Sådär

Då hinns det med en liten bloggning!

Idag är det storstädning på schemat! Och flytta datorn till dess rätta rum! Häääärligt!!

Lite förebilder:
  

Kommer bli mkt luftigare och mer utrymme för Eric att krypa omkring på. Hörnan med alla sladdar försvinner! Den är väldigt intressant för Eric ;) Så det blir skönt att det tas bort!

Har hunnit gjort lite fint på bordet redan =)





Jo vi badade som sagt igår! Jag Momme och Eric åkte till Tranviken och tog ett dopp i poolen! =) Och jäklar vad det var fullt på stranden (!) Värre än utomlands. Folk överallt! Men inne vid poolen var det ok.

  
  

Skönt med ett litet dopp! Var bara där en stund.


Nu ska vi börja grejja! Tja tja!

Imorgon

Uppdaterar imorgon.. *gäääsp* Orkar inte nu! Det blir sängen!

Har i alla fall badat idag! Första gången i sommar!? (I Sverige)

Mer imorgon!

Tjingen!

Blev inget skrivande igår, men vi gjorde:
Tyvärr ingen promenad. Va iväg till Birsta och handlade present till Madde och flickorna med mamma och Eric. Sen åkte vi hem. Mötte upp Momme och vi åkte ner på stan och käkade kebab. Blev även en glass i solen på torget.
Efter det åkte jag och Eric till Linda och Christer en stund. Strax innan 19 gasade vi upp till G-Hooden för att kika på lilla Ayah!! Sååå liten (!!!) Och väldans söt! En liten fågelunge =) Glömde såklart kameran =/ Fikade och snackade lite. Åkte hem efter 21 tror jag! Sängen ganska snabbt. Eric hade inte ätit så bra på eftermiddagen, så han drack välling redan vid 01-02 och jag orkade inte kämpa. Men han höll sig i alla fall till frukostgröten!

Bilder från i Söndags istället då Linda var här på eftermiddagen:
  
Erics favvobok! Han hjälper till att bläddra själv! Så söt så =)

Today: 
Promenad =) Sen åkte jag hem och grejja på lite.. Hade ingen aning vad vi skulle hitta på! Ringde till Ulla och dom var hemma, så jag och Eric åkte dit! Satt mest ute och fikade och pratade. Tjejerna lekte med Eric. Sandra och gänget var där oxå =) Trevligt trevligt! Sen gick vi in, och jag blev bjuden på hemmagjord pizza. Mycket gott! Åkte hem efter 17.
Mamma, jag har målat skåpet ikväll =) Känner mig så duktig så! Latmaskarnas latmask! Och Momme va lika duktig, (smittar väl av sig ;) han klippte gräsmattan!
Sen kom kusinvitamin med barn och man. Så då fick Eric leka ännu mer fast han höll på att somna precis innan. Det resulterade i en övertrött liten kille som inte ville somna så bra sen. Pigg som en mört blev han. Men till slut så! Inatt ska jag försöka med att inte ge välling förrns 03. Wish me luck!

 
Kram ;)


Första lagret! Känns som att det blev rätt täckande!
Kanske bara behövs en omgång till. Kan ju alltid hoppas ;P
Den ska hoppa in i Erics blivande rum sen.

Imorse fick Eric en ny leksak av mormor som jag önskat åt honom =) Det blev en "lapp-luva". Istället för en sån där liten filt med massa lappar som kostar en slant! Lätt att fixa själv istället!
  


Det var väl en trevlig uppdatering ;)

Vink vink!


Går framåt

Eric har rest sig tidigare på benen mot låga saker, typ en låda på golvet. Men nu börjar han göra det mot lite högre möbler. Kul att se när det går framåt! Fast man måste ju hålla mer koll. Vill jag ha lite lugnare sätter jag honom i gåstolen en stund ;P

Tidigare imorse:
  Där tog det stopp.

Lite senare idag:
  
Fast han tog aldrig tag med båda händerna där uppe. Snart ska han väl börja gå omkring efter möblerna! Fast för min del gör det inget att det dröjer ;)


Det blev donken såklart =P Men då vet jag vad jag ska laga imorrn =)
Nu är Linda här! Ska umgås lite!

Tja!

Tillbaka

Rätt skönt faktiskt att inte suttit vid datorn lika mkt som vanligt. Fast jag har inte kunnat motstå den helt såklart ;P

I fredags gjorde vi inte nåt speciellt, åkte ut till mamma en sväng har jag för mig! (fiskminne) =P Promenerade på morgonen som vanligt. Jo men just! Åkte ju till Linda och Christer på kvällen och blev bjuden på käk ;) Nice nice!
  


