Kalas

I måndags fyllde jag år. Spenderade ju dagen i bilen då från Göteborg. Men idag blev det kalas! Skjutsade Nora till M imorse så hon fick vara där medans gästerna var här. Jag bakade cupcakes, hallongrottor och en tårta sen när jag kom hem igen. Blev lite stressigt på slutet men fick ihop allt till slut ;) Har bl.a. fått en tröja, Babyliss iCurl, sponsring till frisörbesök+handling men mest presentkort på Birsta City =) Perfekt! Ska nu bara försöka att inte spendera det mesta av dom på barnen ;) Kan lätt bli så! Jag gjorde i alla fall en tårta med en tårtbild som jag vann på Tradera. Det blev en från filmen Trassel 1. Skulle bara öva till Erics kalas. Han ska få en turtles-tårta! Kommer bli överlycklig! Det var ganska lätt så jag hoppas hans blir bra. Eric sover hos mormor ikväll och Nora somnade vid 20. Så jag ska bara slappa här vid datorn och TVn ett tag innan jag hoppar i säng!

Magsjuka?

I torsdags kräktes Nora lite lite på dagis när M skulle hämta henne. Men det var typ mest slem. Men sen kräktes hon hemma igen. Och även när jag skulle lämna Eric på Knatteskutt. Hade inte ätit nåt på dagis heller. Sen blev det på kvällen och natten. Men hela fredagen var bra och inget kräks. Sen kom det på natten och imorse. Men nu idag har hon inte kräkts nåt mer. Tycker inte det har känts som magsjuka lite, i så fall nån mildare variant. Tycker att dom brukar bli lös i magen oxå, men det är hon ju långt ifrån. Typiskt. Skulle behövas! Fick ge Mikrolax i gbg. Kanske måste göra det igen. Fredagkväll och imorse fick hon iaf fil med katrinplommonpuré. Ska försöka börja ge det morgon/kväll. Har även lagt linfrön i vatten nu över natten. Får se om jag får i henne det med fil imorgon. Inte kul när hon är så hård i magen stackarn. Gör jätteont för henne.. Jaja nog om det! Hoppas natten går bra!

Tandläkaren

Blä.. Kan vara hålfri men brukar ha mkt tandsten! Och det är ju inte så skönt att ta bort.. Sen får vi se vad det kostar, alltid lika rolig utgift!


Men åh!

Tryckte fel så bilden kom inte med!


Pärlplatta

Eric gjorde en jättefin pärlplatta ikväll. När Nora blir större får du lära henne sa jag. Ja och när du blir mindre mamma då blir jag vuxen, sa Eric :) Sötis!


Då så

I lägget innan har jag försökt publicera sen i söndags tror jag! Störigt! Men nu verkar det ju funka! :) sitter på jobbet nu. Käkade en snabb lunch på invito med m. Och ikväll blir det danceaerobics :) Skitkul!


Testing testing

Men va svårt det skulle va att få upp ett inlägg då!!!!!


RSS 2.0