Heeej!

Idag är det oxå fint väder verkar det som! =) Härligt!

Igår gick vi omkring här nere, jag åt Langos!! Dom var väldigt stora =) Smarrigt! Senare på kvällen åt jag "churros", typ våfflor som är som "sticks" med glass! Tog faktiskt kort ;) Men det får ni väl se om nån vecka! =/

Idag kl 12 går karnevalståget! Dom har visst en hemsida med info, http://www.karneval.se/
Det ska jag väl kika på. Sen blir det nog nåt käk där idag igen, funderar på ett grillspett =)
(Allting ligger precis bakom huset som svärmor bor i)

På Måndag åker jag och Hannan till ULLARED!!! =D Niiice! Här ska shoppas ;P Hoppas man hittar lite fynd =)

Någon kväll till veckan blir det nog Liseberg och kanske bio någon dag!

Så mycket mer har jag nog inte på hjärtat! Ska försöka hinna läsa några bloggar nu. Men jag läser inte alla jag brukar i vanliga fall, kan inte alla adresser utantill. Men hos vissa finns det länkat till dom jag brukar läsa =)

Annars kan ju ni som vet att jag brukar läsa eran lämna en kommentar så har jag adressen ;) Och ni andra oxå, så kanske jag får någon ny att läsa =D

Hej hej!

Okej okej

Jag bloggar väl lite då ;)

Det är underbart här!! Det var ca 22 grader idag tror jag..! Hur soligt som helst! Eric sitter i vagnen utan jacka och mössa! Bara en filt! Känns som värsta sommaren! =) Är det lika fint hemma??

Idag har vi varit på stan, shoppade inte så mkt faktiskt. Som vanligt är det för mkt att kolla på ;) Blev bara nå smågrejer. Nu på kvällen va vi till  Willys en sväng, jag skulle ha lite barnmat men det jag helst ville ha fanns inte såklart. Typiskt!

Igår va vi på Halas student, när hon kom ut på trappan! Hon va jättefin =) Har bilder, men vet inte hur man lägger in dom på den här datorn.. =/ Sen på kvällen hängde jag med henne på studentfesten, den var på Hard Rock cafe! Va faktiskt kul, men jag blev lite seg och trött i slutet. Vi dansade rätt mkt =) Det var längesen!

Igår på eftermiddagen var jag och Hannan ut med vagnarna, köpte glass och gick en sväng omkring här. Det är lite skillnad mot för hemma. Det är mkt folk ute på kvällarna här, är ju ett rätt stort område med ett centrum. Men ser man en svensk är man duktig ;P Men det är oxå skillnad, svenskar är inte "ute" på samma sätt heller tycker jag.. Här sitter folk på varje bänk, barnen är ute och leker osv. Det är kul, än att det bara är tomt vart man än går.

Imorrn är det två kusiner till Hala som tar sin student, så på kvällen har alla tre studentfest tillsammans för släkten. Kommer bli myyyycket god mat!! Jag längtar! Det är bland det bästa här, maten ;)

Jao, så mycket mer har inte hänt ännu =)

På fredag ska nog jag och Hannan ta en promenad, rätt långt tror jag. Till Angered centrum, dom bor i Hammarkullen. Ska gå till Ica där och se om barnmaten vi vill ha finns där. Och få lite motion oxå ;P 
Det är bra, för i helgen är det karneval här! Då finns det jättemånga tält med mycket god mat ;) Langos bla! Lovely! Karuseller och massa grejs! Ska bli kul! 

Mycket mat som ni märker ;) Vet inte om jag tänker på så mkt annat?! haha =P

Nä nu ska jag hoppa ifrån datorn! Blir nog sängen strax!

Hears!


 



Arlanda

Sitter på Arlanda nu... flyget till Gbg går inte förrns 21.15 =/ Tråkigt.. Eric sover i babyskyddet. Flygningen gick bra, fast det var lite lättare när han var mindre. Nu rör han så mkt på sig och vill inte sitta still. Dessutom var han trött, somnade i min famn lite lätt i slutet.. Skönt att ha babyskyddet han kan ligga i nu.. Som sagt, känns som att allt kommer bli mkt krångligare när han växt ur det.

Imorrn tar Hala studenten, så då har vi det vi gör. Resten av veckan vet jag inga planer på. Dom hade varit till Ullared i lördags =( Jag ville ju oxå dit.. Ska se om vi inte kan ta en sväng ändå =D Jag har aldrig varit där! Hannan hade bla köpt myggnät till vagnen för en tjuga! Nice!

Gruvar mig lite nu för flygningen till Turkiet... såhär går det ju bra 40-50 min. Men tänk flera timmar. Att underhålla lillen i knät så länge. Fast då är man ju inte ensam så man kan vila emellanåt.

Hoppas det finns platser ledig nu igen, så kanske han kan ligga kvar i babyskyddet hela tiden.

bla bla bla... har inte så mkt att skriva ;P

Mitt vatten hälldes ut på midlanda.. nu är jag törstig men orkar inte gå och fylla på. Finns ju en skvätt välling kvar... men njaa =P

Solen skiner, eller den håller på att gå ner.

Jag är trött! Vill oxå ha ett babyskydd att sova i ;P

Nu ska jag inte trötta ut er mer!

Hörs nån dag!

Tjao!


Good bye

Har en hel del att hinna med idag!! Åker till Götet ikväll..

