Home soooon

Tja!!

Viktkursen hade redan startat och den andra borjade inte forrns i april..! Lite for sent! Ja ja vet att jag inte behover ga ner i vikt =P Jag vill bara fa bort lite mjukt och fa en platt mage =) Fast det ar val mest traning som galler! Ja du maste dra med mig Hannah!! =) Nu javlar! Forresten Linda, har du kort med ditt balte mkt?? =)  

Jao lite langtrakigt kanske det ar, fast egentligen tycker inte jag det.. men momme tycker det sa han drar val med mig i det tankandet lite! =/ Det ar lite trakigt, jag tycker det ar harligt att vara har men han "klagar" ratt mkt =P Stackarn att han behover vara i thailand, eller hur! =P

Idag verkar det bli en fin soldag!! =D Stackars momme =P

Just ja!! Faaan! Vi fick ju frukost forsta morgonen, sen trodde jag vi behovde betala for dom sa inget! Sa vi har inte atit dar... Men idag gick jag dit och tankte ata och skulle lamna pengarna! Da fick jag reda pa att det var GRATIS!!! Har varit det heeela tiden!! *bajs* Momme tyckte saklart inte att det var bra dar sa jag at sjalv.. hade visst varit na flugor vid brodet forsta dagen *farligt*... herregud! Har inte tyckte lika om nanting pa typ hela semestern! Bara om en restaurang =) Jaja..!

Snart ar vi hemma allafall..! Lite skont! Fast jag hade kunnat stanna..! Men kanske med nan kompis istallet...moahhahaha! Mohammed kan va hemma i kylan om han helldre vill det!

Men vi hores da!! Tjao!

Tisdag

Yes.. har varit lite dalig pa frukost nu.. blivit DONKEN! i tre dagar tror jag =/ ovanligt att momme vill ata dar =) Vi va vid poolen for en stund sen men det var mest molnigt..! ser ganska tjockt ut pa himlen =(
och jag som nyss fatt lite farg vill ju battra pa, har borjat flagna lite *snyft*far kanske ta lite solariesolning hemma sen sa det haller sig lite..

vad mer ska man gora nar man kommer hem da? Momme langtar till kebaben ;) vi ska nog ata dar pa lordag =) sen vette fan..... vila och packa upp..

sen jaklar maste jag dra igang med traningen! Funderar faktiskt pa att gora som sara och ga den dar "kursen" pa step in.. med dryck-tjosan som halva storgatan anda haller pa med =P da behover man inte kanna sig ensam oxa kanske man far en liten kick-start! jaja...vi far val se! skulle va harligt med magrutor till sommarn ;) dream on!

betten borjar forsvinna...fick nan salva och tabletter pa apoteket..! skont de!

aaah kanns som att det kommer bli en lang dag.. dumma moln!

hej svejs!


Annu mer bett =(

fyyy fasen!! Vi dykte igar, hade bara halvdrakt sa underarmarna och smalbenen var bar.. Och sen nar vi hoppade ner i vattnet borjade det brannas pa en gang!!!!
Sa nu har jag "bett" HELA underarmarna och handerna och ratt mkt pa smalbenen!! Det sag inte sa farligt ut igar men det har kliat heeela natten sa ja har inte kunnat sova.. nu ar det typ uppsvalt sa det ar roda prickar overallt =(  Stackars mig!! =P Jag ska inte bada na mer i saltvattnet, har inte testat poolen an sa den far bli min raddning =)
Hoppas det forsvinner tills ja kommer hem...det ser forjavligt ut!! Har knappt kort pa det...!

Men dykningen var okej allafall! Fast det var mkt klarare vatten i Egypten! Sag en liten sjohast =) jattesot!
Har knappt lite kort under vattnet..ska hamta ut dom idag =) Hoppas det blev nat bra!

