Hopp och skutt

Idag var vi som sagt på drakborgen! Eric sprang som en tok och jag och Linda försökte hänga med så gott vi kunde ;) Jag gjorde illa handleden lite, har haft problem länge med den och värker om jag böjer den. Men men det går väl säkert inte att göra så mkt åt det skulle jag tro.

Eric fick välja om han ville äta på donken eller pannkaka som sagt. Och det blev till min förvåning pannkaka! 5 st dessutom. Han har inte alltid varit så förtjust i det. Men sist vi var där åt han flera stycken oxå!

Sen begav vi oss till Birsta City. Efter lite vagndragning så somnade gossen. Då käkade vi och kollade runt i en del affärer. Fick med mig lite hem i alla fall; leggings, mamma-vitamin-tabl, barbapappa gossedjur + mössa till Eric. Har kameran nere så bild kommer vid senare tillfälle.

Linda dokumenterade med lite bilder:
http://liensa.blogg.se/2010/january/lek-shopping.html

Nu på eftermiddagen lagade jag god kyckling"gryta", vilket resulterade i två matlådor oxå. Perfekt! Nu tittar Eric på Shrek 2 innan det blir läggdags.

Imorgon är det dags för UL! Spännande!

Mums Mums lunch på drakborgen! Han

0-1f2b68ba25f4bf4533af099c239ad346.png

Mums Mums lunch på drakborgen! Han fick välja mellan pannkaka och donken. Själv äter jag inget så gissa vad jag valde ;) Linda är med, blir birsta city sen! Hoppas Eric sover lite då!


Moves

Måste bara anteckna! Känns som att jag har känt lite moves i magen idag (!?) Kanske lättare att känna andra gången då man mer vet hur det känns? Jag vet inte om det är det jag känner.. Men det känns lite skumt! Coolt! Är ju verkligen "alien-känslor". Tänk att det är "något" som lever i min mage! =D

NU ska jag bege mig till köket för lite varma mackor! Om jag hittar mackjärnet..

Snökaos

Ska ta och blogga själv nu innan jag läser andra ;) Så jag hinner!

Vad har hänt?
Jo, det har kommit SNÖÖÖÖ, så in i norden mkt!! Imorse fick man börja med att skotta. Vi har bara en spade så det är lite jobbigt. Men bilen går hur bra som helst så vi kom till dagis och jobbet. Sen åkte jag och M hem tillsammans. Jag skottade IGEN, men nu lånade jag grannens stora "skyffel". Och shit vad lätt det gick, vilken skillnad! Var ju nästan kul att skotta då =) Så jag tog ett litet varv hos äldre grannen bredvid oxå. Dom jag fick låna av hade redan skottat.

Sen GICK jag till dagis med snowracern och hämtade Eric. Duktig jag kände mig =) Hade bara kommit utanför dörren en bit innan Eric började gråååta och kliva av och gå tillbaka. Vi hade ju glömt hjälmen ;) Sen gick det bra hela vägen hem fast det snöade i ansiktet en del!

Igår åkte vi och kikade på bilar.. Jag känner mig lite snål, när man ska va hemma nu igen så blir det ju inte så mkt cash i månaden. Men skulle vara nice med en Jeep. Speciellt i dessa vintertider och inför nästa. Kollade på Honda CRV. Dom är fina! Fast M vill hellre ha en Audi nånting (A4 4x4 eller nåt kanske det var). Men nja, inte jag för tillfället. Så vi får väl se om det blir nåt. Sen blev det handling på IcaMaxi. Gjorde även matlådor på kvällskvisten.

Och TULAY fyllde år! Självklart glömde jag ringa igår (!!) Förstod att jag skulle göra det! Hade i alla fall sagt Grattis i förskott en/två dagar innan och förvarnat att jag nog skulle glömma det ;)

Och i tisdags fyllde M år. Han fick presentkort på en rätt ny butik i stan, LADS eller nåt hette den. Märkeskläder för killar. Dom skulle få in Polo Sport snart, så det var bra! Finns ju ingenstans nu! Sen gick vi på bio. Luftslottet som sprängdes. SKITBRA!

Ikväll blir det lugnt. Håller på att tvätta. Ska strax få i mig lite mat. Grabbarna äter pizza nu dom.. Jag är sugen på varma mackor eller nåt bara. Inte så jättehungrig. Och jättelängesen jag åt det!