To do:
1. Fixa pass till Eric
2. Lunch och ärenden på stan
3. Bvc spruta
4. Ev till birsta om jag inte hittar allt i stan
5. Hem och packa

18.40 går planet för mig och Eric. Momme kommer ner nästa vecka. Sen drar vi direkt till Turkland en vecka!! =D Ska bli nice! Men jobbigt med packningen.. Eftersom jag ska vara i Gbg ett tag innan och inte kommer hem emellan. "Svåraste" är maten till Eric, vad som blir enklast. Vi åker ospec men vet att vi hamnar på nåt av Pegasoshotellen! http://web2.nazar.se/pegasos-basic Ser inte så dumt ut =) All inclusive!
Vi bestämnde oss och bokade igår (!) Så det blev inte så mkt tid för planering! Vette tusan vad jag ska ta med mig! Vi åker med Ms bror och Hannan med fam. + 2 av hennes systrar. Skönt att en till bebis är med tycker jag =)

Jag fick resan av Momme och Eric i morsdagspresent =)

Vi var till mamma igår och åt en morsdagsmiddag! Väldigt smarrigt! Det blev biffar istället för köttbullar, hemmagjorda såklart ;) Och vi blötte Erics hår lite så han fick en tuppkam =)

    
   
 Inte ofta vi hamnar alla tre på bild!

Eric fick smaka nåt nytt, blev en favorit:
 Synd att den var från 4 mån.. Men tar nog med nån sån till Turkiet!

  Dessa åker nog med oxå, men han är inte lika förtjust i dom. Men till dess har han kanske börjat gilla dom mer. Vill helst inte sitta och trula så mkt där, lättare att ta med nåt som går ner på en gång!

Ska även ta med pulver. Men är man ute så är det ju lättsamt att ha färdigt direkt ur burken. Och som inte behöver värmas. Sen blir det nog både pulver och tetror av välling och ersättning. Fast mest välling tror jag.

Han gillar inte Nestles gröt, banangröt från Semper gick bra. Men den finns ju bara från 4 mån. Nu har jag köpt denna:
 
Den gillar han! Jag tyckte oxå den var godare än Nestles!
Blir nog mest Hipp framöver! Mkt godare smak! Bra att det är ekologiskt oxå!

Det går fort framåt! Han äter nu välling/ers. bara en gång på dagen ibland + morgon/kväll/natt. Sen blir det gröt på förmiddagen och eftermiddagen. Maten är han inte riktigt förtjust i än. Men han får lite mitt på dagen ibland så snart går det nog bättre. Vissa dagar blir det ersättning 2 ggr på dagen, beror på vilka tider det blir och vad vi gör.


Får se hur det blir med bloggning nu i Götet och Turkiet! Men hamnar nog vid datorn nångång!

Ni som varit utomlands med småbarn kan gärna ge några tips =)
Håller på att läsa en del på Familjeliv oxå! Där finns ju typ allt man behöver veta ;)
Emma kommer ju hem i veckan därifrån, ska nog ta och ringa henne oxå =)

So long mina vänner!

Hej hopp

Mätt i magen..! Jag och Linda har ätit tacos/klegg! Lika gott som vanligt!

  

Jag har hunnit med rätt mkt idag!

Började med en kebab, jag Momme och Eric. Gick även nån minut på storgatan.
Sen åkte vi hem. Momme åkte och jobbade och jag och Eric gasade iväg till Birsta. Där såg mamma oss när vi gick in, hon var på väg ut. Så hon kom in igen =) Följde med oss på Monki, jag kollade på den rosa varianten av klänningen jag köpte. Men jag såg så blek ut i den. Mamma hittade en annan fin liten sak som jag köpte istället. Svart tunika/klänning. Kanske att ni får se den på om jag orkar prova den sen...!
Vi gick även på ÖB och sen for vi hem.

Väl hemma så slipade jag lite mer på skåpet. Eric satt omringad av kuddar och leksaker på gästsängen medans. Jag orkade bara slipa lite som vanligt. Tråååkigt! Men snart kan jag nog börja måla.

Vi tog en liten tupplur sen oxå.
 
Vid 18 åkte vi och mötte Linda på City Gross..
Eric ville inte sitta i babyskyddet.. Så då fick han komma upp. Första gången han satt i kundvagnen!
  Viftar lite ;)

Sen åkte vi hem hit och började med maten.

Nu sitter vi här och kollar på euro.. Eller jag sitter ju här ;P

Eric och Linda myste lite på täcket förut.. Nu har han somnat där min lilla sötis! =)
   


Ska bära ner honom till sängen snart..

Ja.. det var väl allt!
Ni kan få en till bild på den finaste! Underbara ögon!
image809

Trevlig kväll!


Update

Efter en väldigt seg morgon så tog både jag och Eric en dusch och kom iväg ut! Men jag satt i morgonrocken halva dagen... Vi landade i Birsta. Där köpte jag en klänning på Monki, svart med tre stora volanger över hela klänningen. Sen blev det några plagg till Eric, har tagit bort det mesta i stl 68 nu. Han kan ju ha kläder i den stl men dom jag har har krympt i tvätten lite oxå.
Nu köpte jag bara i stl 80. Ska hoppa över stl 74 förutom det jag redan köpt. Dom växer ju så fort, och det är bara skönt för han att det inte sitter så himla taight för honom =) Svårt att hitta byxor som blir bra i midjan för min lilla plutt ;) När jag kom hem upptäckte jag att jag redan hade en likadan body från H&M i stl 74 och en från Lindex i slt 74, så då har jag två av varje. Upptäckte även att jag hade rätt mkt i stl 74/80 så nu behöver jag inte köpa mer =) Men det är ju alltid kul med lite nytt ;P Eller jo, pyjamaser behöver jag! Dom sitter rätt taight nu alla han har..

 
Köpte stl 80, upptäckte att jag hade stl 74 hemma..

 
Stl 80, hade en i stl 68 som börjar bli för liten, vill ha en ny då det är svårt att hitta nåt grönt att ha till hans adidasbyxor som han kan ha ett tag till.
Är lite less på dom här två ovan nu, eftersom man haft det så länge i olika färger. Men jag kör ett tag till. Kul med nåt mönstrat.

 
Från H&M. Oxå tänkt ha till adidasbyxorna..

Sen blev det en svart body från H&M som jag även hade i stl 74 hemma. Och en blå body från Lindex..