Nu har vi antligen hittat en superrestaurang! Vi ar inte sa mkt for thaimat.. Det har ar ett litet blandat stalle..! Varldens godaste kott! Battre an sverige! Jag at oxfile tror jag det var.. jattegode potatisklyftor och vitlokssmor till..! Till forratt vitloksbrod med tomat och smalt ost pa... MUMS (!) Dit kommer vi ga fler ganger! Blev tipsad att ata struts =) Det skulle tydligen va det basta! Sa det kanske blir det nan dag.. Det var lite dyrare priser dar men ok mot for i sverige! typ 100 kr for en ratt..

Far se vad som hander nu sista veckan, men jag SKA sooola!! Har inte fatt sa mkt farg an! Sa poolen och solning blir det =)

Hoppas allt ar bra med er!

Puss o kram

BANGKOK

yes..nu har vi varit har sen i tisdags.. kl 13 kommer taxin och ska skjutsa oss till flygplatsen... Momme ligger och sover nu..

Det vart inte sa mkt shopping faktiskt  =/ Men jag har kopt en kavaj, en vaska och en jacka, hehe inget speciellt Thai-kop direkt.. Sen lite smink oxa! Lappglans ;) Men jag har inte hunnit fixa nagra klockor till tjejerna..sorry! Men ja sag inga direkt jattefina och bra pris. Vi har inte gatt sa mkt pa marknad mest bara i shoppingcenters..

Igar akte vi till Siam-park, men det var inge bra =P sa vi akte darifran pa en gang.. dom holl pa att bygga dar sa jag tror vissa saker va stangt. Inga bra matstallen heller.. de mesta va stangt.
Sen ville jag ga pa bio pa kvallen men det hann vi inte med, lite synd.
Men nu har vi allafall sett bangkok lite =) Stort som tusan!

Nar vi kommer tillbaka till Krabi lar vi kanske vila lite sen kaka.. nan dag framover blir det dykning! Det langtar ja efter =)

aaah, jag har fatt massa bett =( typ 100 st kanns de som... vissa maste va fran myggor, fast jag har inte sett nan.. Horde nan svensk prata om strand-loppor eller nat.. dom biter en i vattnet.. det branns till ibland sa det ar kanske det! =( jobbigt allafall...

Na nu ska jag kolla runt lite pa natet... hears!!

PARADISET (?!)

Jaao! Det kan man nog saga! Fast vi har inte sett det basta an!! Men det ar vaaaldigt harligt!

Hotellet kan man INTE klaga pa.. se lanken! Vi bor i en bungalow med jacuzzi (!) Det ar uppet fran rummet in till badrummet, bara ett staket emellan...!! Vi badade imorse =) Tidsskillnaden har vi inte riktigt kommit till ratta med! Men snart sa.. bara vi kan somna i ratt okej tid ikvall..fast vi har nyss sovit ett par timmar.. klockan ar nu 21.15 har.. sa vi far se hur det gar!

Hotellet Golden Beach Resort:
http://www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Thailand/Krabi/Krabi/Hotel/Golden+Beach+Resort.htm?Search=True&

Idag har vi hyrt vespa (fast Janet sa och det stog i alla infohaften att det inte rekommenderades) busigt =P
Vi akte runt lite..mot Krabi..fick ooont i rumpan *s* Sen kom vi tillbaka till Ao Nang..kakade lite och sen vart det massag!! Jag borjade med back-neck-shoulder.. sen vart det fotpeeling och ansiktsmassage.. Mohammed tog forst fotmassage och sen back-neck-shoulder.. Allt det tillsammas vart 1200 B.. alltsa 240 kr (!) Det far man ju inte ens EN massage hemma for... det har va 2 timmar.. Kanns som att det kommer bli hyfsat mycket massage =) 

Flygresan gick bra, men vi fick inte sitta bredvid varandra.. men ett annat par fran sundsvall som man kande igen (momme kanner killen) akte oxa med samma flyg.. sa jag satt med dom forst.. sen va det en toa och bakom den satt momme.. plats med stort benutrymme, ingen framfor =) Mellanlandade i Abu Dhabi... sen bytte vi plats.. jag fick damp i benen =P 

Sen har jag GJORT ETT MISSTAG med bokningen hem till sundsvall... =(  Jag trodde vi kom hem fredagmorgon men vi kommer LORDAG morgon!!! Sa det maste vi forsoka boka om *typiskt*
Men de stog inte pa forsta bekraftelsen datum..utan hemresa 2 feb 19.15..... ankomst 04.30 i sverige..men inte att det var 3 feb... BRA!

