SOOOL

Forsta dagen da det har kants som "semester". Som jag vill ha ;)

Vi har akt bat idag med Ms kusin. En annan kille var med oxa pa jetski. Sa dom andra har akt lite och jag har solat. Blev faktiskt lite brand. Men det lar ju ga bort pa en dag, tank om det varit sant har vader hela tiden!! Hoppas pa sol tors fre oxa!

Vi har ju tankt hyra bil, en bmw cab men det har strulat. Sa idag blev det en X5a istallet. Sa vi ska snart aka ivag pa en liten tur.

Eric ar med oss till sent pa kvallarna och jag och M brukar sova middag med honom. Idag sov han over 3 h pa dagen. Skont faktiskt for da sover han oftast lange pa morgonen, kan vakna till lite men somnar oftast om. Idag sov han till 10 =)

Hoppas liiite sno har forsvunnit nar vi kommer hem. Vill inte se den men hort att det snoat lite nar vi varit borta..

Nu ska jag kika runt lite innan vi aker!

Libanon #2

Inte sa mycket nytt att skriva! Vi gar omkring pa dagarna, har shoppat lite. Fortfarande inget bad.. Hoppas pa nasta vecka men det ser morkt ut.

Det gar bra med Eric, han ar nojd och glad mest hela tiden. Men nu vill han hem till mormor Eva, visade kort pa datorn.

Vi ska hyra bil sa vi kan aka runt lite, ska till nat som heter Fantasy World tror jag. Typ djurpark och karuseller eller vad det var. Kanske aka till "fjallen". Vi far se..

Nu ar det bara en vecka kvar. Langtar faktiskt hem lite ;) Solen ar valkommen, da kanske det kanns battre!

Hears!

Libanon #1

Resan med restid from hell gick over forvantan! 13.30 gick planet fran gbg och vi var framme i Libanon ca 02 pa natten. Gick super att flyga med Eric, han sov forsta biten till Istanbul. Sen vantade vi dar i 5 h innan planet till Libanon och det gick oxa jattebra. Inget gnall alls! Sen sov han sista biten pa planet till Libanon. Blev lite ledsen dar efter men han var trott. Gick over nar han fick se bandet med alla vaskor.

Under natten tills idag blev det lite kallt, men kandes varmt nar vi kom. Sa Eric fick varldens hosta stackarn, hoppas den gar over. Vadret idag har varit varmt, men molnigt.

Sol och bad pa det sattet man hoppades far vi nog utesluta =(  Typ inga badstallen som ar oppet. Far forsoka hitta pa andra saker.

Idag har jag och Eric sovit nagra timmar mitt pa dagen. Nu ska vi strax ga och kaka lite.

Har promenerat en hel del pa formiddagen, och det kanns i ryggen, rumpan, nedre laret. Som ett streck pa ena sidan som ilar rakt ner.. trakigt!! Hade inga problem med Eric alls nastan forran 2 sista veckorna.

Nu ska jag kika Facebook lite innan vi gar =)

Hoppas ni har det bra! Puss pa er!

Nu är vi på universeum'

5ecfc0114c91c6378a8da5f5a4d063a1.png

Nu är vi på universeum'


Nu är vi på lek och buslandet. Eri

1c652125a19a331f159aa75cd1f5eec0.png

Nu är vi på lek och buslandet. Eric hoppar och hoppar. Vilken skillnad mot drakborgen. Det här är STORT :)


♥ ROSA ♥

Nu har jag nyss kommit "hem" från UL. Och som rubriken avslöjar ;) GIRL!

Det trodde jag aaaldrig (!!!)

Hon började kolla på ansiktet, det syndes jättebra. Hon låg nog och sov, var helt still. Både jag och M tyckte att, ja men det där ser ut som en kille. Låg och gapade lite ibland. Sen när hon kikade där nere så sa M "det är en tjej va", "ja jag tror det" sa hon. Jag tänkte att nää shit, bad henne kolla lite extra ;) Så hon kollade mer för att vara riktigt säker. Blygdläpparna är ju lite svullen så det såg ut som en pung tyckte jag =P Men hade det varit en snopp där hade man sett det sa hon. Höll nästan på att börja gråta när jag fattade, blev så glad!

Hon hann inte riktigt ta en bild helt från början, men några på aniktet där. Hon ser lite ledsen ut nästan som att hon gråter, blev kanske irriterad när vi kom där och började kolla ;) Och ser lite rädd ut på några kort och nåt där hon gapar. Lägger upp bild sen! Sen när vi fortsatte kolla så hade hon benen rakt upp över ansiktet, så det var tur att det blev några kort från början annars hade det inte gått.

Coolt att se i alla fall, hade inte behövt vänta längre man såg jättebra! Fast självklart blir det ju mer utvecklat ju längre tiden går.

