Times running

Har inte "haft tid" att blogga något i veckan. Har haft fullt upp och när jag suttit vid datorn har jag försökt hinna uppdatera mig om vad andra har skrivit istället ;)

M jobbar ikväll, så jag och Eric har en egen hemmakväll. Vi har ätit popcorn och myst i soffan. (Har faktiskt en påse ostkrokar som legat orörd i ca 2 v!!) Just nu tänkte jag kika på Idol. Eric håller på att klättra bakom mig på soffryggen, hela vägen runt soffan. En lite hinderbana! Snart ramlar han väl i golvet när han kommer till slutet. Men han får trötta ut sig lite ;)

Eric kanske blir en liten Idol själv, när han badade förut så sjöng han för sig själv. Sötkorv! Han kan Bä bä vita lamm, blinka lilla stjärna, imse vimse spindel och lite av några andra låtar! Dom sjunger ju en del på dagis, så vissa låtar som inte ens jag kan kan han mer av =) Undra om dom börjat med julsånger, för han sjöng "tipp tapp tipp tapp" förut! =)

Imorgon ska jag jobba på dagen. Sen har Lina 30-års middag/fest på kvällen. Ska bli trevligt! God mat vet jag att det blir i alla fall ;)

Just ja, fick hem Fotoboken idag som var gratis. Jättefin blev den! Måste nog ta och beställa fler när jag väl orkar sitta ner och pyssla med det. Nu tog jag bara massa olika bilder och skrev ingen text.

Nä, nu ska jag (vi) fortsätta kika på Idol och äta lite vindruvor. Have a nice kväll!





Mysig dag

Gud va härligt det var att få ta en promenad i solen =) Eric somnade ganska snabbt. Väl nere på stan sprang jag och köpte mat på donken och gick sen till kebaben där grabbarna åt. Efter det mötte vi upp mamma, åkte hem fram och tillbaka och lämnade av M. Sen åkte vi ner på stan, var ju lyslördag idag =) Så Eric fick se när alla stora stjärnor tändes. "Många stjärnor" sa han, det var jättefint! Han fick även lite småsaker av mamma, ny mössa, vantar, strumpor och byxor/tröja. Det tackar vi för =)

Nu sitter vi här i soffan och äter popcorn och tittar på Dennis. Eric älskar ju ostkrokar, men ska försöka ge han popcorn istället på lördagar. Känns lite nyttigare, och blir inte lika kladdigt ;) Och han gillar det, så det är ju bra!

Igår somnade han inte förrän ca 21.30 (!) Men vaknade såklart 06.30 =/ Ikväll ska jag försöka få honom att sova vid 20. Sen ska vi se Wallander Läckan. Har även hyrt Änglar och Demoner och Crossing Over. Men orkar nog bara en film ikväll antar jag ;)

Hoppas ni har en mysig lördag!

Provar mammas stövlar


Nu tar vi en promenad till stan. Ä

6486d83188d0ab4747bb546bbf44aaae.png

Nu tar vi en promenad till stan. Äntligen lite sol!


Idol

Idag åkte Klas och Ilja hem till Göteborg. Men vi hade tacos-dinner här innan, gott! Nu dröjer det tills vi ses igen, tråkigt! Eric och Ilja har verkligen haft kul tillsammans och lekt jättebra. Eric har berättat att han har en kusin som heter Ilja på dagis oxå =)

Jag har laddat upp lite kalasbilder på inlägget "2 år", fast det blev inte så många knäppta. Typ ingen när kompisar och barn var här. Men men, man hinner inte riktigt ;)

Nu kollar vi på Idol, Eric är fortfarande vaken så vi sitter alla tre här. Får se om han somnar här i soffan.

Suck, nu blev inte kortet vänt när det laddades upp.
Men det var någon dag när vi byggde med lego. Haha "wiiiie"..



Trevlig fredagskväll!

Orkar inte

Skittrött nu, ska strax gå och lägga mig. Sitter här i nya soffan, och tittar på stortvn på nya tv-bänken. Känns nice, äntligen! =) Kommer bilder så fort jag piffat lite och knäppt dom.

Ska lägga upp kalasbilder oxå men ork nicht (stavas?) haha..

Trött var ordet!

Klas var här idag igen och tatuerade Henke. Hans tjej var med så det var trevligt att träffa henne, inte för att jag var så social men. Sprang mest runt och städade och plockade, kaos här! Eric och Ilja härjade på så dom var man ju oxå tvungen att hålla ett öga på.

Nä.. inget mer som orkar skrivas från dessa fingrar nu.

En annan dag mina vänner! En annan dag..


