Sjukt less (!)

Jag kan inte prata normalt, min röst är helt paj.. Har inte så ont i halsen längre och inte lika mkt hosta. Men det är riktigt irriterande att inte kunna prata!! Och idag kommer Eric, kommer inte kunna läsa nån bok ikväll i alla fall, och inga tillsägelser ;)

Helgen var trevlig. Var på inflyttningsfest i lördags då, hade jättekul! Och mycket dans blev det ute på Oscar. Nästa planerade utgång är 2 April, då ska Hanna ha birthdayparty =) Mamma sov här, Nora var lite tjorvig och vaknade en del. Som vanligt då! Samlar kraft för att orka ta några skriknätter snarast!

På onsdag ser det ut som att vi åker till gbg! Då blir det 1-årskalas för lilla Mila på lördag. Och ska bli kul att träffa alla, kolla Hannans bebismage och hoppas på att jag kan få mitt hår fixat av Hala! Måste kolla upp det!

Har inga planer idag, får se vad som händer när Eric kommit. Har slängt i en tvätt i alla fall. Ska försöka vila rösten så gott det går. Skulle behöva köpa honung som jag glömde igår såklart!

Nu ska jag läsa lite bloggar och facebooka!

hahahha

Fastnade precis framför "Betnér på China: Livets ord"... Så jäkla kung!!

Idag var dagis stängt så Eric var här.. Han hann bada och sen slocknade han i soffan, sov typ 4 h! Hade inte sovit så mkt natten innan..

Gick inte så bra att skriva nu, hahaha!

Nora somnade i alla fall vid 17, och vaknade aldrig upp. Så jag vet inte riktigt vad som kommer hände inatt/tidigt imorgon. Ska lägga mig när det här är slut. Får se BB på datorn imorgon!

Imorgon är det dessutom partaj! Inflyttningsfest hos Hannah och Fredde, ska bli nice! Sen antar jag att det blir en sväng ut för att dansa litt!

Nä nu ska jag kolla vidare, så jäkla klockrent!

Home sweet home

Nu är jag hemma igen, Nora somnade i vagnen på väg hem. Bor ju bara över gatan (en liten bit ändå) så det är smidigt att ta sig hem nu.

M hämtade Eric och Nora när han slutade. Va ju lite typiskt att jag blev barnfri när jag hade 2 andra att vara med ;) Men det gick bra, jag och Norah vilade i soffan medans Emilé fick äta glass! Catta kom hem vid 18 och hade då hämtat upp min Nora på vägen igen. (Nora är min, och Norah är Cattas, fast vi brukar kalla min Nora för lill-Nora och ibland blir det stora Norah. Eric brukar säga stora Noran) =)

Var ju faktiskt ett himla bra tag sen som jag bloggade regelbundet, så viss "info" får väl komma eftersom. Jag bara skriver nu.. Men jag och M har flyttat ifrån varandra så Eric sover hos oss varannan vecka. Men vi träffas under veckorna lite då och då i alla fall, så han är inte helt avskärmad från en av oss i en hel vecka.

Får se om jag orkar hålla mig vaken till Big Brother! Man fastnar ju lätt här vid datorn på kvällskvisten!

Älsklingaaaaar ♥

Vad är det här? Sa Eric och visade en snod...

dsc03088 (MMS)

Vad är det här? Sa Eric och visade en snodd, skulle ju vara lika söt som tjej :)


Sleepover

Jag och Nora sov hos Catta inatt. Eric sover hos pappa denna vecka, och egentligen skulle Emile ha sovit där oxå igår men han ångrade sig. Dom var på hockey igårkväll så han kom hit sen. Blev sent igår så istället för att jag gick hem imorse stannade jag kvar här så Emile kunde sova lite längre när Catta åkte till jobbet och med Norah till dagis. Sen blir det så att Eric kommer hit idag istället, så slipper dom vara på dagis i kylan!

Vet inte vad vi ska hitta på, grabbarna sysselsätter sig nog bra själva. Jag kanske städar lite och ska fundera vad jag ska fixa för middag sen. Knepigt det där att det är mycket "lättare" att plocka och städa hos någon annan, hos mig är det fortfarande lite kaos. Men tids nog så blir det bättre!

Nu kommer nog Eric strax och Nora ska få sova lite tror jag!

Får se om detta är "början" nu då =)


Myskväll med Hanna så här på en onsdag :)

dsc03082 (MMS)

Myskväll med Hanna så här på en onsdag :)


Nora långstrump :)

dsc03080 (MMS)

Nora långstrump :)


Knäpp kort på oss sa Eric! Mina finaste!

dsc03039 (MMS)

Knäpp kort på oss sa Eric! Mina finaste!


RSS 2.0