Det gick inte att kopiera bilden på klänningen från hemsidan. Orkar inte knäppa kort. Men om någon är intresserad av att se vilken det är så kan ni kolla på http://www.monkigirl.se/ under collection på sidan 4. Funderar på att köpa den rosa varianten oxå som ni ser på sidan 1. Den döljde det jag vill dölja rätt bra ;) 400 kr.. Helt ok. Den ska jag då ha på mig på studentfesten jag ska gå på med Hala (Ms lillasyster) som jag lovat =) Undra hur det kommer kännas att gå på studentfest!? ;) Har man trevligt sällskap så är det nog helt ok =)

Here she is the little student ;)
 

Hittade även en gammal bild på oss, från hennes kusins bröllop -06. =) Undra om jag kommer kunna få på mig den klänningen nångång igen?! Tveksamt.. =(


Bla bla bla...
Nu väntar nog Linda på att få läsa ;P Surrar lite med henne på msn..

Så hej då då!

Bräcke

Hallå!

Utbildningen i Bräcke var kul tyckte jag! Roligt att träffa alla igen och umgås lite! =) Det handlade om konflikthantering, helt ok utbildning! Lärt sig att man reagerar olika i olika situationer osv. På onsdagskvällen blev det käk och lite vin =) Sen sov jag som en stock hela natten! Väldigt skönt!! =) 

  
  
   




Idag har vi inget bestämt. Blir nog en sväng på Ica.. annars får vi se vad dagen bjuder på! Kanske blir en sväng till Birsta eller stan!

Har bokat flyg till GBG nu, åker på måndagkväll. Eric ska få spruta på dagen, i armen den här gången. Hoppas det går bra och han inte får så jätteont. Så kanske han kan sova på planet.
Funderar på att tatuera mig där nere oxå, om broder har tid. Men det har han säkert. Fast jag har inte riktigt bestämt mig än.. Men är väldigt sugen! 2 saker jag vet att jag vill göra just nu i så fall. Så ni får väl se senare om det blir av =)

Tjingeling!

Imorgon

kommer det en uppdatering....

För trött nu ;)

Slank bara in för att säga go'natt!

Försk kirra en vällingflaska till natten så det är förberett!

Hears imorrn!

Avslutar med en gammal bild!

Vad olik sig han var! Tänk vad dom förändras foooort =) På BB..
image785

Back

Nu är jag tillbaka!
Tänkte börja med att svara på kommentarerna jag fick angående maten. Ni som inte är intresserad kan hoppa över denna långa bit ;)


För det första kanske jag skulle skrivit hur mkt gröt jag menar.. Vi har inte börjat "på riktigt" än med maten, det är inte så mycket han får i sig. Så den kan inte ersätta ett mål ännu! Har börjat att ge det för att dra ut på tiden tills han fick ersättning nästa gång. Med ersättningen har det gått 3-4 h emellan innan.
Om vi säger att han äter 07, så kan han inte hålla sig till 12 tex. Då har han fått lite gröt för att kunna dra ut på det till kl 12. Så jag skulle inte (ännu, tror jag) kunna ge välling 07, gröt vid tex 10 och sen tex ersättning vid 14 eller nåt sånt.
Han har inte lärt sig äta riktigt än! Man får inte i han jättemkt och han är inte "matglad" än och öppnar munnen så fort han ser skeden.
Självklart kommer jag byta ut ett mål när vi kommit igång bättre med maten.
Så han äter ju 5 mål om dagen + lite gröt innan 2 mål, men det räknar jag in lite i den måltiden. Så jag tycker inte det är speciellt mycket när man tänker på att det är i drickform (ersättning) fortfarande. Innan 6 månader behöver dom ju inget annat. Men jag har gett nåt litet nångång sen han var 4 månader. Men som sagt, inte förrns nu som vi börjat lite mer seriöst. 
Och ang mellanmål som frukt, det skulle då vara fruktpure? Jag vill inte ge han så mkt fruktpureer i början, utan börja med grönsaker/mat så han lär sig äta det och inte blir van vid det "goda". Många som får det svårare då med maten..
Han har nyss blivit 6 månader så det känns lite tidigt att redan nu ha kommit så långt att ge riktig lunch, frukt som mellanmål och bara välling morgon/kväll osv. Speciellt då han inte lärt sig äta riktigt än? Visst, har man börjat redan vid 4 månader och hållt på varje dag så, men det har ju inte vi.
Blev lite långt det här ;) Men som sagt, vi ska börja mer och mer med mat nu och då försvinner ju ersättningen eftersom. (Ang välling, nu har jag bara velat ge det på kvällen/natten (börjat för 1,5 v sen med välling) så han ska känna en skillnad i mättnad på dag/natt eftersom han hittills har ätit 2-3 gånger på natten. Vi har nyss fått ner det till 1 gång. Nu när han börjar vänja sig att sova mer på natten funderar jag på att byta ut ersättning även på dagen)
Nog om detta =)


Hinner inte skriva mer nu, Eric har vaknat! Uppdaterar senare!

Kommentera gärna igen om det jag "svarat".

Bye

Tänkte bara säga hej då ;) Bussen går från jobbet kl 10. Innan dess måste jag på statoil. Lite karra på bussen =)

Nu måste jag
- äta frukost
- duscha
- fixa iordning Eric
- väcka M så han skjutsar mig

Måste även gå igenom lite med M så inte alla Erics rutiner försvinner ;) Försöker få honom att äta på ungefär samma tider nu, annars blir inte natten som den ska..

Ser ut såhär (ca):
07-08    ersättning/välling
09-10    gröt
11-12    ersättning
15.00    ersättning
17-18    gröt
19-20    välling - läggdags
03-04    välling

Ska börja ge han lunch nu på dagen oxå.. Sovtider varierar fortfarande lite, men sover 2-3 gånger från uppstigning ungefär.

Hur ser era dagar ut? Tycker det är lite svårt att veta hur mkt mat man ska ge, men man får prova sig fram. Än har ju inget mål ersatts med bara gröt/mat. Han får ju alltid ersättning/välling efter en timme typ.

Nä nu hinner ju inte jag sitta här mer!

Återkommer väl imorgon på kvällskvisten kanske!