2 år

Ja, igår blev alltså Eric 2 år! Galet vad tiden går fort. Och just nu sitter jag här själv, Eric sover (!!!) Och har inte vaknat en enda gång inatt vad jag vet. Härligt när det väl händer.

Det känns skumt nu att skriva om utveckling och så, han är så stor och det känns som att han kan "allt". Han är en "riktig lite människa" =) Inte vår lilla bebis längre. Men lika gosig är han!

Igår var Orvokki här och sen kom pappa och Ingalill. Det blev fika och massa bus. Pappa hjälpte Momme att börja sätta ihop tv-bänken som kom. Det va inte det lättaste då det kändes som halva beskrivningen saknades. Men sent igårkväll fick vi till det. Skickade ett mms till pappa som bevis ;) Soffan kommer idag oxå, så nu ska det börja bli ordning i vardagsrummet.

Idag blir sista kalasandet då Sara och Emmy kommer. Christian ska tatuera sig här, även Malin hänger med. Så det blir kul.

Sen hoppas jag att Eric haft tre bra dagar och att han känner sig lika älskad som han är.

Nu måste jag faktiskt gå och väcka (!) honom, annars blir vi sena!

Kalasbilder (olika dagar)


Många ballonger i taket


Fika


Kids badar


Syskon och barn äter makaroner


Alla skulle in i tältet


Tyckte Walle hade coola kläder =)


Öppna paket


Pusseltajm med Orvokki


Soffhäng, Ilja gillar att kramas ;) Mysunge! Ni skymtar nya soffan ;)

Eric sjunger

Visste inte att Eric kunde sjunga, han sjöng med lite igårkväll när jag sjung "Bä bä vita lamm". Idag hörde jag att han satt inne på sitt rum och började sjunga lite "lille gris lille gris". Så jag började filma, men då slutade han. Men sen frågade jag om han kunde sjunga, så då sjöng han "Bä bä vita lamm". Sötis =)

Tar ett tag innan sången kommer


Jag är helt slut efter 2 kalas idag. Man blir tröttare än barnen som inte har någon stoppknapp alls ;) Kommer bilder sen när jag har laddat upp dom!

Hej hej!

Eric fick lego i vanlig storlek av

0-209e3d3a1e99079cd5cfbfeef93a7978.png

Eric fick lego i vanlig storlek av Malin. Det gillade han! Sitter med Linda nu och leker. Alla andra har åkt hem. Det var väldigt livat här ett tag, fast det bara var 4 barn. Hoppas Eric somnar ovaggad ikv, det kommer jag att göra!


Bakar

Håller på att fixa Rice Crisp tårta tills imorgon. Fast det går sådär med botten =/ den första blev lite tunn så den har gått sönder på en ganska stor bit. Och nu när jag satt in den andra så satt jag ugnen på 220 grader ist för 120 (!!) Så den fick ju genast lite för mkt färg på sig =( Tur att jag inte såg det allt för sent, hoppas den blir ok.

Eric är på Drakborgen med far sin och Issam. Jag ska ta och städa undan lite sen måste jag baka chokladbollar oxå!

Nu kom mamma hit, hon har köpt med sig ett kakfat till mig!

Ska väl vara lite social innan hon åker. Klas och Ilja kommer även hit i helgen =D Va ett tag sen vi sågs, ska bli kul att höra lite om hur dom hade det i USA.

Hears!

Vår lilla älskling

4b589ba5fb247a704f961ebaa4084f1d.png

Vår lilla älskling


Mobil

Min mobil funkar inte!! Eric duschade imorse och råkade sätta på full sprut, över hela badrummet. Så min mobil blev såklart lite dränkt. Så om någon försöker få ta i mig, kan det bli svårt!

Idag skulle jag tränat, men det blev Donken istället. Great! Jag och Eric åkte till Birsta en snabbis med Linda, gick in på Ikea där Linda köpte lite småsaker. Sen hem igen. Har nattat Eric och det gick rätt bra. Surfat runt lite, och nu kikar jag på DH.

På söndag blir det kalas för Eric! Tänk att han blir TVÅ ÅR (!!) på måndag. Helt sjukt vad fort tiden går! Skickade sms till några idag, har säkert glömt några men då kanske dom läser här. Så kl 15 på söndag för vänner och barn! Kan ju tyvärr inte läsa svar på sms för tillfället. Kl 11 blir det för familjen. Känns skönt att få det mesta avklarat på samma dag =)

Vet någon vart man kan beställa tårta med foto-tryck? Gärna i stan eller birsta. Hoppas jag hinner fixa det bara, annars får det bli någon enklare tårta..

