Hello!

Det var ju inte igår ;)

Hade ju tänkt att jag skulle börja blogga lite mer det här året. Det började ju bra!
Vet inte vad det är?! Tycker ju att det är kul att kolla tillbaka..

Har ju hänt en del sen sist. Flytten är väl det "stora", jag är tillbaka hemma igen! Skam den som ger sig ;) Så nu är det lite rörigt här, men har hunnit få upp lite hyllor och så. Tycker jag grejat på rätt bra mot för vad jag brukar, latheten är inte lika stor! Men vill inte bo i röra nå mer.. I lgh hade jag 2 kartonger i sovrummet som aldrig ens blev uppackad, på ett år! Icke mer! Lite tight är det ju med alla möbler. Försöker och har sålt en del. Fått till det rätt bra ändå!

Har varit ledig sen 22 december (!) Härligt! Men imorgon är det vardag igen. Nora ska till bvc om det var den här eller nästa vecka för 1,5 års-kontroll, vaccination. Sen lär jag få tid för blodgivning, missade visst i veckan. Har inte så stor koll när jag är ledig känner jag!

Eric ska på hörselkontroll på sjukhuset i februari. Han hörde lite dåligt på 4 års-kontrollen så det ska kollas upp. Skulle inte förvåna mig om han hör dåligt ;) Men i övrigt var allt bra! Fast längd-kurvan hade stannat av lite, men vikten var ok. Så vi skulle inte vara rädd att ge mer fett och så. Mängdmässigt äter han mycket! Fast frukt och grönt måste vi få i honom mer.

Jag har ju börjat med LCHF oxå! Går faktiskt bra, har gått ner 4-5 kg. Blivit sådär nu vid jul/nyår men nu när jobbet börjar tror jag att det ska rulla på bättre igen!

Ja det var ju lite smått och gott! Hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång!

Nu måste jag hoppa i säng!!


Såhär såg det ut för ett år sen! Och liknande i veckan igen då ;)

Kommentarer
Postat av: Linda

Ny design kanske gör det roligare att blogga. Vi får styra upp nåt.. ;)

2012-01-11 @ 16:55:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0