Hej svejs!

Hej hopp

Hann inte med nån bloggning igår..

Jag var på jobbet mellan 10-14 på utbildning, en snabbgenomgång av etapp 1 i vår medarbetarutbildning. Imorgon åker vi på etapp 2 i Bräcke. Ska bli nice! Jag gillar sånt här =)


Åkte hem.. fixade iordning Eric och mig. Sen bar det iväg till rara Hannah och Fredde! Fredde knäppte kort på Eric! =) Riktigt fina kort blev det!! (Ja inte alla förstås, jag såg ut som ett monster på nåt av dom) Fast det blev lite sent, så lite grinig i slutet blev han. Han är jätteduktig Fredde! Jag skulle oxå vilja ha riktiga grejjer att knäppa med. Men, njaaa budget för det finns ju tyvärr inte =/ Om jag vann lite cash ;)
Ska iallafall knäppa nåt mer här i sommar =)

Har inte fått bilderna än, men såg att Hannah lagt upp denna i sin blogg (www.kinda.blogg.se) Där kan ni oxå kika in ;) Kan ju göra lite reklam ;) Hon är grymt duktig på att sjunga! Har en länk där nu till en sida man kan lyssna på några av hennes låtar! =) "En ängel för mig" tycker jag är skitbra!! 
Iallafall, den här snodde jag sålänge:
image784

Min sötis!! Vill bara äta upp han ;)
Kan förresten ta tillbaka det där om att han inte dregglar.. det rinner verkligen från munnen ibland! Här ser man några droppar bara ;)

Idag ska vi till Elena på meandiparty kl 14.. Fram till dess blir det nog lugnt. Kanske lunch med Momme.

Nu blir det frukost för mig sen gröt för Eric!

Tjingen!


Great

Ja, natten gick bra igen! Vaknade till lite innan 00 har jag för mig.. Sen vid 02 eller nåt.. Men somnade om efter lite gung av sängen. Vid 02.30 gick jag och gjorde välling eftersom han nog skulle äta snart tänkte jag. Men han sov ju, så jag ringde Momme och sa att när han kom hem kunde han mata honom. Så jag gick och la mig. Momme kom hem 03.30 och då gav han Eric mat. Hade säkert kunnat vänta lite längre oxå men men. Har för mig att han fick välling igårkväll vid 19.30-19.45 nångång. Så då gick det 8 h inatt =)

Idag måste jag städa!! Vardagsrummet är som ett bombnedslag. Nu ska jag kika runt lite sen blir det frukost.

Hears!

TRE

Inlägg tre ;)
Och natt tre!

Eric ligger nere i sängen nu, sover alldeles strax. Gröt och välling är i magen. Men, han har inte bajsat nånting idag =/ Eller tror jag förresten? Jaja.. Vet inte hur hans mage mår. Hoppas han kan sova bra.
Blir inget käk förrns vid 02-03 tiden iallafall =)

Kom hem från Tulay för ett tag sen. Kollade på tv och käkade. Blev pizza för mig.. den va la god!

Nä ni... nu ska jag inte sitta här så länge till. Ska hoppa ner i sängen och kolla på tv! Nu 3:an.. kl 21 blir det 5:an! Sen somnar nog jag! Momme jobbar, och jag lär väl vakna igen när han kliver in.

Hoppas ni haft en trevlig lördag!

Skål! Till er som festar! Själv tar jag mig lite isvatten!

Hos mormor

Några bilder från igår!

Han gillar apan!
 

Mormor matar. Han kniper ofta ihop läpparna när man kommer med skeden, så ofta får man lura han lite ;)
   

Food, mina goda köttbullar =)
  

hehe jag hade lagt upp så fint och tänkte knäppa kort, men jag glömde och mosade sönder maten.
Men gott var det! Smaken som räknas ;P



Glömde ta med tvätten till mamma igår sen den ska jag åka dit med idag tänkte jag.. Sen vet jag inte vad som händer. Ska kolla vad mor ska göra.


Sitter och lyssnar på en låt på youtube. Eric lyser upp varje gång han hör den =) Men som sagt, brukar man inte lyssna på arabisk musik så är den ju inte så bra ;P Jag gillade den inte heller i början, men efter att ha hört den typ 100 ggr så.....



Mohammed lyssnade på den hela tiden i flera dagar.. Men nu har han bytt till nåt helt annat. Nu spelas den här varje gång han sitter vid datorn. Och det är ju inte sällan om man säger så!

 

Får väl se vad som blir "nästa låt"!

Nä! Nu ska vi väl börja göra nån nytta!

(inlägget nedan skrev jag för sig för jag vill ha det i Erics kategori)


Tand nr 2 och natten

Jepp! Man känner den nu! Så nu har han två små tänder i mitten nere =)

Man märker att han dregglar lite mer, men inte så fasligt mkt tycker jag. Jag använder inte några dreggellappar, och bodyn brukar hålla sig rätt torr =) Iofs är ju nappen i munnen lite då och då =)

Natten gick faktiskt jättebra! Eller så var jag så trött att jag inte minns nåt ;) Nä men han vaknade bara till en gång "riktigt" tror jag, då gick jag in i gästrummet och fortsatt sov där efter han somnat om. Sen nån till gång vaknade han nog till lite lätt.. jag kommer inte ihåg. Minns bara att jag kollade på kl och då var hon 02.50 (!!) =) Då kunde han inte somna om, fast jag gjorde inte så stort försök heller..
Han åt gröt hos mamma, Hipps kvällsgröt. Rätt mkt.. När vi kom hem bajsade han ut det ;P Man såg på färgen, haha.. Sen fick han välling 19.15 och 03.00, 06.40. Det var ju ungefär 8 h inatt! Trodde det skulle vara lika jobbigt som första natten men det gick rätt smidigt!
Men.. det skulle ju va skönare om man gav han välling igen runt 22-23 och att han sen kunde sova till morgonen. Men nu kör vi såhär ett tag. Sen kan vi försöka hoppa över nattmålet, för äter han runt 03 är det ju "bara" 3 h man måste försöka vänja bort ungefär. Blir nog lättare nu framöver när han börjar äta mer mat på dagarna.

