Trubbel i paradiset

M hade bjudit hit mamma på middag!
Så nu stannar hon kvar ett tag medans vi går på bio =)

Tror att det blir Trubbel i Paradiset
 


Happy H

Morgonen började med en lite sovmorgon för min del, det tackar vi för =) Skönt när M faktiskt vaknar till av Erics ljud på morgonen och tar första passet. Strax innan 08.30 väckte dom mig och ville åka till IcaMaxi och handla frukost. Så det gjorde vi. Gick omkring där ett tag. Hittade en födelsedagspresent alt. julklapp till Eric. En brio-tågbana med "snö-tema" typ. Sen köpte vi kyckling och potatis till middagen, blir friterat!

Väl hemma har vi tagit det lugnt, skippade lunchen eftersom det blev sen frukost. Jag har nyss vaknat och Eric sover fortfarande.. M smet iväg en sväng han då vi sov så han kommer väl snart.

Kvällen blir lugn. Hyrde ju filmer igår så vi avverkar väl en senare. Hanna skickade sms och frågade vad jag skulle göra, vet inte vad hon hade för planer. Får se om hon vill komma hit, men antar att hon är festsugen!

So long, Happy Halloween!

Just tusan, hade ju inte tänkt på det. Lär ju säkert knacka på dörren (!)
Undra vad man ska bjuda på då då?  

Långhårig kille



Fredagsmys ;P

Idag var det halvdag på jobbet. Så vid 11 knatade jag och Linda mot Gold's och körde ett Body Pump-pass! Det var ju ett tag sen man gjorde det, lär kännas imorgon. Både benen och armarna kändes lite skakig efteråt ;)

Jag åkte hem och duschade och åt lunch innan jag hämtade Eric på dagis. Vid 13.40 var jag där och sov han fortfarande! Hade även somnat först av alla. Så han hade varit trött. Iofs sov han dåligt under natten, somnade i sin egen säng men vaknade på natten och va ledsen och ville sova i spjälsängen.

Eftermiddagen har vi spenderat med att äta kebab. Sen gick vi och hyrde film och köpte lite gotta! Nu tittar M och Eric på nån film som M ville hyra till Eric. Fast den va inte SÅ barnvänlig kan jag tycka, men Eric sitter som klistrad. Får se hur länge den intresserar honom!

Senare blir det Idol =D Och helgen blir det till att hitta på något, undra om drakborgen och badhus är stängt imorgon?

Laddade upp några bilder från kameran..

Eric och M lägger stooort pussel, ABC..




Grabbarna

I tisdags hos ögonläkaren gick det bra. Eric fick titta på olika bilder, det är en figur tex en anka längst upp eller ner på en A4-bild bara i konturer. Sen blir dom svagare konturerna så att bilden inte syns lika bra. Men han kunde se alla. Sköterskan försökte skymma ena ögat men det gick inte bra, så då testade vi att sätta ett stort plåster där och det var inte populärt så då sa han ingenting utan bara gnällde/grät. Så tillslut fick han hålla för med sin egen hand och då gick det bättre. Han såg bra med båda ögonen. Fanns även någon slags 3D bild och där såg han en måne och en stjärna som det var. Han kunde tala om vad det var på alla bilder. Om ca ett halvår skulle dom kalla igen. Anledningen att detta görs är väl för att se om han får sämre syn på ögat som är lite mindre, eller att det blir så att han kanske anstränger sig mer med det ögat och blir sämre på andra.

Haha och idag på dagis när jag hämtade honom så berättade fröken att när alla var på väg och skulle gå ut så säger Eric "alla grabbarna spela fotboll", i rätt "roligt" tonläge. För rätt länge sen så sa han flera ggr "alla grabbarna uuut". Han verkar gilla ordet "grabbarna". När man ser några pojkar så kan han säga det "grabbarna där" "grabbarna spelar" eller nåt =)

Nu ska jag se sista delen av långfilmen! Dom skulle ha lämnats tillbaka idag men får ta det imorgon. Linda Lina och Vide har varit här och ätit tacos. Dåligt mätt man blir! Går ju inte att sluta äta, blir alltid så att man sitter och småpillar med chips och grejjer i slutet ;)


Nu väntar vi på att få komma in :)

0-43663d1082e95362c9ae2b0e761945aa.png

Nu väntar vi på att få komma in :)


Sjukhuset

Nu är jag hemma igen! Va på jobbet ca 1,5 h. Ska strax åka med Eric till sjukhuset för en till koll på hans öga som dom följer upp! Sen skjutsar jag honom till dagis och åker tillbaka på jobbet.