Helgen har ju bjudit på underbart väder!! Riktigt nice! Igår grillade vi hos mamma, första grillningen där tror jag nog. Har inte blivit av innan bara. Förra sommaren grillade vi mkt mer! Det blev kyckling, Ms goda strips, sallad och sås! Väldigt smarrigt! Tidigare på dagen åkte jag till Sommarlagret i Kvissle och köpte 2 baden baden =)
  
    

Jag klev ombord på Johnnys båt som han håller på att bygga. Han köpte bara skrovet förra året, och nu har den byggts upp så det blivit en båt =) Duktigt! Kommer bli riktigt fint när det är klart! (Tror han sa att han gav bygget 3 år innan den ska vara helt klar) Riktigt härligt soldäck blir det i alla fall ;) Och det blir kök, toa och sovplats inne oxå!
  
 Här ska det bli sovplats och fikabord!

Ja det var väl vår helg so long. Ska träffa Linda om ett tag. Vi ska käka tillsammans, donken eller hemlagat. Får se vad hon vill ha. =P Korvstroganoff och ris blir det hemma i så fall. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.

Jo just, tänkte visa en jacka vi köpte i Turkiet. Hehe.. den var lite "fulcool"! Med en pappa som gillar bilar så ;) Får se om han kan ha den i vinter. Jackan är stor men armarna korta. Lite knepig stl. Kanske kan passa efter nyår nån gång.
 

Hoppas ni haft en trevlig helg! Adjö!


Paus

Igårkväll när jag skulle blogga funkade inte tangentbordet såklart!

Jag var duktig igår och gjorde Korvstroganoff och ris! Som jag åt hos Madde! Blev supergott! =)
Hemmagjord, jag är så dålig på mat så jag köper ofta färdiga påsar till blandningen, men nu gjorde jag alldeles själv! Bra bra!


Men just ja, appropå Madde! Grattis!!! Hennes lilla Ayah kom inatt (!!) Hann inte in, så hon föddes i bilen utanför sjukhuset!! Har inte hört nåt mer men jag hoppas allt gick bra!! =) Längtar tills jag får träffa dom!!!

Paus.
Känner att det blivit lite mkt dator nu ett tag! Så jag ska försöka att inte sitta så mkt över helgen. Får se hur det går. Kanske kikar in nåt. Men då vet ni varför ifall jag inte uppdaterar på någon dag!

Jag och Eric har nyss ätit lunch och duschat. Ska väl iväg och göra nåt strax. Kanske träffa Linda ikväll! =)


Trevlig helg alla!! Lovar en bra uppdatering med många bilder när jag kommer tillbaka ;)

Ny mobbe

Momme fixade en ny mobil till mig idag, bytte med en på hans jobb. Fast jag vet inte riktigt om jag vill ha den, känns sådär. Så liten och tunn. Är en W890i... Får se om han får försöka få tag på en annan =)

Idag har jag varit och hälsat på Madde och Amira med fam. =) Hon är så söt Amira, gillar bebisar =) Och snart får hon ju en "egen" liten bebis.. Spännande! Så då får man snusa på en liten Ayah (kanske) när man kommer nästa gång!! =D
Fick smaka god korvstroganoff =) Så det ska jag göra någon dag här! Åkte på City Gross och handlade lite förut. Har faktiskt varit duktig på att laga mat några dagar nu!

Eric somnade lite senare idag för att han sov middag lite sent. Får se när han vaknar. Är såå tröttsamt att försöka få han att sova lite längre.. Man är dödstrött! Men det är ju värt det när det har gått till sig. När det nu gör det =P

Pratar lite med Linda på msn, sen ska jag hoppa i säng!

Natti natti

(Tycker det är tråkigt utan bilder i inlägg, hos er oxå) =P

Haha.. dark!

Rubrik

Natten igår va sådär. Han åt 03, men vaknade såklart innan. Så det blev bara 6 h där.. Men men. Vi får se hur det går inatt. Han åt strax innan 19..

Idag har jag bara slöat på förmiddagen. Tog en lite prommis så Eric kunde somna i vagnen sen fick han sova ute ett tag. Efter han vaknat åkte vi med mamma till Birsta en sväng.. Kollade på garderobsinredning på IKEA. Ska göra en vägg med stänger och kanske hyllor för kläderna, sen ha ett draperi för. Blir i vårat nuvarande sovrum som jag vill ska bli gästrum. Men med vår fart händer väl det på 3000-talet!
Såå less på röran nu (!!!!) Men det är ju lite svårt att göra allt själv, mkt tunga saker som ska flyttas. Och datarummet har jag bett M fixa tusen gånger men det händer ju aldrig. Fast det skulle jag kunna fixa med en kompis ganska lätt i alla fall. Får väl göra det kanske! Nån som är på!? ;P

Det är nån som har ätit Surströmming här... Borde inte vara tillåtet ;) Usch vad det luktar!! =P

Nä ni! Jag hade inte så mkt mer på hjärtat!

