Trött

Ja.. Mohammed va ut igår så inatt när han kom hem ville han ju såklart prata och kramas.. Nej tack!! Jag soveeer =P Och det är inte kul när man själv är trött och nykter att nån som luktar alkohol vill va nära! Känns inte som att den lukten är särskilt välkomnande nu!

I Tisdags va vii iallafall på Inskrivning! =) Skrev ju aldrig nåt då =)
Det gick jättebra! Barnmorskan hette.. Yvonne tror jag? Shit, mitt minne är det nog nåt allvarligt fel på! Allt såg bra ut! Men dom hade svårt att få blod, grävde runt med sprutan i ena armen och där ville ingenting komma, men i andra armen gick det bättre! Tur att jag inte är rädd för sprutor! Fick tid får nästa besök och UL..! Kommer nog gå fort tills dess men det känns ju som en evighet dit! 12 Juni är UL allafall..! Spännande!

Jag har mått kalas hela tiden, inte känt av nånting!! Bara att jag blivit tröttare! Får väl se hur det blir den resterande tiden!

Nu ska jag äta frukost.. Får se om det blir en till sväng på vårmässan idag, men dom hade inte Langos vad jag kunde se =( Va ju jättesugen på det..! Sen måste det städas idag oxå!

Hej hej!

Tidigt igeeen

Ja idag är jag uppe med tuppen ;P haha..

Fan jag kan inte sova nå länge, men iofs finns det ju en naturlig förklaring.. Jag går ju och lägger mig en aningens tidigt för att vara helg..! Men jag orkar fasen inte..!

Idag ska jag på vårmässan, kolla på Hannah =D Kanske händer det att man råkar köpa nåt =P Men jag vette tusan vem jag ska gå med.. hmm.. kanske bara blir jag. Hannah skulle kolla runt lite efter hon sjungit! Så då går jag väl en sväng med henne..!

Veckan gick inte lika fort nu som jag tycker dom senaste veckorna har gjort..! Men helgen lär väl springa iväg som vanligt.. Och icke är man ledig på måndag..! Men skönt ändå att va ledig på tisdag.. Och på måndag kommer det nog vara rätt lugnt och skönt! Jag ska va ledig nästa klämdag eftersom vi ska till Strömstad och Göteborg v 20..!

Undra vad man ska ta och äta till frukost då? Har ju rätt mkt i kylskåpet nu =) Men det dumma är att eftersom jag är sååå lat så kommer mkt bara ligga där och bli dåligt så man måste slänga.. =/ Jag skulle vilja göra som Nudel ;) Typ veckohandla.. Men jag kommer nog inte orka göra mat för det, fast iofs är det lättare när man vet varje dag vad man ska äta.. well well.. nåt att fundilera över!

Just ja, Nudel hade rätt! ;)

Nu ska jag kika vidare här sen kanske det blir gröt, fil eller mackor.. eller alltihop =P moahahah!

Tjing!

God morning!

Vaken med tuppen jag =)

Min helg har varit Nice. I fredags åkte jag till mamma och fikade med henne och två av hennes kamrater. Mamma fyllde år i onsdags.. Smörgåsar, kakor, jordgubbstårta!! Jättegoooda jordgubbar! Smakade precis som dom gör på somrarna.. Den här tiden brukar dom ju inte va goda alls. Men hon hade hittat på Willys, tror det var från Spanien.. Mums va dom!!

Igår va en trevlig dag oxå, träffade Linda och Elena och vi fikade på Waynes..! Sen strosade vi lite på stan. Jag köpte nya leggings på Gina, mina är alldeles pösiga i knäna.. Sen köpte jag lite till badrummet på Åhléns, krokar och handdukar och en till sugpropp-behållare, men den ramlar ner heeela tiden! =( så den står på golvet.. får väl ha schampoo och grejjer i den ändå.. Vi har ju bara sugpropp grejjer för att vi inte vet vad vi vill ha där, onödigt att borra i kaklet i onödan! Men krokarna till handdukarna var sånna här med en klister-yta på baksidan, vart jättebra!

Gick runt lite till.. Sen skiljdes våra vägar =) Jag träffade Mohammed och vi åkte hem.. (Ja, åkte. Han hade tagit bilen! =P hehe.. här är vi inte lat alls)

Jag gjorde mig iordning, fixade kött.. Sen hämtade Hanna och Patrik mig. Åkte till Malin och Anders i Bosvedjan! Grillade, gick väl sådär.. Jag och Malin skulle fixa engångsgrillarna, men glömde ta bort kartongen (!!) (stog ju inget om att man skulle göra det vad vi såg, haha) så den började ju brinna!! Men det gick bra, vi räddade situationen. Men jäkligt rökigt vart det.. Skulle ha varit ute men vi va på deras balkong. Kom även in rök i lgh lite.. Men men.. Vi fick till det till slut och kunde äta. Jag åkte hem strax efter 22.. mamma skjutsade hem mig!

Idag ska jag kanske ta en promiss med Linda. Oxå ska jag försöka ta mig iväg till OKQ8 där mitt paket från La Redoute finns! Ett par shorts (som kommer va för små tror jag, tänkte inte på att dom oftast har en stl mindre) och ett par skor från Adidas! Tror inte det va nåt mer..!

Nu ska jag kirra frukost! Hears!