Hoppas det fortsätter åt rätt håll =)

Middag

Vi ska åka till mamma idag och äta! Jag har lovat Momme att rulla köttbullar.. Så det blir hemmagjorda köttbullar, potatis, gräddsås och lingonsylt! Smarrigt!

Inatt kände jag att jag inte orkar gå upp 2 ggr på natten så länge till.. Ska försöka vänja han att bara äta en gång till att börja med. Så han åt välling 19.40, sen vaknade han typ runt 23, 00, 01. Det gick rätt bra att få honom att somna om, jag bar han och sjöng och bytte blöja.. Grejjade på lite.. Vi gick och la oss i våran säng. Sen 02.30 var det värre, då gick det inte lika bra. Så jag gick och värmde välling. Sen åt han på morgonen 07.10, men vaknade lite innan.. Så nu gäller det att orka nå nätter till, och hoppas att han vänjer sig..
På onsdag ska jag till Bräcke med jobbet på utbildning och sova över.. Så då har ju Momme han, och han ger upp mkt lättare.. Iofs är det ju bara en natt, men jag vill helst att vi fortsätter. Det är ju några nätter dit så jag hoppas att det går bra då!

Idag inviger vi bodyn från Urban Elk och byxorna från IdaT..
image768


Nån bild från gårdagens lunch
  

Och besök hos Elias och Tulay, i onsdags kanske?
   

Njee.. nu avslutar jag!

6 Månader

Idag blir Eric 6 månader! Min stora lilla kille =)
Rullar runt för fullt
Sitter själv
Ler och skrattar när man pratar och busar med honom
Äter gröt och lite smakportioner
Går omkring i gåstolen och pillar på allt han kommer åt
Somnar själv efter lite joxande i sängen
En tand har ploppat upp, och den bredvid spricker upp när som helst

Han är underbar

image767


Snabb update

Ska snart åka iväg till Linda. Vi ska på Biteline igen =) Smarrigt!

Har varit på lunchdejt idag med Elena+Emma och Emma+Oscar, åt på charm. Va väldans trevligt! Shoppade sverige t-shirt och shorts till Eric från KappAhl, och 2 tygskor till mig på H&M. Köpte även fleecetyg på Ohlssons tyger som blir en bra filt till Eric, endast 58 kr blev det! Hade ju varit mkt dyrare att köpa en sån filt. Den va supermjuk! Såg även ett tyg som jag funderar på att köpa, så kan mamma sy shorts till honom av det.
Bilder kommer..

Efter stada så åkte vi till Tulay en sväng!

Natten gick sådär.. Han åt var fjärde timme. Vaknade nån gång imellan, Mohammed tog upp han första gången, och han rapade 2 suuuper rapar! Inte konstigt att det känns i magen.. Jobbigt att han sväljer så mkt luft fast man har speciella flaskor. Han fick majsvälling vid 20.20, 00.00 och 04.00..

Nä nu ska jag dra mig.. Momme och Eric har åkt iväg en sväng dom.

Kanske lägger upp bilder ikväll, om jag orkar!

Hej hej!


Jobbig natt

Han drack ju som sagt välling, men verkar som att magen inte gillade det riktigt. Inatt vaknade han och va ledsen, så han va vaken ett tag. Har inte sovit så himla bra. Ska testa majsvälling ikväll istället..

Åkte på Ica Maxi imorse, så skönt när det är lite folk!
Nu är vi hos Tulay och Elias. Köpte med baguetter från baggis hit.. Muuums!! Eric sover nu.. Vi har lekt lite och kollar nu på tv.. Stannar nog ett tag till här, Momme jobbar hela dagen.

Imorrn ska jag luncha med Elena och Emma. Sen blir det middag på Biteline med Linda =) Kanske en promenad sen med Hannah!

Känns som att jag glömt nåt den här veckan... hmm... Jobbigt när man får en sån känsla, men det är säkert inget.

vi höres!

Det gick bättre

med vällingen ikväll! Men jag trodde ju inte att han skulle dricka så mkt så jag gjorde bara irodning 110 ml och sen en flaska med ersättning.. Han drack all välling, sen fick jag ju byta till ersättningen. Typiskt då. Men han va väldigt trött och hungrig så kanske därför han tog första bästa som gick att dricka ;P Jaja.. ska prova med välling igen inatt när han vaknar. Sen imorrn hoppas jag på att det bara blir välling till kvällen. Först då kan man ju se om han sover längre. Men kanske måste vänja sig lite oxå.
Vet ju att vissa barn börjar sova bättre när dom får välling. Började dom göra det på en gång första natten dom fick välling? Eller tog det nån natt?
Nog tjatat...!

Hoppas han iallafall sover 4 timmar nu... Dax för DH strax sen blir det sleep!


Igår/idag

Gårdagen:

Sa hej då till farmor, men vi ses om 2 veckor igen. Vi åkte iväg på babysim. Det gick jättebra, Eric fick testa dyka =)

Vi åkte till Tulay efter badet. Där lekte vi lite och grejja på. Käkade pizzaaaa.. gott gott!

Eric invigde bodysuiten från Nanoou! Fin! =)
    
 Elias softar och ser på tv, hehe =)

Vi åkte hem... Eric fick äta gröt. Sen skulle vi ju testa vällingen (Nestles kvällsvälling), den smakade pekka tyckte jag. Eric va inte heller förtjust i den..! Drack kanske bara 10-20 ml.. Tråkigt. Så han fick ersättning sen.. Och vaknade och åt var tredje timme *snaaark* Är ju inte van ;) Men ska testa igen ikväll, annars får jag testa en annan sort. Vilken använder ni?!



Today:
Började dagen med att åka med Mickis och Walle till Matfors på babysång. Det var kul =)
Sen åkte vi hem och jag åt lunch. Eric fick i sig nån liten sked palsternacka/potatispure... Gillar det inte så värst.. Gröt går rätt bra nu.

