Inskolning dag 2

Nu har Nora varit 2 dagar på Skogsbacken, 9-15. Idag åkte jag hem medans hon sov och åt lunch hemma. Imorgon ska jag oxå åka iväg en sväng. Det går bra, men eftersom jag är där blir hon lite mammig emellanåt. Har mest varit ute och då är det gunga som gäller, eller sandlådan. Även roligt att åka bak på cykel när Eric eller Norah cyklar.

Får se på fredag hur det går när inte mamma är med längre, blir nog några tårar. Är ju fortfarane mycket nytt med många nya barn och fröknar. Men annars tror jag hon kommer trivas när hon väl kommit in i det =)


Impuls

På spinningen igårmorse var det bra låtar och jag kände mig danssugen! Och det lyckades bli en utgång med Malin, trevligt trevligt! Var hos Malin med Janina först och fixade oss och drack lite vin. Hade tänkt ta en drink på Invito men klockan blev rätt mkt innan vi kom ner så det blev Oscar direkt. Mycket folk ute! Lite dans hann vi med iaf, som var vitsen med hela utgången ;)

Så idag har det varit en lugn dag.. Men ändå hunnit med lite städning! Nu på kvällskvisten kom två kusiner till M (en som haft Nora på dagis) och hälsade på.. Barnen fick varsin fin present och vi fikade och pratade lite.

Imorgon är dagis stängt, men sen på tisdag så börjar Nora på Skogsbacken med Eric! Känns lite sorgligt att lämna Montessori, Nora hade det verkligen super där! Hoppas att hon kommer trivas lika bra nu. Blir iaf väldigt skönt att bara behöva åka på ett ställa och hämta/lämna i fortsättningen.

Jag ska snart hoppa i säng då det blev lite klent med sömn inatt =)

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Spinning

Nu ska vi snart åka iväg! Barnen ska vara hos bästa mormor medans jag tränar!

Går riktigt segt nu och stått still länge på vågen så jag måste försöka träna ännu mer fram till sommaren! (Har gått ner ca 8 kg sen i nov/dec..) Men vill gå ner 5-7 kg till..! Och det är alltid dom sista kg som är värst. Men EN gång kan jag väl få klara det?!?!Heja Heja!

Ny dator

Kanske kan bli lite snurr på bloggen igen? Känner mig lite sugen!

RSS 2.0