Första veckan

Ja! Nu har jag alltså klarat av min första arbetsvecka. Blev en mjukstart då vi tis-ons var på konferans på Södra Berget med övernattning. Nice! Till veckan kommer jag nog komma in i jobbet lite mer. Men när man väl sätter igång så kommer man faktiskt ihåg ganska bra, det sitter! Innan jag började kände jag mig helt lost. Men telefon-biten kommer nog vänta iaf en vecka till, måste uppdatera mig mer på den fronten.

Dagis har rullat på bra för kidsen oxå. Igår var nog andra gången hittills som det inte kom några tårar för Nora. Skönt! Fast det har inte varit jättemycket dom andra dagarna, men skönast med smärtfri lämning! Eric verkar komma in gruppen mer och mer oxå. Fast han säger fortfarande emellanåt att han vill tillbaka till sitt gamla dagis. Lite jobbigt, men man får försöka vara positiv med han. Det tar ju ett tag innan man kan göra någon riktig "utvärdering". Men jag känner mig rätt nöjd i alla fall, för Nora går det väl lite bättre eftersom hela grejjen är ny för henne.

Igår blev det en donken-lunch hos Linda.. Trevligt att kunna träffas en stund! Så himla typiskt att vi inte kunde tajma in barnen samtidigt ;)

Och idag blev det ännu en sådan lunch =P Fast med Catta. Ska även dit en sväng ikväll och umgås. Hoppas på att Linda kan hänga med en liten sväng oxå.

Vid 16 ska vi till mammas kompis som fyller år och äta och fika oxå. Diana fyller ju oxå år idag, grattis ;) Men henne får jag träffa en annan dag och fira.

Så där! Då lyckades jag knåpa ihop ett inlägg. Hoppas ni får en trevlig helg ♥

I brist på annat, Conversebutik i Dubai.
Köpte mörklila, ångrar att jag inte tog dom ljusa!

  

Rut rules

Idag lämnade jag av barnen hos pappsen efter dagis. Skulle till birsta en sväng, och in och ut i bilen i detta regnväder kändes tråkigt för dom. Bättre att vara hemma! Först blev jag bjuden på supergod middag hos Catta, måste prova själv någon gång. Enkelt men GOTT, som man vill ha på vardagar.

Blev i alla fall ett stopp på Rut mfl. Hade två 20% kuponger som behövde utnyttjas ;) Och jag har även rensat ut några saker i garderoben så det kändes ok!

Blidde denna goding som var jättefin på:

 
Letat efter en fin med lappar på armarna, och nu hittat den då =)

Sen denna som man inte kommer vara ensam om:


Blev även en jättesnygg ring, för att jag skulle komma upp i 2 stämplar på stämpelkortet. Kan knäppa kort på den någon gång kanske ;) Nu får det vara färdigshoppat med överdelar på ett tag iaf!

Dax för Idol snart sen blir det nog sängen tidigt! Sover här med barnen jag oxå!


Kväll

(Skrev dett inlägg tidigare ikväll men glömde rubrik så det publ. ej, trött?)

Imorgon är det dax för jobb (!) Känner mig inte alls förberedd, hjärnan är fortfarande inställd på hemmavistelse ;) Hoppas jag kommer in i det fort! Tisdag-Onsdag blir det i alla fall lite föreläsningar osv på Södra Berget med övernattning. Trevligt!

Jag har ont i nageln, böjde upp nageln en bit så det började blöda och den gick att lyfta på =/ Inte skönt!

Igår var jag på 30-årsfest. Micke som blev överraskad, hade jättekul! Catta och Maria hade ordnat det superbra! Men det blev ganska tidigt för mig, åkte hem med Emelie vid 01.30. Skönt idag!

Blev en tur på stan.. Cattas Èmile skulle prova på dans så jag gick omkring lite med barnen. Nora sov i vagnen och Eric fick en mjukglass på donken sen en liten bil från Lekplaneten. Kollade på drakar och satt vid vängåvan en stund. När dansen var klar gick vi alla och åt på donken, bakvänt med glass först =)

Sen blev det middag nere hos M.. Grillad kyckling, hans goda strips, tabboule och såser! Smaskigt! Även hans kompis med familj var där. Kanske en av dom sista grillningarna för i år!

Och lillpluttan fick fingret klämt i fredags i ytterdörren, aj aj. Åkte på VC en sväng men det verkade inte va brutet. Fick alvedon och det blev bra mot kvällen. Skönt! Kan tänka mig vad ont hon hade, jag känner fortfarande av nageln efter flera timmar =/

Bla bla bla.. lite blandad kompott!

Nu blir det IDOL sen sängen!! Hoppas på bättre sömn än förra veckan!

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Daycare

Idag var första dagen för Nora att vara själv på dagis (gillar det bättre än förskola). Jag satt med en stund när hon skulle äta frukost, vilket inte blev så mycket. Har kanske provat havregrynsgröt en gång för väldigt längesen så det var inte så populärt ;) Men kanske kan lära sig!? Va lite mammig ett tag så stannade lite tills hon vågat gå iväg och börja leka. Då sa jag hej då och vinkade, hon tittade inte så väldans mycket. Men det gick bra och inget gråt.

Jag åkte till Blodcentralen för att ge blod. Där ska man stänga av mobilen så jag ringde dagis och sa att jag kommer ha den avstängd ett tag. Och passade på att fråga hur det hade gått ;) Toppen! Hon var så glad och lekte på där.

Skönt att det har gått bra. Förra veckan var en fröken sjuk, som egentligen skulle ha inskolningen. Så jag var med ganska mycket. Och på torsdagsem fick hon feber så var hemma fredag. Men nu känns det som att vi kommit dit vi skulle i alla fall. Ska lämna strax innan 8 imorgon och hämta vid 14.30-15.

Så himla SKÖNT att jag har semester den här veckan. Imorgonbitti ska jag på fotvård! Bra att passa på när jag är ledig + barnledig =) Ska även rensa i min garderob den här veckan. Men även slappa lite och njuta av ensamheten ;) Eller ja, kompisar får väl räknas in i umgänget då!




Julklappar

Har investerat i två julklappar var till barnen! Bra att ta lite i taget.

Savemyday hade ett erbjudande som jag såg några tipsade om. Köp ett presentkort hos Nelly för 100 kr men som är värt 300 kr! Så jag slog till på 3 st. Det blidde dom här snygga dressarna:

 
(Bild www.nelly.se)

Har ett presentkort kvar och för det blir det vintermössor!

Sen fick jag hem bonuscheck från POP och rabattkupong. Hade även kvar presentkort där. Så då blev det varsin tröja så dom kan matcha. Supersnygga! Fram/bak:

 
(Bild www.polarnopyret.se)
Färgerna tycker jag var mycket klarare i verkligenheten, lite mörkare oxå.

Nu blir det snart idol här! =D

Butik Anneli

Häromdagen var jag och Hanna på Butik Anneli. Båda hade presentkort som snart skulle gå ut. Finns ju hur mkt som helst. Hade inte så lång tid på oss heller, hade lämnat Nora hos M på Invito så vi kunde kika ifred. Jag hade 250 kr. Så det blev ett fint hjärta som hänger i fönstret. Och en söt liten häst med ett hjärta till Nora.

Syndes inte så bra när persiennerna var uppe..



RSS 2.0