Im alive

Knepigt att blogg-beroendet kan variera så mycket! Har inte alls känt behov av att skriva senaste veckan. Känner fortfarande inte det.. Och jag har inte läst bloggar lika slaviskt heller. Bara när jag haft för tråkigt vid datorn ;)

Men det är faktiskt skönt! Känns som att det kan bli för mkt ibland.. Eller för mig blev det så. Kändes på nåt sätt som att man va tvungen att visa vad man köpt på bloggen, berätta exakt vad man gjort. "Allt" man gjorde blev tänkta blogginlägg. Kändes som att man undanhöll eller ljög om man inte skrev allt. Hahaha, sjukt jag vet! Kanske bara jag som känt så? Men visst är det ju riktigt kul oxå, att skriva och läsa om vad andra gjort.

Men nu när jag börjat jobba så är det så mkt annat som ska hinnas med oxå.. Tiden räcker inte till allt. Fast visst sitter jag mkt vid datorn fortfarande, varje dag. Men kikar på annat än bara bloggar helt enkelt!

Vi får väl se om lusten kommer tillbaka mer framöver. Annars blir det nog inte lika många inlägg som det varit tidigare. Hoppas ni har det bra alla readers =)


Rubrik

  • Fortfarande ingen lust..
  • Jobbat
  • Eric har antagligen örininfl för 3:e ggn i år =(
  • Rensat mitt linneskåp idag
  • Varit på Ica
  • Fika imorrn med Linda och Lina

    Så kul läsning fick ni!

Jo en sak till, Eric fick testa bubbelbadet idag! Det gillade han!


Tappat lite

När jag inte skrivit i bloggen på någon dag så försvinner inspirationen lite. Därav kanske det blir lite tråkiga inlägg... Idag har jag börjat med att dricka nutrilett på lunchen, Linda och Christer gör det. Så när man kan göra det tillsammans så går det lättare. Vi har även bestämt att gå en promenad varje lunch. Middag äter jag som vanligt. Hoppas det ger lite resultat =) Lite mer fit skadar ju inte!

Kollar på Miami Ink nu.. Man blir sugen! Men jag vet inte riktigt vad jag vill göra härnäst!

Kl 20 är det Familjen Annorlunda. Sen blir det nog sängen rätt tidigt. Känner mig seg!

Ja, roligare än så blev det inte!

Home

Har haft en jättekul helg med tjejerna i Åre! God mat, bad, party och snö snö snö! Kom hem i eftermiddag. I lördags var vi ut på bygget, dansade mest hela tiden. Bra musik! Basic Element uppträdde. Många man kände igen från Sundsvall oxå. Hamnade även på efterfest med Erik och Mattias från emd.. haha. Jag och Linda smög efter några som var på väg dit och gick in vi oxå. Erik va rätt dryg faktiskt! =P Satt mest och sjöng.. Va inte där så värst länge. Tog en taxi hem till stugan och slocknade ganska snabbt. Inte van att vara vaken så länge ;)

Skönt att vara hemma igen, Eric blev så glad när jag kom! Fick en lång kram och pussar! Min lilla älskling!

Ganska trött nu, men avslutar med några bilder!

  
  

Åre nästa

Nu sitter jag och gäspar i soffan. Ms kompis och fam har varit här idag igen. Småpojkarna har somnat efter massa bus.. Jag stack iväg en liten stund förut och solade med Lina. Har även packat det mesta inför resan. 

Glömde skriva igår att Eric ramlade i trappen, någon gång ska vara den första. Han är ju snabb som tusan på att klättra upp (har ingen grind nere än). Jag och svärmor gjorde nånting och såg inte när han klättrade upp. Sen hade han väl försökt gå ner, han grinade och låg raklång ner för trappen. Men konstigt nog gick det jättebra, han fick ett litet skrapsår i pannan och blev röd på kinden. Men va bara ledsen en liten stund. Sen ville han klättra uppåt igen! Han verkar inte alls bli rädd, vilket är lite synd. Tycker han borde bli försiktigare, men inte då..

Vi åker imorgon vid lunch direkt från jobbet. Så i helgen blir det nog ingen bloggning! Men lovar att visa lite bilder efter helgen! Det blir spa och kika lite på RixFM på lördag + utgång. Fredag blir det tacos, kanske singstar och mys i stugan =) Ska bli kul att komma iväg med tjejerna, hoppas på att sova länge på lördagmorgon ;)

Hoppas ni får en lika trevlig helg som jag hoppas på att få!

Bio igen

Idag har vi haft middagsgäster. Ms kompis från Malmö med fru + 2 barn. Vi sitter här i köket nu, grabbarna har åkt iväg en sväng. Ätit god mat och snackat lite. Barnen är 3 och 1,5 år så alla tre har röjt i vardagsrummet!

Eric somnade för en stund sen.. Och ALLA nappar är spårlöst försvunnen. Vet att det finns en på dagis. Men jag köpte 5 nya för nån vecka sen bara. Dom har verkligen fötter (!) Men det gick rätt bra för honom att somna ändå. När vällingen tog slut så grinade han en stund eftersom han inte fick nån napp. Jag letade lite extra men hittade ingen. Sen sjöng jag och buffade lite i rumpan så han somnade till slut. Tur att han var så trött annars hade det inte gått lika bra.