Efter det åkte vi till Tulay igen. Gick upp till henne ett tag sen gick vi ner på stan. Slank med nåt litet plagg oxå ;) Följde med dom upp en stund efter stan oxå. Eric satt själv rätt länge =) Så vi kan säga att from ungefär nu, strax innan 6 månader lärde han sig sitta lite själv =) Men det är ju inte superstadigt än, efter ett tag så tippar han åt nåt håll..
   

Nu är vi hemma.. Vi har nyss ätit. Och Eric fick en liten gurka av pappa att gnaga på =) Det gillade han, men var lite fundersam i början! (Idag hade han bodyn från nanoou, den va lika fin den ;) )
 

Höres väl imorrn! Tjingen!

Ny vecka

GRATTIS till mig! Idag är det min dag, Lotta.

Idag är det sista babysimmet! Ska bli kul när det börjar till hösten igen =)

Farmor åker idag =( Varit här i tre veckor. Men om två veckor åker vi till Göteborg =) Så idag börjar jag "jobba" igen ;P Eric har ju sovit med henne när hon varit här. Men ikväll ska jag börja med välling, får se om det blir nån skillnad på sömnen, jag tror inte det men vi får väl se. Ska även börja ge han lite mer mat, nu äter han bara gröt på morgonen för det mesta, ibland nåt under dagen. Så han ska nog få äta lite till middag oxå. På fredag blir han 6 månader! =) Stora killen!

Igår va jag och Linda till dom tre E:na på Alnö. Elena Engla och Emma =) Snackade och fikade rätt länge! Knäppte kort på Eric och Emma tillsammans. 

Min jättebebis =) Tänk att han varit nästan sådär liten! 2 cm längre ;)
image750 

  

Snodde nån bild av Linda å
image751

image752

Resten av veckan vet jag inte vad som händer. Träffa Tulay iallafall, kanske nån mer =)

Nu ropar plutten, han ska nog sova strax!

Hej hej!


Underbar grillning

Det var sååå härligt igår i pappas stuga.. KANON-väder! Vi satt ute och åt, jag hade bara klänning och frös inte ett dugg. Maten var som vanligt kanongod! Det blev spett av oxfile, kyckling och kafta (köttfärsblandning) svamp, lök och tomater. Potatisgratäng, 2 sallader; tabouleh och fatosh. Egengjord vitlöksdressing och hoummus. Eric somnade lagomt tills vi skulle äta. Efter maten tog grabbarna några meter med båten, så nu har Eric åkt båt oxå. (och nej, dom hade inte flytväst som ni ser).

    
    
    
    
   
image749
Underbart läge

Vi åkte hem hit sen och förfestade lite.. var rätt seg! Men vi tog oss ut, va hela 20 min kanske på Oscar. Sen åkte vi hem =P hehe... Ja men då har man varit ut då! Va inte alls på G, hade börjat dricka vin för tidigt så man va nykter och trött där på kvällskvisten och Hanna drack ingenting. Men men =) Det var en nice kväll!

Idag ska vi till Elena igen =)

Hej hej!



Kläderna

Kläderna kom igår! Ett plagg var slut i en stl så jag tog en större. Kanske därför det dröjde lite för dom mailade innan och berättade..

Från babyclothes, märken: nanoou, mini safari, kids case, molo, urban elk och idaT. Alla plaggen kostade 89 kr st.

   
   
   

Jättenöjd med alla plaggen =)

Idag åker vi ett blandat gäng till pappas stuga och grillar! Hoppas vädret håller i sig! Sen ikväll är det tänkt att jag ska gå ut, får se om jag orkar ;) Blir till att dricka lite vin iallafall =) Kameran hänger med så imorgon får ni lite härliga grillbilder!

Vad ska ni hitta på denna soliga lördag!? För jag hoppas att solen även skiner hos er mina läsare ;)

Puss o hej

Härlig dag

Skönt väder det varit idag! Det blev, håll i er! Kebab till lunch.. =P Sen for vi till Moped & Motor, Wissam testade köra en hoj han kanske ska köpa. Va där hur länge som helst, i hettan.. Sen förbi City Gross en sväng och sen hem.

Jag tog med mig Eric ut och började slipa skåpet, men fy va tråååkigt och jobbigt ;P Gav upp efter en stund bara =P Vilket jobb... Lite roligare att måla om man säger så. Fast ska jag va ärlig tycker jag det är jobbigt oxå! Betalar gärna för att nån skulle göra det åt mig ;) Men men.. nu har jag dragit på mig det här och jag vill ha det klart rätt snabbt. Är i behov av att lägga massa skit där! =P

Ett gäng Härliga bilder!
   

image712

   

Sååå skööönt att ha lite gräs att gå ut på! =)



Som sagt, jag gav upp rätt snabbt!

Linda ringde och sa att hon pratat med Elena, som sa att vi fick komma när vi ville! Ingen kunde idag, men jag hade ju inget alls för mig så jag drog dit och fick se lilla Emma som föddes i tisdagskväll! Huga vilken liten en! Man glömmer sååå fort! Så söt!! Hon va jättelik Engla när hon va liten, kollade på kort. Jag tyckte inte det när jag såg henne, men minns ju inte riktigt hur Engla såg ut. Men man såg det verkligen på korten! 
 
Fick nybakta bullar och en chokladboll =) Yummie! Engla har börjat gå på pottan.. Elena frågade om hon behövde gå, och om dom skulle tävla vem som kunde kissa först. Men då ville Engla tävla med mig *s* Så jag fick gå och kissa med henne, söt! Hon vann dessutom, jag är ju inte van att kissa samtidigt som någon bredvid så jag kanske blev lite nervös ;P Sen sa hon till 1 gång och jag fick hjälpa henne medans Elena ammade. =) Duktigt duktigt.

Åkte hemöver och väl hemma käkade jag lite mat..

Nu ska jag byta till pyjamas på Eric, han börjar bli trött.