Ikväll ska det tränas. Något annat är inte planerat. Måste åka och handla lite. Sen ikväll är det bra TV! Men samtidigt vill jag se klart filmen som ska lämnas imorrn. Den börjar bli riktigt bra nu faktiskt! Får kanske se reprisen av DH eller som om det går att kika på datorn.

Nu blir det lite innebandy innan vi drar iväg!

H&M Spring 2010

Idag kom H&M Spring 2010 + Home-katalogen! Väldigt lätt att beställa när man inte behöver betala förrän nästa år ;) Såg några fina kuddfodral som skulle passa bra i vardagsrummet sen. Och en grön kudde med en hund på, perfekt till Erics rum ju! Nu ska jag börja kika igenom klädkatalogen, men ska nog hålla mig ifrån att beställa ur den! Har presentkort så det ska jag använda i butik så man kan prova kläderna.

Middagen är avklarad här hemma. Skulle tränat men det blir imorgon istället. Kvällen spenderas nog till att kika vidare på långfilmen, den är sådär =/ Men bara för att vi hyrt den så vill jag kolla klart..

Skulle haft Linda och Lina+Vide här imorgon på middag men det blir på onsdag. Då blir det tacos =D

Räkningarna är betalda, men jag hatar sånt som dras på autogiro i slutet av månaden =/ Vill gärna kunna se på saldot direkt hur mkt man kan spendera! Risk att dom kan försvinna annars ;) Men den tabben ska jag försöka att inte göra nu.

So long!

Inte som igår

Idag har jag inte suttit stilla länge förrän nu! Har städat och plockat mest hela morgonen. Så nu är i alla fall det mesta på övervåningen gästvänligt! Vardagsrummet går det inte att göra så mkt åt tills vi fått alla möbler! M tyckte att jag skulle ha smink-party varje dag ;) Var även en sväng på IcaMaxi och handlade och sen åt vi en god frukost med färska frallor!

Kl 13 anländer gästerna och senare ska jag laga korvstroganoff till middag! Så inget degande idag inte ;)

Det blev förövrigt donken igår, Eric har börjat intressera sig även för hamburgare (cheese) och inte bara stripsen. Så han åt en hel nästan. Någon film började vi aldrig se då Eric var vaken sent (blev ju sovning mellan 15-17 för han). Så nu har vi bara till på onsdag på oss att se långisen! Typiskt att det är rätt bra TV dom närmsta kvällarna =/ Fast inte imorgon då..

Hoppas Eric är villigare att sova lunch idag, så han är på gott humör sen! Ska väl göra ett försök om ca 30 min!

Hoppas ni haft en härlig helg!

Idag får M vara med vilket är sällan =) Han fastnar inte på bild ofta..

Not like planed

Blev inget bad. Och jag har inte kommit utanför dörren idag ens! Eric somnade inte förrän 15, vägrade sova. Men nu sover han och då lär det bli lite senare ikväll. Vi håller på att kolla klart på en film, State of Play. Sen ikväll börjar vi med långfilmen, Den inre fienden.

M åkte iväg en snabbis förut så jag hann lite längre i filmen, så nu kollar han ikapp innan vi ser slutet tillsammans. Så då hamnade jag här... Och har faktiskt inget att skriva så det blir bara massa blaj =P

Måste nog ta oss utanför väggarna och äta middag idag. Ingen ork alls till att laga något. Och det känns tråkigt att bara suttit inne hela dagen och degat!

Fortsatt trevlig lördag!

One more

Fantastiskt (!!!)

Eric sov till 07.30 idag! Såååå skönt! Det va längesen det hände, perfekt att han prickade in en lördag ;) Lär ju dröja till nästa gång!

Igår var vi i Birsta en sväng efter dagis, gick in på Toys'R'Us en sväng. Eric träffade sin dagiskompis Wille, först stod dom och kollade på varandra ett tag och log. Sen tog Wille Eric i handen och sa kom! Sen kollade dom på nån leksakshylla, så söta =) Sen träffade dom en stor giraff, men den kändes lite farlig. Så Eric går fortfarande runt och nämner "Giraffen rädd". Vi funderade på att köpa en rutschkana, men det blev ingen. 