Tänkte lägga upp en bild oxå, kollade på när Eric var liiiten. Och hittade den här:


Inte förrens NU (för någon dag sen) som jag såg att overallen är från MOLO =) Hade inte börjat bli så intresserad av olika märken då så jag tänkte inte på vad det var! Tyckte bara att den var cool och annorlunda. Fick den av Lisa m fam.
Jag såg på tradera att några sålde, fast inte lika fin färg som min ;) Den ska jag ha kvar och hoppas att nästa barn kan använda den! Beror ju på årstiden =)

Ja då var jag klar!


Linda min Linda =P dobidobidobidO


Hon sällskapade oss ikväll oxå! Jag kockade IGEN! Stort (!) Det blev lax och pärer + gosåsen! Glass och maränger till efterrätt! Såg även The Heartbreak Kid. Den var ju skoj faktiskt =D Haha som Linda sa, är ju bäst när tjejen sjunger med till ALLA låtarna i bilen! =P

 

Eric somnade till en stund vid 17.30.. Sen fick han välling strax innan 19. Men då kunde han ju inte sova. Så nu vid 21 fick jag i honom 140 ml till! Och han har somnat. Så då borde han ju kunna klara sig till 04 tycker man! Vi får väl se, han får inget innan 03 i alla fall!
Natten som gick var väl sådär... Han vaknade vid ca 23 och jag fick honom att somna om ett tag innan 01. Mellan det var han mest vaken. Momme fick ta honom lite oxå. Men han sov bara ett tag till, så vid ca 01.15 fick han välling. Fast han hade ätit rätt tidigt, 18.30 och somnade efter det. Sen åt han vid 05-06 så det blev ju bara en gång inatt ändå.


Igårkväll/natt, han blev lugn när han fick sitta framför datorn och lyssna på sina favoriter ;)

Tidigare idag var vi med Jossan och Tilly i Birsta. Köpte en body till Eric från Cubus, en svart där det står "daddy is my hero", jättesöt =)

Jo just, min vrist gör oont ont ooont. Kunde bara gå ett varv imorse, sen tog jag bilen hem och mamma gick med Eric till oss. Vette tusan vad jag gjort, men inte blev det väl bättre av dansningen i fredags! Typiskt!

Jag ska kika runt lite sen hoppa i säng så man får lite sömn inatt i alla fall!

Waiting for dinner

Jag håller på att kocka!! =) Det blir pastakyckling med chilisås!

 +  =

Om en stund ska jag lägga på riven ost sen får det stå en stund till i ugnen så osten smälter. Sen är det dax för käk! Smarrigt! Har även köpt chips, så det kanske blir en film till det sen!

Eric sover. Inatt blir det uppesittarnatt. Får se hur länge. Men han ska inte få äta första omgången, ska i alla fall dra ut på det. Han åt 18.30 så till 02-03 får han hålla sig. Hoppas jag orkar bara. Men jag fick ju sova ut idag så det ska nog gå bra. Har inget speciellt att göra imorrn så då får jag vara lite trött. =)

Tjao!  

My night

with no child! Det hade gått jättebra hos morfar för Eric. Han somnade utan problem vid 19 tiden. Natten hade varit lite jobbigare, han hade varit lite kinkig. Fick ligga i resesäng först. Sen efter välling sov han i deras säng, och rullade runt mkt så pappa fick nästan ingen plats =P Men lite sömn hade dom fått i alla fall! Han hade somnat bättre efter vällingen runt 04 och sovit till 07.30!

Hade jättekul igår! Först var vi hos Mickis, sexparty! Första gången jag var på det, va rätt kul =P Efter det drog vi mot stan. Vi hoppade av vid Olearys, Mickis Johanna och Helena gick till Casinot en sväng. Jag och Linda gick upp på Oscar, det var 30+ men vi kom in ändå.. =) Haha Linda kände ju igen ALLA låtar; "åååh den här" "Vi måste dansa Lotta" "Lottaaa den här måste du väl känna igen". Men dom spelade faktiskt några "nya" låtar oxå! Vi dansade järnet i kanske en timme. Sen blev vi trötta och skulle ta lite luft. Det slutade med att vi bestämde oss för att åka hem. Vi var nöjda! Så vi åkte väl hem vid ca 01.30 men först en sväng förbi donken. ;)

   
  

Idag kom Linda förbi vid 13 tiden. Vi åkte och hämtade Eric, han sken upp och log och nästan slängde sig i mina armar ;) Men blev även lite rädd för Betty (hund) skäller ju SÅ högt när nån kommer. Men det var kul att han blev glad och se mig! Sen blev det donken och köpa kebab till Momme. Vi åkte upp till Norra så han fick träffa Eric.

Nu sitter vi här. Vi ska fixa lite kycklingpasta sen. Nu går The Hills på TVn.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

BVC - 8 månader

Idag var vi på 8 månaderskontroll. Eric visade sina kryp- och sittkunskaper. Hon tyckte han var duktig =) Pratade gjorde han oxå! Dom gjorde ingen speciell hörselkoll som jag hört att dom ibland gör. Momme ropade på han när han satt och lekte en gång och då reagerade han och kollade. Hon sa även att när dom pratar mkt så märker man att dom hör, annars brukar dom ha svårare att utveckla talet. Så det gick fint =) Vi pratade lite om sömn och mat. Vi ska testa nu igen att hoppa över första nattmålet! (Han äter ju 2 ggr nu)

Han vägde 9700 g och var 69 cm lång! Huvudomfång tror jag var 45 cm.