Vi har städat förrådet uppe idag! Så nu står det en klädhängare och expedithyllor där inne! Så där får du kika in när du kommer nästa gång mamma ;) Synd att jag inte tog en förebild, det såg hemskt ut innan! Men nu har det hemska flyttat ner en våning till förrådet under trappen. Lär ju aldrig försvinna helt ;)

Efter jobbet idag åkte jag och M till dagis tillsammans. Dagiset fyllde år idag så vi fick lite tårta innan vi gick hem! Dom hade haft uppträdanden och fått äta tacos till lunch.

21.15 ska jag med Jossan på bio, ska se Bröllopsduellen. Tydligen hade Lina några biljetter som gick ut och kunde inte gå själv. Så då frågade Jossan om jag ville hänga med =) Jag är trööött. Men det ska nog gå bra! Lite popcorn och cola light får mig att hålla upp ögonen ;) Det här med godsaker på helgerna går ju sådär =P

Nu kom grabbarna hem fram och tillbaka. M hade köpt nappar, förpackning med rosa, orange och röd! Dom sistnämnda färgerna har han ju haft innan. Men det här blev den första rosa ;) Haha, tänk att en färg kan betyda så mkt ändå! Kommer ju se lite ovanligt ut att han har en rosa napp =P Men när han sover hemma kvittar det ju!

Dom är på kokning nu så det finns inatt!

Själv ska jag avsluta! Hoppas ni haft en bra dag!

Lång dag

Kom inte hem fören efter 21 första gången idag. Först jobbade jag till 15.10. Sen åkte vi hem till Orvokki, blev bjuden på jättegod mat! Kikade på lite gamla kort sen Momme och hans syskon var liten. Kul att se =)

Eric var på dagis själv idag, hade gått bra och han hade sovit i ca 2 h efter lunchen! DUKTIGT!

Efter middagsbesöket släppte dom av mig och Eric hos Lina. Gick in en snabbis sen åkte vi till Ikea. Eric somnade i bilen, jag tog ut honom och tänkte att han skulle vakna. Men icke, så jag la honom i en kundvagn. Och där sov han bra länge, fast han sovit så länge på dagen. Men det var tur, för vi blev borta en stund. Så då orkade han med. Jag köpte ett nytt matset till honom, en glasflaska och jättesmart sminkförvaring!

Sen åkte vi till Willys. Handlade all mat som ska med till Åre. Och vi va väl där kanske 45 min i alla fall?! Svårt att veta hur mkt man ska ta av allt.. Vi är 9 tjejer som åker. Och frukost, middag, "mellanmål/nattmat" + snacks köpte vi. Får fundera om vi glömt något. Eric va så duktig hela tiden! Och när han satt i kundvagnen och vi gick ute, så guppade det ju jättemkt. Och vad han SKRATTADE! Haha, riktigt kiknade av skratt! Min lilla goklimp!

När vi kom hem lämnade jag in Eric till pappa sen hämtade jag svärmor hos Ms faster.

Nu ska jag hoppa i säng strax! Imorgon ska jag bara vara hemma efter jobbet och städa och plocka lite.

Sov och sov och skrattade
  

Såg ju inte så bekvämt ut att ligga så i vagnen direkt på gallret, men det funkade bra för honom. Inte kräsen här inte ;)

Familjen annorlunda

Det ska jag se NU!

Idag har jag jobbat, träffat Tulay en stund. Sen varit hemma med min lilla Eric. Han var själv på dagis idag, hade grinat när M gick men sen hade gått rätt bra. Blivit lite ledsen ibland men glömt bort det sen.

Köpt en ny expedithylla idag oxå, en med 8 fack. 350 kr på blocket! Kanon! Då kan jag ta bort den bruna och bara ha vita =) Den bruna kan vi ha uppe sen i klädförrådet vid hallen.

Nä, nu ska jag fortsätta kika på familjerna med alla sina barn. Kaos ;)

Hears

Erics rum

Tänkte att jag skulle visa bilden på Erics rum. Fast vi hann faktiskt röja lite innan bilden togs. Usch va mkt struntsaker.. Lite blev slängt i alla fall och jag har rensat lite kläder.



Nu ser ni ju sängen oxå som jag målade innan vintern. Tror inte jag visade resultatet då. Tänkte nog vänta tills hans rum var klart. Men ni får se bilder sen igen när vi fixat iordning helt. Men vi har fått bort MKT hittills. Skönt!

Wissam ska komma hit sen och hjälpa oss hänga upp lite tavlor. Ja ni ser, inte konstitg att allt tar tid. Vi kan inte göra någonting själv. Borr, vad är det? =P Vet inte ens vart vi ska ha tavlorna. Jag vill inte ha några som vi har heller, men nu känns det så himla kalt här. Måste bli lite hemtrevligt så dom får duga så länge.


Hotel Knaust

I förmiddags vid 11 träffade jag upp tjejerna på Knaust. Där väntade en mumsig frukost! Plättarna var en favorit. Så längesen jag åt det. Tydligen ska vi gå dit varje söndag efter löning läste jag i Linas blogg ;) Inte mig emot! Eric får nog följa med nästa gång. Väldigt barnvänligt, dom har papper som dukar så man kan rita på borden =)

Blev bara ett kort, Lx2


Sen gick jag en liten sväng på stan med Linda och Hannah innan M hämtade mig. Vi plockade upp Orvokki som har ätit lunch här. Jag fick ju inte i mig så mkt pga frukosten ;) Får bli middag istället.

Skulle ju ut till Elena ikväll på me&I-party. Men jag får se om bilen är ledig.. Annars står det nog bara mer städning och vilning på schemat! Sen ska jag nog se en film ikväll som jag laddat ner!

Lägger strax in förebild på Erics rum!


RSS 2.0