Nu fick ni ett par rader att läsa ;) Så hej svejs!

Coming home

Eric hade inte kunnat somna så bra igår, och sov dåligt inatt. Fortfarande snorig och lite hosta. Ville komma hem till mamma. Så han kommer hem idag istället. Dom hade varit ute på en långpromenad idag med snowracern och det hade gått bra. Men emellanåt har han varit ledsen. Han är väl inte riktigt kry än och vill komma till lilla mami! Känns onödigt tyckte dom oxå att ha han en natt till när han vill hem.

Jag ska åka iväg en sväng på stan nu och käka lunch med Madde. Sen får jag kramas med lillen som saknar mig!

Så då åker vi på Ica sen och handlar och fixar nån god middag ikväll. Och ser på film!

Hears!

Vi har nu hyrt film ist! Det blir

74070c3171f9c8fe6071a3454c4de054.png

Vi har nu hyrt film ist! Det blir inte alltid som man tänkt sig ;)


City Mini

Apropå vagnar! Så ska Eric oxå få en ny vagn, någon gång innan sommaren. Får se hur mkt han vill åka men man måste ju ha en mini när den lite större vagnen ska få plats! Så valet är givet, där finns inga alternativ ;) Det blir självklart en "City Mini"! Har nog inte sett en vagn som är så LÄTT att fälla ihop och den tar inte mkt plats!

Så Tulay, jag har ett förslag. Ni säljer er vagn billigt till mig, då kan ni köpa en ny roligare tjejigare färg till Elin ;)) Perfa!





Want want want ♥

BF

Barnfritt ;)

Eric åkte iväg med morfar och Ingalill vid 16.30! Han ville fort in i bilen, jag fick nästan inte ens spänna fast stolen! Så han kommer nog trivas bra! Hela helgen hoppas jag ;)

Själv har jag nyss duschat. Om en timme ska vi väl bege oss ut för att hitta någonstans att äta. Blir väl nån snabbmat om det skulle vara fullt överallt! M var inte riktigt hungrig och vi kunde inte komma överens om restaurang, så nu vilar ett QP-meal i min mage =P Får väl se om man hinner somna innan bion så det inte blir nåt av det heller =P

Sen blir det nog Luftslottet som sprängdes, om det finns platser kvar ;) Vi har inte förberett så väldans. Men det gör inget! Vad som helst blir soft =) Kanske åker och hyr några filmer så vi har i helgen sen!

Hoppas ni får en mysig fredag ni oxå!

Teutonia Cosmo

Har börjat kika lite på vagnar. Va perfekt att köpa en billig vagn på blocket, men den här gången vill jag inte ha en lika klumpig och stor! En trehjuling är ju smidig, även på vintern. Men har inte hittat någon som känns "liten och nätt". Teutonias S3 är lite klumpig tycker jag och alldeles för stor. Och jag tycker att UJ är ganska stor ändå, fast lite bättre än S3..

Teutonia Cosmo är ungefär lika bred och lång som Erics nuvarande sittvagn (Teutonia Timmy). Så det är ju perfekt att ha en lika liten från början. Kan nog va lite svårt med små hjul fram på vintern kanske. Men känner jag mig själv rätt så blir det inte så många långpromenader på vinterhalvåret. I år skulle jag hellre spendera den i varmare breddgrader ;)


Fast en svart of course. Kanske en innerfärg i något annat tyg..

Den är liksom inte längre än liggkorgen själva vagnen med handtaget nästan!
Och smal dessutom!

Me want ♥

At home

Eric somnade inte förrän vid 22 igår, han hade tydligen sovit 3 h på dagen. Sen vaknade han vid 06 då fick han en korv i sängen sen efter många om och men så somnade han om! Skönt! Vaknade vid 08.30.

Idag ska jag försöka göra lite nytta här hemma. Plocka bort ren tvätt och slänga in en ny maskin. Funderar på att tvätta sängkläderna. Om jag orkar ;) Ser förjävligt ut i varje rum oxå, måste även dammsugas. Men ska även försöka fixa lite i helgen när Eric är borta.