Hem och lagade mat, blev entrecote och potatisgratäng. Mamma kom förbi ett tag. Fick fina dukar till stora matsalsbordet, la på en vit och det blev mkt bättre (bordet är ju brunt). Nu skulle man kunna måla bara benen så länge! Bilder får ni vänta med några veckor, till soffan och tv-bänken har kommit!

Vi funderar på att åka till Timrå och bada nu på förmiddagen. Sen blir det väl lunch och Eric ska sova. Får se om det blir någon kompisdejt sen! Ikväll blir det film för hela slanten i alla fall, måste börja se 6 timmars-filmen!

Imorgon ska jag ha Mary Kay-party. Fick ihop lite people tillslut =) Tur för mig det!

Nu frukost!

I brist på annat kommer en bild från Filmgalan

Räkna räkna

Eric har ju räknat ett tag nu, ett två fyra fem osv =) Han har även lärt sig på Arabiska!

Idag så räknade han helt själv till tio på arabiska! M håller upp ett finger i taget oxå räknar han! Fast när dom skulle visa mig så kom han av sig ;) På svenska kan han nästan i ordning, ofta missar han "tre". Han är så söööt =)

När vi gick ner för trappen så räknade han, så jag fortsatte med elva tolv tretton och det kom han ihåg att det var nytt så då blev det fyra fem elva tolv =)

Måste ta och filma honom så man kan ha kvar och se sen!
Han är ju inte ens 2 år lillen!



Spinning

Ikväll var jag på mitt första spinningpass! Det var faktiskt roligare än jag trodde =D Så det blir fler gånger. Var bara 30 min så det var perfekt! Körde 30 min core innan. Skönt med 30 min-pass så man inte hinner lessna ;)

Nu sitter jag och kollar på Mammas pojkar! Väntar på pausen så jag kan få göra lite fika! Måste ju fylla på med lite efter träningen ;)

NU är det paus! Blir en liten Yoggi Dröm ananas-papaya och smörgås!

Blogger ett litet inlägg sen igen!



Propp

Mätt! Gjorde det enkelt idag, slängde in frysta plättar i micron! Smaskigt tyckte både jag och Eric. Nu var han tom intresserad av grädde och sylt som han inte varit så förtjust i innan. M skulle ändå äta på annat håll så jag orkade inte laga något.

Nu kikar Eric på nåt arabiskt barnprogram på Youtube, jag undrar om han förstår allt.. Själv ska jag träna lite senare. Heja heja! Måste komma iväg! Försöker få med mig Linda men hon är omöjlig =(

Sen är det ju bra TV ikväll oxå! Mammas pojkar och Inlåst. Så det blir nog ingen film ikväll. Hyrde en igår som är 6 (!) h lång! Skulle tydligen vara en rikigt bra thriller!

Nu ska jag kika runt lite, sen skulle det behöva grejjas lite i vardagsrummet!

Tjingeling!


Vaknar för tidigt

Gäsp! Eric har börjat vakna innan 6 =( Va ju ett tag sen han gjorde det.. Men nu några dagar har det blivit så, värst var 05.20 igår. Men då gav jag mig inte, vägrade gå upp och göra en macka den tiden! Så tillslut somnade han om! Idag var det lite bättre, 05.45 ungefär. Men allt innan 6 tycker jag är är för tidigt när man ska iväg och jobba =/ Hoppas det går till sig igen!

Igår klippte sig Eric och M.. Stackars Eric ville verkligen inte klippa sig, gick och "höll i" huvudet medans M klippte sig och sa "inte klippa". Och när det var hans tur så fick vi verkligen hålla i honom, och han grät som bara den. Men det gick över direkt när det var klart! Skönt att ha det gjort, nu är det ju ett tag till nästa gång =) Visar bild sen, har dom på mobilen..

Hyrde film igår oxå, så nu har jag sett Wallander Prästen eller va den hette. Helt ok. Men Johan Falk är ju mkt bättre nu ;)

Nä nu ska vi strax ge oss iväg till dagis och jobb!

Ha en bra dag!


Plask plask

Imorse åkte vi mot Matfors-badet vid 9. Riktigt mkt folk! Eric älskade det! Var ju längesen vi badade (en gång i somras typ). Trodde han skulle vara lite rädd. Men han plaskade på! Hoppade från kanten, lärde sig att klättra upp själv oxå. Åkte rutschkana och simmade omkring. Va lite kinkig när vi skulle få på "armringar", men det gick bra. Då kunde han åka runt lite själv =) Så det här måste vi göra om snart igen!