Vi åkte iväg till pappa vid 13. Jag käkade lite lunch. Nu har jag lämnat min lilla prins där! Hämtar honom imorgon någon gång på dagen. Får se hur det går =) Nån gång måste vara den första att sova borta. Kommer säkert gå bra =) Jag lär ju ringa ikväll och se om han somnat ;)

Här var han liten
 


Nu ska jag snart åka iväg till Linda och göra mig iordning inför kvällen! Hoppas vi får skoj!! =)

Hears!

Våfflor

Eric har nyss somnat! Skönt att han kunde somna tidigt för han var trött! Oftast får han en extra superenergi ibland efter välling. Så han joxa på ett tag men till slut somnade han efter lite buffning. =)

Så vad har vi gjort idag?

Promenad i skogen. (Tyvärr blir det ingen på 2 dagar nu. Imorrn blir det taight för vi ska på BVC på morgonen och på lördag ska jag ha soooovmorgon ;) Kanske att vi går senare på dagen.)
När mamma kom hade hon med sig en present, haklapp, kökshandduk, grytlapp och handske i Marimekko! Jättefina!!! Tack mamma!
 
 


Vi åkte hem och grejja lite efter promenaden. Tänkte ha en hemmadag med braiga sysslor som städning. Men det är svårt! Vi blev bjudna på våfflor hos mamma och det kunde vi inte tacka nej till =P Eric fick även smaka, det gillade han! =) Va faktiskt duktig på att äta den, i maten gillar han inte alls när det är bitar. Men när han får något själv att hålla i då går det allt bra att tugga! Vi va kvar där en stund innan vi åkte på IcaMaxi.
  


Efter att vi handlat så åkte vi till Jossan och Tilly som var i Granloholm. Där fick kidsen leka lite på filten och vi snackade lite skit. Tilly satt länge och kollade på Eric när dom satt bredvid varandra. Hehe och Tilly va så söt, hon "pussade" Eric på kinden!! Satt sig även i hans knä en gång =D haha! Sööt!
   
  


Vid 17-tiden sa vi adjö. Vi svängde förbi pappa M på Norra och sa hej! Sen blev det hemgång. Nu ska jag försöka plocka lite vardagsrummet. Sen plocka ur diskmaskinen och diska nappflaskor!

Det var vår dag! Hoppas ni haft lika trevligt! =)



Ännu en dag

På stan! Med Tulay, Elias, Jossan och Tilly.
Jag började med att köpa ett linne på HM, kände mig inte bekväm i det jag hade på mig =P Köpte även en långärmad till Eric eftersom jag självklart glömde den hemma. Men det visade sig att jag inte hade behövt, använde den aldrig. Var ju så fint väder! Vi käkade lunch på Åhlens igen. Blev fisk för mig. Barnen härjade på och åt mest smörgåsrån. Sen strosade vi runt lite. Stannade på Barista igen på torget. Jag åt glass =) Väldigt mysigt där! Vi gick efter att suttit rätt länge på Barista hem till Tulay. Där fick barnen leka..! Jag åkte till donken och handlade mat till Tulay vid 19 sen gasade jag hemöver med mina 2 cheese. Eric somnade i bilen igen. =)

  
  
 
Riktigt nice!

Blir nog sängen snart! Kika lite på TV sen sovaaa!


8 MÅNADER

Vart tar tiden vägen? Min bebis är ingen bebis längre.
Kryper runt för fullt
Kan sätta sig upp själv
Älskar gröt, men är lite kinkig på mat
Nattäter fortfarande
Ska sova borta första gången på fredag, hos morfar
Skriker och pratar väldigt mkt ;) Som mor sin?

Vi älskar honom så!


Today Idag

Haft en riktigt trevlig dag idag oxå! Spenderade den med Tulay och Elias. Vi käkade lunch på Åhlens, lax! Gottigt. Sen strosade vi omkring lite. Köpte en tröja och jeans till Eric på Zara, REA! =) Träffade Jossan och Tilly en snabbis. Efter det begav vi oss till Baristas utecafe vid torget! Fikade lite. Härligt att sitta ute i sånt här väder! Senol kom förbi en stund..