Hoppas ni haft en härlig fredag!





Nåt roligare

Igårkväll gick jag och Linda och käkade på BL.. mums! Sen blev det en glass från donken som vi tog med hem till henne och smaskade i oss. Kikade på massa gamla videos jag hade i mobilen.. OMG! hahahha! Vi har filmat en del under åren.. Pinsamt. Men kul att titta på! Jag hade mitt långa hår... nu saknar jag det faktiskt! Har kollat igenom lite bilder här på datorn, har haft en hel del olika färger! Kan bjuda på lite kort =)

Lite dålig kvalite på vissa kort, gamla från mobilen. Och jag vet inte hur bilderna blir för er när jag gjort dom mindre, vi har ju en bauta-skärm så det ser annorlunda ut på den.

Ljusare tider
image695 image696 
image697 image698

image704

Darker
image700 image701
image702 image703

Kort mörkt
image705 image706

Nu..
image707

Ganska olik mig på några bilder! haha... Vet inte vad jag passar bäst i.. Jag gillar den 4:e ljusa bilden, ser rätt naturligt ut, fast kanske lite tråkigt.. Jaja. Oftast blir det ju så att man vill ha ljust mot sommaren och mörkt mot vintern..


KRIG - Libanon

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2429998.ab

Suck.... Då får det väl bli Turkiet eller Spanien eller nåt då! Jag som ville åka =/

Torsdag

Vad hände igår?
Vi började med att åka in till stan jag och Eric, gick på baguetterian med Hannah sen till jobbet och käkade där. Sen blev det en sväng på Åhlens med Linda, jag köpte bikinikjolen. Linnet var slut i min stl. =( Men men. Jag ska köpa en svart baddräkt istället tror jag.. Jag köpte även ett par vita tygskor på Wedins och ljushållare på Mique.
  

När vi var klar åkte vi till Bredsand på kalas.. Och jäklar vad mkt Ulla hade bakat! Proppade i mig en av varje såklart ;) Alltid lika trevligt att vara där! Va väl kvar till 17-tiden ungefär. Blev inte så många bilder..
image688

image689

  


Åkte hem.. M och M följde med och bar skåpet jag köpte på Erikshjälpen. Och den ska då bli vit är det tänkt =) Just ja, kan ju meddela att jag betalade hela 100 kr (!!!!) för det!
 

Sen blev det sängen rätt tidigt.

Idag är det föräldraträff + pappagrupp. Sen efter det åker jag och käkar med Linda på BL =D Emma kanske skulle hänga med å!

Hej hej!

Ingen Emma

Nej, det blev inget besök till Emma, hon kände sig dålig. Får bli en annan dag. Vädret va ju inte så kul heller. Jag åkte ner och käkade kebab med Momme och Wissam. Sen hem ett tag. Eric låg och sov, när han vaknat åkte vi med farmor till Birsta. Köpte denna sparkbyxa till Eric, från Lindex.

image684

Sen va jag in på Åhlens, skulle köpa ett "bikini-linne" och en "bikini-kjol", men dom hade inte rätt storlek så dom ringde till stan och la undan till mig. Ett måste för min kropp i sommar ;) Fast jag skulle även behöva ett par lååånga shorts, mina ben är inte dom finaste. Har redan åderbråck som syns jätteväl, känns som att jag har en 70-årings ben.. inte kul! Finns väl sätt att få bort det, funderar på det. Men undra vad det kostar tro?
Jaja.. Vi var även in på ÖB en sväng och till Willys.

Nu när vi kom hem gick vi på Erikshjälpen, köpte glas och uppläggningsfat.. Och jag hittade även ett till målningsprojekt! =D Jag som hatar att måla, MEN det blir ju himlans snyggt! Ska hämta det imorrn så får ni se en bild!

Imorrn ska jag till Ulla Isabelle och Fanny, Isabeller fyller år. Så då får man antagligen lite gott fika ;)

Nu blir det käk här snart!

Hej hej!







TAND

Jepp! Den har kommit fram, pyttepyttepyttelite =) Men man känner den! Så idag 6 Maj 2008 kikade den första tanden fram!! Det är den vänstra av dom längst ner i mitten, om jag inte ser helt galet. Och han har inte varit så jättegrinig alls! Visst litegrann, men det har inte varit så jobbigt. Och ingen feber, inte vad jag märkt. Har ju inte kollat men han har inte känts varmare än vanligt så. Skönt! Fast förresten, dom kanske inte brukar få feber när tänderna är på G? hehe.. =)

Ordnade en ny kategori där jag kan börja skriva in lite saker! Synd bara att man inte gjorde det från början. Men men, bättre sent än aldrig! =)


BUZZADOR

Eftersom jag tydligen är dålig på att blogga ibland, så har jag fått ett straffinlägg av Linda ;P Lika bra att få det avklarat då!

Kan berätta vad som fanns i mitt paket jag fick häromdagen!

Paketet kom från Buzzador, en kampanj från Dove! Fick prova 6 st nya deo och en duschkräm. Luktade lovely!

image683

Vad är Buzzador? Rätt enkelt!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Det enda man behöver göra är att skicka in en rapport om vad man tyckte om produkten, man ska visa den för sina vänner och dela ut prover!

Vill du oxå bli medlem? Då kan jag rekrytera dig =)

Följ denna länk och registrera dig!  
https://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Så ta och registrera er ni oxå =)

Kommer nog ett till inlägg nån gång under dagen =)

Yesterday

Orkade inte skriva igårkväll, la mig tidigt efter lite tv-tittande i sängen!

Va ju på babysim! Lika roligt som vanligt. Han är inte rädd för vatten iallafall =) Vi gör en övning där man håller i dom och växlar mellan rygg/mage, när jag skulle vända han råkade hans ansikte och halva huvud komma under vattnet, ooops ;) Men det gick så bra så. Även när man övar att hänga i kanten så har ju ansiktet kommit under vattnet. Men det är väl bara bra tills dom ska lära sig dyka =)

Efter det åkte vi in till stan och tog en kebab!