Har inte badat an men imorrn blir det nog!! Va lite molnigt idag..

Na..nu ska jag avrunda har!! =) Skriver mer en annan dag!! Hoppas allt ar bra hemma i kylan!!

KRAM pa er!!

GLÖMDE

min mobil....... *fasen*

Men då vet ni allafall...!! =(  Om ni skickat nåt mer sms eller försökt ringt..! Ni kan ju maila eller kommentera här om det är nåt viktigt =)
Störigt allafall, man är ju så van att ALLTID ha den med!!!

Är hos mamma nu.. ska åka om en halvtimme ungefär till Midlanda... Så får vi se om det är några förseningar.. är det det så kanske vi missar planet till Thailand *jippi* Men så är det när momme är tjurig!

Ja men dåså mina vänner =)
Kommer säkerligen hitta nåt internetcafé där nere och skriva lite!!

Hoppas ni får två härliga veckor här hemma! Ska försöka skicka lite solstrålar!

Kram!

ÄNTLIGEN =D

VI HAR    B O K A T   R E S A

Tjoho =D

Vi åker  I M O R R N....!!!!  Har lite smått panik nu!! Måste packa och fixa hundra saker...!!! Så jag hinner inte skriva så mkt =P

Men jag ska på jobbet en stund på morgonen imorrn.. Planet går 21.25 (?) typ... Så jag ska jobba fram till lunch..! Sen går jag på SEMESTER =D =P =D =P

Så vi ses igen den 5 februari =) Blir borta 2 veckor men vi kommer hem på en fredag så jag är ledig då!

Fattar ni??!! Jag ska ååååkaaa!!! =D Wihooo!! Momme va inte jätteförtjust i den här resan men ja tvingade han att boka =P Va fan det kommer inte bli billigare, och blir det det så får man leva med det =) Inte värre än så..! Vart 17226 sammalagt.. ospec till Krabi/Koh Lanta..!! Hyfsat pris med tanke på att dom legat rätt högt i pris hela tiden... Bara jobigt med dom här små extra betalningarna hit och dit.. transfer..bokningsavgift mm.. Skulle ju va kalas om det var det pris det stog. jaja...!!! =D

Jag ska DYKA =D solaaa..... fan va skönt!

Herrååå!! Kommer säkert uppdatera lite där nere oxå! =)

BEORDRAD

att skriva ;P

Har varit lat sen i söndags.. sen har jag inget intressant att skriva.. =/ Resan går skiiiit fortfarande.. har inte hittat nån vi tycker passar...! Men vem vet, snart kanske jag står där på Arlanda ;)

Jaja! Sitter på jobbet nu.. ska käka om ett tag..! Fullkorns paj... med tomat och keso... inte nått jätteroligt men det går ner..!

Försöker att jobba på så mkt som möjligt... men man kan inte tok-producera varje dag! Gör man mycket en dag blir det nästan automatiskt att det blir mindre nästa.. har man lite kompl en dag har man mycket nästa. Det går aldrig att få riktigt bra flyt..! Men jag trivs med jobbet fast det kan va stressigt ibland =) Tur det! Skulle inte vilja byta! Eller det beror väl på till vad =P Aldrig mot att stå i en affär allafall..! =/

Nä nu orkar jag inte skriva mer..! Kanske skriver mer ikväll..! Funderar på att gå på Step In, men känner jag mig själv rätt blir det inte av =P

Hej på ett tag!

ARABISKA

Ja shit! Jag har inte pluggat nånting sen vi slutade!! =/ åååhh jag som verkligen skulle göra det så att det blir lättare sen när fortsättnings-kursen börjar..!! Det är ju snart.. feb-mars nångång.. Måster försöka sätta mig några kvällar i veckan allafall.. Vill ju verkligen lära mig.! Men det är ju så svårt!!