Vi gick sedan hem till Tulay. Barnen lekte, som vanligt va Elias intresserad av Erics hår ;) Han fick ett rejält tag en gång, så Eric blev ledsen på ögat lite. Även att han ramlade och slog i ansiktet med nappen i golvet. Tur att dom är rätt tåliga i alla fall. =/ Vi blev hungrig och beställde pizza.
Vid 18.45 kom Momme och hämtade oss. Eric var så trött så han somnade i bilen, utan napp! Då är han verkligen trött, inte ofta det händer kan jag lova ;)

Imorrn ska vi träffa Tulay o Elias igen, även Jossan o Tilly. För på torsdag åker T till sthlm sen till Turkland på lördag. Så vi kommer inte ses på lääänge *snyft*. Hon kommer bli bruuun som är borta två veckor. Fusk!

Lite kort! Eric va så fin idag i sin röda t-shirt, cirkus 35 spänn på Ullared. Kap!
  
  

Tjillevippen!


Juniskär

Imorse tog vi tre varv på promenaden, var så härligt väder. Duktigt!

Linda hämtade upp oss vid 10.40 och vi gasade ut till Line i Juniskär. Även Elena, Engla + Emma och Hannah och Sam kom. Va riktigt härligt väder! Line bjöd på god salladsbuffe och till efterrätt jordgubbar, glass, grädde och "kladdmuffins". Hur gott som helst!! Va jättekul att träffas! Måste vi göra om snart! Eric kröp omkring mest hela tiden och utforskade omgivningen. Gräset är nytt, det var huuur mjukt som helst! =) Fast han blev lite fundersam när han kröp där, va lite småblött. ;) När vi skulle gå till bilarna som var parkerad hos grannen så ser jag pappa och Inga-lill där! Var ju min fasters stuga =) Blev väldigt förvånad att se dom! =) Vi träffas igen på torsdag/fredag för på fredag ska Eric sova hos dom! Första gången han sover borta! Ska bli intressant att se hur det går.

Ett gäng med bilder!
  
  
  
  
  
  

Helt underbar dag! Tack tjejer!

Nu på kvällskvisten åkte jag Momme och Eric till Birsta och kika runt. Jag åt middag på donken. Sen handlade vi barnmat på Coop. Nu sover Eric, blev sent idag. Jag ska nog hoppa i säng snart. Jag ska sova i gästrummet inatt. M får ta Eric för han är ledig imorrn.

Trevlig kväll/natt! ;)

Northa Berget

Promenad först.

Jag och Eric sov en stund på förmiddagen.. Grejja på lite inne och så. Kände att vi måste göra nånting innan vi blir för rastlösa. Momme jobbade så han ville att vi skulle komma förbi. Linda joinade oss! Jag käkade mat och Linda satsade på en Glass Grande! Den så väldigt smaskig ut! Eric åt lite majskrokar och lekte med lego som fanns där. Sov även en sväng. Härligt väder!! Vi satt ute. Va nog där ca 2,5 h!

  

  

Trevligt värre!


Eric äter jättedåligt nu.. även välling tycker jag. Undra som flundra om det är en tand på G igen. Hoppas det så att det är därför han inte är så pigg på att äta. På fredag ska vi på 8 månaders kontroll. Då ska jag prata lite med dom om mat och sömn tänkte jag. Om tid finns. Ibland känns det så stressande där, att dom vill avsluta för att kunna ta in nästa.

Jaja! Nu ska nog kolla vidare lite. Sen blir det nog en kvällsmacka och sängen!

Ny vecka, nya tag!

Deprimerande

Många blir väldigt aktiv inne när det är sånt här väder. Som att passa på att storstäda osv. Själv vill jag bara krypa ner under täcket och vakna när regnet är över! Sånt här väder gör mig bara latare =/

Men självklart trotsade vi regnet imorse och gick på vår promenad. Verkligen SPÖREGN, men det var ju en upplevelse det oxå. Speciellt för Eric =P Han trodde väl att han fick en långdusch eller så. Fast man har regnskydd så blir det rätt blött! Han vill ju gärna sitta långt fram och ha huvudet och händer "utanför vagnen". Men vi överlevde. 

Väl hemma åt vi lite, duschade.. Sen blev det en tupplur. Nu har jag nyss ätit lunch, Eric oxå. Men han ville inte ha mkt, inte av gröten tidigare heller. 

Nu vette blommorna vad vi ska göra. Fortsätta tråka på. Äta chips och dricka coca kanske. Blev inbjuden till Linda och Christer, men njaa vet inte om vi orkar ta oss ut ens. Fantastiskt!

"Hur blir ni" när det är sånt här väder? Är jag ensam lat i regnet?

Helt off!

Fel dag

Är ju fortfarande fredag för mig! Så här sent var det längesen man var uppe! Men jag och Eric tog en middagslur mellan sisådär 16-18. Men han kom i säng i rätt bra tid sen ändå.

Idag har det hänt en del. Mickis och Walle kom förbi vid lunch. Jag fixade lax! Vi käkade och begav oss sedan till Elena på MAMA-party! Det var jättefina saker! Ska ha ett eget party tänkte jag =)
Sen blev det hemgång, och som sagt lite sömn. Efter uppvaknande så åkte jag med Linda till Birsta en snabbis. Sen hem igen. Nattade Eric. Och datorsittande ett tag.

