Gäsp

Idag ville skruttan vakna 05.20.. Usch!! Vill iiiinte vakna så TIDIGT! Men natten gick bra, hon fick nappen några gånger och nån smekning i pannan bara. Inget gråt i någon längre period alls. Framsteg =D

Catta och Norah sov här oxå och dom sover än, så Nora har nog inte stört så mycket. Vi sov alla fyra i samma rum och det gick bra!

Nu ska jag äta frukost! The guests vaknade nu!

Nytt!

Bästa Linda har gjort om min design lite, blev supernöjd igen! =D

Är inne på 4:e natten inatt med Noras "inte äta på natten". Det går sådär, hon har blivit snorig och nu har jag hört henne hosta rätt mycket oxå. Men mat har hon varit utan.. Men vaknat mycket. Fast jag ska icke ge mig. Nappen däremot kom tillbaka, andra natten var jobbig. Så vid 05 på morgonen fick hon den och somnade om en timme. Ger ju hellre napp än flaska i alla fall! På morgonen har vi stigit upp, och väntat med frukost ett tag. Och hon verkar inte alls dödshungrig när vi väl kommit upp. När hon är helt kry igen så hoppas jag att det blir bättre!

Skönt att slippa ladda kylskåpet med flaskor i alla fall! Nu börjar mina ögonlock att sjunka neröver, blir sängen strax! Får se BB imorgon ist..

Natti ♥


Operation nattmat

Igår var dagen jag hade bestämt att Nora skulle sluta äta på natten. Kunde tidigare äta ersättning 1-2 ggr. Hade inte riktigt bestämt "hur" jag skulle göra, men funderade lite på SHN. Jag hade bara läst lite, och inte förberett allt man ska. Men jag nattade så i alla fall, och hon somnade utan napp på ungefär 15 min. (Fick ligga i Erics rum)

Sen vaknade hon till lite smått bara första gången vid 22.45, men somnade om av sig själv. Hörde henne vid 00.20 oxå. Sen vaknade hon vid 00.35 och jag försökte göra som "man ska" enl SHN, men det gick sådär. Har ju inte pluggat in allt så blev väl inte helt rätt. Tillslut gav jag upp.. Hon låg i Erics säng, försökte få henne att somna om, ligga med henne där osv. Men sen gick vi in i min säng, och efter lite protester så somnade hon. Vaknade kanske till lite någon gång till.

Men sen imorse när hon vaknade var kl 05.50, så vi klarade natten utan mat! Och nu 06.30 har hon fortfarande inte ätit, ska försöka vänta till 7 då hon får gröt.

Hörde sent igårkväll att hon nyste och hostade rätt ofta oxå. Eftersom jag var inställd på det här så var det inte alls så jobbigt! Men att köra efter ett spikat schema osv har jag inte riktigt ork för än. Så vi gör samma inatt. Skulle hon inte lära sig sova bättre utav att hon slutar äta nattetid skulle jag kunna tänka mig att köra SHN på riktigt.

Känns sååå skönt att jag gör detta nu! Och inte vid 2 års ålder som det blev för Eric!

Ska bli spännande att se hur kommande natt blir!

Min duktiga lilla tjej ♥

Noras första gungning :)

dsc03156 (MMS)

Noras första gungning :)


Är i Linas stuga och myser i solen. Blir r...

dsc03153 (MMS)

Är i Linas stuga och myser i solen. Blir riktigt varmt stundvis! Nora har lekt på mattan och ätit lite :-)


Eric redo att åka skidor på dagis idag :)

dsc03147 (MMS)

Eric redo att åka skidor på dagis idag :)


3-årstankar

Eric kollade på min mage och sa "tänk om det är en till bebis där inne", nää sa jag det är det inte. "Om någon tar Nora så kan det komma en ny bebis där inne", ja men ingen ska ta Nora inte hon är ju din lillasyster. Men någon gång kanske det finns en till bebis där inne sa jag det vet man aldrig, "jaa då får hon en liten kompis".

Är dålig på att skriva ner allt som ploppar upp i hans huvud =) Måste bli bättre på det! Ibland funderar man på vart allt kommer ifrån. Tanken att någon ska "ta Nora", hur tänkte han då?

Finaste killen ♥

Jag och lillpluttan ska på stan en sväng :...

dsc03133 (MMS)

Jag och lillpluttan ska på stan en sväng :) eric ska på lek och buslandet! Sen idag blir det kalas. Hoppas ni har en bra helg :)


Götet

Resan ner gick bra! Eric somnade vid 17 kanske sen sov han nästan hela resan, Nora oxå. Vi kom fram vid 01 och då åt vi lite. Sen var det svårare för barnen att somna, när man själv ville. Men tillslut så!

Idag har jag och Eric varit hos faster Hala och fixat håret. Eric klippte sig och fick röd färg. Han var jätteduktig där och lekte medans hon fixade mig. Blev ljusa slingor igen, skönt att slippa utväxten ett tag!

Sen åt vi lunch på donken, köpte paket till Mila och tog en sväng på Ica. Lättsamt när det bara var jag och Eric!

Blir nog bara hemma här hos farmor resten av dagen. Ska se om jag kan börja kolla på en del av Big Brother som jag missat. Nora sover och Eric ser på film!

Hej svejs!

Eric var jätteduktig när han klippte sig h...

dsc03124 (MMS)

Eric var jätteduktig när han klippte sig hos faster idag! Blå färg var slut så det fick bli rött som en annan turtles :)


Första sovkompisen

Inatt har Èmile sov här för första gången. Eric hade sovit lite på dagen men Èmile somnade nog vid 20.30 i alla fall och Eric vid 21. La Nora i Erics säng för boysen ville sova med mig. Nora vaknade nån gång så jag kunde inte sova, fick en flaska vid 24. Sen vaknde hon mer så vid 02 bytte jag säng med henne och Eric för att slippa springa emellan. Då kunde hon inte somna så fick gå upp och gunga i babysittern vid soffan. Till slut fick hon välling igen och somnade i sängen. Èmile gick upp och kissade en gång inatt annars sov han. Själv sov man inte mkt eftersom alla aktiviteter hände olika tider =P

Vid 05.50 vaknade Eric, jag satt på tvn men när jag märkte vad klockan var stängde jag ;) Han ville ha en macka och fick den i sängen, han somnade om! YES tänkte jag eftersom dom andra två sov. Men nä då vaknade Nora och skulle bajsa. Och Èmile kom upp en stund senare.. Eric sover fortfarande han.

Idag åker vi till Göteborg! Hoppas bilresan går bra med båda, Eric är det ju inga problem med. Med Nora får vi se. Hoppas hon kan sova ok i alla fall.. Kommer väl fram inatt någon gång.

Ska lämna grabbarna på dagis vid 9 sen blir det packning och städning som gäller! Ska se Big Brother-avsnittet från igår oxå tänkte jag.

Trevlig onsdag!

RSS 2.0