Middagen vart av igår allafall =) Vi orkade! *s* Hjälptes åt och det vart snyggt i köket på en gång, skönt när man plockar bort eftersom och inte lämnar hela skiten till efter maten.. Då är man inte sugen på att ta reda på allt..! Oxfilé strips ("egengjorda" såklart) =P Goood sallad (jag gjorde den) och beasås..! Vart precis som vi planerat.. Stekte oxfilé tills idag oxå till pastan.. Momme kan när han vill =)

Sen låg vi och slöade i soffan TILLSAMMANS *stort* hehe.. inte som det brukar vara att han sitter vid datorn och jag vid TV:n.. Fast det vart inte OC.. såg på lite allt möjligt..!

Nu har jag suttit vid datorn ett bra tag..momme ligger fortfarande och sover..
Har hittat en ny blogg att läsa =) Härligt..!

Nu ska jag dra till soffan och OC..! Kanske fixa lite frukost oxå! =) Vi har saker i kylskåpet nu =P Kan ju inte leva på vatten och bröd bara för att man KANSKE ska åka iväg..! Man får slänga sen i så fall =)

Jag är på bra humör idag känns de som =D Fast ändå inte *s* Finns värre problem i världen än att kanske inte åka till Thailand...! Eller åka fast man inte vet när!? =P Jaja!!

Hej på ett tag!

DINNER och OC

Mmmm... har varit och handlat nu.. blir oxfilé strips bea och sallad... OM vi orkar göra iordning..! Sen blir det klegg och OC..!! =D Såå BRA! Har kommit till andra skivan på andra säsongen nu =)

Fortfarande less..... kanske inte blir nån resa.... momme tycker det är för dyrt och jag blir bara mer irriterad av att vi inte kommer iväg.. känns inge kul... Men då får han stå ut med att ja kommer va sur heeela våren =P Moahahahaa... Nä men vi får se... blir det nåt bra pris så drar vi.. fast inte för sent... då orkar jag inte!

Heej hej

LESS SOM FAN

allt nu känns de som =/  Resan som gick ikväll är det bara en plats kvar på..! Snart har jag ingen lust att åka överhuvudtaget..
Mohammed åkte för ett tag sen.. Great, vad ska jag göra?! Men de spelar väl ingen roll?! Irriterad på allt nu!! Det går aldrig att bestämma nånting............


BIO och SÖDRA

Yes... Jag å momme va på bio, The Departed den va bra =D Fast det va en jäkla röra där ibland =)
Innan bion va vi på Södra och käkade, Norrlands Fajita *muuummmmssss* Det måste ni prova om ni äter där nångång!

Åååh jag vill åka IMORRN!!! Men det blir säkert inte så =/ Känns inte så.. vill härifrån nuuu!! Har ju varit så inställd länge nu... tänk om ja måste jobba typ hela nästa vecka, kommer inte kännas som att jag får nåt bra gjort.. Man tar folks kompl och så..
Hade ju hunnit med MINST 4 paket om jag velat.. men nu har jag inte gjort nåt =/ Vet inte ens hur många jag behöver göra.. Har ju beordrats 8 pkt eller 12 övertidstimmar.. Men eftersom jag ska va borta vet ja inte hur många jag hinner.. Får ta alla i Februari.. Hade ju Jan-Feb på oss..

Jäjä... såg ju att vi hade ett väldigt rimligt mål till veckan oxå =P Let me go to the sun =) Man tappar ju sugen när man ser mål som överhuvudtaget INTE går att uppnå!!

Nä nu ska jag dra mig..! Tjaa!!

INGENTING

Har hänt på resfronten...!! Såg tidigare idag att det fanns flyg för 2995!!!! Till Thailand.. Ringde fritidsresor men det va ju fullt..på hon lät det som att det hade varit fullt länge =/ Fan man kan ju inte lita på internet så mkt.. dom uppdaterar ju inte hela tiden heller =( Fanns även ospec för 5995 samma flyg men det fanns ju inte heller..!! Om dom fanns måste nån ha bokat rejält snabbt! Men men.. Troligtvis åker vi på torsdag men det kan hända att vi åker imorrn... börjar bli liiite less nu.. Vill åkaaaa!!