Måste försöka få Eric att sova lunch i rätt bra tid idag så han kommer i säng ikväll. Får se hur det går. Börjar det blir för sent får jag nog försöka hålla honom vaken istället..

Har nyss ätit 1½ macka till frukost men magen kurrar fortfarande, måste få i mig nåt mer men just nu tinar mackorna.. Det ekar ganska bra i kylskåpet oxå. Hade tänkt handla i söndags men M tyckte att vi skulle försöka börja tömma frysen istället för att köpa massa ny mat. Fast fil och ost och så handlar man ju såklart..

I em ska vi skjutsa mamma till tåget, hon ska ner till Gbg och fira Ilja som fyllde 2 år i tisdags! Annars blir det nog mest en hammadag antar jag! Förutom ett besök på Ica då kanske!

Until work do us apart =P

Eller hur det stavas ;)

Idag var det övertid. Så jag stämplade in 07.20 och hem 18.00! Lite extra cash är aldrig fel, men trött blir man! Nästa lördag är det sista övertidsdagen.

M och Eric sitter i badet dom. Funderar på om jag ska hoppa i oxå och bubbla lite!

M har varit hemma igår och idag. Imorgon blir jag hemma. Sen får det faktiskt bli dagis på fredag, även om lite hosta och snorighet är kvar! Hoppas han hunnit vila upp sig rejält nu och får vara frisk ett bra tag framöver! Och i helgen åker han som sagt till stugan med morfar och Ingalill!

Vi har inga planer, man hade ju tänkt gå på bio igen och käka. Så det blir nog så. New moon eller Luftslottet... blir det! Sen blir det bara soft hela helgen! Kanske träffa någon friend!? Ni kan ju boka in er här under om ni vill ses ;P

Nu hörde jag att bubblet satt igång i badkaret. Så jag kilar väl dit då =)


Hej hopp!

Bisolvon

Nu har vi varit på VC. Jag sa att doktorn är snäll, och ska hjälpa dig. Som jultomten, han är oxå snäll ;) Och läkaren fick lyssna på både på hjärtat och bak på ryggen + kolla lite snabbt i halsen. Eric brukar ju inte vilja bli undersökt så mkt. Men det gick bra. Jag hade mutat med donken efter ;) Haha "Hamburgare" sa han när hon va klar!

Eftersom han inte har feber eller så behövdes inget speciellt för hostan. Vi köpte vanlig hostmedicin receptfritt på apoteket, Bisolvon som är bra för slem. Så han ska få den 3 ggr om dagen i ca 5 dagar. Det var lika bra att köra en riktig kur på en gång. Han blir hemma imorgon oxå. Fortsätter han vara pigg får han nog gå på dagis på onsdag!

Jag gick bort till bvc oxå och satt han på den lilla vågen, så nu vägde han 14300 g vid 2,2 års ålder. Sist vi vägde honom var han 1,5 har jag för mig och vägde 12 ungefär!

Och när vi var klar åkte vi i driven i birsta såklart, måste ju hålla vad jag lovar ;)

Så nu blir det lite vila. Får se om jag oxå somnar, annars blir det nåt avsnitt av The Hills!


Hosta

Tack för alla grattis =)

Idag är jag hemma med Eric. Tydligen var vi tredje familjen som ringde idag om hostigt barn. Jätterosslig i halsen och snorig är han. Dom andra hostade så dom kräktes. Hoppas Eric slipper det. VC ska ringa snart, ska se om man kan köpa nåt som lindrar på apoteket.

Vet inte vad som händer idag, blir en dusch och lite städning i alla fall. Och sover nog när Eric ska sova. Han är pigg som vanligt, ingen feber. Så lite lek blir det väl oxå.

Just nu tittar han på Totte och jag sitter här bredvid. Vi har nyss ätit frukost.

Igår var förresten Linda, Lina&Vide och Hannah här. Vi planerar en fjällentripp med ett gäng. Så som det ser ut nu så åker vi v 8. Till Vemdalen blir det nog, låna pappa och Ingalills stuga =) Ska bli skoj!

Hörs kanske senare!