Nu har jag och M nyss kollat klart på en film. The Happening. Skum film, dåligt slut. Lite scary. Men njaa.. Inte sevärd! Typ år och dar sen vi såg en film tillsammans. Ovanligt att jag höll mig vaken!

Nu ska jag kirra en vällingflaska, eller kirra och kirra. Ta med en tetra och en flaska ner. Väldigt skönt att Eric dricker dom rumstempererad! Då blir det lite enklare på natten!

Så goder natt mina vänner!

Från Norra häromkvällen!



Som alla andra?

Jag tycker att många är lite dålig på att uppdatera just nu! Väldigt många bloggar som jag läser i alla fall! Så då kanske man själv tappar inspiration oxå ;P Istället för att få!

Kan börja med att berätta om gårdagen. Träffade Maria som jag inte träffat på huuur länge som helst! Hon bor i sthlm nu. Vi käkade lunch, strosade runt och åt sen glass på stan! Va jättekul att ses!
Efter det mötte jag upp Jossan och Tilly och vi gick till Tulay och Elias. Efter att vi varit där ett tag gick vi alla sex på Bite Line och käkade tacos-buffe! Gott gott! Sen blev det hemgång.

Idag började jag dagen med att (promenera) hänga med Tulay på sjukhuset, va med Elias medans hon och Senol gick in för att göra UL. (får ju inte ta med barn in). Dom ska få en flicka!!!!! =D Är så glad för deras skull! Allt såg bra ut =) Kan inte fatta att hon gått halva tiden och snart ska få en till bebis! Overkligt (!!!) Efter det åkte vi hem hit och hämtade Eric, vidare till Baguetterian och handlade med oss mat hem till dom. Sen va vi där... Åkte på IcaMAxi och handlade barnmat. Sen tillbaka till henne. Hon lagade kyckling och ris, härligt med hemlagat! Tack gumman! ;)

Sen åkte jag hem. Och jag har städat köket!! Såg lika hemskt ut som i badrummet faktiskt! Saker över HELA bordet. Men nu är allt borta! Skönt! Synd att jag inte tog någon före-bild ;P

Ja det var mina två dagar det!

Nu ska jag kolla runt på alla ouppdaterade bloggar! =P Skärper ni er kanske jag skärper mig ;)
Fast några är ju faktiskt fortfarande lika duktig! Så tummen upp för er!!

Hej hopp!


WC - resultatet

Åkte iväg till Birsta och inhandlade någon sista sak på Åhlens! (Och käkade på donken) =P

Så nu är allt klart, förutom att jag måste hitta en fin tvålpump. Köpte en på Lagerhouse men den passade inte in. Ska även hitta någon fin handduk att hänga på grodan! =)

Lägger inte förebilderna igen.

 --->

 --->

Details:
  
  

Dom här lyktorna var hur söta som helst!


Känns liiite fräschare om man säger så! =)

Vad tycks?!?


Gäsp!

Vi har nyss sovit och fikat lite. Somnade efter Våra Bästa år. Sen fikade vi smörgås och banan. Men det mesta av Erics banan hamnade i haklappen ;) Han får bita direkt från bananen, när jag skrapade med sked tyckte han inte lika mkt om det. =P Roligare att bita själv. Vid 17 ungefär blir det väl gröt!


Var jätteduktig imorse och gick hem från våran promenad. Så idag har jag gått långt! Nice! Men har inte hunnit göra så mkt mer.. Inte fortsatt med toan men det är inte så mkt kvar. Förhoppningsvis kommer bilder ikväll! Nu ska jag ringa och kolla när Momme slutar. Ifall det blir middag tillsammans eller inte.

Härligt väder!

Piffning

Idag har jag och Eric spenderat hela dagen med Linda och Christer! Vi har varit i Birsta. Plantagen och Blomsterlandet var mina önskemål. Kom därifrån med lite småsaker till toan uppe.

Fick ett ryck nu och har börjat förvandlingen ;) Det såg (ser) bedrövligt ut! Vet inte ens om man vågar visa bilder! Men det är faktiskt roligare med förebilder så man ser resultatet på ett annat sätt!

Så här har ni förebilder:

   
 
Allvarligt, kolla in hyllan! Haha... kan ju tro att det bor 10 pers här! En jäkla röra! Bara massa skit som ställts dit. Men det ska bli ändring!

Här lite av det jag inhandlat som ska hamna där (förutom rosorna). Ignorera bakgrunden.



Så imorgon (förhoppningsvis) får ni se resultatet! Om ni är intresserad ;P Skulle behöva hitta en ny tvålpump och tandborstmugg i grönt =) Dom som står där nu är tänkt att vara nere i badrummet när det blir klart.