Kan fortfarande inte förstå att det är en tjej. Kommer nog inte våga tro på det helt förrän jag ser ;)


Heartbeat

Idag var vi hos BM för första gången sedan inskrivningen. Vi fick lyssna på bubblans ♥ som slog ca 144 slag i minuten. Fick även mäta magen, SF-måttet var på 23 cm och jag har gått nästan precis 23 fulla veckor. Hade faktiskt samma mått som med Eric, fast då hade det gått några dagar mer. Blodsockret (tror jag?) var bra, ska vara under 8 och mitt var 5,5. Han kände huvudet och det låg nedåt, bubblan rörde sig kände han oxå. Och ikväll har det sparkats hej vilt där inne!

På fredag får vi (förhoppningsvis) veta om det är en boy eller girl! Jag har slagit vad med Tulay om 100 kr så jag inkasserar nog lite cash ;) hehe.. Jag tror fortfarande på en pojke! 99 % säker.. Graviditeten känns exakt som Erics, känns som en pojkmage + "låga" slag i minuten (sägs vara kille då va?).. Mmm mmm vi får se vi får se!

Blir väl lika svårt med namn den här gången om inte svårare!! Eller ja, jag har några namn jag kan tänka mig men M vill ju absoluuut inte det... Men hallå, han säger ju ändå Karim (oftast) till Eric så han kan väl kalla bubblan för andra namnet oxå! =P

Namn jag funderat över: Isac, Emil, Tim, Ted, Leon, Leo, Eddie.. Elias tycker jag är jättefint men det går ju inte då Elias heter Elias + Elis men då får jag säga upp bekantskapen med Lina ;) haha.. Så dom får vara!
Men Isac är favoriten, och det vill M iiiinte. Suck!
Eric och Isac tycker jag passar väldans bra tillsammans =) Eller hur!? ;)

Förresten, hörde på radion när Eric Saade var med! Hans mamma är svensk och pappan är från Libanon! Vilket sammanträffande, då är han ju inte ensam svensk/libanes som heter Eric ;) hehe.. Han kanske har några brorsor med passande namn? =P

Helg i huvudstaden!

Har varit hemma ett par timmar nu, städat och kramats med Eric.

Haft en lugn och mysig helg hos Tulay! I fredags hämtade dom upp mig på centralen sen handlade vi lite och åkte hem för att äta tacos! Smarrigt som vanligt. Sen blev det lite tv-tittande och godis. Fick kramas med både Elias och Elin som inte alls var blyg! Såklart dom gillar mig ;)

I lördags blev det en heldag med shopping. Åkte en liten sväng till Babyland sen åkte vi till Kista galleria. Där käkade vi lunch och strosade omkring lite. Tulay klippte sig. Hittade en ny favoritbutik, som inte finns i Sundsvall såklart. New Yorker, dom hade hur mkt fint som helst. Kläder, underkläder, badkläder, skor, väskor.... Efter vi kikat runt lite så mötte vi upp Tulays kompis Marie och hennes söta döttrar. Dom käkade och vi tog en glass. Efter det blev det lite mer shopping ;)

Jag fick med mig:
Skor
Bikiniöverdel
Tröja
Linne
Armband
Örhängen
Amningsklänning
Mamma-byxor
ABC-pussel + leksak till Eric

Kommer väl någon bild, i alla fall på skorna framöver!

Vi åkte hem vid 17-tiden, stannade till en sväng på Ica sen blev det hemmakväll igen med Melodifestivalen och massa gott! Lagt oss rätt tidigt varje kväll, två trötta mammor ;)

Min mobil har ju sedan ett tag haft en sprucken skärm. Har pillat lite med Tulays iPhone nu i helgen. I like it! Jag som absolut inte gillar touch tyckte att den här var jätteenkel! Och bra meny och funktioner.. Fast jag behåller nog min trasiga ett tag till, fast när det blir dags för en ny så ligger denna på topp!

Nu har vi tre "hektiska" dagar framför oss, sen drar vi till Göteborg och Libanon! Måste packa och fixa en hel del, en väska för Gbg då vi är där några dagar innan/efter + väskan till Libanon.. Även få det städat här hemma då Klas och Ilja antagligen ska bo här lite när dom kommer!

Nu blir det strax sängen! Hoppas ni haft en bra helg här hemma!

Tack för en mysig helg Tulay! ♥
Och Senol Elias och Elin såklart ;)
Hoppas det inte dröjer allt för länge tills nästa gång!

Här borde det inte vara lika svårt

19c487214538cd008037f55d03e21198.png

Här borde det inte vara lika svårt att klippa Eric. Se på tv och sitta i en bil :)


Mitt i veckan

Dagarna går fort! På fredag åker jag till Sthlm efter lunch, ska bli SÅ kul att få träffa Tulay. Va alldeles för längesen! Skittråkigt att dom bor där nere juu!