Fel att sänka priset dagen innan istället för samma dag?! Vi hinner ju inte dra ner till arlanda hur snabbt som helst.. tar ju 3-5 h beroende på trafik/väglag och så =(

åååh det är bara störigt att se siffrorna 2995 när man själv kanske kommer betala 8000... *snyft*
Eller ja =P Inte såå mkt snyft för mig eftersom jag inte kommer betala själva resan ;P Men det är ju bra för Mohammed.. Kan ju va roligare att göra nåt för pengarna där nere än att betala på flyget...

Jaja det ordnar sig säkert!

Nu ska jag jobba vidare.. varit på 2 möten idag + lunch så inte fått så mkt gjort än! Hej svejs!

BLIR GALEN

Resan jag skrev om sist vart inte av... när jag skulle kolla på den igen va den BORTA (!!!)
Lite irriterad jag vart då!!! Så nu sitter vi här igen utan resa.. Jag har hittat en ny till Bangkok på måndag för 7500.. men vi vill ju till södra thailand så mohammed tyckte inte de va bra!! Blir galen på han =P

Men nu har han LOVAT att imorrn SKA vi boka! Vad det än kostar!! Så nu jävlar, här väntas inge mer *s*
Ringde Fritidsresor och den på måndag fanns det bara 3 platser kvar på!!! Men nej nej, "ta de lugnt" det ordnar sig... !! Nej sanningen är att RESORNA TAR SLUT...!! Eller dom med någorlunda pris allafall.. resor finns det varje dag men vem vill pejja 40.000!? Men jaja..........................

Nu är ja hungrig... kanske skriver mer sen!

SÖMNPILLER?!

Give me some!! Ja visst, det var ju väldigt härligt förut idag att jag kunde sova så länge.. Men nu är det inte lika kul =(
Kan inte sovaaaa.... Kollade på en film förut.. legat och läst tidning.. vridit och vänt på mig.. Och nu sitter jag här.. 00.38.. KUL! Kommer va något trött imorrn då...

Kollade på Aftonbladet..fanns en resa på två veckor på tisdag..5995 per pers! Det blir säkert den, bra pris och Mohammed ville ju bara åka två veckor =(  Det är utan boende så det får vi fixa där.. Känns inte som att vi kommer hinna med allt jag ville, inte för att jag hade planerat nåt men =P Bara softa och dyka =) Nu kommer man ju inte hinna bo på så många olika ställen heller.. Det var ner till Södra Thailand.. men man måste ju nästan ta sig upp till bangkok nånting.. men vi får se.. jag gissar att vi kommer vara för lat för det =/ Som i Egypten, där vart det inga pyramider! Haha...! Det man ska göra missar vi =P Vi får åka tillbaka till båda ställena och ta igen det vi missat!

Nä nu ska jag göra ett nytt försök i sängen =) Natti natti

ALL ALONE

yes det är jag nu =(
Mohammed har åkt på personalresa och kommer hem imorrneftermiddag..! Han va inte säker på om han skulle åka först.. Men så imorse kl 07 ringde mobilen ett antal gånger, och vem vaknar?! Jo, JAG såklart! Väckte honom eftersom jag visste att han va sugen på att åka.. så då drog han iväg! Till Borgafjäll, värsta lyxresan.. trerätters.. skulle bubbla och grejja tror jag.. kom inte ihåg allt!
Så nu sitter jag här.. skönt att jag kunde somna om! Till 13.10 även! värsta nice! =)

Hmm..varför måste man undra?! "jaja, undra vad det är för tjejer med på resan nu då" haha..! Svartsjuk? Jag? nej nej.. eller? Jo lite kanske.. men jag vet faktiskt inte riktigt varför.. jag tycker inte att jag är en sån =P
Men äh.. man kan inte hålla på att tänka så.. men såklart tanken kommer upp, VEM kommer han att dela rum med?! =P Haha.. kanske en av killarna.. och dom flesta är lagda åt andra hållet =P Det oxå, Undra varför det känns så? Att om ens kille skulle va otrogen med en kille så skulle det inte kännas lika hemskt?! Eller iofs..det beror väl på vad dom gör *s* Jaja.. nog om detta!
Man ska INTE oroa sig förrns motsatsen är bevisad! Då funkar ju inte förhållandet!