Hello again ;)

Här idag igen! Duktigt ;)

Idag har jag jobbat..!! Trött som tusan imorse men va in på jobbet kl 7..!! Så skönt att man orkar in tidigt så man kan gå hem tidigare =) Me like!

På hemvägen regnade det... =/ blä...!!!! När jag varit innanför dörren några minuter så åkte vi på en gång.. till electrolux sen till kebaben.. Gick hem i regnet en gång till.. =( Wissam skjutsade oss dit..

Sen gick på visning av 3:an i huset bredvid! Inte värd pengarna... visst den va ljus och fin men våran är mer påkostad ;) Om man ser till köks"maskiner" och sånt..! Även badrummet.. Men ack va skönt det skulle vara med en balkong och "riktiga" rum överallt...!! Men vi lär nog vänta tills en annan kommer som inte är renoverad och renovera själv..! Och jag skulle ju helst vilja ha en fyra, eller ett hus ;)  Inte kul att köpa en lgh för en mille och inte va helt nöjd med inredningen liksom! Skulle nog velat haft andra tapeter i båda sovrummen sen rostfria grejjer i köket till att börja med..! I love våran kyl/frys, inte sett nån jag tycker är snyggare design på, och den finns inte längre =( Fast man kanske kan få tag på den på nått sätt.. Lite jobbigt att ta med när man väl flyttar ;) Men jag skulle verkligen vilja ha den forever!

Såg nyss på Lyxfällan, fan vad dom tjänar pengar??! Va hade dom för jobb? Sjukt att dom hjälper människor som har så jäkla gott om pengar om dom bara använde dom rätt.. Som sagt LYX-problem... Dom slösar ju bara och VET att dom gör fel...Dom kan väl tänka till.. Fel å hjälpa dom som verkligen behöver det istället? Själv kommer man aldrig ha så mkt pengar i månaden tror jag..!! Tyckte dom sa att dom hade inkomst på 37000 tillsammans i månaden, och då antar jag att dom menar efter skatt? Det skulle inte jag tacka nej till..! Men dom bodde ju inte direkt superlyxigt... verkligen slöseri på annat där!! Jaja.. vad är väl en bal på slottet =P

Nä nu ska jag hoppa i säng! Kanske kika lite på TV till..! Men där ligger momme och sover.. Ska nog släpa han till sängen istället.. Måste ju bara berätta! Han hade satt på en diskmaskin idag (!!) Stort! hahaha! =P

Tjillevippen!

Heeej

Va ett tag sen ;) *vinkar*

Som vanligt ska jag försöka bli bättre och uppdatera lite oftare =P

hmm.. vad har hänt sen sist jag skrev då?! En massa saker =D
bla att...
Mommes mamma lillasyster och lillebror var här och hälsade på en vecka... dom åkte hem för en vecka sen? eller va de 2? jaja.. då fick man god mat varje dag allafall =D Sånt man inte äter i vanliga fall..! Vi ska åka till dom i göteborg v 20..! Hoppas det blir fint väder då =)

Förra veckan (?) va jag Linda och Elena å hälsade på Line i juniskär! Va mkt trevligt, och man fick i sig mkt gott =P

Jag har varit på bio, med Linda i torsdags och med Malin i lördags.. såg?? =P beck.. och va fan.. *tänker* just ja The Number 23..! Helt okej båda..

Sen så.. har jag.. jobbat.. ätit mkt onyttigt.. shoppat lite.. tränat för lite..

Just ja.. nån lördag för nån vecka sen =) Var jag på Knaust med Malin och Janina och åt frukost *gottigt* Sen vart det stan och birsta en sväng! Nice! Kul å veta vad gjorde i Mars va? =P

Idag var jag på Ikea en snabbis med Linda, köpte en vattenkanna till jobbet och några matlådor.. Sen vart det två korvar *mums*  Men jag tänker på en gång sen, vad ska man äta härnäst? Fan alltså.. jag äter verkligen som en häst =(

Sen har det hänt annat roligt oxå! Men det tänker jag inte skriva än! Kanske nästa tisdag ;) Ni får vänta med spänning ni som inte vet =D haha..

Idag fyller min mamma år =D Men jag har inte köpt nåt än, hon har inte önskat sig nåt än! Får se vad hon kommer på =) Vet att hon inte vill ha massa onödiga grejjer ;)

Jag vill flyttaaa! Känns så trångt här i lgh.. eller packat me saker.. VIll ha en större hall, riktigt kök och ett större badrum + balkong! Finns en riktig fullstor 3:a i 52:an.. (vi bor i  en 2,5:a) Men utgångspriset är 1085000 (!!!) Visst, man kan få ut rätt bra för den här.. men ändå =/ Finns en likadan som våran ute.. utgpris 450.000 men tror den va uppe i 520 eller 550000 nu..! Och våran är mer renoverad! Så man kan nog få ut allafall 600.000 nånting! =) Skulle va skönt å flytta.. Fast helst skulle jag vilja ha en fyra =) Men men..

Ja vad mer.. till helgen är det lördagsöppet.. men jag tänker ikke jobba! Har varit så mkt övertid på senaste tiden så det är inte lockande..! Man får även mkt mindre betalt än när vi hade paket oxå..

Nä nu orkar jag inte skriva mer! =) Ska väl stoppa nå mer i magen snart =/ Kanske blir gröt och smörgås!

Sen är det bra TV ikväll.. Men in trees och Top Model =D sen brukar jag oftast somna så jag inte kan se mer!

Tjingeling




RSS 2.0