Eric såg skidorna som låg i bilen idag efter dagis. Så vi fick åka lite fram och tillbaka här utanför innan vi gick in. Han ville inte äta utan åka mera ;) Men efter någon vända fick jag med honom in. Vi åker nog till stugan med pappa och Inga-lill efter att vi kommit hem från Libanon. Får hoppas att snön finns kvar där då! I så fall blir det nog slalomprämiär för lilleman. Då har vi avklarat, skridskor, längd och slalom för i år =) Låter ju riktigt sportigt för en rätt oaktiverad familj som oss ;P Hehe ca en gång av varje räknas väl!

Magen rör sig ganska mkt på kvällarna nu.. Skrev väl kanske inte det här, men nästa fredag har vi bokat köns-UL i Göteborg. Då ska vi äntligen få veta vad det är för filur som gömmer sig där inne! Själv tror jag fortfarande stenhårt på en pojke, 90% i alla fall. Jag har bokat 3/4D men får se om jag ändrar till vanligt 2D.. Dom kunde göra 3/4D från v 22 men barnet är ju inte så stort då så jag vet inte om det blir så bra.. Iofs kommer jag vara i v 25, men det är ju ändå en väldigt liten prick där inne! Dom hade även tid i April samma dag som vi åker hem från gbg igen, då är jag i v 28 tror jag.. Men jag vill ju veta så fort som möjligt ;)

Nu blir det lite TV innan läggdags!

Skönt det är nu när asfalten början komma fram på vägarna, hoppas mycket av snön har försvunnit när vi kommer hem i April igen!

Har inte så många nya bilder att bjuda på..
Men såhär såg det ut någon gång i Mars -09. Alltså rätt mkt snö även då! 

Lilla älskling ♥ Ett år går så fort!

Nu har vi köpt skidor :) det gick

-c9cb6c4f000ec912dccc83482c8e535.png

Nu har vi köpt skidor :) det gick liten lättare än skridskor!


Eric provade åka. Det gick mkt bät

0-3fce635570c038ba5eca2db6b5a886dd.png

Eric provade åka. Det gick mkt bättre än förra gången. Han skulle absolut ha "isklubban" så det blev lite krångligare ;) vi vuxna turades om att hålla, man får ganska ont i ryggen. Åkte inte så länge, men nu har han provat lite igen i alla fall :)


Nu ska vi kolla när Elias spelar h

0-7258408d3a30edfb5ad3c6d87e19b549.png

Nu ska vi kolla när Elias spelar hockey. Eric kanske ska prova åka oxå :)


Snygga Jeans

Vad härligt det är att kliva utanför dörren på morgen nu och se solen skina! Fåglarna kvittrade även i trädet utanför imorse! Då känns det genast lite lättare att gå till jobbet =) Att det dessutom fortfarande är ljust när man slutar gör ju saken ännu bättre.

Vi åkte till stan en sväng efter dagis. M köpte spindelmannenvantar (vet inte vart dom gamla är) och ett par snygga jeans till Eric. Dom åt kebab.. Sen hyrde vi film och Eric fick lite lördagsgodis i förväg. Efter stadsturen blev det en snabbis till mamma och säga hej.

Nu hoppas jag att Eric vill sova inom en timme så kan vi se film, jag har köpt varsin glass till oss oxå. Daimstrut till mig och Puck till M!

Själv har jag inte ätit någon middag, så jag funderar på att ta 2 mackor med oboy nu. Åt donken till lunch idag + en geisha size big som jag tryckte i mig strax efter ;P Så jag har inte varit SÅ hungrig!

Jeansen satt riktigt snyggt på, fina fickor. Fast syns bättre i verkligheten


Long time

Dålig jag är på att uppdatera!

Måndag
M tog med sig Eric på hockey! Timrå-Modo, dom hade stått nära klacken och Eric satt på Ms axlar och klappade händerna och viftade och sa "bom bom bom" som trumman. Haha =) När det stod 3-3 åkte dom hem. Eric började bli trött. Så han somnade på väg hem. Vi såg på en film har jag för mig sen..

Tisdag
Jag och Eric köpte med oss donken och käkade hos Lina och Vide. Sen bar det av till Sandra i Matfors på Me&I party. Tuva var hemma, hon och Eric gick på samma dagis innan dom flyttade till Matfors. Dom lekte jättebra och hade kul tillsammans. Eric ville inte åka hem! Han blev rädd för deras hund som är ganska stor, men den fick vara inne i ett annat rum medans vi var där så det gick bra! Självklart blev det lite shopping. Jag ville köpa en fin t-shirt med bilar till Eric men han valde en med fotbollar. Så jaja, han fick väl det då =P Ibland kan dom ju få välja själv ;) Jag köpte ett par sköna trekvartsbyxor med lång midja, perfekt för gravidmage!

Onsdag
Det är ju idag det. M står i köket med M och lagar mat. Eric sitter här med Elias och kollar på Dennis. Vi ska käka snart! Sen vet jag inte vad som händer. Har en film kvar att se så kanske blir det så ikväll. Den där "filmen" om Michael Jackson..

Detta beställde jag från Me&I





Hoppas att byxorna fanns på lager så jag kan ta med dom utomlands!

RSS 2.0