Vad ska jag hitta på då!?
Har en film kvar sen igår att titta på.. städning.. Kanske kan få låna andra filmen av Linda som jag inte såg igår?! =) Förresten, Jag och Linda va på bio igår! The Holiday! SEEE DEEEN!!! =D Skitabra!!
Måste få i mig nåt i magen oxå.. Klegg och chips kanske? =P Har fan inget bra hemma att äta..

Ang äta.. jag har noll motivation till att "banta" som man alltid alltid vill.. why?? varför är man aldrig nöjd..
Ja ska allafall skita i det tills jag känner mig riktigt motiverad..annars går det inte..! Just nu är det alldeles för gott med donken, choklad, chips och allt vad fett heter =D Jag kan ju dra ner på det men jag tänker inte va superseriös!
Jag vill ju ha barnmage snart så då ska man ju ändå bli tjock ;P

Nä.. nu ska jag väl inte göra nånting då.. Hörs senare!

FÖRSTA GÅNGEN

Jahapp, då har man blivit lurad hit oxå då! =P
Får väl se hur länge man orkar uppdatera =)

Kanske ska presentera mig lite så ni vet vem som skriver, om nån nu kommer läsa!? haha!

Lotta
21 år
Tillsammans och sambo med Mohammed
Bor i Sundsvalls City
Jobbar på Bolagsverket
Pluggar Arabiska
Älskar resor
Längtar efter barn =)

Thats it! Eller lite allafall =) Kommer nog skriva rätt tråkigt i början innan man blir varm i fingrarna =P

Thailand
Ja det var ju tänkt att vi skulle åka till Thailand i 3 veckor till veckan, men nu börjar Mohammed säga att han vill vänta och det ena med det andra.. Fast det verkar som att det blir 2 veckor istället.. Men jag vill inte det igentligen, vill inte slösa bort att åka dit i 2 veckor då hinner man ju inte göra så mkt! Jag skulle helst vilja vara där 4 veckor och åkt omkring på olika ställen.. Kanske blir nåt annat ställe nu istället då.. Jaja, vi får se..........känner mig grymt LESS iallafall...

Städning
mmm det är väl det värsta som finns?! Måste sysselsätta mig med det idag så det är fint ifall vi åker iväg..man vill ju inte komma hem till kaos!

Fikat
Japp det gjorde jag igår med Madde från arabiska-kursen =) Hur trevligt som helst! Vi träffades kl ett och gick på Åhléns.. hennes lilla charmtroll Amira va med oxå! Vilken härlig tjej säger jag bara  =) Inte alls blyg inte =) När vi fikat gick vi ut på stan en sväng.. hehe.. gick storgatan fram och tillbaka ett antal gånger! Träffade Isabelle Fanny Emelie och Maria så vi stannade och surrade lite med dom, fick reda på att Maria skulle ha en seans på onsdag, men då kan ju jag inte komma.. så istället ska vi nog gå på en
Magisk Afton som hon skulle ha i Februari *spännande*
Sen när vi hade gått omkring lite till så tog vi bussen hem till Madde och jag blev bjuden på mat =) nice!
Sen spådde Madde mig =) Lite enkelt eftersom hon nyss hade börjat, Får se om det stämmer! =)
Vid 19-20 (?) tiden kom Mohammed och hämtade mig! Vart en hel-dag! Väldigt trevligt!

Ja nu orkar jag inte skriva mer så här första gången =) Uppdaterar om hur det blir med Thailandsresan!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0