Utökning

Ja, nu börjar det ju sprida sig lite här och där! Så lika bra att berätta även här ;)

Eric ska bli storebror ♥

Vet inte exakt vilken vecka jag är i, ska på UL 1 feb så det är ju snart (!) Men jag tror att det är lite tidigt, kanske måste göra om efter 2 v eller nåt. Men det får vi se. Så det är inte långt kvar till halvtid. Tänk att jag kunnat hålla mig från att berätta så länge!

Vi får hoppas att allt går som det ska, i så fall blir det nog en liten mini här i Juli någon gång! Spännande!

Jag har som sist inte känt av någonting alls! Så förutom att jag ätit FÖR mkt senaste månaden så jag lagt på mig en del så syns det nog inte så mkt heller. Men nu börjar det puta faktiskt! Men ingen bebismage direkt utan mest deg ;P Måste röra på mig mer, vill inte gå upp lika mkt som sist =/

Än känns det som sagt inte att jag är gravid, så det känns fortfarande overkligt! Har på känn att det är en liten pojke även denna gång. Det ska vi ta reda på ;)

Har försökt berätta lite för Eric, och imorse sa han "mamma bebis i magen" ♥

Lyxigt!

Igår var vi på bio, såg Snabba Cash. Jag hade nog lite för höga förväntningar! Den va inte SÅ bra som jag trodde. Tyckte inte M heller. Vissa Johan Falk filmer är lite bättre faktiskt! Men tydligen ska det komma en tvåa, så hoppas den är bra! Slutet var lite dåligt tycker jag, men i deras bransch är det väl bra att dom visar hur det kan gå. Men jag ville ju att det skulle gå bra, är ju bara film ;)

Idag har Eric och jag varit på kalas! Hans första kalas hos en dagiskompis, som fyllde 3 år! Det var roligt, grabbarna sprang runt och härjade i 2 h, i 5 min satt dom väl still och fikade ;)

Själv ska jag lyxa till det med bio idag igen, även Bite line innan! Lyxigt! Ska gå med Linda och Emma, minns inte vad filmen hette, men det var väl kanske en kärleks/komedi eller nåt.

Pratade med Ingalill för en stund sedan. Och då berättade hon att Eric skulle få följa med dom till stugan nästa helg. Alltså hela helgen! LYX!!! Det är till sommarstugan, fast går att vara där vintertid. Hoppas det går bra, annars är det bara att åka in till stan igen =) Men då får vi sovmorgon två dagar, wiiiie =D Och även då ska vi gå på bio! Passar på att ta supé då!

Nu vill Eric ha lite vatten, så jag ska lätta från soffan!

Eric gillade granen som fanns på Bite line, december någon gång

Write

Eric somnade faktiskt runt 20 igår! Härligt. Dom hade väckt honom igår och även idag på dagis efter 1 h. Så längre får han inte sova. Kanske går till sig snart så läggningen blir lättare! Ikväll är han nog trött, fast ingen rutinkväll. Grabbarna är och kollar på hockey. Får se när dom kommer hem, inte senare än 20 tyckte jag.

Lagade jättegod mat idag, kyckling/creme fr. fetaost soltorkade tomater och ris! Blev även över till en låda för morgondagen. Har varit så duktig och haft låda hela veckan! Mina kollegor likaså ;) Ingen som är speciellt sugen att gå ut i kylan och handla mat!

Imorgon ska jag dejta Sara, Emmy och Eric kanske hänger på. Det blir donken-käk =)

På fredag ska jag och M se Snabba Cash (!!!) LÄNGTAR! Eric ska vara hos mamma medans. Tänkte egentligen utnyttja barnvaktstillfället av pappa och Ingalill, men jag måste ändå upp och jobba tidigt på lördag så vi tar det en annan helg. Då ska vi även äta, fick ju biosupé. Och soooova ut på morgonen! M förstod inte varför vi inte kunde ta det nu lika gärna, såklart det han som ändå sover ut nästan varje morgon =P Jag vill inte ha barnvakt om jag ändå måste kliva upp 06.30!

Ska kika vad som händer i TV-världen ikväll. Kanske något nytt som börjar =)

Hoppas ni får en trevlig onsdags-kväll!

Eric och Walle, kanske sen när Walle fyllde år el tidigare


Men SOOOOV

Var någon dag sen nu märkte jag, jag som började bli lite duktig ;) Lat lat lat...

