men det får nog bli på måndag för mig. Har även en fest på jobbet på fredag som jag är med och anordnar, tema ROCK! Ska bli riktigt kul =D

Nä film var det! Har godis uppe.. men nja! Ska hålla mig tror jag!

Sitter vid andra datorn, hittade en magbild.

6 November var det, Eric kom 16:e!


Tänk vad mkt kärlek som kom ur en boll på magen ♥

Lekhörna

Igårkväll fixade jag till lite i lekhörnan i Erics rum medans han var hos mormor. Blev nöjd, även Eric tror jag =) Fick inspiration från dagis, där har dom en sån där list för bilar. Så nu åker bilarna ner direkt i bil-lådan! Gjorde klart pussel-lådan igår oxå, nu fattas bara en lego-låda. Har inte riktigt bestämt hur jag ska göra den så jag avvaktar. Men ev blir det att jag bara skriver LEGO med bokstäver.

Jag hann även måla det sista på några ramar!

Skönt att få lite gjort, tack mamma ♥



Vad tycks?

Fotobok

Har länge tänkt göra någon slags bok om Erics första år eller nåt sånt.. Scraapbooking lockar faktiskt lite, konstigt jag som aldrig velat pyssla.. Men nja, det får nog vänta. Men jag vill göra något som kan återkomma varje år och något som Eric kan bläddra i. Tänkte därför försöka sätta mig ner och knåpa ihop en fotobok från www.fujidirekt.se/fotobok. Är ju oxå lite pyssel men jag måste verkligen ta tag i det! Är ju perfekt att ha alla dom bästa fotona samlade i en bok! Så nu blir det till att leta i gamla foto-mappar!

Kul för barn att bläddra i en bok om sig själv =)


Love

Ja, vad har hänt idag?

Hämtade Eric, vår lilla solstråle! Han får så mkt beröm på dagis, jag förstår inte heller riktigt vart han lärt sig allt ifrån.. Den här sommaren har det verkligen hänt mkt! Just nu är det mkt färger, och räkna "en tå fyja fem" haha, "mååånga". Och vid gungan hemma finns ett träd, tror att det är rönnbär. Så det vet han, "rönnbär" säger han och vill ha några i handen och slänga samtidigt som han säger "plopp" =) När vi går hem från dagis så säger han Hej då till det mesta.. "Hej då Sara, Hej då Cesar, Hej då Lena, Hej då Becka, Hej då gungan, Hej då cykeln, Hej då barna, Hej då hej då hej då" haha.. sötis! Är han så han ser parkeringen så vet han vilken bil det är som kommer, mamma eller pappas =) När vi ofta körde våra egna bilar blev han lite förvånad om jag klev ur pappas bil =) Men som sagt språket är det verkligen fart på, plus att han förstår när M pratar Arabiska och han kan många ord. Säger ofta ord på arabiska när han pratar med M. Hoppas han kommer lära sig riktigt att prata och inte bara förstå =) Lite jobbigt för mig men ;P

Vi gungade i alla fall lite efter dagis innan vi gick in.. Gick ner på baksidan och han hoppade lite studsmatta. M lagade mat så vi käkade. Sen gick pojkarna ut och klippte gräset medans jag bytte sängkläder.. Tänkte åka och träna.. M gick och vilade. Men istället för att väcka honom tog jag med Eric till spåret, sprang rätt mkt! Jobbigt med vagn! Kom hem, gungade lite till innan vi gick in. Nattning vid 20, gick galant! Somnade själv på ca 10 min. Skönt när det händer!

Vi började se en film för ett tag sen, men den va inge bra.. Milk eller vad tusan den hette! Så här sitter jag nu istället..

Kan visa några nya kort på Lillhjärtat:

Glad brandman, här hemma behöver vi inte va rädd ;)


Sovande polis


Nya lila kläder


Satt koncentrerad och kollade på Lejonkungen idag, passade på att knäppa...


Tänkte knäppa ett till, när bilden kom fram i kameran såg jag det här leendet,
sen när jag kollade på honom igen hade han hunnit kolla bort. Vilken fullträff,
inte ofta man hinner få såna här kort nuförtiden!


Åh han är så fiiiiin! Älskaaaaar ♥

Fan, halva plåten smakar bränt då

30372c404b36be71d261a6bb9bb5c587.png

Fan, halva plåten smakar bränt då smöret blev bränt :( så det blir köpefika imorrn när jag ska bjuda på jobbet. Störigt! Hinner inte göra nya..


Leklådor och lampa!

Ja, här händer saker saaakta men säkert. I sin egna lilla takt! Det går inte undan i alla fall ;)

Men nu har jag fått klart 2 leklådor till, en för "tågbanedelar" och en för bilar, bara en kvar sen! Har även satt upp en söt lampa vid sängen! I grönt såklart ;) 

Är ju massa saker kvar att göra.. Men det skulle kunna va klart på en helg om man verkligen tar tag i skiten! Men jag försöker göra lite varje dag..! En madrass måste i alla fall inhandlas så vi kan fixa sängen..

bla bla bla.... visar bilder istället!






Uppdaterar när något mer händer där, får se när det blir ;)

RSS 2.0