Not much

Eric har svårt att somna idag, måste vara lite övertrött. Nora somnade fort däremot, hon kan man behöva ligga med rätt länge ibland. Dålig ovana som måste bort snarast!

Idag har det inte hänt så mycket. Skulla ha packat men inte kommit mig för än. Fast nu ska vi ju bara vara borta några dagar så det ska väl inte vara så svårt! Jag ska i alla fall fixa håret på måndag hos Hala! Skööönt!

Och om 2 veckor fyller Nora 1 år, känns helt galet! Det här året har bara svischat förbi tycker jag. Så ska väl fundera på kalasdag och vad hon kan tänkas önska sig kanske =)

Hör att Eric ligger och läser i sängen, han ville att jag skulle ligga där med honom en stund så ska göra det så han somnar snart!

Hej svejs!

Barnen i full fart


Blivande DJ?

Down

Även andra veckan gick det nedåt på vågen! Ca 1-1,3 kg, vågen visar ju lite olika när man ställer sig. Jag hade då frossat i massor på lördagen och skippat morgonpromenad i 3 dagar (!) Träning överhuvudtaget. Tulay och kidsen var ju här från sthlm så då drog vi på stort ;) GOTT!

Den här veckan blir lite lika, promenad mån-tors och tränat 2 em. Imorgon åker vi till gbg och blir där över helgen. Så mat och träning kommer bli lidande en del. Men men, man måste ju leva oxå! Fast jag ska inte vräka i mig ;)

Känner mig faktiskt rätt på G fortfarande fast jag är inne på 3e veckan! Brukar ju kunna vara less vid det här laget. Men det handlar mycket om inställningen, om man har bestämt sig eller inte. Jag känner lite att det är nu eller aldrig. Jag får njuta mer nästa sommar när jag förhoppningsvis är så fit som jag vill =)

Heja heja

Första veckan på min "komma i form-period" gick rätt bra! 1,5 kg minus, och då fuskade jag lite i helgen med både det ena och det andra!

Nu är det ny vecka och på veckorna är det INGET fusk. Promenad varje morgon, fast när det regnar som det gjort blir det oftast EGO och crosstrainern/gåband istället. Sen träning på em/kväll gärna 3 ggr i veckan i alla fall. Har nyss varit ute i spåret och gick/joggade 2 varv.

Hoppas att det visar minus även på måndag, känns peppande då =)

Tulay kommer på torsdag-söndag, men ska försöka hålla mig till schemat så gott det går ändå. Men hon äter ju oxå nyttigt så det ska inte vara några problem tror jag! Ska bli riktigt kul att ses i alla fall, va längesen!! ♥

Uppdaterar om hur det går på måndag igen!

Sen blev det go'middag på skatan :)

img_7723 (MMS)

Sen blev det go'middag på skatan :)


Varit uppe i luften ikväll! Himla fint!

img_9517 (MMS)

Varit uppe i luften ikväll! Himla fint!


Nora

När vi var i Dubai fick Nora ena framtanden uppe, den andra spricker snart igenom. Så då har hon 4 tänder, Eric hade många fler när han var i samma ålder. Men som hon äter kan man tro att hon har fått alla tänder ;) Äter nästan allt och gillar inte barnmatsburkarna så mycket längre.

Hon har ju rest sig upp ganska länge, och för någon dag sedan ställde hon sig upp en gång "i luften". Men det har inte hänt nåt mer. Hon går inte så mycket när man håller henne i händerna, så hon blir nog senare än Eric med att gå oxå. Ska i alla fall bli skönt när hon börjar gå!

Hon sover rätt bra på nätterna i alla fall, vill oftast ha en flaska efter 4 någon gång och somnar förhoppningsvis om en stund. Håller det på länge så får jag vänja av det, vill inte ha det så när jag ska börja jobba.

Några riktiga ord har hon nog inte heller sagt riktigt, hon säger inte ens mamma/pappa medvetet. Låter mer som det ibland, men känns inte som att hon vet vad hon säger tror jag. Hopppas hon blir lika duktig som Eric att prata tidigt i alla fall, så skönt att förstå vad dom vill!

Sjukt att hon snart är 1 år!