Måste bara tillägga... kollade på Uppdrag granskning en snabbis. Om ICA!!! Fy faaaaan! Va ÄCKLIGT! Såg ni???? Ska man behöva bli vegeterian eller slakta själv?? Vilken jäkla hantering (!!) Visst man har hört mkt om det, men jag har inte sett det på det där viset. Ommärkning, mala utgånget kött till köttfärss, plocka upp från golvet och plasta om, marinera eller grilla gammalt kött/kyckling m.m. m.m.! Grilla kyckling som varit fryst i år? Normalt? Jag fattar inte att dom (ni?) som jobbar där kan göra det? Uuääk! Fast som killen där sa, man blir väl "Icaliserad". Bryr sig inte till slut. 
Jaja! Vart ska man handla?! Privat eller?


  
Nu, god natt!

LAX

Jag har ätit lunch HEMMA idag! Stort! Känner mig så huslig så! Jag tog fram lax från frysen, stekte den och kokade potatis!! Gjorde även gooood sås till! Om ni vill veta hur man gör så kan jag berätta! ;P

Blanda hur mkt du vill av:
Creme fraiche
Majonäs
Bostongurka
Kryddor: salt, vitlökssalt, svart peppar, citronpeppar
Hackad dill, persilja, gräslök (jag har påsar med det i frysen)
Pressad citron
Olivolja

Jag börjar med 1 dl creme fraiche sen lägger jag till det andra och smakar av.
Hur gott som helst till fisk! Påminner lite om såsen man fick i skolan till fisk, och den älskade jag i alla fall! =)
Det var nog hos Ulla jag åt den här såsen, fast vet inte om det är exakt samma.

Eric är lite grinig nu.. Så vi ska väl ta oss ut och göra nåt. Jag vill åka till Blomsterlandet och kika lite! Får se om man får med sig Linda eller om man ska hitta någon annan =P

Hej hopp!

Still boring

Japp! Tycker det jobbigaste är att logga in ;P

Hade jättekul på GF i fredags faktiskt! Det trodde jag inte att jag skulle ha, men se där! Med rätt sällskap ordnar sig allt =) Jag glömde mitt leg hemma. Men det gick galant ;) Haha i tältet som hade två våningar stog jag och letade i väskan lite, så kollade han på mig och "ja men gå in då". Även att jag kom upp på andra våningen där det var 25, vet inte vad Hannah sa ;) Kollade lite på Petter, han va good! Sen tjoa vi omkring i tälten mest! Haha... bilder och grejjs kan ni kika på hos Linda jag orkar inte ladda upp just nu.. Det är inte jag på alla bilderna (videos), min tvillingsyster! Hon är pinsam ibland! =P Men man måste ju få ha kul oxå!
En bild orkar jag lägga in på oss tre, dock inte den bästa =P


Jaja.. på lördagen gick jag och Linda på dagen och kollade på EMD, dom va jättebra live! Sen åt vi langos. Umgicks nästan hela dagen!

Idag har vi varit med Linda igen.. tog en sväng till donken sen hem hit och vidare till Birsta.
Jag köpte en duschdraperistång och duschdraperi, finally! Ni får se bilder imorrn eller någon annan dag om hur det ser ut. Inte klar med piffningen ännu.

Till middag blev det pizza, min kusin med barn kom förbi. Bra matdag med andra ord! Tur att vi promenerar varje morgon!

Jo men just, kan ju meddela att jag hitta en till kartong med skor då jag skulle rensa kläder (!) Och där fanns 13 st till.. men jag tog bort 4 st på en gång. Så det var lite över 70 skor totalt från början.. Om jag inte hittar fler igen ;P Jag ska i alla fall ta bort en kartong och en påse med kläder utan att kika vad som finns i. Har jag inte saknat det på typ ett år är det nog inget jag behöver! Bäst att inte kika!

Ny vecka! Får se vad som händer. Inte så mkt planerat vilket kan vara skönt ibland! Tulay kommer hem på tisdag så då får man äntligen träffa henne igen ;)

Hör av er om ni vill ses mina vänner! Jag har som sagt inte så mkt för mig!

Hej hopp!

Changed plans

Känns som att jag använder den rubriken lite då och då =P

Hade ju inte tänkt gå nå mer på GF. Men ikväll ska jag gå med Linda och Hannah! Ska vara här innan.. Linda är här och Hannah dyker nog snart upp. Blev lite rädd där ett tag när det kom regn, men nu börjar solen kika fram igen! Skönt! Vi tänkte gå imorrn istället men det verkar bli sämre väder imorrn.

Idag va jag på stan med Malin en sväng. Käkade langos, gott som vanligt! Nästan godast i år faktiskt! Sen åkte jag och hämta Linda, vi gasade till Birsta sen hem hit. Köpte en tunikaaktig sak på Monki. Och compeed, mina skavsår är inte att leka med =( Första gången idag som det inte blivit någon promenad..... Men om vi går imorrn eller söndag så ska jag gå hem oxå!