Blev lite käk i Vattjom sen somnade han gott i bilen på väg hem. Han sover fortfarande! Vet inte riktigt vad som händer sen.. Kanske åker till mamma en sväng!

Tjao tjao!

Nya möbler

Idag har vi hämtat hem stolar, bord och skåp som vi köpt på blocket! När vi kom hem märkte vi att alla stolarna (10 st) inte var exakt likadana. Men det märks inte så jättemkt, för det priset så är det värt det! Sen har vi beställt en soffa från Möblera, den skulle komma om ca 3 v. Och på Schedins möbler beställde vi en liten sittbänk typ och en tv-bänk, det skulle ta lite längre tid tyvärr. Men innan jul så är allt klart! Finally! Fast bordet från blocket vill jag måla vittt, det var inte samma färg som stolarna. Men man får ha en duk så länge. Egentligen vill jag att alla stolar oxå ska bli vit ;) Får se hur det blir! (Dom är lite gråaktig nu)

Vi käkade även lunch på stan och köpte lite leksaker till Eric på Lekplaneten. M köpte en radiostyrd bil (som går på bensin) och en helikopter, onödigt för dom pengarna tycker jag, men men =P Födelsedagspresenter blir det! Jag stoppade med pärlor och pärlplatta istället, och Eric själv valde pingisbollar *s*

Käkat middag och städat undan lite här hemma... Nu äter vi lite ostkrokar och Eric far omkring innan nattning!


Nice day in the rain

Haft en bra dag trots det tråkiga vädret!

Vi var uppe tidigt och kom först till dagis, det har aldrig hänt! Alltid någon som brukar vara där. Vid 07 var vi där. Skulle egentligen ha tränat på lunchen, men när Linda meddelade att hon inte skulle träna så styrde jag mot Golds redan imorse! Riktigt skönt att ha det avklarat på morgonen! =)

Sen blev det lunch med Hannah Emma och Anders på Playa Primo. Var väl ok, men jag tycker att Allstars var bättre!

Och till middag gjorde jag jättegod kyckling med "Creme Fraiche - fetaost soltorkade tomater", den är så himla god, perfekt att använda som kall sås oxå! Mamma joinade oss. Till efterrätt hade hon köpt med färska goda bullar från Preem =)

Hon hade även köpt en film till Eric, han satt förstenad och kollade på hela! (30 min) "Snuttefilm för de små", perfekt barnfilm! På baksidan står "film för de mindre barnen, i lugnt tempo och med berättelser som barnen kan känna igen sig i". Inte som teletubbies och makka pakka =P Där förstår man ju inte lika mkt ;) Kul med lite omväxling!

Nu spelar mamma och Eric innebandy! Senare blir det lite gotta framför Idol!

Hoppas ni får en härlig fredag!

Från filmgalan, här ser ni även håret som var nyslingat!




Boring

Idag blev det lite handling på IcaMaxi, två bananer klämde Eric i sig så han fick i sig lite innan maten. Sen blev det hemmagjorda strips och hamburgare hemma! Nu sitter jag och väntar på Diana som ska komma förbi. Just ja, måste ta ut cheesecaken!

I helgen planerar vi att åka och bada, blir nog söndag. Det va riktigt längesen!

Ja.. va mkt jag hade att skriva känns det som =P Verkligen inget intressant i alla fall!

Imorgon ska M på Manges realese-party på Oscar, funderade ett tag på att hänga med. Men har inte kollat upp barnvakt, blir nog hemma..

Gla'skit med mat i mun


Nä, nu ska jag gå ner och läsa för Eric och hoppas på en snabb nattning!

Hej då kraman

Eric pruttar med munnen, och tycker det är skitskoj ;)



Avslutar med att försöka säga "Hej då kameran" och massa slängpussar!

Nu blir det Johan Falk!

Tiiid

Suck, datorn går skitsegt... Så nu orkar jag inte skriva så mkt!

Eric va hos mamma en stund idag medans jag och M gick på tidiga bion. Midsommar nånting vad den nu heter, den var väl ok. Sen hämtade vi upp Eric och åkte hem!

