Lordej

Finns inte så mkt att skriva just nu eftersom jag uppdaterade igårkväll  ;P Blev hela tre inlägg igår! Duktigt! Och många bilder!

Förresten, hur skulle ni gjort med golvet i badrummet som jag skrev om? Känns som att det blir snyggast med det som går igen på väggen? Finns ju även 10x10 plattor med samma färg, men den stl tycker jag är tråkig.. Även dom där som är runt spegeln kan man ju lägga som ett mönster på golvet. Men mosaiken känns bäst ändå. Så hade vi i badrummet i lgh på golvet.. jaja!

Later!

Kommentarer
Postat av: rosie

Snyggt det blir..

Jo jag kollade ju in på din sida o kände igen mohammed hehe. Sen frågade jag om inte det var Nabila o Amals kusin.. Hade ju inte sett han på ett par år dvs =D Världen är liten hehe.. Nu har ni fått världens sötaste son!! helt underbart..=D
Jag HOPPAS på att få träffa Nabila nu i Maj, ska se om jag kan gå på en fest som dom skickat inbjudan till. Men det kan ju dock vara svårt då man har sina små .=( Men annars så 6 Juni ska vi ha reunion i Sundsvall!! Fan vad KUUUL!!! hihi.. Längtar som en galning.=D Kram!!

2008-04-05 @ 10:49:42
URL: http://rosie08.blogg.se
Postat av: Emma

Jag tycker oxå mosaiken..även om det blir dyrare ;-) Tror du/ni kommer ångra er sen om ni tar nått annat. Man gör ju inte badrum så ofta heller ;-)

2008-04-05 @ 12:56:02
URL: http://emmzan80.blogg.se
Postat av: malin

Ta mosaiken! =) Ja, men tack så mycket =) hehe kommer säkert ringa nån dag så du får va hundvakt.=) Nu ska jag äta tacos, mmm.. Men vi måste höras snart. kram kram

2008-04-05 @ 16:47:55
URL: http://mnordstrom.bloggagratis.se
Postat av: Mikaela

Jag tycker mosakien det blir nog snyggast. Blir det nån fika i veckan... är så sugen =) ??

2008-04-06 @ 09:09:45
URL: http://www.milino.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0