Myshelg

Igår åkte jag och barnen med Catta och gänget till hennes stuga. Det var superhärligt väder igår så barnen var ner och badade vid stranden som ligger alldeles nedanför. Sen på kvällen så grillade vi och drack lite vin när barnen somnat. Nora somnade ganska precis kl 19 så då kunde jag softa lite =)

Vi ska åka hem nu på förmiddagen. Måste packa, tvätta och städa! Imorgon åker vi till Libanon med pappsen farmor och farfar. Blir borta i 2 v, mycket sol och bad hoppas vi på!

När vi kommer hem börjar Eric på nya dagiset, ska bli spännande =)

Vi hade även en mysig tacokväll i fredags tillsammans hos Catta, nu kommer vi inte ses på 2 v. Sen när jag kommer hem så åker hon bort efter några dagar i 2 v. Typiskt! Men det är ju bra att få sakna varandra ;)

Ska försöka komma igång lite mer med bloggen när vi kommer hem.

Ha det bra så länge!

Nora 1 år

Igår blev lillpluttan 1 år ♥

Helt sjukt vad tiden går! Vi har inte firat henne än, blir ett litet kalas på lördag. Men hon hann få en gåvagn av mormor igår så den har hon börjat öva med. Hoppas hon lär sig gå snart!

Idag var hon på BVC och fick sprutor. Vägde och mätte också, 9920 g och 74,5 cm lång.

Hon har inte börjat säga något ord medvetet än, mest mamamama och bababaab. Vinkar gör hon när man säger hej/hej då. Fortfarande 4 små tänder, som hon äter riktigt duktigt med =) Bestämd liten dam som gärna hänger efter brorsan nu och ska ta allt han har. Klättrar upp på allt hon kan, älskar trappor! Känns som att det kan bli en riktig liten buse av henne ♥

Bildbomb!

Nyfödd


1 månad


2 månader


3 månader


4 månader


5 månader


6 månader


7 månader


8 månader


9 månader


10 månader


11 månader


Tadaaa min lilla 1-åring ♥RSS 2.0