Igår var jag på Mary Kay party hos Mickis. Som vanligt kan man inte hålla sig från att handla! Så jag ska ha ett eget party oxå! Hör av er om ni vill komma, fast vissa av er måste ;)

Har kommit av mig med träningen, varit lite småförkyld så har inte tränat på ca 2 v. Så nu måste jag skärpa mig! Tänkte försöka träna 2 ggr den här veckan i alla fall!

Over&out

Orkar inte ens försöka ladda upp nån bild... Ska gå och lägga mig!


Somnade i matstolen

Igår hade vi en härlig dag! Vi käkade lunch och gick på stan en sväng. Åkte även till Möblera. Såg en soffa som vi är sugen på.. Men vi får se! Mamma kom ut dit och kikade oxå, sen åkte vi alla hem till oss. Eric fick sen följa med mamma hem, jag och M fixade i ordning lite. Det blev födelsedagsmiddag på Invito! Riktigt gott, tack älskling!

Hämtade upp Eric på hemvägen igen. Han fick äta lite kvällsmat. Sen kikade jag lite på datorn, och Erics ögon började dra ihop sig. Och tillslut så somnade han (!) Hört många barn som somnat i matstolen. Det trodde jag aldrig att Eric skulle göra, men som ni ser. Jag var snabbt framme med kameran! Tråkigt nog blev han skitsur när jag lite smidigt skulle få av honom haklappen och bära ner honom. Det ville han inte ;) Men han sov vidare i sängen sen, lite skönare tror jag!

Idag köpte vi massa stolar och ett skåp på blocket, i Gustaviansk stil! Ett bord oxå, men det ska vi inte ha. Om det inte är ett väldigt fint som går att måla! Det får vi se, fanns ingen bild på det. Till helgen ska det hämtas! Finally! Jag vill ju helst ha vitt, men eftersom vi nu båda kan tänka oss det här så är det skönt att äntligen ha slagit till!





Nu sover han lunch. Måste ta och väcka honom strax tror jag så han inte somnar så sent ikväll!

En hel del

Ja! Det har ju hänt en hel del senaste dagarna:

  • Kalas i onsdags
  • Frisör- och fikabesök i torsdags
  • Filmgala på aveny i fredags
  • Familjedag igår
  • Idag Mary Kay hos Mickis sen tacosmiddag med Hanna och Malin!

Så det är/har varit fullt upp!
I torsdags åkte svärmor hem, men förhoppningsvis ses vi snart igen! Hon har verkligen fixat och donat mkt medans hon var här! Så det har blivit lite mer ordning. Bättre svärmor får man leta efter =)

Hade riktigt kul i fredags! Bra anordnat, god mat och härligt sällskap! Dansade mest hela kvällen, blev riktigt trött i fötterna så vid 01 var jag hemma redan! Fick åka med Christina, snällt! Jag knäppte inte så många kort, men Linda har lagt upp lite på Facebook såg jag.

 

Men ååååh... självklart ska det strula med bilderna. Men ni fick ju se inbjudan så länge ;) Den va faktiskt riktigt snygg!


Sorry för dålig uppdatering. Det k

29dcf6c87366dd5e4b32b7137e915d49.png

Sorry för dålig uppdatering. Det kommer senare idag ;) nu ska vi åka och äta och fixa lite. Sen ska jag till Mickis på sminkparty!


Vilken härlig höstdag. Vi har nys

0-2efb63e2e13f14a5ffb8d7cae8c7d77b.png

Vilken härlig höstdag. Vi har nyss ätit på kolgrillen och gått vid vattnet en sväng. Nu blir det en stadstur! Trevlig lördag!


Linda Hannah och Emma är med i en

0-7338279504aefca3679e5f70d04b7853.png

Linda Hannah och Emma är med i en film som ska visas ikväll på Filmgalan! Spännande!


Nu väntar vi på gästerna :) tur at

72fe4239c2de2ac9a177e5205f839d08.png

Nu väntar vi på gästerna :) tur att det är smaken som räknas inte utseendet ;)


Pumps

Åkte med Linda en sväng till Birsta mot kvällskvisten! Hon var ute efter skor så vi åkte till skopunkten. Jag som inte skulle kolla såg hur många fina som helst =/ Det slank faktiskt ner ett par pumps i en påse, 199 kr kostade dom bara så jag kunde inte motstå ;) Jag kan ju verkligen inte gå i klackar, men dom här hade en klack i size tjockare! Så då kändes det mkt skönare! Kanske inte lika snyggt men, jag springer helst inte runt i osköna skor och vinglar!