Vidare till Essvik och Emma + pojkarna! Hur härligt som helst, satt på deras altan och fikade i sooolen! Blev jättevarmt när det inte kom nåt moln och svalkade. Eric va vaken en stund och åt lite, sen ville han sova igen. Wille höll på att snickra för fullt. Och Oscar han satt och grejjade, och visade att han kunde klappa händerna =)
Det blir ett återbesök redan idag! =)

   

Klappa händerna
 

  

Idag kanske Tulay följer med! Hoppas! =) Elias vill nog hänga med ;)

Nyss käkat frukost jag.. Eric ska väl få gröt, antingen nu eller så får han ersättning först och gröt lite senare. Jag vet inte när han åt sist inatt..

Well well! Kanske hörs nåt mer idag om jag orkar ;)

Förresten! Nu ser man jätteväl att en tand är påväg att titta upp!!! =) Säkert vilken dag som helst, den är nästan framme!

Hålla själv

Eric gillar ju som sagt vatten, fast muggen lika mkt ;) Här håller han själv, fast inget vatten i ;)

  

Just nu sover prinsen. Jag ska passa på att se ett avsnitt av Andra Avenyn! =) Men antagligen lär han hinna vakna innan det är slut..

image673

Later!

Tävling

image672
Jag är med och tävlar om två presentkort á 500 kr
från funkybaby.seNikitas blogg.
Var med och tävla du också!

Min finaste

Han är så fin mitt lilla barn!
 

Tidig morgon, vaknade av Erics prat inne hos farmor. Då gick jag upp med honom. Vi har ätit lite frukost, det gick rätt bra idag med gröten =) Och igår fick han blomkålspure som farmor gav, han hade ätit upp allt! Oftast när jag ger blir det bara några skedar. Nu var det lite mer. =)

Jag och Momme va ut och åkte lite MC igår, men shit vad jobbigt det är att sitta där bak, det är så högt..

Idag blir det babysim, sen kanske jag och Eric åker ut till Emma en sväng =) Har inget annat för oss.

Å Linda pratade om Bite Line nån kväll i veckan, skulle inte va helt fel! =D

En promenad på morgonkvisten kanske? Får väl se......

Vagnen

Tänkte visa en till bild på vår vagn =) Får se när vi tar hem den. Men det är ju perfekt att ha den hos mamma när Eric är där, då har han nåt skönt att ligga i. Det är skitbra gung i den =) För er som inte gillar gamla ting så är den antagligen hur ugly som helst ;) Själv tycker jag den är cool =D

 

Ikväll har jag ätit strips, endast. Och beasås...! Gooottigt och fettigt =P Har tappat orken helt till nån jävla BEACH 2000 whatever! Kommer ju inte hända så varför försöka halvhjärtat?! Nä, här hinner man nog bli med barn igen innan magen försvinner! ;P Vill ju ha ett till inom två år.. och tiden rinner ju verkligen iväg så!

Bla bla bla... Nu blir det faktiskt sängen här snart.

Imorrn är det babysim igen! Kuligt =)

Natti natiii

Efterrätt

Vi har lunchgäster här nu, släktingar till Momme.

Måste bara visa efterrätten som dom hade med sig! Inte helt fel! Ska snart hugga in =D

image671

Soligt

Jepp! Jag hämtade ut ett paket på jourlivs (som inte va det jag hoppats på, kläderna från babyclothes) sen gick jag med Eric ett varv runt bosvedjan. Han åkte i sin nya vagn han fått av Lisa! 3-hjulingen blir bra vid shopping och så, den här på promenader. Så nu kan vi lägga undan storvagnen =)

Sover efter den lilla promenaden.
 



Gårdagen:
Jag och Eric åkte iväg med Linda upp till lv5 och kikade lite när Jenny och ett gäng spelade brännboll. Sen åkte vi till Linda och softade lite på hennes balkong innan hon skjutsade hem oss.

  



När vi kom hem tyckte jag att vi kunde sova lite middag, men det ville inte Eric.. fast efter tag så =)
   



Senare åt jag lite köttfärss klegg och grönsaker, och drack ett glas vin =) Med mig själv. Momme åkte och tvättade ena bilen med Eric. När han kom hem för att hämta andra bilen så hängde jag med! Eric somnade och höll i min hand =)


Tanken var ju att vi skulle ut sen. Men jag kände mig så seg så det blidde inget =) Ska ta det nästa helg istället! Och då ska Linda med och Hannah oxå hoppas jag ;)

Inget garderobstittande har det blivit... såklart. Men i veckan måste vi!

Hoppas ni haft en trevlig helg! =)


Inte mycket

Nope.. finns inte så mkt att säga! =)

Idag ska jag till Ikea och kolla på en garderob. Får se om M vill följa med, antagligen inte eftersom han inte vill att vi köper en nu. Men jag är sååå less. Så jag får väl fixa det själv då! Lika bra att passa på nu när svärmor är här och kan hjälpa till. Så det kanske blir hon jag och Eric som åker en sväng.

Kanske blir bio ikväll istället.. Men dom ska tvätta ikväll så dom kanske inte kan vara med Eric. Får väl se hur det blir..

Nu ska jag grejja vidare lite..

Är sugen på att gå ut en sväng imorrn.. Skulle va trevligt =) Över ett år sen man va ut sist! Sugen på att dansaaa! Iofs kommer jag väl få göra det när jag hänger med Hala på hennes stundentfest, fast jag måste ju öva lite innan ;) Va ju som sagt ett tag sen!

Well well! Hoppas ni får en trevlig helg!

NY VAGN & BRILLOR

Här kommer bilder på nya vagnen jag köpte idag! Är jättenöjd med den än sålänge =)

image648

image649

   


Och en bild på nya sunbrillorna =)
image653


Va tänkt att jag och momme skulle på bio sen, men jag vill nog inte längre. Sällan dom ska förstöra ens dag! Blir galen! =P Karlar.....



RSS 2.0