Eric skulle inte sova idag. Måste kolla hur länge han sover på dagis. Jag vill att han ska sova till 20. Men inte han =P Pratade lite om rutiner på jobbet idag, och vi får väl skylla oss själva lite. Har inga överhuvudtaget på kvällen. Idag tänkte jag så här ca:

19.00 Kvällsfika
19.20 Tvätta sig borsta tänderna (som lätt "glömms")
19.30 Läsa, 1-3 böcker.
sen GOD NATT

Det hela började med att han inte ens ville ha kvällsfika. Åt MKT till middag. Makaroner och korv you know ;) Så då blev det ett bad istället som han ville, för det är ju han som bestämmer? =P Aja, han fick det jag skulle ändå duscha för jag har tränat idag. Eller just ja, blev bara dusch för hans del oxå! Så helt som han hade tänkt fick han inte ;) Borsta tänderna fick han göra innan, men just ja. Nu kom jag ju på, att han skulle ju få bada med skum om han var duktig när vi borstade tänderna (!) Och han var rätt duktig, men stackarn fick inget skum. Fast han klagade inte som tur va, minnet är kort för honom ibland oxå som tur är ;)

Jag lirkade upp honom med bokpratet, han skulle få välja tre böcker. Sen skulle han sova. Han valde bara två. Så en bok läste jag två gånger. Upprepade mellan varje gång att snart är det dags att sova. När böckerna var klara så "Nu sover Spinkis och Katta och Halvan" "och alla barnen på dagis" "mormor sover oxå" "och nu ska Eric sova". Typ... Kramades lite och sa gonatt. TÄNK om han då bara kunde LE och säga GONATT och sen SOOOVA!

Önsketänkande... Jag ville även se Familjen Annorlunda som precis började. Men han klev upp femtioelva ggr, jag la tillbaka honom lika många gånger och sa att nu är det natt nu ska du sova osv. Icke! När klockan började närma sig halv så ville jag faktiskt se lite av programmet. Så då la jag han i spjälsängen så han inte kunde klättra ur och jag gick upp. Hörde att han ropade och klagade.. Men jag orkade icke. Hörde att M tog honom istället och la sig med honom i hans säng på rummet. Hörde fortfarande klagomål från unge herrens sida, men till slut. När kl närmade sig 21 så..

Ni lyckligt lottade som har barn som "bara" somnar (nästan bara) ska vara happy!

Men men, med samma rutiner framöver kanske det går lättare och lättare. Och om han inte sover så mkt på dagarna. Så det är bara att kämpa på. Till sommaren ska nattningarna ha blivit bättre!

Kunde man skriva så här mkt om en nattning? Haha.. intressant för er. Fast kanske för andra med barn, tycker själv att det är intressant att läsa om ;) Inte när det bara är "flaska välling puss och gonatt, hämta flaskan senare när barnet sover" =P Nästa barn nästa barn ;P Då jävlar! I wish..

Nu orkar jag inte printa ner något mer. Så det blev inte så mkt handling i detta inlägg! Väl mött nästa gång =P 

Hemma på dagarna sover han ofta i vagnen efter lunch. Nästan omöjligt annars!




Titta vad bra godis jag fixade :)

500242fd55de9d953511d59ef71fab05.png

Titta vad bra godis jag fixade :)


Vardag

"Komma maaamma" oxå fick jag en pojk bredvid mig soffan, som fortsätter "mamma miiiia" "pappa piiia" haha =P Jag som lärde honom säga pappa pia så han fick ett smeknamn oxå ;)

Första jobbdagen på många! Svårt det var att skriva 2010 i datum måste jag säga. Skrev fel typ VARJE gång, lite irriterande. Plingade även till i örat när jag hade headset och man skulle "hämta ett ärende i e-arkivet". Alla ärenden man jobbar med är från 2009 fortfarande och där är det förinställt 2010.. Jaja kul för vissa att veta som inte fattar vad jag jobbar med ens =P

Jag är SJUKT sugen på nåt goooott! Vi var bortbjudna på middag idag till Orvokkit. Så då slapp man middagsbestyr idag. Fick även efterrätt men det hjälpte ju inte för att stilla suget nu ;)

Men som sagt, vi slapp laga middag. Varför ska det vara så tråkigt???? Så less för man äter samma samma HELA tiden! Vem orkar leta recept och köpa 40 ingredienser för att sen äta nåt som inte alls smakade som man trodde =/ Nä matlagning är min absolut svagaste sida! Synd att M är likadan =P

Ska nog gå upp och äta ett äpple och se vad som händer ;P Måste tugga på nåt!