Dessa invigs då på fredag!


Hämtade även upp två armband på Lindex som jag beställt på webben! Kom även hem med en påse tomater, svärmor ska göra taboule imorrn! Muuumsss!

Nä nu ska jag hoppa i säng! Antar att det blir något uppvak!




Tanka Bilen

Åååh man vill ju bara äta upp min lilla sötkorv!!
Idag när jag hämtade Eric så berättade fröknarna lite om dagen. På en lyktstolpe så har dom satt fast som en dammsugarslang typ, som ska likna en tankslang (tror jag). Och idag hade Eric försökt tanka Bobby-car bilen. Han hade gått från sida till sida och kollat överallt, och lagt sig ner och kollat under. Visste inte riktigt hur han skulle göra!
Han hade ju såklart letat efter tanklocket! Haha!! Söööötis! Och när han gett sig in på nånting så kan han ju hålla på hur länge som helst. Dom sa att det var synd att det inte kunde filmas. Kan ju ta ett tag att hitta ett tankhål på den där bilen ;)
Han har ju varit med när vi tankat och antagligen sett att man stoppar in en slang i bilen, och då skulle ju han göra likadant! Han känner igen när man åker förbi ställen där man tankar nu, "tanka bilen" "bensin", fast ibland låter det som att han säger apelsin =) 

Min lilla underbaring ♥

Johan Falk - me love

Shit alltså!!! Svenskarna har ju blivit riktigt grymma på film! Johan Falk - Vapenbröder har vi nyss sett, jäkligt spännande. Fast man blir lite irriterad att sånt här händer på riktigt..... Men ja, världen skulle ju inte se ut som den gör om inte det som händer händer =/ Ser fram emot att se dom andra filmerna! Det här är verkligen Lotta-filmer!


Joel Kinnaman - king!

Annars då? Blev kebab idag, ett tag sen sist! Lite ärenden sen hem igen. Linda tvingade med mig på en solning.. Kanske blir en till på torsdag på lunchen ev.

Nattat Eric i stora sängen, går kanon! Läser "Halvan kör polisbil" 3 ggr sen ska Halvan sova, eftersom han är så trött när han jagat tjuvar ;) Jag går därifrån och Eric somnar själv. Sen går det väl inte som man önskar på natten, han vaknar till någon gång. Har burit in honom till spjälsängen så han får fortsätta sova där. Orkar inte springa hur mkt som helst! Men jag ska icke klaga! Allt utom matning nattetid känns ok så här långt ;)

På onsdag blir det tidigt födelsedagsfirande (jag fyller år på lördag). Så då blir det lite lättare mat och fika! Ska bli trevligt. Eric blir väl gladast, då både mormor och morfar+Ingalill kommer! Och farmor är även kvar =) Hon är den bästa, ska hjälpa till med maten! Sen på torsdag återvänder hon söderut. Hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi hälsar på där nere!

Tråkigt nog så missade jag Svenska Hollywood fruar, men Johan Falk var snäppet bättre ;) Någon som vet när reprisen går? Stod inte där jag kollade..

Osv osv osv.. Nu sova!


i.d. bare Minerals

Kommit hem från Linda för ett tag sen! Jag och Eric köpte med oss Donken och åkte dit. Eric var det full fart på som vanligt! Vi fick även gott fika, godaste cheesecaken!! Den ska jag göra nu i veckan till mitt kalas oxå =)

Eric sover nu. Sen ska vi åka och handla. Jag ska försöka hitta några bilder till en ny header Linda ska knåpa på =) Tänk om jag hade hennes tålamod, då hade det varit roligt att fixa själv ;) Men när jag inte kan allt på en gång blir jag bara irriterad =P Vet liksom inte ens vart man ska börja..

På fredag är det fest med hela Bolagsverket på Aveny! Filmgala är temat.. Var inte riktigt säker på om jag skulle gå, men det blir så! Sista anmälningsdagen imorgon så det var ju tur. Då är det bara att fundera ut en klädsel, svart/vitt stod det på inbjudan så det var ju enkelt ;)

Hoppas jag hinner få mitt nya smink som jag beställt oxå, från i.d. Har köpt ett kit, mest borstarna jag var ute efter så själva sminket kan man säga blev gratis, perfekt!



Get Started-kit för 949 kr (värde 2200 kr) köpt hos:
http://www.makeupdesignbysara.se/

Hoppas jag hinner få det innan helgen då, tror hon skulle skicka det imorgon!


