Äntligen

Nu somnade lilleman.. Han somnade i bilen på väg hem från Tulay. Tänkte att han skulle få sova 10 min för det blev bara ca 50 min på dagen. Jag tog upp honom, gjorde massa ljud. Han va i min famn sittandes utan napp, när han fick den så slocknade han "sittandes" när jag stog med honom i armarna. Huvudet bara hängde ner, snacka om trött! Så han fick sova i mitt knä en stund. Blev väl sammanlagt 30 min tillslut.. Väckte honom 18.30 för att han skulle äta gröt.
Så det blev lite sent idag. Inte bra men men.

Va hos Tulay som sagt idag igen. Även varit på systemet i Birsta och käkat lunch och gjort nåt ärende inne i stan en sväng. Nu är allt fixat till juldagen, dricka och outfit =) Skönt att slippa fundera över det!

Imorgon vet jag inte vad jag ska ta på mig. Har nog inget rött tror jag. Lär väl bli svart som vanligt =P Ingen aning vad Eric ska ha heller.. Inte köpt något nytt. Har inte gjort nånting det här året ang julen =P Får ta igen allt nästa år istället!

Nu blir det nog en film innan sängen. Om jag orkar se klart.. Känner mig rätt slut efter några nätter med dålig sömn! Fast man är ju rätt van. Just ja, ang nappen. Enda anledningen till att jag skulle vilja sluta med den är för att inte störa sömnen och att han ska vakna varje gång han tappar den och inte kan hitta den själv. Vilket händer ett antal ggr! Annars får han ha den nåt år framöver, jag själv älskade napp. Men när man skulle börja skolan va man visst tvungen att sluta med den ;) Så jag hade den väldigt länge.. Gossefilt ännu längre! Det skulle jag kunna ha även idag, sååå mysigt =)

Nä film skulle det kanske bli ja!

God kväll

Va väldans svårt att få till ett litet tomtekort på Eric häromdagen! Mössan ville han inte ha på sig utan slet av så fort som möjligt. Men ett hyfsat blev det i alla fall. Men det får ni se imorgon ;)
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0