Babysim

står på schemat idag!

Väldigt tråkigt väder =/ Blir nog ingen promenad nu på förmiddagen allafall! Våra bästa år om 20 min.. Sen har jag ju tre avsnitt av Andra Avenyn att kunna kika på idag =) Får se om jag hinner med alla! Härligt!

Igår åkte vi till Mio och hämtade vårat hörnskåp till vardagsrummet. Sen blev det en sväng på ikea. Lite shoppat blev det. Jag köpte en till matstol till Eric, den han har nu lutar han ju huvudet i hela tiden, och kan inte öva balansen riktigt. Så den här mellantiden när han lär sig sitta är det bra att ha en "vanlig" stol oxå, och den är ju så billig så då kan man lika gärna ha två =) Perfekt vid besök oxå! Så då har vi en i köket och en i vardagsrummet. Den andra stolen kan han ju ha flera år =) Köpte även ett jättegulligt tallriksset, rosa påshållare, ramar och glasburkar. Sen en möbel att ha under handfatet, just nu står alla flaskor i badrummet på golvet, inte så fint. Har hörnskåpet i samma serie redan.

   
 
 

När jag är mitt uppe i bildvisning kan jag lika gärna slänga in en bild på min frukost ;P Detta är vad jag oftast äter till frukost, mackor med hamburgerkött och äppeljuice till det. Förut åt jag alltid fil, men nu när jag ammar har jag ju slutat med det =( Ska börja med det sen igen! Vad äter ni till frukost? =)



Och just nu sitter jag med denna framför mig, inte bra:

Mamma, trodde du inte att jag skulle hitta den?! =) Sa faktiskt att hon inte skulle lämna den här ju!! Men då gömde hon den i ett köksskåp! Ett som jag öppnar varje dag =P Typiskt! Då kan man ju inte hålla sig!!!

Kusin vitamin var här igår och hälsade på! Lilla Arvid tyckte det va spännande att få träffa Eric igen =) Och för Elsa var det första gången hon träffade honom.
Arvid och Eric


Nä, nu har Våra bästa år börjat!

Later!


Kommentarer
Postat av: malin

Fan vad du handlar !=) Förstår inte att man alltid kan handla så mycket, hehe är lika dan jag..känns som alltid behöver nåt. =)Vad sak ska du göra i veckan då? kram m

2008-04-07 @ 10:55:06
URL: http://mnordstrom.bloggagratis.se
Postat av: Emma

Haha, tänkte precis som ovanstående "talare" Faan vad du handlar!!! Tycker man inte alls får nå pengar över när man är föräldraledig..*s*

2008-04-07 @ 11:10:47
URL: http://emmzan80.blogg.se
Postat av: Tulay

Lotta, har du vunnit på lotto kanske utan att säga nåt? Hehhehe.. Jättefina grejer du har köpt iaf.

2008-04-07 @ 11:14:05
URL: http://tullisen.blogg.se
Postat av: Emma

Hihi..Lotta..sparpengar ska man ha till annat..fast det är ju KUL att shoppa ;-)

Amanda hade fel på allt typ, spegelvända organ, hjärtfel + missbildad luftstrupe..så hon blev bara 4 månader..:-(

2008-04-07 @ 12:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0