Liten Eric klättrar upp och åker själv




Haha nu tog Eric på sig ett par gamla HÖGA skor och klackar runt i! Visar bild en annan dag! Dom du provade Lina ;)

Bio

Jag glömmer alltid bort vilka filmer jag vill se, så måste anteckna. Inte på ett papper som försvinner..

2012
Avatar (kanske ser idag)
Göta Kanal 3
New Moon
Luftslottet som sprängdes

Linda, vad hette den där filmen som du jag och Hannah tänkte se på bio? Typ komedi/kärlek eller vad det var. Den borde kanske finnas att hyra snart?

Idag sov vi till 8, skittrött! Kommer bli jobbigt imorrn när kl ringer 06.15...

Nu ska jag strax ta upp Eric ur badet och sen blir det väl lunch. M ville gå på bio och se Avatar. Mamma kunde inte vara barnvakt ikväll men om vi går kl 14. Så det kanske blir så!

Hears kanske later!

Eric skulle hjälpa mormor att sy tidigare i vinter, roligt att sätta på fingrarna!

FISKMINNE

Alltså, bara tvungen att skriva det här! Hur kan man ha så dåligt minne?? Tulay började prata om när Elin föddes!

Kopierade vår konversation på facebook:

Tulay
Hittade en bild på dig med Elin som bebis

Lotta
jaså
skicka på msn

Tulay
Tiden har flugit förbi

Lotta
verkligen

Tulay
Jag sitter inte vid datan
Hon var bara nån dag eller timmar gammal
Timmar tror jag

Lotta
nä kan inte vara timmar
jag träffade väl inte er så snabbt?

Tulay
Jo men hallå du passa ju elias
Du såg henne först

Lotta
VA?? men guuud jag har GLÖMT
är det sant
vart var jag??
hos er?

Tulay
Hahahs

Lotta
shit vad hemskt

Tulay
Jaaaa

Lotta
alltså jag har ingen hjärna
mitt minne är NOLL

Tulay
Du sov ju där i flera dagar innan

Lotta
näää lägg av
haha

Tulay
Määj

Lotta
det gjorde jag ju inte

Tulay
Määh
Joooo

Lotta
what
en dag kanske?
är det sant??

Tulay
Senol hämta dig mitt i natten 2 dagsr innsn
Kolla din blogg
Står säkert där

Lotta
helt sjukt att jag inte kan minnas sådär på en gång... börjar känna igen lite av det
måste fan blogga om det :P:P


När hon skrev att jag sov där innan så trodde jag hon började driva med mig för att hon märkte att jag inte kom ihåg! hahaha!! Alltså shit, sov tydligen där två dagar innan Elin föddes. För det blev falskt alarm en natt har jag för mig när Senol hämtade mig. Så sen sov jag kvar där tills hon kom =) Börjar ljusna lite nu faktiskt!

Hon skickade bilden som hon pratade om =) Huga vilken liten plutt!


Birsta igen

Idag blev det ännu en sväng till Birsta, måste nog kolla kontot sen ;) Jag och Sara käkade lunch på donken sen strosade vi omkring i lite affärer och kikade. Jag hamnade på MQ igen, så ett till plagg från Bondelid fick följa med hem. Så fina kläder!

Eric var med pappa och han kom hem sovandes. Men jag lät honom bara sova en liten stund för att försöka få honom i säng i ganska bra tid ikväll. Vi har nyss käkat, oxfilé med klyftpotatis och bea! M och hans kompis och Eric åt med pasta. M ska jobba ikväll så jag och Eric blir alone. Om inget besök dyker upp!

Förhoppnings kan jag få Eric att somna vid 20, då kanske jag kika på Andra Avenyn eller om det är nåt bra på TV. Snart drar det ju igång med nya serier och sånt shit =)

Men shoppingen då;

 
Söndagens Bondelid, supermysig!!

 
Dagens Bondelid, jättesöt topp! + svart kofta med puffärm från HM!