Night night

Blir nog en tidig kväll.. Har nyss kikat på två avsnitt av Andra Avenyn och ätit lite ostkrokar!

Vi hade kul på drakborgen, Eric gillar hoppborgen! Men det är lite svårt när många barn är där samtidigt och oftast är dom ju äldre. Men ett tag var det lugnare så då passade han på att hoppa järnet =)

Mamma var här och åt middag, svärmor lagade goood kyckling! Sen skjutsade jag henne till G-holm. Mamma stannade kvar tills Eric skulle sova. Nattningen gick galant, läste för honom sen gick jag därifrån och han sa inte ett knyst =) Han har ju alla sina vänner, hundarna nasse och teddy! Jag säger god natt till dom alla, och alla får varsin puss ;) Sen ligger Eric där och kramar om dom!

Mamma hade med sig massa skor till Eric, det tackar vi för =) Dom där nya han även fick av henne från Vincent blev ju paj på mindre än en månad.. Hoppas dom plockar undan Bobby car-bilarna snart ;) Köper inte några nya dyra skor för tillfället i alla fall! Och höstkängorna väntar jag lite extra med, vill inte riskera att även dom ser ut så här!

Dom här blev riktigt misshandlade!


Drakborgen

Eric duschar nu, sen ska han sova lite. Efter det drar vi iväg på drakborgen en sväng! Som han längtat ;) Jag ska nog ta en cheeseburgare på donken innan, varit sugen på donken flera dagar nu men inte blivit av att jag ätit där!

Medans Eric sover kanske jag går upp en sväng på Erikshjälpen.
Sen kommer mamma på middag lite senare. Så vi har lite att göra!

Nu ska jag ta upp Eric, så han somnar nån gång =)

Hann aldrig publicera förut, så Eric sover nu. Och jag och svärmor gick upp på Erikshjälpen. Fick hem en jacka till Eric och två pussel! Pussel är perfekt att köpa där, tycker det kan vara rätt dyrt i butik och inget roligt att lägga pengar på ;) Har ju samma funktion även om det är begagnat =)

Så nu väntar vi istället på att Eric ska vakna så vi kan åka!

Lilla snyggingen!

Nu ska vi på ica. Inviger skinnjac

0-43019d1f2167790d07b8b96b34757c83.png

Nu ska vi på ica. Inviger skinnjackan. Hehe den va lite stor :)


Idag inviger vi nya nova star jean

3f46b2a80385abbda5efec3368db4b32.png

Idag inviger vi nya nova star jeansen! Snygga! Eric leker med sina klädnypor innan vi åker till dagis :)


Aj aj

Jag har ont i min handled, ilar som tusan i vissa lägen =/ Men inte så synd om mig, Eric den stackarn hade ju självklart ramlat idag igen (!) Så nu har han ett till litet skrapsår på andra kinden oxå! Skorna han har nu är lite stora så det är antagligen därför han snubblar så lätt. Vill avvakta ett litet tag till innan jag låter han använda dom nya kängorna, vill inte riskera att det blir hål i dom oxå! Men vi får köra på ett par lättare skor så länge, tejpa tårna om det blir fler hål =P

Har bara varit hemma idag och umgåtts med Eric mest. Efter middagen gick vi ut och han hoppade lite studsmatta, sen gick vi på promenad upp till olika lekplatser vid lägenheterna ovanför. Frågade efter ett tag om han ville gå hem, men nej "promenad". Så vi gick vidare lite till ;) Men till slut så blev det nr 2 i blöjan så då gick vi hem =)

Natten igår gick inte lika bra, vaknade vid 02 av att Eric grääät. Vet inte hur länge han hade gjort det, men jag hade nog inte hört direkt! Då ville han ha "macka ost", försökte få han att somna om men det gick inte. Så jag fick gå upp och hämta en macka. Hade inte ätit så bra till middagen. Men sen somnade han ändå inte om riktigt bra, ropade på mig "sova mammas säng". Så han fick ligga i spjälsängen resten av natten. 

Nu ikväll frågade jag om han ville sova i stora sängen och det ville han, så vi får se hur det går! Lät han somna själv, fick gå in någon gång men låg inte där med honom. Hoppas på en ok natt! 

Bla bla blaaaa.... Ska kika vidare på Idol!

Hoho, en bild på mig idag =P (hos Lina på middag)



RSS 2.0