Dubai Maj 2011


Läste lite nu om Eric i samma ålder (i bloggen). Då försökte jag vänja av nattätandet, han hade tagit sina första steg fast bara 1-2 st. Han gick omkring med gåvagn i alla fall. Såhär hade jag skrivit:

Snart ett år!
Står själv korta stunder
Har åtta tänder
Pratar för fullt, mest när han kollar i böcker
Sover fortfarande "dåligt", äter 1-2 ggr
Blivit duktig på att äta mat, nu går det bra med bitar!
Har inte börjat med "vanlig" mat ännuMina älsklingar ♥

Soliga dagar

Igår träffade vi Jessica Axel Freja och Frida Theo Ebbe! M skulle inte vara hemma på em så vi var i radhuset istället så barnen kunde leka ute. Vilket var väldans tur, var ju hur varmt som helst! Skönt, man får inte säga annat ;) Kan nästan ha fått lite extra färg, var ute och grejjade rätt mycket innan dom kom.

Vi åt tacos och sen lite ananas, barnen fick kinderägg. Det var full rulle hela tiden. Tre 3-åringar och tre 1-åringar (+/- nån mån) kan ju höras lite ;) Grabbarna hade kul i alla fall verkade det som. När dom hade åkt hem så tog det inte lång stund innan både Eric och Nora hade somnat. Sov kvar här..

Nora vaknade 5 och fick en flaska, sen kunde hon inte riktigt somna om.. Så då var det bara att kliva upp. Eric sover lite längre hoppas jag på.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, skulle bli varmt idag oxå så lär väl spendera större delen av dagen ute!

Får se om jag tar mig iväg på morgonpromenad idag, annars får det bli senare på dagen utan barn.

Trevlig helg!

Barnen borde ha vant sig lite vid värmen, upp mot 40 grader i Dubai!

Vattenpaus i cyklandet!

img_4732 (MMS)

Vattenpaus i cyklandet!


Uppdatering

Ja ni, det var ju inte igår man skrev här ;) Vet inte varför jag tycker det är jobbigt!

Vi har i alla fall varit i Dubai i 11 dagar! Hur härligt som helst! Kan lätt åka dit igen, så himla fint och roliga saker att göra. Lite väl varmt var det dock, runt 40 grader på dagarna och värmen höll i sig på kvällarna. Men det gick kanon med barnen, Nora sov lite mitt på dagen på stranden sen satt hon och pillade i sanden eller badade. Svårast var väl att få henne att inte slita av sig solhatten och stoppa massa sand i munnen ;) Skriver lite mer och visar bilder vid ett annat tillfälle, ska försöööka att inte dröja SÅ länge!

På fredag är det en dag med delad sorg och skoj! Ska på min farbrors begravning på förmiddagen =( Sen på kvällen är det 10-års klassåterträff sedan man gick ut 9:an, ska bli riktigt kul att träffa alla!

Håller ju även på att försöka komma i form, den här gången ska det banne mig gå! Så jäkla less på överflödet av fett ;) På måndag börjar jag med ett "mat- och träningsschema"! Då blir det hårda tag och inget fusk! Ingen utemat och sånt, åker jag bort blir det matlåda. En månad kör jag till och börja med, vill säkert ta en utekväll på gatufesten kan jag tänka mig. Men fram till dess blir det ingen fest heller. Återkommer med resultat!

Med barnen är det bara bra. Nora är inne i en liten klängig period bara, vill gärna bli buren och gillar inte när jag lämnar rummet. Hoppas det går över snaaart ;) Eric mår toppen och är fortfarande världens bästa storebror, man ser att han verkligen tycker om Nora och att leka och gulla med henne. Och Nora blir superglad bara hon ser honom! Men nu när hon börjar bli större och tex stör i hans legobygge och så kan han bli irriterad, hon vill ta allt han har. Så snart kanske hon inte är lika rolig längre för honom ;)

Nora fick sin 3e tand i Dubai oxå, framtand uppe och den andra har snart spruckit igenom. Kan vara därför hon är lite gnällig oxå, hon tar sig mycket i munnen så det kliar nog en del!

Eric har fått ny dagisplats, på Montessori i Sidsjön. Så där börjar han till hösten. Tror det kommer gå jättebra och han tycker att det ska bli kul med nytt dagis, än så länge! Nora börjar oxå där. Blir ju en extrasväng att åka, men ska ju ändå ner till stan och jobba. Och har hört så mycket bra om dagiset och skolan där så hoppas att det kommer kännas värt det!

Nu blev det lite uppdaterat, får se om jag kan vara duktig och fortsätta. Lite oftare i alla fall!

Bjuder på lite blandade bilder oxå!

Norah och Eric badar


"Leker" tillsammans..


Gungar bort snön!
Nora 10 månaderRSS 2.0