Nu ska jag vara lite social med Linda och Eric. Han börjar bli trött men ska försöka hålla honom vaken till 19. Lär säkert ha svårt att somna i alla fall. 

Från GF igår:
Fanns bara rosa hörselskydd kvar ;) Men vad gör det! Han var inte så förtjust i dom ändå.
  


Just ja!

Idag för första gången har han inte druckit någon välling alls på dagen!! Inte sen imorse! Han har ätit ungefär:
06-07 Välling
11.00 Gröt
14.00 Pure (en halv stor burk)
17.00 Gröt
19.00 Välling
+ Välling en gång inatt (förhoppningsvis en gång)

Så det känns kul att det börjar ta fart med maten!

Trevlig kväll!

Kommit av mig

med bloggningen lite nu... =/ Orkar inte skriva.

Vill ni se fler bilder från igår kan ni kika in detta inlägg hos Linda

Ja... jag har fått skavsår =( Så jag fick gå med tofflor på promenaden imorse, vilket resulterade i att jag fick blåssor under foten. På trampdynan. Skönt värre! NO! Typiskt... hoppas det känns bättre imorrn.

Idag blev det langos till lunch.. Sen träffade jag och Eric Jossan och Tilly så vi gick på stan lite. Blev även wokad älg ;)

Sen blev det middag hos pappa.

Lite umgänge med Linda.

Nu sitter jag här.

Kuligt inlägg va?!

Tjillevippen

Gatufesten

Nu är vi på väg! Ska snart gå ner! Jag har fått i mig en vinflaska och nu dricker jag på en Bacardi som Linda sponsrade med! Har även fått sponsring av mamma till Langos, kan äta rätt många för 500 kr! ;) Tack mor!!!!

Och jag glömde min kamera =( Men Linda har varit på hugget!

  
  
Jag blev bjuden på gooood middag! Grillat!!! Mummmms!

Nu måste vi gå! Skål!

Nu så

Vi kan säga att från ungefär idag så började Eric krypa. Idag har han tagit flera "steg" =)
Så ungefär vid 7½ månad började han krypa.

Ska lägga upp en film sen! =)

Sommarvärme

Vilket härligt väder idag då! Det firade vi med en extra promenad. Vi gick som vanligt 2 varv runt ryggis, Eric somnade i slutet och jag ville inte ta upp honom på en gång. Så vi gick även hem =D Så nu har jag promenerat över en timme idag! Duktigt!

Runt 14 tiden ska jag ut till Elena, Hannah kommer oxå och jag hoppas att Linda hinner ut. Vi får väl se!

Ikväll ska jag till Linda och käka och dricka lite vin! Sen går vi på invigningen av Gatufesten. Nice! Eric blir hemma med pappa. Han kanske går någon annan kväll när jag är hemma.

Jo just, glömde nämna igår att jag köpte ett par skor. Svarta tygskor på Din Sko. Enkla vanliga. Tycker ju att jag är värd att köpa nåt par nu när jag rensat ;) Jag hade ju runt 60 st. Och det blev bara 36 par kvar! Bara sålt 2 st. Gett bort resten till några som ska kolla, sen blir dom nog slängda. Många som nog inte går att sälja.

Ska ni gå på Gatufesten nånting?

Fullspäckad dag

Började dagen med promenad.

Sen for vi in till stan och träffade Linda och Hannah, vi käkade lunch i Daltons tältet. Inget nytt där. Jag åt bakad potatis och tjejerna nacho-tallrik.
 Linda
 Hannah, och jag ser ut som den tröttaste mamman! Kanske är det oxå? =P Borde kanske ta och börja sminka mig!
 Eric söt som vanligt

Hannah gick tillbaka till jobbet och jag och Linda gick runt lite. Eric fick en ny leksak av Linda =)


Sen tog vi en glass! Eric bjöd =)
 

Vi skjutsade hem Linda och åkte till IcaMaxi. Därefter ut till mamma. Och vad ni vad!!!

 Ett minne blott!

 =/

 Tadaa!

Skulle bara ta bort dom längsta stråna som började komma ner vid ögonen. Men det blev lite mkt! Och inte så jättebra ;P När det är framåt ser det lite roligt ut, fast det gjorde det ju innan oxå. Men det var svårt att klippa så det blev lite "stripigt" eller vad man ska säga. Det blev lite för "rakt av". Men men... Nu får det vara såhär!

Mormor blev glad i alla fall, här grejjsar han lite med henne.


Eric och jag sov middag!

Lite senare åkte vi till Linda och fikade, hon hade gjort cheesecake! =D Den var lika god som Emmas! =) Eric kröp nåt steg oxå! Det tar sig!
  

Vi åkte hemöver...

Jag har bäddat rent i sängarna! Sköööönt! Eric är fortfarande vaken.. Ska gå ner med honom nu och se om han kan somna. Ska bara packa upp vällingen jag köpte.

Ja det var väl en väl dokumenterad dag?

Enough!

RSS 2.0