Spindelmannenkallingar till Eric

Känns så knöligt, speciellt nu på vintern med boxer till Eric under långkallingar. Inte för att det spelar någon roll, han kommer nog inte bli blöjfri än på ett tag. Hoppas till sommaren! Men han gillar ju spindelmannen så tänkte han kan få ha någon dag här hemma och prova lite =) Matcha sina vantar som han har på sig inne just nu ;)

Ha en bra kväll!

Sovmorgon

Idag låg vi i sängen till strax innan 9! Fast han vaknade lite innan dess + i natt, sov i sin egen säng.. Fick komma till oss vid 6 tror jag. Idag får vi försöka hoppa över vilan och lägga oss i tid. På torsdag börjar jobb/dagis. 

Idag blir det nog kebab på stan, och M ska lämna tillbaka/byta 2 tröjor som han fick av mig i tiiidig födelsedagspresent. Bra att han fick öppna nu Lina, för det passade inte ;)

Va på stan igår och åt lunch på charm med Lina en snabbis. Sen köpte jag en superfin tröja på rean på MQ. Får se om jag kan fixa en bild sen. Bondelid! Jättemysig och gosig tröja =)

Sen blev det handling på Ica och hemgång. Städade en hel del. Bytte sängkläder hos oss och Eric. Dammsög och dammtorkade i rummen oxå. Så skönt att lägga sig i renbäddat!

Nu ska jag och Eric gå upp och äta lite frukost! Han sitter och smeker och myser på min arm just nu, gounge!

Leker lite med kusin innan dom åke

0db27806d2265843ce8b7abbc5c71fe6.png

Leker lite med kusin innan dom åker hem till Göteborg!


Heldag i Birsta

Yes, jag och Lina har gjort Birsta idag. Vi började med donken, gott som vanligt! Sen blev det Birsta City, Barnens hus, Jysk, Expert och till sist Blomsterlandet. Handlade en del, 4 tröjor + tumvantar till Eric. 2 koftor till mig. Nya knoppar till byrån. Krukor och massa plastblommor. Kom hem för en stund sen bara! Har varit duktig och fotat allt ;)

Så vi börjar med blommorna! Kronkrukorna är nya, dom andra hade jag och köpte nya plastisar till. Rosa Marimekko fick jag i julklapp.

  


Hemnes byrå. Den blev SÅ mkt finare med nya knoppar! Nästan som en ny byrå! Har ställt upp den i vardagsrummet från Erics rum där den inte kommer få plats längre..

 


Två tröjor till mig (randig, mörklila), och fyra till Eric. Såklart! Och spindelmannen tummisar!

 

Kul att träffa Lina, va ju ett tag sen! Nu funderar jag på vad man ska stoppa i magen. M hade tydligen ätit kebab idag, två gånger! Förvånar mig inte =P Sen kanske det blir en film ikväll, om vi inte ska umgås med Klas och Ilja igen. Ska ringa och se vad dom har för sig.

Tjillevippen!

Nytt år

Nya möjligheter ;)

Hade en trevlig kväll igår. Ms kompis Mohammed kom med sin familj, Anneli Ali och Elias. Deras grabbar är ju lite äldre än Eric men han tycker det är jättekul att vara med dom =) Vi bjöd på kalkon, lika gott som sist hos pappa! Sen massa chips och godis på kvällen =)

Eric somnade inte förrän vid 23 i mitt knä i soffan. Dom andra åkte iväg ner till hamnen strax innan tolvslaget och kikade på raketerna! Hade varit jättemkt folk där!

Fick sova till 08 imorse så det var skönt. Har börjat städa bort julen lite nu på förmiddagen. Vi har även hunnit vara ute i snön en sväng alla tre. Skottat, i onödan för nu syns det inte ;) Men skönt att inte ta bort ett helt berg med snö på en gång! Gick även en sväng med snowracern.

Efter sovning så kommer mamma, bror och Ilja! Vi ska äta tacos idag! Nam nam!

Hoppas ni andra hade ett bra avslut på året och får en bra start på det nya!

Härligt att köpa färdigt


Eric ville bara ha potatis och sås


Fick en uppskattad nyårspresent imorse!


Åka åka


"Titta myyyycke snö"


Keps var bra som tog emot lite snö från ansiktet

RSS 2.0