Eric sist när han klippte sig, alltid en hand på huvudet och sa "inte klippa".


Ny vecka

Sitter och väntar hem grabbarna, M hämtar idag. Känns väldigt lugnt här hemma just nu. Skönt det är att bara åka hem ibland och komma in till tystnad ;)

Igår tog jag mamma och Eric två varv runt sidsjön. Eric somnade efter ett halvt varv fast kl bara var 11. Men han hade vaknat tidigt. Ja sa till han efter en stund, "nu kan du sova lite om du vill". "Nej", fick jag till svar såklart men han slocknade kort efter ;) Mötte även Hanna i spåret så hon vände om och gick med oss en bit på sista varvet.

Sen var vi och fikade hos pappa och Ingalill och efter det middag hemma. Såg sista filmen av Falk på kvällen, den va bättre än näst sista som va riktigt dålig!

Tänkte först träna ikväll men jag skippar det som det ser ut, ska försöka träna tisdag och torsdag. Kanske tar en vagnpromenad innan läggdags.

Nu ska jag passa på att läsa några bloggar sen slänga in en tvätt!

Eric på promenad vid Sticksjön förra söndagen


När vi kom hem


Trevlig måndag gott folk!

Kalajs

Nu har vi varit hemma ett tag. På kalaset fick vi god smörgåstårta och små cupcakes/bullar/kakor.. Jag fick ont i magen kan jag lova! Det går ju inte att missa något ;) Lisa fick en jättefin present av mig, ska visa när jag fört över bilden från mobilen.

M och Eric spelar lite innebandy nu. Jag vet inte vad jag ska hitta på riktigt. Känner mig lite rastlös, men för trött för att göra något. Byggde lite med lego förut men leklusten infinner sig inte mer för tillfället ;)

Längtar faktiskt till Eric har somnat så vi kan se sista Falkfilmen! =) Så grått och trist ute oxå så ingen promenad blir det av..

Kan visa soffan som förhoppningsvis kommer till veckan


Men i ljusgrått


Missade ju Idol igår, men läste att Rabih åkte ut! Kan ju hålla med om att han inte passar till något annat än sin egen stil, men det är han ju grym på! Så vi lär få se mer av honom framöver. Ska kika lite på avsnittet nu!

Köttbullar

Har inte haft tid och ork att blogga så mkt i veckan! Har bla tränat 3 ggr, känns skönt! Sen är det dom vanliga vardagssysslorna som man gjort. Nu har jag nyss nattat Eric, han har sovit i egen säng hela veckan! Och gråter inte när han vaknar på morgonen, utan har börjat gå upp själv. Några nätter helt utan uppvak på natten oxå, lyx!!

Efter jobbet åkte jag ut till Birsta, köpte skydd för sätet i min nya bil. (Begagnad). Börjar bli så slaskigt nu. Sen mötte jag upp M och tog över Eric. Han skulle fixa något till bagageluckan som inte funkar så vi bytte bil. Jag och Eric åkte till IcaMaxi och handlade lite. Sen hem och rullade köttbullar, Eric fick vara med den här gången och det uppskattades! Är faktiskt dålig på att låta honom vara med i köket, det går av bara farten och man vill få det gjort så snabbt som möjligt.

Nu ska vi se Johan Falk, har hyrt dom sista två! Spännande =D Idol får vi se på datorn sen. Lite ostkrokar och cola får slinka ner tror jag allt.

Och imorgon blir det kalas hos Lisa, och där är det alltid massa godsaker!! Kanske jag och mamma kan ta en promenad tillsammans sen =)

Rulla rulla





Ja då

Inte så mkt att komma med.... Grabbarna åkte och skulle kika lite på hockey och kanske äta kebab. För mig blev det fil och macka istället, ingen matlagningslust. Ska träna kl 19!

Hejja hejja gott humör

Åka stooora

Idag på förmiddagen har vi varit i Matfors och badat. Eric ramlade när han skulle klättra upp för lilla rutschkanan så han slog sig i huvudet, men det gick över på en liten stund. Som tur va vågade han åka igen. Och inte nog med det, han ville åka stooora rutschkanan. Så han fick åka en gång med mig, sen skulle han åka med M. Men då ville han åka själv så M släppte honom där uppe och det gick bra! Fast han tappade en armring. Sen åkte han några gånger till själv. Blir ju ett litet djupdyk nästan när han kommer i men han tyckte det var jätteroligt =)

Nu ska vi åka på lite ärenden och handla sen hämtar vi upp Orvokki som ska komma och äta med oss.

Korthårig Eric kollar på Youtube..

RSS 2.0